Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over NH Brussels Bloom 4-sterren

Rue Royale 250, Sint-Joost-ten-Node (Saint-Josse-ten-Noode), 1210 Brussel, België

#60 van de 215 hotels in Brussel

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2874 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    6,3
    onaangenaam
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met uitzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    zeer onvriendelijk personeelslid ontmoet. wilde niet luisteren en bleef maar aangeven dat er borg betaald moet worden. heb gereserveerd online en.vooraf betaald wordt ter plekke verrast met 50euro borg contant.

    mooi uitzicht

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    5,8
    Desondanks wel prima geslapen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kwamen aan om 3 uur snachts en reservering was niet te zien in hun systeem dus moest receptionist het ter plekke doen. Bedje moest ik vragen nadat ik op de kamer het bedje niet trof. Wel gelijk gekregen. Parkeerkosten voor 27 euro vind ik enorm prijzen terwijl het buiten gratis parkeren is.. maar helaas alles was al vol snachts qua parkeerplek.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    6,7
    goed bed - stille kamer - vriendelijk personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De douche kop is dringend aan vervanging toe, met als gevolg weinig druk op het water Tijdens het weliswaar zeer goed ontbijt, hoorde ik in de keuken een personeelslid een collega een koude douche geven: het gesprek was duidelijk een uitbrander. Gasten verlangen rust bij het ontbijt, gene personeelsdiscussies.

    goed bed - stille kamer - vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,1
    Eerder in deze hotel verbleven. Was toen tevreden nu niet meer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je voelt de veren in de matras in je rug steken. Airco werkte niet ramen gingen ook niet open Bij uitchecken zeer lange rij. 1 persoon dat alleen moest in en uitchecken en telefoon bedienen. Op een zaterdag...

    Ruime kamers Proper

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    6,3
    Hotel prima Bar/restaurant personeel onbeschoft
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Een internationaal hotel die de bar en restaurant niet open stelt voor hotelgasten omdat er een receptie plaatsvond. Met pijn en moeite mag je een drankje bestellen aan de bar. Het personeel in de Bar/ restaurant was ronduit onbeschoft. Zeer slechte ervaring hiermee gehad!

    ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,9
    Mooi en comfortabel hotel niet ver van centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Op de website van booking.com aanbevolen voor volwassene en twee kinderen, echter, het staat er niet duidelijk bij dat je indat geval een extra bed a 25 euro dient bij te boeken.

    Top ontbijt, met wafelkar, erg leuk en lekker

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,3
    Parkeren onder het hotel, prima kamers, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Toch wel enigszins ver van het centrum (20 minuten flink doorlopen met gezin) Ook geen geschikte horeca in nabijheid

    Parkeren onder het hotel, prima kamers, vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,3
    Fris, tof hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bad beetje verouderd, maar rest badkamer prima

    De originele schilderingen boven het bed. Heel mooi. Hotel is mooi aangekleed. Ontbijt goed, maar sneller bijvullen bij drukte zou nog beter geweest zijn

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    8,3
    Prima hotel voor korte citybreak, goede prijs-kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goedkoop gemoderniseerd. Gebruik sporen al zichtbaar.

    Prima hotel in nabijheid centrum. Rustig gelegen maar je hoort stadgeluiden (tram, verkeer) zoals te verwachten op loopafstand van uitgaanscentrum.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    9,2
    Heel netjes!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer XL voor 2 Personen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is nergens een pin-automaat in de buurt. Als je dus geen credit-card hebt, neem dan €50,00 cash mee! Staat nergens gemeld...

    Het ontbijt was heerlijk

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    7,1
    Nog steeds Bloom maar de uitstraling van enkele jaren geleden verdwijnt stilletjes.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het restaurant was vroeger stukken aantrekkelijker en van betere kwaliteit. Nu is het echt wel 'pover'. Het eten was goed maar het geheel mist gezelligheid. De kamers van het hotel beginnen wat van hun 'oude glorie' te verliezen.

    Ik ken het hotel Bloom van enkele jaren geleden. Ondertussen is het nieuwe wel verdwenen maar de kamers zijn nog altijd ruim en comfortabel. En de zalige 'Bloom-geur' is er ook nog steeds; jammer dat ze dit als home-parfum niet meer verkopen. Het ontbijt was apart te betalen en toch wel duur als je niet de tijd neemt om vanalles te proberen. Het busje waar je zelf wafels kan bakken is wel leuk. Ook goeie koffie, veel vers fruit, ... allemaal in orde. De bar is nog altijd sfeervol maar het restaurant is, in tegenstelling tot vroeger, niet meer zo aangenaam.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    5,4
    Enigzins teleurstellend.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bed is slechter dan het goedkoopste matras van Ikea, de stalen veren zijn duidelijk voelbaar aan de oppervlakte. Het ontbijt is veel te duur, eu 24 kan je prima voor dineren. Voorts betaalden wij de hoofdprijs van eu 169 voor een standaard kamer, een dag later was het eu 139 en een week later eu 115. Men kon niet vertellen waarom deze dag zo duur was.

    Grote kamer met mooi uitzicht

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    7,9
    Weekendje Brussel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was sterk verouderd. Een bad/douche in een, met een stop zodat het water niet zou weglopen. Dit vond ik persoonlijk een tegenvaller. Daarnaast vond ik de prijs te hoog, aangezien je ter plekke nog 22 euro pp moest betalen voor het ontbijt!

    Heerlijk ontbijt met een heel uitgebreid aanbod. Er waren verse wafels, pannekoeken, verschillende soorten beleg, yoghurt, dranken etc! Echt de moeite!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    9,2
    Zeer aangenaam hotel met mooie kamers, vlakbij Botanique
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Op kamers aan straatkant hoor je behoorlijk wat lawaai van het verkeer. Met goeie oordopjes kan je er wel doorslapen.

    Zeer aangenaam hotel met mooie kamers, vlakbij Botanique

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    6,3
    ontbijt was heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 2 nachten

    schoonmaken zou een stuk beter kunnen. En vooral de niet zichtbare plekken. Ga vooral eens met een doekje voor het raam langs. Daar zat behoorlijk wat schimmel. En dat was niet van een week.

    ontbijt was heerlijk. Veel keuze

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 3 februari 2018

    7,1
    Goed. Maar let op uw gasten!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel ging over naar een nieuw systeem. Geen focus op guest experiance. De douches staan niet op de foto. Oud. Douchegordijn, douchen in het bad. De douche kop in kamer 405 is helemaal afgekloven. Niet best. Ondanks dat het niet vies is. Oogt t vies. De bedden liggen heel lekker. Senseo op de kamer is matig. Niet meer van deze tijd. Ontbijt is erg goed. Veel keuze. Tot 10 uur aangevuld. Verse jus. Eigen wafels maken.! Top!

    Ruime kamers. Leuk design. Dicht hij de metro

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 januari 2018

    7,9
    dikke prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het parkeren is verschrikkelijk duur. Buiten voor de deur laten staan is geen optie. De kans dat de auto ruiten sneuvelen is erg groot. Dat lijken ze te weten. 22 euro is te gek voor woorden.

    ontbijt is super en zeer uitgebreid

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    6,7
    De ligging is prima, personeel is aardig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 2 nachten

    Ik vond dat het minder goed schoon was dan de vorige keer, dat was febr 2014. Toen was alles nieuw en fris nu vond ik jammer genoeg toch wel erg veel gebruikerssporen in de kamer, de vloerbedekking, het meubilair, sanitair etc.... Het was op zich oke, maar bijvoorbeeld de salade was echt niet fris meer en niet vers genoeg. Meer keuze verwacht voor vegetariërs en veganisten. ook nergens gluten en of lactose vrij. De bediening van het interne internet systeem met de afstandsbediening was erg lastig!!! Er waren lampen kapot en geen theefilter in de Senseo.

    De ligging is prima, personeel is aardig.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    6,7
    Het hotel heeft een te groot bedrag op mijn credit card...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel heeft een te groot bedrag op mijn credit card gereserveerd. Vele keren gemaild maar het wordt simpelweg ontkend en niet opgelost. Tot op heden is dit probleem nog steeds niet opgelost.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    6,3
    Mijn verblijf 10 jaar terug is me beter bevallen dan nu.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had 3 kamers gereserveerd via booking, waarvan ik er 1 had afgezegd (door sterfgeval), wat helaas niet lukte. Het volledige bedrag van de kamer werd maw aangerekend. Een 10-tal jaar geleden verbleef ik reeds in het hotel, je merkt dat het verouderd is. Aan de balie spreekt men geen Nederlands en het inchecken verloopt niet echt eenvoudig en dat vonden mijn medereizigers tevens ook. De ondergrondse parking is handig maar nogal duur. € 27.00

    De kamer was groot en had een zalig bed.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    5,0
    Het bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene van de kamer en vooral badkamer was ondermaats Ontbijt was heel druk, koffiemachines waren kapot, de producten smaakten niet echt vers,...

    Het bed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    9,6
    Leuk hotel, vriendelijk personeel; fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met panoramisch uitzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het "panoramische uitzicht" viel een beetje tegen. Dit ligt denk ik niet zozeer aan het hotel, maar meer aan de stad zelf.

    Ontbijt was erg lekker en ontzettend uitgebreid. Alles werd tot het laatste moment goed aangevuld, en het busje waarin je zelf wafels kon maken was erg leuk! De kamer was enorm, met zelfs een losse wc. Het was mooi schoon, en de schildering op de muur was een leuke toevoeging aan de kamer.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    6,7
    niet voor herhaling vatbaar vanwege de slechte matras en service restaurant.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht

    bed; slechtste matras in jaren resto: had eten besteld, zoutvat was kapot waardoor eten onder het zout zat, hierdoor niet meer eetbaar, hier werd niet naar gekeken.

    Ontbijt was super, eten in resto middelmatig, bed slecht, veren waren gewoon te voelen van de matras, voor mij zou het hotel goed zijn als de matras goed was en badkamer met een douche. Voor de goedkoopste kamer te boeken was de ruimte wel zeer goed. Kamers zijn ruim.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    8,8
    Fijn hotel, heerlijk geslapen.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slaapkamer relatief basic en daardoor niet super gezellig. Hoe dan ook: heel lekker geslapen!

    Goede, centrale locatie (voor wie in regio Schaarbeek-Sint-Joost-Centrum wil zijn) en toch heel rustige kamer. Proper, goed bed, vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    8,8
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond de douche tegenvallen, vrij weinig water uit de douchekop.

    Mooie kamers en alles goed schoon. Parkeergelegenheid bij de locatie en goede wifi.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    8,3
    Gezellig met een leuke dosis design.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Entertainmentsysteem op de televisie was ronduit slecht. Te langzaam om echt gebruiken; het speelde niet eens een liedje af met spotify. Het leek aan het internet te liggen. Verder geen fantastische douche, maar alles was wel schoon en prima.

    Kamers hebben een creatieve muur en onze wastafel had een design-modelletje. Echter wel allemaal wat minder dan het lijkt, maar desalniettemin een leuke kamer. Daarnaast is de bar erg gezellig en levendig. Dan zie je niet heel vaak.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    7,5
    Het verbllijf was uitstekend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    bij de boeking had ik vermeld dat we met twee kinderen -10 en 8 jaar kwamen . Aa n de receptie wisten ze daar niets van en dan moesten we bijbetaten voor een grotere kamer en hetbijplaatsen van een bed

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    5,0
    1 nacht in de kou
    • Groep
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lift stuk en we sliepen op de 4de verdieping. Waren daar voor een zizkenhuisopname de dag erna. Verwarming werkte niet op de kamer. Slecht geslapen wegens de kou.

    De parking

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    6,3
    Prima voor 1 nacht, ok prijs.
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was wel een teleurstelling, aangezien ik maar één nacht bleef geen opmerking gemaakt; dit hotel doet zich voor als heel hip, berichtje na boeking "zorg dat je voldoende plaats hebt op je telefoon want je zal van alles een foto willen nemen" maakte de verwachtingen alleen maar hoger; nu, ik heb geen enkele foto genomen, kamer was misschien hip en modern 15 jaar geleden, het kotsgroene tapijt hielp ook al niet echt; wel een heel lekker bed, heel goed geslapen dus; ontbijt was uitgebreid en lekker. Zou wel niet in dit hotel blijven voor een langere tijd. Onthaal sprak, alweer, amper Nederlands; Nederlands is een landstaal en ik wil graag in mijn eigen taal geholpen worden. In het Frans dan maar alhoewel het personeel aan de balie dan weer wel liever met een Vlaming in het Engels wil praten! Dat ga ik dus niet doen!

    Ok ligging; niet echt helemaal in het centrum maar toch dichtbij;

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    7,5
    Ontbijt is prima.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met panoramisch uitzicht
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren in de parkeergarage is kostbaar, moest € 27,- betalen.

    Ontbijt is prima. kamers zijn ruim en oke. Helaas ligbad in de badkamer i.p.v. een ruime douche.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    9,6
    Voor herhaling vatbaar!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hotelkamerdeuren sluiten vrij luidruchtig, waardoor je dit zo nu en dan zou kunnen horen.

    De kamer en het kingsize bed waren zeer prettig. Tevens was het ontbijt uitstekend!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    7,9
    Ontbijt was heel goed en heel veel keuze, uitchecken verliep...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht

    Bij aankomst zaterdagavond was de receptioniste heel nors en onvriendelijk! De kamersleutel werd afgegeven en zonder een welkomstwoordje mochten we zelf uitzoeken waar onze kamer was.

    Ontbijt was heel goed en heel veel keuze, uitchecken verliep heel vlot en vriendelijk!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    4,6
    Niet voor herhaling vatbaar.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met panoramisch uitzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1) personeel is weinig competent. Ik vroeg bij aankomst een late checkout bij vertrek. Dit zou geregeld worden, echter vond de ochtend ploeg daar niets van terug waardoor ik 3x gestoord ben én vooralsnog de kamer vroeger heb verlaten. 2) De kamers zijn akoestisch zeer slecht geïsoleerd. Als iemand op de gang komt hoor je alles, je hoort de deuren open en dicht gaan, je hoort je bovenbuur, onderbuur, buurman links en rechts hun kast openen, naar het toilet gaan etc. En ik had dan nog een superieure kamer. Wat moet dat niet geweest zijn in een standaard kamer. 3) op zondag en maandag middag is het restaurant niet open.

    De parking voor de wagen

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    4,6
    Hels en stresserend
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was aan de lift en aan de voorkant waardoor we precies pal op het tramspoor verbleven met alle dito lawaai als bonus. De bel, het gerammel, getokker en gedoekedoek ... dus geen nachtrust wat nu precies de bedoeling was van het hotel om s ochtends de verplaatsing van thuis niet vroeg te moeten maken aangezien hotel vlakbij de business afspraak

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    7,1
    Lekker grote kamers en leuk ingericht.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Een van mijn matrassen was echt slecht. Ik kon de spiralen voelen. Halverwege de nacht op ander matras gaan liggen en die was beter. De naden in de douche en bad zijn smerig bruin. Is dat echt net schoon te krijgen? Past echt niet bij een hotel met uitstraling zoals Bloom. Wifi moet je steeds opnieuw inloggen. Is dat echt nodig? Lijkt me niet meer van deze tijd, toch?

    Lekker grote kamers en leuk ingericht. Leuke sfeer!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,9
    De sfeer die in het hotel hing.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche en het bad in een. De hele kamer had een moderne, strakke,mooie uitstraling en het bad viel daar buiten.

    De sfeer die in het hotel hing. Het had de luxe van een uitstekend hotel, maar het voelde meer als thuis door de inrichting en sfeer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    8,3
    een fris en heerlijk hotel, op alle vlakken
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat ik hier in een fantastisch hotel niet terecht kan in het Nederlands .... Overschakelen naar Engels was geen probleem, maar het voelde wat vreemd aan. Het personeel die bij het ontbijt nagaat of je wel geboekt hebt met ontbijt, was niet van hetzelfde niveau van het hotel .... Jammer. Ligt niet aan hen, maar aan de keuze van het hotel wie men in de front zet.

    inkom --> luchtig en modern ontvangst --> echt hartelijk ontbijt --> super kamer --> echt zalig / fantastisch uitzicht op Brussel ook een heerlijke geur in het hotel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    8,3
    Fijne kamer, goed ontbijt, prettige gemeenschappelijke...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij de conferentie stonden er de hele tijd plastic flesjes met water. Mijn voorstel: kannen met water! Beter voor het milieu en meer ruimte op de tafels.

    Fijne kamer, goed ontbijt, prettige gemeenschappelijke ruimtes

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    5,0
    niet voor herhaling vatbaar
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht

    Onvriendelijk, gruwelijk standaardhotel zonder enige vorm van service of persoonlijkheid. Vraag vooral niets aan de receptie want zij gaan je niet verder helpen. Roomservice daarentegen klopt 3-4 keer ongevraagd aan je deur - bordje of niet.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    10
    Hotel Bloom; prima, centraal gelegen in Brussel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Boek een verblijf met ontbijt als je in het hotel wil ontbijten. Ik ontbijt meestal ergens waar ik moet zijn. Kosten ontbijt vind ik in het algemeen bij veel hotels hoog.

    Prima kamers, centrale ligging, pittige wandeling naar Grand Place. Leuke eettentjes in de buurt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    9,6
    Modern, gezellig hotel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel toffe kamers en een super ontbijt. Locatie was top! Metro, tram bus voor de deur, te voet naar Nieuwstraat om te shoppen! Vriendelijk personeel. De foodtruck met wafels in de ontbijtzaal maakt het helemaal af. Heel rustig hotel ook.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    8,8
    De kamer was proper en fris, het ontbijt uitgebreid en...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was proper en fris, het ontbijt uitgebreid en heerlijk, de bar gezellig, ... Vlak aan het hotel is er een tramhalte wat voordelen biedt alsook de ligging van het hotel in de buurt van winkelstraten. Samen met mijn vriendin heb ik een kort maar aangenaam verblijf gehad in Hotel Bloom. Een aanrader voor een dagje Brussel!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    8,3
    Tof hotel met heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Veel personeelsleden spreken zelfs geen basis Nederlands. Dat is niet onoverkomelijk, maar het zou wel beter passen bij de sympathieke uitstraling van het hotel als het personeel op zijn minst hallo kon zeggen. Het hotel ligt buiten het toeristische centrum, op 25 minuten wandelen van de Grote Markt.

    Heerlijk ontbijt: veel vers fruit, muesli, yoghurt en andere gezonde opties. Maar ook een wafelkraam met alle denkbare toppings voor de snoepers. En uiteraard ook brood en beleg. Lekkere koffie, heel veel theesmaakjes en tal van fruitsappen en waters met een smaakje. Het hotel is mooi en smaakvol ingericht en personeel is vriendelijk. Zeer ruime en propere kamer. Ook leuk dat er 2 flesjes water op je staan te wachten in de minibar.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    7,9
    Fijn vriendelijk
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht

    WIFI werkte niet op de kamer maar aan het onthaal hebben ze een speciale code gebruikt om mij verder te helpen.

    Vriendelijk onthaal door jongen die echt zijn best deed in het Nederlands

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    7,9
    Ontbijt heerlijk, kamer mooi , licht en comfortabel, rustig ...
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 2 nachten

    Ik wou cash betalen maar er was reeds afgerekend met Visa kaart.

    Ontbijt heerlijk, kamer mooi , licht en comfortabel, rustig , weinig lawaai in de gang .

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    6,7
    Prima Hotel, iets aan de dure kant voor wat je krijgt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was goed, alleen de sfeer in de kantine had meer iets weg van een jeugdherberg. Erg druk en vol! Rij van een half uur om een wafel te maken. Rij van 8 min om een kop koffie te maken.

    Prima hotel op een prima locatie van het centrum

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 maart 2017

    4,6
    We hadden er veel van verwacht, jammer genoeg viel het tegen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 2 nachten

    Van een hotel in hartje Brussel zou je toch verwachten dat men tweetalig is en niet dat de gast uit Vlaanderen zich moet aanpassen en dan maar Engels moet praten. Het hotel heeft een opknapbeurt nodig: de muren, gordijnen en vast tapijt zijn smoezelig, op de plinten lag te veel stof. De handdoeken zijn duidelijk al veel gebruikt. De doucheknop kon wel eens gepoetst worden om de schimmel te verwijderen. In het vuilbakje lagen nog teennagels van de vorige hotelgast ... We verwachten veel van het ontbijt, jammer genoeg vielen de verse wafels wat tegen: de wachttijd om de wafel zelf te bakken kan lang zijn. Verder was het ontbijt wel heel uitgebreid en meer dan voldoende voor € 15.00. Bij het personeel kon er geen glimlach af. Ontbijten kon tot 10.30, om 10.45 werd in een razendsnel tempo alles opgeruimd en werden de tafels vlug vlug geveegd met 2 servetten en "tussen" de borden en het bestek dat nog op tafel lag. We wisten op voorhand niet hoeveel de parkeerkosten gingen zijn, € 69 voor 2 nachten is duur om je auto te laten "slapen". Jammer genoeg geen aanrader.

    De ligging was OK. Het was waarschijnlijk een tiental jaar geleden een heel trendy hotel.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    8,8
    Geweldige minivakantie in Brussel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is erg duur. Wij hebben er daarom voor gekozen om zelf in de stad te ontbijten.

    Hele ruime kamer, tof concept met unieke kunst in de kamer.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    7,1
    Prima hotel. Dunne muren tussen kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht

    In de kamer naast ons was een feestje. Daardoor werden we rond 4 uur 's nachts wakker. De muren tussen de kamers zijn dun.

    Het ontbijt was goed. Kamer was ook prima.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    5,0
    Een tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Een van de redenen dat wij voor Bloom hadden gekozen is dat het 500 m van het treinstation zou liggen. Pas na boeking (en betaling), blijkt het op 1.2 kilometer afstand te liggen en wordt het ten zeerste afgeraden vanaf het treinstation te lopen omdat je door een tamelijk onguur stadsgedeelte moet. De ontvangst was matig. De receptioniste die ons in eerste instantie hielp was heel vriendelijk, maar nieuw en kon ons met bepaalde zaken niet helpen. De collega wiens hulp werd ingeroepen, was bepaald niet vriendelijk en zeker niet behulpzaam. De omschrijving 'meest trendy hotel in Brussel' vonden wij beiden nogal overdreven. Oke, er staat een VW-busje in de ontbijtruimte waar je je eigen wafels kunt bakken, maar dat was het enige unieke dat wij aantroffen. Het is gewoon een groot hotel met lange gangen en standaard ingerichte kamers.

    Het ontbijtbuffet was uitgebreid en goed, maar behoorlijk prijzig (19 euro).

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    7,5
    Tof hotel: de pluspunten overheersen de minpunten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderde elektrische voorzieningen in kamer (geen alles uit knop, geen kaartlezer, gewoon 4 schakelaars voor het licht,moeilijke bediening internet op tv scherm) beperkte kaart restaurant, wel lekker. Sirenes buiten hard hoorbaar's nachts.

    Uitgebreid lekker ontbijt met wafelkraam en ruime kamer. Moderne toffe inrichting. Leuke bar/restaurant/ontspanningsruimte. Goede lokatie om Brussel te voet te verkennen. Parking onder het hotel.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 22 februari 2017

    8,8
    Ontbijt, fitnessruimte met zicht over Brussel, grote en mooi...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Personeel aan receptie niet erg competent (due to very high turnover, I have the impression), wifi often stopped working

    Ontbijt, fitnessruimte met zicht over Brussel, grote en mooi gedecoreerde kamer, early check in

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    7,1
    Een comfortabele plek, zonder fratsen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Thee en Koffie op kamer van slechte kwaliteit, dus niet bruikbaar. Service in restaurant was matig - ongeïnteresseerde, bijna onbeleefde serveerster en door slecht inkoopbeleid weinig keuze (restaurant was heel rustig...)

    Kamer was, net als vorige keer, uitstekend. Schoon, redelijk ruim en voorzien van goed bed. Eenvoudige, maar schone en functionele badkamer. Kamers zonder poespas en comfortabel.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 22 januari 2017

    6,7
    Prima locatie, jammer van de hygiëne en behulpzaamheid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn erg gehorig, we konden exact verstaan wat onze buren aan het bespreken waren (ze waren echt niet luidruchtig). De badkamer was niet schoon en de prullenbakjes waren niet geleegd van de vorige gasten. Daarnaast reageerde het personeel erg kortaf en niet behulpzaam.

    De ligging van het hotel was fantastisch, net buiten de drukte van de stad, maar alles was te voet prima te doen! :)

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 10 januari 2017

    5,4
    teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht

    de matras was niet afgestemd op het comfort van een 4 sterren hotel. Ook het sanitair is verouderd en vies. Toen we aankwamen was het erg koud op de kamer wat niet voor een welgekomen gevoel zorgde. Dus toch heel wat punten die beter kunnen.

    het ontbijt

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    7,9
    ontbijt was inderdaad heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    het verfwerk begon in onze kamer hier en daar af te bladderen. we konden geen netflix gebruiken op onze tv, konden niet aanmelden want geen @ teken op de afstandsbediening.:)

    ontbijt was inderdaad heerlijk. het uitzicht was .geweldig. personeel opvallend aardig

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    8,8
    Prima verblijf! Leuke artwork op de muren en mijn kamer was top!
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De douchkoppen, ik dacht dat die wel oke waren maar die haperde een beetje uit mijn ervaring.

    Mijn kamer en de inrichting van het hotel zelf en daarbij kunt u denken aan het schilderwerk. HEEL MOOI!!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    7,1
    Het was de 2de maal dat we er verbleven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 2 nachten

    -Zonder kloppen 's morgens de kamer binnen komen. We waren onmiddellijk wakker! Was toch wel schrikken! -Vlekken op tapijt. -Bad was aan renovatie toe.

    Het was de 2de maal dat we er verbleven. De eerste maal (drie jaar terug) hadden we geen enkele opmerking. Ontbijt was nog steeds heel goed. Vriendelijk onthaal. Comfortabel groot bed en ruime kamer. Dichtbij een metrostation maakt de ligging goed.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    3,8
    Hier kom ik niet weer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht

    Je moet een borg van 50,- betalen! Wordt gewoon van je credit card ingehouden. Werd me verteld dat dit was voor eventueel gebruik van de minibar. Nou, daar stonden alleen 2 GRATIS flesjes water in. Een waterkoker hebben ze niet, en dan geven ze een thermoskan waar koffie in heeft gezeten..niet lekker voor de thee. Het wachten bij het uitchecken duurde veel te lang (door meer klagende gasten).

    Het ontbijt is duur, maar heerlijk en uitgebreid. Personeel is vriendelijk en doet z'n best, maar vaak is er te weinig personeel en staan er lange rijen bij de receptie.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    7,1
    Fijn hotel, goede lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden waren echt matig, voelde de veren door het matras heen. Douchen in bad met een gordijntje vind ik niet echt bij een 4 sterrenhotel passen.

    Fijne sfeer. Ziet er echt mooi verzorgd uit allemaal. Gezellige en hippe bar. Prima lokatie, 20 minuten van grote markt.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    5,8
    Heel uitgebreid ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht

    Redelijk haastig het ontbijt verbruiken. Zomaar de borden vanonder je neus wegnemen ... Ook het feit dat ik een kamer met bad had geboekt en er geen beschikbaar was ....

    Heel uitgebreid ontbijt! Heel leuk en gezellig dat je zelf wafels kon bakken. Ook de inkomhall is leuk ingericht.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 27 november 2016

    8,8
    - mijn tweede keer hier, en zal nog terugkomen, tof hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    personeel spreekt vlugger Engels dan Nederlands, versta het even goed, maar blijf het raar vinden als ik in eigen land verblijf

    - mijn tweede keer hier, en zal nog terugkomen, tof hotel - uitgebreid ontbijt: buik vullen voor ochtend en lunch, eigen wafel maken leuk - grote kamer, proper, poëtische muziekbalk-fresco op de muur - tof hotel: hou van de kleurrijke hoteldetails zoals een originele wc-borstel in de badkamer, de 'gras foto vloer' in de liften of de 'hangeitjes' in de lobby

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 5 november 2016

    8,8
    tof hotel ,modern ,gastvrij,proper ,lekker eten ,zeker voor herhaling vatbaar
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht

    jammer als je belt voor eten op de kamer dat je er zelf moet achter gaan beneden aan de bar ,en het personeel is wel vriendelijk ,maar jammer dat nederlands in brussel niet vanzelfsprekend lijkt

    overheerlijk onbijt ,kan niet iets opnoemen dat niet aanwezig was aan het ontbijt ,en alles lekker gezond

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    8,3
    voor herhaling vatbaar !!!!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 2 nachten

    Bij aankomst sprak de receptionniste enkel frans (engels erbarmelijk en nederlands onkundig). Wist zelfs niet dat de bar in het weekend open was......

    de kamer was ok !!!!!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    7,1
    1 keer is voldoende.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht

    Nogal onvriendelijk. Voor 1 nacht parking (van 23u 'savonds tot 10u 'sochtends = 11 uren parking) werd mij 54,- euro aangerekend ! Heb 't daar behoorlijk moeilijk mee.

    Leuke kamers, mooi ingericht

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    6,3
    Niet comfortabel
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Om 5:45 gewekt worden door een pizza bezorger met pizza voor de buren... Schandalig ! En ook nog na afloop praten op de gang!

    Locatie was goed! Verder zag het er mooi uit

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    9,2
    Originele, klare en propere kamer!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Originele, klare en propere kamer! Veel comfort (bureau, lekkere loungezetel, veel mogelijkheid tot gezellige verlichting, heerlijk bed, tv op perfecte hoogte, veel Nederlandstalige zenders :). Fitness met leuk zicht, de computerruimte, mooie bar/ restaurant met fijn personeel Ontbijt top!! in zeer stijlvolle setting.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    8,3
    Leuk, fris design hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Herrie van de straat was niet te negeren. We waren om 5:30 al wakker door de gierende sirenes buiten. Ze reden af en aan. Zeer, zeer vervelend. Airco was ook zo luidruchtig dat hij uit moest om te kunnen slapen.

    Leuk, fris design hotel. Interessant concept dat iedere kamer kunst heeft van een andere artiest. Het bed lag heerlijk.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    9,2
    mooi designhotel voor goede prijs
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht

    ik had een kamer op 8ste verdieping, hier stond een wasmachine boven die veel lawaai maakte (receptie heeft mij een andere kamer gegeven toen ik daarom vroeg, daar geen geluidsoverlast) restaurant is vrij prijzig en eten niet heel bijzonder, bediening is restaurant is vrij traag.

    - mooie ruime kamers - goede wifi - vriendelijk personeel

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    7,0
    Erg degelijk voor zijn prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht

    Wat zielloos, "lopende band". Erg slechte geur in de badkamer bij aankomst. Snel opgelost.

    Ruime, heldere kamer De prijs (standaard kamer 80 €, augustus 2016)

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2016

    8,3
    Goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren in garage hotel erg duur: 27 euro per 24 uur. Stuk goedkoper: parkeergarage in zijstraatje tegenover hotel. Op zondag trouwens gratis parkeren op straat. Alternatief ontbijt: koffie, lekkere croissants etc halen in supermarktje tegenover hotel. Eten op bankje in mooi park naast hotel.

    Goede locatie. Modern hotel. Ruime kamer.Mooi park naast de deur. Centrum twintig minuten lopen.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    7,9
    Prima hotel voor mooie prijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaard Kamer met Kingsize bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat het restaurant en de bar gesloten waren hoewel dit al van tevoren was vermeld vind ik dat wel jammer.

    Mooie kamer met een fijn groot bed. Prima hotel met het openbaar vervoer op loopafstand dus zeer goed te doen. Ontbijt was ook heerlijk, veel keuze en ziet er erg leuk uit.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    8,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed! Je had de veering van de matras in het lichaam staan! Slecht kunnen slapen

    Heerlijk een bad

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    7,5
    Prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel veel lawaai in de gang en op straat

    Prijs

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    10
    De vriendelijkheid van iedere medewerker, de mooie kamers,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De vriendelijkheid van iedere medewerker, de mooie kamers, de rust, het lekkere, gevarieerde ontbijt...

    Verbleven in juli 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: