Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over B&B Maison Bousson

Blekerijstraat 30, Assebroek, 8310 Brugge, België

#117 van de 148 B&B's en herbergen in Brugge

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 25 beoordelingen over deze B&B

9,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,6

  • Comfort

    9,6

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    9,9

  • Personeel

    10

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    10

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    9,6
    Zeer fraaie B&B met top verzorging!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten

    De bank/loungeset in de zitkamer zijn wel erg mooi maar niet erg comfortabel en wij vonden de verlichting iets te fel.

    Fijne locatie. Prachtige, moderne B&B. Goede badkamers, heerlijke bedden, zeer verzorgde kamers en zeer lieve en attente gastvrouw. Meer dan heerlijk ontbijt, fantastische Dutch Tub, en dat alles op zo'n 5 minuten lopen vanaf het centrum van Brugge. Wij raden Maison Boussoun aan iedereen aan!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    9,2
    Kwaliteit van het bed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kwaliteit van het bed. Geen boxspring en daarom voor mij te hard. Verder een fantastisch verblijf.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    10
    HEEL PERSOONLIJKE EN VRIENDELIJK ONTHAAL
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten

    HEEL PERSOONLIJKE EN VRIENDELIJK ONTHAAL WE VOELDEN ONS THUIS

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    10
    geweldig, ontspannend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Uitzicht op de Tuin
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    de super vriendelijke ontvangst en gastvrijheid, de mooie accommodatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    9,6
    Voor ons een super geslaagde time out weg van het werk en zo dicht bij huis
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles, maar vooral de gastvrouw ... ze is echt begaan met haar gasten.

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2015

    9,2
    Gewoon super !
    • Stel

    Niets

    Gewoon super !

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    9,6
    Het onthaal was super, we werden gevoerd naar het restaurant...
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hebben geen mindere ervaring gehad

    Het onthaal was super, we werden gevoerd naar het restaurant waar we gereserveerd hadden.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    10
    Fantastisch ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Fantastisch ontbijt Goede ontvangst Mooi verwarmd zwembad Gastvrouw houdt ervan haar gasten te verwennen

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    10
    Al het lekkers dat je de gastvrouw Sofia je aanbiedt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Al het lekkers dat je de gastvrouw Sofia je aanbiedt

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    10
    De kamer, de ontvangst, het zwembad, en ook zeker het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    De kamer, de ontvangst, het zwembad, en ook zeker het luxueuze ontbijt en de service.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: