Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Noah 3-sterren

Lichtaartsebaan 51, 2460 Kasterlee, België

#4 van de 6 hotels in Kasterlee

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 55 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 26

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    5,8
    Een hele dikke tegenvaller Alhoewel het een leuk hotel kan zijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Er was niemand toen we aankwamen. We moesten via de brievenbus de sleutel krijgen. Het restaurant en het terras waren gesloten. Ik had het hotel gekozen om het goede restaurant en het leuke terras .Alles dicht geen personeel we waren er alleen. We hoorden van de mensen uit Kasterlee dat het al weken aan de orde was.Ik kreeg vorige week nog een mail dat we er rekening mee moesten houden dat op zondag het restaurant gesloten was. Die blijkt dus al weken gesloten. Het was veel te duur en ik voel me beetgenomen.

    Het ontbijt was goed,De bedden waren goed. Het was schoon en netjes. De mevrouw achter de balie was heel vriendelijk.(Als ze er was)

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    7,9
    Redelijk
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er niemand aanwezig was bij aankomst en dit niet vermeld was op booking.com, niettegenstaande dit altijd zo is op een zaterdag avond

    Het bed was geweldig

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    8,8
    De hemelse suite!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Overdag is het een vrij drukke baan, waardoor buiten eten minder aangenaam is. 's nachts evenwel niets meer van die drukte te horen. Perfect!

    De hemelse suite!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    9,6
    Too hotel
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De accommodatie was veeel verder van waar ik moest zijn nl reggaefestival geel Had de afstand korter ingeschat

    Zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    6,3
    Goed verblijf voor enkele dagen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koffiezetapparaat op de kamer, terwijl er wel koffiekopjes in de kast stonden. Maar ook geen mogelijkheid om een kopje thee te zetten. En op de website staat dat men kan vertrekken om 07.30. In de praktijk blijkt dat er in het weekend pas iemand is rond kwart over 8. Dit was jammer, wij hebben dit hotel juist gekozen, omdat wij om half acht weg moesten op zondag.Ontbijt kon men niet klaarzetten. Wel heeft men ons wat kwark, vruchten en crackers gegeven voor ontbijt tegen de prijs van 1 ontbijt. Maar we konden geen thee zetten.

    Het diner in het restaurant. Prima kok en bediening

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    10
    Een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik zou het niet weten

    Vriendelijk ontvangst, niets is hun teveel. Lekker eten. Mooie omgeving, vlak naast een bos met goede wandelpaden. Mooie slaapkamer

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    5,4
    Het ontbijt was heel lekker.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er zijn vlekken op het tapijt in de kamer, in de badkamer is de douchekraan stuk, de douche lekt en de voegen zijn vuil. De lavabodop is werkt niet. De verwarming werkt niet goed. Kabels televisie erg slordig.

    Het ontbijt was heel lekker.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    9,2
    warm onthaal, rustig gelegen, en heel mooi om te wandele. Wij komen zeker terug, een echte aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden van zondag tot en met dinsdag geboekt en het spijtige was dat wij alleen in het hotel waren. Dan moesten ze voor ons speciaal s'morgens komen om het ontbijt klaar maken. Maar dat was dik in orde. We hadden het maar te vragen en het stond er.

    In het algemeen heel vriendelijk en waren ook heel behulpzaam. Ligging super, direct aan het bos. Een avond in het hotel hebben we een 5 - gangen menu genomen en was heel lekker en ook een zeer goede en vriendelijke bediening!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    10
    Goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was prima alles.

    Goed ontbijt.omgeving erg leuk

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    8,3
    heel gezellig hotel met verzorgde accomodatie, lekker ontbijt, heel vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    soms een drukke baan

    ontbijt heel lekker hygiene heel net

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    9,6
    De omgeving.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De omgeving. Ruime hotelkamers, netjes en schoon.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    8,8
    Heel aangenaam, vriendelijk personeel en mooie kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    TV van mindere kwaliteit.

    Rust. Kamer uitstekend.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    8,8
    Dit gaan we over doen :-)
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, we waren echt tevreden

    Zeer lekker en uitgebreid ontbijt,zeer vriendelijk personeel,..een aangename en rustige omgeving

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    9,6
    Heel mooie kamer, heerlijk ontbijt!
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht

    /

    Heel mooie kamer, heerlijk ontbijt!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    8,3
    goed
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Service en ontbijt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    8,8
    In orde!! Aan te bevelen!
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen overdreven luxe. Heerlijk geslapen. Ligging, bediening, ontbijt = top!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    8,8
    Verblijf na een trouwfeest
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer was aan de straatkant. Met de ramen op kiep hoorde je autopassage wel.

    De fijne kamer, mooi, ruimtelijk en ordelijk

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,5
    Goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Te lang moeten wachten vooraleer we binnen konden! De geleverde sleutel paste NIET op de zijdeur!

    Ontbijt voldoende, kamer goed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    7,5
    goed hotel maar geen lift
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    was nogal duur voor 1 nacht

    De kamers waren ruim en proper ook aparte badkamer en apart toilet

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    7,5
    Het was oké
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt,niets op aan te merken Kamer was ook in orde

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,9
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein hotel met prima kamers, prima bedden, ruime badkamer en goed ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    7,9
    Prima ontbijt
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat ik booking.com wel netjes betaald heb maar booking.com het hotel niet dus ik achteraf voor een vervelende verrassing kwam te staan

    Prima ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    9,6
    het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    3,3
    triestig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het was precies een spookkot. donker, geen onthaal. we zijn dan ook niet gebleven. sorry

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    4,2
    Het hotel heeft een dringende opfris beurt nodig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was. Zeer verouderd zekervoor de hoge prijs

    het bed en beddengoed waren heel goed

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    7,1
    Het comfort en de rust van de kamers (bos kant !
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Uw restaurant biedt te weinig keuze a la carte.

    Het comfort en de rust van de kamers (bos kant !)

    Verbleven in oktober 2016

Er zijn ook 17 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 26

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: