Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Plaza 1-sterren

Buitensingel 1, 3920 Lommel, België

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 221 beoordelingen over dit hotel

5,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,8

  • Comfort

    5,3

  • Locatie

    6,2

  • Faciliteiten

    5,4

  • Personeel

    6,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,5

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    5,8
    De kamer was best OK, ruim, en de TV deed het gewoon.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vlak bij drukke weg helaas, en vreemd was dat er geen ontbijtgelegenheid was en de receptie (op zondagochtend) gesloten. En het WC-papier was op.

    De kamer was best OK, ruim, en de TV deed het gewoon. Beetje smoezelig, maar verder acceptabel.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    4,2
    Fietsen mochten achter de poort.
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn erg klein, raam kan maar beetje open. Was erg warm en benauwd op de kamer. Ontbijt was heel eenvoudig.

    Fietsen mochten achter de poort. Er werd een mobiele airco op de kamer gezet. Deze stopte er echter mee halverwege de nacht.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    6,3
    Goed hotel voor 1 of 2 nachten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het douche gedeelte was niet uitnodigend om er te douche. Als men het tegelwerk en voegen van een goede schoonmaakbeurt zou voorzien zal dit al heel wat beter eruit zien

    De kamer was voor ons goed genoeg en het ontbijt was ook prima

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    5,0
    Ontbijt middelmatig .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zie bij wat beviel u het meest .

    Ontbijt middelmatig . Ramen en deuren , en tegeltjes van badkamer maakte een niet een al te propere indruk . Er werd niet al te grondig gepoetst . Slaapkamer en bedden waren ok .

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    5,8
    Hotel goed voor één nacht
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De uitbater was niet echt vriendelijk (nors). De kamer had slechts een klein raampje dat bijna niet open ging omdat er een koelkastje voor gezet was. De andere raam kwam uit op een overdekte binnenkoer die vol rommel lag. De grootte viel mee. Ook het bed was niet super, maar voldeed. In de badkamer was het wc-papier bijgevuld, maar we konden er niet aan (was niet tot aan de opening gebracht). De wc-borstel was ronduit smerig!

    Hotel gekozen op basis van locatie en prijs. We hadden een avondfeest in de buurt. Ontbijt was goed, niks op aan te merken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    6,3
    goed voor die prijs
    • Zakenreis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Een klusjesman langs sturen om kleine euvels zoals losse klink, defecte lampen, batterij in afstandsbediening TV te herstellen

    basic maar voor die prijs OK

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    2,5
    Schandaling slecht.
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Niets het was vuil en geen warm water in d douche. De verf kwam van de muren af door de vochtigheid. Verwarming stond uit. Het was -3 buiten. Schandslig dat boeking. Com dit aanprijst

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    4,2
    goed voor 1 keer en gelukkig maar voor 1 nacht
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontvangst onmiddellijk betalen van het hotel bij aankomst onmiddellijk vragen om te wisselen van kamer daar mijnheer vond dat het type kamer dat ik gevraagd had, piepklein is en zonder ramen maar ik moest dan ook onmiddellijk 10€ bijleggen alles heel erg basic

    klassiek ontbijt 2 broodjes 1tas koffie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    3,8
    Slecht heel slecht
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De verwarming op mijn kamer heeft geen minuut gewerkt terwijl het buiten min vier was. Ijzig koud voor te slapen en nu ziek. De lavabo loopt niet vol maar loopt gewoon op de grond,de douche zuilen zijn onderaan vol schimmels. Het ontbijt is max vier euro waard. Kan ik een antwoord verwachten aub.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    7,5
    Sober maar proper
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    wij hadden louter een slaapplaats nodig dichtbij het centrum van Lommel. Dit hotel biedt een sobere maar propere kamer. We hadden niet meer nodig. Wat ons opviel was dat het zeer stil was. Gelet op het feit dat het hotel slechts 1 ster heeft en we voor een economy kamer hadden gekozen, was de prijs/kwaliteit wel zeker in orde.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    6,3
    Niet heel duur en dus ook geen comfort.
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer kleine kamer en nog kleinere badkamer, maar we hadden dan ook een economie kamer geboekt. Goed voor 1 nacht. De douche heeft dringend een opknapbeurt nodig. Veel schimmel aanwezig.

    Gemakkelijk bereikbaar. Vriendelijke uitbater. Propere en goede bedden. Wat je ziet (foto’s) is wat je krijgt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    6,7
    niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    - geen propere tapijt in de kamer - 2de dag bij het ontbijt, was er niemand aanwezig, vandaar een opbel naar een telnr 011.. waren zogezegd nog aan het slapen, dit om 08:30 - uitbaters zijn spanjaarden (3 pers) spreken nauwelijks nederlands

    - basic ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    4,6
    Slecht,blijkbaar nieuwe eigenaars
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De slaapkamer waar ik sliep het behang mag eens vernieuwd worden,de onderboord bad was vuil Het bed werd niet opgemaakt na de eerste nacht

    Ik was er alleen om dat er íets te doen was in zaal adelberg

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    3,8
    Zeer slecht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers waren klein en smoezelig er waren o.a. geen kledinghaken. Kamer zat in een hoekje van het gebouw met één klein raampje. Eigenaren waren niet op de hoogte van onze boeking wijziging. Zeer slecht hotel.

    Niets, hotel viel heel erg tegen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    4,6
    Zou geen tweede keer daar verblijven
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toen wij aankwamen konden wij niet naar onze kamer toe.De kraan op de badkamer was defect.Uiteindelijk konden wij naar onze kamer toe.Daar aangekomen was het probleem niet echt verholpen. Nog stééds last van hetzelfde probleem.Dus al met al was het begin niet goed.De dekbedden mogen ze beter reinigen.

    Ontbijt was wel ok.Niet veel keus in brood.Personeel was wel vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    5,8
    Goed voor daklozen
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er werd heel de week niets gepoetst of nieuwe handdoeken gelegd. Het bed was op wieltjes heel lastig. De wasbak had een lek.

    De deur was steeds open zodat we Snachts ook trug binnen konden

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    2,5
    De eigenaar heeft ons dubbel laten betalen en nu moeten wij...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De eigenaar heeft ons dubbel laten betalen en nu moeten wij van hem de €150 via jullie terug laten betalen ik hoop hier snel antwoord op te krijgen Groetjes Hay Hoeijmakers

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    3,3
    muren zijn van karton, we hoorden in de kamer ernaast nogal...
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    muren zijn van karton, we hoorden in de kamer ernaast nogal wat 'actie' personeel kon niet met master-card werken en is vermoedelijk van oost-europese afkomst waardoor ze weinig of niet konden communiceren

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    3,8
    Kamer was dubbelgeboekt en niet beschikbaar
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was niet beschikbaar. Nochtans had ik een uur voordien nog getelefoneerd. Er was zgn iets stuk aan het sanitair. Maar waarschijnlijk was de kamer gewoon dubbel geboekt.

    Gemakkelijk te vinden

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    6,7
    De prijs die werd aangerekend was hoger dan vermeld op de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De prijs die werd aangerekend was hoger dan vermeld op de site. Hadden geboekt: Economy tweepersoonskamer zonder ontbijt voor 130 eur en kregen van uw diensten een reserveringsbevestiging met dit bedrag. Bij aankomst kregen we een rekening van 150 eur, (we wensten geen ontbijt) bij tonen van de reserveringsbevestiging legde de eigenaar uit dat de fout bij jullie zit dat wel 4 keer dezelfde kamer word verkocht en die niet meer vrij is?? Hebben dan ook een factuur gevraagd zodat we naar uw diensten toe bewijzen hadden. In het verleden hadden we nooit problemen met uw firma.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 april 2017

    3,8
    Nooit of nooit ga ik nog naar dit hotel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Nooit of nooit ga ik nog naar dit hotel. Bij aankomst om 18 u bleek het hotel gesloten te zijn. Er hing een tel.nr. aan de deur. Ik belde en men zei me dat ik 5 minuten moest wachten. Na een half uur belde ik terug. De persoon aan de lijn zei me dat ik om 9 uur 's avond moest terug komen en dat er dan iemand zou zijn. Bij terugkomst om 9 uur toonde een mevrouw me kamer: een soort omgebouwde garage met bakstenen muur. Deze kamer bevond zich helemaal achteraan het gebouw aan de zijkant van een binnenplaatsje. Dat was de enige kamer die beschikbaar was, zei ze. Er was geen TV, een smal éénpersoonsbed, een douche en verder niets. Eigenlijk was het meer een veredeld bezemhok dan een hotelkamer. 's Nachts om 1.30 u probeerde iemand mijn kamer binnen te komen met een sleutel. Gelukkig had ik mijn sleutel aan de binnenkant in het slot laten zitten. Ik was klaarwakker. Rond een uur of 3 herhaalde dat voorval zich. Ik heb er even aan gedacht om de politie te bellen. Dit is wat ik gereserveerd had en wat in mijn bevestigingsmail stond: Grote Tweepersoonskamer - Eenpersoonsgebruik. Deze ruimere kamer beschikt over een zithoek met een flatscreen-tv, en een eigen badkamer met een douche. het was een bijzonder onprettige ervaring.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 februari 2017

    5,0
    Gratis wifi
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Werknemers spraken geen nederlands, douche was kapot moest bijbetalen omdat de kamer die ik geboekt had werd verbouwd?!? Voor deze prijs kan een ontbijtje er gerust bij

    Gratis wifi

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 9 februari 2017

    6,3
    Makkelijk bereikbaar
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Via booking.com was de prijs 55 euro Plus ontbijt van 10 euro zou 65 euro zijn Moest betalen op de avond wanneer ik aankwam, een bedrag van 85 euro, aldus 20 euro meer!!! Bij aankomst sprak niemand nederlands, enkel frans en gebrekkig Engels, dit in Lommel!!! Smorgens sprak uitbater gebrekkig nederlands, alwaar ik de betaalopmerking maakte. Op de gevraagde factuur staat 75 euro vermeld!!! Aldus nog een ander bedrag. Hoewel ik de avond van aankomst 85 euro diende te betalen, ... Heb dan10 euro terug ontvangen. Aldus nog steeds 10 euro meer dan in de bevestigingsmail. Reden? Hebben mij zogezegd een betere en grotere kamer gegeven, zonder ernaar te vragen. Vind op internet ook nergens een verschil in kamerkeuze voor dit hotel, ... Ben aldus zeer ontevreden met dergelijke praktijken en ga er alvast nooit meer langs. Mocht ik het verschil alsnog terug ontvangen, dan nog vindt ik dergelijke praktijken niet kunnen. Voor mij mogen de deuren van dergelijke hotels onmiddellijk gesloten worden. Oneerlijke concurrentie, is klanten lokken en dan vragen wat hun beliefd?

    Makkelijk bereikbaar

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    6,3
    dit was eenmalig voor ons hadden een feest in lommel en wilden snachts niet terug naar brussel maar
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eerst en vooral het vochtprobleem in de kamer oplossen de verf pelde van de muur ik vind dit echt geen 65euro waard.

    De kamers zeer sober en klein.de bedden waren wel oke zeer goede matras maar we konden de gesprekken volgen van de kamer naast ons minder aangenaam.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 22 januari 2017

    3,8
    Onhygiënisch, vuil en slecht
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    vuile kamers, nachtlawaai, wanneer je slaapt telefoon krijgen om te vragen wanneer je toekomt in het hotel, hotelreceptie is in een frituur, receptionist lag met blote voeten op een tafeltje in de zetel...

    niks het was er echt slecht!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    3,3
    goed voor 1 keer maar geen tweede keer.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We konden geen ontbijt krijgen, de mevrouw achter de balie kon geen nederlands en zag er eigenlijk uit als de poetsvrouw, harde bedden, reukginder van riolering, het eten was maar matig.

    niks

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 26 december 2016

    5,0
    Goed bed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De uitbaatster sprak enkel een beetje Frans, er was discussie over de boeking omdat ze de informatie niet begreep. Vochtprobleem in de kamer.

    Goed bed.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 9 december 2016

    3,5
    is niet meer voor herhaling
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bij binnen komen in de hal van kamers staat een ijskast met schimmel er in microgolf en waterverwarmkan maar kan niet gebruikt worden geen tassen of niks aanwezig en er hangt ook een verschrikkelijke geur

    Ontbijt was goed maar prijs voor de kamer veel te veel dan nog eens 10euro per persoon opleggen voor ontbijt is er over

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    4,6
    onhygienisch
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    4 nachten verbleven en geen 1 keer de kamer gepoetst en elke keer achter zuivere handdoeken vragen en na 4 nachten lag er een serieuse stapel vuile handdoeken en zelf vuilzakjes gaan kopen omdat ze het niet kwamen ledigen en zeer slecht nederlands

    Dat er geen lawaai was

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2016

    6,7
    Meer hadden we niet nodig : een bed om na de taptoe in de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vlekken in het vasttapijt op de kamer. Ontbrekende rookdetector op de kamer, wel aanwezig in de trappenhal. Ramen kunnen niet 'in kip' gezet worden, ofwel helemaal open ofwel gesloten. Geluid van de drukkere baan hou je natuurlijk wel buiten dan... Gelukkig gingen onze bovenburen ook direct slapen na de taptoe, geluidsdicht kun je de kamers niet noemen... hun video-opname die nog even bekeken werd, hoorden we tot bij ons.

    Meer hadden we niet nodig : een bed om na de taptoe in de Soeverein-arena in te ploffen. Sleutel hadden we in de namiddag al opgehaald. De badkamer was netjes met voorziene handdoeken (zeep in dispenser juist genoeg voor 1 persoon, niet voor 2..) Zondagochtend was er geen ontbijt of personeel ter beschikking, maar dat was meegedeeld bij het inchecken. Goede wifi.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2016

    2,9
    Geen aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst bij aankomst. Er was niemand aanwezig. Hebben een uur moeten wachten vooraleer er iemand was. Er was 'nachts niemand aanwezig. Toen we's morgens om 09.ook vertrokken was er nog niemand en moesten we de sleutels op de tafel leggen. Lekker aan lavabo.

    Niets beviel ons

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    4,2
    Basic. Goed als ge in de buurt de nacht wil doorbrengen en ge bent uw tent vergeten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was niks. Geen receptie. Geen ontbijt. Niemand die iets wist. Uitbaatster aangelegen broodjeszaak ga ons de sluitel. Dat was het geen mogelijkheid tot ontbijt. Gewoon niemand aanwezig

    Alleen goed om nacht door te brengen

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    7,5
    De kamer was veel te klein, we hebben er niet geslapen , we...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was veel te klein, we hebben er niet geslapen , we hebben betaald en gelukkig was die man niet kwaad, ik vind dat alles wat verouderd is,

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    7,1
    Voor 1 nacht is het prima, maar dan moet er wel een nieuw matras komen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een van de twee eenpersoonsbedden heeft echt een nieuw matras nodig. Erg slecht geslapen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    3,3
    Ontbijt
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    3,3
    Nooit meer naar toe.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was een ramp.

    Ontbijt was goed, vriendelijke bediening.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    6,7
    Voor 1 nacht goed te doen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer erg klein Bed onstabiel door los zittend pootje

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    10
    Simpel maar Nice !
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Alles

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    4,2
    Slechte ligging aan drukke weg
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte ligging aan drukke weg

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    4,2
    De kamer was cava voor 1 nacht .
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was cava voor 1 nacht . Heel weinig comfort. Het ontbijt was basic. Afbakbroodjes en koffie koekjes . Niet echt een aanrader.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 februari 2018

    4,2
    Erg tegenvallend
    • Zakenreis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    niet schoon

    niets

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    4,6
    tegengevallen-triestig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    volledig onze reis die we geplant hadden

    Het spijt ons,het was ons tegen gevallen

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    2,5
    Rampzalig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gewoon een stinkend krot

    Alles verschrikkelijk

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    7,5
    Overnachten voor de cyclocross
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heel vriendelijke mensen ondanks ze niet zo goed het nederlands spreken

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    7,5
    Goed meegevallen
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te weinig keuze brood

    Goede koffie ~ minpuntje : slechts een soort brood ~ eenvoudig maar voldoende keuze charcuterie e.d.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    5,4
    Veel lawaai
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Veel lawaai

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    3,8
    Goed voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te laat eten en de kamer moet dringend opgefrist worden a ( gebladerd verf)

    Goed ontbijt en bed was goed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    5,8
    Voor waar wij het nodig hadden genoeg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer nog niet gereed en ontbijt niet op de afgesproken tijd

    Het bed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    5,4
    Feest van een vriend
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    inrichting van de kamers

    het ontbijt was gewoon . kamers verouderd . het is eigenlijk geen hotel vinden wij

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    3,8
    ontbijt was goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    kamer leek meer op kelderhok

    ontbijt was goed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    5,0
    Nooit meer
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer

    Het vertrek

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    4,2
    fiets stalling
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    vuil, slechte matras, drukke baan

    fiets stalling

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    5,0
    Vuile lakens , slechte verluchting
    • Stel
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vuile lakens , slechte verluchting

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    8,3
    Klein knus hotelletje
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede kwaliteit en prima hygiëne. Vers ontbijt met vers gebakken omelet. Hotel deed denken aan zuidelijke sferen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    2,5
    Niks--niemand aanwezig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zie hierboven

    Niks--niemand aanwezig Na tel. kon men uren later aanwezig zijn.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    5,0
    Ontbijt was in orde
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was in orde

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    7,1
    Ontbijt perfect
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt perfect

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    7,1
    Prijs/kwalitiet in orde
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje verouderd

    Propere kamer!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    7,1
    Goed voor een of twee nachten ,passage. Kamer en badkamer zeer klein
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meer soorten broodjes

    Ontbijt viel mee,zonder meer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    4,6
    Bereikbaarheid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jaren 60

    Bereikbaarheid

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    5,4
    slecht hotel
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer was veel te klein op de kamer veel te warm

    de bedden waren heel slecht

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    5,0
    Hotel en ontvangst vielen tegen - enkel goed als noodoplossing
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was wel heel klein en nauw Gans de nacht passerende auto's en vrachtwagens !

    Ontbijt was redelijk

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    7,5
    Familiaal
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was voldoende gevarieerd.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    3,3
    Ondermaats
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    2 kamers geboekt maar met vier op 1 kamer moeten slapen sleutel ni meer uit het slot te krijgen

    Niets

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    8,8
    heel vriendelijke mensen!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Grote Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    heel vriendelijke mensen!en een lekker huisgemaakte omelet met spek gegeten als ontbijdt. er waren zelf mensen van canada en texas aanwezig.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 maart 2017

    7,5
    De muren van mijn kamer waren beschimmeld.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De muren van mijn kamer waren beschimmeld. de rest was allemaal in orde. Goede douche. Rustig.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    5,4
    slapen en ontbijten.
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamerprijs hoger dan op reservering. z.g. een "upgrade"

    Het ontbijt was goed.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    6,3
    Behoorlijk en matige prijs
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verkeerslawaai

    Ontvangst zeer hartelijk

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 8 december 2016

    4,6
    Personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    6,3
    kamer was ok voor die prijs.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer was ok voor die prijs. wel veel lawaai door drukke weg

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 18 november 2016

    8,3
    Goed voor 1 overnachting of weekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Gedreven en vriendelijke eigenaar.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    8,3
    prima
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt was goed en mochten kiesen wanneer we het wilden

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    3,8
    the bare minimum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geurhinder!!! erg basic voorziening

    geen ontbijt

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    5,0
    ontbijt was niet mogelijk 7:00 was te vroeg voor de zondag...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer

    ontbijt was niet mogelijk 7:00 was te vroeg voor de zondag kamers hadden ook schoner gekund

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2016

    7,5
    Geen ontbijt op zondag
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ontbijt op zondag

    Verbleven in oktober 2016

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: