Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Postiljon 1-sterren

Blauwmoezelstraat 6, Antwerpen Centrum, 2000 Antwerpen, België

#42 van de 65 hotels in Antwerpen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1539 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    6,8

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    7,9
    Hotel is zeker in orde
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 1 nacht

    Antwerpen is een bruisende stad en er is altijd wel wat geluid.

    Kamer met douche was netjes en ok. Toilet gemeenschappelijk op de gang. Ontbijt was zeker in orde.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,9
    Was weer een heerlijk weekend. De volgende keer komen we gewoon weer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt vind ik niet heel bijzonder. Het brood was niet erg vers. Maar verder wel ok.

    Ik kom al meer dan 20 jaar bij Hotel Postiljon. In die jaren is er veel verbouwd en dat is het zeker ten goede gekomen. De locatie is fantastisch. De bedden slapen heerlijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    8,3
    Budget verblijf
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen tafel en stoel in de kamer die ik had. Toch wel lastig.

    Locatie was perfect. Voor 1 a 2 dagjes prima, maar het is echt alleen voor te slapen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    5,5
    Beetje een tegenvaller.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt viel tegen. Een kwartier moeten wachten op een eitje. Boter was niet aangevuld. Ook moeten wachten; Personeel niet vriendelijk. Nachtpersoneel wel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    7,9
    Vriendelijkheid personeel.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel geluidsoverlast s nachts van buiten. Met ramen gesloten was dit minder, maar als t warm is, is t fijn als ramen gewoon open kunnen s nachts.

    Vriendelijkheid personeel. Locatie was super.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    9,2
    De locatie was geweldig je kunt lopend naar alle highlights...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    De locatie was geweldig je kunt lopend naar alle highlights van de stad. Het uitzicht op de Onze Lieve vrouwenkathedraal is prachtig. En Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    9,2
    Super familie hotel in het centrum van Antwerpen bij de kathedraal!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    We werden ge-upgrade zonder kosten naar een kamer met eigen toilet (studio) en dat was helemaal super! Verder ook een prima ontbijt genuttigd en er was meer dan genoeg. Aardige mensen!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    6,7
    Het hotel is ideaal voor 1 overnachting wanneer je niet veel...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    afwerking kamer - ontbreken van een kast en stoel of zitbank (was nochtans plaats hiervoor)

    Het hotel is ideaal voor 1 overnachting wanneer je niet veel verwacht van een hotelkamer.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    7,5
    Voor een voetbalteam de perfecte uitvalsbasis qua prijs en locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Bed en kamer een beetje klein.

    Simpele kleine, maar schone kamers. Perfecte locatie en prima ontbijt. Denk eraan dat je naast de kerk slaapt met een enorme klok!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    7,5
    goed, zeker om terug te komen voor een weekeind stappen..
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het parkeren met een bus kan moeilijk zijn, personen auto's kunnen op 3 min. lopen parkeren. De kamers voldeden aan de verwachting, douche en WC gedeeld vind ik wat minder, de kamers waren voorzien van de minimale voorzieningen, maar de prijs is daarvoor ook laag, zeker voor de locatie waar dit hotel ligt.

    ontbijt was goed, mooie locatie, ligging hotel midden in de stad, wie niet tegen geluid kan s'nachts kan beter niet komen, tot 04.00 uur veel geluid van mensen op straat. Het uitzicht op de kerk was schitterend. Uitgaan is ongelovelijk voor ieder wat wils, super leuk. Erg fijn is dat 24 uur iemand aan de receptie aanwezig is.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    5,0
    Alleen v weekend
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We moesten 755 bellen bij brand maar er was geen telefoon en geen uitweg boven als er brand uitbrak. Het was heel erg rumoerig snachts vanwege de vele dronken mensen. Geen stoelen waar je even op kokn zitten op je kamer. En er was geen lift of iemand die je hielp met koffers naar 3 hoog.

    Het was in het centrum.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    9,2
    Gezellige stek.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Midden in oud gedeelte van Antwerpen. Alles in de buurt.Kamer gedateerd maar prima. Heerlijk ontbijt. Goede sfeer en vriendelijke mensen. Wij komen terug.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    8,3
    kamer was proper en net alles aanwezig misschien een nuttige...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    kamer was proper en net alles aanwezig misschien een nuttige tip een extra hoofdkussen voorzien vond de kussens nogal slap maar verder was alles in orde ontbijt was basic maar goed en een heel goede locatie komen zeker nog eens terug

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    7,1
    Toplocatie voor een citytrip naar hartje Antwerpen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Mijn "eenpersoonskamer" bestond uit vier bedden (matrassen op pootjes) en niet meer dan dat. Dus geen plaats om kleren of spullen op te bergen en ook geen tafel/bureau of stoel. Dat miste ik wel als zakelijke reiziger.

    Perfecte locatie vlak onder de Onze-Lieve-Vrouwetoren. Ondanks deze centrale locatie was het toch vrij rustig en stil in en rond het hotel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    8,3
    in totaal prima, het personeel was zeer vriendelijk
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    misschien het ontbijt absoluut niet slecht, maar iets sneller aanvullen, iets of wat meer keus. de ontbijtzaal was netjes en goed. En natuurlijk ge slaapt in de binnenstad tis gehorig ook van de naburige slaapkamers, maar da's geen klacht.

    de locatie en vriendelijke bediening

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    5,0
    Goed voor een nachtje op doorreis, maar verwacht niks extra.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 1 nacht

    Sterk verouderde slaapkamer die niet zeer proper was, deken met vlekken op, niet voldoende bestek tijdens ontbijt deze konden zelfs niet niet onmiddellijk beschikbaar gesteld worden

    In tegenstelling tot de kamers was de ontbijtruimte hedendaags en mooi ingericht

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    6,3
    Het ontbijt was helemaal top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De laatste dag aan het ontbijt had mijn vriendin een stevige migraineaanval. Ze kon daarom niet eten en wilde een paar boterhammen meenemen voor later; op de vraag aan de eigenaresse of ze daarvoor een zakje had vanwege bovengenoemde , reageerde zeer geïrriteerd dat haar dat weinig interesseerde (niet met zoveel woorden ) en dat doggybags (ze gebruikte meen ik een denigrerend belgisch/antwerps woord) sowieso niet waren toegestaan, waarop ze weg marcheerde. Dit is wel van zo'n onbeschoftheid en desinteresse in je gasten, dat ze van ons geen ruime voldoende krijgen. Ik wil niet weten wat er zou gebeuren als iemand nog iets ernstigers zou overkomen in dat hotel. Als je geeft horeca-interesse cq sociale vaardigheden hebt of wil hebben, moet je maar ergens op kantoor gaan werken. Verder hadden we via deze site deze kamer geboekt en bleek dat we voor 1 persoon hadden geboekt. Totaal onduidelijk; hierdoor moesten we 25 euro per nacht bijbetalen. Daar bovenop op ook nog eens 2.50 toeristentax pp , per nacht! Resultaat; 90 euro bijbetaald! Beetje jammer. ..

    Het ontbijt was helemaal top

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,9
    Fijne overnachting in degelijk maar ietwat gehorig hotel op toplocatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hadden een kamer aan de straatkant. Af en toe is er veel geluid op straat, en dat hoor je dan wel goed op de kamer. 's Nachts werd ik twee keer kort wakker toen een groep feestende mensen langs kwam. Je weet van te voren dat je dit kan verwachten, want je leest dit terug in vrijwel alle recensies. Ik was hier op ingesteld en heb me er daarom ook niet aan gestoord.

    De locatie in het midden van het centrum is top en we konden onze spullen veilig opbergen voordat we op onze kamer kwamen. Je kan 24 uur per dag terecht in het hotel en er is gratis wifi.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    9,6
    hotel met uitstekende ligging en zeker zijn prijs waard....
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen lift en in het weekend, zeker met mooi weer, veel lawaai van naburige café's

    mooie kamer, aparte wc, uitgebreid ontbijt, vriendelijk personeel, uitstekende ligging, is zeker meer dan 1 ster waard

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    5,4
    Leuk hotel maar niet geschikt voor mensen met slechte rug en benen!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontzettend veel straatlawaai tot .s morgens vroeg en steile smalle trappen.. Geen hulp om de koffers naar boven en naar beneden te sjouwen.

    De bedden waren goed en ontbijt redelijk goed en de ligging van het hotel was uitstekend.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    6,3
    Ok
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    2 weken op voorhand geboekt met 3 collega's op 3 verschillende kamers. Komen aan bij het hotel om in te checken, bleek er nog maar één kamer beschikbaar te zijn. De receptionist had niet veel zin om zelf een oplossing te zoeken. Een uur gepuzzeld samen met hem aan zijn planning en daar een paar gaten in gevonden, daardoor hadden we toch nog elk op een kamer kunnen slapen. Ook totaal geen excuses of tegemoetkoming.

    Nette kamer, goed bed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    5,4
    Tegenvaller!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Minpunten: - De geboekte 2 persoonskamer bleek een kamer van circa 10m2 te zijn met een stapelbed. We konden deze kamer gelukkig wisselen naar een 4 pers. kamer maar kregen wel van de schoonmaakster te horen dat we de overige 2 bedden niet mochten aanraken. - Geen prullenbak op de kamer. - Kamer was vochtig en rook erg muf. - Naast bedden niks op de kamer (tafeltje, kast of stoel) om spullen in op te bergen. Kleding moesten we op de grond leggen. - GEEN NOODUITGANG!! We zaten op de 3e verdieping, alleen bereikbaar via 1 smalle trap. - Het hotel ruikt naar natte hond. Je ruikt dit direct bij binnenkomst. (oorzaak: hond bij de receptie). - Doorgezakte bedden. - Alleen een douche op de kamer. WC op de gang. - Ontbijt was erg simpel. Weinig keus en regelmatig was iets op, dat pas na lange tijd werd bijgevult. - Bij de receptie vaak niemand aanwezig. Telkens na buiten geweest te zijn lang moeten wachten om kamer sleutel weer terug te krijgen.

    Plus: locatie. Pal naast de grote kerk. Mooi uitzicht!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    6,7
    Van Antwerpen kan je genieten !!!
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Temperatuur in de kamer.twee van de drie dagen deed de verwarming het niet.trokken desavonds onze jassen aan.geen deur tussen badkamertje en slaapkamer.een houten tuinstoeltje voor 2 personen .en op de televisie hadden we sneeuw.

    Dag 2 alleen wit brood , was besteld,andere dagen goed. De vriendelykheid van baliepersoneel.tt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,1
    Gezellige midweek Antwerpen gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was heel eenvoudig. Geen nooduitgang.

    Hotel ligt in historisch centrum. Heel centraal voor musea, bij café's en restaurants, openbaar vervoer om de hoek.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    5,8
    Weekeindje weg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie hier boven

    Kamer was oké bed was beton met dun dekentje en verlichting in badkamer is kapot. Eten redelijk niet mijn eten en voor veel mensen goed. Koffie ronduit bagger je moed naar een restaurand voor koffie hun k is zo slecht bbllee wel mooi gebouw met betere koffie een heel licht en een dekbed doe je veel goeds. Mag ook filterkoffie zijn

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    6,7
    Antwerpen viel beter mee dan verwacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer hft dringend opfriswerken nodig! Het was proper maar heel sobertjes een keertje wat verf zou al veel doen!

    het ontbijt was ok maar nu ook niet waaw de kamer was heel sober waarschijnlijk houden ze de minst mooie kamer voor last minute maar zou niet mogen dringend schilderwerken nodig! locatie ok en vriendelijk ontvangen!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    7,5
    ik zou enkel terug gaan voor ontbijt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 4 nachten

    hond eigenaar ontsnapt en liep rond bij ontbijt, in ontbijtruimte. slot gemeenschappelijk wc defect wc-houder defect kamer tapijt niet gestofzuigd bij aankomst, niet gestofzuigd tijdens 4 dagen verblijf, vies. badkamer super proper bij aankomst maar verder 4 dagen niet meer onderhouden tijdens verblijf. In feite enkel werd bed opgemaakt en elke dag verse handdoek. De verse handdoeken en lakens liggen 's morgens wel in de gang op de grond op niet gestofzuigd tapijt, vies.

    lokatie, lekker ontbijt super.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    3,8
    Ligging in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 1 nacht

    Kleine kamer op de 3e verdieping (was waarschijnlijk ooit een bergkot). Stapelbed ipv tweepersoonsbed. Koud water. Verlichting die niet werkte.

    Ligging in het centrum.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    7,1
    Prijs-kwaliteit goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Extreem kleine bedjes. Douche staat in kamer, dus geen privacy. Wc op de gang. Hygiëne iets minder, komt ook door tapijt in kamer, extra donsdeken in gele vlekken en kapot.

    Prijs-kwaliteit goed. Zeer vriendelijk personeel. Ontbijt eenvoudig, maar goed.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    5,0
    Geen aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren doordezakt.Allebei rugpijn.Doucheput liep over.Geluidsoverlast van cafe beneden.

    Ontbijt prima.Kamer was slecht.Doorgezakte bedden.Met rugpijn wakker geworden

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    5,8
    we hadden een dak boven het hoofd en hebben ontbijt gehad
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer opzich wc en douche niet op de kamer

    het personeel was prima goed kunnen overleggen, de kamer op zich was mager douche en wc niet op de kamer zodat MW ineens bij een andere gast de wc inliep omdat deze de deur niet had gesloten, weinig stopcontacten voor deze tijd van maatschappij

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    7,1
    Ideale locatie na een bezoek aan Fakkeltheater!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Onze kamer bleek nog in renovatie te zijn, we hadden niets om onze spullen op te bergen: geen kast, geen rek, geen stoel, enkel bedden, was nogal onpraktisch, gelukkig maar voor 1 nacht. We veronderstellen dat dit in de toekomst in orde zal gebracht worden.

    Ideale locatie na een bezoek aan Fakkeltheater!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    9,6
    Heel goed en lekker ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De WC en douche op de gang waren erg klein. De kamer is ook niet heel groot, maar voldeed wel aan onze verwachtingen :)

    Heel goed en lekker ontbijt! De locatie is heel goed, 15/20min lopen vanaf het station en midden in de stad.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    10
    Prima weekendje weg hotel midden in Antwerpen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Een wc op de kamer. Het was toch een gek gevoel om tijdens het slapen naar de wc te moeten en dan de gang op te moeten. En soms (niet erg storend) geluiden van de gangen en de naastgelegen kamers

    Het personeel was zeer vriendelijk elke keer weer.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    9,6
    Helemaal super!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was enkel een gedeelde wc, maar dat was vantevoren al aangegeven en bleek eigenlijk helemaal niet erg te zijn!

    De locatie was super, alles was heel dichtbij! Daarnaast was alles hartstikke schoon en comfortabel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    7,9
    Voor 1 nacht zeker niet slecht
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden wel tv op de kamer maar geen afstandsbediening. Later bleek dat deze onder het bed was terechtgekomen. Bij het ontbijt ontbraken pistolets en/of kleine koffiekoekjes en er was ook geen gebakken eitje en/of geen spek aanwezig.

    Vriendelijke ontvangst aan de receptie, kamer was zeer proper met een badkamer met inloopdouche. Er waren ook koffie- en theefaciliteiten aanwezig op de kamer wat toch leuk meegenomen is. Kamer was gelegen aan de achterkant, dus hadden we geen last van nachtelijke toeristen. Ontbijt was eerder basic.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    5,8
    Belangrijkste dingen in orde, veel kleine dingetjes niet
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel kapotte dingen zoals toilet op de gang wat niet op slot kan, afgesneden telefoon (haal em dan weg) verwarmingsknop die niet draait, blaffende hond op de kamer ernaast

    De ligging en omgeving

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    7,5
    Prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De koffie. Die is echt vies, zowel die uit de automaat als de filterkoffie. Dat is jammer.

    Prima hotel. Eenvoudig, zeer centraal, charmant gelegen naast de kathedraal. We zijn er eerder geweest en wij vinden het een sympathieke tent.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    6,3
    Simpel hotel met super ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt viel heel erg tegen. Verwacht niets extra. Gewoon wit en bruin brood en beleg.Als je in het hotel binnenkomt ruik je direct de hond die bij de receptie ligt. De kamer is erg gehorig. In de badkamer zit schimmel.

    De locatie is super en het personeel vriendelijk. Tram stopt op de grote markt.(groenplaats) Kamer is eenvoudig knus met mooie glas is loodramen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    7,9
    Eenvoudig maar gezellig hotel met een prachtige ontbijtruimte.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We boekten een comfortkamer met dubbel bed, kregen hier ook de bevestiging van, maar bij aankomst bleken er twee enkele bedden te staan. We vroegen een andere kamer, maar die bleek niet beschikbaar.Geen deur naar de badkamer. Geen minibar, die stond wel vermeld bij comfortkamer. Veel straatlawaai 's nachts.

    We konden van een heerlijk , rijkelijk ontbijt genieten in een prachtige locatie.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 14 januari 2018

    7,5
    Goed. Gezellig. Ideaal voor een bezoek aan het oud stadsgedeelte van Antwerpen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt diende genomen tussen 7 en 8 wegens een seminarie dat doorging. Voor ons was dit niet zo'n probleem, maar ik neem aan dat niet voor iedereen zo is. Hadden misschien best mogelijkheid open gelaten om elders te ontbijten, en de prijs te verlagen.

    Ligging kan niet beter. Ontbijt was uitgebreid en lekker. Bed was goed. Rustig.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    7,1
    Leuk weekendje achter de rug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel Postilion is een proper budget hotel op een top locatie. Luxueuze toestanden moet je dus niet verwachten en het ontbijt is in orde maar basic. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. De kwaliteit die je krijgt voor je weinig geld is ok.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    7,5
    In Antwerpen is altijd iets te ontdekken, het verveelt nooit!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie hierboven....

    Leuk om midden in het centrum te zitten, geluidsoverlast hoort daar bij. Helaas is het dunne dekbed onvoldoende voor een warme nacht, geen extra dekens of kussens op de kamer. Wrsch wel beschikbaar, maar je doet de ervaring pas in de nacht op...😏

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    7,9
    goed
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was klein en gedateerd . Jammer dat toilet op de gang was. Wij hadden een kamer op de 3e verdieping,een klim naar boven met steile ,smalle trappen. Goed te doen samen met mijn dochter van 12 jaar, maar voor oudere mensen of mensen met knie/heup problemen zou ik dit niet aanraden.

    Erg vriendelijk personeel, goed ontbijt in mooie ontbijtzaal. De bedden liggen prima en de kamer/badkamer waren erg schoon!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    6,7
    Was goed vriendelijke mensen dat is ook belangrijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We moesten de douche en wc met meerdere kamers delen,en die waren klein dat was wennen om die niet op je kamer te hebben,maar het ging wel voor twee nachten.

    Het ontbijt was goed, we zaten midden in het centrum ideaal kortbij parkeren (groenplaats) ook makkelijk .

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    6,3
    Ontbijt was goed, vooral voor die prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Verlichting op de gang is ingewikkeld, waardoor je toch wat in het donker loopt te struikelen. De wc is op de gang, maar het slot was kapot, waardoor je het toilet moest gebruiken met de deur open. Da's niet fijn.

    Ontbijt was goed, vooral voor die prijs. Eenvoudige kamer, maar netjes.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    7,9
    Het was een erg fijn hotel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was een erg gehorig hotel, je hoorde veel herrie en gebonk van andere gasten. Dit voornamelijk rond 1 a 2 uur in de nacht, wanneer andere gasten de trap op liepen. Ook liep er ongedierte in de kamer (denk aan zilvervisjes), deze zaten ook in bed.

    Het was een erg fijn hotel! De prijs viel mee en het was een heerlijke douche :) Ook het ontbijt was erg lekker.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    7,5
    Voor 1 nacht prima in de 2 persoonskamer, de 3 persoonskamer is prima voor langer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De 2 persoonskamer met gedeelde badkamer en gezamelijke wc was niet zo goed. De deur van de wc kon niet dicht en op slot omdat het slot stuk was.

    Hadden 2 kamers geboekt. De driepersoonskamer met eigen badkamer was prima. Het ontbijt was ook prima

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    5,8
    Goed hotel maar vraag naar een goed bed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was verouderd en piepklein. Matras was van minder goede kwaliteit. Mijn echtgenoot is een rugleider en heeft er een paar dagen last van gehad.

    Ontbijt was ruimschoots voldoende en lekker. Zeer mooie refter.,

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    5,4
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schimmel in de douche, te hard kussen, geen toast, croissants bij ontbijt. Bij inchecken ging de verzorging van de hond voor de klant.

    Locatie is top! En rumoer van de straat hoor je niet. Avond receptionist uiterst vriendelijk en attent! (man)

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    5,0
    Rampzalig qua gedeelde sanitaire voorzieningen, fijn qua centrale ligging.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Er was geen tv op de kamer en geen eigen toilet of douche, terwijl dat wel in de info op Booking.com stond. Later nog eens nauwkeurig nagelezen: Er stond sommige kamers hebben tv en eigen sanitair. Beide pluspunten had ik niet en er werd bij het inchecken ook niets gevraagd of gemeld. De douchedeur op de gang kon niet op slot tenzij je heel krachtige handen had, maar dan weet je nooit of het slot ook nog opengaat. Na melding bij de receptie was - in plaats van reparatie van het doucheslot - het slot van de (gedeelde) toiletdeur ook kapot. Er werd alleen een briefje opgehangen dat dat zo was, maar het werd niet opgelost. Een eenvoudige deurhanger met 'bezet' was al heel wat geweest. In de ontbijtruimte werd ik afgesnauwd door de medewerker toen ik, op verzoek van een 4 persoons gezin, een ander plekje vroeg zodat zij bij elkaar konden ontbijten. Als blikken konden doden, had ik dit niet kunnen navertellen.

    De centrale ligging van het hotel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    7,9
    het is een prachtige ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 1 nacht

    Is jammer dat het toilet op de gang is en dat er geen deur aan de badkamer hangt of eventueel een gordijn

    het is een prachtige ligging. ontbijt is lekker

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    6,7
    Was blij dat het maar om 1 nacht ging. Nauwelijk geslapen door de herrie van buiten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel was zeer gehorig. Niet of nauwelijks geisoleerd. Veel lawaai van buitenaf.

    Ontbijt was heel goed. Kamer was klein maar schoon. Hotel in het centrum, parkeergarage dichtbij en niet duur.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    8,3
    perfecte locatie voor een weekendje Antwerpen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de douchecabine mss eens nakijken op schimmelvlekken. En een vuilbakje extra in de kamer zou tof zijn.

    De ontbijtruimte was een heel aangename verrassing. Het pand vanbuiten strookt niet met het vernieuwde pand achteraan.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    4,6
    Gezin met 2 kids op Stedentrip
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was slecht onderhouden. Platen tegen muren waar behang af was. Oud bed oud hangrekje oud bankje. Zeer oude badkamer, jaren 90 😱 Erg gehorig wel goede ligging!

    Ligging perfect!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    8,8
    Super! Wij gaan zeker weer!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorigheid

    Fantastische locatie, hotel heeft geen parkeergelegenheid maar de parkeergarage de grote markt is op 300m. Bedden zijn ok, sanitair is schoon. Ontbijt is simpel maar top!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    6,3
    Hotel voor 1 nacht is prima te doen.
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Simpele ontbijt, geen bar of gelegenheid om s'avonds even een borreltje te nuttigen. Wij hadden kamer 37 en er stonden 2x een 1 persoons bed en geen kleding kast.

    vriendelijk verwelkomt en geholpen. Mooi in het centrum en parkeergarage

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    8,3
    priema verblijf, eevouding maar schoon en netjes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was wat gehorig, maar dat was van tevoren al bekend (gelezen in reviews).

    Priema prijs kwaltijd verhouding, kamer was sober maar netjes en schoon. Inbegrepen ontbijt was een prettige verassing.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    5,8
    Gelukkig maar voor 1 nacht!
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kast rook muf en was vuil. Je kon het stof op de deur met je vinger wegnemen. De WC en douche stonden op de gang! Er was heel veel nachtlawaai!

    Vriendelijkheid Goed bed Ontbijt was OK De ligging is zeer goed!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    7,5
    Ligging is ongenaakbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt zou veel beter smaken indien er zachte muziek op de achtergrond zou spelen in plaats van een kapotte installatie die met tussenpozen hardrock uitspuwde.

    Ligging is ongenaakbaar!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    8,8
    Prima locatie midden in centrum. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bedden en matrassen zijn wel aan upgrade toe.

    Goed en uitgebreid ontbijt. Matige matrassen. Bij aankomst was onze kamer nog niet gereinigd, ondanks dat we wel onze sleutel hadden gekregen. Vriendelijk personeel dat denkt in oplossingen. Probleem was dan ook zo opgelost.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    8,8
    Uitstekende prijs-kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zoals ook andere gasten hebben geschreven zijn oordoppen wel prettig voor een zaterdagnacht, op onze kamer konden we tot 6 uur 's ochtends licht de nabijgelegen disco horen. Waarna om kwart voor negen de kerkklokken weer begonnen, maar dat is te verwachten bij een hotel middenin het centrum.

    Prima hotel met vriendelijk personeel. We hadden een ruime kamer voor twee personen waar een derde bed bij was gezet, die was enigszins aan de korte kant. Ontbijt was goed, met alleen gekookte eieren als warme opties. Locatie is fantastisch (wij hadden de auto in de Meirgarage geparkeerd op 400m) en je wandelt zo de stad in.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    7,5
    ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De trap naar de kamer was een 'hindernis': smal, donker, ... Kamer was basic, maar prijs / kwaliteit was zeker ok.

    Niet veel warme gerechten (enkel een gekookt eitje), maar de rest goed verzorgd en lekker. Ook voldoende variëteit (beleg, yoghurt, vers fruit, ....)

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    9,6
    Perfecte plek voor een weekendje Antwerpen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    In de badkamer zat ook de wc maar deze was helaas niet af te sluiten van de slaapkamer door een deur.

    De ligging is fantastisch, daarnaast is er 24uurs receptie wat heel fijn is. Wij hebben onze koffer mogen achterlaten voor het inchecken en na het uitchecken wat heel fijn was!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,9
    De locatie is super en het personeel erg vriendelijk.
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 1 nacht

    De bedden zijn erg klein en het ontbijt is matig. Voorgaande jaren was het ontbijt uitgebreider en beter van kwaliteit. Helaas lijkt er hier behoorlijk op bespaard te zijn.

    De locatie is super en het personeel erg vriendelijk.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    6,3
    Jammer, jammer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hebben hier vele malen gelogeerd vanwege de locatie, maar nu toch de knoop doorgehakt. Dit was de laatste keer. We hadden de duurste kamer gereserveerd, waarin je je nauwelijks kon omdraaien vanwege een 3e bed. Vrijwel alles doet armoedig aan, maar het ontbijt overtrof alles: volle ontbijtzaal, maar alles was voortdurend op en werd dan aangevuld met een kannetje (jus d'orange) of een klein schaaltje (vleeswaren, eieren). Geen broodjes, croissants, maar alleen buin brood, AF EN TOE aangevuld met sneetjes wit of een stokbrood.

    Dame bij de receptie was zeer vriendelijk, maar verder.........

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    7,5
    fantastische locatie, lekker ontbijt, vriendelijk personeel voor een zeer schappelijke prijs.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 2 nachten

    bed was wat aan de smalle kant, hier en daar kan wel een extra schoonmaakbeurtje gedaan worden.

    Prijs-kwaliteitverhouding prima. Fantastische locatie, goed ontbijt: simpel maar lekker. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    5,4
    Goed ontbijt, mooie ruimtes.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Veel nachtlawaai door slechte isolatie ramen. Zeer kleine gemeenschappelijk toilet. Alles is beperkt tot een minimum wat wel wat logische is voor een 1 ster hotel.

    Goed ontbijt, mooie ruimtes. Goedkoop.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    7,9
    Prettig verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het is niet een heel luxe hotel, maar voor ons was dit helemaal goed.

    Goede prijs-kwaliteitverhouding! De kamer was schoon, maar wel gedateerd. Bed en douche waren erg fijn. Ontbijt was ook prima. Om onze kamer te bereiken moest je een beetje steile smalle trap beklimmen. Was voor ons geen probleem, maar als je niet erg goed ter been bent zou dit een probleem kunnen zijn. Personeel is erg aardig en behulpzaam. De laatste dag konden we onze koffers de hele dag in het hotel laten staan. Hotel ligt erg centraal. Hele leuke kroegjes en restaurantjes op loopafstand.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    8,3
    Prima hotel op een goede locatie met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat de kamer om 14:15 nog niet gereed was, terwijl we vanaf 14:00 mochten inchecken.

    Het bed lag erg lekker en de douche was ook top! Perfecte locatie, middenin het centrum.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    7,9
    De plaats van het hotel.
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De plaats van het hotel. Comfort kamer niet zo erg comfortabel met open badkamer! Maar we mochten wisselen. Grotere kamer met dichte badkamer. Geen probleem.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    5,0
    Slecht geslapen door geluidsoverlast, wel goedverzorgde kamer en ontbijt
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Slecht geslapen door geluidsoverlast (terwijl ik specifiek had gevraagd om een rustige kamer). Wanneer de gedeelde wc op de gang werd doorgetrokken, ontstond in onze kamer bij de wasbak een enorm lawaai. Verder hadden we erg veel pech met onze buren die tot ongeveer 4 uur 's nachts doorgingen. Ook was er rumoer van uitgaanspubliek op straat, maar dat viel nog wel mee.

    Heel goed en uitgebreid ontbijt, mooie locatie, prachtig om vanuit bed onder de kerktoren te liggen. Goed verzorgde schone kamer.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    8,3
    Goeie plek lekker midden in de stad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het was vrij druk in het hotel, waardoor er bij het ontbijt regelmatig aangevuld moest worden en er eigenlijk niet voldoende tafeltjes waren. Het gebouw heeft geen lift en dan is een kamer op het tweede verdiep een behoorlijke klim.

    Leuk hotel, midden in de stad, alles op loopafstand te bereiken. Zeer vriendelijk ontvangst. Nette kamer met aparte hoek voor koffie/thee en een koelkastje. Ruime badkamer met grote inloopdouche. Bed niet te zacht, iets aan de krappe kant maar dat is maar net wat je gewend bent. Ontbijt ook best wel goed, niet overdreven maar wel voldoende keuze.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    7,5
    Prima vermaakt in het bruisende stadscentrum en prima uitvalsbasis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Rumoerig de 2e avond van ons verblijf, maar dat kun je ook wel verwachten in het uitgaan centrum van een bruisende stad. Echter pas om 05:00 kunnen slapen werden wij niet echt blij van. Het ontbijt mag zeer zeker wat uitgebreider van aard, sneetje brood en eitje met 3 soorten beleg is wat karig te noemen.

    De ligging is geweldig, centraal in het centrum. Het hotel heeft zeer vriendelijk personeel, het is een familie hotel. De kamers zijn sober maar compleet, alles wat je nodig hebt is aanwezig, geen overbodige luxe.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    7,9
    Wij hebben zeer genoten van ons verblijf.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden helaas last van muggen, maar als we het raam hadden dicht hadden gedaan was dit probleem ook voorkomen. Als er mensen op de gang lopen hoor je dat wel. Maar dat is voor mij eigenlijk geen probleem.

    Het ontbijt was goed en de ligging is perfect. De ontbijtzaal ziet er mooi uit. Ook was de kamer prima voor een nachtje in Antwerpen. Lekkere en comfortabele bedden en alles zag er zeer schoon en netjes uit.

    Verbleven in oktober 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: