Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Vakantiedomein Hoge Duin

Kinderlaan 47, 8670 Oostduinkerke, België

#21 van de 33 hotels in Oostduinkerke

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 474 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    7,9
    Lekker ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een koelkast in de kamer was goed geweest. Kamer had geen gordijnen, dus s' avonds was er te veel licht

    Lekker ontbijt. Alles was zeer proper. Vriendelijke onthaal

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    8,3
    Heerlijk ontspannen uitwaaien aan zee !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ligt langs een drukke baan. Ligt niet dicht bij het strand.

    Lekker ontbijt, voldoende keuze. Propere en ruime kamer, beter dan verwacht. Vriendelijk personeel, correcte afspraken. zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Een aanrader, een adresje om terug te keren.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,5
    Prima als basic overnachtingsplaats voor weekendje aan zee.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was 's 'avonds laat veel lawaai van jongeren in de speelzone. En 'smorgensvroeg waren er al kindjes aan het spelen. ( Dat geluid vond ik wel leuker dan gierende tieners). Vraag dus zeker een kamer aan de buitenkant van het gebouw.

    Goed gelegen, dicht bij de zee, gratis parking, vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    5,4
    Uitgebreid ontbijt op zondag.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Avondeten was lekker maar mocht iets meer aangepast zijn voor kindjes. Kamer en douche was ietwat ouwbollig maar proper. Sommige kamers waren snikheet ...

    Uitgebreid ontbijt op zondag. Op maandag heel wat minder... Onthaal was vriendelijk en hulpvaardig.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    7,5
    Dat het schoon was,en het ontbijt,de ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Had 2 baby bedden gevraagd,er stond er maar 1. Dochter van 2 die van het grote bed tig keer viel,uiteindelijk op de grond laten slapen. Dat het heel erg benauwd was in de kamer,gehorig,matrassen maakten het ook warm. Geen airco

    Dat het schoon was,en het ontbijt,de ligging

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    9,6
    Top locatie met super vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een tophotel. Enige wat minder was, was de douche. je moet telkens een knop in drukken voor water. Temperatuur kon je niet regelen. Maar ondanks dit komen we zeker terug.

    Super vriendelijk personeel. Ongelooflijk behulpzaam, vrolijk niets is te veel. Er werkt een super gemotiveerd team. Locatie met speeltoestellen is ook super.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    7,1
    Zeer proper.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Familiekamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel veel nachtlawaai van het naast gelegen bivakhuis! Zeer beperkt aantal parkeerplaatsen waardoor je toch moet betalen voor de parking.

    Zeer proper. Mooie badkamer. Ruime kamer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    7,5
    Schone kamer, badkamer, beddengoed etc.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet aangekondigde saxofoonkamp/week. Hele grote groep, jong en oud die tegelijkertijd (en ver buiten de afgesproken tijden en ruimtes) door elkaar deuntjes oefenden is niet wat ik voor ogen had tijdens het boeken van een korte vakantie aan het strand. Verder is de locatie prima en personeel zeer vriendelijk!

    Schone kamer, badkamer, beddengoed etc. Vriendelijk personeel! Prima ontbijt. Gratis bolderkar lenen, leuke speeltoestellen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    7,9
    Schoon, kindvriendelijk en goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat geluidsoverlast van het bivakhuis naast het hotel waar veel kinderen ‘s avonds nog buiten zijn/spelen. Geen airco

    Schoon, kindvriendelijk en goed ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    8,3
    Aangenaam verblijf! Heerlijk ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor ons geen probleem, maar erlangs ligt een bivakhuis. Soms kwamen die kinderen ook spelen in de speeltuin, act in de omgeving. Dan wel wat meer drukte. Misschien een kleine frigo op de kamer, om met 5 pers wat drank fris zetten is altijd handig. De bar sluit om 22u30, er is ook niets te eten buiten wat snoepgoed. Hiervoor moet je naar de dijk wandelen. Dit was voor ons geen probleem. Je kan in het resto eten mits inschrijving tss 18uen 19u dacht ik.

    Het was er rustig. Mooie speeltuin erbij waar je buiten kan zitten met (eventueel) eigen drank en versnaperingen. Ontbijt meer dan voldoende en lekker, veel keuze! Bedden goed en verduisteringsgordijnen. Goed geslapen. Voldoende handdoeken en genoeg water en goede waterstraal uit de douche! Fijn verblijf!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    7,5
    Zeer goede ligging, personeel was heel vriendelijk, iedere...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben redelijk wat lawaai gehad 's avonds/'s nachts van de kamer naast ons en de omliggende gebouwen. Een kleine frigo was ook handig geweest. Jammer van de kapotte gordijnen en het kapot nachtlampje naast het bed

    Zeer goede ligging, personeel was heel vriendelijk, iedere dag verse handdoeken en een opgemaakt bed

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    8,8
    Supervriendelijk en behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche is vrij basic (gordijntje en enkel drukknop-bediening)

    Supervriendelijk en behulpzaam personeel Degelijke fietsen om te huren Lekker ontbijt Goede ligging

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    7,1
    Simpel maar proper
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer te kleine doeche en de bedden voor de rug TV 📺 hangde niet op de goede plaats en de koffie was wat watirig voor de rest is het oke

    Het ontbijt en gratis parking 🅿 ook Dat de plaatsen beperkt zijn

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    9,2
    Goede prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Familiekamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was snikheet in de kamer en weinig mogelijkheid tot verluchten, daar de ramen enkel op een kiertje opengezet konden worden. Ook veel lawaai van spelende kinderen al voor 8u en na 22u.

    Super proper, vriendelijk personeel en lekker ontbijt, fijne ligging op wandelafstand van het zeetje.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    10
    Ontbijt en personeel uitstekend en kamer ook
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Beetje lawaai bovenburen, wij lagen op eerste verdiep en met een kleine die moest slapen, was het lawaai wat hinderlijk. Maar het was maar voor ene nacht dus dat ging. Als dat meer nachten waren mag het rustiger zijn.

    kindvriendelijk

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    7,1
    We zijn in het algemeen te vrede over het verblijf .
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We misten een microgolf oven in het restaurant . En het ontbijt mag een beetje uitgebreider .

    We sliepen langs een grote weg en toch viel het lawaai mee .

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    8,3
    Ideaal om er even tussenuit te gaan met de kindjes
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De douche. Vaste douchekop (niet ideaal voor kinderen) en de temperatuur was niet regelbaar. Slechts 3 zenders op de tv. 's Nachts veel lawaai op de gang.

    Het ontbijt. Zeer lekker en verzorgd. De speeltuin voor de kinderen met piratenschip. Zeer vriendelijk personeel. De kamer was basic maar heel proper.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    7,5
    Een leuk weekend waarin we veel gewandeld hebben.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bij aankomst was er in kamer geen elektriciteit. TV werkte dus niet alsook geen enkel stopcontact. 's Avonds was het in orde gebracht wat we erg waarderen. Wat misschien wel een minpunt was is dat er maar 1 nachttafeltje was en geen enkele lichtschakelaar vanuit bed beschikbaar was. Maar voor de rest was alles ok.

    Het was een heerlijk en heel uitgebreid ontbijtbuffet. Het personeel was supervriendelijk. Alsook de receptionist.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    10
    heel goed . We keren zekers nog terug .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de verduistering van de kamer .Er was een verduisteringsgordijn te kort en als het dan heel vroeg licht ben je heel vroeg wakker . Gemeld aan het onthaal en ze gingen daar werk van maken om het terug te herstellen .

    vriendelijke onthaal en bediening . Zeer lekker ontbijt . goede kamer . propper badkamer en wc . Ligging .eigenlijk alles was goed .

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,9
    Eenvoudig, netjes. goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader voor gezin met kinderen.
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    TV werkte niet. Maar ik was er maar één nacht dus heb het vergeten te melden. Het gordijn hing scheef.

    Ontbijt is prima, kamer is eenvoudig maar netjes. Ook de badkamer is eenvoudig maar erg netjes.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    4,2
    We komen niet terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was echt heel sober. Wij hadden een comfortkamer voor 110 €/nacht voor twee personen en ik had het gevoel op cel te liggen. Kale muren, geen gordijn dus op klaarlichte dag moet je de overgordijn dicht doen om je uit te kleden of de buren kijken binnen, twee smalle bedden van 70 cm een kant tegen de muur, stoel waar je best niet meer opzit,... Het deed me denken aan de vakantiekolonies van vroeger en .s ochtends veel lawaai door de vele kinderen. De bar serveert enkel drank en chips zelfs geen ijsjes en sloot al om 22h. Nadien is er een drankautomaat buiten doch die was ook leeg. Toen wij dit melden werd hij ook niet opgevuld. Misschien geschikt voor families met kleine kinderen maar niet voor koppel alleen.

    Het ontbijt is heerlijk en uitgebreid. Voor mensen met kinderen is er een grote speeltuin aan. Ruime parking.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    7,1
    Ondanks de slechte nachtrust hebben we toch wel genoten van ons weekend.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte matras op de budjet kamer. Ik zou volgende keer kiezen voor de comfort kamer. Veel lawaai op de gang s'nachts.

    Heel vriendelijk en begripvol personeel, heerlijk ontbijt. Leuke speeltuin.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,9
    Was heel leuk en indien mogelijk komen we er nog eens terug.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets, het was goed meegevallen.

    Avondeten en ontbijt was heel lekker. Fijne speelmogelijkheden voor de kinderen. Er was een fout gebeurt met de kamer, we hadden nl een andere kamer geboekt, maar ze hebben dit zeer netjes opgelost.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,0
    Goed , op het nachtlawaai na
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    S' avonds rond 10 uur zijn er nog gasten gearriveerd , met heel veel lawaai dat geduurd heeft tot ong. 12 uur . hebben wij gemeld aan de receptie , evenals vele andere gasten ...... daar kregen we te horen dat we hadden kunnen bellen naar de conciërge ...... hadden we dat maar op voorhand geweten .....

    Het avondeten was heel lekker / prijs -kwaliteit was prima ,,ook een prima ontbijt ......

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    8,8
    Zeer fijn en aangenaam verblijf!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche mag warmer en groter.

    De ontvangst verliep zeer goed. De kamer voldeed aanneemt verwachtingen. Lekker ontbijt! De speeltuin en het springkasteel was een pluspunt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    6,7
    het verblijf is basic
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    In de kamer waren enkele gebreken: de ramen sluiten niet volledig, 1 nachtlamp was kapot en zorgde voor een onveilige toestand. Stapelbedden piepen ongelooflijk bij de minste beweging.

    Als je bij de eerste bent om te ontbijten is er voldoende keuze. Voor wie later komt is de keuze beperkt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    8,8
    Toppie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Haardroger stuk (kamer 401), wilde zien of deze aangesloten was, kwam ik bij een deel elektrische draden uit onderkant pompsteen. Dit hoort toch beschermd te zijn in en badkamer?

    Ontbijt en de volledige accommodatie. Super voor kinderen !!!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,9
    Prima ontbijt voor zo'n kleine bezetting in het hotel
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het poetspersoneel moet niet zonder aankloppen uw deur openen om 8u.30 op de laatste dag (er is trouwens tijd voor de gast tussen 10 en 11 u. om de kamer te verlaten (vooral dat ZONDER aankloppen is vrijpostig en boers.

    Prima ontbijt voor zo'n kleine bezetting in het hotel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    7,5
    Leuk verblijf, dicht bij de zee
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets, enkel het lawaai van de andere gasten (school op zeeklassen) om 7u00 's morgens was iets minder aangenaam

    Het ontbijt was zeer lekker en zeker voldoende en ook de kamer was netjes en mooi onderhouden.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    7,1
    Ontbijt was heerlijk, lekkere koffie en genoeg keuze.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bar die gesloten was. Daarom niets voor de kids binnen. Stond ook nergens vermeld dat deze gesloten zou zijn.

    Ontbijt was heerlijk, lekkere koffie en genoeg keuze. Vriendelijke bediening.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    8,3
    Petje af voor de conciërge.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bedden waren niet opgemaakt bij aankomst en handdoeken ontbraken. Hierdoor was de eerste indruk niet super. Super snel in orde gebracht na een belletje naar de conciërge en toen zagen de kamers er TOP uit.

    Petje af voor de conciërge. Vragen en klachtjes werden super snel opgelost. Super mooie omgeving en Nieuwpoort is ons goed bevallen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    8,8
    we hebben een heel mooi en schitterend eindejaar en nieuwjaar beleefd,het eten was heel lekker .
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ik zou het niet weten wat er beter had kunnen zijn

    het ontbijt was overheerlijk.een uitgebreide keuze was er zeker,voor ieder wat wils. we hebben een mooi eindejaar en nieuwjaar beleefd in de hoge duin. Het personeel verdient een pluim,ze waren allemaal even vriendelijk. ze zorgen zelfs voor entertaiment.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 november 2017

    10
    zeer aan te bevelen
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het weer :-)

    Zeer vriendelijk onthaal, persoonlijke begeleiding naar de kamer, heerlijk ontbijt met goede koffie en koeken, bij het uitchecken vergaten wij onze valies en werd door de directie persoonlijk in de wagen gezet, gastvrij

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    6,3
    Niet voor herhaling vatbaar,we willen rust op vakantie !!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai van het gebouw er rechtover (de bivakmuts) ! We wilden uitslapen maar tevergeefs. Er stond een jeugdbeweging om 7u 45 al te zingen en te roepen met microfoon vlak onder ons venster, muziek stond nog eens daarbij loeiend hard. S nachts lawaai van het verkeer. Dus we komen hier niet meer op vakantie.

    Het ontbijt en de grote kamer die we kregen!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    9,2
    heel goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    stapelbedden aan vervanging toe; kraakten enorm

    ruime familiekamer; heel proper; uitgebreid ontbijt; mooie ontbijtzaal; heel kindvriendelijk; goede ligging; mooie omgeving

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    7,5
    Leuk verblijf. Daarom zijn we ook teruggekomen (2015ook daar geweest)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1 van de stapelbedden stond niet echt stabiel, wiebelende en kraakte als je draaide. Misschien bedden vastmaken aan de muur voor veiligheid van de kinderen.

    We zijn teruggekomen omdat dit een leuk hotel was voor de kinderen. Grote kamers en speeltuin. (Drankbusjes bij het ontbijt is super)

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    7,5
    Zeer geschikt vor gezinsvakanties, efficient onthaal.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamertemperatuur : te warm, welfs bij fris buitenweer september.

    Zeer geschikt vor gezinsvakanties, efficient onthaal. Ontbijt goed, populatie in september vooral bejaarde koppels. restaurant niet geprobeerd, maar afstand naar restaurants Nieuwpoort-Bad is niet groot (wel twee wegen voersteken)

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    7,5
    Een alleenreizende betaald altijd teveel , ik blijf het oneerlijk vinden.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Dat de ramen niet volledig open gaan, enkel op klap. Daardoor was het wel benauwd in de kamer s'avonds. Heb de deur moeten openzetten samen met de nooduitgang voor een beetje frisse wind. De ramen waren al lang niet meer gepoetst buitenkant.

    Ontbijt was zeer goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    9,6
    We hadden een leuke en ontspannen verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De haardroger werkte niet. Tafelaanduiding vr ontbijt was niet gemeld waardoor we aan de tafel v iemand zaten die het niet appreapprecieerde

    Propere kamer, grote badkamer, goed bed. Snelle en vriendelijke mensen aan de balie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    8,8
    voor herhaling vatbaar!😁
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Misschien de kamer iets minder sober maar ons hoor je niet klagen!'t was heel netjes en goed!

    Het ontbijt was uitstekend! En zeker en vast met de chocolade erbij😉 Thuis heb ik ook graag een reepje chocola bij mijn ontbijt😊. We gaan veel weg op hotel maar dit was toch de eerste keer dat er chocolade bij was!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    7,5
    top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De tv werkte de eerste nacht en dag niet. Waardoor dat we ons in de avond verveeld hebben aangezien de bar ook vroeg toe was

    Het ontbijdt was top Ook de barvrouw heeft haar werk goed gedaan

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    8,3
    Over het algemeen is dit een aan te raden locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Lawaai tijdens de nacht van een voetbalploeg die nog laat waren uitgegaan tot 03.30 uur.

    Vriendelijk onthaal en algemene netheid, goed ontbijt en lekker eten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    8,3
    Ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douchekraan is vast aan de muur en de temperatuur niet zelf te kiezen. Is moeilijk om op deze manier iemand te (helpen)wassen in de douche. Wel heel proper.

    Ontbijt was goed.Alleen jammer dat de croissants en koffiekoeken al snel op waren en niet meer werden bijgevuld. Terwijl wij om 9u aan de ontbijttafel zaten en ontbijt voorzien was tussen 8u en 10u.Dus geen koffiekoeken meer voor ons.voor de rest was er wel voldoende en genoeg variatie.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    7,5
    super met jonge kinderen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets als kindvriendelijk hotel. Groot springkasteel, super, alleen waakzaam zijn niet beveiligd

    Ontbijt heerlijk er was meer dan genoeg variatie Kind vriendelijk verblijf

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    8,3
    Topweekend!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen frigootje op de kamer, met warme weer is het fijn iets koud te kunnen leggen, bv wat beleg voor de kids die anders moeten eten...

    Super ontvangst, heel fijn dat onze kinderen een aangepast (glutenvrij/melkvrij) ontbijt en avondmaal konden krijgen! Een vakantie zonder zorgen!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    5,0
    Viel behoorlijk tegen en ik zal deze accomodatie bij niemand aanbevelen.
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche was het slechtste ooit. De temperatuur van het water was niet in te stellen, de douchekoppen ook niet want die was ingemetseld in de muur. Het water was bloedheet en spoot alle kanten op, er zat een knop in de muur waar je op moest drukken om 5 seconden water te krijgen en het geheel was omgeven door een douchegordijn. Bovendien was er geen zeepje op het toilet.

    Het ontbijt was prima

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    6,5
    ontbijt er was veel keuze maar beter minder keus en beter...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt er was veel keuze maar beter minder keus en beter kwaliteit.Pistolets waren niet krokant de kaas een leren lap en verder heb ik niets meer geproefd

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    8,3
    Perfecte lokatie om met je collega's een teambuilding te organiseren
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Wij werden niet onmiddelijk aangesproken wanneer wij aan de receptie kwamen. Het heeft wel 5 minuten in beslag genomen vooraleer wij werden aangesproken. Het is misschien goed om onmiddelijk welkom te zeggen en te melden dat je eerst iets afrond . Voor ons was het niet duidelijk of wij nogmaals hallo diende te zeggen of niet!

    Eens geholpen , kregen we een uitgebreid en vriendelijk ontvangst. Wij kregen zonder vragen,twee sleutels per kamer. Het restaurant is specifiek voor onze groep (komende van Brussel)later open gebeleven. De bediening was super lief.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    7,5
    aangenaam
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    informatie dat er ook kinderen op zeeklas konden zijn. de cafetaria was niet open dus geen gelegenheid om met drankje op terras te zitten, wat voor minder mobiele mensen een probleem kan zijn.

    een goed ontbijt propere kamer waarbij ik kon inchecken bij aankomst.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    7,9
    1 overnachting aan zee
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    we hadden de pech op een gang te liggen met een voetbalploeg die het vrij laat hebben gemaakt en om 3u00 's nacht op de deur gingen BONKEN (niet kloppen) in een dronken bui. Heel gezellig als je er met de kids bent. De ramen konden ook niet helemaal sluiten waardoor hun buiten-feestje ongefilterd binnenkwam. Tja, was niet alles, maar kan het hotel op zich niet heel veel aan doen en we waren er gelukkig maar 1 nachtje.

    Mooi accommodatie rond een centraal 'zand plein' met speeltuin, leuk om 's avonds te vertoeven terwijl de kids spelen

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    8,3
    Prima locatie voor een kort verblijf voor weinig geld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was ook een bivakhuis tegenover ons kamer. De gasten daar waren nogal luidruchtig tot laat in de nacht.

    Lag op korte afstand van de zee. Prima ontbijt met voldoende keuze.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    7,9
    goede prijs-kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    nacht lawaai van oudere terwijl er tal van kinderen liggen te slapen.

    goede prijs-kwaliteit verhouding. speeltuintje buiten. luchtkasteeltje . goed ontbijt . heel goed half pension bij te boeken voor 25euro pp .

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    8,8
    zeer goed !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zoals in meerdere accomodaties ontbreken ook hier kapstokken in de kamer voor jas of extra kledij en kapstokken in de badkamer voor pyjama... Jammer dat er nog geen alacoholvrije dranken te krijgen zijn in de bar...

    Ontbijt was heerlijk : veel variatie in brood en beleg en drank ! Zelfs spiegeleitjes en gebakken ei en vers fruit ! Ook ruim en lichtrijk restaurant ! Badkamer heel netjes en alles voorzien : witte handdoeken, zeep, haardroger !

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    7,9
    het ontbijt viel mee.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de accommodatie die er wat mij betreft niet was. De bar waar nooit iemand was. Geen koffie mocht er worden genomen na het avondeten daar de bar ´s avonds open was . De doucheknop die constant moest ingedrukt worden daar deze anders afsloeg.

    het ontbijt viel mee. Ik had wel eigenlijk wat andere dingen verwacht zoals yoghurt. De kindvriendelijkheid. Het mooie weer

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    10
    Goei hotel, vriendelijk personeel .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein minpuntje , er was geen eitje of spek, wat wel jammer is met kindjes . Kleine parking .

    Kamer was in orde ! Zeer goede verduistering gordijnen . Grote warme badkamer en direct warm water in de douche . Ontbijt was goed en voldoende .

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    8,8
    ontspannend
    • Zakenreis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers waren proper en in orde, wel heel basic. Een laagje verf zou direct een gezelliger indruk maken ipv die ruwe stenen muren.

    Heerlijk ontbijt, accomodatie dicht bij de zee, ideaal om te fietsen en te wandelen. Zeer vriendelijk personeel Ons verblijf is echt heel goed meegevallen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    7,5
    Propere, moderne kamer (evenwel zonder teveel sfeer door de...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was een tegenvaller. Broodjes en koffiekoeken van de dag tevoren denk ik. Ook het beleg was redelijk karig (en nog vers genoeg?)

    Propere, moderne kamer (evenwel zonder teveel sfeer door de geschilderde betonsteen muur). Douches waar effectief water uit komt, efficiënte verlichting, degelijke matrassen.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    7,5
    De kamer was groot genoeg, mijn kinderen konden er fijn rond...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Vierpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was groot genoeg, mijn kinderen konden er fijn rond lopen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    10
    De “ Hoge duin “ is goed gelegen en aangenaam verblijf !
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Goede ontvangst , lekkere keuken, goede nachtrust .

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    7,5
    Prijs/kwaliteit in orde
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grote ruime propere kamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    7,5
    Geslaagd, wij komen zeker nog terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kleine frigo op de kamer zou nog een pluspunt zijn.

    Ontbijt was uitstekend, grote keuze en ruim voldoende.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    8,8
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De kamers waren goed, ruime badkamer. Mooie speeltuin

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    8,3
    Prijs kwaliteit zeer tevreden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    douchegordijn badkamer

    afstand tot de zee proper verblijf ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,5
    geen frigo op de kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    geen frigo op de kamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    9,2
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De bolderkar die ter beschikking is om naar het strand te gaan. Het springkasteel en de speeltuin voor de kinderen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    10
    super accommodatie voor met jonge kinderen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig parkeer gelegenheid.

    Kamer was ruim . Ruime keuze bij het ontbijt ook erg lekker. Erg kindvriendelijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    5,8
    Goede jeugdherberg maar niet voor een gezin
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Familiekamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen comfortabel plekje om te zitten,geen animatie,bar dicht,geen airco,geen koelkast,soms bed niet opgemaakt

    Ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    10
    De ligging, het ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hadden niets om af te keuren. Was rustig, proper, lekker ontbijt. Dus voor ons super !

    De ligging, het ontbijt. Alles was voor ons perfekt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    6,3
    Goed personeel .. goede ligging maar te vroeg sluitings uur van de bar!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bar heeft veel te vroege sluitingsuren. Zou tijdens verlofperiode zeker tot 24.00 uur open moeten zijn!!!!!

    Vriendelijkheid van personeel1

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    10
    Zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Vierpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    10
    Alles
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Alles

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    7,9
    Zeer netjes, goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai, dunne muren.

    Zeer netjes, goed ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    9,6
    Geen frigo aanwezig op de kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen frigo aanwezig op de kamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    10
    Gezinsverband
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gezinsverband

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    6,3
    Op voorhand gevraagd dat kamer tegen 10 uur klaar zou...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op voorhand gevraagd dat kamer tegen 10 uur klaar zou zijn. Hier is geen rekening mee gehouden. Veel lawaai van het kamp ernaast.

    Verbleven in juli 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: