Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over B&B Les Nénuphars

Route du lac de Warfa 28, 4845 Sart-lez-Spa, België

#2 van de 11 hotels in Sart-lez-Spa

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 156 beoordelingen over deze B&B

9,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,7

  • Comfort

    9,4

  • Locatie

    9,7

  • Faciliteiten

    9,2

  • Personeel

    9,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,1

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    9,6
    De rustige ligging en grote tuin.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De rustige ligging en grote tuin. De kamer was fijn met een goed geplaatste en ingerichte badkamer. Gunstig gelegen ten opzichte van het centrum van Spa.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    10
    fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    extra haakje in de badkamer voor handdoeken

    locatie is prachtig en ligt heel centraal om mooie wandelingen te maken of een bezoekje aan luik. gastvrouw is erg vriendelijk en gericht op het comfort van haar gasten.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    10
    Zeer goed logement in een mooie streek
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    We hadden de luxekamer en de studio, met zonnig terras en uitzicht op het gras en het groen. We kwamen er tot rust. Heerlijk ontbijt op het terras , zeer vriendelijke gastvrouw. Alles was naar wens!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    10
    Heerlijk in luxe opladen, middenin een wandelparadijs.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio met Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging en het uitzicht van de Studio zijn fantastisch. De badkamer verrassend ruim en comfortabel. De verwarming heel goed, de bank fijn, het bed lekker, en het ontbijt ook. Veel wandeltips gekregen. Heel attente gastvrouw.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    9,6
    Eenvoudig, maar lekker ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Eenvoudig, maar lekker ontbijt. Mooie, ruime, verzorgde kamer. Ideale ligging, op amper enkele minuten rijden van Spa en dichtbij leuke bezienswaardigheden. Mooie wandeltochten in de buurt. Vriendelijk en discrete eigenaars.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    8,8
    Prima uitvalsbasis voor mooie wandel- of fietstochten in een rustige omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Pad naar kamers kan iets veiliger, vooral in de duisternis, maar dat lijkt eerder een tijdelijke oplossing te zijn (= detail)

    Locatie en verzorgd ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    9,6
    Geweldig!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    De vriendelijkheid en behulpzamheid van de eigenaresse. De ruime kamer met inloopdouche, ruime 2 persoonsbed op de 1e verdieping en het prachtige uitzicht vanuit de kamer. Deze accommodatie kan ik iedereen van harte aanbevelen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    9,2
    Zeer goede B&B!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is niet geluiddicht, want we hoorden de gasten boven ons rondlopen of praten.

    De gastvrouw is heel vriendelijk en geeft zeer goede tips over de activiteiten in de omgeving. Het was een verzorgde kamer en het ontbijt was ook zeer lekker.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    8,8
    Zalig weekendje in de natuur, toch overal dichtbij!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Terras
    • Verbleef 2 nachten

    - Temperatuur binnen kan snel afkoelen (er zijn wel extra vuurtjes voorzien)

    - Zeer vriendelijke ontvangst (NL) - Alles wat nodig is, is voor handen - Zacht bed - Aangenaam en rustig uitzicht - In de buurt alles op wandelafstand

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    10
    Top en heerlijk weekendje uit!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het is het wat gehorig. Je hoort de bewoning van de andere kamer. Heeft ons niet echt gestoord maar je houdt er wel rekening mee.

    De kamer en de ontvangst van een zeer vriendelijke gastvrouw was top. Ontbijt zeer goed verzorgd. De gastvrouw gaf leuke en nuttige tips en ook was er genoeg documentatie om de omgeving te verkennen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    9,6
    Rustig, schoon, mooi en prachtige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Enige nadeel dat ik zou kunnen bedenken is dat de comfortkamer - die wij geboekt hadden - direct aan de ontbijtkamer grenst. Je wordt dus wakker als andere gasten eerder gaan ontbijten dan jijzelf. Al moet ik ook zeggen dat onze medegasten erg stil waren, dus veel last hadden we er niet van.

    Vriendelijke gastvrouw die ons de mooiste wandeling in de omgeving wist te wijzen, lekker ontbijt, rustige accommodatie die schoon en goed onderhouden was, fijne douche en prima badkamer, érg goed bed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    10
    absolute aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    prachtig gelegen aan het meer , rustige omgeving uitkijkend op veel groen . ontbijt was ruim voldoende , koffie /thee/warme chocolademelk gratis . kamer keurig netjes met ruim bed , bankje en tafeltje met stoelen , badkamer ook netjes . in het keukenblok was ook nog extra bestek en borden aanwezig zodat je ook in de b&b nog iets klaar kon maken

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    9,2
    Mooie tuin.
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij kwamen om de zaterdag te fietsen. En beter zou zijn om ook wat fruit zoals bananen en havermout, ontbijtgranen aan het ontbijt te voorzien

    Mooie tuin. Prachtig gelegen aan het Lac! Mooie kamers en vriendelijke dame !

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    9,6
    Toch een echte aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We werden 's ochtends wakker van de andere gasten die aan het ontbijten waren.

    Prachtige b&b op een leuke locatie, super vriendelijke gastvrouw!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    9,2
    Super verblijf op een super lokatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleinere donkere gezamenlijke ruimte, temperatuur in badkamer.

    Het ontbijt, de gastvrijheid van Anja, de mooi ingerichte kamers, de donsdekens, de keuze vanbedopstelling, het zicht van de bovenste kamer.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    10
    Erg genoten van de zeer gastvrije ontvangst van Anja.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 2 nachten

    Erg genoten van de zeer gastvrije ontvangst van Anja. Een hele mooie locatie, fijne kamer waar je je gelijk thuisvoelt en het ontbijt was heerlijk. Zelfs op Nieuwjaarsdag vers brood en croissantjes.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    9,2
    Er even tussenuit met z'n tweetjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 3 nachten

    Enigste miniem minpuntje was dat het dakraam in de badkamer niet open kon, wat soms wel handig kan zijn.

    Uitgebreid en zeer verzorgd ontbijt, zeer nette en gezellige kamer met alle voorzieningen en comfort, aangename gastvrouw en gastvrij onthaal.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    9,2
    Weekend weg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het gezamenlijk ontbijten was niet echt ons ding. Dus we moesten steeds wachten op het ander stel wat ruim de tijd nam om te ontbijten..

    Een hele vriendelijke gastvrouw! Heerlijk ontbijt en als je iets vraagt over wandelroutes of een tip voor een restaurant een hele vriendelijke uitleg! En het bed lag heel comfortabel!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    10
    Rustig genieten in Spa
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer is niet helemaal geluiddicht: je hoort de andere gasten boven je rondlopen of praten in de ontbijtkamer naast de slaapkamer op de benedenverdieping

    De rustige ligging vlakbij een meer met restaurantjes vormde de ideale uitvalsbasis voor een lange wandeling in Spa en een bezoek aan de thermen. Het uitgebreide ontbijtbuffet viel erg in de smaak. Op vraag voorziet de gastvrouw extra broodjes voor de picknick. We kregen tips voor wandelingen, restaurants en uitstappen en hadden een aangename persoonlijke babbel met de gastvrouw. Kleine attenties zoals de chocolaatjes op de hoofdkussens gaven ons verblijf net dat tikkeltje extra. Een aanrader!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    9,6
    Mooi huisje met vriendelijke en behulpzame eigenaren in een mooie omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 3 nachten

    Het was een erg fijne woning, aan het huis van de eigenaren gebouwd, met meer dan genoeg privacy. Door de grote raampartij mooi uitzicht op een beboste heuvel, waar we net goed zaten qua tijd (de bladeren in de bomen verkleurden prachtig, maar waren nog niet gevallen). Letterlijk met de auto 5 minuutjes van Spa. Het huisje was schoon en modern ingericht, goed bed en prima keuken. De omgeving is zeker een aanrader om te gaan wandelen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    10
    Perfect
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco, wel ventilator.

    Vriendelijk, schoon, luisterend oor, lekker ontbijt. Koelkast ter (gezamenlijk) gebruik. Groot bed! Fijn.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    10
    Mooie moderne studio met geweldig terras en uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie moderne studio met geweldig terras en uitzicht. Wij komen zeker terug !

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    9,6
    Zeer goed..
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets..

    De locatie..

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    10
    de omgeving
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen pitten om eventueel zelf te kunnen koken

    de omgeving

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,8
    Aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Vriendelijke gastvrouw, voldoende parkeergelegenheid, rustige kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    9,2
    Heerlijk en erg gezellig!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    De koffie was niet erg lekker; we zijn te verwend!

    De studio was fantastisch; de verzorging pure verwennerij en de locatie prachtig.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    10
    Interieur
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio met Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Basisontbijt

    Interieur

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    10
    perfect
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    zeer vriendelijke ontvangst, mooie kamer, prijs kwaliteit zeer goed

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    10
    Zeer vriendelijke gastvrouw.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vriendelijke gastvrouw. Mooie kamer en mooie locatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    10
    Leuke ontvangst van de eigenaresse, heerlijk ontbijt,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 3 nachten

    Leuke ontvangst van de eigenaresse, heerlijk ontbijt, prachtige kamer. Rustige omgeving, maar wel op loopafstand van restaurants en het stadje Spa

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    10
    Fantastisch op alle vlak !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fantastisch op alle vlak ! Bedankt !

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    10
    Heerlijke plek om nog eens terug te komen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Terras
    • Verbleef 2 nachten

    Alles bij elkaar een heerlijke studio; heel compleet en lekker fris ingericht, geweldig en vrij uitzicht, lekker ontbijt in een mooie omgeving!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    9,6
    Relaxen en genieten !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontzettend vriendelijk en behulpzaam ontvangst in een streek met mooie wandeltochten en MTB routes.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    10
    Gezellig warme sfeervolle studio!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles was perfect ! Zoals gewoonlijk 😉

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    10
    Zalig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ontbijt was simpel maar verzorgd en meer hadden we niet nodig

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    9,2
    Een perfecte uitvalsbasis om Spa te ontdekken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    tekort van bepaalde artikelen, ( door verstaanbare omstandigheden)

    de locatie was perfect, vriendelijke uitbaters

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,9
    Ligging, netheid, vriendelijkheid, mooie kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van de andere gasten die vroeger ontbijten

    Ligging, netheid, vriendelijkheid, mooie kamer

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    8,3
    Heel goed ontvangen, mooi en propere b&b.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel goed ontvangen, mooi en propere b&b. Mooie omgeving

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    10
    fantastische uitvalbasis om Spa en omstreken te verkennen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Terras
    • Verbleef 3 nachten

    Goed ontbijt, toffe wandeltips van de uitbaatster. Mooi uitzicht op het meer!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    10
    Prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer er boven

    Prima

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    9,6
    Paradijs op aarde
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Soms regen

    Alles

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    8,3
    De kamers zijn mooi ingericht en rustig.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    De kamers zijn mooi ingericht en rustig.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    10
    Onthaasten....in een prachtige omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat een heerlijke B&B, vriendelijk ontvangst, schoon, heerlijke bedden en fantastisch ontbijt!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    9,6
    Prima B&B
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heerlijk bed. Lekkere douche. Goed ontbijt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    9,2
    Crêtes de Spa
    • Stel
    • Studio met Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie studio, lekker je eigen gang kunnen gaan. Mooi uitzicht. Vriendelijke gastvrouw. Kan het zeer aanbevelen!!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 februari 2017

    10
    Gezellige B&B!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijke ontvangst, ontbijt was super!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    8,8
    De gastvrijheid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gastvrijheid

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    9,6
    Heerlijke B&B
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Vriendelijke ontvangst, ruime kamer, rustige ligging en goed ontbijt!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    10
    Genieten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was heerlijk! Bed was ook heel goed, de kamer mooi en de gastvrouw enorm vriendelijk! We hebben genoten van het weekend!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2016

    10
    Alles was super goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nieks

    Alles was super goed

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    10
    zeer rustig , zeer goed en verzorgd ontbijt.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    zeer rustig , zeer goed en verzorgd ontbijt. mooie kamer Vriendelijke host.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    9,6
    Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super lekker ontbijt. Prachtige omgeving met lekkere restaurantjes op wandelafstand

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    10
    Het ontbijt was meer dan voldoende en zeer verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was meer dan voldoende en zeer verzorgd. Ontvangst zeer vriendelijk. we gaan zeker terug

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 5 november 2016

    7,5
    Gezellige B&B, zeer rustig gelegen, goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gezellige B&B, zeer rustig gelegen, goed ontbijt. Stukje fruit en yoghurt was leuk geweest.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    9,6
    Zalig genieten in een oase van rust !!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Terras
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel vriendelijke gastvrouw. Prachtige locatie. Heel mooie inrichting van de studio !! Lekker ontbijt.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    9,6
    Wij komen zeker terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime, schone kamer. Gastvrouw zeer vriendelijk en hulpvaardig.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    9,6
    Prima B&B
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Prima, vriendelijke ontvangst. Top ontbijt, schoon, goede bed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    8,3
    Ontspannen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matrassen waren te zacht voor ons, last van rugklachten

    Gastvrijheid en contact Comfort

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    10
    Hier komen wij graag terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 2 nachten

    Prachtige kamers met een hartelijk ontvangst. Steeds heel gedienstige en vriendelijke uitbaters. Prachtige B&B met veel facaliteiten.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 april 2016

    10
    Heerlijk rustige knusse, luxe uitvalsbasis.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heerlijk rustige knusse, luxe uitvalsbasis. Super vriendelijke ontvangst door Nederlands sprekende eigenaresse. Ze gaf ons veel tips. Mooie superschone studio met nette badkamer, groot bed met stevig matras, heerlijke handdoeken, twee kookplaten een combi oven. Het grote bed staat in de woonkamer. Daarvoor staat een fijne driezitsbank en een flatscreen tv met Franstalige en Italiaanse zenders. De naaste omgeving is mooi, bossen, een park voor de deur. Wel buren aan beide zijden van het huis. Maar door de grote tuin veel privacy. Spa zelf is klein, veel kleding en schoenenwinkels. Monschau is typisch Duits, vakwerkhuizen, erg toeristisch. Abdij van Stavelot is een indrukwekkende ruïne. Op 400 meter afstand zijn drie restaurants. Oa een fondue en raclette restaurant waar je heerlijk wijnfondue kunt eten. Erg vriendelijke mensen. Zeker de moeite waard geweest! Echt een aanrader om even je batterijen weer op te laden!

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    9,2
    Niets dan pluspunten over ons verblijf:
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets.

    Niets dan pluspunten over ons verblijf: - heel nette kamer, van alle comfort voorzien - rustige ligging, vlak aan het Lac de Warfaaz - lekker ontbijt, kaarsje op de tafel - ook 's avonds gratis thee, koffie en chocomelk - héél sympathieke en vriendelijke ontvangst!

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    9,2
    Het ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ik miste een beetje fruit bij het ontbijt en 1 nachtlampje had een slecht contact. We konden ook geen tv kijken.

    Het ontbijt was goed. De kamer was ook heel mooi en hygiënisch.

  • Beoordeeld op: 17 maart 2016

    9,2
    Het ontvangst was allerhartelijkst.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het ontvangst was allerhartelijkst. Leuk ingerichte kamer en lekker ruim. Heel prettig dat je gebruik kunt maken van een koelkast en magnetron. En gratis koffie/thee/chocola maakt het af.

  • Beoordeeld op: 11 maart 2016

    9,0
    gastvrij Nederlands onthaal
    • Vakantiereis
    • Stel

    beperkte TV-ontvangst slijkerige parking bij regen

    gastvrij Nederlands onthaal fantastische ligging op wandelafstand van Spa (voor de thermen is auto aan te raden) Eigen ontbijtruimte met aparte ingang. Eigen terras met comfortmeubilair. Uitzicht op het meer van Warfa

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    7,9
    Ontbijt was lekker.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt was lekker. Het was ook leuk dat je een kopje koffie kon nemen wanneer je ook wou en ook dat je redelijk nog wat privé hebt. Vriendelijk ontvangst. Leuke omgeving.

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    8,3
    Mooie en comfortabele kamer, sympathieke uitbaatster.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ontbijtruimte was voor ons nogal donker en zonder uitzicht. Nodigde niet uit om lang te blijven napraten. Kamer nogal gehorig door ligging direct naast ontbijtruimte.

    Mooie en comfortabele kamer, sympathieke uitbaatster.

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    10
    De hartelijke ontvangst door de gastvrouw.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De hartelijke ontvangst door de gastvrouw. De gezellige keuken en de kraaknette kamer. De mooie omgeving die uitnodigt om te wandelen. De nabijheid van Spa.

  • Beoordeeld op: 23 januari 2016

    10
    Prachtige locatie, perfect in orde!
    • Zakenreis
    • Stel

    Niets

    Prachtige locatie, perfect in orde! Zalig bed, ontbijt was goed verzorgd. Zeker een aanrader voor mooie wandelingen te maken en daarna lekker te gaan eten in een gezellig restaurant op wandelafstand!

  • Beoordeeld op: 17 januari 2016

    10
    Mocht er al iets goed te maken geweest zijn, dan zou de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kijk, wat anderen schreven over het ontbijt, de netheid, het heerlijk zuiver & zacht bed- & badkamerlinnen, alles was inderdaad zo en top! Toch deed het raar, een haarkammetje van een voorgangster op de grond te vinden of enkele stofnetten tussen de lampen te zien; volgens mijn man doe ik nu gewoon moeilijk, maar ik zie nu eenmaal zo'n dingen omdat ik allergisch ben aan oud-stof. En och, ook bij mij thuis vind ik nog wel eens iets op de grond net na het stofzuigen, zo gaat dat toch?

    Mocht er al iets goed te maken geweest zijn, dan zou de vriendelijkheid en hulpvaardigheid dit gedaan hebben, maar... er was niets goed te maken. Extra leuk: koffie, thee, ... op gelijk welk moment van de dag gratis beschikbaar: heerlijk in de winter! Bovenal: het sneeuwde en we hadden geen winterbanden: wat een service om ons daarbij te helpen: dag 1 ons meegenomen naar Spa, dag 2, ons tot op de gestrooide weg gesleept. En dat alles alsof het maar een kleine moeite was! Wat ik bijzonder waardeerde: wat op de website beschreven staat is ook in de realiteit gewoon zo; niets overdreven, niets wat niet klopt. Lees aandachtig de website en je weet zo of deze locatie overeenstemt met wat je zoekt.

  • Beoordeeld op: 5 januari 2016

    10
    Studio is mooier dan foto's doen verwachten.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Na heel lang zoeken naar iets negatiefs vind ik nog niets. Ik ben nogthans een perfectionist :)

    Studio is mooier dan foto's doen verwachten. Je hebt je eigen ruimte en ziet niemand als je dat niet wil. Zalige douche, lekkere Senseo koffie, perfect bed. Je komt echt niets tekort.

  • Beoordeeld op: 29 december 2015

    6,7
    De ligging is ideaal.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt was zeer wisselend. De eerste ochtend waren de broodjes zeer vers en krokant, de tweede ochtend hadden we taaie broodjes. De badkamer is zeer koud (geen verwarming en vloer zijn tegels). Daarnaast is ze ruim klein. De kamer is gelegen op de gelijksvloers en ook aan de gemeenschappelijke ontbijtruimte. Je kan alles horen en ook de bovenburen zijn zeer duidelijk hoorbaar.

    De ligging is ideaal. Weg van het centrum maar wel aan een mooie locatie. De gastvrouw is wel heel vriendelijk en spontaan.

  • Beoordeeld op: 11 november 2015

    9,6
    Alles was prima in orde.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets.

    Alles was prima in orde. We werden hartelijk ontvangen en kregen wat advies over de omgeving. De kamer was proper en ruim. Een zalige douche en heerlijke bedden. Het ontbijt was lekker en voldoende.

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    9,6
    Privacy en het feit dat je in de studio zelf kunt ontbijten.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Privacy en het feit dat je in de studio zelf kunt ontbijten. De koelkast staat vol met ontbijtspullen en 's morgens zet de eigenaresse verse broodjes voor de deur.

  • Beoordeeld op: 7 september 2015

    8,8
    We kregen pech met onze auto.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We kregen pech met onze auto. Mevrouw van de B&B hielp ons erg goed.Ze heeft ons geholpen met vertalen en heeft in het dorp (in de regen) zelfs een pizza voor ons gehaald. Super vriendelijk. Daarnaast was er een gelegenheid waar je zelf koffie en thee kon zetten.

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    7,9
    Prima gastvrouw, ontbijt, heerlijk bed, schoon en nieuw,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij luxe hebben wij andere gedachten dan een zolderkamer met piepklein badkamertje. De gezamenlijke ruimtes bestaan bij slecht weer uit donker keukentje. Het was ook gehorig. We vonden dat het net leek alsof we een piepklein gehorig vakantiehuisje moesten delen met een wildvreemd stel ( waar we gelukkig wel goed mee overweg konden)

    Prima gastvrouw, ontbijt, heerlijk bed, schoon en nieuw, locatie vlakbij wandelroutes en goed restaurants. Bij heerlijk weer met uitzicht buiten ontbijten.

Er zijn ook 29 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: