Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Novotel Mechelen Centrum 4-sterren

Van Beethovenstraat 1, 2800 Mechelen, België

#13 van de 29 hotels in Mechelen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 947 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    9,6
    Ideaal hotel voor een bezoek aan Mechelen.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij vroegen de receptioniste waar de Dossinkazerne lag, ... ze kon niet antwoorden want ze had er nog nooit van gehoord. Dat kan toch niet! De andere receptioniste heeft ons dan wel geholpen.

    Vriendelijk onthaal, comfortabele kamer, uitgebreid ontbijt, perfect gelegen in het hart van de stad.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    8,3
    Toplocatie, heel kort bij het centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De bar was gesloten om 00:30u ;-)

    Locatie was top, wij waren bezoekers van Maanrock. Ruime kamers, aanbod in het restaurant is beperkt maar wel van heel goede kwaliteit. Ontbijt was meer dan voldoende en heel lekker!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    10
    Top hotel - stop lokatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Geen opmerkingen.

    Top hotel op een zeer goede lokatie - veel restaurants in de buurt en personeel is zeer vriendelijk. We kunnen dit hotel iedereen aanbevelen en zelf gaan we bijna elke tweede weekend, 1 of twee nachten naar dit hotel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    8,8
    Zeer verzorgd hotel op een toplocatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer aan de kleine kant, weinig ruimte om spulletjes neer te leggen.

    Verzorgd hotel, plezierige ontvangst, keurige kamer, ruime keuze bij het ontbijtbuffet en een uitstekende locatie (alleen wel circa 20 minuten lopen vanaf het treinstation). Zeer attent personeel: er werd snel geacteerd toen bleek dat één van de paspoorten nog in het kluisje lag.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    9,6
    Het Novotel in Mechelen: een echte aanrader voor uw verblijf in een geweldige stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er viel ons niets tegen. De ontvangst was geweldig, heel behulpzaam personeel. De kamer was 100 procent wat we ervan verwachtte. Het ontbijt was heerlijk, zeer uitgebreid, de ontbijtruimte was goed, we hadden een geweldig uitzicht. Kortom: een echte aanrader.

    Het personeel: behulpzaam, zeer vriendelijk, spontaan.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    5,0
    Kamer werd 2de dag niet gekuist!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer werd 2de dag niet gekuist!!! Ook geen handdoeken,....aangevuld ! Hebben dit gemeld maar werd niets aan gedaan ! Wij zouden toch graag een compensatie krijgen hiervoor...hebben dit nog nooit meegemaakt! Taxi’s die samenwerken met hotel houden zich niet aan afgesproken tarief...hotel laat dit blindelings gebeuren!!!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    9,2
    Uitstekend verblijf. Niks op aan te merken.
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij zijn hier verbleven in verband met Rock Werchter. Aanzienlijk luxer en prijziger dan bivakkeren in een tentje op het terrein, maar dat was een bewuste keuze. Personeel receptie was tikkeltje afstandelijk, maar niet vervelend. In elk geval behulpzaam ook, dat was prima. Zou het zo nog een keer boeken voor een dagje Mechelen bijvoorbeeld. Ideale locatie daarvoor.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    8,8
    Prima hotel in centrum van Mechelen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je met de auto bent: het hotel heeft helaas geen deal met de (prima) openbare parking onder het hotel. Begroot 18 euro per nacht bovenop de prijs.

    Prima lokatie; wij vonden het matras super lekker.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    8,8
    Wij gaan volgende keer terug :)
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen opmerking, we hebben alleen van de kamer en het ontbijt gebruik gemaakt

    De kamers met alles op en aan en zeer proper! Het ontbijt dik in orde! Parking naast het hotel, super!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    8,3
    heel goede ligging, goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijtruimte was rommelig - veel vuile gebruikte tafels, 1 persoon om afteruimen was te weinig. Ontbijt zelf ruime keuze en goed.

    heel goede ligging voor een citytrip - mooie rustige kamer - goed ontbijt - veel te doen rond hotel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    9,2
    een aanrader,dat is zeker.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parking is duur,en zonder discount vanwege het hotel. Het personeel bij het ontbijt zou wat sneller kunnen bijvullen als iets op is,en sneller afruimen. Nette tafels toont mooier dan met opeengestapelde borden.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    9,2
    Een heel fijn verblijf, prachtige locatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De ontbijtruimte is niet echt aangepast aan het aantal gasten. Het was aanschuiven voor een tafeltje en in de rij staan voor een kop koffie.

    De ligging van het hotel is subliem. De kamer was ruim en zeer comfortabel en netjes. Het ontbijt uitgebreid.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    10
    Uitstekend hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een uitstekend ontbijtbuffet, ruime kamers en proper, het was maar voor een nachtje, maar zou er gerust langer kunnen verblijven! Het was ook dicht bij het centrum en waar we moesten optreden was recht over het hotel dus ideaal 👍

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    8,8
    Mooi hotel, jong gezellige personeel, perfect gelee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was goed !! Te veel om alles te proeven, ik vind 20 euro wat veel maar alles is er. Kamer was mooi, goede boxspring die lang genoeg was en heerlijk lag. Mooie badkamer met douche en ligbad en verrassende wastafel 😃

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    8,8
    Hotel goed, ontbijt minder.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt. Vorig jaar kregen we voor Kom op tegen kanker een gratis ontbijt dit jaar niet. Maakt een groot verschil in mijne portemonnee. Dit jaar waren de eitjes en het spek koud. Niet smakelijk. Wij hebben jullie hotel 2 jaar na mekaar genomen maar nu overwegen om volgend jaar een ander hotel te nemen.

    De ligging en personeel en de kamers.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    6,7
    er was geen ontbijt !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Executive Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    er was geen ontbijt ! we moesten registreren om 06.30 om te fietsen voor kom op tegen kanker en ontbijtzaal ging maar open om 06.30 h op die manier dienen wij volgend jaar ander hotel te zoeken want ontbijten voor het fietsen is essentieel de jaren voordien was er wel ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    7,9
    De ligging is heel goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De airco werkte niet goed. De badkamer is niet groot. Bij het ontbijt was er wel geen stokbrood voorzien, wel veel koffiekoeken.

    De ligging is heel goed. Het ontbijt is algemeen goed en de kamers zijn van alles voorzien, badkamer met douche en bad.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    9,6
    Super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij vonden zelf het bed en de kussens een beetje hard maar dat is denk ik heel persoonlijk. Iedereen heeft een eigen voorkeur qua hardheid.

    De locatie is super!! Super netjes hotel en erg vriendelijk personeel! Ontbijt was ook erg uitgebreid.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    10
    Top weekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niet mogelijk om een parkeerplaats te reserveren in (bijvoorbeeld) de parkeer garage.

    Alles zoals we dat ons voorgesteld hadden. Eten, kamers, personeel en locatie dik in orde!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    7,5
    Mooi midden in het centrum, parkeergarage naast hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel heeft een moderne nette uitstraling, kamers netjes en schoon. Het hotel ligt midden in het centrum van Mechelen en de parkeergarage ligt direct naast/onder het hotel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    8,8
    Uitstekend, voor herhaling vatbaar.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets.

    We hebben geen ontbijt genomen waardoor we over dit niets kunnen zeggen. Onze kamer daarentegen was uitstekend. Het was een redelijke ruime kamer met een zithoek, waardoor als het slecht weer is buiten en dat was het, je toch wat kan ontspannen en genieten van je kamer. De pizza was uitstekend!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    7,5
    Gewoon goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De organisatie bij de in-checking verliep niet vlot. Tot drie keer toe van kamer moeten veranderen omdat er onvoldoende of geen kinderbedden werden opgemaakt. Dit verliep nogal onprofessioneel.

    Heel uitgebreid en verzorgd ontbijt. Ook de hamburgers 's avonds zijn een must!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    7,9
    Prima plek
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De koffie voor de waterkoker op de kamer had wat royaler gemogen, en glazen of kopjes om uit te drinken zou fijn zijn. Kartonnen bekers drinken niet lekker en is wat armoedig.

    Fijne bedden. Kleine, maar praktische kamer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    7,9
    Goed en rustig hotel, met zeer smalle bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was niet breed genoeg. Te smal voor twee personen (1.60 meter). Mijn partner heeft op de extra zetel geslapen. Hebben dit meegedeeld aan het personeel van het hotel.

    We hadden een heel rustige kamer. Uitzicht van de kamer gaf uit op een zijstraat met hoge gebouwen. Ontbijt was prijzig. 20 euro per persoon.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    7,5
    Jammer van ontbijt, was écht een domper op verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was beneden alle peil. 10.30 h amper brood, buffetten leeg (2 worstjes !)/uitgedroogd, pannenkoeken koud/keihard, eetzaal vuil, niemand te zien gedurende 15 min. Slechtste ontbijt ooit in hotel. Receptie heeft kosten wel gewaived, bedankt.

    Kamers zijn ruim, mooi en goed verzorgd. Locatie ook zeer fijn in midden stad, maar wel straatlawaai (slapen met venster open)

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    7,5
    Zeer goed hotel, maar kleine enerverende dingen.....
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meer dan een uur rondgereden om via enkelrichtingstraten aan de parking onder het hotel te komen. Te kleine badkamer en moeilijk toegankelijk door bed te dicht tegen badkamer

    Vriendelijk personeel, goed bed, ruime kamer

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    9,2
    Fijne accomodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In onze kamer stond een 1 persoons bed uitgeklapt, zonde van de ruimte.

    Heerlijke badkamer en een fijne locatie. Op de kamer is ook een tv met Nederlandse zenders.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    10
    Het ontbijt was heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parking in de buurt is tamelijk prijzig. Maar dit wist ik vooraf. Dis niet echt een onverwachte tegenvaller.

    Het ontbijt was heerlijk. Hier had mijn oudste dochter het meeste naar uit gekeken. En de verwachting werd zeer zeker ingelost.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    9,2
    De kamers waren ruim en een groot bed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kussens waren aan de harde kant. Het spek bij de eieren was hard en dus niet lekker

    De kamers waren ruim en een groot bed. Lekker ontbijt. Vriendelijk personeel!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    4,6
    Had beter gekund
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was magertjes... vers fruit was amper op te merken, veel blikfruit. Yoghurten leken uit potten te komen. Koffie was niet lekker van smaak. Ontvangst aan de receptie was zeer omslachtig en afstandelijk en koeltjes...

    Ligging

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    6,7
    Goed hotel, maar het klimaat in de kamer moet beter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Klimaat in de kamer slecht. Veel te warm en droog, en dit was ondanks een thermostaat in de kamer slecht te regelen.

    De kamers waren netjes, ruim en schoon. Ligging hotel prima.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    4,2
    Spijtig dat we dit hotel hebben gekozen! Wat rustgevend had moeten zijn, is vermoeiend geworden!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het verlijf was slecht. Ontbijt tot 11u. Wij kwamen om 10u aan en het was gewoon op. Een droge sponzige pistolet hadden we nog. Daarvoor betaal je dan 19 eur per persoon. Uiteindelijk werd maar 1 ontbijt aangerekend na onze klacht. Er werd niets voorgesteld omtrent de bezienswaardigheden. De ligging is prachtig doch parking is helemaal niet voorzien. De kamer was slecht. Met de vragen die we tijdens het boeken gesteld hebben werd geen rekening gehouden, zelfs niet met de zaken die telefonisch werden bevestigd. Het bed stond los en niet recht. Het helde af waardoor de nachtrust niet goed was. De vloer van de kamer helde zelfs af! Kortom een kamer om te sluiten en dringend te renoveren! Spijtig dat we hiervoor zoveel hebben betaald!

    De ligging

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 november 2017

    10
    Vriendelijk personeel, zeer ruim en lekker ontbijtbuffet, ruime en verzorgde kamers. Een aanrader!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De 18 euro die we moesten betalen om onze auto ondergronds te parkeren. Niet bepaald een mooi zicht vanuit de kamer. Maar verder geen negatieve punten op te noemen. Mochten ze nog gratis parking kunnen aanbieden aan hotelgasten is dit hotel een absolute topper!

    Superontbijt, ruime en zeer verzorgde kamer, zeer kindvriendelijk. Over het algemeen was het personeel uitermate vriendelijk. Het verse fruitsap bij het ontbijt was de kers op de taart bij het grote en verzorgde ontbijtbuffet.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    6,7
    We boekten een overnachting met ontbijt en dat hebben we ook op een zeer aangename manier gehad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Matrassen waren al flink doorgezakt, niet aangenaam om in te slapen. Er waren bedden tekort op de kamer (voor de kinderen) maar dit werd direct rechtgetrokken. Het is leuker als het parkeerticket (en de toeristentaks) alvast in de prijs van het hotel vervat zitten.

    Ontbijt was dik in orde. Personeel was zeer behulpzaam. rustige nacht (geen lawaaierige buurt of geluiden uit andere kamers)

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    8,3
    een goed vakantie gevoel en komen zeker terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    er was niks dat mij stoorde wij waren met de dochter te vreden over de kamers en de ligging

    het ontbijt heerlijk kamers kraak net en erg ruim een tevreden klant alles was er aanwezig

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    9,6
    Ideaal voor bezoek aan Mechelen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Persoonlijk vind ik 20 € voor een overigens lekker ontbijt wel wat veel. Parkeren in de buurt moeilijk, ook ondergrondse parking bijna geen plaats meer (waarschijnlijk wegens markt die dag)

    Midden in het centrum van Mechelen Mooie grote propere kamer, met goed bed Vriendelijke ontvangst Gratis flesje water op de kamer

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    5,8
    De communicatie aan de receptie is afstandelijk en geeft...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De communicatie aan de receptie is afstandelijk en geeft antwoorden waardoor je het gevoel krijgt te worden afgescheept. Hoewel we om 14.00u hadden moeten kunnen inchecken was dat pas om 15.15u het geval.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    10
    Een aangenaam weekend in een mooie en levendige stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden geen klachten

    Modern, mooi ingericht hotel Vriendelijk en correct onthaal Uitstekende centrale ligging Geen geluidsoverdracht in de kamer, noch van buiten, noch van binnen het hotel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    10
    Tevreden. Dicht bij centrum. Makkelijk per trein .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    het restaurant voor een diner kon beter. Maar in de stad voldoende restaurants.

    ontbijt was prima. Erg gevarieerd. Tijdens drukte in ontbijtzaal mochten we in het restaurant ontbijten

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    6,7
    Kan beter.
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Blijkbaar moet je op voorhand (bij je reservatie) doorgeven als je soyaproducten wenst bij het ontbijt. Dit kreeg ik, op niet al te vriendelijke toon, te horen toen ik er 's morgens naar vroeg. Van dergelijke keten verwacht je dit toch standaard bij het ontbijtbuffet. De ontbijtzaal zat stampvol en het was wachten tot er een tafeltje vrij kwam. Niet zo aangenaam.

    Nette, comfortabele kamer. Badkamer met douche en bad. Toilet was apart.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    9,2
    Prima uitvalsbasis voor de stad Mechelen en voor dierentuin Planckendael
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Onze kinderen mochten bij ontvangst aan de receptie een cadeautje uitzoeken : heel erg attent. Ze vonden het geweldig ! En het ontbijt bood de mogelijkheid om zelf vers vruchtensap te persen : bingo !

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    9,2
    Midden in centrum van Mechelen, heel goed ontbijt, zeer...
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Troffen wat schimmel aan op de badkamer. Dat paste dus helemaal niet bij dit mooie hotel.

    Midden in centrum van Mechelen, heel goed ontbijt, zeer vriendelijk personeel en goede kamers.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    9,2
    Comfortabele kamer in het centrum met lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een zeer grote kamer met zeer comfortabele bedden. In het centrum gelegen, maar toch zeer rustig. Het ontbijt was uitgebreid. Meer kan je niet verwachten van een hotel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    9,6
    Een kleine maar zeer smaakvolle ingerichte kamer met perfect...
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Enig rumoer gehad van de straat (hadden raam open voor échte frisse lucht ipv airco)

    Een kleine maar zeer smaakvolle ingerichte kamer met perfect al wat nodig is.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    6,7
    Mechelen ok. Hotel ( kamer ) ok.
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt en de borden,lepels en koffiekoppen die niet echt netjes waren. Resten bleven kleven.

    Heb moeten vaststellen dat mijn vrienden via andere booking 30 € / nacht en ontbijt inbegrepen ( van mij dus niet) goedkoper konden boeken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    7,9
    Niet fijn als je op zondag om 7u uit je bed wordt...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niet fijn als je op zondag om 7u uit je bed wordt 'gebonkt' door een kapotte airco die heel wat lawaai maakt. Jammer, want voor de rest wel ok.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    9,6
    Een aanrader in de ruime zin van het woord!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De prijs van het ontbijt vonden we ietwat aan de hoge kant maar dat hebben we dan niet genomen.

    Het was er zeer rustig wegens geen verkeer. Heel centraal gelegen! Het was er ook zeer proper en in de gangen hing een aangename geur. Flesje water gratis in de minibar was ook leuk extraatje!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    10
    ideaal om met het gezin de stad te verkennen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We waren zeer tevreden over de familiekamer. Het ontbijt is zeer uitgebreid met veel aandacht voor gezonde producten en natuurlijk ook de klassiekers. Het ligt in het centrum van Mechelen en dus een ideale vertrekplaats om de stad te verkennen met de kinderen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    9,6
    we hebben genoten van deze mooie stad en ook van ons verblijf in ''novotel''
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    ja het personeel aan de receptie vind ik minder vriendelijk het kan beter maar is ook niet zo erg!

    heel verzorgde kamer alles was netjes bad en een douche zijn heel goed het ontbijt was heel lekker er was voldoende keuze de eetzaal is ruim en gezellig met veel grote ramen het is er aangenaam zitten voor ons was deze plaats een goede keuze

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    9,6
    9
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    enkel waren de eitjes en het spek niet knapperig gebakken en het zacht gekookt eitje veel te kort gekookt, maar voor de rest was alles prima top!

    De kamers waren goed het ontbeid prima verzorgd.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    6,7
    Hotel met ruime kamers, vlakbij centrum en genoeg betaalbare ontbijtadresjes in de buurt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Receptionisten hadden het heel druk. Hotel was volgeboekt. Stress was voelbaar, had blijkbaar impact op klantvriendelijkheid. Jammer. Prijs van ontbijt in hotel veel te hoog, wij hebben niet ontbeten in hotel, wij vonden een leuk alternatief in de buurt.

    De ligging van het hotel was perfect. Ideaal om de stad te verkennen. Ook bushalte vlakbij hotel wat heel handig is. Kamer was ruim en gezellig. Wij sliepen aan de straatkant. Met raam open slapen was niet evident. Al bij al viel het nachtlawaai goed mee.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    9,6
    Heel comfortabel hotel dicht tegen winkels, drank- en eetgelegenheden.
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Moeilijk te hanteren haardroger. Ontbijt is duur.

    Heel mooi ingerichte kamer, ruim en geluidsarm. Airco! Goed matras. Bad en douche. Shampoo, douchegel,douchekap ... Gratis watertje bij aankomst. Koffie- en theefaciliteiten op kamer. Klein koelkastje.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    7,9
    Hotel is ideale uitvalsbasis voor bezoek aan de stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchedeur gaat naar buiten open en is niet handig en de vloerwordt nogal nat.

    Hotel is ideale uitvalsbasis voor bezoek aan de stad. Mooie kamers en lekker ontbijt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    7,9
    Prima!
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het koelkastje was aan de kleine kant (maar niet iedereen gebruikt dit natuurlijk)

    - De ligging van het Hotel - Stille kamers. - Goede airco - Nette kamers

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    8,8
    Keurig hotel in een bruisende stad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Erg druk in de ontbijtzaal.

    Ontbijtbuffet was zeer uitgebreid. In het weekend dat wij er waren was het wel heel erg druk, dus het was zoeken voor een lege plek in de ontbijtzaal. Locatie van Novotel is top! Midden in het centrum en op loopafstand van alle bezienswaardigheden.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    9,2
    lekker en voldoende ontbijt, mooie propere kamer, ...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niks

    lekker en voldoende ontbijt, mooie propere kamer, vriendelijk personeel, heel centraal gelegen,,, enkel de parkeergarage was nogal aan de prijzige kant (18€ per dag)

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    8,8
    Aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai bij het afruimen van tafels bij het ontbijt. Valiezen van stewardessen naast tafel in ontbijt ruimte

    Zeer goed bed en uitgebreid ontbijt. Kort bij winkels, bars en restaurants.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    6,7
    Minste van de keren dat we er al verbleven hebben
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De prijs van de kamer 2x verschillend Er stak nog restanten van eten van de vorige bewoner in de kast onder de frigo Op de fastuitcheckrekening stond 2x ontbijt aangerekend terwijl wij hadden aangegeven dat we waarschijnlijk niet gingen ontbijten.

    De bereikbaarheid van het hotel. De parkeergarage kortbij.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    6,3
    Met vier sterren vinden we Novotel overgewaardeerd
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De eerste dag was het ontbijt heerlijk wat ook wel mag voor de prijs van €20,-. De dag erna was het buffet al half leeg waarop we gereclameerd hebben. Dit werd ons niet in dank afgenomen en er werd enigszins vinnig op gereageerd. Hierop ben ik naar de receptie gegaan en mijn klacht kenbaar gemaakt waarop de betreffende receptioniste besliste dat we het ontbijt niet hoefden te betalen. Dit was een tegemoetkoming voor onze teleurstelling maar ik vind het niet passen bij een 4 sterren hotel met een extra prijs voor een ontbijt van € 20,- Er zou gratis wifi zijn maar mijn twee zussen kregen geen verbinding. Tot tweemaal toe naar de receptie geweest maar deze konden ons ook niet verder helpen.

    De locatie was prima. De kamers goed al is de badkamer voor personen wat krap.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    8,3
    Correcte service, mooie ruime kamer, extra faciliteiten...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Pas 1 uur na het aangegeven uur kunnen inchecken

    Correcte service, mooie ruime kamer, extra faciliteiten zoals fitness en heel lekker en uitgebreid ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    10
    uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    als hotelgast een (kleine) korting op de ondergrondse parking krijgen, zou het geheel compleet maken.

    uitstekende kamer, vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijt!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    5,4
    teleurstellend
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Ik voelde me niet welkom. Er was een probleem met de boeking, kan altijd gebeuren. Maar de zin die uit de receptioniste hare mond kwam was tekenend en allesomvattend voor de sfeer : "Over 30 min is dit mijn probleem niet langer, dan zit mijn shift erop..." Verder kon het kleine bed (te kort), slecht werkende deurkaart en het magere ontbijt me niet bekoren. Dit zijn dingen die allemaal opgevangen kunnen worden door leuk personeel.

    De locatie.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    7,1
    Gezellige tijd in Mechelen gehad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was keihard, de rest van de dag rugpijn gehad. Een goede boxspring met een goed kussen zou geen overbodige luxe zijn. Een goed bed is zeker heel belangrijk.

    Vriendelijkheid personeel. De facaliteiten.toilet apart van badkamer.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    8,3
    Een fijn verblijf in Mechelen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bad was wat klein, maar dat was niet erg.

    Nette kamer en lekker ontbijt. Ideaal gelegen om te voet de stad in te gaan. Gratis flesje water op de kamer.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 april 2017

    8,8
    Prima overnachting en lekker uitgebreid ontbijt!
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Niets!

    Vriendelijke ontvangst en zeer uitgebreid ontbijt. Een van de bedden voor de kinderen was niet opgemaakt, maar dit werd onmiddellijk rechtgezet! Top-service dus!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 maart 2017

    10
    Een aanrader! Verken Mechelen, met Novotel Centrum als basis. Vakantie in eigen land!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer centrale ligging, parking onmiddellijk onder gebouw, vriendelijk en tegemoetkomend onthaal, zeer nette en aangename kamer, lekker en uitgebreid ontbijt en hulpvaardige medewerkers daar.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    9,6
    Super verblijf, en super hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het uithangbord van het hotel mag wat lager hangen. Bij het toekomen was het wel even zoeken ernaar. Minibar wel redelijk duur, dus niks daaruit genomen. Wij wisten ook niet dat er 2 stations in Mechelen waren. Zo stapten wij in de terugreis zonder het echt te snappen op in Mechelen Nekkerspoel. Maar van daaruit moesten wij eerst nog 3 minuten met de trein naar Mechelen station zelf. Dus opletten hiervoor.

    Ligging was ideaal, in het centrum, maar toch rustig. Mooie kamers met goede matrassen en grote tv. Ontbijt was zeer goed, niks op aan te merken. Met het openbaar vervoer zeer goed te vinden. Afstappen aan de Korenmarkt en dan hotel op slechts 100 meter. Dijlepad was zeer leuk om te wandelen. Ook de Bruul en grote markt is aangenaam vertoeven.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    7,5
    Gewoon goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aan de balie van het hotel bleek het ontbijt 10 EURO pp te zijn en bij boeking van het hotel 20 EURO. Maw. Boek sowieso zonder ontbijt of ontbijt in Mechelen zelf. Er zijn genoeg mogelijkheden

    Gewoon goed. We hadden een familiekamer geboekt. De bedbank was netjes opgemaakt, was niet te hard en er bleef genoeg ruimte over in de kamer om te kunnen lopen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    9,2
    Zeer uitgebreid en lekker ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was enkel thee op de kamer en geen koffie. We zijn deze dan beneden in de ontbijtruimte gaan wel gaan halen.

    Zeer uitgebreid en lekker ontbijt. Mooie ruime kamer.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    10
    Luxe kamer voor gezin met een kind op een perfecte locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was €20,00 pp wat ik persoonlijk veel te duur vind. Er zijn genoeg bakkertjes waar je voor minder ook lekker kunt ontbijten. Het is een luxe probleem maar wel vreemd dat je één paar badslippers en badjas krijgt als je voor 2 personen hebt geboekt.

    Wij zijn als gezin ( met een kind van 2 jaar) afgereisd naar Mechelen voor 2 dagen. Naast het hotel is er een Q parking Lamot. Het is makkelijk te vinden en voldoende parkeergelegenheid. De kamer (deluxe 3 persoonskamer) is ruim genoeg. Ook om de kinderwagen in de gang te zetten. Het slaapbankje is omgetoverd tot bed voor de kleine. Je kan zelfs met nog een kindje op de kamer omdat het slaapbankje twee matrassen heeft die uitschuifbaar zijn. Alles was super schoon en heeft een moderne inrichting. Er is zelfs een aparte toilet. Het ligt in het centrum en alles is te voet prima te bereiken. We komen zeker een keer terug!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    7,5
    Mooi en comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het restaurant was niet echt apart. Het lag precies in de inkom van het hotel.

    De locatie was heel goed. Een mooie hotelkamer en het was rustig in het hotel.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 22 februari 2017

    9,2
    stadshotel met uitstekende locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    fijne , efficiënt ingerichte kamers. Groot TV scherm, 2 werkplekken. Chaise longue. Koffie- en theefaciliteiten en ruimte in de ijskast voor je eigen flesjes. Grote safe voor laptop. Prima ontbijt wat goed aangevuld werd.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 22 februari 2017

    8,8
    Fijn hotel op goede locatie en uitstekend ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets. Alles is prima bevallen.

    De kamer was gezellig ingericht en het bed was goed. Fijn dat er een apart toilet was. Kamers zijn schoon. Het ontbijt was erg goed. Veel keuze en alles is van goede kwaliteit. Locatie van het hotel is top. Direct in het centrum met veel leuke restaurants in de buurt. Aanrader is Pinxtos op de Vismarkt!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    8,3
    Aangenaam, mooi en een toplocatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het uitchecken ging moeizaam en op een gegeven moment moest ik zelf vragen achter mijn geld van de waarborg. Inchecken verliep iets vlotter wel

    Het ontbijt was top! Heel uitgebreid! Kamer was ook prima in orde! Wij hebben een zalig verblijf gehad en top locatie!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 17 februari 2017

    7,9
    Ideaal voor een weekendje Mechelen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was super, het was zeer uitgebreid ! Jammer genoeg duurde het opvullen wel zeer lang, ik ging iemand roepen op de receptie om dit aan te geven dat alles eigenlijk op was water, brood, gekookte ei'tjes, koffiekoeken, die kwam dan wel kijken maar er kwam geen verbetering in het aanvullen wat al de gasten wel zeer frustrerend vonden, we hebben nog een halfuurtje gewacht en dan hebben we het jammer genoeg opgegeven. De kamer is zeer ruim en proper, enkele kleine dingen zoals een lamp die niet ging aan het bed maar dat stoorde niet.

    Verbleven in februari 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: