Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over B&B House of Bruges

Sint Jansplein 5, Historisch centrum, 8000 Brugge, België

#90 van de 148 B&B's en herbergen in Brugge

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1016 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    9,1

  • Locatie

    9,7

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    8,3
    Prima verblijf in een prachtige en gezellige stad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Een paar details in de badkamer: we misten haken om onze handdoeken op te hangen. In de douche was de doucheslang kapot, de handgreep van de handdouche werd bloedheet bij iets te warm water! Je kunt in de douche geen doucheproducten neerzetten.

    Zeer centrale ligging. We hadden een stille kamer (Summer) op de begane grond. Ruime kamer en badkamer, modern en gezellig ingericht! Goed ontbijt in een mooie zaal. In- en uitchecken ging zeer vlot en we werden vriendelijk te woord gestaan.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    10
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden wel graag airco willen hebben en er was in de straat ernaast tot diep in de nacht geluidsoverlast.

    De grootte van de kamers. Luxe appartementen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    7,5
    Al met al een leuke en mooie stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De behulpzaamheid van het personeel. Een paar kleerhangers bezorgen is daar erg veel gevraagd. Ronduit een onsympathieke reactie als ze er laat in de middag nog steeds niet zijn!

    Het ontbijt was matig. De ligging perfect evenals de parkeergarage.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    6,7
    Ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Comfort in de kamer - ik had liever een kamer met een terrasje gehad - er was geen frigo - tv ontvangt enkel twee zenders - weinig persoonlijke aanpak voor een B&B.

    Ontbijt was erg goed. Parking geboekt door het hotel was erg krap! Badkamer heel mooi met groot bad Rustige ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    10
    Wij hadden de kamer ‘winter’.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden de kamer ‘winter’. Een mooie ,hele ruime kamer. Mooi en sfeervol ingericht. Prima badkamer. We konden , tegen betaling, parkeren in de ondergrondse pakeergarage, daar ging je met je auto in een lift. Leuk om eens mee te maken. De parkeerplaats was dichtbij de B&B. House of Bruges ligt heel centraalin Brugge,

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,5
    Lekker ontbijt, veel keuze.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Zeer gehorig, vroeg in ochtend wakker door continu gekraak en voetstappen boven ons.

    Lekker ontbijt, veel keuze. Goede locatie, direct bij centrum maar rustige omgeving.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    5,8
    Het verblijf was oké maar valt veel meer uit te halen. Voor ons geen tweede x meer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De familiekamer was zeer kaal ingericht en sommige dingen kapot. In de douche waren 2 zwarte haren aanwezig en een aangebroken flesje shampoo (niet van ons). Bed was teruggeslagen en niet opnieuw opgemaakt

    Ligging B&B en de upgrade van de kamer. Jammer dat ze het verschil zo als afgesproken was niet hebben terug gegeven. Tevens wordt C-card belast terwijl afspraak was cash te betalen. Maargoed we hebben het zo gelaten.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    9,6
    Heerlijk verblijf, van alle gemakken voorzien, op een uitstekende locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wat hele kleine details (handoekenrek ontbrak bijvoorbeeld), maar die zijn het nauwelijks waard om te noemen.

    Een heerlijke kamer die zo ruim was, dat het wel een appartement leek. Het terras bij onze kamer was ook heel fijn en ondanks dat de ligging heel centraal is, zit je toch niet in het drukste toeristengebied. Bovendien zijn de kamers aan de achterkant heel rustig en stil. Uitstekende bedden, dus heerlijk geslapen. Bovendien een goed en uitgebreid ontbijt en hele vriendelijke dame bij ontvangst, ontbijt en vertrek. Een aanrader!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    9,2
    Super luxe kamer, in hartje Brugge
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Geweldig grote kamer! Wij werden ge-upgrade naar een 4 persoons kamer, alleen was dit iets te groot voor ons tweeen. Dus hebben we dit aangegeven en kregen we een knussere kamer. In deze kamer zat alsnog een douche aan de slaapkamer vast, een aparte badkamer met bad en een lounge ruimte. Super luxe dus!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 14 maart 2018

    7,1
    De kamer was erg groot en rustig gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was in een ander hotel omdat we samen met een ander stel de enige slapers waren. Op zich geen probleem, was 7 minuten lopen. Het ontbijt bij het andere hotel was echter zeer matig, assortiment enorm beperkt en als er iets op was werd niet bijgevuld.

    De kamer was erg groot en rustig gelegen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    7,9
    Ruim en schoon appartement in hartje Brugge.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De deur van ons appartement stond open bij aankomst. Een ieder kon dus zo ons appartement inlopen. We hebben dit de volgende ochtend gemeld, echter bleek dit zo te horen. Een douche in een ligbad was voor ons niet erg comfortabel, maar we hebben ons ermee gered.

    Autumn-2 was een erg ruim en schoon appartement. We hebben een 2-persoons kamer geboekt en tot onze verbazing was het een 4 persoons 2-kamer-appartement.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    7,9
    Super verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt werd niet bijgevuld als er iets op was, gasten na ons hadden geen broodjes. Personeel in de ontbijtzaal ruimde de tafels ook niet af. Maakte een wat rommelige indruk. Het ontbijt wat er stond was goed

    De kamer was heerlijk groot en warm ingericht

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    10
    Zeer gezellig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt mag misschien wat uitgebreider. Er was geen ei met spek, weinig keuze in cornflakes en charcuterie. Je kan wel vragen aan het personeel om een omelet te maken, maar dat hadden wij de eerste ochtend nog niet door.

    Zeer ruime en mooie kamer, perfect gelegen en met een terrasje. Rustig maar toch zeer dicht bij het centrum. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    9,2
    De kamer was ruim, mooi ingericht en comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    In- en uitchecken gaat met een sleutelkluisje, ook als er wel personeel aanwezig is. Niet zo persoonlijk, wel flexibel.

    De kamer was ruim, mooi ingericht en comfortabel. De locatie was perfect, rustig gelegen maar toch op loopafstand van alle bezienswaardigheden.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    7,1
    De ligging was fantastisch, alles was op wandelafstand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat het ontbijt niet echt aangevuld werd, de chocoladebroodjes en de croissants waren snel op. En de afwerking in de kamer kon beter, vooral in de badkamer.

    We hadden bij opmerkingen geschreven bij het boeken dat we graag de kamer hadden met de rode tegeltjes en die hadden we dus ook gekregen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    8,8
    Heerlijk. Geen gedoe met in- en uit checken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    We hadden eigenlijk meer een appartementje (Summer 4). Twee slaapkamers (2de een verdieping hoger), 2 badkamers en een kleine zitkamer met comfortabele hoekbank. Ontbijt was prima, niet overdreven, maar gewoon goed in een zeer mooie ontbijtruimte.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    7,5
    Kom niet meer terug
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koffiepotten op de kamer Bij ontbijt koffiekan word niet bijgevuld Ontbijt werdt niet bijgevuld Is ook geen hotelbar aan

    Confotabel grote douche voor 2 pers Grote tv

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    10
    Goede en zeer vriendelijke service, uitstekend ontbijt, zeer...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets !

    Goede en zeer vriendelijke service, uitstekend ontbijt, zeer schone en grote kamer, eigenaresse zeer behulpzaam. Mocht en kon gratis voor de deur parkeren. Al met al een aanrader !

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    10
    We hebben van dit verblijf genoten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren wat mankementen in de kamer, het slot van de deur werkte niet goed en enkele van de stopcontacten waren defect.

    Ondanks dat er geen personeel aanwezig was bij het inchecken was het super geregeld. We kregen een paar dagen van te voren aanwijzingen voor het inchecken per mail. We hadden een compleet appartement tot onze beschikking met prima bedden. Het hotel ligt midden in het oude centrum met alles op loopafstand. Het ontbijt was sfeervol en zeer volledig.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    7,5
    We hebben genoten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De temperatuur van de douche was niet constant. Er waren 2 douches tegenover elkaar, maar als je ze allebei aan waren, waren ze koud.

    De locatie, fijne bedden, dienstbaar personeel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    7,5
    Een goed hotel, heerlijk rustig, vlak bij het centrum. zeker een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst kom je binnen via een code. Dat is geen warm welkom. Personeel s,nachts en ook voor een deel overdag niemand aanwezig..

    . Rustig gelegen. Dicht bij het centrum. Mooie kamer. Mooie binnenplaats. Ontbijt was goed. Kamers schoon en netjes.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    8,3
    Fijn verblijf, zeker voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen haakjes voor handdoeken ofzo op de badkamer Veel muggen, horren in de ramen zo een goed idee zijn

    Sleutelkastje/code werkte super Ruime kamer & badkamer Ventilator op de kamer erg fijn Ligging is super Infobrochure erg handig Biekorfparking erg dichtbij

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    8,8
    Prima uitvalsbasis voor een lang weekend Brugge
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De ventilatie van de kamer (ramen konden niet open) en handdoekenrekken.

    prachtige centrale locatie, maar door de binnenplaats ook veel rust en privacy

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    7,1
    Geweldige locatie, in paar minuten lopen hartje centrum.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wifi werkte niet (bekend probleem bij receptie), afstandsbediening gashaard kapot (was ook al bekend), verwarming niet zelfstandig te bedienen, gipswand naast entree was beschadigd. Gelet op de prijs van de kamer (125,- per nacht zijn dit echte no go's).Voorzijde kan wat gehorig zijn door verkeer of langslopende mensen vanwege de ligging straat.

    Geweldige locatie, in paar minuten lopen hartje centrum. Mooie opzet met ruime kamers aan een binnenplaats, hoge plafonds, prima ontbijt. Makkelijke check-in middels codes en sleutelkluis.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    5,8
    Viel tegen, niet weer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Anders dan op de foto's, geen bad en een gedateerde badkamer. Gevraagd om kamer met bad maar de medewerkster vond dat wij al een mooie ruime kamer hadden.

    Locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    8,3
    Heerlijk hotel, centraal gelegen, vriendelijke ontvangst, goede voorzieningen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De ontbijtruimte annex lounge rook enigszins muf, met name 's avonds.

    De kamer was op de begane grond, sfeervol ingericht, met open haard en relaxstoel, en erg ruim. Hij keek uit op het St. Jansplein. De ramen waren goed geïsoleerd, dus er was nauwelijks verkeerslawaai te horen. De badkamer was prettig. Het hotel beschikt over een wellnessruimte die te huren is voor privé gebruik. Heel romantisch. Het ontbijt was lekker, met o.a. croissants en eitjes, en op een ochtend zelfs een omeletje. Dit hangt blijkbaar af van degene die dienst heeft. De kamers beschikken over een buitenruimte met zitje.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    9,6
    Fantastische plek midden in het centrum, je zit op twee straten van het grote plein af.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Zaterdagnacht veel geluidsoverlast gehad van Suite 17, een nachtclub in de straat.

    De kamers waren erg luxe ingericht en alles was heel schoon. Elke dag weer schone badlakens en alles goed verzorgd.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    10
    Supper
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren ruim,proper,de lokatie was super ,op 200m van het centrum en heeeeel rustig.het ontbijt was heerlijk.op zaterdag zelfs een heerlijk omeletje gekregen.het personeel was ook zeer vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    8,8
    Perfect place To discover Bruges!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien wat gerookte zalm toevoegen aan het ontbijt? Best werken met twee koffiezetapparaten zodat de gasten niet hoeven te wachten op een lekkere tas koffie bij het ontbijt. Dit duurde best lang.

    Autumn 1 is een geweldige kamer! De binnenkoer is erg romantisch en ideaal om te genieten van een koffietje na het ontbijt. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    10
    Mooi hotel met ruime , fantastische kamer , rustig gelegen...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Mooi hotel met ruime , fantastische kamer , rustig gelegen en op wandelafstand van alle bezienswaardigheden . Lekker ontbijt en vriendelijk behulpzaam personeel . Een echte aanrader , wij gaan zeker terug .

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    5,4
    Viel tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een deluxe kamer geboekt en kregen de familiekamer zonder enige luxe. Na lang aandringen hebben we een andere kamer gekregen. Deze was oke maar geen "deluxe" kamer. Veel stof op de kamer, bekertjes onder het bed. In de tandenborstelbekers nog tandpasta resten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    9,2
    Fijn hotel in centrum van Brugge.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor frisse lucht en ventilatie moest een buitendeur naar het hofje op een kier gezet worden.

    Een ruime en rustige kamer, gelegen aan een binnenhofje. Het ontbijt was goed verzorgd. De locatie was niet ver van de Markt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    10
    stadsbezichtingen vanuit een geweldige accomodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    we misten alleen haakjes waar je de jas/vest aan kunt ophangen.

    het gemak van de kamer op de begane grond, met een gezellig terras in het midden. Hotel ligt midden in de stad, maar daar merk je niets van., erg rustig.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    10
    Prachtige lokatie met alles op loopafstand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kennelijk was de vervanging van bepaalde onderdelen door wisseling van eigenaar nog niet helemaal op orde. Wel uiterst vriendelijk in uitleg en aanbieden van excuses

    Rustig en ruim in het centrum van de stad. Vriendelijke mensen. Parkeergelegenheid zeer dichtbij. Alles perfect van te voren geregeld. Duidelijke uitleg over hoe alles werkte. Goed en uitgebreid ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    10
    Absoluut voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt had wellicht iets uitgebreider gemogen, maar dit was al inbegrepen in de prijs, dus er is absoluut niets te veel betaald.

    De kamer zag er fantastisch uit, dubbele douche, erg modern, mooid binnenplaats waar je s avonds of s ochtends een drankje kunt doen of een boek kunt lezen. Zelf check on verliep erg gemakkelijk.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    9,2
    Heerlijke ruime kamers en top service en goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Herrie in de nacht buiten op straat. Maar ja dan hadden we ook maar niet in het centrum moeten boeken.

    Heerlijke ruime kamers en top service en goed ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    8,3
    Mooie kamers, perfecte locatie, maar gehorig en warm.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer gehorig plafond. We werden elke nacht wakker van door hun kamer lopende bovenburen. Kan je pech mee hebben. Geluiden van de stad waren overigens wel goed afgeschermd. Te warm op de kamer, geen airco, erg warm dekbed

    Locatie was perfect Personeel heel vriendelijk Ruime kamer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 april 2017

    6,7
    6
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    1 bed voor 2 volwassenen en 1 kind van 8 jaar was niet goed . ( wisten we ook niet , stond niet vermeld ) gevolg > zeer slecht geslapen . Normaal hebben kinderen van 8 jaar toch een bed apart !!!

    Ontbijt , vriendelijkheid , zeer proper , mooie accomedatie + kamer .

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    7,5
    Prima verblijf voor 2 dagen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Temperatuur op de kamer vrij warm ' nachts, kan geen raam open.prima

    Locatie goed, midden in het centrum. Private parking er apart bij geboekt via hun eigen website, is op loopafstand in een parkeergarage. Erg handig.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 maart 2017

    10
    Een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel was een verrassing: het bleek een ruim appartement te zijn i.p.v. een kamer. We hadden een moderne keuken, een aparte bureau en aparte dressing. Alles was piekfijn in orde. Ook de ligging is ideaal. Dicht bij het centrum maar toch weg van de drukte. Het ontbijt had alles wat we van een uitgebreid ontbijt verwachtten. Een aanrader!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    8,8
    uitgeregend maar toch heel erg aangenaam!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    iets meer gevarieerd aanbod bij het ontbijt voor vegetariers

    zalig grote kamer met "niet-hotelachtige accenten", met geweldige rust op de binnenplaats

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    7,9
    Prima voor een weekendje Brugge!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Badkamer was lekker ruim, alleen onhandig dat er alleen een bad (midden in de kamer) staat, dus als je wilt douchen maak je gauw de rest van de kamer ook nat.

    Ontbijt was origineler dan de meeste hotels. Locatie centraal! Prima overall.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    9,2
    prima ontbijt, verzorgde kamer,
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    we hadden een kamer geboekt op gelijkvloers bij aankomst een andere kamer gekregen die niet overeenstemde met de foto op de site Onze boeking was 230 euro voor 2dagen de dame vroeg ons om 285 euro te betalen omdat de andere suite groter was na wat onderhandelen 260 euro betaald jammer want voor de rest was alles prima

    prima ontbijt, verzorgde kamer, goede ligging

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 februari 2017

    7,9
    Super locatie, vriendelijke mensen en erg mooie kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had graag wat meer foldertjes en informatie over Brugge in het hotel gezien. Inderdaad lastig dat we de verwarming niet uitkregen. Het raam kon wel open, dat scheelt.

    Super locatie, vriendelijke mensen en erg mooie kamer. Echte aanrader!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 5 februari 2017

    10
    Heerlijk verblijf in het centrum van Brugge.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wifi valt wat tegen, daar waar het bereik in de kamer niet zo hoog is.

    Het ontbijt was heerlijk, de locatie is perfect en de faciliteiten (onder andere het bed) zijn geweldig!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 25 januari 2017

    8,8
    Goed verzorgd! Goede bedden ! Lekker ontbijt
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De inkom was niet WAAAOW ! Dit hadden wij wat anders voorgesteld , eens je binnen Bent maakt dit zoveel goed!

    Wij komen hier zeker terug !Bij het binnenkomen werden wij vriendelijk ontvangen en na een rondleiding naar onze kamer gebracht ! Kamer netjes, ontbijt uitgebreid,perfecte bedden! Helemaal Top ! 9/10!!!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 21 januari 2017

    7,9
    Met WiFi op de kamers en warme kamers zou ik dit hotel een 10 geven
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen bereik van de WiFi, dat kan toch niet meer in 2017? Er zou wel WiFi in de ontbijtzaal zijn, maar daar was het licht uit toen wij 's avonds in het hotel kwamen. Het was een koude dag en nacht en we kregen de kamer niet warm genoeg. Het dekbed was te dun bij deze koude. We hadden gelukkig een eigen dekbed bij ons. De toegangsdeur voor gehandicapten ging niet van binnenuit open, mijn man kon omlopen en hem dan van buiten opendoen...

    Ontzettend ruime kamer en badkamer, geweldig gelegen, goed ontbijt in mooie zaal

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    10
    Super hotel, een echte aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks. Heel misschien dat op de tweede kamer geen waterkoker stond. Verder prima.

    Ontbijt was heerlijk, uitgebreid. De eerste nacht hadden we een famille kamer ivm dubbelboeking, maar heel goed geholpen!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    10
    Top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets, alles was prima. Alleen de douchkop zat aan een te kort snoer (moest bukken), maar dat is slechts een detail

    Fantastische kamer, vriendelijk personeel, handig incheck system, (lockers met een code), goed gelegen en een fijn ontbijt!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 22 december 2016

    10
    Fijne locatie, in het centrum van Brugge.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Fijne locatie, in het centrum van Brugge. Alles op loopafstand te doen. Kamer was ruim en sfeervol ingericht. Er is weinig contact met personeel omdat je wordt binnengelaten met een code die je eerder per mail is toegestuurd. Personeel zie je alleen bij het ontbijt, wat een lekker uitgebreid buffet is. Op de ochtend van de dag van aankomst nog gebeld of een plekje in de parkeergarage mogelijk was, ook dat was binnen 5 min geregeld! Het was een zeer relaxt weekend!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    5,8
    Voor deze prijs hadden we toch wat meer verwacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel sprak geen Nederlands. Te weinig verlichting op de kamers, vooral op de badkamer. Onnauwkeurigheden die je in een hotel van deze prijsklasse niet zou verwachten : kapotte gordijnen, kastdeuren die niet sluiten, nachtlampjes zonder lampje, geen nieuwe zeep van housekeeping ... en fruitvliegjes zwermen boven het ontbijt

    Mooi gebouw

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    7,9
    In het algemeen een prima guesthouse om van hieruit Brugge te zien
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbrekende theekopjes op de kamer. Ontbrekende uitleg(bordje?) dat er bij het ontbijt de mogelijkheid is om gebakken eieren te bestellen. Bij binnenkomst geen douchegel/shampoo.

    De kamer. Ligging van het Hotel. Parkeer faciliteit

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 november 2016

    9,6
    Geweldige kamer en heel rustig gelegen aan een pleintje en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren zitjes op de binnenkoer maar je kon niets aankopen om er te verbruiken.

    Geweldige kamer en heel rustig gelegen aan een pleintje en kort bij de grote markt. Ontbijt ok: prijs kwaliteit. Het was wel wennen: geen onthaal of iemand om je wegwijs te maken, gelukkig was er iemand van de poetsploeg die ons een beetje op weg heeft geholpen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    8,3
    Het hotel ziet er super mooi en verzorgd uit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed viel wat tegen en het was jammer dat er geen douche in de kamer was maar alleen een bad.

    Het hotel ziet er super mooi en verzorgd uit. Vriendelijk personeel en een heel goed ontbijt.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    8,0
    Aardig meisje bij ontvangst. Onduidelijkheid sleutel, code.Goede sfeer kamers, slechte communicatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had, nadat ik had geboekt, gebeld en bezocht om een 'romantische' kamer omdat het een speciale gelegenheid betrof. We kregen een familiekamer🙂.

    De sfeer

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 september 2016

    7,1
    Ik ga het niet aanbevelen aan vrienden . Sorry !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer kwam niet over zoals op de foto's . Miste meer comfort voor een luxe kamer ! De beoordeling luxe ging blijkbaar alleen maar over de grote van de kamers. Maar wel mooi opgelost door zeer vriendelijk personeel ! Het ontbijt was zeer basic en er ontbrak zin voor detail ! Grote pot speculoospasta maar geen potje en lepel om uit te scheppen . Franse kaas maar zonder kaasmes . Je eigen mes dan maar van de tafel gaan halen. Gekookt ei maar zonder lepeltje aan tafel geserveerd gekregen. .... Talenkennis is ook verheist tijdens het ontbijt . Engels - Spaans maar geen Nederlands !

    De vriendelijkheid van het personeel !

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    9,2
    Prachtige kamer met heerlijke lounge stoelen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    En koelkastje op de kamer of gang was met het warme weer welkom geweest.

    Prachtige kamer met heerlijke lounge stoelen.Geweldig ontbijt en erg vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    10
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, wij waten heel tevreden! Zowel qua locatie, logement, ontbijt en onthaal

    Het ontbijt was heerlijk. Zeer vers en veel keuze. Met als extra een gekookt of gebakken eitje, op maat vd gasten. Locatie was top, op wandelafstand van het centrum. Kamers worden zeer goed verzorgd. Het onthaal gebeurt zelfstandig, maar alles tip top in orde. De gastvrouw vraagt 's morgens of extra's nodig zijn.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    9,6
    Ontdekking van een perfecte smaakvolle locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We ontdekten een niet-afgesloten maar ook niet-afgewerkte keuken. Dame in ontbijtruimte sprak enkel Engels...raar.

    Prachtige accomodatie, zeer ruime 'kamer': eigenlijk appartement! Oase van rust in het stadcentrum. Smaakvol ingericht. Cosy terrasje. Ontbijtruimte ongezien, zeer sfeervol. Ontbijt zeer uitgebreid.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    6,7
    Het was goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een klein frigoke op de kamer zou niet slecht zijn . Omdat je er een mooie kindvriendelijke buitenplaats hebt voor je deur zou het gemakkelijk zijn moest er een kleine bar zijn om iets te drinken . Bij deze hitte zou t fijn geweest zijn moest een soort wand of deur tss de badkamer en de slaapkamer zijn want nu was het na het baden nog warmer in de kamer. En er gaan geen ramen open

    Vriendelijke mensen, zeer goed onthaald en ontbijt was heel goed. Behulpzaam .

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    10
    Heerlijk verblijf gehad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Tweepersoonsbed(den)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers en het sanitair waren mooi, netjes, ruim en comfortabel. We hadden familiekamer geboekt echter door foutje kregen we een tweepersoonskamer. Personeel heeft direct geprobeerd een oplossing te bedenken. Waren zelfs bereid een ander hotel voor ons te boeken omdat de bestelde familiekamer niet meer vrij was. Uiteindelijk bed erbij gezet voor onze zoon en uiteraard werden de meerkosten (die we normaal gezien zouden betalen voor familiekamer) niet in rekening gebracht. Erg vriendelijk personeel. Zeker een aanrader!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2016

    8,8
    Was een zeer aangename vakantie en heel goed hotel alleen was het ontbijt iets minder dan we gewoon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt . Er werd niet bij aangevuld. Als je om 9u30 kwam eten was er niet veel keuze meer. Een grotere koffiepot zetten . Hard gekookte eieren en wat meer variatie in brood en pistolets.

    De kamers waren super. Echt heel mooi, groot, proper. .. gewoon perfect. Heel vriendelijk personeel in de keuken.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    10
    perfect verblijf gehad, mooie stad, mooie lokatie,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    er waren een paar dingetje stuk in de kamer, kapstok, rand van de douche wand

    perfect verblijf gehad, mooie stad, mooie lokatie, ontzettend mooie kamer, erg luxe, lekker ontbijt

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2016

    8,5
    Mooi betaalbaar hotel op prachtige lokatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kleine technische mankementen: niet alle stopcontacten werken, sommige spots vallen onverwacht uit, watertoevoer valt soms kortstondig weg.

    Mooie grote gerenoveerde kamers. Gezellige ontbijtruimte. Prachtige lokatie in centrum Brugge.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2016

    9,6
    Heerlijk hotel, ruime kamer en badkamer, stille kamer en centraal gelegen in Brugge.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt hebben we niet genomen omdat het veel te prijzig is voor een ontbijt.

    Een hele mooie ruime kamer, met prima badkamer, uitgevoerd in hout met luxe douche. Het is een soort appartementenhotel met een voordeur en kamer met toegangscode. De kamers liggen aan een gezamenlijk pleintje. Volgende keer boeken we hetzelfde hotel weer!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    9,6
    Perfect guest house middenin Brugge
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niet iets wat tegenviel maar wat voor ons fijn was geweest waren gordijnen in het voorportaal bij de deur. Daar hadden wij dan onze dochter in haar bedje kunnen zetten i.p.v. bij ons op de kamer.

    Lokatie was perfect, midden in het centrum. De eigen parkeergarage is een absolute aanrader in het drukke Brugge. Er zijn misschien wel goedkopere openbare garages maar die staan vaak vol, deze is op minder dan 200m vanaf het guest house. De kamer is vrij groot en was zeer schoon en lekker stil in de avond. Ontbijt was prima, er was genoeg en alles was vers. Inchecken via een pincode was apart maar wel fijn omdat je niet hoeft te wachten op anderen, je kunt zo met je eigen code naar binnen!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    9,2
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Uitgebreid ontbijt, mooie kamer en heerlijke bedden! Midden in Brugge en toch heerlijk rustig! Vriendelijk personeel! wij komen hier zeker nog eens terug! Toplocatie!!!!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 23 juli 2016

    10
    Geweldige aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Tot op heden niets

    Kamers top verzorgt, heerlijk ontbijt dat totaal niet standaard was. heerlijke bedden, twee douches en ideale ligging. Kan niets anders zeggen dan dat dit een top verblijf is

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    7,9
    Geweldige accommodatie, waanzinnig grote kamer. Wij hadden de Autumn 1.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud gebouw, daarom redelijk gehorig, dus krakende vloeren (mensen boven ons…)

    Het gebouw zèlf, de ligging, het ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    8,8
    Fantastisch verblijf in het centrum van Brugge. Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Perfecte locatie Uitstekende communicatie Goed ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    9,6
    Super !!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat het wat ongemakkelijk was om de ondergrondse garage te bereiken

    De ligging

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    8,3
    De kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontoereikende WiFi

    De kamer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    7,1
    Ruime kamer en toplokatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Douche stonk ontzettend, ook na diverse malen doorspoelen met zeep.

    Ruime kamer en toplokatie. Fijne incheck met codes.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,5
    prima locatie en prima parkeer voorziening
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    aanvullen koffie en thee, schoonmaken, schone bekers / glazen

    Ontbijt was okay, niet uitgebreid

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    8,8
    Zeer goede B&B en centraal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Centrale ligging en een zeer ruime kamer met terras/balkon

    Verbleven in mei 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: