Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Leo Station, Villa et Annexes 3-sterren

Place Mc Auliffe, 6600 Bastenaken, België

#4 van de 7 hotels in Bastenaken

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 474 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    7,5
    Goed verblijf en heerlijk gegeten op het plein en genoten van de voetbal wedstrijd België - Brazilië
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gevoel bij aankomst; zoeken waar is de receptie en kan iemand ons helpen, iedereen was druk bezig in het restaurant. Bij een luxe uitstraling ervaren wij een douche gordijn als minder luxe en mindere hygiëne. Vele verschillende codes of sleutel, code voor binnen komen hotel, sleutel voor de kamer, kaart voor electriciteitsnet in te schakelen binnen de kamer, code voor garage en ontbijtkamer weer met code.

    Het ontbijt. De medewerkers die de service gaven waren positief en service gericht. De fietsstalling voor de fietsen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    7,5
    Uitstekend verblijf in een nette oude stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    op blote voeten in de kamer viel het wel op dat deze niet of niet goed gestofzuigd werd, je moest steeds je voetzolen afvegen alvorens in bed te gaan.

    vriendelijk personeel, goed ontbijt, goed restaurant, goede ligging in het centrum van Bastogne.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,5
    Mooi hotel en restaurant.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren een probleem. Personeel in restaurant spreekt nauwelijks of geen Engels (receptie wel, ook Nederlands). De (nieuwe) menukaart is alleen in het Frans. Eten aan de dure kant.

    Mooi hotel en restaurant. Ruikt fris. Kamer keurig schoon. Goed ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    7,9
    Degelijk goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Konden met de kamersleutel het hotel niet in. Dat is wel lastig als bij de receptie niemamd aanwezig is en de telefoon niet aangenomen word. 14€ voor het ontbijt.

    De electrische rolluiken en de airco deden goed hun werk.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    10
    Ziekenbezoek aan vriend, gecombineerd met uitstap in Luxemburg
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Nvt, voor ons : maar misschien het ontbreken van lift

    Correcte ontvangst. Centrale ligging Ruimte van kamer en badkamer Vriendelijkheid van het personeel Mogelijkheid om in het restaurant beneden lekker te eten aan betaalbare prijs. Zeer goed ontbijt met bubbels en assortiment toespijs, zelfs gerookte zalm.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    8,8
    zoveelste keer dat we komen en altijd bij hetzelfde hotel reserveren , gewoon omdat we het gezellig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeker voldoende , zelfs vrij uitgebreid, geen stijl om man met vuile was door eetkamer te laten passeren... we zaten ook wat krap, niet voldoende plaats tussen de verschillende tafels;

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    6,7
    Mooie plek, maar sfeerloos
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sfeer, personeel vertikt het om Ned te praten en met Engels kom je ook niet ver. Spreek je geen Frans, dan is het behelpen en zelf uitzoeken. Geen koffie of thee faciliteiten. Er zijn 3 hotels en ik zat in Leo at Home1. 6 kamers totaal. Ontbijt, wordt neergezet en dan is er verder geen personeel meer aanwezig, want die gaan dan weg?? 's Morgens om 7u begonnen de werkzaamheden aan de achterkant, waar ik zat. Timmeren en boren.

    De plek, midden in het centrum, erg levendig

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    8,8
    Mooie ruime kamer op een goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Er was geen aparte douche, alleen een bad. Deze had geen douchegordijn of een ophanging van de douchekop. De kamer lag aan een drukke weg.

    Het hotel ligt op een mooie locatie, midden in het centrum van Bastogne. Het was een goede uitvalsbasis. De kamer was ruim met ook een ruime badkamer. Ontbijt was goed.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    8,8
    Erg mooi uitzicht op de Place McCauliffe, met mooie directe...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Nuts

    Erg mooi uitzicht op de Place McCauliffe, met mooie directe entree op het plein en de cafe's en het Restaurant Leo heel dichtbij. Vriendelijke dame bij het ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    6,3
    Gewoon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slaapkamer achteraan, veel lawaai van keuken via een koker . Kussens versleten. Aankomst was nogal verwarrend , waar slapen? in welk gebouw?

    Dicht bij het centrum, netjes. Ontbijt in orde.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    9,6
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Mijn kamer had zicht op het dak van het gebouw ernaast. TV stond wat hoog tegen de muur geplaatst.

    Geweldige locatie, in het centrum van Bastogne. Ruime parkeergelegenheid in de buurt. Winkelen of uit eten is dus makkelijk te voet te doen. Lekker ontbijt, propere kamer, ruime badkamer.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    8,8
    Kleinschalig hotel met ruime kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op zich geen probleem, maar handig om te weten: er is geen lift. Verder is de receptie niet bezet en moet je dus even wachten tot er iemand komt om je in te checken.

    Kleinschalig hotel met ruime kamers. Prima badkamer. Alles was heel schoon. Wij reisden met een baby en er was ruimte genoeg voor een babybedje (wij hadden zelfs een eigen kamertje voor ons kindje). Ontbijt was goed. Het hotel ligt aan een grote weg maar daar hoor je niks van. Het hotel is sowieso niet gehorig. Weinig personeel gezien maar allen wel heel vriendelijk en hulpvaardig .

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    5,4
    Slaap aan de achterzijde van het hotel!!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bij hotel Leo is het altijd een verrassing zeker omdat iedereen alleen Frans spreekt of wil spreken. Het Hotel Leo heeft 2 locaties, boven de kroeg is rustiger en het ontbijt op een prettigere plek. Rechts van het restaurant is het tweede hotel ook OK maar niet aan de straatzijde, veel te veel lawaai waardoor zonder oordoppen slapen niet fijn is.

    Het ontbijt is eenvoudig maar goed.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    6,3
    Toch wat ontgoochelend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen personeel aanwezig : bij het ontbijt was niemand aanwezig!!! Het ontbijt nodigde ook niet uit. Alle gekoelde voedingswaren zaten bijeen geduwd in een koelkist.Deze was ook maar beperkt gevuld bv. maar 4 potjes yoghurt. Omdat er geen personeel was die kon aanvullen,durfde je dan ook met moeite iets nemen. Er waren geen grote borden beschikbaar. Toen we in de ontbijtruimte kwamen, waren heel wat tafels nog niet afgeruimd. Er was geen enkel tafeltje van 2 dat beschikbaar was. Er was ook niemand om te zeggen of we dan aan een tafel van 4 mochten plaatsnemen. Geen shampoo aanwezig wel douchegel.

    de ligging de hygiëne grote kamer

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    6,3
    Aardig hotel, maar totaal onpersoonlijk. Geen receptie of contact met medewerkers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Een haak in het bad voor de douchekop, nu moest je die vasthouden. Erg ongemakkelijk. Het ontbijt was voldoende. Maar weinig kaasvariatie. Wat plakjes fabriekskaas naast zalm op dezelfde schaal. Erg onsmakelijke geur naast elkaar. Verder wat gepelde koude eieren . Geen warme etenswaren. Geen ruimte om gezellig en comfortabel te zitten. Je moest altijd naar je kamer of naar het restaurant en dáár moest je natuurlijk iets bestellen.

    De grootte van de kamer. Ligging van het hotel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    7,9
    Zeer goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer - Bijgebouw Villa
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn zeer mooi. Wij verbleven in de villa. Enkel spijtig dat je daar in een zeer kleine ruimte moet ontbijten. Voor de rest is alles prima.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    10
    De kamers en het ontbijt waren fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers en het ontbijt waren fantastisch. Slechts 2 kleine minpuntjes. Er is geen lift. Voor de veiligheid moet je je aanmelden met een drukknop en dan wachten tot men komt opendoen om bij de receptie te geraken. Bij ons duurde dit nogal lang.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    3,8
    Eens maar nooit meer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - Het was niet zo heel schoon - Geen gordijn voor het raam in de badkamer - heel karig ontbijt, personeel liep niet langs om aan te vullen of simpel weg een goede morgen te wensen. - 2 kamers geboekt voor dezelfde prijs, maar 1 kamer leek een bezemhok.

    De locatie was prima

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    7,5
    Goed verzorgd hotel met centrale ligging in het hartje van de Ardennen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    WiFi is wat traag maar met wat geduld is het goed te doen. Televisie is onvoldoende, geen kabel en de tv was wat gedateerd.

    Ligging in hartje Bastogne (Bastenaken). Goede uitvalbasis naar diverse bezienswaardigheden en uitstapje naar Luxemburg. Ontbijt volledig en keurig verzorgd. Elke dag schoonmaak op de kamer. Op de kamer stond een airco en een klein koelkastje voor drankjes koel te houden. Naastgelegen restaurant van dezelfde eigenaar is erg goed en met snelle service/bediening.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2016

    7,9
    Goed Hotel, kerst ontbijt viel erg tegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij waren er gedurende kerst weekend. De hele weekend was er niemand bij de receptie aanwezig, het kerst ontbijt hebben wij niet kunnen nuttigen, want er was te weinig eten voor de hoeveelheid gasten. Wij dachten juist het is kerst en we krijgen iets extra's, maar helemaal niets. Wij konden er ook met niemand bespreken, want er was geen personeel aanwezig. Ook niet op tweede kerstdag toen wij uit moesten checken. Dus wij hebben het bij niemand aan kunnen geven.

    Goed hotel , midde in het centrum.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    8,8
    Betaalbaar comfort op een toplocatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij waren in gezelschap van een wat oudere man die niet meer zo goed te been is en misten een lift. Spijtig dat er vasttapijt in de kamers ligt en dat de verlichting, zeker in de badkamer, te weinig is.

    Propere, zeer ruime kamers. Ligging midden in centrum, wij sliepen aan de straatzijde en hebben geen last gehad van lawaai. Het ontbijt was lekker en verzorgd, de kamermeisjes waren vriendelijk en gedienstig.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    9,2
    Aanrader, maar onpersoonlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bij aankomst moet je bellen, en dan komt een personeelslid je inchecken. Voor de rest zie je geen personeel meer, ook niet bij het ontbijt (dat wel lekker en verzorgd is).

    De kamer is netjes en zeer ruim. Het restaurant Leo (een paar huizen verder in de straat) is een aanrader! bovendien krijg je als hotelgast korting.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 6 december 2016

    7,9
    Waarom mag je de ramen niet open doen?
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Waarom mag je de ramen niet open doen? Er worden honden toegelaten heb ik gemerkt, dus de vorige huurder kan op mijn kamer dus met een hond in bed gelegen hebben? Spijtig van overal vloerbekleding. Het onbijt was goed , maar weinig variatie, geen gebakken of gekookt ei of gebakken spek.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 15 november 2016

    3,3
    zullen geen tweede keer langs komen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    het ontbijt, te weinig keuze, lauwe koffie, niet gezellig. Niemand te zien bij het verlaten van het hotel. Niet aan te raden aan andere

    Kamers waren proper

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    6,3
    goede lokatie, nette kamer, ongezellige donkere badkamer, onverzorgd ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ontbijt: geen afgeruimde tafels, geen voorraad ontbijtborden, geen personeel aanwezig in de ontbijtzaal, onvoldoende brood. licht in de badkamer veel te donker.

    de ligging

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 5 november 2016

    7,1
    Goed hotel voor een kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen mogelijkheid om koffie of thee te maken op de kamer. Erg dunne kussens, al bracht men er op verzoek wel een paar extra.

    Zeer schone kamer. Apart toilet. Goed bed en een prima ontbijt.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2016

    7,9
    Prima bistrorestaurant.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is vrij karig met koffie uit een thermoskan. Tv met alleen B en Lux kanalen. Douche in bad zonder douchegordijn. Bistrorestaurant alleen cash te betalen.

    Prima bistrorestaurant. Centrale ligging in het stadje. Goede geluidsisolatie.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 2 september 2016

    6,7
    Toen ik aankwam moest ik op de bel drukken omdat er niemand...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toen ik aankwam moest ik op de bel drukken omdat er niemand was , er sprak iemand tegen mij in frans een taal die ik niet spreek , ik ben toen weggelopen en zag verderop een andere plek van leo namenlijk leo 2 , ik ben daar gaan vragen over mijn boeking van mijn kamer , pas bij de 3de persoon kon ik terecht die man sprak een klein beetje engels en die bracht me uiteindelijk naar de kamer van hotel leo , het was erg druk die dag in bastogne en ik kreeg geen antwoord op de vraag waar ik mijn auto kon parkeren . Op de hotelkamer was het erg heet , ik kwam erachter dat de airconditioning het niet deed , de ramen waren open maar omdat er zoveel mensen en verkeer was had ik de ramen dichtgedaan , helaas bleef het geluid van buiten erg aanwezig . Over het algemeen was het hotel wel goed maar de service was niet goed zeer onpersoonlijk ontbijt , geen warmgekookt eitje bijvoorbeeld , zorg ervoor dat als je een hotel runt dat je personeel ook wat anders spreekt dan frans , of verdomme ze het en willen geen nederlands praten of engels , hoe kan je geen engels praten in bastogne waar zoveel amerikanen komen en nederlanders , schaam je .

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    5,0
    kamers redelijk groot.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    veel lawaai s nachts. Airco was kapot en is niet gerepareerd gedurende ons verblijf. laatste ochtend geen warm water

    kamers redelijk groot. elke dag bed opgemaakt en nieuwe handdoeken

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2016

    7,1
    Super hygiëne, goede locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onvriendelijk personeel m.u.v. het poetspersoneel, vlieg in waterkoker, niemand aanwezig om info te vragen, slecht hoofdkussen

    Super hygiëne, goede locatie

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    8,8
    Goed
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De Tv stond te laag ,het beddengoed was te warm voor de tijd van het jaar ,de bedden waren al wat door gezakt , Het brood bij ontbijt was lekker maar voor iemand met vals gebit wat harde korsten , graag eens een warm eitje , voor de rest daarover niet te klagen , ik had wel een kamer voor 2 personen geboekt ...bij aankomst stond er op het papier tweepersoons kamer 2bedden voor 1persoon !!!!!!!!!!!!!moest ik nog 100Euro bij betalen !

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    8,8
    Zeer tevreden over ons verblijf.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De airco werkte maar op sommige kamers. En vermits we niet in het hoofdgebouw sliepen, was daar geen personeel om er iets over te vragen. Maar vermits we maar 1 nacht bleven was dit geen onoverkomelijk probleem.

    De kamers waren heel ruim en comfortabel. Netjes ook. De ontvangst was vriendelijk maar haastig. Het ontbijt was zeer verzorgd.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    10
    prima hotel voor goede prijs/kwaliteit & zeer hulpzaam, vriendelijk personeel in hotel en restaurant
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen negatieve punten

    ruime nette kamers, ruim ontbijt, vriendelijk en behulpzaam personeel zowel in hotel als restaurant

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    10
    prima hotel voor goede prijs/kwaliteit & zeer hulpzaam, vriendelijk personeel in hotel en restaurant
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen negatieve punten

    prima hotel, mooie ruime nette kamers, verzorgd ontbijt, vriendelijk en hulpzaam personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    2,5
    Het airco was heel vuil en zou onderhouden moeten worden
    • Zakenreis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het airco was heel vuil en zou onderhouden moeten worden

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    8,8
    Aangename locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In het algemeen weinig mensen die Engels of Nederlands spreken. Niet alleen in hotel.

    Mooi estaurant in wagon Oriënt Express

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    8,3
    Net hotel goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco werkte niet op al onze kamers.

    Goed ontbijt, nette kamers en toch redelijk engels of nederlands sprekende bediening

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    10
    Alles was perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Alles was perfect

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    6,3
    Redelijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst

    Ontbijt kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    8,3
    Ideaal verblijf
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    weinig atmosfeer

    De geweldige ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    8,8
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers groot en goed werkende airco

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    10
    alles super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    alles super

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    7,0
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was keurig.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    9,2
    Een aangenaam verblijf en ligt perfect op het pleintje.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het betalingsapparaat werkte niet en zorgde voor onnodige chaos.

    Kamers waren ruim en aangenaam, het ontbijt was lekker en meer dan voldoende.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    7,9
    prima locatie om van daaruit Bastenaken en de musea te verkennen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    prima locatie in het centrum; goede service en goed ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    10
    Top hotel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt mag iets uitgebreider

    Locatie is perfect en je krijgt 10% korting in het restaurant als hotelgast.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    8,8
    Kamers top
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitgebreider ontbijt

    Kamers top

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    9,6
    Het was heel schoon en netjes
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gebrek aan engels.

    Het was heel schoon en netjes

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    6,7
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Twee dagen geen warm water en geen verwarming sochtends, viel ons erg tegen!!

    De locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    9,2
    Engels ontbijt zou prettig zijn.
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Engels ontbijt zou prettig zijn.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    8,8
    Tevreden
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen gordijntje aan dakvenster

    Goed gevarieerd. Koffie was uitstekend(voor mij belangrijk)

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    7,5
    We hebben het naar onze zin gehad.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    s nachts veel verkeerslawaai. Weinig licht aan de badkamerspiegel.

    Lekker ontbijt. Goed bed.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    9,2
    Super met alles erop en eraan
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen idee

    Ruime kamer met zicht op marktplein Zeer proper goed ontbijt

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    10
    HEERLIJK ONTBIJT, GOEDE KAMERS
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    HEERLIJK ONTBIJT, GOEDE KAMERS

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    6,3
    Goede locatie. Prijs kwaliteit verhouding matig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koffie/thee faciliteiten Badkamer gedateerd en douchen in bad. Veel geluidshinder van de straat

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    10
    Geweldige kamer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geweldige kamer. Uitstekende bedden. Goed ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    7,5
    Fantastisch
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De trappen

    Ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    3,8
    We hadden geboekt in het centrum van Bastogne en ze sturen...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - Bijgebouw Villa
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden geboekt in het centrum van Bastogne en ze sturen ons 1 km van het centrum? Ik vraag schadevergoeding

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    9,6
    Comfort en rusr
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - Bijgebouw Villa
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Heel mooie kamer met super ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    7,5
    De kamer was erg ruim.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was erg ruim. Parkeren kan op het tegenover het hotel liggend plein.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    9,2
    Verrassend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Goede kamer, heerlijk ontbijt en vriendelijk personeel!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    6,7
    Aangenaam verblijf, gunstig gelegen in 't centrum van Bastogne.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs voor de kamer was al bij al aan de hoge kant.

    Ontbijt was goed, kamer was proper met basis comfort. Restaurant en Bistro zijn aanrader.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    7,5
    ontbijt had wat uitgebreider gekund.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt had wat uitgebreider gekund. Bijv meer brood keuze.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    8,8
    Tevreden - aangenaam stadje
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    één of ander luidruchtig machine achter het gebouw

    Ontbijt, onthaal, ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    10
    goed
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    geen eigen parkeergelegenheid

    mooie ruime kamers

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,5
    Lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchen kan alleen in het ligbad, douchekop hangt op kniehoogte

    Lokatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    6,3
    Voor 1 nacht ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi en geluidsoverlast

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,1
    Ruime en nette kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen lift aanwezig in het hotel. Restaurant vrij duur en druk.

    Ruime en nette kamer. Vriendelijk onthaal. Restaurant: vlotte service.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    5,0
    een merkwaardig hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    er vond een verbouwing plaats in het pand waar ik mijn kamer had

    erg weinig

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    9,6
    zeer ruime, propere, kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    enkel bad, geen douche

    zeer ruime, propere, kamers

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    9,6
    Perfect weekend met vriendengroep
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben geen minpunten

    Ligging in het centrum perfect

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    7,5
    Ruime kamer, Vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen idee

    Ruime kamer, Vriendelijk en behulpzaam personeel. Prima ontbijt en dito restaurant

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    7,5
    ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de ligging. Maar dit lag aan het drukke verkeer

    ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    9,6
    zeker een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    eigenlijk alles, zowel de kamer als het restaurant was zeer goed !!! Zelfs krijg je korting in het restaurant als je een kamer hebt geboekt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    9,2
    Prima plek voor een overnachting
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt is wat magertjes.

    Kamer was prima en netjes. Je kan heerlijk eten in het restaurant wat erbij hoort een paar deuren verderop.

    Verbleven in mei 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: