Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Villa Royale 3-sterren

Rue Royale 195, Sint-Joost-ten-Node (Saint-Josse-ten-Noode), 1210 Brussel, België

#147 van de 215 hotels in Brussel

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2057 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    6,7
    Beoordeling: Hotel Villa Royale
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche was niet volledig schoon en het water bij het doucheputje liep niet weg. Verder was er weinig ruimte om je koffer open te doen.

    Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Ze gaf ons een kaart en kruiste netjes alle highlights aan.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    5,4
    Brussel opzich is geweldig. Locatie van het hotel is geschikt voor kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiëne van de kamer tegen d.w.z: frisdrank spetters tegen de muur van vorige bezoekers. Verouderde douchekoppen zonder ophanging en warm/ koud kranen nog afzonderlijk. Indruk van het hotel in het algemeen: een soort vergane glorie met weinig tot geen nieuwe pogingen om het weer aan te passen.

    De vriendelijkheid. De ligging van het hotel t.o.v. De trips die gemaakt zijn. Hotel ligt vlakbij het centrum en de kruidtuin.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    7,5
    Kamer was schoon en goed onderhouden, zag er netjes uit.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was wel heel klein, er stond niet eens een stoel om b.v. je kleren op te hangen. Maar voor 1 nacht en die prijs is het prima.

    Kamer was schoon en goed onderhouden, zag er netjes uit.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    5,4
    De kamer was ruim
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hoe het personeel elkaar behandeld. Ik moet bij de check out iets afhandelen, maar de dame die mij hielp begreep mij niet. Haar manager ging behoorlijk tekeer tegen haar en zei tegen mij; I am so sorry, these girls are slow of understanding. Dit geeft een vreselijke uitstraling. Als je je personeel wil aanspreken, doe dit dan niet voor je gasten.

    De kamer was ruim

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    6,7
    Prima hotel voor één a twee nachtjes Brussel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bij de grote stortdouche kwam er alleen koud water uit. De kleine kop deed het gelukkig wel. Bij het uitchecken hebben we dit ook gemeld, dus hopelijk wordt het snel gemaakt.

    In de kamer zat alles wat nodig was. Het bed was absoluut fantastisch. Vriendelijk personeel die allemaal prima Engels spraken. Het ligt op een goed locatie in Brussel, metro en tram station liggen op steenworp afstand. Ontbijt was simpel maar voldoende en smakelijk.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    3,3
    Afschuwelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel ligt in een ghetto wijk. Wij voelden ons totaal niet veilig. Wil het hotel geen naam geven maar vreemde gasten die het hotel in en uitlopen. Het was geen prettig verblijf.

    Niets

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    7,1
    adequaat voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    temperatuur viel niet in te stellen. Dus erg warm slapen. Geen haak voor doucheknop. Geen koffie-thee of ijskastje op de kamer. Maar voor die prijs kun je dat ook eigenlijk niet verwachten.

    kamers heel redelijk. Goed schoon etc.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 november 2017

    5,0
    Prijs kwaliteit niet helemaal in orde.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ramen in onze kamer konden niet open. Dus het was enorm warm. Geen frisse lucht. Wij hadden een kamer aan de voorkant (entree). Hele avond last gehad van ambulance's, brandweer en dronken mensen buiten. Bijna de hele avond wakker gelegen. De bril van het Toilet in onze kamer zat gewoon los. Aangegeven bij de balie. Niks mee gedaan. Voor het geld mwa zou je het kunnen doen, maar daar blijft het ook bij. Naar het centrum is 15-20 min lopen. Dus ook niet heel centraal.

    Wij zijn hier 2 jaar terug geweest. Het beviel toen goed. Dus we dachten waarom niet nogeens. 2 straatjes achter het hotel is een leuke straat met volop goede eet tenten. Dit beviel ons het meest. Wil je toch naar dit hotel, voor parkeren ga dan naar Bota Parking. Maar €14,50 [per dag]

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    5,8
    Matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer erg oud en versleten. Het personeel heel onvriendelijk. Mijn partner en ik hadden geen moment het gevoel dat we heel welkom waren

    Hotel lag heel centraal en was op de site erg mooi. En de bedden lagen prima.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    6,3
    Het personeel was vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was heel klein, op de foto leek deze natuurlijk veel groter. Het hotel raak stilaan wat verouderd. Geen eigen parkeergelegenheid, parking op 800m kost €13 per dag.

    Het personeel was vriendelijk. De kamer was netjes. Wij namen geen ontbijt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    6,3
    Zacht bed en harde straal douche
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen houder voor de douchekop, langs de weg gelegen dus veel lawaai. Ook werden we niet vriendelijk ontvangen omdat de meneer achter de balie onze reservering niet snapte omdat het met ideal was betaald en via booking.com

    Zacht bed en harde straal douche

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    4,6
    Het bed had wat groter mogen zijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed had wat groter mogen zijn. En let goed op met de reservering want wij hebben het hele bedrag nog een keer moeten betalen en met veel moeite hebben we het terug gehad omdat meneer geen engels sprak en het dus niet begreep. Ook werden de prullenbakken in de kamer niet geleegd

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    3,8
    Afrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het bad had geen stop, de kitranden van het bad waren smering, de douchekop moet je zelf vasthouden, het bed was kapot, matrassen waren gescheurd en daarna gelijmd met een soort harde kit. Die kit stak dwars door het laken en lag onprettig. Best wel bizar. Toen ik alle problemen aangaf bij de receptie hebben ze het niet opgelost maar enkel het matras gedraaid zodat mijn vriendin last had van de kitstroken. Parkeren kan voor 20,- per dag in een parkeergarage in de buurt van het hotel. Het hotel heeft zelf dus helemaal geen parkeerfaciliteiten zoals wel gemeld. Als je met ideal betaalt moet je ergens een borg van 100,- pinnen. Ik had geluk dat ik de borg terugkreeg want de kamer was dus niet in orde. Hoe had ik kunnen bewijzen dat ik dat niet had gedaan? Ik zou de volgende keer een paar tientjes extra betalen en een fatsoenlijk hotel nemen. Oja, personeel is niet vriendelijk en arrogant.

    Goed betaalbaar

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    5,4
    Prettig, schoon verblijf maar verwacht niet teveel. Voldoet voor overnachtingen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Karig ontbijt. Los zittende douchestang. Dop in wastafel ontbreekt: je kijkt in diepe afvoer. Als je doucht wordt vloer daarbuiten nat: onhandig.

    WiFi uitstekend. Men spreekt geen Nederlands... Ontbijt redelijk voor de prijs (€10), prima koffie, geen vruchten, fruit of yoghurt of gewoon brood. Bolletjes -voor zover aanwezig- oud. Kamer netjes maar klein. Vluchtweg was vrij. Nette entree en redelijke 'lounge'. Goede bedden dankzij xtra topmatras. Lekker lang matras maar te korte bovenlakens (snap je toch niets van...).

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    7,5
    Hotel was erg goed gelegen, dicht bij de metro maar lopend...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was erg oud, geen houder voor de douchekop onder de douche.

    Hotel was erg goed gelegen, dicht bij de metro maar lopend of fietsend was het centrum nog sneller te bereiken.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    7,1
    Was maar voor 1 nacht, goed schoon bed.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkraan was afgesloten , de douche in bad nogal link en schimmelig, het lawaai buiten, raam hoef je dus niet open te zetten.

    Openbaar vrrvoer voor de deur

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 april 2017

    3,8
    Absoluut niet voor de herhaling vatbaar .
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Dat de wifi heel erg zwak is koffie kon alleen uit een apparaat voor € 3,- belachelijk is dat. De bar was gewoon dicht toen ik daar aankwam al (19:00 uur )

    Ontbijt was zeker goed.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 18 februari 2017

    7,1
    bedden waren comfortabel;
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de stop in het bad werkte niet meer naar behoren waardoor het water wegliep. We hebben dit direct gemeld, maar er werd niets ondernomen. We dienden een plasticzakje het de afvoer te proppen en er met onze hiel op te steunen om een bad te kunnen nemen het ontbijtbuffet was heel beperkt en niet echt smakelijk. We hebben de volgende dag dan geopteerd om elders te gaan ontbijten (goedkoper en smakelijker)

    bedden waren comfortabel; dichtbij treinstation waardoor we vlot naar trein en metro konden vele afstanden waren ook te voet te doen

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    6,7
    De kamer was er klein.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was er klein. We wilde eerst graag ook ontbijten in het hotel. Maar dit zag er niet echt gezellig uit. We hebben ervoor gekozen dit buiten de deur te doen. Locatie van het hotel is perfect. Heel dichtbij de stad en metro en tram halte voor de deur van het Hotel.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    7,1
    Prijs-kwaliteit was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douchekop kon niet hangen dus met de kop in hand douchen en veel gespetter in de badkamer. Kleine aanpassing om comfort te verbeteren.

    Prijs-kwaliteit was prima. Kamer was simpel maar adequaat en WiFi was snel en gratis.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 22 januari 2017

    7,1
    was goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    het ontbijt nogal zuinig

    Er was genoeg maar kan er meer op in spelen want waren zuinig met brood en croissants voor het wist was alles weg en kon je weer vragen

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    7,1
    Voor overnachting prima, maar neem vooral weinig bagage mee!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren klein, maar ook niet handig ingericht. Mooi meubilair, maar geen mogelijkheid handdoeken of jassen op te hangen, en nauwelijks plaats om een koffer te bergen!

    Ligging, slechts 10 minuten lopen van centrumstraat en grote markt!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    3,3
    De kamer was erg koud ,de straal van de douche liet ook zijn...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg koud ,de straal van de douche liet ook zijn wensen over,ik had al meteen bij de eerste kamer pech want die was bezet vervolgens kreeg ik een andere kamer die was voor 2 persoon dus moest ik het weer gaan melden. Torn kregen we een andere kamer die was wel wat groter maar niet echt goed maar ja ik ging voor de rust wegens een nek hernia toen zat je met parkeren dat was een drama kortom een niet geslaagd weekend wel spijtig

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    6,3
    De locatie is prima, je bent zo in hartje centrum.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer is erg verouderd, niet schoon en geen douchekop die je kunt ophangen.

    De locatie is prima, je bent zo in hartje centrum. Kamer is qua grootte prima.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 24 september 2016

    7,5
    Goed verzorgde entree, lekker bed!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aandachtspunten voor de eigenaar: te klein scherm bij het ligbad, waardoor het water alle kanten op spetterde in de badkamer. Het putje in de wastafel afdekken, als je per ongeluk iets laat vallen verdwijnt het meteen in het open gat. Graag ook een spiegel in de kamer zelf. Wij hadden namenlijk maar 1 spiegel bij de wastafel(en dat is te weinig voor vrouwen🤓) Tip: Wellicht ook thee en koffie arrangement op de kamer.

    Goed verzorgde entree, lekker bed! Nette kamer! Dichtbij station Brussel Noord en het centrum, ideaal voor kortverblijf in Brussel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    2,5
    Niets beviel, foto was erg mooi maar de werkelijkheid was...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie boven

    Niets beviel, foto was erg mooi maar de werkelijkheid was heel anders. Heel klein en warm

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    6,3
    Schoon, stil
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer klein, bed wat te zacht, ontbijt veel keus wel prijzig

    Schoon, stil

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    10
    Alles is prima bevallen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles is prima bevallen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    6,3
    mooie stad maar volgende x toch een ander hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    dat de bar dicht was en de vloerbedeking niet schoonwas de wc bril zat los en was te klein

    het hotel op zich was goed

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    8,8
    Prima prijs/ kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Optimale prijs/ kwaliteit. Goede bedden.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    4,6
    De kamer was veeel te klein en niet zoals op de foto
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was veeel te klein en niet zoals op de foto

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    7,5
    Het is een hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tv stoorde wil je die bebruiken. Helaas kan het personeel geen Nederlands, maar wel heel vriendelijk.

    Het bed. En de hygiëne.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,1
    Locatie
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene

    Locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    10
    voor herhaling
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niks

    De vriendelijkheid, het bed, de badkamer, het ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    3,3
    Slecht
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gehele locatie. De slaapkamer, de badkamer en de hygiene van de lakens

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 maart 2018

    7,5
    Een hotel waar je rustig slaapt, goed gelegen, vriendelijk onthaal
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Functionele kamer, zeker goed voor verblijf van 1 nacht.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    8,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte buurt, veel politie. Sommige kamers oud.

    Fijne bedden. Schone kamers.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    8,3
    Op wandelafstand van binnenstad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed bed.

    Op wandelafstand van binnenstad.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    8,3
    Verblijf villa royale
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van de buren

    Onthaal en comfort

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    7,1
    Ontbijt was in orde en vriendelijk personeel aan decreceptie
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was in orde en vriendelijk personeel aan decreceptie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 februari 2018

    5,4
    niet voor herhaling vatbaar
    • Zakenreis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    parkeren , minibar leeg ? , ontbijt niet super

    niet

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    7,5
    redelijk hotel in centrum van brussel parkeren is een groot drama
    • Zakenreis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen restaurant aanwezig

    .

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    7,9
    Persoonlijke ontvangst en service maakte het verblijf erg aangenaam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was aan de kleinde kant.

    De service was erg goed.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    7,1
    Viel mee
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer veel te krap, veel te heet in de kamer vloerverwarming dus je kon niks aandoen waardoor je niet goed kon slapen

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,1
    Het ontbijt viel tegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt viel tegen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    3,8
    Alleen het bed was te doen.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was stoffig en vies.

    Alleen het bed was te doen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 december 2017

    7,5
    Lekker bed, verder had het luxer gemogen voor de prijs.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geur op de badkamer was vies. Uitzicht vanaf kamer was slecht. Bij raam op vensterbank en gordijntjes zagen er vies uit.

    Lekker bed!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    9,6
    Super proper en hele lieve mensen
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super proper en hele lieve mensen

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    4,2
    Hygiène: bad.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiène: bad. Ook geen stang om de douchekop te begestigen. Zo ook geen stop om te douchen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    5,0
    En heel slecht behandeld door de personen bij de balie bij...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    En heel slecht behandeld door de personen bij de balie bij de receptie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    3,3
    Oud vervallen hotelkamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud vervallen hotelkamer

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    6,7
    locatie en prijs / kwaliteitsverhouding
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bar niet open

    locatie en prijs / kwaliteitsverhouding

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    5,8
    6
    • Zakenreis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    handdoeken waren muf, schimmel in de badkamer afvoer in bad die slecht liep, vloer niet erg schoon.

    Ontbijt was goed, bed was goed,

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    6,7
    Prima om te overnachten.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen restaurant.

    Nette kamer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    6,3
    Comfortabele bedden
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren niet grondig gekuist

    Comfortabele bedden

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    10
    Top!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De koffie

    De kamer was super. Bed heerlijk. Wel warm op de kamer. De bereidheid om me verder te helpen was top.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    9,6
    Leuk x x
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets eigenlijk

    Alles top

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen parkeergelegenheid

    Locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    3,8
    Niet blij.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was te klein, personeel was niet zo vriendelijk.

    Locatie was redelijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    7,9
    Heel comfortabel bed
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was veel te warm

    Heel comfortabel bed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    7,9
    Goedkoop, maar wel goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer goed, parkeren op zaterdagavond en zondag gratis in de buurt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    6,3
    Matig, geen aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Hygiëne op de kamers.

    Goede ligging ten opzichte van openbaar vervoer en De Grote Markt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    7,9
    Korrekt voor deze prijs !
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Personeel OK maar ook niet meer.

    Locatie en prijs/kwaliteit verhouding

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    7,5
    Parkeerplaats
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerplaats

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    7,1
    Praktisch.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rumoerig. Vanaf buiten, maar ook van binnen in het hotel. Gehorig.

    Lokatie

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 februari 2017

    9,6
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    9,2
    Vriendelijke personelen.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen badkuip :-)

    Vriendelijke personelen.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 14 januari 2017

    9,2
    Ontbijt was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kamer aan de kleine kant. moesten over elkaar heen om in bed te komen. bed staat met een kant tegen de muur

    Ontbijt was prima. Bed op zich was GOED

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 13 januari 2017

    7,1
    Okay for a day
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ruimte van kamer

    De prijs

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 26 december 2016

    7,5
    De opgeruimde kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat incheaken later dan 14.00uur was.

    De opgeruimde kamer

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 25 december 2016

    3,8
    Matig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat ik met twee persoon ingecheckt ik mogt een deur kaart en kamers zijn niet geschiekt voor twee persoon

    Kamers zijn klein

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 december 2016

    5,0
    Door het geluid uit de zekeringenkast onveilig gevoel gehad tijdens het verblijf.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer lastig te bereiken met de auto. Knetterend geluid uit de zekeringenkast is gevaarlijk.

    Locatie

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    7,5
    Goede locatie, dichtbij het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Geen parkeergelegenheid. Geen douchekop houder. Badkamer werd helemaal nat na het douchen.

    Goede locatie, dichtbij het centrum.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 december 2016

    7,5
    Receptie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer kleine kamer. Onpraktische douche kraan. Gans de badkamer onder water

    Receptie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 30 november 2016

    2,9
    Niets
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Niets

    Verbleven in november 2016

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: