Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Novotel Brugge Centrum 3-sterren

Katelijnestraat 65B, Historisch centrum, 8000 Brugge, België

#57 van de 102 hotels in Brugge

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1963 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2018

    7,5
    Cfr mij.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is wat “oud” : Vooral in de gang en het lift.

    Heel uitgebreid ontbijt. Gezellig sfeer. Ruim lobbying. Goed idee met parking 1/2 uur langs te stoep. Daarna kunt u in alle rust naar de ondergrondse garage gaan. Juist onder het hotel. Wandelafstand naar het historische centrum.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2018

    9,2
    Geweldig verblijf voor een weekend Brugge
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De ligging van het hotel is geweldig, alle bezienswaardigheden zijn op loopafstand. Het hotel is erg netjes en de kamers zijn goed onderhouden. Het ontbijt is prima en er is genoeg keuze. Parkeren bij het hotel is goed geregeld. Onder het hotel is de parkeergarage gelegen ( 8,70 euro voor 24 uur).

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    8,3
    Ruime bed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen strijkijzer aanwezig in de kamer wat je toch zou verwachten bij zo een hotel.

    Ruime bed. Leuk dat er een box aanwezig was om muziek mee te spelen. De mogelijkheid om snel uit te checken.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    8,3
    Modern hotel op een toplocatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht vanaf de kamer was slecht en het bad liep vanzelf leeg, personeel zou iemand naar het bad laten kijken maar dit zal na ons bezoek pas gebeuren.

    Inrichting van de kamers en klantvriendelijkheid van het personeel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    8,8
    Goede locatie in het centrum van Brugge, goed betaalbare...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is aan de prijzige kant, maar daarentegen wel erg goed verzorgd.

    Goede locatie in het centrum van Brugge, goed betaalbare parkeergarage vlak om de hoek. Het gehele hotel is netjes verzorgd met prettige service.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    10
    Zeker voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontzettend vriendelijk personeel. Heel goed gelegen. Niet ver van de afrit van de autostrade en enorm dicht tegen het centrum. Je kan vlak naast het hotel parkeren in een ondergrondse parking en kost maar 8€50 per dag.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    7,5
    Perfecte locatie en informele sfeer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    we hadden een invalidenkamer; prima maar 2 zaken waren vervelend: zeer hoog toilet en douche-kop kon niet opgehangen worden dus douchen met de douche kop in de hand.

    Perfecte locatie en informele sfeer. Zwembad.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    8,8
    Super! Ideaal om Brugge te verkennen en zalig te slapen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kwaliteit van drankjes aan de bar /zwembad: vrij dure cocktail die eigenlijk vooral fruitsap was...

    Zalige bedden ! Waardoor we uitstekend geslapen hebben. Ruime kamer in centrum Brugge en zalig rustig. Genieten aan buitenzwembad gezien hittegolf.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    7,1
    Goede ligging, vriendelijk personeel aan de balie en aan het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te weinig ligstoelen aan zwembad, honden aan zwembad terwijl nochtans verbodsbord staat, water zwembad te koud voor kleine kinderen, restaurant zowel eten als bediening ondermaats, zeker geen aanrader.

    Goede ligging, vriendelijk personeel aan de balie en aan het ontbijt, voldoende keuze bij het ontbijt en constant aanvulling, heel fris op de kamer ondanks heel warm weer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    8,3
    Dit hotel heeft ons bezoek aan Brugge compleet gemaakt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt had misschien iets uitgebreider mogen zijn.

    Locatie goed bereikbaar en op korte afstand van het centrum + de mogelijkheid om de auto onder het hotel te parkeren.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    7,1
    leuk hotel voor stedentrip met zijn 2
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tijdens boeken iets fout gegaan waardoor er nog extra bij betaald moest worden ter plekke. Totaal prijs (410 euro) voor 3 nachten aan de hoge kant voor simpele kamer.

    Ideale locatie voor stedentrip. Mooi, netjes, goed ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    6,7
    Lekker bed en een handige parkeergarage;
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Zwembad is niet verwarmd, ontbijt op kamer besteld maar kwam niet, eten in restaurant smaakte als instantmaaltijden.

    Lekker bed en een handige parkeergarage; aardige medewerkers

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    10
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enige dat ik miste was een klein beetje extra opbergruimte (kast of plankje)

    Mooie locatie dichtbij centrum, ruime kamer met heerlijke bedden. Super dat de wc en de badkamer aparte ruimtes zijn. Ontbijt is goed verzorgd en alles wordt direct bijgevuld. Oh, en de airco op de kamer was fantastisch!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    7,5
    Top ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was alsof je in een caravan of boot was, en toilet ook erg klein en deze zag er in het geheel niet zo fris uit. Het ontbijt was erg prijzig 20euro pp terwijl ik niet vond dat het dat waard was & de bacon was nauwelijks gebakken. Jammer dat het zwembad alleen open is tussen 10 & 20u.

    Ligging van hotel is perfect je kunt overal te voet heen, parkeergarage erbij waar je voor 9euro per 24u parkeert. Prima bedden, comfort van kamer was prima (op toilet en uitstraling van badkamer na).

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    7,5
    Z,goed.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De boeking via,booking .com geboekt voor 2 p.1 2persoonskamer 2 pers.bed.doch bij aankomst stond,er 1 kamer . 2persoonsbed .en 1 pers.het nwgatieve .een opleg van 20 euro.booking .com volgnde maal dubbel check of rechtstreeks boeken bij acor hotels .

    Ontbijt super..kort bij t centrum.personeel vriendelijk.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    7,5
    Prima gelogeerd op toplocatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een nieuw stukske tapijt zal wonderen doen op de kamers. Aankleding en indeling van de bar-en eetruimte kan veel beter

    Gezelligheid bij de bar, geweldige bediening van de blonde barjuffrouw die snel, leuk en spontaan alle gasten bediende en leuke praatjes maakt. Zij haalt de omzet binnen. Al het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt is prima. Kamers zijn wat gedateerd. De luxe van een zwembad is een prettige bijkomstigheid. Veel restaurants nabij hotel, heel handig

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    8,8
    Perfecte locatie in het oude centrum van Brugge mèt een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel haren in de douche en handdoeken wat ik niet echt hygienisch vind

    Perfecte locatie in het oude centrum van Brugge mèt een (betaalde) paarkeergarage er naast die niet overdreven duur is.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    7,9
    Het ontbijt was goed verzorgd, alleen moest je wel eens...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het sanitair was wat gesleten, kranen waren dof geworden van het vele poetsen. De doucheslang had de neiging te knikken boven de kraan waardoor er minder water uit kwam. Het douchegedeelte van het kleine bad dat je middels een gordijn kon sluiten in een kleine cirkelvorm was wat krap.

    Het ontbijt was goed verzorgd, alleen moest je wel eens zoeken waar iets stond. De kamer had een comfortabele zitbank voor als je even wilde uitrusten of tv kijken. Een groot 2-persoons bed dat nog goed stevig was zonder kuil in het midden. Parkeergarage naast het hotel waar we de auto kwijt konden voor nog geen 9 euro per etmaal. Dicht bij het centrum gelegen met veel winkeltjes in de straat zelf. De kamer was redelijk stil, we hadden weinig of geen last van verkeerslawaai.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,5
    Hotel ligt In het centrum, en parking naast het hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets te zachte bedden, kamer 441 vloerbedekking smoezelig. We hadden 3 kamers geboekt.

    Hotel ligt In het centrum, en parking naast het hotel. En voor een schappelijk prijs kan je er parkeren. Je betaald € 8,70 voor 24 uur. Het ontbijt was uitstekend. Keus genoeg. En s'avonds een drankje drinken aan de bar. Vrolijke bediening.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    9,2
    Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eerste indruk was al zeer positief door zeer vriendelijke mensen aan incheckbalie. Kamer was zeer ruim en het zetelbed voor de dochter was ook van goede kwaliteit . Gescheiden badkamer en toilet was ook pluspunt. Ontbijt was voldoende uitgebreid en lekker.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    5,0
    De ligging is perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtzaal vies , eten slecht aangevuld om 10:00 uur terwijl tot 11:00 het ontbijt is.Vensterbak waar brood staat vies en dode vliegen.

    De ligging is perfect

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,3
    Het was heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De prijs voor het ontbijt 20 euro p.p.

    De kamer was erg goed. Aparte toilet. Het personeel was heel vriendelijk.Zeer centraal gelegen. Parkeergarage naast hotel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,9
    Midden in het centrum, goed hotel voor weekendje Brugge.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Midden in het centrum, goed hotel voor weekendje Brugge. Tip: parkeer bij het station voor €3,70 per 24 uur is maar 10-15 minuten lopen waar parkeren in het centrum veel duurder is.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    8,3
    Voor een nacht een prima verblijf.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer had schoner kunnen zijn. Het tweepersoonsbed had van mij breder mogen zijn, omdat er over een 'groot' tweepersoonsbed gesproken wordt.

    Ontbijt was heerlijk en heel erg uitgebreid. Het hotel was rustig, 's nachts was het stil zowel in als buiten het hotel. Het personeel is zeer vriendelijk. Fijn dat het toilet in een gescheiden ruimte zit en niet bij de badkamer in. Het bed lag ook prima.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    9,2
    Fijne hartelijke ontvangst met een volledige uitleg over de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor grote mensen valt de douche wat krap uit in de hoogte. De frigo op de kamer had meer mogen bevatten dan enkel één flesje water. Stopcontact gaten van het stopcontact in de badkamer laat niet toe om zwaardere apparatuur dan een klein scheermachien in te pluggen.

    Fijne hartelijke ontvangst met een volledige uitleg over de accomodatie en de bezienswaardigheden in de buurt. Nette, ruime kamer met een echt dubbel bed en alle faciliteiten. Afzonderlijke toiletruimte. Ontvangen touristisch stadsplannetje en kortingsvoucher voor tal van bezienswaardigheden...

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    6,3
    Stad is leuk, hotel geen aanrader.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was gedateerd, wij hadden s ochtend geen warm water, receptie gebeld, toen kwam de receptioniste kijken, die vertelde dat zij t niet op kon lossen, later kwam er iemand van de technische dienst en die kon t probleem ook niet verhelpen, hij vertelde dat de waterdruk in Brugge erg laag is, wij hadden een 2 persk voor 220 euro dan verwacht je wel te kunnen douchen. Mijn zoon werd op de dag van aankomst overvallen dokor de griep, ik vroeg 16.30 of er misschien een regeling was dat ik nog kon annuleren, toen werd mij verteld dat ik net 2,5 uur te laat was, toch maar een bericht naar de klantenservice gestuurd, ik kreeg hierop een automatisch beticht dat zij binnen 48 uur contact op zouden nemen, het is nu 4 dagen later en nog niets gehoord, vind ik niet erg klantvriendelijk.

    De locatie is perfect, in het centrum dichtbij begijnhof. Ontbijt in het hotel is erg goed. Kamer is gedateerd. Prijs/kwaliteit vond ik niet erg in balans.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    9,2
    Rustig en aangenaam verblijf!
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Klein en hoog zittend raam in de kamer, waardoor weinig of geen zicht. Beperkte kaart in restaurant.

    Gevarieerd en lekker ontbijt, rustige kamer, comfortabel bed

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    8,8
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets viel tegen, onderstaande zaken wellicht de puntjes op de i. Er kunnen wat meer NL kanalen beschikbaar worden gesteld. 1 flesje hospitality water mag 2 worden wanneer je voor 2 personen boekt. Ontbijtprijs is hoog (20 euro pp) Het is een goed ontbijt maar dan nog is de prijs echt fors. De prijs staat overal vermeld dus dit komt niet als verrassing maar m.i. moet dit bedrag e ht lager worden.

    Ligging perfect, alles op loopafstand. Ruime kamer en heerlijk bed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    8,8
    Goed tot zeer goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kon de sproeier niet aanzetten.Moest uitleg vragen aan personeel.Ze hebben goed geholpen.

    Gastvrijheid, gelegen bij het centrum van Brugge. Hulpvaardig personeel.mooie rustige kamer.Goed Ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    6,7
    De locatie is perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn enigzins gedateerd. De wc deur en plafond in de badkamer waren niet schoon...... vreemde vlekken..

    De locatie is perfect. Op loopafstand van het centrum. Auto kan voor 8,70 euro/per 24h geparkeerd worden in parkeergarage om de hoek.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    6,3
    Rustige omgeving;
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers gedateerd en slecht zittende bank. Bed staat zo dicht tegen muur, nauwelijks ruimte voor in-uit. badkamer te klein groezelig tapijt prijs-kwaliteit zonder meer slecht.

    Rustige omgeving; vriendelijkheid, goede ontbijtservice

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    7,9
    Super stad, goede accommodatie, echte aanrader!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer is wel aan vernieuwing toe. Er zouden 3 NL tv zenders zijn, maar er was er maar 1 beschikbaar

    Goede locatie, op loopafstand van hartje centrum. Prima hotel en super dat de parkeergarage er direct naast zit.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 maart 2018

    7,5
    gewoon goed, behalve tijden ontbijt 09 : 30 afgelopen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt tot 9 : 30 is vroeg voor mensen die relaxed de dag willen beginnen Verantwoordelijke ontbijt kwam elke morgen om 09 : 30 zeggen : U hebt nog 5 minuten :niet zo klantvriendelijk

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    9,6
    Mooi hotel, centraal gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel is heel vriendelijk, ze helpen graag bij vragen (in ons geval over de stad en restaurants.) Het was fijn dat er koffie en thee op de kamer was, en een flesje water. Er was een goed bed. En ook heel fijn is dat het toilet apart van de badkamer is, zelfs met extra deur ertussen. Het is een mooi hotel en s nachts rustig.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    8,8
    Aangename en ontspannend weekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op sommige dingen weinig keuze bij het ontbijt ( niet zo heel veel fruit). Misschien ook kaartjes bij de verschillende soorten confituur zetten. En de kleine porties koffie

    Mooie ruime kamer!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    7,1
    Prima kamers, gastvrij ontvangen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er stond bij de boeking dat er een bad bij zou onze kamer zout zitten. Dit bleek niet het geval te zijn bij aankomst.. jammer.

    Prima kamers, gastvrij ontvangen!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    8,8
    Ideaal hotel voor een verblijf in deze prachtige stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Alles was prima.

    De ligging in Brugge was perfect. We werden zeer gastvrij ontvangen. Er was een bluetooth speaker op de kamer zodat we via onze smartphone onze eigen muziekkeuze konden maken.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 januari 2018

    7,1
    goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    uitgechekt en nog geen aangename terugreis gewenst en geen bedankt voor ons verblijf door de persoon aan de balie was wat koel

    geen ontbijt genomen nogal duur

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    7,5
    Ontbijt was keurig netjes!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik heb een reservering gemaakt voor 2 personen met ontbijt en er was maar voor 1 gereserveerd. Fout van booking.com en kwam vaker voor werkt vanuit het hotel verteld!

    Ontbijt was keurig netjes!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    8,3
    Fijn hotel voor bezoek aan Brugge
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer en badkamer zijn netjes, misschien iets gedateerd. Ontbijt van 20 euro erg aan de prijs. In Brugge zelf zijn er genoeg gelegenheden om te ontbijten.

    Fantastische lokatie in het centrum van Brugge! Makkelijk aan te rijden en in leuke wijk op hele korte afstand van het centrum.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    6,3
    Volgende keer een ander hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte klachten behandeling. Partner en ik werken zelf in een vijf sterren hotel met michelinster. Direct na check in geklaagd over warmte op de kamer. Receptionist zei dat iemand zou gaan kijken... niks meer van gehoord (geen briefje niks.. achtergelaten). Na eerste nacht weer geklaagd... weer zou iemand kijken... daarnaast zou iemand een luchtwaaier neerzetten... niks of niemand is in onze kamer geweest (weer geen briefje of iets met blijk dat er iemand is geweest en ook geen luchtwaaier). Op onze laatste dag (2 nachten verblijf) stond sochtends ineens de td voor de deur.. wat niet meer nodig was want ons verblijf zat er op. Tijdens ons verblijf werd er mbt onze klacht niet echt begripvol gehandeld, het was nu eenmaal zo mbt de verwarming. Bovenal heeft de housekeeping ook diverse keren sochtends op onze deur lopen bonken.. onnodig. Kunnen ze niet met de receptie communiceren/checken of een kamer is uitgechecked voordat ze iemand wakker bonken diverse malen? Ik vind dit niet vier sterren waardig. Mochten jullie nog eventuele aftercare willen geven dan kunnen jullie mn gegevens wel terugzoeken op jullie politiebriefje bij check-in. Irene c/i: 03-01-18 & c/o: 05:01-18

    Snelle check-in

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    9,6
    Het ontbijt en de kamers waren uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De bedden waren te zacht en doorgezakt (kuil). Dat konden we niet echt waarderen.

    Het ontbijt en de kamers waren uitstekend. Ook de loctie is buitengewoon.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    7,9
    De locatie is perfect, midden in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel was meer gedateerd dan we hadden verwacht. De hotelkamer was wel ruim en schoon.

    De locatie is perfect, midden in het centrum. De naastgelegen parkeergarage is ook erg fijn en deze kost maar 8,70 per 24 uur.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    7,9
    Meevaller en vatbaar voor herhaling in de zomer 18
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De tapijten vloeren zijn toe aan een upgrade. Barsten in de muren die worden gecamoufleerd door een doek : kan niet voor mij voor een multinational.

    Heerlijk uitgebreid ontbijt : alles wat je kan verwachten om de dag in te vliegen. De vriendelijke en behulpzame dames aan het onthaal, voldoende uitleg, en nemen de tijd om u wegwijs te helpen door het mooie Brugge.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    7,5
    Prima en gezellig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine toilet op kamer. Deur gaat naar binnen open. Als iemand niet goed wordt en op de grond terecht komt kom je nooit meer bij deze persoon voor CPR. Tip bij verbouwing deuren naar buiten laten draaien.

    Locatie is top

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    8,3
    Geweldig verblijf in Brugge in een goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er is een parkeerkelder onder het hotel, maar dat is ook een algemene parkeerkelder. Deze is erg duur. Wellicht is een korting voor gasten een goed idee?

    Hotel gelegen in het oude centrum van Brugge. Een modern en net hotel en bij binnenkomst hangt er al meteen een hele goede sfeer.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    6,3
    Goede locatie, slechte service en comfort.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Van alle Novotels die ik heb bezocht was de service hier het slechtst. Toen we 's middags in onze kamer konden, was het bloedgeslagen heet. We hebben meteen de verwarming uit gedaan en het raam wagenwijd open gezet. Helaas was het kwaad al geschied, ik was door de hitte zo onwel dat ik 's avonds het restaurant uit ben gelopen zonder mijn eten aan te raken en op bed heb moeten liggen, weer met het raam wagenwijd open. De gehele avond was dus voor mij verpest en ik heb door de verwarming alleen ziek op bed gelegen. We hebben alledrie met open raam geprobeerd te slapen, maar het was een ramp. Bij uitchecken aangegeven wat het probleem was, op eigen initiatief want er werd niet eens moeite gedaan om te vragen hoe ons verblijf was. De dame van de receptie gaf alleen maar aan dat we 's nachts iemand van de technische dienst hadden moeten bellen en dat het zonde was voor het milieu. Geen wat vervelend voor jullie of compensatie. Geen aanbod van iets om ons verblijf te verbeteren, helemaal niks! Behalve onbeschoft, ook nog slechte service.

    Locatie is geweldig, kamer is schoon en ruim.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    9,2
    Plezierig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij sliepen in kamer 434, waren eerder in het hotel maar nog niet op die vleugel, er was een voortdurend gezoem van buiten wasrschijnlijk grote airco inst.lastig wanneer met open raam slaap.

    Rust

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    7,1
    Goede lokatie, vriendelijk personeel, slechte ventilatie, geen restaurant op doordeweekse dag.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen restaurant (alleen geopend op vrijdag en zaterdag). Het was erg warm in de kamer, daarom raam geopend maar daarna veel last van het verkeer.

    Lokatie, op loopafstand van alle bezienswaardigheden. Niet al te dure parkeergarage met voldoende plaatsen. Vriendelijk personeel. Vroege check-in en late checkout waren mogelijk.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    8,3
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vloerbedekking gang doet wat versleten en viezig aan.

    Prima hotel goede bedden en kussens! Heeelijk rustig terwijl we vooraf bang waren voor schoolklassen

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    7,1
    Op zich goed alleen jammer van het eten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De patat was heel erg slecht bij het eten . Was heel erg slap gebakken en toen we er wat van zeiden werden we niet echt serieus genomen. Dat was erg slecht verder een goed hotel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2017

    8,3
    Goed hotel, goed ontbijt en goede ligging op loopafstand van...
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkraan bij onze kamer defect, waardoor we niet hebben kunnen douchen de volgende morgen!

    Goed hotel, goed ontbijt en goede ligging op loopafstand van het historisch centrum. Parkeergarage onder het hotel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    7,9
    Ruime kamer wc en badkamer appart
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afruimen ontbijttafels, we moesten aanschuiven aan een vuile tafel, terwijl er vele tafels leeg waren, waren ze niet opnieuw gedekt. Spijtig

    Ruime kamer wc en badkamer appart

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    5,4
    Mooie ligging, hotel viel dik tegen.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misleidende informatie. Superieur kamer met bad en douche was doorsnee kamer met douche. Kingsize 2-pers bed was bed van 160 breed. Ontbijt 20 euro pp ver over de top voor doorsnee ontbijt.

    De ligging

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    6,7
    het voldoet voor de tijd dat wij der waren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    de kamer vooral raam van de kamer kon maar op een kier open raam zit voor een prettig gevoel veel te hoog veel vlekken in de stof van de meubels wc apart maar te klein de kamer voelt heel benauwd aan

    heel fijn ontvangst snellen afhandeling van de kamer en duidelijke uit leg personeel heel vriendelijk schoonmaak personeel netjes en snel oude badkamer maar was wel heel schoon

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    7,1
    Goed voor kort verblijf
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voor deze prijs iets meer verwacht

    Fijn hotel, op loopafstand van het centrum Parkeergarage onder het hotel (kosten ongeveer 9 euro per dag) Leuk hotel voor kort verblijf

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    5,4
    Een prachtige stad maar een onprettig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Na een verblijf van vier dagen zijn wij met een flinke teleurstelling (en een lege portemonnee) naar huis gegaan. Bij aankomst bij Novotel Brugge kwamen wij erachter dat er geen ontbijt inbegrepen was. Geen probleem, de dame bij de receptie vertelde ons wat dit zou kosten (60 euro voor twee personen voor drie dagen) en wij hebben dit direct betaald en afgerekend. We kregen zes tickets voor het ontbijt en hebben geen factuur/rekening ontvangen van hetgeen wat wij betaald hebben. Tijdens het uitchecken wordt mij verteld dat er een rekening openstaat van €108! Na wat doorvragen, was er een bedrag van €60 wat de dame bij de receptie niet direct kon verklaren. De toeristenbelasting? Duurdere kamers in het weekend? Uiteindelijk bleek dat dit het ontbijt was!! Ze kwamen tot de ontdekking dat er een fout gemaakt was en dat ze ons perongeluk maar voor 1 persoon hadden laten betalen. Zonder toelichting, rekening of excuses wilden ze mij de 108 euro laten betalen. Als ik niet zelf had opgelet vermoed ik dat ze het niet eens benoemd hadden.... Nou een hoop gesteggel, waarbij beide dames bij de receptie geen excuses hebben gemaakt, niet mee hebben gedacht, of hebben gekeken naar een oplossing kreeg ik als reactie 'tja mevrouw, het is niet anders'. Ontzettend jammer dat de dames bij de receptie op deze manier hebben gereageerd. Een fout kan altijd gebeuren, en is menselijk, maar dit was onacceptabel. Er zijn géén excuses gemaakt, er is niet gekeken hoe we een oplossing konden vinden, er is geen begrip getoond. Klantvriendelijkheid staat in ieder geval niet voorop bij Novotel!! Voor ons een naar einde van ons weekendje weg in het prachtige Brugge...

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    9,2
    Zeer aangenaam en leerrijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Wij kwamen naar Brugge voor een tentoonstelling. De ligging van het hotel en de parkeergelegenheid gaven de doorslag, maar ook de ervaring want het was niet ons eerste verblijf in dit hotel. Er was een klein probleem tijdens het ontbijt met de bedeling van de koffie en dat incident hed beter en vlugger moeten opgelost zijn.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    9,2
    Het ontbijt was zeer gevarieerd
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat deurkey (pasje) tot 3x toe moest worden geresett omdat hij dienstweigerde en dat was ook zo op de 2 kamer ( maar werdt vakkundig opgelost dus viel niet echt tegen)

    Het ontbijt was zeer gevarieerd

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    5,8
    Mooi verblijf in Brugge. Veel leuke bezienswaardigheden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Hygiëne in badkamer kon beter. Veel vlekken op de tapijten in de slaapkamer. Bediening aan de bar liet te wensen over.

    Heerlijk en uitgebreid ontbijt. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    9,2
    Personeel heel vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks viel echt tegen, als ik echt iets moet opgeven dan het geluidsoverlast van vrachtwagens laden / lossen vrij vroeg in ochtend.

    Personeel heel vriendelijk

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,5
    Het bed ligt prima en kamer is ruim opgezet met apart zitje.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt op zaterdag was summier, weinig assortiment (werd later wel aangevuld) en zondag viel tegen, brood was oud.

    Het bed ligt prima en kamer is ruim opgezet met apart zitje.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,5
    prettig hotel op goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij vonden het ontbijt tegenvallen ten opzichte van de kosten. Het ontbijt was goed maar kwaliteit-prijs liep uit de pas. Voor dat bedrag mag je meer verwachten.

    Het hotel ligt pal naast een parkeergarage dus parkeren is geen probleem en ook de kosten vielen mee. Het hotel ligt op korte loopafstand van de bezienswaardigheden in Brugge.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    6,3
    Prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiene viel mij tegen. Haren in bed gevonden, haren in de handdoeken, kamers qua afwerking bijvoorbeeld ook slordig en gedateerd.

    Locatie is goed, parkeergarage naast het hotel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    5,0
    gezinsovernachting
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De temperatuur op de kamer was heel hoog. De airco op 5 graden zetten hielp daar niet tegen. Dan het raam maar open: wel frisse lucht maar de volgende ochtend ook 17 (!) muggenbulten bij onze dochter. Een simpele hor had hier zijn geld meer dan verdiend!

    De locatie was prima. Dichtbij het Minnewater en dichtbij het centrum.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,1
    Goede ligging, verblijf oké.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor de prijs was het best verouderd. Vlekken in vloerbedekking, verouderde lift, verouderde gangen. Niet heel erg, maar wel een verbeterpunt.

    De ligging

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    10
    Het personeel was erg vriendelijk en gastvrij!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren ontzettend veel steekmuggen in de kamer waar we 's nachts veel last van hebben gehad. Dit terwijl we het raam zelf niet open hebben gehad.

    Het personeel was erg vriendelijk en gastvrij! We hebben ook nog kunnen genieten van het zwembad.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    9,2
    Comfortabele uitvalsbasis dicht bij het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Men had een verrassing beloofd voor mijn vrouw haar verjaardag bij het ontbijt. Die heb ik echter niet gezien

    Ontbijt was prima maar opgelet als je laat ontbijt. Dan kan keuze wat minder zijn. Leuk was ook het zwembad buiten

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    9,2
    De hoffelijkheid en de vriendelijkheid van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het aanbod bij het ontbijt: bv enkel gesuikerde yoghurt, geen chocomelk. De keuze van fruit was beperkt tot voorgesneden meloen en kiwi. Het kan zijn dat dit te wijten was aan een grote groep reizigers die het ontbijtbuffet net voor ons hadden geplunderd.

    De hoffelijkheid en de vriendelijkheid van het personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    8,3
    Brugge die scone
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen wc - borstel op de kamers. Zeer gênant na een "grote" boodschap. Tip ontbijt: zorg dat alles uit de zon staat, met dit weer droogt brood uit, verkleurt fruit te snel, ... Late incheck: als je maar twee dagen komt en je krijgt dan pas na 14u je tips en een stadsplan, is er veel tijd verloren gegaan om je bezoek efficient te regelen.

    Mooi ingerichte kamers, wc en badkamer apart is een pluspunt. Zeer centraal gelegen. Ee, aanrader

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    5,0
    Er is ruimte voor verbetering
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel vonden we niet echt beleefd, er werd bij vertrek niet gevraagd of alles in orde was en dergelijke... Wat getuigd van weinig professionaliteit...

    De ligging was zeer fijn, dichtbij het centrum en parkinh

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    6,7
    Afgezien van de kamer, kijk ik ben ik tevreden van mijn verblijf.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Verouderd hotel, zeker wat betreft de kamers en in het bijzonder de badkamer. Het hotel heeft nood aan een opfrissing. De druk op het water in de douche viel ook tegen. Goede bar service en inplanting.

    Ontbijt en bediening - zeer klantgericht en vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    5,4
    De meeste personeelsleden waren zeer behulpzaam.
    • Met huisdier
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De indeling van de kamer is niet ok. Langs 1 kant van het bed sta je letterlijk met je neus tegen de muur (ik ben een slank type), terwijl de kamer op zich wel ruim genoeg is. Het ontbijt was ok, maar voor een langer verblijf is er te weinig afwisseling. Ook zou er meer verschillend vers fruit/fruitsalade beschikbaar mogen zijn.

    De meeste personeelsleden waren zeer behulpzaam. Onze hond was zeer welkom in dit hotel. De ligging en de ondergrondse parking er naast.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    8,8
    voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    propere en ruime kamer water in koeling en koffie en thee goed uitgebreid ontbijt , vriendelijk personeel vlak bij oude stad en begijnhof gemakkelijk te bereiken met auto zeer goed bed rustig

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    9,2
    Zalig
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk was er niets waar we van vonden dat ons tegenviel.

    De vriendelijke mensen , personeel. Toffe bar, met vriendelijk personeel. Ook onthaal heel vriendelijk. En goed dat je bij vroege aankomst je valiezen kan achterlaten alsook bij het uitchecken.

    Verbleven in mei 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: