Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over ibis Brussels Waterloo 3-sterren

Boulevard Henri Rolin 5, 1410 Waterloo, België

#9 van de 11 hotels in Waterloo

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 720 beoordelingen over dit hotel

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    6,7
    Het ontbijtbuffet was heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden.
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We sliepen langs de kant van de parking. Snachts en smorgens vroeg stond er 2 maal een auto te draaien onder ons venster. Er werd wellicht ook een hotelgast gewekt via de telefoon. We hoorden deze meermaals afgaan.

    Het ontbijtbuffet was heerlijk.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    6,7
    - Zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toch wel kritisch over de kamers (klein), het gehele gebouw is saai. Ongezellige bar. Ontbijt zeer bescheiden en ‘self service kwaliteit’. - Geen goede prijs/kwaliteit verhouding.

    - Zeer vriendelijk personeel. - Het ligt centraal in Waterloo direct naast sportcentra en supermarkt. - De douche was zeer aangenaam.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    6,0
    goed voor 1 nacht
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    wifi werkte niet altijd; ontbijt misschien of anders de prijs wat lager

    eenvoudig, qua prijsverhouding beter ontbijt verwacht, locatie maar zozo, wel weer naast een supermarché, gemakkelijk; prima hotel dus voor een nachtje o.i.d.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    5,0
    Tegenvallende nachtrust maakt verblijf vermoeiend.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De dag van ons bezoek was het bijzonder heet (30 °c) gezien er geen airco was, wilden we graag het raam 's nachts open laten. Bleek het hotel vlak aan een uitgangscafé te liggen. Zeer luide muziek en alle lawaai verbonden aan het uitgangsleven hebben ons de hele nacht wakker gehouden. Er waren oordopjes aanwezig, maar dit was echt niet OK. Niemand van onze groep (9 personen) had een degelijke nachtrust gehad.

    Het kleine terrasje was 's avonds heerlijk vertoeven. In de badkamer was de douche ruim en proper. Het ontbijt was degelijk, ruim aanbod.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    8,8
    uitstekende ligging van het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden.
    • Verbleef 1 nacht

    geen stopcontacten naast bed en geen in de badkamer. geen koffie-thee faciliteiten op de kamer. er is vermeld: We spreken uw taal! dat zou je beter van de site weglaten, want ze verstond geen nederlands, geen vlaams :) , geen frans. ik moest engels spreken om elkaar te begrijpen. ik vond het niet erg maar vermeld dan niet dat je onze taal spreekt.

    uitstekende ligging, vriendelijk personeel, gratis parking.propere kamer.geen geluidsoverlast, heb goed geslapen in het bed. we hebben een upgrade gekregen want bij onze kamer was er geen airco. waren hier heel blij mee want het was een warme avond

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    10
    heerlijk uitstekende vriendelijke mensen die daar werken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden.
    • Verbleef 1 nacht

    omdat mijn man en ik maar kleine eters met ontbijt zijn ,we nemen 2 kopjes koffie 1 jus 1 croisant en 1 broodje met kaas is € 15 p.p wel beetje veel maar we zullen om prijs niet laten want als we meer zouden eten er staat eten genoeg ,misschien mogelijkheid dat we b.v. zeg nog broodje kunnen meenemen ,want wij ontbijten om 7 uur maar om 9.00 uur hebben we wel weer honger

    kamer /douche wc was uitstekend en netjes fris en schoon ,bij inchecken hele vriendelijk meisje dat ons snel en efficient hielp we hadden rustige kamer aan achterzijde hotel ,als ik weer in waterloo komt en dat doen we zeker eens in het jaar(brokantemarkt ) boek ik weer zelfde hotel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    6,7
    Net hotel, goed bed en prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden.
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje saaie kamer. Voor twee personen ontbijt blokkeren op de creditcard terwijk ik alleen reisde. Alert zijn dus. Ontbijt voor 15 euro is prijzig. Weinig parkeerplaatsen.

    Net hotel, goed bed en prima ontbijt. Redelijk rustig, ook dankzij de gratis oordopjes.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    9,2
    Prima hotel voor een tripje Waterloo.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden.
    • Verbleef 2 nachten

    De locatie binnen Waterloo is niet geweldig, maar het centrum en een een groot winkelcentrum liggen op loopafstand. Ontbijt is vrij prijzig.

    Uitstekend en betaalbaar Italiaans restaurant in het hotel. Locatie van het hotel is prima voor een bezoek aan de slagvelden van de Slag bij Waterloo en de musea van de slag. We werden goed geholpen met het stallen van de fietsen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    7,9
    De locatie was gemakkelijk toegankelijk.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden.
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer die wij toegewezen kregen was wel klein.

    De locatie was gemakkelijk toegankelijk. Het feit dat er een eetgelegenheid vanuit het hotel toegankelijk is, zorgt voor een meerwaarde.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    6,7
    Gelukkig maar voor korte tijd.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden.
    • Verbleef 2 nachten

    Te weinig personeel waardoor te trage aanvulling van het ontbijtbuffet. Als alleenreiziger kan je niet winnen van een groep die het buffet leegrooft. Vervelende steeds erger wordende echo op geluid van TV waardoor de verstaanbaarheid na enkele minute geheel verdwijnt. Dit werd gemeld aan de receptie > geen gevolg. Vuile, niet door mij gebruikte handdoek, vond ik s'avonds weer terug aan de haak. Nochtans had ik die op de grond gelegd zodat die zou vervangen worden.

    Vriendelijkheid aan de receptie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    6,3
    Een kamer met alles wat je nodig had.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Driepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed en 1 Eenpersoonsbed of 3 Aparte Bedden.
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijskwaliteit van het ontbijt staat niet in verhouding. Vonden het veel volgens het aanbod. Ontbijt was niet aangevuld. Kijk zeker ook eens de afzuigsystemen van het water in de douche na.

    Een kamer met alles wat je nodig had. Een bad zou ook welkom zijn.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    7,5
    Ibis standaard, alles ok en toch zeer leuk het vers geperste...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden.
    • Verbleef 1 nacht

    Ibis standaard, alles ok en toch zeer leuk het vers geperste fruitsap s'morgens dat vind ik top. Zeker verder doen en nu kan ik ook nog een wafel bakken dat is super voor mij.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,1
    Prima voor een nacht, niet voor langer verblijf.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Kamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden.
    • Verbleef 1 nacht

    Raam in de kamer laat geluid van de straat door, alsof het open staat. Jammer, veel muziek op straat dus slechte nachtrust.

    Schone kamer (helaas een spin!). Goed ontbijt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    7,1
    Prima voor een nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden.
    • Verbleef 1 nacht

    Schoonheid kamer

    Ontbijt was zeer sober en wat je uiteindelijk kreeg erg duur. Kamer was vies, bv schaamhaar op het zeeppompje in de badkamer. We sliepen er alleen en we weten dat Ibis sober en simpel is, maar dat het niet schoon was deze keer viel tegen

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    7,5
    correcte verhouding prijs kwalitiet - passage hotel
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Aanvullen van ontbijtbuffet, het was wel erg druk. Bus aziaten die het ontbijtbuffel leegpluktenom mee te nemen. Dus geen blaam voor het personeel

    Prijs kwaliteit correct. Wij moesten een golftornooi in de buurt spelen , zijn daar met 10 pers. komen logeren. Enkel slapen en vroeg weer op. Heel geschikt voor onze bezigheid

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    5,0
    Eenvoudig hotel
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden.
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie aan lawaaierige weg, parkeerplaats niet aangegeven, het is zoeken, achteringang aan parkeerplaats niet aangegeven, in het hotel geen geluidsisolatie, veel lawaai in gangen, erg summiere kamer

    Vriendelijkheid receptie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    7,5
    Prettig goed te doen naar het slagveld en de winkels, zelfs wat Belgisch bier gekocht bij de super.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden.
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De Vlaams Waalse tegenstelling blijft voor een toerist toch zeer raar. Begrip heb ik er wel voor, maar als je een badge draagt met een Nederlandse vlaggetje er op, met het idee dat je Nederlands spreekt en je weet en ziet dat zij uit Nederland komen dan kan je gewoon toch wel Nederlands of Vlaams spreken lijkt mij wel zo vriendelijk naar je gasten toe. Als je dan toch bij de receptie wanneer de gehele afhandeling is geweest toch een paar woorden Vlaams tot ons richt valt het mij zwaar tegen niet echt gericht op de gast. Domage.

    Situering t.o.v. slagveld en winkels.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    7,1
    één nacht te doen, nooit langer dan twee.
    • Groep
    • Kamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden.
    • Verbleef 1 nacht

    De gehorigheid van de kamers, aan de straatzijde is het moeilijk slapen.s'Nachts om 4 uur gewekt door binnenkomende gasten wat niet nodig zou moeten zijn.

    Niet ontbeten daar.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    7,9
    Dit is dus zeer moeilijk daar we nog geen uur op de kamer hebben doorgebracht.
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden.
    • Verbleef 1 nacht

    Dit is dus zeer moeilijk daar we nog geen uur op de kamer hebben doorgebracht.

    Daar wij 's avonds nog zijn weg geroepen, hebben we spijtig genoeg enkel de kamer kunnen gebruiken om onze bagage te zetten.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    4,6
    zie boven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden.
    • Verbleef 2 nachten

    kamer veel te warm,irritante baklucht,TV sterk verouderd met storing,te krappe kamer.

    Óntbijt was goed en parkeermogelijkheden en ligging hotel zijn oke.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    5,0
    De locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed en 1 Eenpersoonsbed of 3 Aparte Bedden.
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer met schuin dak erg warm en gee airco

    De locatie

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    8,3
    Verse sinaasappelsap bij het ontbijt
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden.
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verse sinaasappelsap bij het ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    4,6
    vermoeiend!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden.
    • Verbleef 2 nachten

    luidruchtige locatie, geen airco. Ramen moesten open, maar slapen onmogelijk door herrie Ontbijt en kamer te duur

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    7,5
    Basic voorzieningen maar proper. Heel vriendelijk personeel en lekker ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden.
    • Verbleef 1 nacht

    Heel lekker en verzorgd ontbijt. Vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    8,8
    Behulpzaam met printen van documenten
    • Zakenreis
    • Stel
    • Kamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden.
    • Verbleef 2 nachten

    weinig ruimte om kleren op te hangen

    Behulpzaam met printen van documenten

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    6,7
    Gerookt op de kamers
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden.
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er wordt gerookt op de kamers; heel erg smerig

    Personeel

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    5,5
    een vaak onderbroken nachtrust
    • Zakenreis
    • Stel
    • Kamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden.
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas was er gedurende de nacht zowel buiten als binnen veel lawaai (verkeer en mensen)

    Het bed was goed

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    9,2
    Prima hotel
    • Zakenreis
    • Stel
    • Kamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden.
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen

    Schoon en netjes vriendelijk personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    6,7
    Ontbijt was goed, maar duur !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Matrassen - allemaal rugpijn

    Ontbijt was goed, maar duur !

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    5,0
    Het restaurant
    • Zakenreis
    • Stel
    • Driepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed en 1 Eenpersoonsbed of 3 Aparte Bedden.
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer

    Het restaurant

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    5,0
    Parkeergelegenheid was goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden.
    • Verbleef 1 nacht

    Veel herrie van de weg langs het hotel, erg gehorig, slecht geslapen

    Parkeergelegenheid was goed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    7,5
    Redelijk.
    • Groep
    • Driepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed en 1 Eenpersoonsbed of 3 Aparte Bedden.
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi was waardeloos, en het ontbijt hebben we niet gebruikt omdat dat € 15,-- p/p kostte.

    douche.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    5,0
    Locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed en 1 Eenpersoonsbed of 3 Aparte Bedden.
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt rommelig/versnipperd, gehorig, steriele kamers

    Locatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    7,9
    Zeer goed bed !
    • Zakenreis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed en 1 Eenpersoonsbed of 3 Aparte Bedden.
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer goed bed !

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    6,7
    Nachtlawaai op de gangen
    • Stel
    • Kamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden.
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nachtlawaai op de gangen

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 april 2017

    7,5
    Lawaai van een motor / generator 's nachts was...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Lawaai van een motor / generator 's nachts was storend (kamer met zicht op de parking)

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 16 april 2017

    6,7
    Zeer eenvoudig
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met 1 Tweepersoonsbed en 1 Eenpersoonsbed of 3 Eenpersoonsbedden (3 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Simpele kamers weinig comfort

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    6,7
    Bevredigend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden.
    • Verbleef 2 nachten

    Voor 99 euro per nacht had ik toch een ligbad verwacht.

    Geen lastige hotelmenu's waar steeds moeten door genavigeerd worden op de televisie

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    9,2
    Eenvoudig maar goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden.
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    7,1
    ontbijt was echt basic?
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden.
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt was echt basic?

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 17 februari 2017

    5,4
    Toilet rook niet fris
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden.
    • Verbleef 1 nacht

    Toilet rook niet fris

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    7,9
    alleen wifi slecht
    • Zakenreis
    • Stel
    • Kamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden.
    • Verbleef 1 nacht

    wifi slecht

    geen ontbijt moest al om 4.00 uur al weg

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2016

    5,4
    Lawaaierig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden.
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaaierig, zowel door verkeer als slechte isolatie. Zeer basic, piepkleine kamers. Wifi werkt niet naar behoren.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    8,8
    Aan te raden voor te overnachten
    • Zakenreis
    • Stel
    • Kamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden.
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen stopcontacten aan nachtkastjes

    Bedden super, douche heerlijk

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    8,8
    alles was naar onze zin
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden.
    • Verbleef 1 nacht

    alles was naar onze zin

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    8,8
    fijn
    • Stel
    • Kamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden.
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hebben goed geslapen.zonder lawaai te horen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    6,7
    Het ontbijt was ok, maar gewoon.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden.
    • Verbleef 3 nachten

    Er was ontzettend veel lawaai op de gangen 's avonds en iemand die op de deur kwam bonken.

    Het ontbijt was ok, maar gewoon. De koffie was lekker.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    7,5
    Centraal gelegen, dichtbij Brussel en de omgeving van Waterloo heeft mooie natuur.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden.
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen waterkoker op de kamer.

    Goed ontbijt,kamer netjes en schoon. Dichtbij de winkels van Waterloo. En Brussel op 20 minuten rijden.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    6,3
    Het ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was jammer dat de kaart met snacks (van op de kamer) niet van toepassing was. Dit kon niet gegeven worden gedurende het avondeten. Het bestelde eten was deels verbrand. Het was heel warm op de kamers. Jammer dat er in een hotel in België geen Nederlands gepraat wordt.

    Het ontbijt was goed. Veel variatie! Personeel is vriendelijk. Propere kamers; geen grote kamers maar alles is aanwezig.

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    6,3
    De vloer was nog wat vuil ik liep op blote voeten na het...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De vloer was nog wat vuil ik liep op blote voeten na het douchen en waren terug zwart. Ik had gevraagd om een dubbel bed maar dit bleek ook gewoon 2 bedjes tegeneen te zijn

  • Beoordeeld op: 18 januari 2016

    8,3
    vriendelijk personeel;
    • Vakantiereis
    • Stel

    het lawaai in de gang van héél vroeg 's morgens door een groep Aziaten (chinezen of japanners of ....) we hebben hen 1 keer gevraagd om stil te zijn, maar dat is niet gelukt, integendeel !!!!! misschien zou men aanwijzingen kunnen aanbrengen dat er stilte en respect moet zijn voor de andere gasten die nog slapen..........

    vriendelijk personeel; kamer zeer proper, goede bediening in de bar en bij het ontbijt

  • Beoordeeld op: 19 december 2015

    7,5
    Het is zeer spijtig dat de mensen het rookverbod niet...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Het is zeer spijtig dat de mensen het rookverbod niet respecteren in het hotel. Zo is de rokersgeur sterk aanwezig in de gangen die doorkomt tot in de kamers.

  • Beoordeeld op: 18 december 2015

    6,3
    Het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De extra aanvraag voor bedden was niet goed doorgekomen en ze wilde dat we extra zouden betalen hiervoor. Nergens terug te vinden bij de omschrijving dat kinderen niet mee ontbijten voor de kamerprijs. Zeer gehorig aan de wegkant.

    Het ontbijt

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    8,3
    het onthaal, de parking, het ontbijt, ook de ligging, dicht...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Als "klein" minpuntje", storende geluiden uit aangrenzende kamers, ook zelfs op late uren.

    het onthaal, de parking, het ontbijt, ook de ligging, dicht bij Brussel.

  • Beoordeeld op: 24 februari 2015

    10
    De kamer en badkamer op gelijksvloer zijn prima, ook voor...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Iets wat niemand kan bestellen: de zon. Verder is klachten

    De kamer en badkamer op gelijksvloer zijn prima, ook voor rolstoelpatienten. Het restaurant is voortreffelijk. Waterloo is een leuke bestemming.

  • Beoordeeld op: 20 januari 2015

    6,7
    Het bed.
    • Zakenreis
    • Stel

    Aan de receptie slechts 1 persoon die de aankomst van een groep die toch ruim op voorhand reserveerde niet vlot kon verwerken. Gevolg meer dan een half uur wachten om in te checken. Gevolg te laat op de cocktail party. De kleerkast was echt wel mini-mini klein.

    Het bed.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    4,6
    Parkeerplaata
    • Vakantiereis
    • Groep

    Parkeerplaata

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    7,5
    lekker ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    lekker ontbijt.

  • Beoordeeld op: 27 april 2016

    8,3
    het ontbijt was uitstekend en de kamers waren perfect in...
    • Individuele reiziger

    het ontbijt was uitstekend en de kamers waren perfect in orde en proper

  • Beoordeeld op: 20 april 2016

    8,3
    De kamers waren zeer proper en recent vernieuwd, aangename...
    • Zakenreis
    • Stel

    Snelheid van bediening aan de receptie. Lange rij....

    De kamers waren zeer proper en recent vernieuwd, aangename overnachting gehad!

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    10
    ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    zal niet weten

    ontbijt

  • Beoordeeld op: 13 februari 2016

    7,5
    deur tussen 2 kamers met gevolg dat we alles hoorden wat er...
    • Zakenreis
    • Stel

    deur tussen 2 kamers met gevolg dat we alles hoorden wat er naast ons gezegd werd. Geen goede omgeving dus voor een privacy gesprek

  • Beoordeeld op: 19 januari 2016

    6,7
    eerste nacht duidelijk dat het een rokerskamer was.
    • Zakenreis
    • Stel

    eerste nacht duidelijk dat het een rokerskamer was. hadden daar niet op gelet bij boeking.

  • Beoordeeld op: 19 januari 2016

    6,3
    Er was personeel dat toch de moeite deed om nederlands te...
    • Zakenreis
    • Stel

    Mijn gsm lader is ontvreemd

    Er was personeel dat toch de moeite deed om nederlands te spreken

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    7,1
    Opgeruimd
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Weinig faciliteiten in Hotel

    Opgeruimd Goede wifi!

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2015

    6,7
    Goed restaurant
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Temperatuur in de kamer kan je niet zelf regelen waardoor het naar mijn smaak veel te warm was.

    Goed restaurant

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    6,7
    goede gastvrije ontvangst
    • Stel

    rustige kamer gevraagd ,was aan de kant van de weg, meer lawaai.

    goede gastvrije ontvangst

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    6,7
    De locatie en de hygiëne
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    bij aankomst was de kamer nog niet schoon

    De locatie en de hygiëne

  • Beoordeeld op: 1 juli 2015

    7,5
    Douche is prima
    • Zakenreis
    • Stel

    Douche is prima

  • Beoordeeld op: 30 mei 2015

    7,5
    Personnel was very friendly and helpful.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Breakfast was poor, esp. no value for money

    Personnel was very friendly and helpful.

  • Beoordeeld op: 1 mei 2015

    7,5
    De ruime kamer en de douche.
    • Zakenreis
    • Stel

    Geen

    De ruime kamer en de douche.

  • Beoordeeld op: 29 april 2015

    8,3
    ik minste een waterkoker op de kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    ik minste een waterkoker op de kamer.

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    7,5
    rust en goed bed
    • Zakenreis
    • Stel

    iets te kleine badkamer

    rust en goed bed

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    4,2
    De douche
    • Zakenreis
    • Stel

    Citroengeur op de kamer Haren op de kussens

    De douche

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    5,8
    Shower and television
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Slow and unfriendly personel. Not very clean

    Shower and television

Er zijn ook 42 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: