Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over ibis Hotel Brussels Centre Gare du Midi 3-sterren

Rue d'Angleterre 2 - 20, Sint-Gillis (Saint-Gilles), 1060 Brussel, België

#111 van de 215 hotels in Brussel

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3670 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    9,0
    het personeel was erg vriendelijk het was schoon en het bed...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    het voldeed aan onze verwachting. Alleen was de parkeergarage in de buurt erg duur

    het personeel was erg vriendelijk het was schoon en het bed was prima

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    9,2
    Als je vroeg moet vertrekken vanuit Brussel-Zuid is dit...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Als je vroeg moet vertrekken vanuit Brussel-Zuid is dit hotel perfect gelegen (recht tegenover station). Kamers zijn ruim en verzorgd. Je kan te voet (of met openbaar vervoer) naar het centrum van Brussel om een hapje en een drankje.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    7,5
    Voldoende.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel aan receptie weinig geïnteresseerd en wat apathisch. (Ingecheckt om 23u00) Na nemen van douche was badkamer een zwembad. Douchedeuren sluiten niet goed af.

    Voldoende voor de aangeboden prijs. Ideale locatie voor het nemen van internationale treinen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    6,3
    Fijne locatie, shabby hotel.
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje uitgeleefd hotel.Niet heel vriendelijke receptie. De schoonmaakster kwam zonder kloppen binnen 's middags.

    Locatie, station en metro voor de deur.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    6,3
    Heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwarte haren in de badkamer op de grond en bij de douche, de wasbak liep niet door.

    Ontbijt was heerlijk, er is een kleine binnentuin en de kamer was ruim.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    7,5
    Vlakbij treinstation en prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eerst een kamer gekregen waar door vorige gast in gerookt was. Stonk verschrikkelijk. Snap niet dat deze kamer dan vrij gegeven wordt als niet roken kamer. Werd netjes geholpen en kreeg daarna een niet roken kamer.

    Vlakbij treinstation en prijs kwaliteit

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    10
    Doe zo verder
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ouderwets interieur. Bij het ontbijt was men niet zo bereid om te helpen. Vb koffiemachine werkte niet. Had iets op vermeld kunnen worden nu zit je knoppen in te duwen om tot het besef te komen dat het niet werkte

    De kamer met het nodige comfort. Toffe ligging. Het buitenterras met strandstoeltjes

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    9,6
    Heerlijke bedden!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein puntje was de drukte bij het ontbijt. Duurde even voordat we een zitplaats hadden (bij anderen aan tafel)

    Heerlijke bedden Ruime kamer Schoon Prettige douche Ruime keuze bij ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    6,3
    Uitstekende ligging tegenover het Zuidstation
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bereikbaarheid personeel: meermaals een kwartier aan receptie of bar staan wachten zonder dat er iemand te bespeuren was. We moesten erg vroeg vertrekken en hadden een meeneemontbijt besteld dat zou klaarstaan maar opnieuw niets of niemand te bespeuren. Dit stoorde me enorm.

    Uitstekende ligging tegenover het Zuidstation

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    7,1
    Leuk hotel,met basic maar propere kamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen kluis en koelkast op de kamer

    Ontbijt was zeergoed, vers fruit en sinaasappelsap vlees,kaas,alles was voorhanden, je kan zelfs een lekkere wafel bakken!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    7,5
    was in orde..
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    kamer was prima in orde,maar voor ons was het geen vakantie daar we wegens staking dinsdag,daar we dinsdag de thalys moesten nemen,hebben we op veilig gespeeld en zo ibis geboekt ideaal als je van trein komt.Alles was in orde en eten lekker.......

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    8,3
    Bij ons volgende bezoek aan Brussel boeken wij terug dit hotel.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bij inchecken bleek dat de baliebediende geen Nederlands sprak en gebrekkig Engels. We zouden toch mogen verwachten dat het baliepersoneel in hotels in België minstens de 3 landstalen kunnen spreken.

    Het was de 2de keer dat mijn dochter en ik in dit hotel verbleven. Hotel, bedden en ontbijt zijn prima. Bij het uitchecken bleek de man aan de balie perfect Nederlands te praten, wat wij heel erg op prijs stelden.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    9,2
    Cool, calm, comfortable
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Beperkte faciliteiten op de kamer: één stoel voor twee personen; geen kluisje. Maar: dat stoorde ons niet. Waardevolle voorwerpen kunnen via receptie worden opgeborgen.

    Locatie uitstekend nabij trein, winkels en openbaar vervoer. Kamer licht, ruim en rustig + comfortabel groot bed. Ontbijt met voldoende keus, ongeacht voedselvoorkeur. Personeel vriendelijk en efficiënt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    8,3
    hotel gekozen vanwege ligging tegenover het station. Wij hebben een tof verblijf gehad!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer van onze kamer zou geschilderd moeten worden.... De temperatuur in de kamer slecht of niet te regelen... (te warm)

    Leuke Brasserie- Bar met zeer vriendelijk personeel. Perfekte ligging voor treinreizigers

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    6,3
    Mooi hotel, maar in de kamer erg warm en veel lawaai.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was heel warm in de kamer er werd me gevraagd of ik de airconditioning aan had gedaan, maar dat leek mij wat gek begin april. Verder was er veel lawaai van buiten en stonden er ook wat aparte figuren bij de in- en uitgang van hotel. In mijn eentje voelde ik me daar niet zo veilig.

    Het hotel ziet er prima uit. De kamer was opgeruimd en schoon. Dichtbij shuttlebus naar vliegveld Charleroi.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    7,9
    Een groot gemak.
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    De lift en de kamer roken naar sigarettenrook. Ik ben astmapatiënt en daar erg gevoelig aan. Ook het bed was wat aan de smalle kant.

    De ligging. Je stapt het station uit en je wandelt recht het hotel in. Ook de rustige ligging van de kamer. Je hoorde er niks van het treinstation.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    8,3
    Het verblijf was prima naar verwachting. Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het licht in de slaapkamer was kapot. Bed lag prima, maar kussen was erg hard.

    De locatie was top, het hotel bevindt zich naast het station Brussel Zuid. Vanaf daar kun je gemakkelijk het centrum bereiken. De kamer was prima voor de prijs. Ruim en schoon. Ontbijt was ook top!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    4,6
    Geen kwaliteit voor de betaalde prijs!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Dekbedovertrek was vuil (zwarte vlekken op meerdere plaatsen), ook badmat hing vol zwarte pluizen. Ook op de spiegel in de badkamer hing een vieze zwarte smurrie. Mijn beide collega's hadden wel een propere kamer, dus ik had blijkbaar pech.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    7,1
    Mooie kamer, goed en behulpzaam personeel, goed ontbijt...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat op de kamer geen kofffie/thee faliciteiten zijn, Dat je moet betalen (kluishuur) voor de bagage opslag.

    Mooie kamer, goed en behulpzaam personeel, goed ontbijt buffet

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    7,5
    Eenvoudig hotel, goed gelegen vlak bij het Zuit Station
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat de flacon met douchegel bijna leeg was. De hoofkussens zakten erg door en waren niet echt comfortabel.

    Goed gelegen vlak bij het Zuid- Station. Het personeel was vriendelijke. De kamer eenvoudig, maar proper.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    8,8
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco maakte lawaai dus afgezet. Bijgevolg veel te warm in kamer (in december!)

    Zeer vriendelijk onthaal. Goede ligging om ‘s morgens Thalys te kunnen nemen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    2,5
    Bij het ontbijt werd mijn handtas gestolen !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bij het ontbijt werd mijn handtas gestolen !!!!!!!!!!!!!!!!! Er is blijkbaar geen enkel toezicht op personen die zomaar in en uitwandelen om te komen stelen Overigens waren we wel tevreden qua hotelinrichting en personeel Het zou leuk zijn als ze op een of andere manier een financiele tegemoetkoming zouden doen en bovendien een enorme reclame

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    10
    Enorm tevreden
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk viel niets tegen... als ik dan toch iets negatief moet zeggen... een wc-borstel ontbrak en kan handig zijn 😁

    Alles was naar behoren , vriendelijk onthaal , ruime en stille kamer ondanks de vrij drukke ligging ... netjes

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    9,2
    een ideale uitvalsbasis voor een vertrek vanuit Brussel-Zuid
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Je zou kunnen vitten over het feit dat het onthaal enkel Frans en Engels sprak en geen Nederlands, maar dan heb ik het over een detail, want het onthaal op zich was zeer vriendelijk en volledig! De locatie is ideaal als uitvalsbasis naar station Brussel-Zuid. Verder is de buurt rond Brussel-Zuid misschien niet de leukste buurt. Prijs-Kwaliteit gezien echter wel het overwegen waard.

    De kamer was ruim en het feit dat er geen vast tapijt was, is een groot pluspunt. Het hotel ligt letterlijk recht tegenover het station Brussel-Zuid, waar je aansluiting hebt met de meeste internationale treinen en is dus een ideale uitvalsbasis als je een vroege trein moet hebben. Het ontbijt was zeer volledig en een vroeg ontbijt (bvb bij een vroege trein) is mogelijk. Ik nam een spaghetti in het restaurant en die was zeer lekker. De service in de bar was uitermate vriendelijk en goed.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    7,1
    We hadden het goed naar ons zin.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 5 nachten

    We waren tevreden over het personeel en over de kamer, maar we hebben wat opmerkingen: 1) één van de spotjes in de kamer deed het niet, 2) het water in de wastafel liep veel te langzaam weg, 3) de douche had vanwege kalk in de douchekop een kleine harde straal. Deze dingen hadden de schoonmaaksters toch even kunnen controleren!? We vonden de prijs van het ontbijt te hoog (vergeleken met wat andere hotels voor een lagere prijs aanbieden). De ongezellige ontbijtzaal deed ons erg denken aan een fabriekskantine.

    Het hotel staat recht tegenover het Brussel du Midi station: een station met goede trein-, metro-, tram- en busverbindingen. Het centrum van de stad is op loopafstand (een half uur).

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    9,2
    prima hotel voor korte verblijven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    voor ons een zeer goede ligging, wij waren op doorreis nr londen en zaten vlak over het station waar de eurostar vertrekt, gezellige bar en restaurant met lekker eten, vriendelijke mensen, 's morgens een volledig ontbijtbuffet vanaf 6.30 prima vr vroege vertrekkers. Aangename zeer nette kamers.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    6,3
    Goed voor als je op doorreis bent
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt en de organisatie er van. Er was absoluut geen organisatie , de broodjes waren hadden net als de boterkoeken Vuile tafels en lang duren eer dat er werd opgeruimd.

    Het was dicht bij station gemakkelijk als je op doorreis bent .

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    6,3
    Verblijf matig tot ok, Ontbijt geweldig.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    de wc rol in de kamer had een rode vlek erop. Wij wilden hem niet gebruiken en hebben bij receptie gevraagd om een nieuwe rol. Helaas hebben wij die niet in onze kamer mogen ontvangen. Eten in restaurant: We wilden eten bestellen. Assortiment beperkt want na 22 uur. Begrepen we. al hadden we dat graag gehoord toen we de menukaarten ontvingen. We bestelden iets dat aangegeven was. Ober kwam terug met: kan niet, alleen pizza. We bestelden vegetarische pizza's. Ik kreeg er een met vlees.

    Ontbijt was heerlijk en ongebreideld veel te kiezen. Dat we mochten roken in de kamer (wij deden het uit het raam weliswaar) terwijl het op de gangen niet naar rook stonk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    7,1
    We kwamen aan rond de middag maar konden maar om 15:00u...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    We kwamen aan rond de middag maar konden maar om 15:00u inchecken. We kregen een kaartje om de bagage naar lockers te brengen. Deze bleken met (gepast) geld te werken. Terug naar boven om te wisselen. Er waren geen muntstukken. "Wissel hier even in de buurt" kreeg ik te horen. Na drie mislukte pogingen kon ik wisselen in een shop in het station.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    3,8
    Matig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Vriendelijkheid: als je het buffet komt bijvullen mag je vriendelijk zijn.

    Kamer prima, ontbijt matig. Routing in restaurant klopt niet. Sjagerijnige bediening, eten op, kopjes en kommen op

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    6,3
    Proper, goede late check out, toffe bar, dichtbij metro,...
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging iets minder voor een stadsbezoek, kamers waren bloedheet en airco werkte niet naar behoren

    Proper, goede late check out, toffe bar, dichtbij metro, basic prima in orde

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    8,8
    Voor herhaling vatbaar en een aanrader
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De werken maar daar hadden we geen last van en dex andere gasten ook niet want alles was proper. En als je renoveert kan je niet zonder werken

    We moesten de volgende dag de thalys hebben om naar luchthaven parijs te gaan. Op tijd wake up call en zo begoneen we ontspannen aan de vakantie

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 maart 2017

    8,8
    Goed meegevallen.
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Met gesloten raam kwam er voor 24u straatlawaai binnen. Eraan denken een rustige kamer te vragen is misschien een oplossing

    Ligging heel dicht bij station Brussel Zuid. max 200m

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 7 maart 2017

    7,9
    goed maar duur
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    De prijs! Kwaliteit is goed, maar wat mij betreft niet heel veel beter dan Ibis Budget in Antwerpen. Prijs is echter bijna dubbel.

    Ontbijt was heerlijk. Kamer was goed, voorzieningen prima en wifi goed

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    6,7
    Goeie locatie voor brussel Zuid station
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Papiertjes op de grond, klein ongedierte in de badkamer (spleten in de plinten), geen mogelijkheid tot restaurant want gesloten, spijtig op een vrijdagavond!

    Locatie perfect wanneer brussel zuid station doorreis station is!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 15 februari 2017

    6,3
    Smile please...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matras ligt niet vast, eerste dag geen douchegel, 2de dag avond moest receptie voor douchegel bellen, de deur van douchekamer kon niet dicht, moet echt hard duwen!

    Locatie

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    5,8
    Een hotel waar ik niet kan slapen laat ik liever aan anderen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer 123, naast de lift en net boven een soort technische ruilmte. Gans de nacht slaapverhinderende geluiden ( machine? Water? ..) Kunnen slapen is nochtans de essentie van een hotel!

    Ligging vlakbij station. Ideaal als je de eerste Thalys moet nemen.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 18 januari 2017

    8,3
    Brussel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Leuk ontbijt die we niet hebben moeten Betalen, locatie net tegenover treinstation, dus ideaal,om naar de luchthaven te gaan. Hebben Brussel ook eens kunnen bezoeken zo.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    7,1
    prima voor functionele overnachting om trein te halen
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    standaard kamer had twee eenpersoons bedden ipv 1 tweepersoons. kaas bij ontbijt zag er uit alsof het er al een week lag. zou hier ook nooit voor pleasure heen gaan daar is het veel te functioneel en sfeerloos voor maar dat had ik ook niet van ibis verwacht. vond de prijs erg voor een zo functioneel hotel.

    gewoon een heel praktisch functioneel hotel. kwamen aan met late trein en moesten vroege trein weer hebben op midi en in die zin voldeed het prima. ontbijt was heel uitgebreid.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    7,5
    brussel sightseeing
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    het is budget hotel, dus helaas geen kleine ijskast in de room hotelbar op zondag gaat pas om 3 uur open, dan kun je niet na uitchecken nog even wat drinken daar, maar ok, er zijn genoeg andere plekken in de buurt

    ruime kamer was prima, 1 x 2 pers. bed, boxspring en een aparte 1 pers. bed gratis heet water bij de bar prima locatie tegenover midi station supermarkt ligt er paar meter ernaast, delhaize receptie hele nacht open

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    8,8
    Goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    De lokatie is aan de ene kant prima (tegenover station Midi Brussel), maar de aanwezigheid direkt buiten het hotel van hang jongeren/ouderen en de aanwezigheid van politie/militairen bij station geven een onveilige indruk.

    Goed ontbijt

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2016

    7,9
    Prima. Geheel volgens verwacht
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik mis een hoek waar je comfortabel kunt zitten zonder door de drukte van arriverende gasten te worden gehinderd.

    De service in de bar/restaurant was heel attent.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    6,3
    De lucht ventilatie / airco maakt waanzinnig veel lawaai.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lucht ventilatie / airco maakt waanzinnig veel lawaai. Ik kon er niet van in slaap komen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    5,4
    Locatie tov station
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer, inclusief lakens, afstandsbediening tv, gordijnen... stonken naar sigaretten

    Locatie tov station

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    5,0
    Geen zetel in de kamer.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen zetel in de kamer. TV heel stil en heel ver van het bed (en klein).

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    7,5
    Ligging nabij station Brussel MIDI
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De extreme prijs

    Ligging nabij station Brussel MIDI

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    6,3
    Bzn
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg ongezellig.

    De nabijheid tot het station

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    7,1
    Schoon, ruim
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Buurt alhoewel leuke multi cultivvmarkt tegenover hotel, niet echt centraal

    Schoon, ruim

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    8,3
    tevreden
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    geen opmerking

    Dichtbij het station.We hebben een rustige en groot kamer gehad. Het ontbijt was ook goed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    7,9
    Kort maar goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nabijheid van het station

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    8,8
    Beantwoordde aan de verwachtingen, prima dus
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ruime kamer en prima locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    8,8
    Ruime en nette kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime en nette kamers

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    9,2
    Uitstekend !
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    grote ruime kamer, heel proper

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    10
    Aangenaam
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers netjes, goede bedden , douche ok Personeel vriendelijk, dicht bij het station

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    7,5
    mooie rustige start van de vakantie ...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets aan te merken

    zeer propere en rustige kamer (zijkant gelegen), uitgebreid ontbijt en zeer verzorgd

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,5
    -
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,9
    Comfortable en dicht bij station.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Comfortable en dicht bij station.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    7,5
    Kamers zijn oké. Best als je wist al waar je naartoe gaat.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    - Niet de beste buurt om te omwandelen.

    - Kamer was ruim en gemakkelijk, prima voor korte verblijf. - Prima locatie bij Brussels Zuid

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,9
    Stof onder het beste.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stof onder het beste.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    7,5
    Vlak bij station Eurostar
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vlak bij station Eurostar

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    5,4
    Ligging : vlakbij station
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer basic hotel zonder meer.

    Ligging : vlakbij station

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    8,3
    Geen stress als je vroeg moet vertrekken in Brussel-Zuid
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 eenpersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Perfecte ligging

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,5
    Goed ivm verblijf van een nacht tov openbaarvervoer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ligging t.o.v. Openbaar vervoer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,5
    goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer was niet heel proper

    personeel heel vriendelijk

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    8,8
    Perfect voor kort verblijf
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt (te veel self-service, te weinig personeel), snelle outcheck op rustig moment alsof klant nummer is

    Locatie, kamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,5
    Naar tevredenheid.
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed goed. Ontbijt zeer uitgebreid.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    7,9
    Aanrader!
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoon, prima bedden, uitgebreid ontbijt tegenover het station.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    7,1
    perfect als overnachting om vroege Eurostar ed te halen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Buurt geeft een nogal onveilig gevoel

    Goed uitgebreid ontbijt, propere kamers

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 14 maart 2018

    7,9
    Ligging direct tegenover station Midi
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen water, koffie of thee op de kamer

    Ligging direct tegenover station Midi

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    8,3
    Ruime kamer en vriendelijk onthaal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrij veel lawaai van geloop op de gang s nachts

    Ruime kamer en vriendelijk onthaal

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    7,5
    Op andere punten , geen opmerking .
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Op andere punten , geen opmerking .

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 februari 2018

    7,5
    Goed ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat er geen parkeergarage bij het hotel was

    Goed ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    7,9
    normaal
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    7,1
    Ruime kamer, schoon.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik miste koffie en thee faciliteit op de kamer.

    Ruime kamer, schoon. Goed uitgebreid ontbijtbuffet.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    10
    Spijtig dat je niet om 5:30 kunt ontbijten omdat je een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Spijtig dat je niet om 5:30 kunt ontbijten omdat je een vroege trein moet nemen.

    Verbleven in februari 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: