Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over pentahotel Liège 4-sterren

Boulevard de la Sauvenière 100, 4000 Luik, België

#3 van de 21 hotels in Luik

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1908 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    6,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    8,3
    Receptionisten zijn behulpzaam en vriendelijk
    • Groep
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Receptionisten zijn behulpzaam en vriendelijk kamer is heel schoon Bedden zijn comfortabel airconditioning werkt perfect Hotel ligt dicht bij veel restaurants en cafés

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    10
    Top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel leuk hotel, tof concept. Het gaat er heel ontspannen aan toe. Mooie en comfortabele kamer. Personeel zeer vriendelijk, professioneel en behulpzaam. Kort bij het centrum. Ontbijt was super. Echt aan te raden!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    9,6
    Mooi, rustig hotel in een heel centrale locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prijzen in de bar nogal aan de hoge kant.

    Zeer goede locatie (heel centraal gelegen), tevens parking (betaalparking) direct naast het hotel. Mooi ingerichte kamers (modern vintage) wel donkere gangen. Uitgebreide tv mogelijkheden. Vriendelijk, bekwaam personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    10
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was zeer lekker en gevarieerd maar te duur vind ik persoonlijk, 16 € per persoon. Ipv tot 10u zou je toch tot 10.30u-11u mogen ontbijten. Je slaapt toch graag een beetje uit op verlof.

    Het gezellige interieur in de bar en het restaurant. Kort bij het centrum. Héél vriendelijk en behulpzaam personeel. Overal héél proper, ruime kamers, zalige regendouche.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    7,1
    Parking viel me erg tegen.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parking viel me erg tegen. Geen plaats meer op 1 en 2de verdieping en dan moest ik de auto verplaatsen naar 7de verdieping via 14 supersmalle moeilijke rampen. Ik had de dag nadien 7 minuten nodig enkel om de parking uit te geraken. Ik moest voor de parking 15 euro bijbetalen terwijl dit toch aangegeven stond bij de faciliteiten. Ik had me niet aan die meerkost verwacht (zal wel aan mij liggen). Aan de receptie zat een onvriendelijke dame. Er is wel wifi maar die is heel traag tenzij je bereid bent om bij te betalen. Ligging en ontbijt waren dan weer uitstekend.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    5,8
    teleurstellend
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    afsluitdeur badkamer was stuk. Was niet nagekeken. Hadden dus geen privacy. Geen korting daarvoor gekregen hoewel we dit hadden verwittigd. Dienden wel 20 euro voor hond te betalen zonder dat dit vooraf gesignaleerd werd. Ook dienden we vooraf 25 euro met credicard te "preautoriseren" voor kosten. Er werd ons niet gevraagd of we al dan niet ontbijt namen, dat was vanzelfsprekend blijkbaar. Toen ik bij afrekening deze negatieve zaken vermeld werd me geantwoord dat men het zou melden....

    ontbijt was uitgebreid en van goede kwaliteit; parking naast hotel handig. Bedden ok.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    6,7
    Stijlvol hotel maar wel slechte nachtrust door lawaai van airco en van hitsige buren
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik heb slecht geslapen door de lawaaierige airco en door de buren die om 1 uur 's nachts besloten om een nummertje te maken.

    Stijlvol hotel met een lekker ontbijt maar...

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    8,3
    Zeker voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zicht vanuit onze kamer. Trage wifi en slechte tv-ontvangst (stilstaand beeld, ruis)

    Overheerlijk en zeer uitgebreid ontbijtbuffet dat voortdurend aangevuld werd. Zeer gastvrije ontvangst. Vriendelijk personeel. Ruime en comfortabele kamer. Schitterende matras en breed bed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    9,2
    Het was prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    We kenden de keten al van Leuven. Hip en Jong, aan alles is gedacht. In Luik heel gelijkaardig! En daar bovenop werden we heel vriendelijk onthaald.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    10
    Ga naar Luik, ga naar Penta
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kraan in de badkamer zou vervangen moeten worden door een hoge kraan op de wastafel zodat je je makkelijker kan scheren. Verder alles meer dan top

    Top hotel and niet vergelijkbaar met andere hotels. De gezelligheid en vriendelijkheid van Penta vind je niet snel. Zeer leuk gestyled interieur en de bar is een soort huiskamer met gratis poolbiljart. Straalt veel gezelligheid uit. De bedden zijn fantastisch en je hebt een heerlijke regendouche. Gan naar Luik, ga naar Penta

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    6,7
    Prima locatie, maar drukke weg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg lawaaiig (aan drukke autoweg, veel sirenes s'nachts!), terwijl wij om een rustige kamer hadden gevraagd. Lelijk gebouw aan de buitenkant.

    Ruime kamer, hip en functioneel ingericht. Prima ontbijt (hoewel eieren niet goed gekookt!)

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    10
    Prima verblijf voor een stedentrip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Uitzicht op parkeergarage! Internetverbinding was matig.

    Nette en zeer schone kamer. Geweldig ontbijt. Locatie in centrum dus alles is te voet te bereiken.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    8,5
    Weekend Luik
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Groot hotel. Inrichting is best gezellig, maar door de lange gangen en vierkante kamers blijft sfeer onpersoonlijk. Ontbijt is duur als je niet veel eet. De lichtschakelaar is ingenieus, maar beetje zoektocht wanneer welk licht nu aan of uitgaat.

    Locatie prima, schone kamer en dito badkamer, personeel is professioneel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    8,8
    een hotel waar je met plezier terugkomt.
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt is maar tot 10u Had dit graag tot 11h gehad

    Geweldige kamer. Alle luxe Uitgebreid ontbijt Goede locatie Met parking Gezellige bar met americaanse pool

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    8,3
    Goede keuze
    • Groep
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het personeelslid aan de balie moest alles alleen doen, daardoor wachttijden.

    Onze standaard kamer had een prima grote afmeting. Heerlijk groot bed met goed matras. Leuke gevarieerde inrichting bij de hotel bar. Fris en hygienisch. Goede ligging. Goede ambiance. Parking bij het hotel € 13, - oke voor Luik.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    9,6
    Goed uitgeruste locatie om Luik te verkennen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt was zeer compleet en de kamers ruim. Ook het restaurant serveert uitstekende maaltijden voor Lunch en diner. De locatie is schitterend om al wandelend Luik te verkennen. We komen zeker terug

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    9,2
    zou het zeker aanbevelen, als je niet te veel aandacht geeft aan het buitenzicht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten

    wifi was sterk beperkt en diende bijbetaald voor volledige sterkte. TV posten nederlands zeer beperkt. Uitzicht kamer op parkeergarage; wel rustig maar triest zicht.

    weinig tot geen omgevingsgeluid in de kamer. Ietwat duur, maar copieus ontbijt - zeker aan te raden. Personeel heeft ook oog voor andere zaken dan enkel bijvullen wat noodzakelijk was bij ontbijt (bvb vergeten sjaal, tas ... ). Smaakvolle lounge en zeer vriendelijk en bekwaam personeel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    8,8
    dankbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten

    de prijs voor een koffie is 4 euro...wel prijzig hé...een cola 3.50 euro...dan ga je een straatje verder om de avond door te brengen...niet dat we krenterig zijn...neen...maar dat is er wel over...maw je blijft dan niet rustig zitten in de lounge, en zoekt andere gezellige...een beetje uit het huis gevoel gejaagd...

    ontbijt was heerlijk...het ontvangst prima.. kamers prima... wij waren ook dicht bij het kerstdorp en de markt la batte daar kom je vrolijk van...

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    8,3
    goede locatie, proper hotelkamer, degelijk ontbijt, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Penta Plus Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen communicerende kamers gekregen / voorgesteld ; te zachte hoofdkussen ; enkel BVN tv-kanaal in Nederlands ( geen Vlaamse zenders !!! ) maar wel veel Duitse, Italiaanse, ... tv-kanalen en dit in België ?!? Jammer dat we geen tv konden kijken in eigen taal in eigen land... ; veel straatlawaai, kamer was niet geluidsdicht

    heel vriendelijk personeel , goede locatie dicht bij shopping/cultuur , eigen parking , goed ontbijt , lekker restaurant in hotel , propere kamer

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    9,2
    Ligging met naastgelegen parking is een plus (15euro voor...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden een kamer aan de straatkant, regelmatig lawaai van sirenes midden in de nacht.

    Ligging met naastgelegen parking is een plus (15euro voor meer dan 24u), gezellige bar.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    9,2
    ontbijt zoals gewoonlijk lekker !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten

    De storende geur aan het onthaal/bar Dit is de derde keer dat we in Penta Luik verblijven tevens eens in Praag en het ruikt op beide locaties indringend naar goedkope luchtverstuiver. Een mooi deftig hotel , zoals Penta , heeft dit niet nodig. Het personeel dat we er de vorige keren op aanspraken gingen niet in op m'n opmerking.

    ontbijt zoals gewoonlijk lekker !

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    7,5
    Goede keuze voor een kort verblijf .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De plaats waar het ontbijtbuffet staat is te krap, verder een uitstekend ontbijt, ruime keuze van goede kwaliteit . Veel tv posten maar niet één enkele Vlaamse !

    De locatie . De kamer met uitstekend bed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    6,7
    Slecht gemanaged 4-sterren+ hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Je bevindt je op 17 km van Nederland en 20 km van Vlaanderen. Géén enkel Nederlandstalig kanaal op de TV. Veel Russische kanalen en andere overzeese. De naastliggende garage telt slechts 20 plaatsen voor een hotel met 105 kamers. Ik stond betalend op de 7de verdieping... nog 3 plaatsen vrij, al de andere parkings waren leeg maar zijn privé. Bij mijn slaapmutsje in de bar om 23.3O was men al volle bak aan het stofzuigen. Ook tijdens het ontbijt.

    Het oude Ramada-hotel is mooi herstyled. En op loopafstand van de binnenstad. Kamers zijn voor een 4-sterren+ hotel aan de kleine kant. Toilet in de kleine badkamer hoort niet echt bij deze categorie. Ontbijt is verfijnd.... maar te weinig zitplaatsen. Bedden zijn zeer OK

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2017

    8,3
    Geen probleem om 2u langer kamer te mogen bezetten.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Penta Plus Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eerder ‘gewoon’ : kamers droge standaard met nauwelijks meubilair. Receptie is ‘bar’ : wat ongewoon en verwarrend maar het werkte wel. Zeer kleine parkeerplaatsen. Betalende wifi

    Geen probleem om 2u langer kamer te mogen bezetten. Nabijheid van centrum Luik Spontaan personeel Parking adnex

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    9,2
    Op zijn Belgisch geregeld, goed van binnen maar slecht geregeld.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Beddensprei past niet op de bedden. Het uitzicht op de parkeergarage ziet eruit alsof je in een derde wereldland bent beland. Onafgewerkte bouwblokken en een hoop rotzooi. Parkeergarage waar we op instructie van het personeel gingen parkeren was niet toegankelijk omdat de automaten aangaven dat de parkeergarage vol was. Terwijl ik uit het hotelraam van de kamer compleet lege parkeeretages kon zien.

    Ambiance binnen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    8,3
    Perfect hotel als men met het openbaar vervoer komt :)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 3 nachten

    De dure prijs van de parking in het hotel : 15 euro/dag ! Men had ons niet verteld bij het inchecken dat men een ticket kreeg voor het in- en uitrijden van de parking, pas toen we betaald hadden werd dit vermeld... Tweede minpunt : men verblijft in België en kan geen Vlaamse zenders (vrt of Eén) bekijken op tv, maar wel Italiaanse, Spaanse, Russische, Amerikaanse, Al Jazeera enz... Enkel bvn (de combinatie Belgie en Nederland die op niks trekt!) Ik vind dit niet kunnen!

    Heerlijk ontbijt ! Zalig en zeer groot bed, perfecte ligging voor uitstappen ! Zeer propere kamers en ook geluiddicht

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    10
    Comfortabel verblijf, super ontbijt
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks!!!

    Vlotjes ingecheckt, vriendelijk,gemakkelijk parkeren overdekte parking naast hotel en voor 15€ sta je er 24u Prima kamer, badkamer heel comfortabel ....zoals thuis😁 heel lekker vers en steeds bijgevuld ontbijt, vriendelijke service bovenop, Niks op aan te merken hier komen we terug, we moeten nog in luik zijn, we hebben onze standplaats gevonden

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    7,5
    Comfortabele bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De aangeboden Free wifi = een niet beveiligde verbinding met max download speed van 256kbit/s. Dit is niet meer van deze tijd. Je kan wel betalen voor een snellere verbinding. Dat een 4* hotel zoiets durft aanbieden begrijp ik niet. Opbergruimte in kamer kon beter. Een klein kort open kledingrek en 2 plankjes onderaan. De ruime kamer kon best meer optimaal benut worden. Voor 1 nacht was dit geen probleem, maar voor langere periodes zou ik dit niet leuk vinden. Receptie en bar zijn geintegreerd, is niet zo practisch. Voor mensen met allergieen: overal tapijt (gang, kamer) Boeken bij Penta zelf is 5 euro/nacht goedkoper dan via booking.com

    Comfortabele bedden. Goede verduisterende gordijnen. Temperatuursregeling in de kamer. Ruime kamer. Propere badkamer. Uitgebreid en verzorgd ontbijt ! Redelijke geluids-isolatie. Maar als je héél gevoelig bent voor geluid, raad ik toch aan een kamer aan de achterkant te vragen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    7,1
    We hebben een leuk weekend gehad in Luik maar dat was zonder dit hotel ook wel gelukt !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het personeel was niet allemaal even vriendelijk. Het leek er op of ze niet blij waren met hun Nederlandse gasten. Verder bleek bij vertrek bij vrienden een koffer uit de auto in de parkeergarage te zijn weggehaald. We kregen wel het adres van een politiekantoor maar ze waren niet bereid om de camerabeelden na te kijken.

    Ontbijt was uitgebreid en smaakvol

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    10
    Perfect, zelfs het weer werkte mee.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen enkel opmerking. Alles dil in orde.

    Zeer uitgebreid ontbijt, zeer mooie kamer, groot bed. Vriendelijke mensen, prettig onthaal en zeer hulpvaardig. Helemaal niets op te merken aan ons verblijf in het Pentahotel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    8,3
    Prima locatie voor een weekend stadsbezoek
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het uitzicht van de kamer viel tegen, allemaal beton van parkeergarage

    Heerlijk ontbijt, mooie kamers en uitstekende ligging ten opzichte van het centrum

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    8,8
    Heerlijk weekend gehad, maar de zon hielp natuurlijk ook mee.
    • Groep
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik heb geen negatieve dingen of verbeteringen in gedachte

    Langs de rand, maar toch dicht bij het centrum. Heerlijk ontbijt, je kunt er 's avonds nog gezellig zitten borrelen. Een trendy hotel. En heel fijn, de auto kun je naast het hotel parkeren in de parkeergarage. Ook mijn dochter vond het heel trendy.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    10
    ideaal hotel voor citytrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Schitterend ontbijt met alles erop en eraan. Vraag een kamer aan de achterkant van het gebouw, is vooraan nogal een drukke straat. De standaardkamer op zich is ruim en voorzien van twee zeer brede enkele bedden (zo gevraagd).

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    7,1
    Goed ontbijt en uitstekende locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    In de parkeergarage zat een betonblok op een vreemde en gevaarlijke hoogte. Het was niet goed verlicht waardoor er schade is ontstaan aan onze auto. Goed om even actie op te nemen. Omdat het Formule 1 weekend was in Spa, was de prijs nogal hoog.

    Goed ontbijt en uitstekende locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    8,3
    Superweekend!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer voor single was slechts 5euro minder dan de normale prijs ,die correct is maar niet echt goedkoop

    Goede ligging ,parkeerplaats vlakbij,geen standaard hotel maar zeer modern ingericht met karakter,en de balie is aan de bar,prima ontbijt,verder is Luik eeen stad met vele leuke restaurants en drinkgelegenheden en meer !

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    6,3
    Goed ontbijt, moderne stijvolle inrichting, goed onderhouden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit was totaal scheef door een formule 1 event. De kamer zou ca100 euro waard zijn, we betaalden 350.

    Goed ontbijt, moderne stijvolle inrichting, goed onderhouden

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    10
    Heerlijke verwentijd midden in het centrum van Luik!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets! In elke andere stad die ik bezoek waar een Pentahotel zit, zal ik die als eerste boeken!

    Geweldig ontbijtbufet, leuke sfeer in de lobby qua verlichting, hoekjes en pooltafel!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    7,9
    Trendy, centraal, prijzig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inclusief parkeerkosten is € 179,50 voor een standaardkamer (met uitzicht op de parkeergarage) aan de dure kant. WiFi op de kamer laat te wensen over.

    Hotel ligt op loopafstand van het centrum, de bar en het restaurant zijn trendy ingericht, het ontbijt is prima, de kamer is mooi en schoon.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    7,9
    Mooi hotel met aparte sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel aan het onthaal was een beetje opgejaagd en verward. Ze leken nog een beetje nieuw. Ook aan de bar kwamen ze niet echt onthalend over.

    Heel mooi hotel en kamers. Uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    7,9
    Prima verblijf midden in de stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er ontbrak een nachtkastje. Had men maar vervangen door een krukje. Zeer weinig tv zenders. Slechts 1 Nederlandstalige (BVN) was ook niks. Verder alleen Franstalig. Wel kun je gratis films kijken. Echter beeld geen HD kwaliteit. Verder WiFi langzaam. Parkeren kan op parkeerplaatsen van hotel in de naastgelegen garage. Is wat lastig te onderscheiden om welke plekken het gaat.

    Mooie schone kamer, zeer ruim en mooi uitzicht. Ook goede airco. Verder een kingsize bed, een koelkastje en koffie en theevoorziening. Mooie badkamer met goede douche. Geen bad echter. Hadden wij ook geen behoefte aan maar voor die prijs zou je dat wel verwachten. Verder prima!! Parkeren in garage naast hotel. Wel prijzig 15 euro per dag. Ontbijt was fantastisch!!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    9,2
    Mooie kamer, prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penta Plus Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Men belooft een mooi uitzicht over de stad vanop de 5de verdieping. Daar is echter niets van te merken. Ook de parking naast het hotel is extra te betalen (wordt ook niet vermeld)

    Mooie kamer, prima ontbijt. Logeren op de vijfde verdieping betekende gratis toegang tot een lounge met gratis frisdranken en water.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 maart 2017

    7,5
    Locatie in Luik is uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer zwakke gratis WiFi op de kamer, op alle uren van de dag, vervelend. Te duur alternatief. Niet van deze tijd, zoiets.

    Locatie in Luik is uitstekend

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    7,5
    Op loopafstand van het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Nauwelijks parkeerplaatsen beschikbaar in de garage boven het hotel. Andere kant van de straat was er wel gelukkig plaats.

    Op loopafstand van het centrum

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    8,8
    Voor herhaling vatbaar !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penta Plus Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een geweldig bed, kingsize. Altijd leuk. De sfeer in de grote open inkom ruimte is uniek. Ook het ontbijt is perfect. De parking met de smalle bochten naar 7e verdiep... doet denken aan typische Amerikaanse films. Zalig.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    9,6
    Luik is een verrassend toffe stad met veel te bieden, het hotel ligt op een uitstekende locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Heel vreemd vond ik dat er geen enkele Vlaamse zender te verkrijgen viel. Wel BVN, maar dat is de overgrote meerderheid Hollands, dat was niet zo leuk. Ook de deur die het toilet/badkamer scheidde van de kamer diende enkel als visuele scheiding met als resultaat dat je weinig privacy hebt op toilet.

    Het bed, de atmosfeer van het hotel, het ontbijt was allemaal dik in orde. De ruime koelkast op de kamer die je zelf kan vullen was ook handig! De gordijnen verduisteren goed!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    7,9
    Geslaagd weekendje Luik
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er is onvoldoende plaats tijdens het ontbijt. Daarom zijn de verschillende tafeltjes aan de salons ook gedekt en aan de toog ook. We zaten eerst in een salon te eten (wat niet echt praktisch is), maar onmiddelijk aan een tafeltje gaan zitten wanneer er eentje vrij komt. Deze salons zaten 's avonds wel goed vol en er was een leuke sfeer, dus ik begrijp wel waarom men niet heel het gedeelte ontbijtzaal hebben gemaakt... Gewoon even wachten, en er komt wel een tafeltje vrij is mijn tip daarom. Geniet ondertussen van een lekker drankje in het mooie interieur!

    Mooi design hotel. Kamer is voldoende groot en praktisch ingericht. Hotel ligt in het centrum, maar ook weer net niet. Hiervoor waren we blij want op een zaterdagavond zijn de café's goed vol in Luik. Hiervan hebben we last gehad. Het onthaal bij ontvangst en vertrek was zeer vriendelijk. Zeer lekker ontbijt! Verschillende brootjes, charcuterie, cava, fruitsappen, koffie, fruit, ... etc

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 1 februari 2017

    8,8
    Ik kom terug om luik te verkennen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    T is niet echt goedkoop, maar ja, al met alvwas t een top verblijf

    Bijna geluidloos, lekker donker, goede bedden en mooie locatie in t centrum met parkeermogelijkheid naast t hotel👍

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 25 januari 2017

    9,6
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prima hotel, prijs/kwaliteit dik in orde, in het centrum van de stad. Alle bezienswaardigheden binnen wandelafstand, Hip interieur, gezellige bar waar 's avonds nog gezellig iets kan gedronken worden. Ruime kamers. Vriendelijk personeel. Superontbijt.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    7,9
    Goed gelegen modern hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    We kregen eerst een erg rumoerige kamer aan de achterzijde van het gebouw (vermoedelijk vlakbij de centrale ventilatiekamer). Na lang aandringen bij de receptie kregen we toch een andere kamer. De kamer die eerst werd toegekend zou niet op de kamerlijst mogen staan.

    Het ontbijt was heel uitgebreid en lekker. De inkleding van de bar en de ontbijtruimte was warm en mooi.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 15 januari 2017

    10
    Aan te bevelen.
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te warm in de kamer, moeilijk te regelen. Er werd ons wel een andere kamer voorgesteld. Wat we uiteindelijk niet geaccepteerd hebben, want behalve de warmte was de kamer perfect.

    Zeer vriendelijk onthaal!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 11 januari 2017

    7,9
    Franstalig Luik/Liége
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten

    De talenkennis of liever, het gebrek daaraan, van het personeel. Eigenlijk spreekt men alleen maar Frans. Verder niet veel te doen in Luik.

    Kamer was heerlijk ruim, lekker warm en zalig stil. Parkeergarage had genoeg parkeerplekken vrij, ook al waren die aan de krappe kant.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    8,8
    Gezellig en prima verblijf gehad op oudejaarsnacht!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontbijtruimte was vrij krap maar wel heel gezellig!

    Kamer was heel groot en comfortabel.Ook smaakvol ingericht. De lounge en bar beneden waren heel gezellig. Het ontbijt was heel uitgebreid en lekker.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    5,4
    Kwaliteit ontbijt prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Onduidelijke en daardoor matige klimaatbeheersing op de kamer. Airco/heating nauwelijks beheersbaar. 's Ochtends om 07:00 uur gewekt door kamermeisje.

    Kwaliteit ontbijt prima. Kosten evenwel relatief hoog.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    9,6
    Goede en grote bedden, mooi ingerichte badkamer, nette en...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was ok, mag ook wel voor 16 euro per persoon. Wel kleine ontbijtruimte, wij hadden geluk en konden rustig ontbijten op een goede plaats. Mensen die iets later waren, moesten bv aan de toog van de bar ontbijten.

    Goede en grote bedden, mooi ingerichte badkamer, nette en mooie kamers. Hippe bar, mooi ingericht.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 27 december 2016

    7,5
    Mooie kamers dichtbij het centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Personeel kon iets vriendelijker (vooral aan de receptie), parking vrij duur

    Heel mooie en ruime kamers, heel goede matras, uitgebreid en lekker ontbijt, goede locatie dichtbij het centrum

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 23 december 2016

    9,6
    Aanrader...
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gangen boven in het hotel klein beetje aan de donkere kant.. Dit was bewust gedaan om boven rust te creëren.

    De entree, ziet er mooi uit; Twee persoons bedden zijn gigantische groot; Ligging van het hotel, op 5 min lopen afstand van het centrum.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    10
    Topper en voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    parking : de hele toren was leeg maar alles was gereserveerd dus spijtig genoeg een uur verloren bij het zoeken naar een plaatsje en niets gevonden bij het hotel

    Ontbijt was super uitgebreid, de ruimte is iets te krap voor de vele mensen maar uiteindelijk subliem

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    9,6
    Topverblijft. Let op voor het parkeren als je met de wagen gaat.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De beperkte mogelijkheid om de wagen geparkeerd te krijgen. Pluim voor personeel aan het onthaal die ons daarbij geholpen heeft.

    Een dikke duim voor : onthaal, bediening bar en restaurant, ontbijt, kamer.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    7,5
    Voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer die we toegewezen kregen was aan de achterkant gelegen met zicht op een betonnen muur, hoewel er bij de boeking duidelijk stond "stadszicht". We hebben wel onmiddellijk een kamer aan de voorkant gekregen.

    Het ontbijt was top ! Hoewel de ruimte een beetje klein was. Maar wel gezellig. De ligging vlakbij het centrum en de kerstmarkten. De parking aan het hotel.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 23 november 2016

    9,6
    Over ons verblijf in dit hotel valt niets negatiefs te zeggen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets viel tegen

    Prachtige, comfortabel ingerichte en uitstekend onderhouden kamers. Gezellige lobby en ontbijtruimte. Uitstekend ontbijt, niet zeer goedkoop, maar je krijgt waar voor je geld.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    9,6
    Mooi trendy hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Veel te kleine ruimte voor het ontbijt; logistiek niet oké Het zicht op de parkeergarage is niet echt iets waar je vrolijk van wordt.

    Vriendelijk personeel en een mooie ongedwongen sfeer. Fantastisch ontbijt!!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    7,1
    trendy plaats op een ideale locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 3 nachten

    - de wifi was te traag om deftig te kunnen werken - het gratis intern tv a la carte systeem lag plat, net een reden waarom ik dit hotel verkies, geen compensatie gedaan.

    trendy setting gratis pool live voetbal op tv in de bar zeer goed ontbijt

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    10
    Perfect voor citytrip naar Luik !
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niks

    Alles was perfect. Ontbijt uitgebreid. Gastvrije medewerkers. Mooi interieur. Onthaalmedewerker sprak Nederlands ! Hondvriendelijk,... Locatie : dichtbij centrum

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    9,2
    Top!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wij hadden voor 2 nachten geboekt en enkel voor de eerste nacht kregen we een flesje water.

    Het ontbijt was fantastisch; nog nooit zo'n uitgebreid ontbijt gezien! Mooie propere kamer met kingsize bed!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    9,2
    Super ruim bed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond geen info terug over Luik zelf in de kamer alsook over het hotel. Vlaamse televisiezenders op de tv had leuk geweest.

    Super ruim bed! Leuke productjes op de badkamer. Gevarieerd ontbijt.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    9,2
    Gewelige kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parking was beetje lastig om in en uit te rijden, en misschien wat weinig plaatsen voorzien

    Gewelige kamers Vriendelijk personeel Toplocatie Zeker een aanrader

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    6,3
    Marig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er borg betaald moet worden van 75 euro.ga vaak in hotel maar dit nog nooit mee gemaakt.stond ook nergens beschreven op de website.zei dat ook maar was als we iets kapot zouden maken.sorry maar vind dit raar.zeker geen 4 sterren waard.bij ontbijt zeer klein voor zoveel mensen.

    Dicht bij t centrum

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2016

    8,3
    Fijn verblijf, bedankt!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs is beetje hoog, €135 omdat garage apart betaald moet worden. Zou dit graag incl.zien of met hotel korting bijvoorbeeld

    Geweldig ontbijt, grote kamer, goed bed, garage voor motor direct naast hotel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    8,8
    Zeer aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Airco viel af en toe uit.

    Heel stijlvol en verrassend. Parkeergarage naast hotel. Op loopafstand centrum. Rustig voor eind augustus (maandag - dinsdag)

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2016

    9,2
    goed hotel voor een korte citytrip naar Luik.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penta Plus Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    de kamer op de 5de verdieping ( beste kamer met zicht op Luik ) was oke ! Toch een lege frigo ! Spijtig dat er van de 47 televisie kanalen geen enkele Vlaamse zender te vinden was. Luik ligt toch in Belgie !!!

    ontbijt was zoals door andere reizigers reeds gemeld uitstekend. ook de ligging van het hotel valt best mee.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    10
    goed hotel en ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    (dure fietsen) - stalling die open stond waardoor iedereen ermee wegkon, niettegenstaande belofte dat die altijd gesloten was.

    Lekker ontbijt, comfortabele grote bedden en zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    8,8
    Prima kwaliteit ga zeker nog terug! Ook Luik een leuke stad om te ontdekken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Beperkt aan medewerkers die Nederlands kunnen praten!

    De sfeer van het Hotel en de vriendelijke bediening eerste adviezen en tips direct na aankomst. Mooie kamers!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    9,6
    Nieuw, trendy hotel!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig of niets op aan te merken!

    Nieuw, mooi trendy hotel. Met een zeer toffe inrichting. Zeer ruime kamers en vriendelijk personeel. Lekkere keuken, ook op het ontbijt was niets aan te merken. Trendy bar waar je 's avonds nog gezellig iets kon drinken en jezelf kan ontspannen met een spelletje pool.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    8,3
    Origineel en goede ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten

    KAMER Mooi en modern. Functioneel: aangename regendouche + extra handdouche - spijtig dat er er maar 1 wasbak is. TV met filmkanaal (gratis) - geen enkel Nederlandstalig kanaal was. PARKING was net naast het hotel (let op= het hotel heeft 'maar' 20 parkeerplaatsen - 15 euro/dag) - geen directe verbinding met het hotel. ONTBIJT veel keuze - fruit - charcuterie - eieren- spek-worstjes - koffiekoeken - vers gebakken brood-kaas - zalm- ... EXTRA omdat onze check-out op zondag was werd ons SPONTAAN een late heck-out (tot 15h) voorgesteld.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2016

    7,9
    kwaliteit/prijs verhouding oke! Jammer van de geur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penta Standaardkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er hangt in het hele hotel een onaangename geur, lijkt wel riool. Behalve in de kamers zelf! Heel jammer..

    Leuke binnenkomst met hele mooie gezellige bar. Geweldige kamers! super ingericht!

    Verbleven in juli 2016

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: