Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Infotel 3-sterren

Rue d'Havré 32, 7000 Bergen, België

#16 van de 22 hotels in Bergen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 335 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    7,9
    fijn, maar moeilijk te vinden. en vriendelijk personeel.
    • Met huisdier
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Studio
    • Verbleef 1 nacht

    We waren meer dan 1 uur opzoek naar het hotel omdat er alleen maar 1 richtingsverkeer straten waren. verder was er in onze kamer geen airco. het hotel lag erg dichtbij maar we moesten een omweg nemen van 15 min. (die overigens erg moeilijk te vinden was)

    2 minuten lopen vanaf de locatie naar het centrum, super handig.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    6,3
    Bezoek aan de grote markt altijd een succes, hotel voor een nacht !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was in vergelijking met andere hotels aan de matige kant, en de prijs te hoog. Ben wat ouder, trappen lopen is niet mijn hobby.

    Hotel dicht bij het centrale plein, auto geparkeerd op de binnenplaats achter een met prikkeldraad gewikkelde slagboom . Kamer was voldoende en de ramen konden gewoon worden geopend. Eenvoudige uitmonstering.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    5,4
    Studentenkamer
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer eenvoudige badkamer. Water toilet bleef lopen, douche-afvoer verstopt, schimmel tot 1m50 hoog in douche, douchegordijn dat tegen je kleeft wanneer je douche neemt. Heb dit gemeld bij het verlaten van het hotel maar man aan balie had er geen oor naar. Hij reageerde helemaal niet. Het ontbijt was niet uitnodigend. Liever 1 lekker bordje dan uitgestalde niet-verse waren.

    Goede ligging en parkeerplaats bij het hotel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    6,3
    Acceptabel voor 1 nacht, als je tenminste een niet-roken kamer kunt krijgen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer (47) stonk ontzettend naar de rook. Badkamer met inrichting uit de jaren 50 had geen centrale verwarming, alleen elektrisch ventilatorkacheltje op een tijdklok.

    Excellente locatie. Uiterst vriendelijk personeel. Goed bed.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    3,8
    Inclusief hernia
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden kamer 47. Het bed was heel slecht, doorgezakt en klein. We hebben bijna niet geslapen en overwogen op de grond te gaan slapen. De badkamer was vies, haren en schimmel in de douche. Toen ik dit aan de receptionist vertelde bij het uitchecken was zijn reactie, Ah dankjewel. Prijs/kwaliteit is hier niet in orde!!!

    Locatie is prima, ontbijt is eenvoudig, wel lekker en voldoende keuze. Er is parkeerplaats bij het hotel.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    8,8
    goed gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het personeel was vriendelijk behulpzaam en goede Info’s. Zeer groot pluspunt was, dichtbij het centrum en je kon je auto parkeren op een binnenplaats

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    6,7
    De ligging is fantastisch, midden in het centrum;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De prijs voor het ontbijt staat niet in verhouding tot het aanbod. Ontbijtruimte is klein.

    De ligging is fantastisch, midden in het centrum; erg fijn dat het hotel een eigen parkeerplaats heeft, tegen geringe vergoeding

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    10
    Alles was gewoon super
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enige minpuntje was het voor aanzicht is als je de parking oprijd dus op straat moet je goed kijken een groen bord met parking infotel Ik heb dan ook hun aangeraden op hun site een foto te zetten van het zicht op straat

    We hadden net de grootste kamer gekregen met verdiep ... die staat niet op jullie site met verdiep was echt top zeker voor de prijs. ...mocht de auto zelfs die dag nog laten staan na uitchecken. Ik ga terug zeker weten

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    9,6
    Heel goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alleen een kamer voor 1 nacht gebruikt, zonder ontbijt. Eenvoudig, maar schoon en compleet (wat heb je nodig voor een kort verblijf en alles in de buurt?). Vanwege ons vroege vertrek niet kunnen ontbijten. Daarom was de waterkoker met gereedstaande koffie en thee een uitkomst. De ligging is formidabel, zo midden in het centrum en dan ook nog een eigen parkeergelegenheid erbij. Wij hebben een heel kort en heel prettig verblijf gehad.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    6,7
    Alles was proper, voldoende handdoeken en koffie of thee...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te warm op de kamer, geen of onvoldoende verluchting. We moesten met het raam open slapen en daardoor veel nachtlawaai

    Alles was proper, voldoende handdoeken en koffie of thee voorzien

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    7,1
    De ligging kan niet beter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt viel tegen, veel te duur (13 EUR) voor wat je kreeg. Personeel niet echt vriendelijk. Wij hadden met een bevriend stel 2 kamers geboekt, de verschillen tussen de kamers waren groot (in 2 gebouwen).

    De ligging kan niet beter. Super vlak bij centrum. Goede parking (2 EUR is een prima prijs).

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    7,5
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstekende lokaties dicht bij grote markt. Eigen parkeerterrein.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    7,9
    Parkeer mogelijkheid binnenstad bijna gratis ook nog eens.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeer mogelijkheid binnenstad bijna gratis ook nog eens.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    9,6
    direct in het centrum
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Om 18h00 niemand meer aan receptie

    direct in het centrum

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    9,6
    Toplocatie.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. We waren heel tevreden.

    De locatie is midden in het centrum van Mons. Toch heel rustig. Mooie kamer.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    10
    volledig volgens verwachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de ontbijtruimte = meer fabriekscantine

    kames was zeer goed locatie is ideaal

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 februari 2017

    10
    Was top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik miste een gekookt ei bij het ondbijt

    De kamer was geweldig

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    10
    We hadden fantastische kamer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    We hadden fantastische kamer!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 18 december 2016

    8,3
    Volop van genoten, hotel op 80 m. van de kerstmarkt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer

    De ligging

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    9,2
    Top weekend in hotel midden in het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We kregen een grotere kamer!!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    7,5
    Ligging, ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer mag eens vernieuwd worden (douche)

    Ligging, ruime kamer.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    10
    locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    locatie

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    5,0
    Veel te smal bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te smal bed

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    9,6
    goed hotel met ruime kamers en parkeerplaats direct bij de Grote Markt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijtruimte is klein en de keuze is wat beperkt

    goed hotel met ruime kamers en parkeerplaats midden in de stad

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    7,9
    Ontbijt vonden we maar matig personeel is wel vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matras is wel aan vervanging toe,s'morgens stijve rug

    Ontbijt vonden we maar matig personeel is wel vriendelijk

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2016

    7,5
    Prima.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Doucheruimte erg klein met douchegordijn. Nauwelijks plaats voor handdoeken.

    Lekker groot bed. Goed ontbijt.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    9,2
    uitstekend verblijf in Mons
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ruime kamers, grote badkamer, uitstekend ontbijt.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    10
    uitstekende locatie voor wandelaars
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was duur voor wat het was

    Ruime kamer

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2016

    7,9
    aangenaam verblijf
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Airconditioning

    Vriendelijkheid personeel en ontbijt - TOP uitleg bij vragen naar personeel toe - TOP

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 27 juli 2016

    7,1
    Eenvoudig hotel op een goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wifi Badkamer gedateerd (douchegordijn) Toilet kapot

    Locatie

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    5,4
    in centrum zelf van Mons
    • Vakantiereis
    • Stel

    parking, er werden meer badges voor de parking gegeven om in te rijden dan er plaatsen waren we hebben ons verder moeten parkeren en te voet naar het hotel moeten gaan

    in centrum zelf van Mons

  • Beoordeeld op: 11 december 2015

    6,9
    Ook al is het hotel midden in het centrum gelegen, is het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De matras leek ons wat versleten. We rolden steeds weer naar elkaar toe.

    Ook al is het hotel midden in het centrum gelegen, is het er zeer rustig. De ligging.

  • Beoordeeld op: 10 december 2015

    5,4
    De locatie, midden in het stadscentrum was zeer goed!
    • Vakantiereis
    • Stel

    We vonden het een krappe, kleine kamer. Ook de badkamer mag zeker eens opgefrist worden. We hoorden elk geluid op de gang...de lift en de gasten...

    De locatie, midden in het stadscentrum was zeer goed!

  • Beoordeeld op: 5 november 2015

    7,5
    De ligging pal in het centrum en de gratis parking zijn...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kleine mankementen zoals kapotte leeslampjes die niet konden gemaakt worden. Eén kamer zonder uitzicht omdat het raam zich op 2m hoogte bevond.

    De ligging pal in het centrum en de gratis parking zijn super.

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2015

    7,1
    De locatie vlak bij de Grand Place.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De radiator in de kamer werd bijna niet warm. Plastic matrasbeschermer op het bed. Het bed hing wat door. Heel veel lawaai in de gang van mensen die tussen 2 en 5 uur 's morgens nog zingend binnenkomen.

    De locatie vlak bij de Grand Place. Gratis parking.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    5,8
    Dicht bij het centrum en toch rustig.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Tv via satelliet, valt om de haverklap uit. Je kan geen programma op een deftige manier volgen. Idem met radio. geen airco, wel een ventilator. Ontbijt is duur (13 euro) voor wat er geboden wordt. als individuele reiziger betaal je evenveel als wanneer je met 2 de kamer zou gebruiken, niet reductie.

    Dicht bij het centrum en toch rustig.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    6,3
    Gratis parking (gelukkig!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het viel tegen dat je 4 trappen moest doen om dan in een snikhete donkere "executive" kamer terecht te komen. Het airco-toestel dat er voorhanden was stond niet aan. Alle Veluxramen dan maar open met als gevolg muggen en nog eens muggen. De schuine wand waar het bad tegen stond, zeer onhandig. Van een executive kamer had ik meer verwacht!.

    Gratis parking (gelukkig!) Het is een toplocatie. Zeer kort bij alle bezienswaardigheden en cafés/restaurants. Het ontbijt was goed - prijs kwaliteit zeker voldoende.

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    7,5
    Dicht bij het centrum, rustige ligging, parking, ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij verbleven op het 2de verdiep, geen lift. Kamer onder het dak, was zeer warm, wel airco maar wanneer we die aanzetten was het nog warmer. TV ontvangst was zeer slecht!!!!!

    Dicht bij het centrum, rustige ligging, parking, ruime kamer

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    10
    Gratis parking.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen

    Gratis parking.Centraal gelegen midden in de stad. Geen 5 minuten van de grote markt. Vriendelijk personeel die enorm zijn best deed om nederlands te praten.Geen enkel minpunt zelfs na lang zoeken

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    5,0
    Vriendelijk personeel en parking
    • Vakantiereis
    • Groep

    Verouderde kamer en badkamer. Een ontbijt ruimte die veel te klein is waardoor men moet wachten voor een plaats zonder comfort en privacy met een temperatuur die niet aangenaam is.

    Vriendelijk personeel en parking

  • Beoordeeld op: 14 mei 2015

    6,7
    Alles was keurig schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij de douche kon je het plankje voor de shampoo niet gebruiken. Gewone glaasjes in de badkamer zouden net iets beter zijn.

    Alles was keurig schoon. De bedden lagen prima. De ligging zo in het centrum was prima en dat voor die prijs.

  • Beoordeeld op: 11 mei 2015

    7,1
    Waterkoker op de kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij zijn beide nogal groot en geen lichtgewichten. De matrassen waren iets te kort en al wat uitgelegen.

    Waterkoker op de kamer. Mooie, hoge kamer, mooi ingericht. Superlocatie in centrum van de stad.

  • Beoordeeld op: 20 april 2015

    8,5
    Rustige ruime kamer, perfecte ligging met goeie parkeerruimte
    • Vakantiereis
    • Stel

    het bed dat te klein uitviel en de matras die niet goed was, zodat we naar mekaar toerolden :-((

    Rustige ruime kamer, perfecte ligging met goeie parkeerruimte

  • Beoordeeld op: 19 april 2015

    7,5
    Ligging t.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Badkamer erg basic, met piepkleine douche. Geen enkele vorm van decoratie. Ter info: wij verbleven in een standaardkamer in het bijgebouw.

    Ligging t.o.v. stadscentrum. Parkeergelegenheid.

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    8,8
    Je bevindt je op een boogscheut van het marktplein.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mons was nog niet helemaal klaar als culturele hoofdstad. jammer!

    Je bevindt je op een boogscheut van het marktplein. Terrasjes volop. Het mooie weer maakte het nog zo aantrekkelijk.

  • Beoordeeld op: 22 maart 2015

    7,5
    Perfecte ligging en reuze gemakkelijk dat de parking aan het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er is duidelijk een probleem met de afvoer!! De geur was echt hinderlijk en dat in zo'n comfortabele, ruime kamer. Jammer

    Perfecte ligging en reuze gemakkelijk dat de parking aan het hotel lag.

  • Beoordeeld op: 22 maart 2015

    8,8
    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Er is geen bar in het hotel, maar we konden zonder problemen de ontbijtruimte gebruiken om met onze reisgenoten samen te zitten.

  • Beoordeeld op: 15 maart 2015

    10
    Prima plek tov centrum Mons
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Prima plek tov centrum Mons Eenvoudige kamer maar met alles dat nodig is, meer hoeft niet Parkeerplek voor de auto Vriendelijke staf Ook ontbijt prima

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    7,9
    Locatie vlak bij de grote markt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Door de ligging in het centrum kan het wel wat rumoerig zijn in het weekend, ondanks dat het aan een binnenhof ligt. Oordoppen mee!

    Locatie vlak bij de grote markt

  • Beoordeeld op: 20 februari 2015

    8,3
    Het hotel ligt op loopafstand van het centrum van Mons met...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een apparaat van of bij het hotel maakt tot in de nacht behoorlijk wat geluid wat gasten uit de slaap houdt. Met het raam open slapen is dan geen aanrader.

    Het hotel ligt op loopafstand van het centrum van Mons met diverse prima gelegenheden voor winkelen, eten en drinken en culturele ervaringen.

  • Beoordeeld op: 23 mei 2016

    7,1
    Kamer was prima rustige ligging, goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een beetje gedateerd.

    Kamer was prima rustige ligging, goed ontbijt. Midden in het centrum en gemakkelijk bereikbaar met de auto.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    7,1
    De ligging, midden in het centrum met prive parkeerplaatsen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Comfort van de kamer, alles erg gedateerd, ongezellige ontbijtruimte.

    De ligging, midden in het centrum met prive parkeerplaatsen. Redelijk rustig.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    7,5
    Ontbijt was uitstekend;
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ontbijt was uitstekend; goede parkeer gelegenheid; locatie in het centrum

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    9,2
    Zeer dichtbij het centrum met vrij parkeren en goed verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Stel

    - -

    Zeer dichtbij het centrum met vrij parkeren en goed verzorgd.

  • Beoordeeld op: 31 maart 2016

    6,7
    locatie pal in het centrum en gratis parking
    • Vakantiereis
    • Stel

    badkamer (lek waterleiding met handdoek opgelost) + lekkende kraan

    locatie pal in het centrum en gratis parking

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    6,3
    locatie
    • Zakenreis
    • Stel

    krappe douche, erg warme kamer. ook met het raam open.

    locatie

  • Beoordeeld op: 9 maart 2016

    7,1
    Het ontbijt was lekker en bijzonder uitgebreid.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt was lekker en bijzonder uitgebreid.

  • Beoordeeld op: 2 januari 2016

    7,1
    Locatie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Prijs/kwaliteit ontbijt.

    Locatie. Parkeren

  • Beoordeeld op: 12 december 2015

    8,3
    hoge kamer, stijlvol
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    hoge kamer, stijlvol

  • Beoordeeld op: 10 december 2015

    9,6
    Dicht bij de locatie waar ik verwacht werd die avond.
    • Individuele reiziger

    Het had iet of wat moderner mogen uitzien. Eetruimte met mooie foto's

    Dicht bij de locatie waar ik verwacht werd die avond.

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    8,8
    ligging + afgesloten parking
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt wenslijk iets uigebreider

    ligging + afgesloten parking

  • Beoordeeld op: 24 november 2015

    8,3
    Goede ligging en parking
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets

    Goede ligging en parking

  • Beoordeeld op: 3 november 2015

    7,9
    De lokatie, midden in de stad
    • Vakantiereis
    • Stel

    De lokatie, midden in de stad

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2015

    5,8
    centraal gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel

    Jeugdherbergsuitstraling

    centraal gelegen

  • Beoordeeld op: 26 september 2015

    7,5
    De ligging in het centrum van Mons.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Goed hotel maar niet bijzonder.

    De ligging in het centrum van Mons.

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    7,9
    Hotel in het centrum , dus alles dichtbij om een geslaagde...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotel in het centrum , dus alles dichtbij om een geslaagde weekend van te maken

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    7,9
    vooral de parking van het hotel is in het centrum een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    vooral de parking van het hotel is in het centrum een pluspunt

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    8,8
    prima ligging dicht bij 'La Grande Place'.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    prima ligging dicht bij 'La Grande Place'. Gratis parkeergelegenheid. Uitgebreid ontbijt.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    8,3
    Locatie & gratis parking aan het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Locatie & gratis parking aan het hotel

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    6,7
    De locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kwaliteit van het bed. De matras was te zacht. De temperatuur in de kamer bleef te hoog, ondanks de fan.

    De locatie.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    7,9
    Perfecte ligging, mooi gebouw, vriendelijke bediening.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Perfecte ligging, mooi gebouw, vriendelijke bediening.

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    9,6
    De ligging, de rust, de mooie propere kamers, het personeel,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De douche mocht iets moderner.

    De ligging, de rust, de mooie propere kamers, het personeel, het ontbijt.

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2015

    7,9
    De kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    De tv. De zenders waren niet in werking. Er was geen Nederlandse zender in werking.

    De kamer

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    8,3
    De locatie was prima, net als de kwaliteit en de service van...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het was vrij gehorig en rumoerig. Dat kwam niet ten goede aan onze nachtrust.

    De locatie was prima, net als de kwaliteit en de service van de receptie

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    9,6
    Vriendelijkheid van de medewerkers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen bar op de kamer!

    Vriendelijkheid van de medewerkers.

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: