Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Park Inn by Radisson Antwerpen 3-sterren

Koningin Astridplein 14, Antwerpen Centrum, 2018 Antwerpen, België

#13 van de 65 hotels in Antwerpen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1968 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    8,3
    Voldeed aan mijn verwachtingen. Goede lokatie, goede kamer.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaardkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Verder onpersoonlijk hotel. Goed om te slapen en te ontbijten en rest van de tijd in de stad door te brengen. Als je 's nachts ramen openzet, stadslawaai van uitgaand publiek en de bussen die af en aan rijden. Bij ramen dicht geen last van.

    Het ontbijt was goed. Veel keuze, goed van smaak. Kamers prima in orde. Lokatie is ideaal zo naast station.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    8,3
    Lang weekend Antwerpen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 4 nachten

    De matras is hard en de kussens zijn slap. Van de Nederlandse zenders zijn alleen Nederland 1 en 3 beschikbaar.

    Mooie ruime kamer en badruimte. Groot bed, groot tv scherm, kluisje en koelkastje. Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel. De locatie is perfect: station naast de deur en bezienswaardigheden op loopafstand. Voor het ontbijt hebben we gebruik gemaakt van de horeca op het station, voor het diner van de vele restaurants in de directe omgeving.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    7,5
    Prima voor een weekeindverblijf
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Kamer met uitzicht op de stad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onderhoud vooral van badkamer is aan de beurt. De kranen zijn lastig te bedienen

    Prima personeel en goede temperatuur op de kamer, vaak zijn kamers niet genoeg koel te krijgen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    6,7
    De ligging t.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De standaard kamer is absoluut niet zoals afgebeeld op Booking. Klein, vol gestopt met meubelen waardoor je weinig leefruimte hebt, de badkamer was slecht afgewerkt (echt zonde), fitnessruimte is geen inspirerende omgeving om lekker te sporten.

    De ligging t.o.v. het station en de winkelstraat.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    9,2
    Een uitstekend hotel in centrum Antwerpen.
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet echte tegenvaller, meer verbetertips: Kraanwerk badkamer. Temperatuur douche op orde krijgen is een beetje hobbyen. Mengkranen is toch wel de norm tegenwoordig. Verder zou je verwachten dat fietsen in het hotel geparkeerd kunnen worden en je niet je toevlucht moet zoeken tot een openbare fietsenstalling midden in de nacht.

    Ruime kamer, zeer goed bed, kluisje. Uitstekend en gevarieerd ontbijt.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    10
    Goede accommodatie met een handige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten

    -

    Het hotel heeft een uitstekende locatie dichtbij het Antwerpen Centraal Station. De binnenstad is makkelijk te bereiken te voet of met het openbaar vervoer. Ondanks de centrale locatie, heb ik geen geluidsoverlast gehad van het plein voor het hotel.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    7,1
    Gezellig weekendje weg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met uitzicht op de stad
    • Verbleef 2 nachten

    betere informatie over parkeren en vooral dat men voor de deur niet mag parkeren. dat men beter eerst in de parkeergarage kan gaan parkeren. Wat wel niet erg goedkoop is 24 euro per dag.

    Keuze genoeg bij het ontbijt . Kamers netjes . Alleen jammer dat 's nachts de ventilatie zo bleef draaien

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    10
    Uitstekende verblijf! Zeker een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    /

    Locatie is perfect, kan niet beter. Het personeel was zeer vriendelijk de kamers waren zeer strak en modern. Een grote tv in de kamer maakte het af. Ontbijt was ongelovelijk lekker en had veel varieteiten. Verblijf kon gewoon niet beter. Zeer tevreden en verwacht mij zeker terug!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    7,5
    Prettig en comfortabele kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaardkamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kussens waren minder, (te zacht) maar dat is persoonlijk. Er is ook een reserve kussen in de kast aanwezig. Ontbijt beetje aan de dure kant.

    Locatie was top!, 1-2 minuten bij het centrum vandaan; ik had niet echt hoeven zoeken. In de zomer op een warme dag zal een airco wel gewenst zijn; Voor de rest prima kamer, nette kamer voorzien van waterkoker en koffiezet apparaat. Vriendelijk personeel. Ik zou zeker wederom voor Park Inn kiezen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    6,7
    Redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had een kamer besteld met 2 bedden maar dat was maar 1 bed met een toch wel Slecht matras dus s' morgens wakker worden met rugklachten . Niet prettig ! Doorgegeven maar is niets aan gedaan

    Het ontbijt was prima evenals het personeel . De kamer en badkamer waren netjes en schoon.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    8,3
    Prima hotel voor een paar comfortabele nachten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer kon wel wat klein onderhoud gebruiken (douche stang werkte niet goed, houten vloer delen los, bureau lade los). Helaas kon je alleen bij de receptie uit een klein assortiment dranken kiezen voor op de kamer.

    De kamer, deze was op de 8ste verdieping met uitzicht over het centrum en een eigen terras met lounge set en zonnebedden. Andere kamers zijn evengoed comfortabel overigens en voorzien van nespresso machine, prima TV met ruim zenderaanbod en fantastische bedden. Het ontbijt is simpel, maar erg lekker en vers.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    8,3
    Prima locatie on Antwerpen te onderzoeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie en de rust. We hadden een kamer aan de achterzijde, geen uitzicht maar het was heerlijk rustig. Ook een prima werkende airco, goede bedden, mooie badkamer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    10
    uitstekend verblijf gehad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    uitstekende ligging, station en fietsverhuur bijna om de hoek, zeer vriendelijk en adequaat personeel, fijne koele kamer, heerlijk het Nespresso-apparaatje

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    9,6
    Weekendje Antwerpen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was uitgebreid en lekker. De kamers waren voorzien van alle comfort. De ligging is ideaal om een te winkelen of een bezoek te brengen aan het cenrum.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    7,9
    De enige bestaansreden van dit hotel is zijn goede centrale ligging.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt is armetierig. Als het mogelijk is om eieren te maken van poeder was dit hier het geval.

    Ik was hier voor 1 nacht in juli 2018 omdat er na het concert geen trein meer terug was. De locatie vlakbij het Centraal Station is dus perfect. De man aan de receptie gaf me de juiste restauranttips.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    9,2
    We arriveerden om 11u30 en konden reeds inchecken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    We arriveerden om 11u30 en konden reeds inchecken. We hadden om een kamer aan de voorzijde gevraagd, en wegens niet beschikbaar, kregen we een upgrade aan de achterzijde.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Paar dingen stuk, handvat aan bad. Muggen vastgeplakt aan plafond. Uitzicht op muur.

    Vriendelijke , geduldige man aan balie. Kamer was netjes en van alles voorzien.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    6,7
    Perfecte uitvalsbasis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Temperatuur water douche was niet te regelen, gloeiend heet! Nachtlamp en leeslampje werkten niet. Toespijs ontbijt werd maar karig (en te laat) aangevuld.m

    Perfecte uitvalsbasis

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    9,2
    We komen weer - met de trein.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De warm- en koudwaterkraan waren niet te mengen. Kokend heet of ijzig koud! Het bad was gevaarlijk. Superglad, dus ik heb gedoucht met een handdoek op de bodem.

    Fantastische bedden en luxueus ontbijtbuffet.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    8,8
    Goede vakantie gehad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten

    De onderlinge communicatie van het personeel kon beter. Ik kreeg een gratis upgrade naar een betere kamer vanwege de rolstoel van mijn man. Maar dat de upgrade gratis zou zijn was niet bekend bij het in en uit checken.

    goede bedden. En een fantastische locatie. Restaurants zijn overal te vinden rondom het hotel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    6,7
    Een groot bed en een kamer met tafel en 2 stoeltjes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kussens waren slap en uitzicht was slecht dus gordijnen dicht gelaten. Verder hebben we genoten van de lokatie van het hotel want die ligt midden in centrum en alles was lopend te doen!

    Een groot bed en een kamer met tafel en 2 stoeltjes. Koffiezet apparaat moest met cups die per cup 50 cent koste en bij receptie opgehaald kon worden. Elke dag schone handdoeken dat was fijn.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    7,1
    Prima, maar geen tweede maal
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt viel erg tegen. Droge croissants die al een tijdje lagen. Hetzelfde met o.a de komkommers etc. De scrambled eggs waren ronduit ranzig. Pure instand etenswaren die alleen maar opgewarmt hoeven te worden. Uiteindelijk ergens in een ander restaurant gaan ontbijten

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    7,9
    Dichtbij huis, maar toch een vakantiegevoel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ik ben geen liefhebber van zachte kussens.

    Direct naast het station dus geen gedoe met parkeren! Dicht bij openbaar vervoer, maar de stad is ook goed te bewandelen. Goed ontbijt, ruime schone kamers.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    8,5
    Prima verblijf in Antwerpen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten

    De douche is in de badkuip wat douchen onhandig maakt. Het zou ook handiger zijn als de kranen één knop voor warm en koud water zouden hebben.

    Het hotel ligt naast het Centraal station dus makkelijk per trein te bereiken. Per tram kan makkelijk naar de binnenstad worden gereisd. Verder zoals je van het hotel kunt verwachten.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    8,3
    Fijn verblijf om het centrum van Antwerpen te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De douche gaf voor ons problemen om de juiste temperatuur te krijgen. Was moeilijk te mengen!

    Goede locatie centrum Antwerpen vlakbij winkels en restaurants en op slechts 20 minuten lopen van de historische binnenstad De vriendelijkheid van het personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,3
    AANRADER!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omdat dit hotel op de prachtige locatie van het Koningin Astridplein ligt, is het nogal lawaaiierig in de kamer maar daar kies je natuurlijk voor.

    Wij kregen een kamer zonder bad toegewezen hoewel we graag 1 gehad hadden. Dit werd meteen opgelost door ons een andere kamer te geven! Topservice en superbeleefd! Ontbijt was top en de locatie nog meer! TIP: vraag een kamer aan de voorkant met zicht op de prachtige en bruisende stad.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    10
    Mooi hotel op toplocatie, aanrader !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco deed het niet maar hebben we niet gemeld en raam opengezet. Toen we het zeiden bij vertrek vond men dat erg vervelend en noteeerde het direct.

    Vriendelijk ontvangen en ook bij vertrek oprechte interesse. Goede kamer en badkamer. Prachtig uitzicht over het plein. Goed internet. Toplocatie naast station en bij alle voorzieningen. Konden bagage laten staan op dag vertrek.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,3
    Was en heerlijke weekend....
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco werkt niet optimaal. Door de grote ramen waar de zon de hele dag staat is de kamer wel erg warm. En kleine achterstallige onderhoud. Bv zelf dichtdraaiende kranen van de douche, airco wat de kamer niet kan koelen, en schoonmaak kan iets beter.

    Ontbijt was heerlijk en genoeg keuze. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Locatie is echt super.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    8,8
    Heel fijn hotel, super verblijf
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond de Parkeermogelijkheden ondermaats. Met de kortingkaart was het nog niet goedkoper dan in parking zoo

    De locatie was top. We moesten 2 dagen in de Elisabethzaal zujnr. Heel gemakkelijk dus.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    7,9
    perfect voor een citytrip
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel is zeer centraal gelegen, heeft parking voor de deur en ligt meteen naast het centraal station. Ontbijt is goed en de kamers zijn ruim en schoon.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    9,2
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden een kamer op de 1ste verdieping en hadden wat hinder van het geluid van de straat/plein. Een mengkraan voor de douche was misschien handiger geweest. De temperatuur van het water was moeilijk te regelen (plotseling was het water onder de douche zeer warm/heet).

    Het hotel is prima gelegen, dichtbij station. Het personeel was zeer vriendelijk. De kamer was voldoende groot. De ontbijtruimte was niet al te groot, maar het ontbijt was voldoende gevarieerd, verzorgd en lekker. Nespressomachine op de kamer.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,9
    Heerlijk stedentrip en een prima rustig centraal en comfortabel adres daarvoor
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te slappe kussens en ik zou viltjes onder de stoelpoten in de ontbijtruimte doen want die maken vervelend lawaai als de stoel wordt verschoven.

    Locatie en breed bed

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    8,3
    De ligging is perfekt !!!!
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 10 nachten

    Zoals gewoonlijk ontbijt heel goed !!!! Neem altijd dit hotel wanneer ik in Belgie ben. Alleen was het koud in de kamer ,maar het personeel heeft dit vlug opgelost door extra verwarming in de badkamer te zetten en toen was alles perfekt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    7,9
    Het ontbijt was zeer lekker en voldeed zeker aan zijn...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Airco deed het niet, veel te warme kamer. Ondanks de wil om het op te lossen was er géén oplossing. Nachtrust werd dus verstoord. Venster openzetten langs wat brommende airco's was géén optie. Spijtig.

    Het ontbijt was zeer lekker en voldeed zeker aan zijn verwachtingen. Vriendelijk personeel, ruime kamers.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    6,7
    Goed geslapen, maar helaas geen lekker ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijten kan tot 10:30, maar dikke pech als je wil uitslapen, er wordt vanaf 09:30 niks meer bijgevuld of vervangen. Geen lekker ontbijt dus. Heel erg jammer. Onze douche was niet goed te regelen, met vlagen kwam er kokend heet water uit de douchekop. Pijnlijk!

    Het bed was prima. De locatie is perfect. Parkeergarage voor de deur.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    7,5
    Prima hotel maar...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima Hotel en mooie kamer, jammer was dat onze verwarming niet werkte en dat de douchekraan heel moeilijk te regelen was. Ontbijt was prima, vriendelijke staf en toplocatie.

    Ontbijt was heerlijk en de locatie is top!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    10
    Perfect stadshotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles was ok

    Na mijn vorig verblijf was ik een beetje bang omdat ik toen enkele bemerkingen moest opgeven. Het was koud op de kamer. De douche werkte niet. Ik had deze keer exact dezelfde kamer. Het was warm op de kamer. De douche werkte perfect. Chapeau hotel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    7,1
    Kwamen tegen 13 u aan en blijkbaar moest een vrije kamer...
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kwamen tegen 13 u aan en blijkbaar moest een vrije kamer gezocht worden. Zeer vriendelijk aan de receptie. De kamer was in orde qua inrichting, maar zeer klein. Slaap en zitgedeelte amper 3 op 4 m. Vind dit klein voor de gevraagde prijs van 110 € per nacht.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    9,2
    T hotel was erg netjes, met een goede ligging naast het...
    • Reizigers met vrienden
    • Standaardkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een kamer aan de achterkant, dus er kwam weinig licht binnen door andere gebouwen.

    T hotel was erg netjes, met een goede ligging naast het centraal station. Staff was ook erg vriendelijk.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    9,6
    Voor herhaling vatbaar: prima locatie en prima accomodatie
    • Individuele reiziger
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was me meegedeeld dat het hotel om 23u de deuren sloot, maar dat later binnenkomen geen probleem was. Het zou volstaan om aan te bellen en het kamernummer mee te delen. Toen ik om iets na middernacht terug aankwam aan het hotel stonden er al 4 personen een 10-tal minuten vruchteloos te wachten tot iemand kwam open doen. Nog 5 minuten later dook er dan eindelijk iemand op om de deur te openen. Niet leuk als het -6° is buiten ...

    Ik kreeg een gratis upgrade naar een junior suite. Leuk :-)

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    8,8
    Goed stadshotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer niet op temperatuur te krijgen. Was erg koud ondanks de thermostaat volledig open. Douche niet te gebruiken. Of koud, of heet water. Maar niet samen te doseren. Ben reeds meerdere keren hier geweest. Meestal perfect. Deze keer een beetje tegengevallen.

    Mooie grote kamer. Zeer goed bed. Zacht beddengoed. TV op kamer groot en perfect beeld. Strijkdienst op kamer. Koffie machine met alle toebehoren.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    7,5
    Heerlijk weekendje weg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat op de site stond dat er wen bad aanwezig zou zijn maar niet in de kamer was. Het ontbijt mocht wel wat uitgebreider zijn.

    Het was een ruime kamer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 februari 2018

    10
    Fantastisch kleinschalig hotel met bijzonder goed ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kunnen niets bedenken wat we niet goed vonden!

    Het ontbijt is fantastisch, alles is vers en het personeel is heel vriendelijk. Mooie kamer, goed bed, mooi uitzicht. Fijn om in zo n heerlijk kleinschalig hotel te verblijven. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    10
    Een klassiek hotel, waar alles ok is.
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was ruim. In de ruime badkamer waren alle nodige voorzieningen. Het ontbijt is ok, het is een kleine buffetruimte, maar alles is er en voldoende. De koffiemachine werkt prima. Inchecken is pas om 14 u, te begrijpen daar je de kamer tot 12u 's middags moogt gebruiken.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    6,3
    Prima voor een nacht, wel teleurgesteld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas kregen wij een super kleine kamer, voldeed totaal niet aan de verwachtingen. Heel anders dan op de plaatjes en uitzicht op een bouwput. Totaal niet het geld waard. Ik heb dit aangegeven en toen kregen we kosteloos en mooiere kamer. Groter, met bad en mooi uitzicht. Helaas sliep het bed niet lekker, hard en maar 1 kussen. Het was oke voor een nacht, maar niet bijzonder.

    De service van het hotel was fijn. Ook was de locatie schitterd, wij haddrn uitzicht ook het station.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    5,8
    Goede locatie, ontzettend slechte douche
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De douche was ontzettend heet OF koud. Het duurde zeker 10 minuten om de douche goed in te stellen zodat deze goed te gebruiken was, dit was erg jammer want het is zonde van het water en zonde van de tijd. Parkeren is duur maar dit was al wel bekend van tevoren.

    Staff erg behulpzaam, schoon hotel, kamer is prima. Leuke tip: high tea bij "The duke of Antwerp"

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    10
    Perfect hotel in centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein min puntje : Uitzicht, muur en gebouw achterzijde.

    Ligging! Heel centraal in centrum. En gratis nespresso! Goed bed met (eindelijk) goeie kussens, schoon, lekkere grote inloopdouche en heel goed uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    9,6
    Ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen opmerkingen

    Ruime kamer. Comfortabel bed. Koffie en thee by Nespresso! Flesjes water op de kamer. Ligging is perfect tov van het centrum en zeker het station. We vertrokken op skivakantie met de TGV om 7U05. Perfect voor overnachting

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    6,7
    propere kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt, niet genoeg keuze.

    kamers waren comfortabel en knus, mooie aangename badkamer, indirecte verlichting achter spiegel in badkamer en achter het bed was heel aangenaam.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    8,8
    Top!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaardkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche ging vanzelf naar koud, warm of veels te heet. Aangegeven bij personeel die wilden ons wel meteen een andere kamer omdat de technische dienst niet werkt in het weekend.

    Ontzettend lekkere bed! Locatie ideaal.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    7,1
    redelijk verblijf, vooral gekozen voor de locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    de business room was vrij klein, ik had groter verwacht. gelukkig had ik dus niet een gewone kamer, die was nog kleiner geweest. de prijs vind ik aan de hoge kant. de kamermeisjes maakten een hoop kabaal in de kamer naast ons in de vroege ochtend !

    hoewel de kamer klein was, was de badkamer goed - gelukkig met bad, zoals gevraagd. de kamer was erg schoon. ontbijt was goed aangevuld en lekker rustig.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    7,1
    Fijn locatie, voor een cityrip, alleen douche viel tegen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De douche was een teleurstelling. Kokend of juist ijskoud water. Een middenweg was er niet.

    Prima ontbijt. Voldaan aan de extra wens voor een rustige kamer en zelfs een upgrade in kamer. Tip: vermeld dat je ook kunt parkeren in de Radisson Sas parkeergarage.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    10
    Om héél graag terug te komen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik wil niks bedenken... ;-)

    Wij hadden het geluk in een kamer aan de voorzijde op de tweede verdieping te mogen logeren: kort liftgebruik, makkelijk van hal en ontbijtruimte naar boven én omgekeerd. Uitzien in hartje Antwerpen op het prachtige Centraal Station én het 'moederhuis' Radisson Blue was héél fijn voor ons - een Westvlaming en een Oostvlaamse-, die dit echt wel weten te appreciëren. De houten vloerbekleding, die uiteraard hygiënischer is dan en even aangenaam aanvoelt als een vasttapijt, heeft als enig nadeel dat je buren die hakken dragen hoort rondlopen. Daar hou je als gast rekening mee vinden wij, maar we kunnen het hotel uiteraard niet ten kwade duiden dat daartegen gezondigd wordt. Heerlijk comfortabel breed bed met goede hoofdkussens (nog extra in de kast) en donsdeken. Aandacht voor milieu door geen wegwerpzeepjes en geen plastieken bekertjes te voorzien. Het ontbijt is echt subliem: kraakvers van sapjes over brood en koekjes en toespijs en fruit en joghurt... Een eerst wat ernstige dame die zorgde voor afruimen en aanvullen wist haar werk hopelijk gewaardeerd toen ik haar prees om haar toewijding. Discreet maar immer aanwezig en met veel zorg 'runde zij haar huishouden'. De avond vóór onze overnachting konden we gebruik maken van de service in het restaurant van het moederhotel: héél lekker gegeten, plekje aan het raam met zicht op de diversiteit aan mensen die het plein bevolken én met 15% vermindering op het eten! Wij kregen ook voor het parkeren (ideaal onder het stationsplein!) een kaartje voor korting en betaalden zo €16,5 ipv €22 voor een nacht en een dag. Wij zijn fan!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    10
    Fantastisch verblijf, aardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen stopcontact bij bed om gsm op te laden en deze dus als klok te gebruiken. Mevr. van het ontbijt nors, jammer.

    Prima kamer, totaal geen last van geluid buiten en andere kaners

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    7,9
    Perfect gelegen hotel is hartje Antwerpen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas was de taxi die we in de ochtend al besteld hadden voor die avond niet gebeld waardoor we ineens heel erg moesten haasten om een taxi te kunnen krijgen op tijd

    Perfect gelegen hotel is hartje Antwerpen. Auto makkelijk en veilig te parken op nog geen 200 meter van het hotel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    7,9
    Prima verblijf in een fijn hotel op een geweldige plek in Antwerpen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Prima kamers, fijn magimix koffieapparaat me lekkere koffie (!), schoon, compact, alles wat we nodig hebben. De gang van de lift naar de kamers is weliswaar smal maar oogt door verlichting en inrichting gezellig.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    7,5
    Hadden een taxi besteld s middags voor s avonds
    • Groep
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hadden een taxi besteld s middags voor s avonds 45 min tijd kregen we te horen er probleem was Hotel zei ligt aan de taxi maatschappij en taxi zei aan hotel????

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    8,3
    Ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Antwerpen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heerlijk en ruim ontbijt. We hadden een kamer met zicht op het Koningin Elizabeth plein en konden zo de bedrijvigheid zien die een stad als Antwerpen met zich meebrengt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 januari 2018

    6,7
    Redelijk
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De verwarming

    Ontbijt was voortreffelijk. De verwarming in de kamer, werkte niet en het was zeer onaangenaam bij aankomst op de kamer. Ook de verwarming in de badkamer werkte niet.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    7,5
    Als de kamer wat rustiger zou zijn zouden we zeker nog eens terug komen.....
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden een kamer aan de voorkant, twee nachten niet zo goed geslapen, wat gerucht van ruzie aan het station,...politie wagens die voorbij reden, ambulances...

    Het ontbijt was heel lekker, alleen een beetje krap, niet veel plaats om ontbijt te nemen van het buffet ..als je vroeg bent heb je ook niet veel plaats om te ontbijten er staat een grote tafel maar daar is het niet zo gezellig, ze zouden beter ook kleinere tafels plaatsen!! Wel allemaal heel vriendelijk personeel.....de valies kan je ook laten staan na het uitchecken op een veilige plaats!!!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    6,3
    Lekker ontbijt, vriendelijk personeel.
    • Groep
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beschimmeld voedsel in de koelkast van een gast voor ons kan natuurlijk niet. Verder: breed bed is top maar zorg dan ook voor een brede deken, nu was het nogal koud.

    Lekker ontbijt, vriendelijk personeel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    6,7
    Matig. Bed was hard en hobbelig en de kussens waren niet fatsoenlijk gevuld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het aantal handdoeken liet elke dag te wensen over. Er lagen 2 handdoeken per dag. We moesten elke dag nieuwe vragen om fatsoenlijk allebei te kunnen douchen. De kraan lekte in de badkamer, terwijl Park INN het motto heeft dat "every drop counts"...opmerkelijk dus

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    9,2
    Zeer geschikt hotel voor een weekend relaxen en de stad bekijken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Slechts 2 punten ter verbetering, die volgens mij makkelijk te verhelpen zijn: 1. De luchtroosters waren vies in de badkamer (vol schimmel). 2. De kraan in de badkamer functioneerde minder goed (zat los en was moeilijk af te stellen op fijne temperatuur).

    Ontbijt was geweldig! Ruime en gezonde keuzes. Locatie is top. Direct naast het station. Health centre om te ontspannen op kleine afstand. Service was uiterst vriendelijk. De kamer was ruim ingedeeld (ondanks de kleine ruimte, oogt het ruim) en de kamer was lekker schoon en van alle gemakken voorzien.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    8,8
    Fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was niet zo groot als ik had gehoopt. Iets meer ruimte was fijn geweest. Ook vond ik het een beetje kinderachtig dat je 0,50 cent moet bijbetalen voor een Nespresso cupje. Gewoon het principe, dat kan toch anders.

    Het ontbijt is klein maar zeer fijn. Voldoende keuze en lekker vers/vol gehouden door het personeel. De service van het personeel was uitstekend!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    7,9
    Een goed hotel voor een weekendje weg.
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets eigenlijk

    Een mooie kamer waar een koffie en thee zetter op aanwezig waren. Verder is de ligging van dit hotel goed omdat alles op loopafstand is te bereiken.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    9,6
    Super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    nvt

    Perfecte locatie, in centrum van de stad. Alles op loopafstand. Vriendelijk personeel, ruime kamer met grote badkamer. Voldoende keus bij ontbijt. 25% korting op parkeerplaats, die 100 meter van hotel ligt. Nu voor de tweede keer hier, prima prijs - kwaliteit verhouding!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    10
    prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten

    kranen in de douche slecht af te stellen. iets meer informatie en plattegrondje van jhet centrum op de kamer leggen voor de mensen die voor citytrip komen. Handoeken hebben we opgehangen zodat ze niet gewassen hoeven te worden maar werden toch gewassen, wel heel zorgzaam maar niet duurzaam

    ligging in centrum en op loopafstand van centrum en musea. en parkeren in garage op 50 meter. Zeer goed ontbijt schoon in een goed verzorgd en schoon hotel. klantvriendelijke bediening

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    5,4
    Redelijk
    • Individuele reiziger
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer 12 gaf uit op binnenkoer met airco-apparaat (ook met gesloten raam) - hele nacht lawaai - toch 123 euro betaald - helft tv-zenders deed het niet

    Locatie - kamer wel comfortabel en netjes

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    9,6
    Super hotel zeer verzorgd en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De kamer was zeer ruim en heel proper. Het ontbijt was op een kleine oppervlakte maar meer dan er was kan je echt niet wensen, voor ieder wat wils en zeer verse producten. Ook ideële vlak bij het station en de grote winkelstraten en de tram en metro ook zo goed als voor de deur.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2017

    7,9
    De Ligging is ideaal, vooral als je met de trein komt.
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijzig. Ontbijt heel duur. De badkamer is aan een opfrisbeurt toe. Zeer onhandige douche : kranen bijna niet te regelen.

    De Ligging is ideaal, vooral als je met de trein komt. Het gratis gebruik mogen maken van de sauna infrastructuur in het Radisson BLU is een leuke extra.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    7,5
    Prima verblijf dichtbij Station en Zoo.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De inrichting van mijn kamer was wat versleten, inclusief de badkamer.

    Het ontbijt vond ik erg lekker. Diverse verse sappen (bijvoorbeeld wortelsap en dergelijke), fijn vers brood en lekker beleg. Niet zo standaard. Het bed was fijn en schoon.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    8,3
    Goed !
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Lawaaierig aan de straatzijde.

    We hadden geen ontbijt gereserveerd. Omwille van een defecte TV op onze kamer krijgen we een andere en ruimere kamer toegewezen, waar de TV wel werkte.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 december 2017

    9,6
    Een hotel waar ik zeker nog zou terugkomen, maar wel zonder ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt vond ik iets minder. Er waren kleine pannenkoekjes en omelet. Maar beide smaakten daar totaal niet naar. Sandwiches, croissants en tal van andere broodjes waren wel aanwezig, met de meest gegeten charcuterie. Ik hou wel eens van honing of iets anders, maar kon ik daar niet vinden. Het was ook niet duidelijk of de 2 flesjes water in de frigo gratis waren?

    Het hotel lag vlakbij het station van Antwerpen-Centraal (op amper 5 min wandelafstand). Het onthaal vond ik zeer beleefd, maar soms een beetje onverstaanbaar. Dat zou misschien komen doordat de persoon iemand van Nederland was en ik begrijp hun accent soms niet (Sorry daarvoor!). :-p Wat mij als reiziger stoort is als ze meteen vragen om te betalen. Hier vroegen ze eerst of ik vooraf wou betalen of niet. Toen ik aangaf dat ik altijd op het einde pas betaal, vroegen ze gewoon een autorisatie. Het is toch logisch om pas te betalen na het zien van de kamer of deze hetgene is dat je had geboekt en of het ontbijt je smaakt? Toen we op de kamer kwamen was onze eerste indruk zeer positief. Het was een ruime kamer met een zeer groot bed en een grote televisie aan de muur. De verwarming was ook zeer top. Badkamer was zeer ruim en netjes! Er was een lege frigo aanwezig! Ik voelde me er meteen thuis!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    7,9
    Doordat je overal dichtbij zit is het een goede lokatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaardkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wat een beetje tegen viel is douchen in bad, bedden zijn een beetje oud, deur van de badkamer is van onderen verspocht. Ruimte is niet al te groot, vooral als je met 2 personen bent er maar 1 relaxstoel staat en 1 bureaustoel.

    Ligging is heel fijn, alles is dichtbij.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    10
    Fijn weekendje weg
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was erg warm in de kamer, maar met het raam open was het prima.

    We werden vriendelijk ontvangen en kregen zelfs een gratis upgrade naar een grotere kamer. De kamer was prima, lekker ruim, nette badkamer en prima bedden.

    Verbleven in november 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: