Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Tropical 4-sterren

Rue Des Comtes De Luxembourg 41, 6940 Durbuy, België

#20 van de 22 hotels in Durbuy

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 656 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    7

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2018

    7,5
    het personeel was erg vriendelijk en ontbijt was erg goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er geen plaats was om de douche kop op te hangen. En het rieten bankje in de kamer zit voor geen meter.

    het personeel was erg vriendelijk en ontbijt was erg goed.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 28 september 2018

    9,6
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er staat Tropisch zwembad, buiten het zwembad was de tempratuur zeer goed,, maar water van het zwembad zelf was wel ijskoud... brrr was er rapper uit dan in.

    Alles eigenlijk. Goede ligging. Vriendelijk personeel. Lekker eten. Goede massage. Aangenaam om s'avonds aan het zwembad nog 1ntje te drinken. Of buiten aan de chinese tuïn.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    7,9
    Ligging is goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De badkamer was aan de kleine kant

    Ligging is goed. Rustig gelegen kamer, aangename tuin. Uitstekend ontbijtbuffet en heerlijk eten 's avonds. Prima kok.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    8,3
    Uitgebreid en lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitgebreid en lekker ontbijt De mogelijkheid om een hond mee te nemen. Kamer in de tuin, zeer goede matrassen. Leuk tuintje met zitmogelijkheid. Dichtbij Durbuy en toch heel rustig. Veel wandelmogelijkheden. Zeer vriendelijk en gedienstig personeel. Parkeermogelijkheid. Aanwezigheid van havermout en microgolf.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    7,5
    een ontspannend tweedaags verblijf met lekker eten in het restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de slechte isolatie van de kamers het feit dat de gasten in badjas door het restaurant liepen, vond ik minder

    kamers waren voorzien van alle nodige comfort - het ontbijt was in buffetvorm en er was meer dan voldoende keuze - het verse fruitsap was zeker een pluspunt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    7,9
    Verblijf om nooit te vergeten, heerlijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was niet goed gestofzuigd Tapijt was nog vuil

    Ontbijt heerlijk Zwembad heerlijk, planten rondom prachtig Personeel vriendelijk Baas en bazin vriendelijk

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    5,8
    niet om terug te keren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    was enkel voor een nacht wegens bezoek aan vrienden, kamer was veel te warm, je kon geen raam op kip zetten deed meer aan een motel denken

    ontbijt was goed, eigen producten

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    7,9
    Al met al een goed verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was ok, maar de badkamer was gedateerd. Er was wel een ligbad met douchedarm, maar er was echter geen mogelijkheid deze ergens aan op te hangen zodat je kan douchen. Er was ook geen douchegordijn voorzien, zodat bij het douchen de badkamer onder water stond.

    Het ontbijt was heerlijk en goed verzorgd. Op vraag kan men allerlei soorten eitjes met of zonder spek bestellen. Alles vers en gemaakt in eigen keuken. Ook vers geperst sinaasappelsap.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    7,9
    Het zwembad in zalig na zo een warme dag.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks is niet hip, of modern. Maar dat zie je... Foto's.

    Het zwembad in zalig na zo een warme dag. Niet groot maar super leuke inkadering. En een ontbijt om u tegen te zeggen. Vers geperst fruitsap à la minute. Verse fruitsla, geen blik. Zelfgemaakte choco rijspap kruiden kaas. Ik kom zekers terug. Mocht er een droogrek op kamer staan, om natte zwemkleding te drogen dan was dit zekers een pluspunt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    9,2
    het ontbijt was lekker;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    jammer dat het restaurant moeilijk af te koelen was met deze extreme warmte; ook het overdekte zwembad was te warm overdag; en aangezien het restaurant in het verlengde lag van het zwembad was ook dit te warm 's avonds om er te gaan eten, nochtans de keuken is super;

    het ontbijt was lekker; de kamer was proper;

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    6,3
    Het ontbijt en diner waren beide zeeeeer lekker!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Spijtig genoeg had de kamer geen airco, enkel een ventilator. Wij hebben een tijd alle ramen en deur moeten opendoen zodat er verluchting /tocht binnen kwam...en doordat er geen vliegenramen zijn, gebeten zijn door muggen. Geen gezellige avond. Spijtig dat er geen muziek wordt gespeeld bij het zwembad en er geen open bar is. We kwamen aan en ze moesten onze kamer nog kuisen terwijl we eigelijk om 13h al binnen mogen.

    Het ontbijt en diner waren beide zeeeeer lekker!!! Top locatie! Vriendelijke man aan de receptie!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    5,4
    Tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne viel tegen: vieze plekken op plastieken badkamergerei, op plastieken wc-rolhouder, peper en zout staat open en bloot op tafel in kleine kommetjes (niet afsluitbaar), spinnenwebben langs ingang parking Comfort: geen airco (wisten we), maar bij zo'n warme temperaturen toch graag een raam open gezet wat helaas moeilijk is als er geen muggengaas voorzien is. Dit zorgde voor een immens slechte nachtrust dat je wel kan missen bij een sportieve meerdaagse. Krijg je gelukkig wel nog zo'n witte fan / windmaker dat een mini beetje voor verfrissing zorgt. Douche nemen zeer moeilijk in een bad zonder douchegordijn en zonder douchestang. Temperatuur water viel ook niet te regelen (voortdurend schommelingen van ijskoud tot heet). Badkamer zeer donker ingericht met beperkt licht. Kamerdeur aan kant van zwembad is leuk, maar zou nog beter zijn mocht die volledig inkijkvrij zijn. Nu kan je met wat moeite binnenkijken, vind ik niet ok. Houten deur met spleten in, hapert langs de grond. Eten: half-pension genomen. Werd niet gevraagd naar allergieën of voorkeuren, eten werd gebracht zonder uitleg (zonder vragen weet je niet wat je eet). Eerste avond was het eten niet goed. Laatste avond dan wel weer (voel in weekend, ook drukker..) Accomodatie veroudert, nood aan vernieuwing. Daarnaast werd ook nooit gevraagd of we goed geslapen hadden, of het verblijf naar wens was, enz. Spijtige zaken die het verblijf toch net ietsje aangenamer maken. Bij ontvangst ook weinig uitleg (verdere uitleg ligt op de kamer).

    Leuk dat er een binnenzwembad aanwezig is. Ontbijt was ok. Bedden liggen goed. Personeel was vriendelijk. Rekening was correct. Leuk dat je de auto aan je kamer kan plaatsen en dat je rechtstreeks toegang hebt tot het zwembad.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    7,1
    lekker eten, vriendelijk personeel, goeie ligging en rustig,...
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    de kamer kon iets properder

    lekker eten, vriendelijk personeel, goeie ligging en rustig, hond was welkom en zeker geen probleem. Zalig genieten. kamer geeft uit op zwembad wat heel gemakkelijk is, auto kan bij de kamer staan.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    8,3
    Eten was heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Familiekamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchen kon alleen zittend in bad. Wat meer daglicht in de kamer zou fijn zijn.

    Eten was heerlijk! Zeer vriendelijke host en personeel! Kids (9 en 12 jaar) waren elke dag meerdere keren in het zwembad. Ideale locatie voor uitstapjes in Durbuy en omgeving. Airco en WiFi in de kamer was goed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    5,4
    vervlogen tijden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    kamer had betere tijden gekent alles een beetje sleets en oud wel een prima bed. een vieze vijver met karpers en een roodbruggetje is ineens een japanse tuin.

    goed bed mooie ligging vlakbij leuke stad durbuy

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    6,3
    Het was aangenaam maar geen hoogvlieger. Wel een super goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Hygiene van het zwembad en rondom het zwembad. Bij aankomst geen vriendelijke mevrouw aan receptie.

    Het ontbijt was fantastisch. Het was wel warm binnnen. Airco stond niet aan. Er waren wel ventilators aan plafond wat wel wat verfrissing gaf. Er was in ons kamer een heel goei bed, ook belangrijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    5,0
    Prijs/kwaliteit aan de hoge kant.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Alles,binnen en buiten, heeft een beetje onderhoud nodig. Matig wifi,Spinnenwebben in de lampen van de gangen.Restaurant duur en moet altijd gereserveerd worden Hotel ligt ver weg van alles

    Grote kamer,middelmatig ontbijt,vers geperst appelsiensap

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    5,4
    Geen vier sterren waard. Verzorgd ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten

    Klassiek ingerichte kamers. Geen mooie afwerking. Op 't einde moest ik 10 eur bijbetalen zonder deftige uitleg. Ze hadden een vergissing gemaakt volgens hen maar de prijs van Booking.com is normaal de te betalen prijs. Er is maar 1 binnenzwembad en geen 2 zoals vermeld staat bij reservatie.

    Ontbijt was verzorgd.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    6,3
    Het zwembad en de mogelijkheid om via achterdeur naar je...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel spinnenwebben en verouderde kamer. Zat vanalles los...oa Klink los, haakje deur los, vielen bij gebruik naar beneden.

    Het zwembad en de mogelijkheid om via achterdeur naar je auto te kunnen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    5,0
    Ruim onvoldoende
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel was erg vies. Eerste dag is naar zeggen van personeel "promo". Waardoor je geen slipper en badjas krijgt. Waardoor je ook geen gebruik kunt maken van het zwembad. Ik heb geen kinderen maar het hotel is zeer kind onvriendelijk. hygiëne van de kamers was zeer matig

    Mooi vijver met vissen. Die je kunt voeren met speciale visvoer die je kunt halen bij dw receptie. Wel trouwens een gevaarlijke brug.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    10
    was een super weekend -
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kamer buitenkant (n° 21) zeer laag plafond in badkamer - kamer zelf gedateerd - zicht naar buiten braakliggende grond + struiken -

    alles was erop en eraan - restaurant heerlijke gerechten - subtropisch zwemdok - kamer heerlijk fris - zeer attente bediening - alles tweetalig (proficiat) -

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    5,0
    De kamer was proper en er was een bad maar er was niets om...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toen we incheckten waren ze heel onvriendelijk omdat ik vergeten te vermelden was dat we een hondje meebrachten, normaal doe ik dat maar ik was het vergeten. Het was een hotel waar honden toegelaten waren maar de honden mogen alleen op de kamer komen, het restaurant begrijp ik maar ze mocht ook niet in de tuin dus we zijn er alleen geweest om te slapen en te ontbijten. We hebben er 1 maal gezwommen maar het zwembad was super vuil. Er hingen korsten vuil onder water aan de wanden. Zout en peper stond in open potjes op de tafel hetgeen niet zo hygiënisch is.

    De kamer was proper en er was een bad maar er was niets om opgevouwen kleren te leggen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    9,2
    De dag menu was voortreffelijk.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De geur van het zwembad verstoorde wel de sfeer in het restaurant

    De dag menu was voortreffelijk. Een echte aanrader ! De kok is een meester in zijn vak. Bediening was prima.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    8,8
    Weeral een leuk weekendje weg in hetzelfde hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad was beetje koud maar dat kan ook aan mij liggen 😊

    Vriendelijkheid van het personeel, ook doen ze moeite om nederlands te praten 👍 onze kamer was ook proper en het ontbijt was heel lekker! Topweekendje!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    4,2
    Echt een overblijfsel uit de jaren 70/80 (van de vorige eeuw!)
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De muren waren zo dun dat je de buren kon horen snurken, de badkamer was verouderd en de muursteun kwam spontaan uit de muur als je erop leunde. De "Japanse tuin" en andere faciliteiten waren slecht onderhouden en heel rommelig. Echt een overblijfsel uit de jaren 70/80 (van de vorige eeuw!)

    We konden onze hond meenemen. Dat was (de enige) reden waarom we daar hebben geboekt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    7,5
    Goed voor kortverblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kleine badkamer met enkel een zitbad, geen douche. Geen droogrek om zwemkledij en handdoeken te drogen. Geen frigo op de kamer. Dranken uit de bar van het hotel tamelijk prijzig.

    Het ontbijt was erg uitgebreid en lekker! Personeel zeer vriendelijk! Netheid van de kamer. Verwarmd binnenzwembad.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    8,8
    ons verblijf was prima ! Heel lekkere keuken ! ! De minpuntjes wegwerken !! dan
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien , aan de vijver een mooier terrasje met meer tafeltjes !!! En stoelen !! Onkruid verwijderen rond het hotel ,

    Heerlijk ontbijt Super diner , excellent geeten ' prima prima prima !!!!👍👍👍

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    7,9
    Een belevenisje!
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Leuk hotel. Uniek concept maar wat wat verouderd. Men is wel systematisch alle kamers aan het opknappen. Desondanks wel een hele ruime rustige kamer met nieuwe matrassen.

    Het eten was fantastisch lekker. (Half pension). De chef tovert met veel liefde een eenvoudig gerecht om tot een pareltje die de smaakpapillen doen hunkeren naar meer. Het ontbijtbuffet was uitgebreid, alles op en top vers en van uitstekende kwaliteit! Eitjes kan je vragen en worden a la minuten voor je gebakken. En de zelfgemaakte choco is mmmmm.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    4,2
    niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad is verouderd, kindonvriendelijk (niets mag in het water), kamers: nergens info over hotel of faciliteiten/ tv/ toestellen, bad zonder kraan maar met doucheslang zonder gordijn. Zwembad en restaurant is 1 open ruimte dus ongenaam chloorvolle warme ruimte. Prijs fles wijn werd andere prijs gegeven dan op rekening (4euro duurder).

    Ontbijt: heel simpel ( prijzig)

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,5
    Prima voor 1 of 2 overnachtingen.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets gehorig (kamer nr 7), dure dinerkaart dus elders gegeten

    Warm zwembad water, vriendelijk personeel. Lekker ontbijt met verse producten en dat voor € 10,00 pp.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    6,7
    De rust.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tropische bad was niet in goede staat van onderhoud Had 2 persoons bed gevraagd waren 2 aparte bedden Spin aan plafon

    De rust. De omgeving rond hotel Zoals mooie tuin

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,1
    Relaxed
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Deze lokatie heeft alles in huis om een top lokatie te zijn maar er is echt onderhoud en renovatie nodig.

    Het ontbijt was prima, voldoende keuze en goede kwaliteit en de bediening was heel erg goed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    7,1
    Fijn en rustige omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel schimmel in de voegen bij de tegels bij het bad. Bad zelf wel heel schoon, wc ook Erg gehorig in de huisjes verderop(niet hotel zelf) met directe buren.

    Schoon bad, wc en bed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    7,5
    was leuk hier eens te verblijven !
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kamer zijn nogal slecht geïsoleerd kwestie van geluid ! je hoort erg veel van buiten en van binnen ! was wel wa storend ! kamer naast ons waren nogal luidruchtig ! ook als er een auto op de parking reed hoor je dit zeer goed ! het eten s'avonds vonden wij nogal prijzig !

    ontbijt was goed , veel keuze en vers geperst appelsiensap ! mocht wel wat meer keus zijn van broodsoorten , wel lekker franse baguettes ! eitjes a la minute klaargemaakt ! zwembad is leuk en je kan rustig relaxen rond het zwembad , kamers rond het zwemgedeelte hebben een deur die open kan langs de kant van het zwembad ! veel groen in en rond het gebouw !

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    7,5
    Zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een beetje gedateerd maar zeker niet om te zeggen dat het een probleem was. qua hygiëne was het ook oké.

    Het ontbijt was super, en het ontvangst was prima zelfs de Nederlandse taal was voor de uitbaters en het personeel geen probleem.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    7,1
    Leuk verblijf voor gezin en huisdieren met een enorm lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het bed was enorm slecht. volledig gebroken. De temperatuur van het zwembad was naar de koude kant.

    Het ontbijt is een echte aanrader, heerlijk! zeker bij nemen. enorm veel keuze en ze vragen je welk soort ei je verkiest en voorzien extra pannekoeken indien je wenst. Zijn geld meer dan waard.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    9,6
    Het was super
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer graag meer licht.

    Het was heel fijn. Je moet gewoon vragen wat je wilt. En ze zien ook wat je aanstaat of niet. Over eten waren we kieskeurig ze hebben speciaal voor ons gekookt a la carte. We mochten zelf menu samenstellen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    9,6
    Goed voor een kort verblijf en ideaal om te voet Durby te bezoeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Spijtig dat je savonds niet van de kaart kan eten,het is een menu en niet iedereen lust bepaalde spijs.

    Ontbijt voor elk wat wils,de mensen vragen zelf of je een spiegelei met spek wil en maken die met zorg klaar.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    5,4
    onze vakantie is zeer goed mee gevallen, qua omgeving, maar geen overnachting meer in hotel Tropical
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    badkamer zeer DRINGEND aan renovatie toe. Van boven tot onder in plastieken plancetten. Enkel bad maar geen douche-scherm of gordijn. Veel te klein bed. Kamer zeker NIET prijs/kwaliteit en GEEN 4 sterren waard

    ontbijt was super lekker, verzorgd en meer dan voldoende, ook lokale producten. Indien nodig werd er direct bijgevuld. Avond eten ook zeer lekker, verzorgd en ruim voldoende, zeker prijs/kwaliteit

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    7,1
    Gewoon goed zonder "wauw" te zijn.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen warm ontbijt. Geen enkele drankfaciliteit op de kamer (warm noch koud). Lichtarmaturen aan het bed werkten soms wel, soms niet.

    Mooie binnenruimte met planten aan het binnenzwembad. Parking voor de deur. Menu werd aangepast aan onze wensen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    2,5
    SLECHT!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het boeken van dit weekend bleek er nog maar 1 kamer beschikbaar te zijn, dus volk genoeg dacht ik. Eenmaal toegekomen niemand te zien, ontvangst was ook maar pover, sleutel ontvangen van de kamer en voor de rest niets van uitleg. Toegekomen aan ons ‘huisje’-‘hutje’- of kamer bleek de deur al niet goed te sluiten waardoor al de kou binnenkwam. De kamer was superklein, 2 aparte bedden, de badkamerdeur ging niet toe doordat de bedden te lang waren, in de gordijnen waren gaten gemaakt, stond je uw tanden te poetsen moest je al opletten dat je niet achterover viel in het bad, ronduit twas een ramp. Ons romantisch weekend is uitgedraaid in een nachtmerrie!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    7,1
    Goed om op een redelijke afstand van het centrum te zitten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    1. Bed: klein en niet zo'n goede kwaliteit 2. WC had problemen met het doorspoelen 3. Verwarming is met een electrisch toestel

    1. De wandelafstand van 15 minuten van het centrum 2. Voldoende parking 3. Avondeten is prima 4. Ontbijt is voldoende

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    5,8
    ik boekte de verkeerde kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de kamers in de japanse tuin raad ik af. WC vol schimmel,geen douche, muren nodig geverfd.

    Vriendelijk personeel, nederlands talig; ontbijt, avondmaal,

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    7,5
    prima accomodatie in Durbuy met schitterend ontbijt voor de prijs. Zeer proper!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Accomodatie was prima voor zijn prijs. Wel hadden we het geluk (afhankelijk van de voorkeur) om onze kamers in de aparte bungalow-kamers te hebben. De kamers die uitgeven op het binnenzwembad en tuin zouden ons minder bevallen hebben (warmte, vochtige lucht, chloorgeur). Voor zij die voor het "tropische" en de water-activiteiten gaan vinden deze kamers vermoedelijk super. Het ontbijt was verrassend uitgebreid met kwaliteitsproducten en dat voor een luttele 10 Euro ! Parkeren vlak aan de kamers is heel handig.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    10
    perfekt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    zou het geen goed voorstel zijn om een vlakker en verlicht baantje aan te leggen naar Durbuy want is levensgevaarlijk s'avonds als je tevoet terugkeerd naar het hotel

    perfekt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 november 2017

    7,1
    alles prima in orde, mooie huisjes, we kregen er 2 naast...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden het hotel geboekt om het verwarmd binnenzwembad en jacuzzi, helaas was er geen jacuzzi en het water van het binnenzwembad vond ik persoonlijk echt te koud om in te gaan .. Misschien een fout van booking.com om bij faciliteiten verwarmd binnenzwembad aan te geven. We komen zeker nog eens terug maar dan in de zomer

    alles prima in orde, mooie huisjes, we kregen er 2 naast elkaar. prima parkeergelegenheid. het ontbijt was lekker. Mooie buitenomgeving, goed gelegen, kort bij centrum. Zeer mooi uitzicht bij het ontbijt op het zwembad. We komen zeker nog eens terug maar dan in de zomer

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    9,2
    Prachtig & rustig weekend in gezellig hotel met vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Sommige diensten waren niet aanwezig zoals vermeld bij booking .com verschil zit welke kamer u boekt (prijsklasse) wat normaal is!

    Zeer mooie locatie , vriendelijk ontvangst en zeer rustig gelegen ! Alles was perfect , proper zwembad mooie kamer degelijke badkamer en vooral zeer goed bed !!! Een heel royal ontbijt alles aanwezig mits een kleine vraag onmiddellijk een roereitje of spiegeleitje voor u klaar (zeer vriendelijke eigenaars ) zullen zeker nog terug komen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    3,3
    Viel mij erg tegen.zag er leuker uit op de foto's dan in werkelijkheid is.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad was ijskoud voor de tijd van het jaar.iedereen die erin ging klaagde erover.bubbelbad stonk en deed het niet.badkamer met kunstofschrootjes en erg gedateerd.

    De ligging van het hotel was prima. Goede parkeer gelegenheid direct bij de kamer.prachtige tropische beplanting.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    9,6
    Voor herhaling vatbaar. Ook voor meerdere dagen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer kan een beetje gemoderniseerd worden.

    We hadden geboekt in halfpension. Het eten in het restaurant was geweldig. Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Petit amuse vooraf. Topkwaliteit. Aanvaardbare prijs voor de dranken. Uitermate vriendelijk personeel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    6,3
    Voor een overnachting met voldoende stilte uitstekende locatie.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De badkamer is erg vochtig. Geen of onvoldoende afzuiging. De verlichting in de badkamers was een spaarlampje met matig licht. Alles oogt gedateerd. De deur kon wel afgesloten worden, maar niet normaal dicht. het slotplaatje was defect.

    Het hotel is gelegen op een zeer rustige locatie. Er zijn 8 buiten locaties, waarvan wij er één hadden. Het ontbijt was goed en voldoende gesorteerd.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    5,0
    Super onbijt, matige tot nog iets mindere kamers, troebel en aftands zwembad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad en te kleine kamers geen privacy door ontbreken gordijnen.Zeer moeilijk om douche te nemen. Ik weet niet hoe men de 4 sterren kan verklaren

    Ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,1
    Goed voor kort verblijf, niet voor langer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer heeft opfrisbeurt nodig veel is versleten of heeft verfbeurt nodig.eveneens voor zwembad. Restaurant is blijkbaar goed, maar wel tamelijk prijzig. (Niet geprobeerd, te duur en te speciaal eten , vb kreeft ,eend enz) Badkamer is miniem en versleten.

    Ontbijt was prima, alles was er. Was een goed bed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    5,0
    Het onbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad was troebel water,zijn wij niet in gegaan. Veel te duur eten vanaf 40€ pp omdat men een goeie kok heeft in de keuken. Als je zoveel vraagt voor het eten dan vind ik dat je ook je inventaris daarop in voor moet inrichtenen niet een lampje van 4€ op tafel zetten van ikea,,,,,,is het zelfde een Mercedes-Benz met een opel kadet motor .....triest....

    Het onbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    9,6
    Fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niks.

    Het ontbijt was heel goed en voldoende en het personeel en de baas heel vriendelijk en behulpzaam, echt een aanrader Het avondeten was subliem.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    2,9
    ware teleurstelling
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het presentatie van de fotos en het omschrijving op de www.booking.com klopt absoluut niet, jammer dat booking.com zijn trouwe klanten voor de gek houdt...fotos geven mooi beelden terwijl de realiteit is armoedig en afstotelijk...willen eigenlijk meteen weg rijden ;-(

    ranzige zwembad en armoedige kamers, geen ontbijt gekregen, voor t personeel daar (tijdens het hoog vakantieseizoen was 7am te vroeg om t ontbijt te serveren (voor die prijs wat van ons is afgeschreven!!!)

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    10
    zeker een aanrader om eens goed uit te rusten maar ook de moeite waard om durbuy en omstreken te bez
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    toch wel de auto nodig voor restaurantjes en cafés want beetje duur in hotel

    ontbijt was heerlijk!kamers proper alles in orde!heel rustig gelegen en een heerlijk zwembad!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    10
    Super restaurant, de eigenaars zijn en mogen trots zijn op...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik kan begrijpen dat het er te rustig is voor sommigen, voor mij eigenlijk een pluspunt.

    Super restaurant, de eigenaars zijn en mogen trots zijn op de keuken, lekker rustig, wifi aanwezig, nederlandstalig, vriendelijke ontvangst,...

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    3,8
    Volledig mislukte hotelboeking !!Maw.zeker maar 2 sterren waard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Onverzorgd dagelijks onderhoud van de kamer( zelfs na aangifte bij de receptie!!), tv-aansluiting, verschillende lichten stuk, piepklein toilet voor een 4 sterrenhotel, vuil toiletbril,.... Het is niet omdat de kok een geronomeerde chef is, dat dit daarom als 4- sterrenhotel mag beoordeeld worden. Dit is echt geen 4 sterrenhotel, eerder een twee sterren!!!!! Booking.com , u scoort hier echt negatief bij mij, zowel kwaliteit als prijs-oordeel !!!

    De rodebessenconfituur en het verkoelend zwembad tijdens deze warme zomerweek.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    5,0
    Had betere verwachtingen van het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zeker geen 4 sterren waard. Proper, doch ouderwets. Kleine kamer. Geen airco. In restaurant, airco maar lag niet aan of marcheerde niet meer ? Enkel plafondventilators. Voor 4 sterren mag een roereitje ofzo standaard in het ontbijt zijn. Enkel op vraag mogelijk.

    Niks speciaals

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    5,4
    Na bijstellen van verwachtingen over het hotel, een leuke locatie bij Durbuy!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De hygiëne liet te wensen over, wij hebben zelf de spinnen en stofhopen uit ons huisje moeten verwijderen. Tevens was het zwembad erg koud, terwijl wij normaal het heerlijk vinden om een verfrissende duik te maken. De naam "tropical" refereert dus alleen naar de palmbomen die er staat. De Japanse tuin zit leuk, echter is de brug vervallen en heeft geen eindpunt en eindigde tussen de bosjes. Er staat dat er een fitnessruimte is, deze was inderdaad aanwezig echter zeer vervallen, oud en incompleet in de kelder weggestopt. Eveneens was hier de sauna, welke wij om deze redenen niet gebruikt hebben.

    Het ontbijt is netjes en georganiseerd, uitgebreid en lekker zoals je dat verwacht in een hotel. De trampoline die buiten verderop beschikbaar was (voor ons veilig, niet voor kleine kinderen). Japanse tuin was leuk bedacht, de zitjes waren gezellig.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    5,0
    was gelukkig maar voor 1 nacht!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    badkamer zeer klein. HEEL slechte matras met rugpijn vertrokken. zonnegordijn was verdwenen alleen de rail was er. geen koelkast op de kamer

    Ontbijt was kekker.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    5,0
    Dichtbij het hele gezellige dorpje Durbuy!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was heel erg warm op de kamer en weinig kans tot verluchtig. Ook het bed was niet heel comfortabel. Het ontbijt vonden wij de €10 niet waard. Ik vond het verblijf de prijs niet waardig 😟

    Dichtbij het hele gezellige dorpje Durbuy!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    7,9
    VOOR HERHALING VATBAAR
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    DE INKOM WORDT VERNIEUWT EN DAT HEEFT OP HET EERSTE ZICHT GEEN FIJNE INDRUK.MAAR HET LEKKERE ETEN EN DE VRIENDELIJKHEID VAN HET PERSONEEL MAAKT ALLES GOED

    ontbijt was zeer lekker.Op de kamer ontbrak wel een frigo.badkamer klein voor 2 personen.zeer vriendelijke mensen

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,5
    Uitstekend hotel en restaurant mits aanpakken van enkele minpunten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers te klein, badkamer met matige douche en haardroger. Problemen met televisie maar wel opgelost door personeel.

    Het restaurant was uitstekend. Uitstekende, rustige ligging van het hotel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    7,1
    Leuk verblijf voor één nacht!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zie hierna.

    Onze kamer was gerenoveerd maar toch de indruk van afgeleefd; één bed van de twee was doorgelegen en bijgevolg niet comfortabel; badkamer zeer klein en geen ruimte om iets te zetten. Ontbijt was prima maar om plaats te vinden: chaotisch! Avondeten was zeer lekker en zeer copieus. Zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    5,8
    In de nabijheid van Durbuy, maar erg basic...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was basic, fruitsap beperkt te krijgen door een haperende en heel verouderde sapcentrifuge. Het personeel mag vriendelijker. Het zwembad is ok, en makkelijk bereikbaar langs de kamer, maar heel erg jammer dat je nergens buiten op een terras kan gaan zitten. De kamertemperatuur is veel te hoog, het bed erg smal, de kamer maakt over het algemeen een verouderde indruk, en eigenlijk is dat geldig voor het hele complex.

    Op zich is het een leuk idee, kamers rond het zwembad, maar dat is dan ook het enige dat echt positief is...

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    10
    We kregen een 6-persoons bungalow voor onze 2-persoons kamer...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We kregen een 6-persoons bungalow voor onze 2-persoons kamer beschikbaar, omdat we om een rustige kamer hadden gevraagd! Bijzonder en erg schoon! Er bleekdie avond een groot familiefeest en heel veel kamers waren in het hotel, ook naast het hotelgebouw geboekt. In het restaurant konden we alleen dat menu bestellen en het was super heerlijk!!! we hebben zeer genoten van de gastvrijheid, goede zorg van het personeel, ondanks heel veel drukte erg vriendelijk en zorgvuldig, de mooie ambiance. Boven verwachting.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    10
    Aangename locatie rustig gelegen en gastvrijheid top .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen

    De kamers waren verzorgd en een lekker ontbijt buffet als ook de menu was super en niet duur . Wat ons het meest beviel suptropisch zwembad , fitnessruimte sauna eigenlijk het plaatje was af.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    5,0
    vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten

    slecht onderhouden hotel, verouderde kamers, vochtig en warm, zeker geen 4 sterren zoals op de site, geen luxe, badkamer gescheiden van kamer door gordijn.

    vriendelijk personeel

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    3,3
    een enorme tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    het is zeer zeker geen 4 sterren waard, misschien jaren geleden, maar nu zeer zeker niet !!!!

    Het ontbijt was goed, maar dat was dan ook het enigste !!!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 januari 2017

    3,8
    Nooit meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel veel lawaai door zatte mensen gedurende de hele nacht . Tot zo'n 4u in de morgen. Je hebt aparte cottage maar je hoort alles. Op de website stond inclusief ontbijt en dat heb ik nog moeten bij betalen. Iets drinken in de bar veel te duur. Het dinner onbetaalbaar als jong stel.

    Leuk uitzicht op het zwembad vanop bepaalde plaatsen in het restaurant.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    5,0
    de beoordeling spreekt voor zich denk ik wel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de kamer slecht gepoetst fles drinken onder bed stof schimmel boven raam .In weekend 1 gerecht van kaart niet te kiezen. 2 menu allebei met ganzenlever als voorgerecht,dat eten wij dus niet.In de ruimte om te dineren hangt een chloor geur van het zwembad.1ste maar laatste maal.Prijs kwaliteit geef ik een onvoldoende.Geen ijskastje en een stopcontact voor pc was ook niet voorzien

    ontbijt was zeer goed

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    5,0
    Spijtig voor de wellness
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de kamers zijn klein met slechte badkamer, en slechte verwarming, de jacuzzi is een amatueristisch toestel en er was geen warm water, dus voor een wellness is deze een afknapper. Sorry !

    Heerlijk verse ontbijt, met goede service zeer goede massage.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    5,0
    Slechtste kamer ooit !!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was te sober, badkamer zo klein als een toilet.Er hing een indringende geur van kattenpis in de kamer die niet te harden was, als uitleg kregen we " vochtproblemen" die door aanwezigheid van zwembad in de muren gedrongen waren .. ??😵.. matras was rampzalig.. net een doorgelegen zak .. gegarandeerd rugpijn.. en bovendien om de 15 minuten s nachts geklop in de buizen van de verwarming .. maw .. geen oog dicht gedaan

    Het ontbijt was verzorgd en ruime keuze , pluspunt zeker vers geperst sinaasappelsap, en keuze uit ommeletten.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    7,1
    zal zeker nog teruggaan het is een gezellige verblijf
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    er was geen zeep er was ook geen informatie over sauna en andere ativiteiten Dat was wel geen groot probleem maar klant is koning

    Het eten was zeer lekker zowel avonds als smorgens en ook lekker geslapen

    Verbleven in december 2016

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: