Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hof Ter Duinen 3-sterren

Albert I-Laan 141, 8670 Oostduinkerke, België

#7 van de 33 hotels in Oostduinkerke

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 350 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    9,2
    Een hotel om zeker opnieuw te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De gekookte eitjes en gebakken eitjes moest je zelf maken, waardoor je minder geneigd bent om dit te nemen.

    Het was een ontspannend en aangenaam verblijf. Goede bedden, aangename kamer en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik kom hier zeker terug.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    7,5
    Over het algemeen vonden wij het hotel goed. De kamer was proper en ruim, het ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De muziek in het ruimte waar het ontbijt werd geserveerd was te luidruchtig. Beter zou zijn om zachte rustige muziek te draaien.

    Het ontbijt was uitstekend ! Alles was ter beschikking.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    8,3
    Mooi ingerichte en comfortabele kamers.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Sommige gasten hadden wel wat streken, maar daar kan het hotel niets aan doen. Geen airco op de kamer en met een aanhoudende buitentemperatuur van 28 graden wordt de kamer wel wat warm ... iets lastiger om te slapen dan ...

    Mooi ingerichte en comfortabele kamers. Ontbijt zeer uitgebreid en heel lekker. Ook het restaurant biedt veel lekkers. Misschien ietsje prijziger dan hotels in de buurt, maar het heeft dan ook een meerwaarde. Hotel neemt bv. de parkeerkosten voor haar rekening; dat is heel attent ! Prima bedden !

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    7,9
    een mooie ruime kamer met ruime badkamer met bubbelbad,...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    airco niet aanwezig met venster open geslapen en veel geruis van op het terras .....?

    een mooie ruime kamer met ruime badkamer met bubbelbad, aparte salon

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    10
    Een ware culinaire belevenis!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De superieure kamer was top! ontbijt was top! restaurant was super lekker!!heel hoog niveau! personeel top! lokatie top!!het enige wat er echt kan gezegd worden is dat er airco ontbrak maar ik denk dat dit momenteel overal is met die hitte!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    3,8
    Lampen waren kapot en de toiletbril zat los.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lampen waren kapot en de toiletbril zat los. Bij het ontbijt was er geen boter en geen jus d' orange. Deze toch dure kamer (€210 ) was minder goed dan de goedkopere kamers. De standaard kamer die we vorig jaar hadden was beter !!!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    7,5
    Zeer netjes, vloer in parket.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het geluid van de straat en het belletje van de tram. Het was zeer warm op de kamer. ( we waren er wel net op de warmste dagen) Doosjes in de badkamer waren leeg dus worden niet elke keer nagekeken. Voor rokers zou ik een asbak aan de zijdeur zetten want de trap en oprit lagen vol peuken.

    Zeer netjes, vloer in parket. Ook sauna ruimte is goed onderhouden. Zeer uitgebreid ontbijt. Dicht bij strand en op wandelafstand van verschillende terrasjes.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    8,3
    Ontbijtbuffet uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Badkamer is niet praktisch. Geen haakjes of kapstok om de kleren aan te hangen.Bubbelbad, maar indien je gewoon wil douchen moest je oppassen dat je niet alles nat maakte , gezien geen douchegordijn.

    Ontbijtbuffet uitstekend. Kamer ruim en proper. Heel goed matras. Buiten was het zeer warm, doch de kamer bleef aangenaam koel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    7,5
    Van genoten, maar eenmalig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bij telefonisch contact voor verlenging werd ons onmiddellijk de les gespeld dat we beter rechtstreeks bij het hotel boekten i.p.v. langs Booking.com. We verlengden ons verblijf dan elders in de buurt.

    Ontbijt van de bovenste plank. Standaard kamer heeft alle voorzieningen maar is te klein. Niet de minste bewegingsruimte.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    8,8
    Ik zou zeker nog eens terugkomen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers leken me iets verouderder dan aangegeven maar zijn wel ruim. Het bubbelbad maakt eigenlijk zeer veel lawaai. We zijn gaan dineren in de Eglantier, het hoofdgerecht kwam meteen na het voorgerecht. Geen optimale timing maar wel lekker.

    De locatie is super. Je bent meteen aan het strand. Rustiger gedeelte van het strand. Er zijn verschillende eet gelegenheden een 700 meter verder. Het hotel is proper, mogelijkheid om te dineren in het hotel, de Eglantier. Zeer mooi ingericht, snelle service. Vriendelijke personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    8,3
    zeer mooie (maar eerder kleine) kamer, badkamer heel mooi en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    kleine kamer met weinig beweegruimte, als je badkamervenster openzet kon je gewoon binnen kijken in de andere kamer, asbak (met peuken) van de kamer ernaast stond op het venstertablet van onze badkamer, aangezien je dit venster niet kon kantelen moesten we het ook sluiten als we niet in de kamer waren, de buren konden van op hun terras gewoon binnen kruipen, da's jammer

    zeer mooie (maar eerder kleine) kamer, badkamer heel mooi en ruim, goed bed

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    6,7
    Zeer goed gelegen op wandelafstand van de promenade...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Doordat de kamer net onder het dak zit en het zomerse temperaturen waren was de slaapkamer broeierig warm. Er is geen airco voorzien. Dus als ‘s avonds de zon onder is kan je het raam pas open zetten. Om te slapen moet je dan wel de gordijnen dicht doen omdat de terrasverlichting zeer fel in de kamer schijnt. Je kan dit niet doven dat licht. Daardoor toch niet heel goed geslapen.

    Zeer goed gelegen op wandelafstand van de promenade Oostduinkerke. Net aan de duinen tussen Nieuwpoort en Oostduinkerke. Ontbijtbuffet zeer uitgebreid. En alles lekker vers. Kamer is zeer ruim met een heerlijk terrasje.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    10
    Zeer goed hotel met supervriendelijk personeel en uitstekende keuken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Wij kregen bij aankomst dadelijk een upgrade naar een heel mooie, ruime kamer met een uitstekend bed en aparte wc. Het ontbijt was zeer uitgebreid en overheerlijk. Personeel is zeer vriendelijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    8,8
    Heerlijk hotel !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wij hadden een standaard kamer, en deze was een beetje klein, wel voldoende voor 2 nachten,maar niet voor een langer verblijf. Zou voor een grotere kamer gaan. Ook is er geen airco, en op een verdieping kan het warm worden.

    Heerlijk ontbijt, vriendelijk personeel,alles was zeer netjes . Wij gaan zeker nog eens terug.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    7,5
    Het ontbijtbuffet is zeer volledig, met de mogelijkheid om...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    "Goedkoopste" kamers aan de kleine en toevallig ook aan de straat -kant. De kusttram rijdt tot iets voor middernacht.

    Het ontbijtbuffet is zeer volledig, met de mogelijkheid om zelf spiegeleieren te bakken, wat gelukkig niet door veel gasten gedaan wordt. Bij mooi weer, en dat hoop je te krijgen aan de kust, kan er in de tuin ontbeten worden. Gratis parkeren aan het hotel met de parkeerkaart van het hotel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    10
    Zalig verblijf !!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Mooie grote, verzorgde kamer met terras, lekker uitgebreid ontbijt, 's avonds genoten van uitstekende gerechten in 't restaurant, alles tip top !!! Wij gaan zeker terug !!!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    9,6
    Overheerlijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Derde bezoek aan dit heerlijke familiehotel. Persoonlijke sfeer, superlekkere bistronomie en overheerlijk ontbijt. Superieure kamer had 2 aparte kamers en een heerlijk bubbelbad :-) We kijken al uit naar een vierde verblijf! Doe vooral zo verder, Guillaume en Savanna!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    9,2
    Accomodatie perfect, zeer vriendelijke ontvangst, zeer mooie en practische kamer, alles aanwezig
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Dat booking.com geen reactie had gegeven op onze vraag om te reserveren in het aansluitend restaurant...... De eigenaar was niet op de hoogte van onze mail. Het restaurant is op maandag (dag van onze aankomst.... Gesloten) ter plaatse heeft de eigenaar voor ons een ander restaurant moeten opzoeken

    De behulpzaamheid van de eigenaars voor het vinden van een ander restaurant en de verplaatsing er naartoe Vriendelijke ontvangst en vlotte afhandeling bij aankomst Mooie , moderne kamers , perfecte hygiëne Bij voorbaat gevraagde supplementen waren aanwezig op de kamer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    10
    Zalig!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was in orde. Geen minpunt.

    Ik had een standaard kamer geboekt. Ik kwam om 12 uur aan, kamer was nog niet klaar en ik kreeg een upgrade! De superieure kamer was SUPER! Leuke verrassing! Ik ga zeker terug!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    5,4
    Geen 2de keer meer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren niet onderhouden, stukken tegels ontbraken, stopcontact kwam uit de muur, lavabo en bad liep heel slecht af, we hadden een superieure kamer maar niets superieur aangemerkt. De baas was onvriendelijk en absoluut niet communicatief.

    Ontbijt was niets op aan te merken.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    8,3
    Aangenaam hotel en uitbater, restaurant is geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt heeft ons aangenaam verrast. Uitgebreid aanbod en een leuke persoonlijke toets door het aanbod van zelfgemaakte confituren. Ligging is eigenlijk uitstekend, strand op 3 minuten wandelen welke nog een aangename natuurlijke uitstraling heeft door de vele duinen die er ongerept bijliggen. Het feit dat dit een familiehotel is heeft een surplus. Het restaurant is een echte aanrader en je vind er een ruime keuze.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    8,8
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Fietsenstalling laat te wensen over. Fietsen staan buiten tegen zijgevel zonder mogelijkheid om ze slotvast te maken aan vaste fietsverankering.

    Zeer verzorgde kamer. Prima hygiëne. Ruim en uitstekend ontbijtbuffet.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    8,8
    zeer vriendelijk personeel, zowel bij het inchecken als bij...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    zeer vriendelijk personeel, zowel bij het inchecken als bij het ontbijt. Wij hadden een mooie kamer met balkon en bubbelbad en de bedden lagen zalig!!! Het ontbijt was ook zeer lekker met zowel vers fruit (ananas en meloen) maar ook spek en eitjes, verse koffiekoeken en nog veel meer. als we nog naar oost Duinkerke gaan komen wij zeker terug!!!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    10
    Prachtig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het raam in de kamer kon niet op kip. Had het tijdens de nacht niet gestormd en geregend had ik het ooit geweten

    .Wij gaan regelmatig op hotel maar zo een mooie kamer hebben we nog nooit gehad en het ontbijt was meer dan voortreffelijk. ..

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    7,1
    Ruime kamer, maar voor de prijs mag dat wel!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed te zacht, en wat verouderd, bed rondom wat vlekken, zetels verouderd en gordijnen ook, scheuren in het stof

    Ontbijt Ok, de kamer ruim, ruime badkamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    4,2
    Het ontbijt was goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer. er waren enkel twee dakvensters en we konden niet overal rechtop lopen omwille van de schuine dakbalken De prijs was ook een stuk hoger dan bij eventuele rechtstreekse booking

    Het ontbijt was goed

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    10
    aan te bevelen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    <mooie kamers , zeer lekker ontbijt - kamers aan achterzijde zijn beter wat betreft geluid 's nachts en ze hebben ook een ruim terras. Restaurant mocht alle dagen open zijn (of hoogstens 1 dag gesloten).

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    9,6
    Zeer mooi en goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Op 19 en 20 juni was het zeer warm, geen airco maakt het moeilijk slapen. De grote baan maakt te veel lawaai als er moet geslapen worden met een open venster.

    Kamer was schitterend, ontbijt zeer goed

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    10
    Fantastisch voor herhaling vatbaar.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ik kan alleen maar zeggen dat alles piek fijn inorde was en dat alle personeel en staff heel vriendelijk waren. Het ontbijt was heel goed, alles was aanwezig en 's avonds met het diner was deze van de betere kwaliteit.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    7,5
    een aangenaam, ontspannend weekendje dankzij hof ter duinen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    misschien een uitgebreider ontbijt voor personen met een intolerantie zoals speltbrood, speltpistoletjes, amandelmelk, soyayoghurt.....

    ruime kamer, heel proper, geen drukte, lekker gegeten in het restaurant, top!!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    9,6
    Ontbijt was super.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We moesten enorm lang wachten op ons eten in het bijhorend restaurant. Het restaurant zelf was aangenaam om te zitten.

    Ontbijt was super. Parkeren aan de kust zonder te betalen is een luxe. Heel netjes en verzorgd

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    7,9
    Place to be in ODK, pracht team, jongen bekwame ondernemers!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Superior kamer is wat aan renovatie / herstelling toe. Eerder al andere type kamer gehuurd en daar was de look&feel top, maw de intentie zal er zeker zijn.

    Ontbijt is zeker een troef! Verder jong-dynamisch team Klantvriendelijk

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    10
    Super hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Heel vriendelijk onthaal en een heel gezellig en mooi hotel. De superieure kamer was goed uitgerust en op het terrasje was het aangenaam om te zitten. Het ontbijt was voortreffelijk en ook het eten in het restaurant was heel lekker en verzorgd. Dit driesterrenhotel is zeker vier sterren waard. We komen zeker nog terug.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 april 2017

    10
    Het is heel aangenaam om in Hof ter duinen te overnachten, alles absoluut naar wens
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het is de tweede maal dat we in Hof ter duinen overnacht hebben en het was weer helemaal naar onze verwachting. Het ontbijt was weer heel lekker en verzorgd. Ook was het heel vriendelijk van de hoteluitbater om ons zonder meerprijs een grotere kamer aan te bieden,dus ons minitripje kon niet meer stuk:-)

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,1
    Aangenaam verblijf. Voor herhaling vatbaar
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voor zo'n hotel verwacht je toch dat de nachtlampen niet stuk zijn.

    Een heerlijk ontbijt stond je opwachten na goed slapen op goede bedden. Rustig gelegen en parking rondom hotel.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 11 maart 2017

    5,4
    Toch wel beetje telleurgesteld-verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De bedden hebben hun beste tijd gehad en het menselijk aspect ontbrak. Werden enkel telefonisch opgevangen en daarna geen enkele voorstelling van personeel. We hebben zelf alles moeten uitzoeken en navragen. De crew was jong en mistte ervaring of passie... Spijtig want dit hotel heeft meer te bieden mits de juiste aanpak.

    Het ontbijt was SUPER

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    5,4
    Saai hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veels te duur voor hetgene wat geboden word bubbelbad te klein voor twee personen terwijl wij niet dik zijn.Viese sprei op bed met allemaal vlekken kamer word heel laat schoongemaakt.Niks te beleven.

    Ontbijt was goed.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    10
    prachtige ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het is nodig om de wellness vooraf te reserveren. Via de site van booking begrepen we dat wellness was inbegrepen. Op de site van het hotel staat duidelijk dat dit niet inbegrepen is.

    Het ontbijt is heerlijk en gevarieerd. De kamer is ruim en mooi, smaakvol ingericht. Personeel is zeer vriendelijk. Er is gratis parking. De maaltijden in het restaurant zijn top.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 10 januari 2017

    9,6
    Ideaal voor een weekendje weg aan zee.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Op voorhand communiceren dat men 20 euro waarborg (in contant geld) dient te betalen voor een parkeerkaart. Dunne tussenmuren waardoor gemakkelijk geluid uit aanpalende kamers doordringt (voorbeeld: gebruik douche).

    Locatie. Verzorgd ontbijt en diner. Correcte prijs/kwaliteitsverhouding. Comfortabele kamer. Ideaal voor een weekendje weg aan zee.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2016

    6,7
    Mooie ligging, mooie kamer, mooi restaurant, maar teveel fouten. Teleurstelling
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden een romantisch weekend geboekt voor mijn verjaardag en kozen voor een suite met jacuzzi. De kamer was netjes, ruim en suite waardig, maar de jacuzzi was echt een domper op de vreugde. Dit kan bezwaarlijk een jacuzzi genoemd worden aangezien het bad zo ondiep was dat je er - zelfs al lag je er alleen in - nog niet half onder water lag wanneer het bad begon over te lopen. In de mini bar stond een flesje bubbels, maar er waren geen wijn-, noch champagne glazen voorzien in de kamer. Voor het eten 's avonds had ik een pasta in tomaten / curry roomsausje besteld met scampi's. Ik kreeg een pasta die een lichte curry smaak had, maar van saus was er in de verste verte geen sprake. Als we de wijn bestelden werd er niet gevraagd of dat een glas of fles moest zijn en kregen we meteen een fles voorgeschoteld. De ober die uit de keuken de pasta op tafel kwam zetten was erg onbeschoft en zette het eten voor onze neus zonder meer, hij was het ook die mijn half vol bord zonder enige vraag of commentaar kwam ophalen. Toen ik hem vroeg of we de rest van onze fles wijn (halve fles) konden meenemen naar de kamer, reageerde hij niet en vertrok hij naar de keuken. Iets wat later kwam de andere (vriendelijke) ober langs en die goot zonder iets te vragen de fles verder leeg terwijl we eigenlijk al vol zaten. Het was al bij al een dure overnachting met zeer weinig hoogvliegers.

    De ligging was perfect, kort bij de duinen en ideale uitgangspunt voor wandelingen. Ook de netheid op de kamer was top.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    10
    Een zeer geslaagde locatie die we zeker opnieuw gaan boeken en die ik iedereen kan aanraden!!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    NIETS

    Wij werden bij aankomst vriendelijk ontvangen, kamer zeer proper en gerieflijk, alles voorhanden!! Ontbijt was zeer verzorgd en personeel deed veel moeite om het ons naar de zin te maken!!! gratis parking, hotel rustig gelegen, dicht bij tramhalte op wandelafstand van het strand. Restaurant aan hotel is top!!!!! kortom een aanrader!!!!!!!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    9,2
    Leuke locatie voor een comfortabele minitrip aan zee.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toch wel prijzig voor een kleine kamer met ruime badkamer. Mogelijks gedreven door herfstvakantie.

    Moderne inrichting, aanwezigheid van bar en restaurant. Mogelijkheid tot gratis parkeren.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    9,6
    Heerlijk ontspannen aan zee!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig shopping gelegenheden in de buurt.

    Super ontbijt en fantastische kamers! Heel proper en verzorgde accomodatie, echt een aanrader. Vooral voor de rust en ideaal om te ontspannen in de duinen en op de kamer.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    4,2
    Verblijf met vrienden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In het hotel viel helemaal niets te doen, je moet bijna verplicht eten in het hotel of je had geen leuke plaats on iets gezellig te drinken , in een ongezellige stoel en Klein hoekje Kon je gaan zitten ,ongezellig. geen faceliteiten buiten Kamers heel Klein, Matras was doorgelegen, Voor ons niet voor herhaling vatbaar Geef ons maar hotel de westhoek. Vriendelijk uit de hoogte .

    Ontbijt ok

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    7,1
    ont bijt super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    ont bijt super

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    10
    Top Hotel.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Alles was dik in orde, teveel om op te noemen ,kortom voldeed perfect aan onze wensen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    9,2
    Wij verbleven in het hotel naar aanleiding van een etentje. Wij onthouden alleszins dit adres.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kleine kamer maar zeer comfortabel en kraaknet

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    10
    uitstekend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    heerlijk ontbijt en bubbelbad.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    10
    Mooie grote kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie grote kamers. Uitstekende maaltijden .Zeer lekkere keuken.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    8,3
    te kleine kamer/aanbod ontbijt gezien de prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    te kleine kamer/aanbod ontbijt gezien de prijs

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    7,9
    Loopafstand van strand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dure accommodatie. Klein balkon dicht bij buren van andere hotelkamers. Overdreven hoog bed.

    Loopafstand van strand

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    10
    zeer geslaagde vakantie en verblijf .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    handdoekrek ontbrak

    ontbijt super , kamer super , ligging super ,personeel vriendelijk , faciliteiten zeer goed . parking gratis voor de wagen !

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    8,8
    Mooi, gezellig en aangenaam hotel op een goede locatie om de streek te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen airco in de kamers; geen verversing van de handdoeken

    zeer lekker en compleet ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    6,3
    Goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen parking. Tijdens sluitingsdagen en uren van het restaurant is er niets te verkrijgen op het terras.

    Goed ontbijt Vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    7,5
    Ligging en ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer en te warm. Geen airco

    Ligging en ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    10
    Wij waren er maar een nachtje maar genoeg om te zeggen dat het prima was👊👍
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De mooie kamers 👍en het uitgebreide ontbijtbuffet

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    5,8
    kleine kamer
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kleine kamer maandag en dinsdag niemand aan de receptie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    8,3
    Heel compleet en lekker ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Heel compleet en lekker ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    10
    super locatie, super gastvrijheid, lekker eten, gewoon...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    super locatie, super gastvrijheid, lekker eten, gewoon prachtig

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    7,5
    Goed ontbijt & fijne kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Goed ontbijt & fijne kamer.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    8,8
    Heel lekker en uitgebreid ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel lekker en uitgebreid ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    9,2
    Leuk gezellig hotel .
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt en de kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,8
    Prima uitvalsplek met goed restaurant en moderne kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Persoonlijke service

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    8,3
    Ontbijt en diner in het restaurant zeer goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kamer wat te klein

    Ontbijt en diner in het restaurant zeer goed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    7,5
    Kwaliteit restaurant overtreft onze verwachtingen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kwaliteit restaurant overtreft onze verwachtingen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    8,3
    Weekend je Oostduinkerke
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was te hoog. Moeilijk voor kleine mensen. De rest.was orila

    Mooi ingericht. Prima ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    8,8
    De kamer is gezellig ingericht en een heel goed bed. Heel lekker eten in het restaurant.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets viel tegen

    Het ontbijt was perfect

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    8,3
    Het restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    8,8
    Het ontbijt was heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was heerlijk! Het krijgen van een bewonerskaart om in nabije straat te parkeren is een pluspunt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    10
    Alles tip top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs/kwaliteit ok

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 maart 2018

    9,6
    Een kort maar zeer aangenaam verblijf in een mooi decor
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De muziek in bistro en vooral bij het ontbijt stond iets te luid

    We konden een veel grotere kamer met meer luxe krijgen voor 20 euro

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    7,9
    Een aangenaam verblijf, zeker voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De grootte van de kamer, klein naar gelang de prijs.

    het ontbijt, alles was aanwezig, zeer uitgebreid.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    10
    De rust en de ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De rust en de ligging

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    9,6
    op en top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    ontvangst en accomodatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    7,1
    om nog eens over te doen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt heerlijk

    Verbleven in december 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: