Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Manos Premier 5-sterren

Chaussée de Charleroi 100-106, Sint-Gillis (Saint-Gilles), 1060 Brussel, België

#72 van de 215 hotels in Brussel

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 437 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,5
    OK maar niet voor herhaling vatbaar, tenzij voor het spa-gedeelte.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers waren ok, maar toch fel verouderd. We hadden een terras maar dat stond vol met aircotoestellen en het was vies. Echt spijtig want het was eindelijk goed weer in België dus we hebben er geen gebruik van gemaakt. De schilderijen die aan de muur hangen zijn vies en vuil. We hadden een reservatie gemaakt voor de spa maar we zijn pas anderhalf uur laten mogen binnengaan, daarom konden we maar kort blijven omdat we nog op restaurant hadden gereserveerd. Dan is 25€ per persoon veel te veel geld! De tuin is aan onderhoud toe. Dit is eigenlijk geen vijfsterrenhotel, maar eerder drie. Dan zou het ok zijn. Wij hebben 189 € betaald voor 1 nacht en toegang voor 2 personen.

    De spa beneden was het leukste. Echt heel mooi. De vriendelijkheid van het personeel. Ik had 2 glazen champagne gevraagd omdat het onze huwelijksverjaardag was en dat hebben we gekregen. Dat was super. De kamer was versierd (er lagen hartjes op het bed). Er was geen lawaai in de kamers, ookal sliepen we langs de straatkant.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    9,6
    Fijne locatie en super eten!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Kamer - Inclusief Spa
    • Verbleef 1 nacht

    Communicatie tussen personeel. De 1 wist niet van late check-out en stond mij daarom niet vriendelijk te woord. Dat kan niet!

    Eten was super. we hadden roomservice besteld, erg lekker. Locatie is top, en de inrichting is onwijs mooi!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    9,6
    Fijne plek, wel stukje van centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Loopafstand naar centrum is net iets te groot om 'even' het stadshart in te gaan.

    Balkon op de kamer, met prachtig uitzicht op de tuin(is niet bij alle kamers). Op korte afstand zitten leuke cafés, goede restaurants en je kunt er prima shoppen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2016

    10
    aanrader
    • Stel
    • Suite - Inclusief Spa
    • Verbleef 1 nacht

    Ik kan niets bedenken. Ik ben tevreden van mijn verblijf.

    Mooie wellness met stoomkabine en infraroodsauna. Erg propere en comfortabele kamer. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Veel goede restaurants en bars in de buurt.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    8,3
    Wellness en personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van de tram. Slapen met raam open niet te doen.

    Wellness en personeel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    10
    Luxueus en rustig hotel net buiten het centrum van Brussel
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine douche.

    Luxueus en rustig hotel net buiten het centrum van Brussel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    6,7
    Goed ontbijt, in een mooie eetzaal.
    • Stel
    • Deluxe Kamer - Inclusief Spa
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onduidelijkheid bij aankomst bij de receptie. En wat we allemaal konden doen.

    Goed ontbijt, in een mooie eetzaal. Mooie kamers.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    6,3
    Goed verblijf voor één nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel inrichting is van het Vossenplein.

    Ontbijt was prima

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 maart 2017

    7,5
    Geweldig suite kamer
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite - Inclusief Spa
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de personeel van restaurant kleine aandacht geven en duurt lang wachten tot we kunnen iets bestellen.

    Geweldig suite kamer

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    8,8
    keuken zeer goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite - Inclusief Spa
    • Verbleef 1 nacht

    keuken zeer goed

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    9,2
    Zeer aangenaam verblijf in het weekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Vriendelijke ontvangst, afgesloten parking tegenover het hotel, ruime kamer, prefect bed en douche, goede ontbijtservice.

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 31 januari 2016

    8,8
    Locatie restaurant en bar
    • Vakantiereis
    • Stel

    20 euro pp voor de spa Geen warm bubbelbad maar koud helaas

    Locatie restaurant en bar

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    7,5
    Health Centre
    • Vakantiereis
    • Stel

    Houding van het personeel (arrogant)

    Health Centre

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    6,3
    Wifi
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers

    Wifi

  • Beoordeeld op: 5 januari 2015

    8,8
    service personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    service personeel Sfeer

Er zijn ook 14 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: