Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over ibis Gent Centrum Opera 2-sterren

Nederkouter 24, 9000 Gent, België

#29 van de 42 hotels in Gent

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2509 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    7,1
    Een leuke tweedaagse in een fijn hotel in een hippe stad met de zon van de partij.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er waren bouwwerken bezig aan de zijde van mijn kamer met het nodige lawaai, maar daar kan niemand iets aan veranderen. Gewoon pech!

    Ik vind de ligging van dit hotel in Gent ideaal. Vlak bij de shoppingstraat, maar aan de achterkant heb je ook de mooie waterkant voor een wandeling. Toch zeker fijn als de zon schijnt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    10
    Op de vertrek dag, hoefde de auto niet gelijk uit de garage...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer is niet ruim, maar daar is de prijs ook naar.

    Op de vertrek dag, hoefde de auto niet gelijk uit de garage vandaan. Mocht tot einde van de dag blijven staan. Personeel ook erg vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    5,4
    matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    sliepen aan de straatkant (drukste tramstraat van de stad) gevolg enorm nachtlawaai vooral van de tram en leveringen aan het hotel kamer klein - badkamer piepklein

    ontbijt was ok

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    6,3
    het was schoon en het hotel lag dicht bij het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    kamer en badkamer erg klein, miezerig straaltje uit de douch. in de ochtend veel lawaai van de bouw naast het hotel om 6.00 uur al hotel was prijzig, had gedacht dat daar ontbijt bij inbegrepen was, maar die moesten we nog apart betalen, zelfde voor parkeergarage, leuk weekend gehad, maar al met al vond ik het hotel erg duur.

    het was schoon en het hotel lag dicht bij het centrum

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    8,3
    Fijn hotel voor kort verblijf vlakbij het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Enige minpuntje zou kunnen zijn dat de tv te klein is en te laag staat. Vanuit bed eigenlijk niet naar te kijken. Niet super belangrijk, maar toch.

    Kamer ruim genoeg. Badkamer aan de kleine kant maar nooit echt te klein. Airco doet wat 'ie moet doen. Stoel en bankje handig. Twee kleedspiegels! Ontbijt prima, veel keus en alles ruim voorradig. Behalve dan - ik zeg het maar gewoon in deze tijd van minder vlees - het ontbreken van bacon bij de scrambled eggs. Wel worstjes overigens ;-)

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    6,3
    Tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer, voor deze prijs had ik iets meer comfort verwacht! Douche kun je amper je kont keren! Enorm gehorig, veel overlast van andere kasten

    De perfecte ligging

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    7,1
    functioneel maar niet bijzonder
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De parkeergarage onder het hotel: je durft er je auto nauwelijks te parkeren omdat alles zo krap is, en je betaalt wel EUR 15 bovenop je hotelrekening voor een nachtje. Ik zou een volgende keer waarschijnlijk liever elders parkeren.

    Vriendelijk personeel. Kamer was niet groot, maar badkamer was modern en keurig schoon.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    8,8
    Schone kamer in een hotel op loopafstand van alle mooie...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was een klein beetje prijzig voor de kamer die we kregen. Kamer was oké, maar geen 65 euro waard.

    Schone kamer in een hotel op loopafstand van alle mooie plekken in het centrum van Gent. Fijn dat er een parkeerplaats onder het hotel zit waar je je auto veilig kan parkeren.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    7,9
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Miste wat uitgebreidere accessoires / toiletartikelen ons badkamer In de nacht heel gehorig op de gang.

    Lekker ontbijt en alles op loopafstand in het centrum

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    3,3
    MATIG
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 7 nachten

    TE KLEINE DOUCHE / GEEN SAFE / TV WERKTE NIET ( POSTEN ) GEEN FRIGO !!!! IN DE LOUNGE LAG GEEN KEUZE KAART OP KAMER WEL NIET ALTIJD PERSONEEL ACHTER DE BAR ( WACHTEN ) ENKEL ONTBIJT WAS DEGELIJK EN VRIENDELIJK PERSONNEEL

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    8,8
    alles in orde ...gaan zeker terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Kamer was aan de kleine kant maar alle comfort was aanwezig ..Ook zeer proper ...Wij sliepen aan de straatkant maar hadden geen geluidsoverlast , dus goed geïsoleerd ...Als wij nooit eens overnachten in Gent komen wij zeker terug ..

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    6,7
    5 min lopen van het centrum
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer. Je kan er bijna je kont niet keren. Voor 125 euro incl toeristenbelasting een kleine kamer zonder ontbijt is wel erg duur. Uitzicht op een bouwput. Voor 2p met ontbijt (€15,- pp) en parkeergarage (€16,-) ben je €171,- incl toeristenbelasting) kwijt!

    Bedden, hygiene, parkeren onder hotel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    6,7
    Wij hebben genoten van Gent en het hotel, wij komen zeker weer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was prima, niet luxe maar alles was er voldoende. Lokatie : loopafstand van centrum, maar toch geen geluidsoverlast. Zeer vriendelijke bediening. Parkeerruimte onder hotel ( betaald) is prettig.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    6,3
    Vlak in centrum met tramhalte voor de deur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Airco van de kamer maakte enorm lawaai. Venster openzetten kon niet omwille van omgevingslawaai. Receptie was al op de hoogte en zij dat het na het bouwverlof zou gemaakt worden. Onverantwoord !

    Vlak in centrum met tramhalte voor de deur.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    7,5
    Ligging, ontbijt en gezellige bar.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer kleine badkamer, kamer ok maar ook aan de kleine kant. Airco maakte lawaai. Geen safe in de kamer.

    Ligging, ontbijt en gezellige bar. Snelle checkin en checkout.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    7,9
    Personeel was heel vriendelijk, handig om parking aan het...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Naar Belgische normen hele kleine kamertjes

    Personeel was heel vriendelijk, handig om parking aan het hotel te hebben, goede centrale ligging (ook onmiddellijk aan een tramhalte)

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    5,8
    Niet zo best, vrij duur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de badkamer van een niet-rokenkamer was gerookt. Badkamer was erg klein en gedateerd. Miste de stopcontacten naast het bed voor de telefoon. Ontbijtzaal was koud en onpersoonlijk, net een wegrestaurant.

    De locatie ten opzichte van het centrum is prima.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    7,9
    goed, zeker voor onze doelstelling.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Op de laatste nacht helaas twee handdoeken, dus gebruiken voor de douche. Daardoor geen kleinere handdoek voor de volgende dag. Ontbijt kost € 15. Dat kan wel lager.

    Mooie kamer, netjes en schoon. Iets te kleine badruimte.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    8,3
    ideaal om 1 maal te overnachten, tram voor de deur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was groot genoeg, de badkamer was klein en verzorgingsproducten ontbraken, maar voor 1 nacht was dit zeker geen probleem. Goede prijs-kwaliteit voor het ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    9,2
    Wij hebben genoten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De doucheruimte is erg klein.

    Het ontbijt is erg goed en het personeel is erg vriendelijk en toegankelijk. De locatie is perfect. Je loopt zo het oude centrum in.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    8,3
    Vriendelijk, goed gelegen hotel met lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was erg klein. Ik had wel kleine badproducten verwacht op de kamer

    Heel lekker en uitgebreid ontbijt. Werd ook vaak aangevuld. Receptie hield rekening met onze wensen

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,9
    Kamers zijn wat klein, maar in de stad heb je dat ook niet...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Kamers zijn wat klein, maar in de stad heb je dat ook niet nodig. De ligging is prima, alles op loopafstand. Parkeren kun je in de nabijgelegen parkeergarage savaanstraat (+/- 100m)

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    8,3
    Mooie locatie, prima ontbijt en een prima kamer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen parkeerplek meer in het hotel. En als er dat al wel zou zijn dan wordt daar de hoofdprijs voor gevraagd. Vind ik niet echt klantvriendelijk.

    Het ontbijt was prima. Toch vind ik € 15,00 aan de hoge kant. Daarnaast de ligging van het hotel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    5,0
    Locatie en parkeervoorziening, de kamers waren schoon.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco maakt erg veel lawaai, de kamer was erg warm dus slecht geslapen. Synthetische kussens zijn veel te dik en slapen onprettig. Er was geen douchekop maar dit werd snel verholpen door personeel. Al met al was de kamer oud en versleten. Wel schoon.

    Locatie en parkeervoorziening, de kamers waren schoon.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    9,6
    Ligging
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De luide kamermeisjes die heel vroeg op de ochtend de naburige kamers opruimend. Luid discussiërend op de gang, gooiend met deuren alsof ze aan het ruziën waren.

    Ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,1
    Gent is gezellig, de ligging is héél goed maar het nachtlawaai in het hotel was verschrikkelijk!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het vele nachtlawaai én de dunne muren zorgden ervoor dat we een héél slechte nachtrust gehad hebben. Als je voor werk of wedstrijden naar Gent komt, heb je toch wel nood aan een bepaalde rust en dat hebben we helemaal niet gekregen!

    Héél erg uitgebreid ontbijt. Mooie, verzorgde kamers, klein maar toch voldoende. Het ontvangst was warm en heel erg duidelijk. Parking is goed maar redelijk smal, eerder voor kleinere wagens. Afstand tot het centrum is erg goed te doen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    7,1
    De locatie was prima in het centrum en 2 minuten lopen naar...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was vrij sober en een hele kleine badkamer Verder werd er al heel vroeg 6:30 door bouwvakkers lawaai gemaakt bij de bouwerij gelijk achter het hotel

    De locatie was prima in het centrum en 2 minuten lopen naar de opera Goed ontbijt voor €15,- pp en prima bed en schoon

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    5,4
    Nooit meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles veroudert en lawaai niet te doen. Hebben amper geslapen. Naast ons om 4 uur is er een vrouw binnengekomen en die heeft liggen roepen 2 uur lang! Bed klein en oncomfortabel. Parking eens ramp. Uitleg, ja we kunnen er moeilijk iemand bij zetten zodat de mensen correct parkeren. Heel duur uitstapje

    Het ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    6,3
    Prima voor een nachtje
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaaiig (tram stopt voor de deur, auto’s). Kleine badkamer, maar wel schoon. Geen waterkoker met thee en koffie op de kamer

    Goede locatie, schone kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    8,3
    Prima hotel voor een weekendje Gent!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer (met name badkamer) aan kleine kant, kamer hier en daar wat onderhoud nodig.

    Ontbijt was prima, kamers waren in orde en schoon, locatie hotel is goed, vriendelijk personeel, gezellige bar.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    10
    Prettig verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers zijn wat gehorig, vooral de kamerdeuren vallen hard in het slot.

    Ontbijt prima. Personeel heel vriendelijk. Gunstig gelegen tegen centrum aan. Kamer niet heel groot, maar proper en prima om te overnachten.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,5
    Kleine kamer, heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was aan de kleine kant en zou wel een update kunnen krijgen. Bij de receptie en de ontbijtruimte ziet alles er heel mooi uit, maar de kamers zijn oudbollig.

    Het ontbijt is uitgebreid en lekker, vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    5,4
    Ontbijt goed kamer slecht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was veel te klein. Het bed daar moest je aan het voeteneind inklimmen. Badkamerdeur moest open blijven anders kon je niet in de douche stappen, om bij het toilet te komen moest je je eigen langs de wastafel wringen. Erg slecht dus.

    Het ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    9,2
    Voor een democratische prijs een leuke overnight te Gent.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles viel mee, geen negatieve feed-back.

    Ontbijt toppie voor 15 euro/persoon...Ligging bij het centrum is alsook prijs/qualiteit een geweldig +punt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,9
    Prima bezoek aan Gent gehad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    1. Bij aankomst konden wij de parkeergarage in. Er bleek een SUV vlak om een hoek op het rijpad te zijn geparkeerd waardoor de circulatie in de garage geblokkeerd werd wij onze bepaald niet kleine reiswagen achteruit door het labyrint moesten wringen. Later hoorden wij van vrienden die enkele uren eerder aankwamen dat zij dit ook al gemeld hadden, en dat dit de wagen van de hotelmanager was. Deze wenste zijn wagen dus blijkbaar niet uit het middenpad weg te halen voor de gasten. 2. Kamers zijn heel schoon, maar toiletten bij receptieruimte op begane grond waren niet proper.

    Schappelijke prijs, kamer is heel basic maar schoon en netjes en alles is heel en het werkt. Ontbijt behoorlijk uitgebreid en wordt goed aangevuld. Ligging hotel is vrij goed bij het centrum. Hulpvaardig personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    6,3
    Zeer goed .....als nachtrust niet van van belang is.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer niet goed geïsoleerd. Hotel wordt ook door jongeren (uitgaan) en sport-teams gebruikt. Af te raden voor gezinnen die nachtrust willen.

    Locatie.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    7,5
    Het ontbijt daarentegen zelf overtrof mijn verwachtingen...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De ruimte waar je zit met het ontbijt is ingericht op grote groepen denk ik, want het was weinig sfeervol als je daar in je eentje zit 's ochtends. Dat werd versterkt door de haperende radiozender in de ruimte.

    Het ontbijt daarentegen zelf overtrof mijn verwachtingen door het brede assortiment, waaronder echt vers fruit, een sinaasappelpers en niet zo'n mix cocktailfruit uit blik.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    7,5
    Locatie = top, prima degelijk hotel.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Douche = DRAMATISCH & GEVAARLIJK. Ging echt van ijskoud naar kokend heet! Je kon niet lekker rechtop in bed zitten om tv te kijken omdat je het bed niet tegen de muur kon zetten door een rand aan de onderkant.

    Locatie = top, prima degelijk hotel. Bij het aanmelden voor de Wifi willen ze je eigenlijk een duurdere wifi aansmeren, maar de gratis wifi was snel genoeg om netflix te streamen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De plek van de televisie stond haaks op het bed aan de rechterkant en ik kon de kussens van het niet tegen de achterwand plaatsen want daar zit een plank.

    Het ontbijt heb ik niet genuttigd in het hotel. Aan de prijzige kant

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    7,1
    Goed ontbijt, goede kwaliteit.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was erg krap en badkamer erg klein, je kunt je kont er bijna niet keren. De plafonds zijn ook vrij laag wat mij als lange dame wat benauwd aan doet. Daarbij was het binnen erg warm.

    Goed ontbijt, goede kwaliteit. Gezellig barretje. Honden welkom, krijgt zelf een doggybag mee met een hanger voor aan de deur om te laten weten als je hond evt alleen op de kamer is. Vriendelijk personeel. Parkeren onder het hotel. Goede ligging tov bezienswaardigheden, alles zit op loopafstand.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    7,5
    Fijne accommodatie op een goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg klein en een beetje muf.

    Fijne accommodatie op een goede locatie. Het is 5 à 10 minuten lopen tot het centrum. Bed lag erg comfortabel. Goed ontbijt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    7,5
    aangenaam logeren in hartje Gent aan een aanvaardbare prijs
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de badkamer was zéér klein

    het uitgebreide ontbijt was heerlijk met vers fruitsap (zelf te persen) en overheerlijke wafels (zelf te bakken), ruime keuze aan brood, beleg en koffiekoeken... het bed was voortreffelijk, de badkamer was zeer klein maar wel praktisch en prima voor 1 nacht prima.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    8,8
    Dit is zeker voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was in de nacht veel te warm.

    Het ontbijt was super😊. De kamer was erg krap, vooral als je wat groter bent, maar alles was er. De bedden waren heerliijk.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    7,9
    Ideale uitvalsbasis om de stad te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen goede geluidsisolatie. We hoorden de buren 's nachts thuiskomen.

    De ligging is uitstekend. Tram stopt voor het hotel. Het hotel ligt op wandelafstand van het winkelcentrum, restaurants en bezienswaardigheden.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    7,9
    Wederom prima, als altijd!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets.

    We hebben weer genoten van dit hotel omdat het zo lekker dichtbij het centrum ligt en de parkeergarage aan de Savaanstraat. We ontbeten elders, dus daarover kunnen we niet oordelen. Maar het verblijf was, als steeds, weer prima!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 februari 2018

    8,8
    ideaal voor een kort verblijf dicht bij het centrum en met optie tot ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt is prima voor z'n prijs, maar aan enkele details merk je toch dat dit de industriële kant opgaat (bv croissant inwendig nog duidelijk op koelkasttemperatuur). Tijdig gaan ontbijten is wel aan te raden als je niet wil aanschuiven. Voor het overige : goede locatie, krap maar praktisch met het nodige voorhanden, goed geslapen , zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 februari 2018

    7,9
    Prima verblijf gehad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Er was een bouwput naast onze kamer dus om 7u al lawaai.

    Prima verblijf gehad. Ligging bijna in het centrum. Kamer niet al te groot maar de prijs-kwaliteitsverhouding is gewoon goed.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 februari 2018

    7,9
    Prima verblijf gehad, parkeergarage vlakbij voor €14 per...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Er was een bouwput naast onze kamer dus 's morgens om 7u al lawaai.

    Prima verblijf gehad, parkeergarage vlakbij voor €14 per etmaal. Vlakbij of eigenlijk in het centrum. Kamer niet al te groot maar prijs-kwaliteit verhouding is gewoon goed.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    8,8
    aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    hele kleine badkamer , maar proper en alles wat je moet hebben

    heel lekker ontbijt, zeer vriendelijk personeel, dicht tegen het centrum, parking aan het hotel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    10
    Aangenaam comfortabel verblijf vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren geen minpunten.

    Ik boek heel regelmatig een nacht in het Ibis Gent opera hotel. Na shopping, een voorstelling of familiebezoeken , steeds uiterst tevreden.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 januari 2018

    8,3
    Correct geprijsd hotel met goede ligging.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen thermostatische douchekraan aanwezig.

    Correct geprijsd hotel met goede ligging. Alle basiscomfort aanwezig, Uitgebreid ontbijtbuffet en leuke loungebar.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    7,9
    prima
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Graag had ik gekookte eiren bij het ontbijt gezien. Zelf de eiren koken duurt te lang. bovendien is er geen mogelijkheid om ze in koud water te schrikken. Dan zijn ze lastig te pellen.

    Locatie is perfect

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    3,3
    Goede locatie in Gent
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers komen helemaal niet overeen met foto's op website. Enorm klein. Onvriendelijk personeel. Erg duur voor de kamer die je krijgt... om nog maar te zwijgen van het lawaai van anderen. Vreselijke ervaring!!

    Goede locatie in Gent

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    8,3
    ik heb geen ontbijt genomen , alles anders prima vriendelijk...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    badkamer wat klein, fout v d architect parking garage slecht, veel te kleine parkings, gewoon op niveau van de kleine Franse wagentjes gemaakt

    ik heb geen ontbijt genomen , alles anders prima vriendelijk onthaal

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer in onze kamer was heel klein. De douche ook. Dus voor mensen die forser zijn is de budget kamer niet aan te raden.

    De centrale liggen, het hotel ligt op korte loopafstand van de winkels, restaurants etc. Ook stopt er voor de deur een tram, heel fijn!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    8,8
    top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    geluiden van de gang dringen redelijk hard door tot binnen de kamers.

    ontbijt was goed, ligging van het hotel ok ten op zichte van de winkels en bezienswaardigheden, alles te voet doenbaar, met wagen makkelijk bereikbaar

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    6,7
    De ligging.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren zeer klein. Het toilet is enkel te gebruiken als je er schuin op gaat zitten. Daarnaast werd met ‘een groot twee persoonsbed’ geadverteerd terwijl het bed maar 1.40m breed was.

    De ligging.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    9,6
    Zijn eerder geweest altijd weer gezellig in Gent echt een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het was erg rumoerig op de straat probeer een kamer aan de achterkant te krijgen.

    Heerlijk ontbijt, goede locatie, zeer vriendelijk personeel gezellige bar leuk om ook mensen te ontmoeten uit Engeland en Amerika en aardige Belgen.Schone kamer.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    9,2
    Wij hebben een goede keuze gemaakt door dit hotel te kiezen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij vonden het te warm op de kamer.

    Het ontbijt was goed verzorgd. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het hele hotel zag er verzorgt uit. Lekker dicht bij het centrum.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    8,3
    Goed hotel, vooral de ligging is perfect.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Airco deed het niet. Nu was dat op zich geen probleem omdat we ook een raam open konden zetten. Maar in het begin was het erg warm op de kamer. Kleine opmerking: meer handdoeken op de kamer. Wij hadden alleen ieder een grote handdoek

    Goed hotel, vooral de ligging is perfect. Kamers prima. Ontbijt hebben we er niet bijgenomen, maar ben al ooit eerder in dit hotel geweest en toen was het ontbijt super!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    7,1
    Hotel op goede locatie om Gent te ontdekken en met parking.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Vanwege veel overlast (lawaai, hard praten en met deuren knallen op gang hele nacht door) van geluid hebben wij vrijwel niet geslapen. Klacht bij receptie door gegeven die beaamde dat er problemen waren geweest die nacht. Maar ja,.....daar hadden wij niet veel aan.

    Gunstig gelegen, tram voor de deur en dicht bij het Centrum

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    5,8
    schone kamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    kamer was veel te warm en was alleen af te koelen door de ramen naar de drukke straat open te houden (in november!!!), airco werkte niet goed. Bedden te zacht

    schone kamer

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    6,3
    Op dit moment niet aan te raden door de bouwplaats.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel ligt momenteel naast een bouwplaats dus s'ochtends is er al heel vroeg overlast van de bouwplaats. De badkamers zijn echt extreem klein.

    Eigen parkeerplaats is fijn, wel hele krappe plaatsen. Ontbijt is lekker en veel variatie.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    5,8
    Goede prijs-kwaliteit maar personeel kan beter
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bij het inchecken moest ik een half uur wachten omdat de enigste baliebediende bezig was met een groep Spanjaarden waarbij er duidelijk problemen waren. Ik vroeg of ze mij even snel tussendoor kon inchecken maar hier werd bitsig op gereageerd dat ze bezig was. 's Avonds viel de stroom op de kamers op het 2de verdiep uit. Ik heb dit tweemaal moeten melden eer het werd opgelost, we hebben 45 minuten zonder stroom gezeten eer men de ladder ging halen.

    Goede prijs-kwaliteit verhouding, goed bed, basic comfort maar alles wat je nodig hebt. Propere kamer.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 7 november 2017

    7,1
    Aangenaam, met een spijtig randje
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Onduidelijkheid over deadline om de parking te verlaten. De ene mevrouw zei vriendelijk dat we tot middernacht (na het optreden van onze zoon op het Leonard Cohen-festival van Radio 1) mochten blijven staan. Drie uur later zei de andere, minder vriendelijke mevrouw dat we absoluut om zes uur weg moesten zijn, of de volle pot extra moesten betalen. Die tegenspraak vonden wij heel raar.

    Vlotte bereikbaarheid, functionele en correcte kamer, handige ondergrondse parking

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    10
    prima prijs kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wanneer er grote groepen komen ontbijten ( bussen) is het wel lang aanschuiven bij het ontbijt

    het ontbijt was heerlijk, vers fruitsap, zelf wafels bakken, snel bijgevuld, zeer lekker brood

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    5,0
    Klein
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was echt ontzettend klein, fotos zijn erg misleidend. De badkamer idem. Voor deze prijs verwacht ik een meer comfortabele kamer. Voor ons nooit meer. Zoek een beter hotel!!!

    Personeel was vriendelijk

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    10
    Voor herhaling vatbaar,een aanrader.
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen idee,ik was tevreden.

    Het was voor mij top,ruime kamer,rustig.Lekker ontbijt met gezellige grote koffietassen.Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    5,8
    Bed ligt wel prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was klein. De badkamer is echt ontzettend klein!! Niet vervelend bedoeld, maar mensen met een maatje meer of lange mensen zullen hier echt problemen hebben om naar de wc te gaan of te douchen! Mijn vriend is 2m lang en hij had ook problemen op de badkamer. Dit staat dus totaal niet in verhouding met de prijs die je ervoor betaald! Daarnaast was het ook ontzettend rumoerig, vooral door het geluid van buiten. Binnen lijkt het allemaal mee te vallen. Maar als elke 3min een tram langs komt, rammel je op een gegeven moment wel een beetje uit je bed.

    Bed ligt wel prima.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    8,8
    over algemeen goed hotel lekker dicht bij het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    kleine badkamer, maar 1 stoel op een 2 persoonskamer al was het maar een opklapbare stoel, geen Nederlandse commerciële zenders op tv.

    goede service, nette kamers, goede beveiliging van kamers en hotel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    7,9
    Prima personeel.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Bouwput achter het hotel. Dus uitslapen was er niet bij. Als we dat geweten hadden... Dus vinden we het hotel veel te duur voor het gebodene. Bij de algemene info staat niet dat je voor het ontbijt moest betalen.

    Prima personeel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    5,0
    Locatie prima, kamer valt zwaar tegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers vielen erg tegen, klein bed en kleine kamer. Stoffig en onfrisse geur op de kamer en op de gang. Zeer gehorig, veel geluiden van buiten en andere kamers. De douche was onder de maat en de airco bleef de hele nacht tikken.

    Prima ontbijt, veel keuze. Mooie lobby, leuk om 's-avonds nog even wat te drinken. Afstand naar het centrum was perfect, binnen 5 min. ben je al bij de winkels.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    10
    Comfortabele stopplek op onze fietstocht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Naast het hotel was een groot bouwproject aan de gang, hierdoor hadden we een lekkere lange dag omdat de activiteiten al om 06.30 starten :)

    Gastvrije ontvangst en goede service

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    9,2
    erg positief
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    erg kleine badkamer

    fantastische ligging en ontzettend klantvriendelijk. We waren er voor een vrijgezellen, en hadden vanalle eten mee voor een picknick, hetgeen ze met heel veel plezier bewaarden in frigo's voor ons

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    7,5
    De kwaliteit van de bedden was uitstekend.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer is zeer klein. De geluidsisolatie naar de gang toe is beperkt.

    De kwaliteit van de bedden was uitstekend. Vriendelijk personeel, dag en nacht. Uitstekende ligging let tramhalte voor de deur.

    Verbleven in september 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: