Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Atlantis 3-sterren

Fletersdel 1, 3600 Genk, België

#7 van de 15 hotels in Genk

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 523 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    8,8
    Het was een heerlijk, uitgebreid ontbijt.
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Onze kamer was nogal krap bemeten en bemeubeld.

    Het was een heerlijk, uitgebreid ontbijt. Zeer vriendelijk personeel. Probleempjes werden met de glimlach opgelost!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    8,8
    Top onthaal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Gehorige gemeenschappelijke gang. Goed idee van aanwezigheid overdekte fietsstalling maar capaciteit was te klein, stond vol bij aankomst 's avonds na onze fietstocht. Fietsen dan maar terug in onze auto gestoken.

    Voorbeeldig onthaal met uitgebreide uitleg over de fietsroutes en knooppunten. Leuk ingerichte kamers. Lekker restaurant met vriendelijke bediening. Uitgebreid ontbijtbuffet. Op 10 minuten fietsen van Genk-centrum. Vriendelijk afscheid aan de receptie bij vertrek met aandacht voor eventuele minpunten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    7,1
    groene locatie op wandelafstand van Genk centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    zeer kleine badkamer, beperkte service op zon- en feestdag jammer want wij hadden geboekt voor zondag en pinkstermaandag zo konden we op terras 's middags bv geen tappa 's krijgen bij een glaasje wijn (wel nootjes) ..., ontbijt mocht voor ons wat minder zoet/zuur een vers stukje komkommer of tomaat is welkom ipv bv augurken, olijven, ...

    groene locatie ideale uitvalbasis voor wandelaars en fietsers, vriendelijkheid van het personeel, ruime en verzorgde kamer wel jammer van zeer kleine badkamer, gezellig terrasje (waarom achteraan geen terrasje bijmaken ipv langs straatkant?)

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    10
    Uitstekend hotel met een heerlijk restaurant en midden in de natuur van de Hoge Kempen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het water van de douche mocht iets warmer, maar dit valt onder rubriek muggeziften ;-)

    Heerlijk restaurant . "La focaccia!" Vriendelijk personeel. Uitgebreid ontbijt. Uitstekende uitvalbasis om te ontspannen in het grootste natuurreservaat van Belgie "Hoge Kempen".

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    8,3
    Personeel dikke plus! Matras helaas dikke min...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matras! Dringend aan vervanging toe in kamer 14, heel de nacht de veringen gevoeld! Ruimte rond wc echt te krap! Voor de rest ok

    Supervriendelijk personeel, mooie omgeving, gezellig restaurant , prima ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    8,8
    Zeker en vast bezoeken en boeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Spijtig genoeg was er een onreine geur op de kamer. Maar dit kwam echter door een probleem met de leidingen op straat.

    Mooi en rustig gelegen, zeer comfortabel en vriendelijk personeel. Ook was het paasbuffet/ontbijt zeer gevarieerd. Zeker en vast de moeite waard. Vrij ideaal voor het bezoek aan Kattevennen en een wandeling te maken.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,1
    met ontbijt en diner wordt het toch nog duur en de kamer is dan gewoon te klein.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer en badkamer zijn extreem nauw. er is geen fatsoenlijk bureau of stoel op de kamer. je kunt nauwelijks om je bed lopen en in de badkamer stoot je l je letterlijk bij elke beweging. De website fotos zijn wel met extreme groothoek gemaakt.

    prima restaurant bij de locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    8,8
    leuk, ontspannend en voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De drank bij het eten (restaurant) komt te laat, ons bord was bijna leeg toen onze de drank brachten

    De gastvrijheid van de eigenaars, ze doen er alles aan om het naar u zin te maken

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,9
    Een aanrader. We hebben ervan genoten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bad/douche. Ouderwets en slecht regelende kraan (warmte)

    Goede matras en hoofdkussens! Excellent ontbijt met oog voor de suiker - en glutenvrije produkten

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    8,3
    uitstekend !
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een echte tegenvaller was er niet, behalve dan de grootte van de kamer (cfr. badkamer) De ligging van het hotel is ook goed, niet ver van het centrum van Genk, dichtbij fietsroutes en rustig gelegen. De restaurants zijn sober maar mooi ingericht. Ook leuke buitenterrassen, die zeker geapprecieerd zullen worden tijdens de zomermaanden.

    Ontvangst was heel goed, vriendelijk personeel. Zowel diner, als ontbijt waren heerlijk ! Wat de kamer betreft (basic room), deze was heel mooi ingericht, weliswaar een beetje klein, vooral de badkamer was piepklein. Er ontbrak niks, voldoende handdoeken, haardroger, zeepjes ... maar te klein. Bijgevolg zou ik de basic room niet aanraden voor een langer verblijf dan 1 overnachting. Wij hebben voor augustus een Comfort room geboekt en zullen dan de vergelijking maken.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    7,1
    Gezellige sfeer, vriendelijk personeel, horloge vergeten op...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We namen de standaardkamer, maar het bed was voor ons niet breed genoeg waardoor niet zo goed geslapen.

    Gezellige sfeer, vriendelijk personeel, horloge vergeten op de kamer en ons meteen opgebeld, heel professioneel waarvoor veel dank.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    8,3
    Zie hierboven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte matras en, maar dat is niet jullie fout: asociale lawaaierige mensen (in de gang) - zowel laat op de avond als om 6h in de ochtend

    Heerlijk ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    7,1
    Redelijk voor een enkele nacht.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg vochtig in de kamer het water liep langs de ramen en daar lagen al opgerolde handdoeken. Het ontbijt vond ik vergeleken andere hotels wat aan de dure kant en het bijbehorende restaurant heeft zeer irritante verlichting.

    Inrichting was leuk gemaakt,

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    7,9
    Zeer vriendelijke ontvangst, heerlijk ontbijt en lekker...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer met keukentje was nog niet gerenoveerd maar had wel alles wat we nodig hadden.

    Zeer vriendelijke ontvangst, heerlijk ontbijt en lekker restaurant! Aangenaam verblijf

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 januari 2018

    7,9
    Kort maar aangenaam verblijf. We hebben hier al eerder verbleven en blijven terugkomen.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    De locatie ligt enkele km van het centrum vandaan, in een rustige omgeving, vrij dicht tegen recreatiedomein Kattevennen. Ideaal als je met de wagen komt, maar niet praktisch als je de trein neemt.

    - toegewijd en vriendelijk personeel - kamer met inloopdouche

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    7,1
    Redelijk hotel
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warm water bij douche. Warm water was er moeilijk uit te krijgen.

    Grote kamer en het was redelijk proper. Een tas koffie en water had ge klaar liggen in de kamer.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    8,3
    Een mooi, ontspannend en gezellig weekend gehad. Wij komen zeker terug!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het lawaai op de gang is zeer goed hoorbaar. De kamers beschikken over een gewone deur, dus niet geluiddicht. Over het ganse hotel ligt er een stenen of laminaatvloer, dit is zeer hygiënisch maar zorgt voor veel lawaai! Vooral gasten die 's nachts arriveren en het nodig vinden om met hun bagage over de vloer te rollen en luidop te praten zorgen voor overlast. Het personeel is zich hiervan bewust en binnenkort komt er tapijt in gang naar de kamers.

    Super vriendelijk en behulpzaam personeel! Nette kamers, goed ontbijt en vooral het aanpalend restaurant 'La Foccacia' is een echte meerwaarde voor dit hotel. Je kunt er lekker eten en je wordt er op je wenken bediend!!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 november 2017

    9,2
    Aanrader!!!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De ochtendploeg moest blijkbaar nog wat wakker worden. Groot contrast in vriendelijkheid met aankomst -en barman.

    Het verblijf is uitstekend meegevallen. Moderne, propere kamers waar je een lekker ontbijt kan nuttigen en zeker de bar is aan te raden: gezellig. Zeer vriendelijke heer bij onthaal en bar.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    10
    Fantastisch hotel, heel goed ontvangen door de gastheer en...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Fantastisch hotel, heel goed ontvangen door de gastheer en gastvrouw. Heel lekker gegeten en ook het ontbijt was heerlijk. De kamers waren fris en mooi, alle nodige comfort was aanwezig. Ook de ligging aan de rand van de stad is heel goed. Een aanrader zeker en vast

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    6,7
    Ligging, voldoende parkeermogelijkheden, uitgebreid en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer en badkamer (familiekamer (3 pers.)) was erg gedemodeerd (lijkt helemaal niet op foto's met 'natuurkamers' die je vindt op de website) Prijs-kwaliteitsverhouding van deze kamer is niet goed.

    Ligging, voldoende parkeermogelijkheden, uitgebreid en verzorgd ontbijt Mooie bar

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    3,3
    Gelukkig maar 1 nacht!
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Gedateerde inrichting met donkerbruine muren, een graftombe is hierbij een walhalla. Elektrische wandkacheltjes uit de jaren stillekes, toilet met een muffe geur en pissebedden. Verouderde badkamer met amechtige föhn. En dit was de duurste kamer.

    Het vertrek

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    8,8
    Ideaal voor een korte tussenstop ! U komt hier helemaal tot rust !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het bed viel heel hard tegen. De matras was veel te zacht ! Heel leuke kamers, maar wel een beetje krap, maar ideaal voor ons we bleven maar 2 nachten, hadden niet teveel bagage mee. Super mooie badkamer, wel ook wat aan de krappe kant. Voor grote mensen raad ik aan om een grotere kamer te vragen.

    De leuke groene natuur inrichting was fantastisch ! De kleinigheden die we kregen in de kamer was echt leuk, fantastisch verblijf voor een kort verblijf ! De sauna was ook heel aangenaam !! Ik kwam helemaal tot rust tijdens mijn verblijf. Zou er zeker opnieuw verblijven. Een pluspunt dat er geen geld word gevraagd om te parkeren !

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    10
    zeker voor herhaling vatbaar-fijne vriendelijke eigenaars
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    we verbleven voor het tweede jaar op rij in dit heerlijke hotel/restaurant - alles topy !! fijne mensen,mooie kamer en heerlijk restaurant-vooral zeer vriendelijke ober,we waren 47 jaar getrouwd en hebben een smakelijke limoncella aangeboden gekregen. hopelijk keren we volgend jaar terug ,bij leven en welzijn-het is als thuis komen bij aankomst in het hotel willy vanhuyse - arlette pover -poperinge / 9-12 oktober 2017

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    7,5
    ontspannend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kamer was veel kleiner dan op de foto's leek op website booking.com standaardkamer is de badkamer zeer klein

    Vriendelijk onthaal - lekker ontbijt, vlotte service en zeer behulpzaam personeel Goede bedden - koffie en water op de kamer Rustig gelegen - door parket in de gangen hoor je wel de andere hotelgasten

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    6,7
    Rustige locatie maar kamers erg gedateerd en aan vernieuwing toe
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer erg gedateerd en deprimerend uiterlijk (in donkere kleuren geschilderd beton), erg donker. Badkamer had zelfs nog een douchegordijn. Badkamer was niet goed schoon, er zat schimmel op de tegels.

    Rustige locatie, binnen 5 minuten in het centrum van Genk. Het hotel ziet er in de gangen in de receptie/bar/restaurant erg modern en up to date uit. Hele fijne bedden! Het personeel was heel erg vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,1
    Goed verblijf ,mooie streek !!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Veel te krappe ,kleine badkamer en kleerkast . De badkamer is eigenlijk een grote WC !! Kast met 4 kapstokken en geen plaats om iets te leggen .

    Ontbijt goed en voldoende , alles is proper en ze zijn vriendelijk .Grote parking en afgesloten ruimte vr de fietsen is pluspunt .

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,1
    Heel aangenaam verblijf. Heel vriendelijk personeel en nette kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toen ik via booking reserveerde koos ik ontbijt inbegrepen. Maar toen we toekwamen moesten we toch ons ontbijt apart betalen. Helemaal niet duidelijk dus op de website van booking. Zelf misleidend zou ik durven zeggen!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    8,8
    Leuk aangenaam hotel voor mensen die makkelijk slapen op een zachte matras!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De matrassen waren, naar mijns inziens, te zacht waardoor ik slecht geslapen heb.

    Mooie kamer, goede ligging. Heel lekker uitgebreid ontbijt. Vriendelijke dame aan het onthaal.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    9,2
    Ideaal voor een weekend of kort verblijf en zeker en vast voor herhaling vatbaar.
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ruimtelijke indeling: de kamer en badkamer waren klein. Ik miste een stoel om een jas op te hangen maar er was een kast om te gebruiken.

    Het was een heerlijk ontbijt. Alles wat je maar kan bedenken was aanwezig. De mooie kamer en badkamer was niet heel ruim maar was zeker goed in orde. We hebben heerlijk geslapen op een luxe matras. Geen geluidsoverlast van andere kamers of van de gang. Het was heel rustig. We hebben 's avonds heel fijn gegeten in het restaurant.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,5
    Ideaal voor gewoon es te overnachten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers mogen gemoderniseerd worden

    De bedden waren uitstekend, heel goed geslapen. Ontbijt was supergoed. Ook houden ze rekening met mensen die allergieën hebben.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    10
    ontbijt , een dikke 10 op 10.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Niets, maar we hadden dan ook 30 graden

    ontbijt , een dikke 10 op 10. Reeds 2x naar hotel Atlantis met 10 jaar tussen. Ideaal om de streek per fiets te bezoeken.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    8,3
    Fijn verblijf op een goede locatie voor een schappelijke prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    De belichting in de kamer is nogal donker. Mijn vriendin had moeite om haar op te maken ivm het gebrek aan licht. De badkamer is ook vrij donker, jammer dat hier geen mogelijkheid is om natuurlijk licht in te krijgen.

    Goed ontbijt, fijne bedden en voldoende ruime kamer.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    8,3
    Perfect -en goedkoop - voor het korte verblijf.
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles dat beloofd werd was er, maar de mooie groothoek-foto van de kamer verbergt het feit dat ze echt wel klein is. Voor een kort verblijf zoals het onze met weinig bagage is dat dik OKÉ. We missen wel een (kleine) ijskast of minibar. Een echte valies in de kamer brengen is niet aan te raden. Mini-badkamer was zeer mooi op voorwaarde dat iedere kamergast ze ALLEEN gebruikt...met 2 samen is te krap.

    Alle beloofde comfort was aanwezig, kamer zeer netjes. Zeer rustige omgeving alles gelijkvloers. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    6,7
    Ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De geboekte kamer was veel te klein voor een paar dagen, in de plaats hebben we een grotere kamer gekregen maar die voldeet niet aan onze verwachting! ( er hing een muffe geur, doorgezakte matrassen, verouderde infrastructuur , gelegen langs een hoofdbaan). Het personeel heeft zich enorm ingezet om een andere kamer ( gerenoveerde ) te zoeken, maar alles was volzet.

    Ontbijt was goed. Gezellig rastaurant.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    8,8
    Fijn verblijf gehad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen goede isolatie, 's nachts wakker geworden van het gesnurk van een buurman ☺. Matras veel te zacht.

    Lekker uitgebreid ontbijt, zelf pannenkoeken gebakken en eitje gekookt. Fijn terras om rustig iets fris te drinken. Mooie groene locatie. Ruime kamers.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    7,1
    Wij boekten een standaarkamer aangezien er geen andere kamer...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    - Een afknapper was dat je echt bijna alles van naastgelegen kamers kan horen. Prijs incl. toeslag €120 voor 2 personen,1 nacht incl ontbijt. - Minder was dat er geen minibar (frigo) en vaste airco aanwezig was. (zeker met de hoge temperaturen op dat moment! +/- De kamer was op zich heel klein, het was niet mogelijk om met twee personen in de badkamer te zijn :-) er is een toilet, wasbakje en inloopdouche (regendouche en gewone).

    Wij boekten een standaarkamer aangezien er geen andere kamer beschikbaar was. Voor de renovatie verbleven we al eerder in dit hotel. + De standaarkamer was zeer mooi ingericht en netjes, alles was aanwezig, koffiezet, koffie, flesje water, haardroger, zeepjes... - Minder was dat er geen minibar (frigo) en vaste airco aanwezig was. (zeker met de hoge temperaturen op dat moment! +/- De kamer was op zich heel klein, het was niet mogelijk om met twee personen in de badkamer te zijn :-) er is een toilet, wasbakje en inloopdouche (regendouche en gewone). + De badkamer was netjes en leuk ingericht. - Een afknapper was dat je echt bijna alles van naastgelegen kamers kan horen. Prijs incl. toeslag €120 2 personen,1 nacht incl ontbijt. ++ Ontbijt was SUPER! alles was aanwezig!!!!! en vers! En er werd ook gedacht aan mensen met diabetes en lactose intolerantie! TOP!!!! Met de auto ben je snel in het centrum waar er winkels, bars en restaurants zijn!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    7,9
    Vriendelijk personeel en uitstekende service, ruime propere...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt niet in de prijs inbegrepen, badkamer beetje oubollig (bad in plaats van douche, temp.water moeilijk regelbaar), matras versleten, lampje stuk, badkamer deurklink zat los

    Vriendelijk personeel en uitstekende service, ruime propere kamer (superior), heerlijk ontbijt, rustige omgeving, lekker restaurant, leuke attentie op de kamer met nespresso koffie en water. stad dichtbij (<2 km), wandelen/fietsen in natuurgebied op 5km

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    8,8
    Zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vriendelijk personeel. Bij aankomst glaasje cava en koekjes gekregen. De kamer was gezellig en netjes. Zeer lekker ontbijt er werden zelfs eitjes met spek voor ons gebakken . Ruime parking die gratis was! Komen zeker nog terug.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 9 april 2017

    5,0
    Klein en koud
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was ongelofelijk koud toen we aankwamen en was zo klein dat onze koffers er amper in pasten. De douche heeft vrijwel alleen maar koud water gegeven. Daarbij waren de kussens slecht. Gelukkkg hadden we deze kamer via een aanbieding want ik zou hier nooit de volle prijs voor betalen.

    Er stond een bed.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    5,0
    kamers kleiner dan ze ogen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    kamers kleiner dan ze ogen. het was er koud. bed voel je alle veren. ik heb op het dekbed geslapen, en dan nog kon ik niet op mijn zij slapen. het ontbijt was zeer steriel gemaakt. alles gesteriliseerd zelfs Goudkuipje en jam. de yoghurt en melk ook. kachel uit de middeleeuwen

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    7,1
    Kort verblijf in leuk hotel te midden van groene omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine onpraktische badkamer Weinig legruimte ik de kamer Slechte verlichting in badkamer en inkomhal voor kast

    Mooie kamer met natuurelementen Parking vlak naast hotel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    7,5
    Degelijk hotel met mooi ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De afwerking van de kamers, schuifdeur kon beter geïnstalleerd worden, open douche heel trendy maar water loopt zo wel op de toiletvloer. Hygiëne kon hier en daar paar punten beter. Toch wel veel geluid die van de gang de kamer insluipt...

    Correcte ontvangst, personeel zeer vriendelijk en gedienstig, ontbijt was heel lekker en van alles wat. Een heel aangenaam en gezellig hotel, huiselijke sfeer. Prijs/kwaliteit een toppertje!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 14 december 2016

    10
    Rust
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat we niet een ontbijt konden afboeken en ook niet op jullie website (booking.com) dit konden wijzigen. Kost ons onnodig 32 euro

    Mooie kamers, lekkere bedden en goed ontbijt

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    8,8
    Geweldige uitvalsbasis voor een weekendtrip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Matras iets te zacht. Meer verlichting voorzien in de badkamer en aan de kledingkast.

    Heerlijk ontbijt, restaurant en sauna. Mooie kamer en badkamer. Goede ligging.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    8,8
    Uitgebreid ontbijt, heerlijk Italiaans restaurant, ruime...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Matras heeft zijn beste tijd gehad.

    Uitgebreid ontbijt, heerlijk Italiaans restaurant, ruime kamer met gratis nespresso-koffie. Goeie uitvalsbasis voor wandelingen in het Nationaal Park Hoge Kempen.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    9,6
    super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Jammer genoeg hadden we de laatste nacht de kamer naast ons s'nachts een huilende baby en s'morgens een gillend kind! Maar hier kan het hotel niks aan doen!

    Lekker ontbijt en superlekker restaurant

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    6,7
    Erg vriendelijk personeel, waren bereid een stapje meer te...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Muggen in de kamer door niet goed bevestigd hor, lawaaierig aparaat in de nacht, bed kan beter

    Erg vriendelijk personeel, waren bereid een stapje meer te doen, fijn!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    5,8
    kamer was oké, niks mis mee.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    ontbijt was minder uitgebreidt als wat je mag verwachten voor €16,- pp. toen we na een dagje wandelen terugkwamen stond onze kamerdeur wijd open, de schoonmaak was vergeten deze dicht te doen. (scheen wel vaker te gebeuren!!)

    kamer was oké, niks mis mee. Eten in het restaurant was prima! goed italiaans eten.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    8,3
    Prima uitvalsbasis voor een fietsvakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geluidsisolatie kamers desserten lekker maar duur voor kleine portie

    excellent ontbijt! geen vast tapijt! lekkere Italiaanse keuken vriendelijk personeel

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2016

    8,8
    een aangename verrassing, goede kwaliteit - prijsverhouding, ideaal voor zaken en plezier
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    weinig parkeerplaats, gezien men latere aankomsttijd waren alle parkeerplaatsen al bezet.

    uitgebreid ontbijt met verse producten, aandacht voor mensen met allergie (glutenvrij brodd+ beleg)misschien streekprodukten iets meer in de kijker zetten

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    7,1
    Meubels waren van de superior kamer verouderd.
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meubels waren van de superior kamer verouderd. Ook kleurstelling kamer te donker. Wel dicht bij ziekenhuis. Dat was voor ons het belangrijkste. Voor de rest was het hotel prima in orde. Alles heel schoon, personeel vriendelijk.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    5,0
    Goed voor 1 nacht als je er niet lang moet vertoeven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt ,dat jezelf je eitje moet koken en je pancakes moet bakken ,moesten we lang voor wachten doordat het hotel vol zat .De mevr van de receptie kwam ook nog voor pancakes .De vriendelijkheid bij het personeel was ook ver te zoeken .Er hing ook een muffe geur in het hotel

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 september 2016

    4,2
    Kamer schoon en rustig.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Gevarieerd onbijt echter je moet alles zelf doen/maken/bakken/koken=geen hotel. En de prijs van het opntbijt was in geen verhouding tot bovenstaand. In badkamer indirect licht en geen spotjes. Je kunt jezelf niet goed zien, ja met een waas zoals in de discotheek, een club Geen diner op zondag. Niet vermeld op website. Was voor mij een keuzecriterium

    Kamer schoon en rustig.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2016

    8,0
    Niet een zakenhotel bij uitstek; wel uitstekend!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Restaurant schijnt erg populair te zijn, hierdoor is enige eetmogelijkheid de bistro. Kaart hierin is vrij beperkt. Niet direct een zakenhotel doordat het aangesloten is bij een golfbaan.

    Prima ontbijt, mooie locatie dichtbij de uitvalswegen rondom Genk. Uitstekende service en faciliteiten. Voor een golfliefhebber uitstekend.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2016

    10
    super we gaan terug
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    in de wc een geurdertje zetten voor frisse geur

    een ruime propere kamer een ruime badkamer met alles aanwezig alsook het personeel super vriendelijk een aanrader om met kinderen te gaan

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2016

    7,5
    Gezellig en rustig familie hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kussens zijn veel te hard om op te slapen. Ontbijt te duur voor hetgeen je krijgt. 10 a 12€ lijkt me redelijker.

    De rustige ligging, de kamer, ontbijt

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    8,3
    Een aangenaam verblijf met zeer vriendelijke uitbaters waar warmte van uitstraalt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer vond ik wat klein. Iets te krap in de sanitaire ruimte. Jammer dat het restaurant in verlof was. Wij waren hier eerder op vakantie en vonden de keuken toen prima

    De ontvangst aan het onthaal was heel vriendelijk. Ontbijt was heerlijk en uitgebreid. Zelf je verse fruitsap uitpersen en een pannenkoekje bakken heeft zijn charme. Naast de ontvangstruimte is er ook nog gelegenheid voor wat na te keuvelen in een gezellig lounge

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    5,0
    enorm veel muggen op de kamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    enorm veel muggen op de kamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    7,5
    goed. wel jammer dat op zondag geen restaurant en bar om 21 u dicht was!!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de kleine badkamer!

    alles was er kraaknet en goed ontbijt maar wel prijzig 16 euro pp

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    7,5
    het ontbijt was heerlijk De kamers klein maar proper
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamerruimte

    het ontbijt was heerlijk De kamers klein maar proper

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,1
    Maaltijden;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was te klein

    Maaltijden;vriendelijkheid petsonrrl

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    7,9
    We waren op wandelvakantie .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We waren op wandelvakantie . De dame aan de balie stelde zelf voor de bagage naar het volgende hotel te transporteren.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    6,3
    Het ontbijt viel tegen voor de prijs die er voor moet worden...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt viel tegen voor de prijs die er voor moet worden betaald.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    6,5
    alles was ok
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    alles was ok

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,9
    ontspannend
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    bediening ochtendontbijt, maar kan al eens gebeuren, ieder dag is een nieuwe dag.

    de bediening aan de receptie, uiterst vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    7,1
    Zeer kleine badkamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer kleine badkamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    6,7
    Hotel op mooie locatie, maar op dit moment erg verouderd
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte matrassen en een erg kleine badkamer. Het hotel gaat in augustus renoveren en dat is hard nodig.

    Erg vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    6,7
    Ff weg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed is zacht, maar je voelt de veren. Badkamer blank na douche

    Goede sfeer in hotel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    8,3
    Komen nog terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine badkamer

    Vriendelijkheid

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,3
    In orde
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te zachte matras, last van lawaai op de gang

    Zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gehorigheid in de kamer van de andere kamers en de lopende en pratende mensen op de gang.

    Het ontbijt en de locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    8,3
    fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de badkamer was iets te klein

    het ontbijt was zeer heerlijk

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    10
    Zeker om terug te komen en iedereen aan te bevelen!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We misten 'n afschrift van de betaling.

    Zo vriendelijk personeel, verzorgd ontbijt, nette kamers ! Restaurant inbegrepen !

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    7,5
    Prima verblijf gehad.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Minimale verlichting in badkamer en bij spiegel in de slaapkamer. Make up spiegel in de badkamer zou fijn zijn.

    Prima ontbijt, goede bedden. Schoon.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    9,6
    De sauna en het ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het tweepersoonsbed bestond uit twee aparte bedden, wat we jammer vonden.

    De sauna en het ontbijt.

    Verbleven in april 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: