Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Het Gravenhof 3-sterren

Oostendestraat 343, 8820 Torhout, België

#5 van de 5 hotels in Torhout

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 133 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    7,1
    Niets bijzonder.
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer is niet echt fris. Wij sliepen aan de achterkant van het hotel. Net achter onze kamer was er een motor ( verluchting of dampkappen keuken ) die heel de nacht heeft gedraaid. Er was ook een huwelijksfeest aan de gang, dus we hebben de dansavond tot in de kamer kunnen meevolgen. Geluidsisolatie zou welkom zijn.

    Correct onthaal, kamers hebben een opfrissing nodig. Zeer verzorgd ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    5,4
    De badkamer was gerenoveerd en daarom tamelijk proper.
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het tapijt op kamer 1 is afschuwelijk vuil. De geur bij het binnenkomen was zeer onaangenaam. Er w1s iemand om ons te ontcanfen maar wist kaler 1 zelfs niet zijn en is ook niet mee gaan kijken. Bij het uutchėcken enkel de poetsvrouw gezien. 'smorgens zeer lawaaierig.

    De badkamer was gerenoveerd en daarom tamelijk proper. Alhoewel de potjes bodylotion al gebruikt waren.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    2,9
    Teleurstelling
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden een stapweekend gepland en dachten een goede nachtrust te hebben bij hotel 't Gravenhof. Niets was minder waar aangezien de muziek van het trouwfeest in het aangrenzende gebouw van het hotel hoorbaar was tot in de kamer. Zelfs met de ramen dicht en oordopjes in 'voelden' we nog steeds de basgeluiden tot in ons bed. We vonden het al vreemd dat er standaard oordopjes op de nachtkastjes lagen, dit verwachten we niet voor €99 per nacht. Toen enkele gasten in de vroege ochtend terugkeerden van het trouwfeest waren ze erg luidruchtig en constateerden we dat niet enkel de buiten muren en ramen onvoldoende geïsoleerd zijn maar ook die van binnen. De kamer was ook niet wat we er van verwacht hadden na het bekijken van de luxueuze site.

    Nabij het hotel is er een mooi bos waar je leuke wandelingen kan in maken.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    10
    zeer aangenaam verblijf: vriendelijk onthaal-zeer verzorgde kamers: smaakvol ingericht, alle comfort
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    onthaal niet steeds bemand bij aankomst, maar wordt ruimschoots gecompenseerd nadien, van zodra er iemand is

    zeer verzorgde kamers : smaakvolle inrichting - alle comfort - verzorgd ontbijt zeer vriendelijk onthaal ! zeer empatische hoteldirectie !!! goede ligging: vlot bereikbaar - ondanks drukke weg toch zeer goede geluidsisolatie in de kamers

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    5,8
    GEEN AANRADER, ENKEL GEKOZEN OMWILLE VAN EEN HUWELIJK VOOR HET GEMAK, NIET ECHT EEN MEEVALLER
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    KLEINE KAMER, KLEIN BED, TE PRIJZIG VOOR AANBOD, ONTBIJT ZEKER TE PRIJZIG VOOR WAT GEBODEN WERD ... PERSONEN DIE LATER BOEKTEN EN MINDER BETAALDEN, HADDEN GROTERE KAMER MET BORRELBAD ???????

    NIKS

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,1
    Goed maar basic
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Iets meer licht in de badkamer en kamer zou wel handig zijn. Alles is ook een beetje verouderd Jammer dat er niemand was als we beneden kwamen voor het ontbijt. Pas als we alles genomen hadden kwam er iemand langs.

    Kamer was basic maar proper. Ideaal voor een korte nacht na een trouwfeest. Ontbijt was lekker met genoeg keuze (ik miste wel gewoon brood). Personeel was wel heel vriendelijk en we konden ten alle tijde binnen in het hotel (trouwfeest op een andere locatie).

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    7,5
    Zeer ruime kamer.
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een venster zonder gordijnen. Niet al te proper toilet. Vuile spiegel Ontbijt was lekker maar iets te weinig variatie in de brood en pistolet soorten. Dit zeker voor de prijs

    Zeer ruime kamer.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 maart 2018

    4,6
    Kamer was netjes
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - verwarming werkte niet op de kamer. Ondanks we de thermostaat op max gezet hadden, was het koud - heel slecht geslapen door lawaai van drukke verkeer op de baan. Ramen zijn absoluut niet geluidswerend - geen douche, enkel een bad. Het water was bruin, wat vies overkomt. - gebrekkige WiFi-toegang, onder het mom dat deze geïnstalleerd is in het oude gebouw - hotel heeft dringend een opfrisbeurt nodig

    Kamer was netjes

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    9,2
    Goed overnacht na een geslaagd trouwfeest!
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen gordijn in de badkamer aanwezig. Niet echt een negatief punt want het raam dient als nooduitgang.

    Ontbijt was lekker, meer dan genoeg en alles naar wens. Digitale tv op kamer is een pluspunt Kleine frigo aanwezig

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    8,8
    Heel hartelijk ontvangen. Heel gastvrij.
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het lawaai van verkeer s'morgensvroeg dus dat verklaarde de oorstopjes op het nachtkastje. En de nachtuitgang langs de ontbijtruimte. Die kon ik bij meerdere pogingen niet afsluiten. Dus die deur bleef open. Daar voelde ik me niet lekker bij maar er was niemand om het bij te melden op zo'n nachtelijk uur.

    De vriendelijke ontvangst en zorg.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    8,3
    Zalig ontspannen
    • Stel
    • Executive Suite met Spabad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen aparte lavabo ,maar de haman maakt dat zeker goed 😀👍

    De hamam en spabad waren heerlijk , badjas ,slippers .super toffe vriendelijke mevrouw ! Goed ontbijt , Zeer ruime gratis parking ! 12.00 pas uitshecken !!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    5,8
    Heel vriendelijke service en zeer goed eten, maar de kamer was te duur voor wat het waard was.
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het comfort van de kamers kan beter, vooral de dekens en kussens. Daarnaast was het etablissement naast een drukke snelweg gelegen, wat de nachtrust extra onaangenaam maakt.

    Zeer goed ontbijt (en diner in het restaurant) en heel vriendelijke service.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    2,5
    Niets geslapen zeer slechte kamer. wie verhuurd nu een kamer aan de straatkant de raam blijft open
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer onvriendelijk.De venster was stuk venster bleef open langs straatkant. Veel vliegen muggen en lawaai. Waarschijnlijk wisten ze dat oordopjes lagen langs iedere hoofdkussen. Oude dekens hoofdkussens.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    9,2
    goed hotel een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wat lawaai van het verkeer misscchien driedubbel isolatieglas plaatsen maar zo erg was het niet. Fijn van de uitbaters om oordopjes te voorzien.

    Goede bedden, uitstekend ontbijt, vriendelijke uitbaters en personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    6,3
    Wij verbleven 1 nacht in het hotel omdat we in de buurt naar...
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was een feest aan de gang toen we toekwamen. De parking was volzet. 's Ochtends stond het ontbijt klaar in het ontbijtrestaurant. Eigenaardig genoeg, was er niemand van het hotelpersoneel te bespeuren. We hebben enkele keren rondgelopen, maar niemand van het hotel gezien. De sleutel dan maar op de toog achtergelaten en vertrokken. Rare toestand. Toiletten beneden aan restaurant waren vuil.

    Wij verbleven 1 nacht in het hotel omdat we in de buurt naar een trouwfeest gingen. De prijs/kwaliteit verhouding was ok.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    8,3
    Kort verblijf
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets speciaal, enkel het feit dat het langs een drukke weg ligt en er dus wel wat lawaai is van voorbijrijdende voertuigen.

    Mooie ruime kamer en een uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 februari 2017

    7,1
    De kamer en de badkamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt dat prijs/kwaliteit (15 @ p.p.) zijn geld niet waard was. We zagen ook niemand aan het ontbijt. Een van ons twee wou thee ipv koffie, maar er was geen personeel te bespeuren.

    De kamer en de badkamer

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    6,7
    Mooie kamer
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai van de weg voor het hotel, wel gratis oordopjes op het nachtkastje😀

    Mooie kamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    7,5
    goeie locatie
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Goed uitgebreid ontbijt, kamers ok met airco

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    8,8
    De harde bedden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De harde bedden

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    8,8
    Perfecte locatie om een nachtje te verblijven en de volgende dag door te rijden naar het strand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ruime, comfortabele kamer met bad en een lekker ontbijtje voor een relatief goedkope prijs.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    6,7
    Ontbijt was verzorgd met voldoende keuze
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    vuile tapijt op de kamer, foto's website niet gelijk aan realiteit

    Ontbijt was verzorgd met voldoende keuze

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    7,9
    goed voor een overnachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de matras mag iets zachter, het tapijt in de kamer

    mooie vernieuwde badkamer, goede airco, rustige kamer, uitstekend ontbijt, koffie op de kamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    8,3
    ontbijt de broodjes waren niet zoals je ze mag verwachten...
    • Met huisdier
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt de broodjes waren niet zoals je ze mag verwachten gezien de gevraagde prijs van het ontbijt, voor de rest was alles aanwezig

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    9,2
    alles ok
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    alles ok

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    7,5
    prima voor ons doel
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    bedden waren een beetje hard, parkeren tijdens het weekend was behelpen ivm een partij die er werd gehouden

    de ligging van het hotel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    9,2
    Heel goed hotel
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein minpuntje bij ontbijt voorzien van confituur

    Eigenlijk alles

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    8,8
    vriendelijk ontvangst, heel lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    vriendelijk ontvangst, heel lekker ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    5,4
    Koud!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ijskoud op de kamer. Niet de kamer zoals op de foto vertoond.

    Ontbijt was in orde.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    8,8
    Heerlijk ontbijt.
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk ontbijt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    8,0
    Vloer in kamer is niet netjes
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vloer in kamer is niet netjes

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    7,5
    Overnachting na feest en niet alcoholvrij te moeten rijden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hotelmogelijkheid naast feestzaal en dus zorgeloos dranken te kunnen nuttigen

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    9,2
    Mooie lokatie , vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matrassen zijn aan vervanging toe

    Goed ontbijt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    10
    Aanrader voor zakenmensen, weekendovernachting, geslaagd weekend gehad op alle niveaus
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het weer in België

    ontvangst, mogelijkheden ter plaatse, vriendelijkheid, bediening. Het hele plaatje klopte en zeker voor herhaling vatbaar.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    7,9
    Alles was Ok , goed geslapen, goed ontbijt!
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein detail aan de hoekraam op de kamer ontbrak een verduisteringsgordijn...

    Ontbijt was uitstekend !

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    10
    Geen water op de kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen water op de kamer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    6,7
    Prachtige omgeving in de buurt van het kasteel...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden en de zeer drukke baan...dag en nacht.

    Kwaliteitsvol ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    7,1
    Hdaden een overnachting geboekt omdat we naar een feest...
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks speciaal

    Hdaden een overnachting geboekt omdat we naar een feest gingen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    7,1
    Was maar voor 1 nacht dus niet zo erg
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Maar 1 restaurant in de buurt en ergens anders moeten Parkeren en aan drukke straat

    Ja dat was wel in orde maar 1 restaurant in de buurt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    9,2
    Zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gewoon niks

    De vriendelijke gastvrouw We konden om 22 u zelfs nog eten waarvoor onze dank Ook hebben we genoten van het lekker ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    5,4
    kleine verouderde kamers, ontbijt was goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kleine verouderde kamers

    kleine verouderde kamers, ontbijt was goed

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    10
    Was heel schoon , de kamer was goed voor mij en mijn partner.
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Personeel was heel vriendelijk en zelfs de eigenaar was heel aardig. Herhaling vatbaar

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    7,9
    Ons vakantie weekend in Torhout..
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was zeer uitgebreid en goed verzorgd. Nette kamer met prima voorzieningen.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 januari 2017

    7,5
    Ontbijt
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte geluidsisolatie tov steenweg

    Ontbijt

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 15 januari 2017

    9,2
    Heerlijk gedineerd en ook het ontbijt was zeer lekker .
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heerlijk gedineerd en ook het ontbijt was zeer lekker .

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    9,2
    Super vriendelijk personeel , Zeer lekker eten , uitgebreid...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    harde Bedden :( .

    Super vriendelijk personeel , Zeer lekker eten , uitgebreid ontbijt, je zal niks te kort komen.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    10
    Zo goed doen we zeker nog eens opnieuw
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi romantisch hotel vriendelijk personeel en uitstekende keuken!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 9 november 2016

    7,9
    Goed gefeest 😊
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel lekker verzorgd ontbijt

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    5,8
    /
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    verouderde kamers

    /

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    8,3
    Gastvrij met een lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk ontbijt, mooie badkamer

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    4,6
    Toen ik aangaf om 8 uur te willen ontbijten bleek Ontbijt...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Toen ik aangaf om 8 uur te willen ontbijten bleek Ontbijt van 9.00 uur tot 12.00 uur te zijn. Toen ik die ochtend wegreed stond mevrouw buiten te roken. Ijskoude kamer als je toch weet dat een gast arriveerd dan zorg je toch dat de kamer een behaaglijke temperatuur heeft Weg opgebroken en daardoor een half uur getracht er te komen. Ik had de eigenaresse nota bene die avond aan de lijn en heeft hier niets over gezegd.

  • Beoordeeld op: 19 januari 2016

    7,5
    Ruime, ietwat ouderwetse, maar zeer degelijke kamer met...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Jammer dat het stopje van de lavabo steeds toe viel. Zo spoelde het water bij bv het tanden poetsen of handen wassen niet meteen weg.

    Ruime, ietwat ouderwetse, maar zeer degelijke kamer met lekker harde tweepersoonsmatras en vernieuwde badkamer met douche. Goede Wifi-ontvangst in de kamer en flatscreen TV. Ruime parking aan het hotel.

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    6,7
    De stilte 's nachts, goede nachtrust.
    • Stel

    Straatwerken, waardoor moeilijker bereikbaar. Geen personeel gezien... Waren laatste gasten voor het ontbijt en geen enkele tafel was ontruimt, gaf een slordige indruk.

    De stilte 's nachts, goede nachtrust. Zeer propere kamer en badkamer, reserve kussen en deken aanwezig. Alles zeer proper. Badkamer zeer proper. Wat ouderwets, maar alles aanwezig wat je nodig hebt... Zeer lekker ontbijt, en zeker genoeg...

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2015

    5,8
    Vriendelijk onthaal.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De bistro is enkel in het weekend open, dus moesten we 's avonds nog op zoek naar een restaurant. De prijs van €15,00 voor een ontbijt is veel te hoog. De kamer werd pas na 18.00uur gepoetst.

    Vriendelijk onthaal. Ruime kamer. We waren de enige gasten!

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    10
    De vriendelijkheid van de staff en het lekkere diner.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De vriendelijkheid van de staff en het lekkere diner. Proficiat aan de eigenares , de chef en alle andere medewerkers van Hostellerie ' t Gravenhof . Een aanrader !

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    5,8
    Uitrusting kamer ok, maar niet behoorlijk proper.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Uitrusting kamer ok, maar niet behoorlijk proper. Bij betalen kamer bleek prijs hoger dan in originele boeking, niet correct. Geen waar voor mijn geld.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    8,3
    supermooie kamer, alle comfort .
    • Vakantiereis
    • Groep

    een beetje druk toen wij er waren en door te weinig personeel werden dingen vergeten.

    supermooie kamer, alle comfort . personeel is wel heel vriendelijk, ook als het druk is

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    5,4
    Ik arriveerd 2230 en er was niks meer in het hotel geen...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ik arriveerd 2230 en er was niks meer in het hotel geen receptie etc wel erg vriendelijk geholpen door de eigenaresse maar 80 EUR verwacht ik wel meer voor

  • Beoordeeld op: 22 juni 2015

    • Vakantiereis
    • Stel

    Je wordt verplicht om je volledige verblijf plus het ontbijt vooraf te betalen, voor elke uitgave die je nadien doet dien je onmiddellijk af te rekenen en een BTW-bonnetje krijg je na héél lang aandringen. (witte kassa?) Onze kamer lag net boven de feestzaal, men was er een grote geluidsinstallatie aan het opstellen maar daar zouden we geen last van hebben omdat het een "rustig Italiaanse avond" zou worden. Dit bleek alles behalve waar te zijn en toen we ons beklag maakten vroeg de dienster of we geen oordopjes hadden... We kregen een andere kamer toegewezen die enkele meters verder lag, alsof dat zou helpen,. Na een onrustige nacht in een kamer die rook naar de geuren die uit de keuken kwamen gingen we ontbijten. Er hing een mooi bord met een geschreven suggestie dat men op eenvoudig verzoek een spiegeleitje met spek kon krijgen. De chef weigerde pertinent om dit te bakken aangezien er voorgebakken eieren op het buffet stonden. Bij het buitengaan werden we opgewacht door de eigenares die ons lakoniek liet weten dat een bepaald soort klanten toch nooit tevreden zou zijn. Men weze gewaarschuwd!

    Niets.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    8,8
    Goed bed en een uitstekend ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Goed bed en een uitstekend ontbijt Super vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    9,6
    Mooie gezellige kamer;
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooie gezellige kamer;zeer verzorgd ontbijt uitstekend zeer vriendelijke ontvangst en bediening een aanrader

  • Beoordeeld op: 24 maart 2016

    9,2
    heel vriendelijke mensen en ontbijten tot 12u op zondag is...
    • Vakantiereis
    • Groep

    niets

    heel vriendelijke mensen en ontbijten tot 12u op zondag is top

  • Beoordeeld op: 6 november 2015

    9,6
    Vriendelijkheid personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijkheid personeel. Zowel hotel als restaurant.

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    10
    mooi hotel, zeer goed restaurant
    • Groep

    jammer dat ze aan de rijweg bezig zijn

    mooi hotel, zeer goed restaurant

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    5,0
    Was een nette kamer die voorzien was.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Minder vriendelijke ontvangst bij het inchecken.

    Was een nette kamer die voorzien was.

  • Beoordeeld op: 28 september 2015

    10
    Alles was top,meer valt er niet te zeggen.
    • Individuele reiziger

    Alles was top,meer valt er niet te zeggen.

  • Beoordeeld op: 28 september 2015

    5,0
    terras en ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    kamer, betrouwbaarheid eigenaar

    terras en ontbijt

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    7,1
    mooi hotel , mooie kamer en goed bed
    • Vakantiereis
    • Stel

    in de badkamer was heel weinig licht en uit het kraantje van de wastafel kwam bijna geen water uit

    mooi hotel , mooie kamer en goed bed

  • Beoordeeld op: 29 juli 2015

    7,1
    Lekker eten in de bistrotheek
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lekker eten in de bistrotheek

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    8,8
    Vriendelijkheid personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Beetje kleine kamer maar was perfect

    Vriendelijkheid personeel

  • Beoordeeld op: 4 juni 2015

    4,2
    onbijt
    • Individuele reiziger

    ouderwets voor de prijs

    onbijt

  • Beoordeeld op: 27 mei 2015

    7,9
    het ontbijt
    • Stel

    Muziek tot 4u30 uit de bijhorende feestzaal. feestgangers bezetten de ganse parking

    het ontbijt

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    7,1
    Goede ontvangst,lekker ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Minpunt voor de poetsdienst koelkast was heel vuil.

    Goede ontvangst,lekker ontbijt.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    8,3
    de gemoedelijke sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel

    de gemoedelijke sfeer

  • Beoordeeld op: 25 mei 2015

    7,5
    Ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ontbijt

Er zijn ook 35 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: