Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over NH Gent Sint Pieters 4-sterren

Koning Albertlaan 121, 9000 Gent, België

#36 van de 42 hotels in Gent

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 927 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    7,3

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    4,2
    Zeer matig
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oa de badkamer. Schimmel, vies gordijn, spinnewebben, beschadigde tegels, vieze kitranden

    Zeer zeker geen 4* waard. Zeer verouderd, donker, saai, muf hotel. Zijn wij niet van NH gewend!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    4,6
    De locatie is erg fijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We konden niet douchen! De douchekop werkte niet, er kwamen alleen enkele druppels uit. We hebben dit 's avonds gemeld. De receptionist is mee gegaan naar onze kamer en concludeerde ook dat de douchekop niet functioneerde en wij dus niet konden douchen. Het lag niet aan de waterdruk vanwege de vele gasten zoals eerder werd gezegd. De douchekop was kapot en het was op elk moment niet mogelijk te douchen. Helaas was er geen andere kamer meer beschikbaar. 's Morgens zou er iemand langs komen maar dit is niet gebeurd. Bij het uitchecken hebben we aangegeven dat de kamer niet geschikt is om gasten in te ontvangen. Je moet toch kunnen douchen in een hotel. Meer dan een 'sorry' kon er niet van af. Zo handel je zo'n grote en serieuze klacht toch niet af als hotel? Zeer spijtig want als men iets meer begrip had getoond, dan zouden we wellicht nog eens terugkeren. Nu boeken we volgende keer een ander hotel in Gent!

    De locatie is erg fijn. Rustig en op loopafstand van het centrum. De hotelkamer was ruim.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    6,7
    De kamer was ruim, het bed sliep heerlijk.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De hygiëne had beter gekund. In de badkamer waren rond de toiletpot vieze (schimmel)plekken , vooral in de voegen. Op de vloer van de badkamer waren nog opgedroogde druppels te zien. De kamer was op t eerste gezicht schoon, maar als je er langer verbleef, zag je op verschillende plekken stof liggen en vieze vlekken, bv op het hoofdeinde van het bed.

    De kamer was ruim, het bed sliep heerlijk. Het ontbijt was prima.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    2,9
    Het had een goedkope uitstraling anders dan gewend in andere...
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het had een goedkope uitstraling anders dan gewend in andere NH hotels in NL kamers Waren oud en sober en totaal Niet hygieenisch. Geen aanrader dit hotel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    6,3
    Voldoende, maar prijs-kwaliteit verhouding onvoldoende, vergane glorie, ontbijt ok.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorige kamer ('s nachts wakker geworden van pratende mensen op de gang), kamer is erg gedateerd (wel schoon, maar denk aan vale gordijnen etc.). Best een stuk lopen naar het centrum, maar daarentegen lekker dichtbij station Gent st. Pieters. Prijs-kwaliteit verhouding onvoldoende.

    Ontbijt prima, maar vrij standaard. Weinig rauwkost, maar verder genoeg keuze qua beleg, brood, roerei. Rustige buurt. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    7,9
    Ideaal voor 1 nacht
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er is blijkbaar privé parkeergelegenheid van het hotel (betalend). Voldoende openbare parkeergelegenheid vlakbij hotel mits betaling vanaf 9u tot 19u - evenwel geen dagtarief, maximum 3 uur.

    Zeer ruime kamer met airco. Kleine badkamer met toilet maar met alle klassieke voorzieningen. Ontbijt zeer verzorgd.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    3,8
    Erg teleurstellend!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Van tevoren gevraagd om twee separate bedden ( vader en dochter vanwege ziekenhuis opname vrouw/ moeder) was niet gebeurd. Was de bedoeling dat we dat zelf zouden doen. Stofproppen onder bedden, receptionist spreekt slecht Nederlands, er wordt te veel afgeschreven op creditcard en te veel gereserveerd op creditcard zonder enige uitleg, deze kwestie loopt nog. Veel beschadigingen en vieze plekken aan wanden, vloerbedekking en meubilair, roestvlekken ligbad etc. Geen enkele compensatie vanwege korter verblijf omdat het ziekenhuisverblijf korter duurde. Van een 4 sterren hotel verwachten we veel meer. Hebben eerder in een NH hotel in Den Haag verbleven dat was zeer goed bevallen vandaar onze keuze. Dit hotel mag m.i. het predicaat van 4 sterren niet dragen tenzij het grondig gerenoveerd wordt.

    Ontbijt was goed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    4,6
    Gentse feesten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wc was niet schoon, geen toiletborstel, vies douchegordijn Geen bediening aan de bar, het geheel ziet er buiten de kamer om erg troosteloos uit

    De grootte van de kamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    5,8
    Goed maar...
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was niet echt net. In de badkamer waren er haren van de vorige "bewoner".

    De ontvansgt was heel degelijk. Ook feit dat er een parking van het hotel is, is meegenomen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    6,3
    Ideale ligging in het centrum, vriendelijke personeel maar nood aan opfrissing en modernisering.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    lobby en ontbijtzaal zijn wat uitgeleefd en donker. Geen aangenaam gevoel. Kamers nood aan opfrissing. Personeel zeer vriendelijk en correct. Wel zeer traag aan onthaal.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    5,0
    Het was prima voor 1 nacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er hing een hele nare/ vreemde geur in de kamer bij binnenkomst. Een sterke geur die ik niet kon plaatsen. Het raam hebben wij goed open gezet. Verder was de parkeergarage geen overdekte parkeerplaats maar een buiten plaats waar de auto niet per se veiliger zou staan dan op straat.

    De prijs-kwaliteitsverhouding. Lekker bed. Mooie ruime badkamer met bad.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    5,8
    Kamer was proper en netjes.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Weinig personeel gezien, eerder afstandelijk. Goed om te overnachten zonder meer. Hotellobby en gangen kan opfrissing gebruiken.

    Kamer was proper en netjes.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,5
    Aangenaam voor een kort verblijf.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het douchegordijn in het bad. Ik heb liever een echte douche in plaats van een douche te moeten nemen in het bad.

    Grote kamers. Het hotel ligt aan een grote straat en toch is het er heerlijk rustig.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    7,9
    Goed, voldeed aan onze verwachtingen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    vensters die niet open konden,tv was niet aangesloten(kabel was uit stopcontact: frigo zelf uit kastje moeten trekken,) bar niet open.

    ontbijt maar toch liever pistoletjes .

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    5,8
    Op de foto zien de kamers er een stuk beyer uit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de foto zien de kamers er een stuk beyer uit. Ik vind dat het hotel een opknap beurt kan gebruiken. Personeel is wel ontzettend behulpzaam en vriendelijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    6,7
    redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was matig. Broodjes zijn goedkope kwaliteit, gewoon brood dat je zelf kon snijden is goed. . Roerei is niet vers. Wij denken zelfs uit een pakje.... er leek wel meel in gemengd te zijn. De afstand tot het centrum staat verkeerd aangegeven op booking.com. 700m vanaf het centrum terwijl Het gravensteen op exact 2,3 km lopen staat op Google Maps. We hadden vooraf betaald en toch moet er een borg gelijk de volle overnachting worden gesteld (115 euro). Dat getuigt van weinig respect en vertrouwen naar je gasten. Dat komen we bij andere hotels niet tegen. We stelden de vraag de avond vooraf of de boeking met ontbijt wel goed was door gekomen (met de boeking als bijlage). Het antwoord van het personeel; We kunnen u niet verder helpen. Wend u maar tot booking.com....Niet echt klantvriendelijk vonden wij.

    Goede bedden, prima kamer,

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,5
    Op een fijne manier Gent kunnen ontdekken.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs kwaliteit verhouding is goed. De afstand tot het centrum is lopend prima te doen als je enigszins goed ter been bent. Ondanks dat we wat vroeger waren konden we al inchecken en van onze kamer gebruik maken.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    9,6
    Goed hotel voor bezoek aan een mooie stad.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Isolatie gang-slaapkamer. Het is vrij gehorig.

    Ontbijt was prima. Ligging is perfect, dicht bij het stationsplein en station Gent St Pieters. Trein, tram en bussen op loopafstand. Ook te voet naar Centrum is goed te doen. Personeel is vriendelijk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    2,9
    ik heb 150 euro betaald voor een waardeloze nacht. ontbijt was oke
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de putten die midden in de nacht 5x omhoog kwamen en mij en mijn partner een waardeloze nacht hebben bezorgd! 2x zijn er mensen van de receptie komen kijken om de oorzaak van het probleem te kunnen vinden, het probleem werd niet verholpen en het alternatief was een eenpersoonskamer waar wij in konden overnachten in een eenpersoonsbed, dit vind ik geen alternatief! Omdat er niets anders beschikbaar was hebben wij besloten om in de kamer te blijven, aangezien het ook al 1 uur in de nacht was. De volgende morgen heb ik wederom contact gehad met de receptie en een email adres gekregen van de hotelmanager, om een compensatie aan te vragen. Na een nette mail waarin ik duidelijk heb vermeld dat ik geen geldbedrag terug wilde hebben, alleen een nieuwe overnachting kreeg ik te horen dat ik als compensatie bij de volgende boeking 25% korting krijg. Dit is wederom geen compensatie, dit is een uitnodiging om opnieuw geld te spenderen! Hierop heb ik een reactie gestuurd dat ik hier niet mee akkoord ga, ik heb 150 euro betaald voor een waardeloze overnachting waarbij ik om het uur wakker werd door een put in het bad die omhoog komt! Hierop heb ik geen reactie meer terug gekregen van de manager genaamd Jurgen Doise. Ik slaap wekelijks in hotels en ben nog nooit zo behandeld, ik word niet serieus genomen en zal nooit meer een NH hotel boeken of aanbevelen! Ik hoop dat NH hotels deze reactie zelf leest en eens achter hun oren gaat krabben wat voor onbekwaam personeel ze aannemen als manager.

    ontbijt was redelijk

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    6,7
    Rustig hotel, dicht bij het centrum, ruime kamer, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerde badkamer. Niet fijn om in bad te staan om te douchen. Ontbijt eenvoudig. Donker hotel. Iets meer verwacht voor het geld.

    Ruime kamer. Erg aardig dat wij onze fietsen binnen mochten zetten 's nachts. Locatie net buiten centrum, prima.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    9,2
    Met 6 collega's hebben we een leuk verblijf gehad. Goed geslapen en goed ontbijt gehad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De bar is wel vroeg gesloten.

    De kamers zijn ruim genoeg. Een beetje verouderd maar dat heeft ook zijn charme. De hygiene was piccobello. Naargelang het aan een drukke baan ligt, is het er heel rustig. Het personeel is heel vriendelijk. Het ontbijt was zeer goed. Men kwam niets te kort.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    6,3
    Prima hotel, wel in verouderde staat en stukje van het centrum (wel lekker rustig).
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Bij ontbijt ontbraken meerdere items die niet warden aangevuld en het brandalarm ging af en bleef 45 minuten loeien. Verder was interieus echt verouderd.

    Kamers waren schoon en goed onderhouden.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    5,0
    Teleurstellend
    • Zakenreis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai van verkeer, lijkt enkel glas te zijn ook zeer koud op de kamer en verwarming stuk. Badkamer verouderd Niets van water / drank / snack op kamer Veel te duur voor kwaliteit

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    6,3
    Ontbijt was heerlijk!
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Koffie was duur € 3,00 voor een half bekertje automaten koffie Badkamer was van niet zo'n goede kwaliteit. Badkraan kapot en douche gordijn stang kapot

    Ontbijt was heerlijk!!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    4,2
    Gent is fraai en klassiek, dat laatste geldt ook voor dit NH hotel helaas
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer echt niet van deze tijd! Een douchegordijn!?!? In bad douchen, met doucheslang en kraan die geen temperatuur vast kan houden. Bij ontbijt was alles een tekort en werd heel traag aangevuld.

    De koffie! Het bed was goed!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    7,5
    Goed en bereikbaar hotel in Gent
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De receptie was niet altijd bemand en de bedeling van koffie was schaars. De receptie ligt ook ver van de ingang.

    Een heel goed hotel relatief bereikbaar : wagen en openbaar vervoer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    7,1
    Prima voor een kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De verlichting op kamer zou beter kunnen. Het personeel was correct maar niet direct vriendelijk en service gericht.

    Het was schoon, prima bedden. Het voldoet aan wat je tenminste mag verwachten voor deze prijs / kwaliteit. Het ontbijt was goed met voldoende keuze.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    5,8
    Teleurstellend hotel dat veel te hoog geprijsd is.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Koude kamer Vloer was ijskoud, geen tapijt Ontbijt onder de maat, veel zaken uit doosjes en dus niet vers. Broodjes waren zeker een dag oud. Geen personeel in ontbijtzaal. Zaken waren op en werden dus niet bijgevuld. Nog nooit zo een vieze 'scrambled' eggs gehad. Lokatie is zeker 30 minuten van centrum en echt geen 10 minuten.

    Ruime kamer met goed bed

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    6,3
    prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De booking.com prijs kwam niet overeen met de factuur. Dit scheelde €60. Na herhaaldelijke uitleg, is het teveel afgeschreven bedrag uiteindelijk teruggeboekt. Maar advies voor booking.com gasten is om goed te factuur te checken

    vriendelijke bediening tijdens een heerlijk ontbijt

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    5,4
    De grootte van kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    - Slechte ontvangst - Slechte informatievoorziening; op Zondag is het OV in Belgie gratis - niet vermeld - Pasje van de kamer werkte niet

    De grootte van kamer

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    3,3
    Tussendeur tussen kamers: Lawaai en geen oog dicht kunnen doen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen kamers met tussendeuren. Geen oog dicht kunnen doen.

    Kamer met een tussendeur: Je hoort alles wat er in de kamer ernaast gebeurt. Meest verschrikkelijke nacht ooit in een hotelkamer!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    8,8
    Mooi hotel met veel comfort, het ontbijt is zeer aan te raden!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een aparte douchecabine had voor wat meer comfort gezorgd. De ligging is rustig alleen een aantal km van het centrum vandaan, te voet niet te doen

    De bedden Ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    5,4
    goed voor één nacht als het niets anders kan
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontvangst was eerder kil. Zeer koude kamer die maar langzaam opwarmde. Straat lawaai. Zeer slecht werkende Wifi en bijbetalen voor een snellere versie!! Lichtschakelaar aan bed werkte niet zodat ik uit bed moest om het algemeen licht uit te doen. Zeer prijzig tegenover het comfort op de kamer.

    Grote kamer, bad aanwezig, zeer goed bed, ontbijt was uitgebreid en lekker

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    7,5
    Gent geweldige stad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    het was erg koud in onze kamer , we kregen het ondanks de thermostaat niet warm in de ochtend vonden we de mogelijkheid tot koffie zetten die was verborgen in de kledingkast

    de kamer , hotel en parkeergelegenheid is prima. Hotel ligt op een loopafstand vh centrum . erg vriendelijk personeel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    4,2
    Koelkast werkte niet, WiFi werkte niet, verwarming werkte...
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Koelkast werkte niet, WiFi werkte niet, verwarming werkte slecht. Doorgegeven maar er werd niets mee gedaan. Heeft een haarnetje in de hoek bij de kapstok alle dagen van verblijf gelegen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 november 2017

    6,7
    Kamer was ruim (suite), doch ietwat gedateerd, TV...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was ruim (suite), doch ietwat gedateerd, TV toestellen (er waren er 2 in de kamer) functioneerde niet degelijk, veel strepen, sommige zenders waren niet geïnstalleerd. Badkamer was ook gedateerd. Wifi (gratis) was niet werkzaam, gelukkig heb ik 4G. Ontbijt was ruim, verzorgd en lekker.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    9,6
    perfecte ligging, aardig en beschikbaar personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer is wat aan opfrissing toe (enkel het herschilderen van de muren in de kamer of gewoon het opfrissen met Solarine van die muren, want de rest is allemaal prima, zeker de ruimte van de kamers)

    de onmiddellijke en professionele beschikbaarheid van het personeel bij problemen de heerlijke geur van vers gebakken brood die je laat weten dat het ochtend is

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    7,5
    Verblijf
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer die zeer klein is en niet praktisch met het toilet

    Een goed bee, tv, bureau, dicht bij station en centrum Een tramhalte voor de deur Parking van het hotel zelf

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    7,5
    Tevreden
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Voor een 4 ster hotel een lege koelkast op de kamer en een douch gordijn in de badkamer. Verder wat gedateerd maar wel netjes en schoon.

    Vriendelijk personeel, rustig. Goede WiFi. Mooie grote TV. Lekkere bedden ( stevig matras )

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    5,5
    Goed voor een nacht waarbij er alleen geslapen wordt.
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers & de infrastructuur van het pand waren sterk gedateerd. De minibar was niet gevuld, er diende vooraf betaald te worden incl. Een borg waar er verdere kosten vanaf getrokken werden. Geen probleem maar graag wel van te voren & expliciet laten weten. Er werd €6 aangerekend om een taxi te bellen (?), parkeergelegenheid was er maar de nodige vaardigheden waren wel noodzakelijk.

    Ontbijt ‘s morgens was lekker maar standaard. Geen aanrader voor de prijzen die zijn betaald.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    4,6
    prijs/kwaliteit niet ok!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het uitzicht van buitenaf zeer erbarmelijk! Heel vuile ramen & inkom. 1 raam naast de inkom (zichtbaar van buiten op de baan) hing vol met stofwebben, dode vliegen, flyers op de grond) kortom kwam onverzorgd over! In de kamer lag veel stof op het bureau, nachttafel.

    Ontbijt verzorgd en uitgebreid

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    4,6
    Niets beviel mij.
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    1)Problemen bij de aankomst.Zogezegd niet greserveerd en bij het verlaten van dit hotel ging men mij 2x doen betalen.Klanten laten betalen en een bonus vragen van 100 euro(nadien wel teruggekregen met moeite is niet erg klantvriendelijk). Dit hotel had gewoon geluk dat ik in gent moest zijn,anders zou ik daar geen voet betreden.

    Niets beviel mij.Hard bed voor pijnpatienten.Vuile badkamer zelfs geen wcborstel.Poetsvrouwen kunnen wel een cursus volgen voor netter te poetsen.Stoffige kamer.....Oh ja....De spiegel dat stuk is in de lift mag men ook vervangen,komt heel marginaal over....

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    7,1
    Desondanks alle minpunten toch een fijn verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was een mini bar aanwezig maar deze was leeg en stuk. Er was een groot raam aanwezig en was volledig omwringt met zwarte schimmel. Bad had enkele plekken

    Rustige buurt en dichtbij station

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    3,8
    Geen aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De netheid van de kamer, bed en stoelen. Kapot, oud en ongezellig. Ontvangst niet echt hartelijk. Veel te duur voor wat het is.

    Aardige meneer bij het vervroegd uitchecken, voor de rest geen pluspunten

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    5,8
    matig verblijf
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was niet heel proper en alles was wat oud en vervallen. De make-up spiegel viel bijvoorbeeld van de muur. Voor de kwaliteit vond ik de kamer dan behoorlijk aan de prijs.

    Handig parkeren, goede locatie en vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    5,0
    Prijs/kwaliteit zeker niet waard
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De 'gerenoveerde' kamers zijn niet echt al te best. Bij aankomst werd ons al verteld dat de geboekte 'standaard' kamers enkel nog maar beschikbaar waren met 2 enkele bedden(ondertusse er bij de booking gevraagd werd naar tweepersoonsbed), maar als we upgrade naar superior voor 20euro we wel kamers hadden met een tweepersoonsbed. Echter 5 minute later werd ons dan meegedeeld dat de geboekte kamers niet meer beschikbaar waren en we zonder meerprijs de superior kamer kregen... De kamers op zich waren netjes, wel zijn de bedden niet al te best, de badkamer was niet al te goed gepoetst, en het douchegordijn aan de badkuip vind ik al zeker een 'no-go', prijs/kwaliteit vond ik deze het tog zeker niet waard, alsook de ligging is niet top, 2km van het centrum van Gent maar tog zeker een goede 20minuten stappen(op 400m wel een taxi halte, deze vragen €8,5 inclusief de eerste 3km gratis...) de kamer waar wij verbleven was aan straatkant hierdoor veel lawaai van de wagens die er passeren s nachts en de gordijnen sluiten niet goed af waardoor er dan weer veel licht binnen valt smorgens. De deuren van de kamers werden ook vanaf 6uur smorgens dicht gegooid omdat deze nogal moeilijk sluiten, uitslapen zal er dus niet inzitten...

    Het personeel was ten allen tijde behulpzaam en vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    9,2
    Heerlijk hotel voor een citytrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer was klein.

    Zeer vriendelijke ontvangst, propere kamer met goede bedden, zeer lekker en uitgebreid ontbijtbuffet, met glutenvrije opties. Hotel is voor ons ideaal gelegen: vlakbij het station en de tram naar het centrum. Te voet ben je op 25 minuten in hartje Gent.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    6,3
    Let goed op onverwachte kosten!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het stond nergens aangegeven, maar er komt plotseling 6 euro bij de bookings.com prijs op zonder dat je dit weet. Vervolgens moet je ook nog een extra 50 euro betalen wat zij een ''borg'' noemen maar er word niet aangegeven waar dit aan weg gaat. Gelukkig wel teruggegeven, maar ze leggen je niks uit je moet plotseling meer betalen. Met de hoeveelheid scam dat plaatsvind ik belgie is dit geen goeie indruk op een Nederlandse gast.

    Netjes, geordend en ruim.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    7,5
    Zeer luxe ontbijt wat op zondag tot 12u te nuttigen is.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hygiene in de badkamer en de bank in de kamer viel praktisch uit elkaar.

    Zeer luxe ontbijt wat op zondag tot 12u te nuttigen is. Ontvangst meer dan hartelijke met personal tips van het personeel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    5,0
    Kan zeker aangenaam zijn, maar nog werk aan...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De vriendelijkheid van het personeel viel zeer tegen... Onvriendelijk bij het vragen waarom er zoveel werd bij berekend (voor te verzekeren bleek dit, we kregen dit later terug), geen goeiemorgen noch goeiedag bij het binnenkomen. Hygiëne viel erg tegen, sporen op het toilet en errond, vuile handdoeken, zéér veel stof onder het bed, ...

    Zeer goede bedden en airco. Zeer lekker ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    6,7
    Correct, niet aangenaam of onaangenaam.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De algemene toestand van het hotel is verouderd te noemen. De kamers zijn netjes maar niet meer. Lijkt een opfrissingsbeurt te kunnen gebruiken

    Uitgebreid ontbijt buffet en zéér vriendelijk en behulpzaam personeel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    7,5
    Goed hotel voor weekendje of zaken.dichtbij Gent St P. Goede prijs/ kwaliteitsverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toilet staat wat laag gemonteerd. Geen extra faciliteiten fitness of zwembad.

    Ontbijt uitgebreid en goede kwaliteit. Vriendelijk personeel. Goede bedden. Grote TV. Alles praktisch ingedeeld op de kamer en alles aanwezig.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    7,9
    Heerlijk hotel voor een paar dagen Gent
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst konden we al meteen inchecken en op de kamer terwijl dit eigenlijk pas officieel 2,5 uur later was. Zeer vriendelijke baliemedewerker die veel tips gaf. Zeer ruime kamer en heerlijk bed. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    8,3
    Perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Gent
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Bediening van de bar liet af en toe te wensen over.

    Ligging vlak bij het centrum, fietsparkeren in het hotel! Auto op eigen parkeerterrein (€9 per etmaal). Ruime lobby.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    10
    Heel fijn hotel voor een weekendje Gent!
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Fijne kamer en badkamer. Niet heel nieuw of modern, maar wel lekker ruime en netjes. Op loopafstand van station Gent St. Pieters, dus vlak bij de treinen, maar ook het bus en tramstation. Je stapt dus zo op de tram die je naar het centrum van Gent brengt. Ideaal!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    7,5
    Prima hotel op een centrale locatie in Gent.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Parkeren in de buurt was een uitdaging.

    Zeer vriendelijk ontvangst. We konden met onze vragen goed bij de receptie terecht en er werden goede aanbevelingen gedaan voor eetlocaties.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 maart 2017

    4,2
    Wat een tegenvaller. Ben een veel betere NH performance gewent.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen TV kanalen geinstalleerd. Geen WiFi ontvangs ondanks premium WiFi bestelling. Scheerspiegel wekte niet. Slechte warmwater voorziening; lauw water om te douchen.

    mooie kamer

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    5,8
    Ondanks het vriendelijk personeel zal het maar bij 1 keer blijven
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Muffe geur als je binnenkomt in het hotel door ontbreken van rechtstreeks zonlicht. Heel onaangenaam dat je bij inchecken 50€ Borg moest betalen voor "eventueel verbruik" in de bar!!! Waarom vermeld booking dit niet op z'n site? Ter hoogte van de kleerkast en thermostaat is geen verlichting, hebben ons moeten behelpen met een zaklamp. Duur ontbijt, dus niet genomen.

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    6,3
    goed hotel met goed personeel maar geen restaurand breekt het af
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    wat mw zwaar tegenviel is dat er geen restaurant aanwezig is en dat dat niet vermeld word en daardoor de locatie niet goed is

    het personeel was zeer vriendelijk en goede kamers

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    8,8
    Goed geslapen en was alles wat je kunt verwachten van een keten als NH.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vooraf had ik gebeld of ik rond 12:00 kon inchecken. Dat was aan de telefoon geen probleem maar toen we aan de receptie stonden, kon het niet voor 15:00 uur. Dat gooide wat roet in het eten vanwege de reistijd van hotel naar centrum (ongeveer 25 minuten lopen).

    De kamers waren gigantisch.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 17 januari 2017

    9,2
    Goed uitvalsbasis in Gent op 500 meter van station St Pieters
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Niks eigenlijk...als ik dan toch iets moet zeggen...Tv kanalen... bv veel Duitse zenders maar NL1 en NL2 deden het niet NL3 dan weer wel...

    Goed bed met goede kussens - Frigo en koffie op de kamer - Goed werkende airco - Badkamer met bad- Goed werkend internet.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    6,3
    goed voor 1 nacht comfortabel logeren
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    te ver van centrum / kraan in douche werkte niet goed / spijtig geen sauna of fitness voor ontspanning

    bed was heel goed ! propere kamer ! mensen aan receptie waren zeer vriendelijk

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    7,5
    Ontvangst was uitstekend, ontbijt was goed en de kamer...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Tijdens het bezoek ging het alarm af; personeel werkte gewoon door alsof er niets aan de hand was terwijl een andere medewerker druk in de weer was om te kijken of het echt of vals alarm was. Het bleek vals alarm te zijn. Echter, werden de gasten niet geïnformeerd waardoor deze er verloren bij stonden. Organisatie liet te wensen over.

    Ontvangst was uitstekend, ontbijt was goed en de kamer schoon en netjes.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    9,2
    Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden 2 aparte bedden in plaats van een tweepersoons bed. Er lag ook hier en daar een haar op het bed, in het bad en in de toilet.

    Heel goede locatie, dicht bij het station. Super vriendelijk personeel en mooie kamers.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    4,6
    Ontbijt was prima, veel keuze en vers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Hotel is verouderd. Kamer slecht schoongemaakt,oubollig,warme kraan van de douche deed het alleen als je de kraan van de wasbak aanzette. Douchegordijn was smerig, stonk naar urine. Drie lampen werkten niet. Prijs-kwaliteit ligt te ver van elkaar af.

    Ontbijt was prima, veel keuze en vers. Personeel was uiterst behulpzaam en vriendelijk.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    5,4
    Achterstallig onderhoud
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het vroor in de kamers, afvoer douche verstopt, geen geluidsisolatie dus te veel lawaai van trams en autos

    Lekker bed, goed ontbijt, vriendelijk personeel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    8,8
    Uitstekend!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    In- en uitchecken duurt ietsje te lang naar mijn gevoel, maar service is wel heel persoonlijk.

    Locatie is prima. Mijn type kamer was er niet meer dus hebben ze me een familiekamer gegeven. Meevaller. Qua geluid een topper. Ik had een kamer aan de achterkant dus weinig geluid te horen. Ook niet gestoord door geluiden op andere kamers.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 15 december 2016

    9,6
    Prettig hotel op goede locatie met vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren wat problemen met de elektriciteit en de wastafel. Dit is prima opgelost.

    Fijne locatie op loopafstand van het centrum. Openbaar vervoer om de hoek.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 10 december 2016

    7,1
    Ver van centrum (alleen op loopafstand als je goed ter been bent), maar goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De afstand tot het centrum hadden wij onderschat. Dat was een flinke wandeling van een halfuur heen en een halfuur terug.

    De kamer en badkamer waren lekker ruim. Het was ook schoon en de bedden liggen heerlijk. Personeel is vriendelijk en geeft goede tips (bijv. wandelroute naar centrum, dichtsbijzijnde goede restaurant).

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 6 december 2016

    7,5
    is een verzorgd hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    ik wist het niet meer maar moest blijkbaar nog betalen voor ontbijt en was 17€/persoon het was goed maar vind dit toch veel geld

    (het was maar één nacht .......)de kamer was ruim en proper en een heel goede matras !!!!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 10 november 2016

    7,1
    De kamer was mooi!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer alsook het onthaal en de ontbijtruimte zijn allemaal verouderd, wat ouwbollig,wel proper maar tijd voor een update!

    De kamer was mooi!De persoon aan het onthaal was zeer vriendelijk,door dubbele boeking, fout bij booking.com,stonden er enkele ontevreden klanten! Hij blijf heel rustig en heeft het zeer professioneel opgelost voor iedereen!!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    4,6
    vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt: geen brood, geen kaas, geen hesp, geen yoghurt, geen eieren. slechts 1 persoon die alles moest doen. gelukkig werd het ontbijt niet aangerekend.

    vriendelijk personeel

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    7,5
    Prima hotel, fijne bedden, badkamer tikkeltje verouderd
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs van het ontbijt: 18 euro p.p.

    Ontbijt was prima maar 18 euro vonden wij wel aan de hoge kant. Bedden lagen goed, de kamer was schoon en personeel vriendelijk. Badkamer zou een update mogen krijgen maar voldoet wel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    7,5
    kort maar OK
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    nogal luidruchtige andere gasten

    nabijheid station; lekker ontbijt; ruime kamer

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    5,8
    Oud maar ok voor de prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ver van centrum. Oud hotel, niet meer up to date

    Ontbijt, airco

    Verbleven in september 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: