Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Mille Colonnes 1-sterren

Martelarenplein 5, 3000 Leuven, België

#10 van de 27 hotels in Leuven

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2442 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,6

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    7,4

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    9,6
    De ligging is ideaal voor een bezoek aan Leuven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel was heel goed, 1 minpunt bij het restaurant: we kregen ons eten (dat wel heel lekker was) al toen ons aperitief nog niet op was.

    De ligging is ideaal voor een bezoek aan Leuven. De kamers hebben alles wat nodig is.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    5,0
    mooie locatie tegen over het station
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    reservering voor kingzise bed bedden afmeting bed 140 cm geen kingsize dus. prijs kwaliteit stat niet in verhouding. benauwd op de kamer geen airco.

    mooie locatie tegen over het station ontbijt prima in orde gastvrije mensen s'morgens.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    8,3
    Leuven is een gezellige stad met oude gebouwen en veel terrasjes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was erg klein en somber. Heel donkere kleuren waardoor deze nog kleiner leek. Badkamer ook minimaal.

    Het ontbijt was prima. Dit is in het restaurant wat bij het hotel hoort.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    10
    Perfect voor vliegen vanaf Brussel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles wat we zochten

    Perfect voor als je de volgende morgen moet vliegen naar Brussel. We vlogen erg vroeg en kregen daarom zelfs een lunchpakket aangeboden en het ontbijt was echt fantastisch. Vriendelijk personeel en prima hotelkamers!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    9,2
    Vriendelijk personeel, propere en nette kamer.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een zorgvuldig ontbijtpakket verwacht zoals het ontbijtbuffet voor handen is (hebben in het hotel al meerdere keren gelogeerd). Bovendien zeer slordige verpakking !

    Vriendelijk personeel, propere en nette kamer. Goed restaurant.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,1
    Dankzij goede locatie en dicht bij station, aanrader voor wie een nachtje wil reserveren
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs : aan de hoge kant, zeker omdat we al vroeg gereserveerd hadden. Onthaal niet zo professioneel. Veel trappen en warme kamers.

    Locatie en ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    8,8
    Kwaliteitsvol hotel zonder veel overbodige franjes,ideaal voor bezoek Leuven,fietsvakantie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het bij gereserveerd diner is geen duidelijke formule voor hotelgasten.Hier misschien meer duidelijkheid of voorstel kleine menu'tje.Deze opmerking is misschien al ver gezocht en zeker niet als tegenvaller bedoeld.

    heerlijk ontbijt met kwaliteitsproducten. Het hotel is bijzonder goed gelegen wie Leuven bezoekt.Hoek Martelarenplein/Bondgenotenlaan. Fietsen mogen gestald worden in nabijgelegen magazijn.Aanrader fietsvakantie.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    10
    Prachtige accomodatie prijs/ kwaliteit !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kan niks vinden dat tegenviel .

    Het ontbijt was prima in orde niks te kort . Werd ook voortdurend bijgevuld ! Ook de kamers prima in orde . Een echte aanrader .

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    9,2
    Ik kom hier nog terug.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ondanks alle beloften was er geen kosteloze WiFi; het signaal was gewoon te zwak. Men heeft mij wel toegang verschaft tot een alternatief netwerk.

    Het ontbijt is eerste klas, een meersterrig hotel waard.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    7,9
    Degelijk gevarieerd ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen lift

    Degelijk gevarieerd ontbijt. ruime kamer, proper, ligging tegenover station aan een plein met veel terrassen en horeca zaken. verdient meer dan 1 ster

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    9,2
    Het hotel is gelegen tegenover het station en de stadskern...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is gelegen tegenover het station en de stadskern is vanuit het station goed te belopen. Het ontbijt is lekker! Personeel doet erg hun best het je naar de zin te maken.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    8,3
    Heerlijk weekend Leuven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco maar dat wisten we.

    Prachtig hotel, heerlijk ontbijt, ruime kamers met goede bedden! Met iets minder warm weer ( geen airco) kiezen wij zeker weer voor dit hotel! Ligt ook op super locatie.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    9,6
    Een zeer goede verhouding prijs - kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De ligging, vlakbij het centrum van Leuven en (via de trein) dicht bij Brussel en de luchthaven van Zaventem (Brussels Airport). de netheid van de kamer, het overvloedig ontbijt dat al vroeg beschikbaar was.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    8,8
    Ideaal voor kortverblijf
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi !! Ik kwam ook telkens op Telenethomespot terecht ipv de locatie zelf...

    Ontbijt was heerlijk & de kamer was supergezellig ! Fraai gebouw ook gedecoreerd met permanente kerstversiering...

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 mei 2018

    9,2
    Perfecte kamer en schitterend ontbijt voor die prijs!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets viel tegen. Er was geen lift, maar wat wil je?

    Vlak tegenover het station en met zicht op het plein, zonder er hinder van te ondervinden. De kamer was ruim en perfect in orde, met een schitterend bed. Op het ontbijt ontbrak alleen Champagne.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    6,3
    kamer was erg klein en geen goede stoelen om op tezitten ...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    kamer was erg klein en geen goede stoelen om op tezitten kon net de douch in het was wel schoon geen haakje voor je handdoeken ontbijt was heel goed en werd goed aangevuld

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    5,4
    Gelukkiglijk voorbij en niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had op voorhand gebeld met de vraag of het mogelijk was om rond 6u ‘s morgens te ontbijten. Waarop men mij vertelde dat dit niet mogelijk was maar 6u15 was wel haalbaar. Het zou wel vrij beperkt zijn. Toen ik op woensdagavond aankwam, was dit ineens niet meer mogelijk wat het ontbijt was pas vanaf 8u.

    Dat ik hier slechts 1 nacht heb verbleven en ‘s morgens niemand van het personeel moest tegen komen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    8,8
    Superleuke citytrip gehad in Leuven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Staat van het bed (kuil in matras) Geen parkeergelegenheid bij hotel.

    Goede locatie, heerlijk ontbijt, mooie kamer, schoon. Vriendelijke mensen. Zeer goede prijs!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,8
    Fantastische prijs-kwaliteit verhouding in het centrum van Leuven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Sommige delen van de vloer zijn gehorig (bijv. bij de badkamer).

    Goed ontbijt en ligging is perfect. Nog geen 10 min lopen naar het centrum. Parkeergarage en station op het aangelegen plein. Leuke kroegjes en restaurantjes op ditzelfde plein.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    6,7
    Goed hotel om stad te bezoeken! Dicht bij treinstation.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de bagage niet in een aparte afzonderlijke ruimte kan worden gezet!

    Het ontbijt was uitgebreid! Wel spijtig dat het maar tot 9 uur is! De mevrouw van het ontbijt is heel vriendelijk!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,1
    Voor een festival weekend een goede optie in Leuven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De bedden hadden een kuil. In de douche geen plankje voor de shampoo en de douchebak is erg glad.

    De kamer was ruim, de ligging goed t.o.v. station, shuttlebussen en centrum.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    8,3
    Prima.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Klein minpuntje: de douche was superglad.

    Het ontbijt was super-lekker met veel keuze. Mijn kamer had een prachtig uitzicht op het Martelarenplein en het station van Leuven, heel goed bed met zacht donsdeken, mooie badkamer, tv, bureau, extra tafeltje...

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    8,8
    Geweldig lang weekend gehad. Alles goed te bereiken met een 3-dagen openbaar vervoer voor €12
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Parkeer faciliteiten viel tegen, had graag wat meer informatie ontvangen over de mogelijkheden.

    Ontbijt was heerlijk en de Botanische tuinen was fantastisch, een echte aanrader!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    6,7
    Lekker ontbijt, aardige kamer.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De geur in het hotel. Er hing echt een vreselijke rioollucht, met name in het restaurant en de gangen. Gelukkig was dit in onze kamer niet zo. De badkamer was erg stoffig en bedden erg zacht.

    Lekker ontbijt, aardige kamer. Op loopafstand van het station, leuke winkels en restaurants. Goed betaalbare parkeergarage op ruim 10 minuten lopen van het hotel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    9,2
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was zeer goed! Dekamer was voor ons goed genoeg om te slapen en douchen ,de rest van de dag was je toch buiten om de omgeving te ontdekken en bezienswaardigheden te bekijken .

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    7,9
    Goed bed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er ging een hardnekkig putgeurtje in de kamer. Jammer!

    Goed bed. Lekker, gevarieerd ontbijt. Vlakbij station Leuven. Makkelijk auto parkeren in parking station.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    10
    Prima logies, uitstekend ontbijt, ruime kamer met alle comfort
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer lekker ruim ontbijtbuffet. Telkens vers aangebrachte eitjes gebakken met groentjes tussen, gerookte zalm, tomaat met mozzarella, kwaliteits yoghourt, allerlei broodjes, ... Zeer goed gelegen, dicht bij het station. Geen straatlawaai. Ruime kamer, goede douche, goede verwarming en verlichting. Prijs - kwaliteit op een zondag geboekt is zeer interessant.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    8,3
    Fijn hotel, waar voor je geld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed heeft zijn beste tijd gehad.

    Goed ontbijt. Ruime kamer op de zolderverdieping. Heerlijke stilte. Niets gehoord van andere gasten terwijl alle kamers bezet waren.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    7,1
    Prima ontbijt, lekker stil, centrale locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Muffe lucht op de kamer, maar ramen kunnen open, bed is wel erg zacht, haakjes in kamer en vooral badkamer voor handdoek etc ontbreken.

    Prima ontbijt, lekker stil, centrale locatie.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    6,7
    Goede prijs-kwaliteitverhouding, goed plekje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is gehorig en de bedden zijn erg zacht. Verwarrend is dat er geen receptie is. Om bij je kamer te komen, moet je door een vol restaurant lopen met je koffer. Als je zoals ons in de avond aankomt althans.

    Ontbijt was erg goed, de locatie prima. De kamers klein, maar goed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    6,7
    Redelijk
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het inchecken stonden we voor een dichte deur, er hing een briefje met een tel nr.. geen gehoor, hotel zelf gebeld gaven ze aan dat de deur open was. Erg onprettig en onduidelijk! Te zachte/ingezakte bedden..

    Prima ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2018

    9,6
    Goede keuze
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Na 2 dagen verblijf, kamer en ontbijt kunnen wij u meedelen dat dit ons zeer goed bevallen is. Wij zijn er eergisterenavond ook gaan dineren. Hierbij willen we de kok nogmaals bedanken, hij verdient een dikke pluim.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    9,2
    Prijs/kwaliteit, zachte bedden, (gratis) fles water op...
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was prima in orde. Geen minpunten !!

    Prijs/kwaliteit, zachte bedden, (gratis) fles water op de kamer, gratis tandenborstels met tandpasta in verwerkt. Het toppunt was het heerlijke ontbijt met verse eitjes (spiegelei, hardgekookt eitje, spekreepjes, verse vruchtensalade, ...) kortom voor ieder wat wils !! Dit voor een 1 * hotel, is gewoonweg super !!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    8,8
    Ik kom hier regelmatig voor een kort verblijf.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik kom hier regelmatig voor een kort verblijf. Vaak moet ik heel vroeg uitchecken. Dan wordt een heel compleet, goed verzorgd ontbijtpakket voor mee klaar gelegd. Goede service!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    9,2
    Verblijf zonder negatieve opmerkingen, en zeker aan te raden!
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was zeer ruim, met ook een grote badkamer. Alle faciliteiten waren aanwezig, en nergens een negatieve opmerking. Het ontbijt was beschikbaar tot 10u30, wat een grote plus is, aangezien veel hotels hiermee vroeger stoppen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    7,5
    zeker voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer was helaas niet gereed, hebben hiervan direkt melding gemaakt,kreeg als antwoord dat mensen te laat vertrekken uit hun kamers en dat deze daardoor niet optijd gereed zijn voor de volgende gasten. Er was maar een persoon verantwoordelijk voor alle kamers en de schoonmaak van t restaurant.dat kan toch niet goed gaan.

    ontbijt was zeer uitgebreid,met voldoende verse produkten voor ieder wat wils.Brood was er in verschillende soorten aanwezig en de eitjes werden steeds vers gebakken. ook was er een variatie aan koffiekeuze en thee.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    9,2
    Wij hebben hier een heel aangenaam verblijf gehad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voor mij persoonlijk was het matras op het bed veel te zacht maar dat is persoonlijke voorkeur. En dat je steeds door het restaurant moet als je het hotel wilt binnengaan of buiten gaan.

    Goed en vriendelijk ontvangen door hotelpersoneel. Voldoende ruime, propere nette kamer en badkamer. En een heel goed ontbijt met meer dan voldoende keuze. Ga dit zeker aanbevelen bij vrienden.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    9,2
    Een prima hotel voor een geweldige prijs.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een prima hotel voor een geweldige prijs. Al het noodzakelijke voor een goede nachtrust is aanwezig en het is goed gelegen. Ook het ontbijt is lekker.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    7,5
    prima geslapen uiteindelijk
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er is geen rekening gehouden met mijn verzoek, as low as possible, vervolgens zat ik op 5 hoog op de zolder zonder lift en smalle traptreden, lage leuningen!

    Ontbijt en kamer prima

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    7,1
    Bevredigend.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Slecht geslapen door grote pomp die ergens aan het draaien was (werken station ?). Leek alsof iemand de ganse nacht house-beats aan het draaien was.

    Ontbijt was goed uitgebreid.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    9,6
    voor herhaling vatbaar.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We moesten veel trappen doen met de valies. We lagen langs de straatkant waardoor wel soms lawaaihinder.

    Het ontbijt was zeer lekker! De kamer was ruim en net, alsook de badkamer. Het personeel is vriendelijk.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    8,3
    Kleinschalig hotel, verzorgde kamers, uitgebreid ontbijt,...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers enkel per trap bereikbaar.

    Kleinschalig hotel, verzorgde kamers, uitgebreid ontbijt, vriendelijk personeel. Dicht bij station en toch vrij rustig. Goeie prijs-kwaliteit verhouding.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    8,0
    Vriendelijk, behulpzaam personeel, stille kamer, uitzicht op...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wat verouderde en eenvoudige douche, zichtbare eerdere lekkages in plafond. De loop door het restaurant verbaasde ons wat. Als dinerend gast in de loop is het onrustig.

    Vriendelijk, behulpzaam personeel, stille kamer, uitzicht op plein. Uitstekend ontbijt in het restaurant; in de avond mooi geserveerd en goed te dineren. Parkeren op loopafstand voor 6 euro per dag in overdekte parking P Minckelers. Ruime kamer, zitje voor twee personen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    8,3
    Ideaal zakenverblijf
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen degelijk btw-bonnetje kunnen krijgen (enkel van het restaurant en niet van het hotel) want waren het boekje kwijt. Baas is niet altijd aanwezig om zulke zaken te kunnen oplossen.

    Telkens ik in Leuven moet zijn voor opleiding, kies ik dit hotel. Prima prijs-kwaliteit verhouding, ruime comfortabele kamer met bureautje, prima ontbijt, op een boogscheut van het treinstation en stadscentrum.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 februari 2018

    7,5
    Alles wat je moet hebben...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Tv werkte niet op de kamer, maar hiervoor werd een compensatie aangeboden.

    Geweldig ontbijt, fijne locatie dicht bij trein en binnenstad. Geen 5 sterren maar dat weet je voor deze prijs. Alles is gewoon ok, je hebt wat je moet hebben. Fijne geste gedaan omdat de tv op mijn kamer niet werkte.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    7,5
    de kamer viel tegen als ook de trappen en daar door is u verblijf niet goed personeel en ontbijt oke
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    de kamer viel tegen te hoog en te klein wij hadden bij de opmerking gezet invalide en hadden een kamer op het derde verdiep voor ons eindelijk zijn wij naar het eerste verdiep kunnen gaan maar die kamer was veel te klein volgens de foto van wat wij bestelt hadden

    ontbijt was zeer goed behulpzaam personeel

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    7,9
    Meer moest dat niet zijn als ontbijt.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was helemaal boven. Er moest bijverwarmd worden met een elektrisch vuurtje, dat gaf dus niet zo'n gezellige warmte. Het groot licht mocht iets feller om te studeren.

    Meer moest dat niet zijn als ontbijt. Lekker gegeten dus.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    8,8
    Voldeed prima voor 1 nacht. Ik verbleef er als student.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was een beetje chaotisch aan het onthaal. Verder geen opmerkingen.

    Meer moet dat niet zijn als ontbijt. Lekker gegeten met als keuze ook zalm. Kamers zijn basic. Geen grote luxe dus, maar dat is voor 1 nacht ook niet nodig.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    7,1
    Goed voor 1 nacht.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Communicatie tussen 2 gebouwen. Ik kreeg een sleutel van de kamer, met een nr erop. Pas na een halfuur hadden ze door dat mijn kamer in het gedeelte ernaast was. Ook s'morgens toen ik het beloofde inbegrepen ontbijt wilde nuttigen, kreeg ik het antwoord dat dat niet voor de logies van het andere gebouw waren. Terwijl u website dat wel aangaf. Al bij al een goede nachtrust gehad, maar ik ga waarschijnlijk toch geen 2e maal boeken.

    De kamer was netjes goede bedden.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 januari 2018

    7,5
    Het was een gezellige kamer, klein maar fijn.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had gevraagd bij aankomst gevraagd of het mogelijk was om een ontbijtpakket te maken aangezien ik al vroeg moest vertrekken. Dit was geen probleem, alleen toen ik 's ochtends beneden kwam, was dit niet gebeurd. Het personeel was wel behulpzaam om toch nog snel iets samen te rapen om mee te kunnen geven.

    Het was een gezellige kamer, klein maar fijn.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 14 januari 2018

    9,2
    een echte aanrader
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Heel proper, lekker eten (zowel 's avonds in het restaurant als het uitgebreide ontbijt), heel rustige omgeving en goede isolatie (de kamer lag vlak boven het volle restaurant, en toch was er niets te horen), WIFI werkt goed. Op website staat ontbijt van 7 tot 9. In het weekend bleek dit 8 tot 10 te zijn, maar we konden zonder probleem toch iets vroeger ontbijten!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 13 januari 2018

    9,2
    Het is niet de eerste keer, dus ik weet wat ik krijg:...
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het is niet de eerste keer, dus ik weet wat ik krijg: vriendelijke ontvangst, een net bed met een heerlijk zachte matras, proper badkamertje met douche, en een voldoende keuze aan het ontbijtbuffet voor een stevig ontbijt. Ideaal voor wie graag nabij het station verblijft, minder geschikt voor wie minder goed te been is (geen lift).

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    7,5
    Prima prijs/kwaliteit verhouding! Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je moet wel steeds trap lopen naar je kamer. Dus minder geschikt als je slecht ter been bent.

    Prima prijs/kwaliteit verhouding. Mooie locatie, schone kamer, en heerlijk ontbijt. Een prima verblijf gehad!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    6,3
    Mooi pand, goed ontbijt maar tegenvallende kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    We vonden de kamer en de doucheruimte erg klein en er was ook beperkte zitruimte.

    Het ontbijt was prima verzorgd en het personeel was vriendelijk en de kamer werd goed verzorgd elke dag.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    8,3
    Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    In kamer 8 kan de badkamerdeur een druppeltje olie gebruiken :) Onthaal zou iets warmer kunnen, komt ietwat onverschillig over.

    Prima ligging. Heel centraal, maar toch rustig. Kamer basic maar zeker in orde. Heerlijke douche. Verzorgd ontbijt: heerlijke broodjes, diverse soorten beleg, kortom prima. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    10
    Prima locatie, voorzieningen en uitstekend ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We wilden 's middags tegen 3-en even rusten op de kamer, was echter nog niet schoongemaakt om deze tijd.

    Uitstekend ontbijt, locatie prima! Je bent zo in het centrum. Geen last van bussen en treinen ook al ligt het hotel vlakbij het trein en busstation!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    9,2
    Uitstekende prijs kwaliteitsverhouding, aangename en ontspannende accomodatie
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Sommige tafeltjes bij het ontbijt stonden redelijk dicht bij elkaar. Daar dan beetje weinig privacy.

    Zoals de vorige keren, voldeed deze accommodatie volledig aan onze verwachtingen. De badkamer was heel proper, met een douche die voldoende hoog was.(niet altijd evident) Heerlijk geslapen in een comfortabel bed. Het ontbijtbuffet was voortreffelijk, heel lekker ontbeten.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    8,3
    Prima, voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De bedden waren goed, alleen de hoofdkussens waren te plat. De badkamer was prima, maar het douchewater (wel goed warm!) liep niet snel weg.

    Ontbijt was bij de prijs inbegrepen, was heel goed verzorgd. De kamer was basic, rustig, de bedden waren goed. Het hotel ligt tegenover het bus- en treinstation, aan een plein met verschillende leuke horecagelegenheden. De afstand naar het centrum van de stad is makkelijk te lopen, maar er rijden ook veel bussen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    8,8
    Ideale locatie en lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Jammergenoeg wel wat lawaai overdag van de bussen aan het station, maar 's nachts hebben we wel een goede nachtrust gehad.

    Zeer lekker ontbijt, goede ligging en mooie kamer.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    6,7
    lekker en ideaal gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Onze bagage afgeven 's morgens en men zei inchecken kan van 15 uur, maar om onze kamer was nog niet in orde bij aankomst rond half vier. Er was ook geen gelegenheid om iets te drinken in het hotel dus moesten we bij de buren op café.

    Ontbijt was lekker. De kamer was voldoende groot. Ideaal geleggen voor het openbaarvervooer en een bezoek aan de stad.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    5,4
    Niet voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    We werden naar hotel Industrie verplaatst terwijl we Milles Colonnes hadden geboekt. Als we in hotel Industrie hadden willen zitten hadden we dat wel geboekt. Ik vind dat Booking hier iets tegen moet doen. In de badkamer had men een vochtprobleem en zat schimmel. Op het verzoek aan de schoonmaakster om dit schoon te maken werd niet gereageerd. We hebben dus zelf maar een anti schimmelmiddel gekocht en schoongemaakt. De kamer was verder schoon alleen zat er wel veel spinrag aan het plafond. Er waren weinig stopcontacten in de kamer. De aansluiting van apparatuur door de hoteleigenaar was niet volgens de voorschriften.

    Het ontbijt was goed. De ligging van het hotel was centraal.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    9,2
    Top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets noemenswaardigs maar de douche in onze kamer (2) sprong regelmatig op erg heet en dan weer kouder.

    Zeer naar onze zin gehad, was de prijs meer dan waard! Zowel de kamer als het ontbijt was perfect. Fijne bedden. Parkeertip: voor 6€ per 24h in de jp minckelensstraat op ca 500m van het hotel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    7,9
    Ligging en prijs.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voor de prijs mag ik er eigenlijk niet over klagen, maar het licht in de kamer is wel erg ongezellig.

    Ligging en prijs. Goed bed. Uitstekend ontbijt. Ondanks ligging bij station was het erg rustig.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    6,3
    Uitstekend ontbijt.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sterke rioollucht in badkamer met name in de nacht. Erg doorzakkende matrassen. Niet geschikt voor mensen boven 70 kg. In badkamer geen haakjes voor kleding.

    Uitstekend ontbijt. Ligging tegenover het station.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    9,2
    -Ruime Propere kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    genoeg parkeergelegenheid in buurt alleen vrij duur

    -Ruime Propere kamers -Uitstekend ontbijt met super verse pistolets en broodjes. en Beleg van topkwaliteit -ligging tov winkels ,oude centrum,kerstmarkt is perfect -zou hier zeker terugkomen

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    10
    Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het enige minpuntje is misschien de enkele beglazing langs de zijde van het Martelarenplein maar daar hebben wij niet echt hinder door gehad. Door de verschillende trappen niet zo geschikt voor mensen die minder mobiel zijn.

    Heel vriendelijke ontvangst! Het ontbijt was meer dan in orde! Lekkere broodjes, vers en voldoende beleg, eitjes, spek ... vers fruit, Yoghurt ... Noem maar op het was er! De kamer was zeer ruim en erg netjes, is zelfs geschikt voor een langer verblijf.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2017

    7,9
    Goede prijs kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Entree door het restaurant is een beetje vreemd. Je staat in te checken aan de bar en dat was ging vrij chaotisch. We kregen de sleutel van een kamer die nog niet was schoongemaakt. Zelfde gold bij het uitchecken. Ze konden niet direct vinden of we al betaald hadden.

    Hotel ligt tegenover het station. Grote kamers en goed ontbijt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    9,6
    Top!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We lagen op kamer vooraan en s'morgens wel lawaai van vertrekkende autobussen aan het stationsplein.dit was het enige minpuntje.

    Het was een fijne verrassing dit hotelletje was prijs kwaliteit super.goed volledig ontbijt inbegrepen zeker aanrader voor een kort vakantie!!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    8,8
    Uitstkekende prijs/kwaliteit verhouding.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst om 21.45 was hotel al gesloten. Via huisbel kwam snel iemand en konden we inchecken.

    Parkeergarage onder station schuin tegenover hotel. Kosten slechts €7 voor hele nacht. Ruime keuze bij ontbijt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    7,5
    Al bij al aan te raden
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kabaal van de andere gasten, kon pas om 24.00 de slaap vatten hierdoor, tijdens uitchecken krijg ik te horen dat ik nog moest betalen ondanks dit gebeurt was (10min moeten wachten eer ze dit zelf door hadden) en zeer slecht deels verstaanbaar personeel.

    Orde en netheid van de kamer, lekker en zeker voldoende ontbijtbuffet

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    8,3
    Dicht bij het station, de ring en het centrum.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Smalle trappen. Geen lift. Matig ontbijt. Je door een restaurant een weg naar buiten moeten banen .

    Dicht bij het station, de ring en het centrum. Comfortabele, nieuw ingerichte kamer.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    7,1
    Verblijf voor één nacht was oké, gezien de locatie en prijs-kwaliteit verhouding dat wel juist zat.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen mini-bar in de kamer Redelijk weinig geluidsisolatie (je hoort de persoon boven en naast jou... voetstappen, snurken, en ook buiten hoor je het lawaai nog redelijk goed). Vernieuwd interieur maar niet zo mooi afgewerkt. De shampoo die voorzien werd in de douche was van heel slechte kwaliteit. Mijn haar was bijna niet uit te kammen erna. De haardroger moet je halen in de receptie. De receptie was blijkbaar gesloten om 22u.. Dat wist ik niet... ik stond voor een gesloten deur. Klein briefje hing gelukkig aan de deur dat ik mij moest aanmelden in het hotel ernaast. Daar kreeg ik dan de sleutel dat er zowel één was voor de voordeur van het hotel als voor de slaapkamer.

    Voldoende prijs-kwaliteit Goede locatie recht tegenover station Er waren tandenborstels voorzien Aangenaam warm in de kamer Netjes Goede matras Goed ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    8,3
    Het was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We waren verrast dat er geen parkeergelegenheid in de nabije omgeving was. Maar is goed opgelost. We vonden het jammer, dat we steeds door het restaurant moesten lopen om naar onze kamer te gaan. We vonden het ook storend voor de desbetreffende gasten. Daarnaast was de etensgeur van het avond eten niet prettig. Waardoor wij ook elders zijn gaan eten.

    De ligging was zeer prettig. Dichtbij het centrum. Goede verzorging van het ontbijt. En de kamer was prima.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    7,5
    ideaal als overnachting om de stad Leuven te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het onthaal was heel flauw en puberaal ! Het zou beter zijn dat ze wat meer met de gasten bezig zijn dan lol maken onder elkaar waardoor de aandacht voor de klant verloren gaat. Kamer xx en nu betalen was het enige dat als ontvangst gegeven werd.....

    het ontbijt was super en ook de mevrouw die het ontbijt verzorgde ! de netheid van de kamers was ok !

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    10
    Fijn Hotel , Top locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voor ons zijn er geen minpunten . Alles is er uitstekend

    Het ontbijt is zo als wij weten altijd Top, ruime keuze , genoeg voorradig . De bedden zijn zalig , goede matras & bijbehorend donsdeken , De kamers liggen er altijd zeer proper bij . Kortom als wij naar Leuven komen om een concertje mee te pikken is Hotel Mille Colonnes onze vaste stek waar wij graag verblijven :-) Tot een volgende Mia & Stafke

    Verbleven in november 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: