Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Rentbynight Aparthotel

Rue des Bouchers 61, 1000 Brussel, België

#117 van de 232 vakantiewoningen in Brussel

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 518 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 41

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    9,6
    vanuit dit prettig gelegen en aangename appartement veel gezien en geshopt.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    het was prima

    Heel vriendelijke ontvangst. Het is een heel centrale locatie, dichtbij centraal station, alle winkels, musea en parken. Bijzonder om in zo'n monumentaal pand te zijn, uitkijkend over alle gevels. Het is gemoderniseerd en comfortabel ingericht. In levendige buurt zonder herrie van de omgeving. Goed ontbijt met allerlei aparte gerechtjes. Een aanrader!!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    2,5
    Slechte ervaring
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Muffe onaangename geur die. Iet verdween door ramen open te zetten. Daarnaast bevond kamer zich op ander adres dan incheckadres. Afwerking op kamer voldeed niet aan de minimumeisen, het was wat aan het vervallen.

    De oppervlakte van de kamer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    7,5
    Goed verblijf voor hartje Brussel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Armoedige inrichting, veel ikea. Alleen maar ouwe tegels op de vloer en daar missen een aantal van. Gordijnen die niet dekkend zijn zodat je om 6-7uur wakker wordt door het licht.

    Locatie is ideaal en je hebt met een keuken (magnetron, koelkast) alles wat welkom is. wifi.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    8,3
    Super mooi appartement op een fantastische locatie!
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer had alleen een bad, er ontbrak een douchegordijn zodat je zittend moest douchen of alles nat maakte. De keuken was niet compleet, we hadden niet genoeg glazen. Kleine minpuntjes, maar echt geen probleem. Iets wat voor ons ook geen probleem was, was het geschreeuw van het uitgaanspubliek midden in de nacht. Wij zijn ook op stap geweest en toevallig nog wakker, maar mocht je dit niet van plan zijn dan kan dit best wel eens problemen geven 's nachts. Het is heel erg gehorig!

    De ruimte (ruimte nr. 3) die wij hadden, we zaten met 6 personen in een groot appartement met een heel mooi karakter. Houten balken, glas in lood ramen, het creëerde een fijne sfeer. We hadden een slaapbank beneden, die al helemaal netjes opgeklapt en opgedekt was, één tweepersoonsbed op de eerste verdieping en één tweepersoonsbed op de tweede verdieping. Genoeg privacy dus als je met stelletjes bent! De badkamer was ook op de eerste verdieping, die was groot en we hadden genoeg toiletartikelen, wc papier en handdoeken. De keuken was ook groot en we konden allemaal aan tafel zitten. Ook de locatie was perfect, we kenden Brussel al een beetje en dit was voor ons de beste locatie. Middenin de straat met restaurantjes, zo op de grote markt (waar je ook kon parkeren) en dichtbij kroegjes. Gastheer was ook enorm aardig en nodigde ons meteen uit voor een evenement, kwam ook meteen in actie toen we geen warm water hadden en was heel relaxt met in- en uitchecken.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    10
    Heel ruim , fris en gezellige verblijfplaats.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was top!

    Heel ruim , fris en gezellige verblijfplaats. Alles dichtbij op wandelafstand. Perfect voor een weekendje te gaan stappen , zoals wij het deden met vrienden. Goed georganiseerd ook vanwege de uitbaters.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    5,0
    Te vermijden!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    De sleutels moeten ergens anders afgehaald worden en in het 4-persoons appartement staat het tweede bed in de leefruimte en is er dus geen zetel en heel weinig plaats. De bedden zijn slecht, de ruimtes zijn klein, de televisie is zwaar verouderd en er waren geen handdoeken in de badkamer!

    De locatie: in een rustig straatje op 5min wandelen van de Grote Markt.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    9,2
    heerlijk verblijf in centrum Brussel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    tegenvallen is overdreven, maar het bad was alleen als douche te gebruiken door ontbreken van de stop. Op dat moment had ik geen zin direct contact op te nemen met verhuurder, dus gewoon heerlijk gedoucht.

    locatie, vriendelijke ontvangst, ruimte, communicatie, goede wifi, ontbijt op de kamer gebracht op afgesproken moment.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 juli 2016

    9,2
    Prachtig appartement op top lokatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    het lawaai op straat komt door de niet dubbele ramen maar mooie oude kozijnen met raam Het is ook logische gezien de prachtige lokatie midden in het centrum . Dan kun je iets van lawaai verwachten . Ik vond het zelf niet te storend heb gewoon kunnen slapen .

    Het ontbijt was een simpel plate maar genoeg en lekker .. Zelfs een gekookt eitje erbij . Koffie en thee staat al in de keuken om te pakken . En het appartement zou ik zelf wel willen hebben zo mooi vind ik het .

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 29 juli 2016

    5,0
    Teleurstellend. Aanbieding via booking.com geeft niet de juiste kwalificatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Armoedige toegang (via Oosters restaurant, smalle trap, verlichting defect, etenslucht), Sobere inrichting (toilet in kast, karige inrichting, benauwde atmosfeer)

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    9,6
    De ligging was goed , lekker rustig , midden in het centrum.
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig.

    De ligging was goed , lekker rustig , midden in het centrum.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    8,3
    Leuk app in hartje Brussel
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    geen goede gordijnen.

    wifi, locatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    5,0
    Slechte bedden, vieze geur in de gang
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte bedden, vieze geur in de gang

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2016

    10
    De perfecte uitvalbasis in Brussel
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De perfecte plaats om Brussel te (her)onadenken. Midden in het centrum en op 2 minuten van de prachtige Grote Markt ! Een echte aanrader.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    8,8
    Super groot, op goede locatie in hartje centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bad zonder stop en gordijn. Bedden redelijk.

    Super groot, op goede locatie in hartje centrum.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2016

    6,3
    locatie midden in de stad, keurig appartement met...
    • Zakenreis
    • Stel

    Bij de bevestiging had men wel kunnen aangeven dat de locatie van het appartement anders was dan de locatie voor het afhalen van de sleutels. Dat had een hoop gescheeld met sjouwen van bagage en vooral ook met het uitzoeken van een parkeergarage. Ons appartement lag boven een jazz-club. Daar is geen dubbel geïsoleerd raam tegen opgewassen. En het zegt niks van het appartement zelf natuurlijk.

    locatie midden in de stad, keurig appartement met functionele IKEA inrichting, prima douche

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    7,9
    Top locatie nabij de grote markt
    • Vakantiereis
    • Groep

    Bij aankomst bleek het appartement overboekt te zijn. Duurde ruim een uur voordat er een oplossing kwam. Uiteindelijk goed opgelost.

    Top locatie nabij de grote markt

  • Beoordeeld op: 18 februari 2016

    6,3
    De locatie (70 stappen van de Grote Markt)
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het appartement is slecht geïsoleerd en daardoor kwam de herrie van de kroeg ertegenover de hele nacht binnen (van de rokers die buiten stonden). Dit duurde tot acht uur 's-morgens !!!

    De locatie (70 stappen van de Grote Markt)

  • Beoordeeld op: 7 februari 2016

    7,5
    Prijs/kwaliteitverhouding, locatie, ruimte.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen dvd-speler (wel beloofd), koude tegels op de vloer, toilet heel klein. Alles een klein beetje kleiner en van slechtere kwaliteit dan verwacht door de foto's op de site.

    Prijs/kwaliteitverhouding, locatie, ruimte.

  • Beoordeeld op: 14 december 2015

    7,5
    locatie is werkelijk top, alles op loopafstand!
    • Vakantiereis
    • Stel

    ongezelligheid/donkerte van het appartement. Twee slaapbanken een eettafel met 4 stoelen.

    locatie is werkelijk top, alles op loopafstand! ontvangst en oplossen probleempje waterkoker, vriendelijk en per direct geregeld.

  • Beoordeeld op: 17 november 2015

    6,7
    ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    mazoutgeur in de gang. Oven zeer vuil (broeihaard van bacterieën). kraan in keuken werkt slecht. Matrassen van de bedden zijn veel te hard.

    ligging. Op het eerste zicht ziet het appartement er netjes uit. Bevat alles wat je nodig hebt. Keukenlinnen, vaatwasblokjes, koffie, filters is zeker een pluspunt. Kamer straalt warmte en gezelligheid uit.

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    4,2
    locatie in/tegen centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    gehorigheid buren, gehorigheid verkeer, gehorigheid uitgaanspubliek, zitgelegenheid woonkamer, bed kwaliteit matras, badkamer oud en vies, behang komt los van de muren, geuroverlast restaurant begane grond, keukenuitrusting qua pannen nihil.

    locatie in/tegen centrum

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2015

    7,9
    Locatie is hartje centrum direct achter de Grote Markt, je...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Locatie is hartje centrum direct achter de Grote Markt, je kunt gewoon niet centraler zitten tenzij je direct aan de Grand Place zit. En de straat waaraan het ligt is rustig. Parkeergarage Grand Place ligt om de hoek. We kwamen buiten openingsuren aan en er ging telkens iets mis met de telefoonverbinding waardoor wij de codes niet konden ontvangen. De beheerder loste dit goed op.

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    7,9
    Ruim schoon heel praktische plek om binnenstad Brussel te...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    S avonds en s nachts tot 4 uur veel scheeuwende dronken mensen die door de steeg liepen. En dan kwam de vuilnisman ook nog eens langs. Erg onrustig s nachts dus

    Ruim schoon heel praktische plek om binnenstad Brussel te verkennen

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    5,0
    Appartement zelf was op zich prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Als je reserveert weet je niet welk appartement je krijgt toegewezen. In ons geval bleek dat net achter de Grote Markt te zijn, op zich lekker centraal, maar was in een straat vol met kroegen en bars die tot 5 uur open bleven. Daarna iedereen de straat op met flessen die kapot gegooid werden, daardoor politie, sirenes, geschreeuw. Al met al weinig geslapen.

    Appartement zelf was op zich prima.

  • Beoordeeld op: 9 mei 2015

    9,2
    Prachtige locatie direct achter de grote markt dus gelegen...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De bedbank is geschikt voor kinderen niet comfortabel voor twee volwassenen. Ander bed was prima. Nadeel is dat je vanuit de garage eerst de ene kant op moet om de sleutel op kantoor te halen en daarna weer de andere kant op moet richting appartement.

    Prachtige locatie direct achter de grote markt dus gelegen midden in centrum.

  • Beoordeeld op: 8 april 2015

    7,9
    De locatie en de grote van het appartement is geweldig.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het gordijn op de zolderkamer was niet blinderend waardoor er veel licht binnenkwam in de ochtend. De algehele afwerking van het appartement kon beter Er was alleen een losse douchekop in de badkamer.

    De locatie en de grote van het appartement is geweldig.

  • Beoordeeld op: 22 maart 2015

    6,7
    De ligging was geweldig en wij hadden een tuintje erbij.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hadden een probleem met stank vanuit de douche. We roken een grondlucht. Dit rook je door het hele huis. Nadat ik dit had gemeld werd er wat laconiek op gereageerd en het is niet tijdens ons verblijf gerepareerd.

    De ligging was geweldig en wij hadden een tuintje erbij.

  • Beoordeeld op: 16 mei 2016

    9,2
    Locatie, wifi,
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Gehorig met betrekking tot de straat. sleutels elders ophalen.

    Locatie, wifi,

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    6,0
    Goede ligging, zeer centraal.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Appartement was te kaal, ongezellig maar verder functioneel.

    Goede ligging, zeer centraal.

  • Beoordeeld op: 9 april 2016

    9,6
    Goeie ligging
    • Vakantiereis
    • Groep

    Zaten half uur vast in de lift

    Goeie ligging

  • Beoordeeld op: 4 april 2016

    10
    Ideale locatie, mooie, grote, nette ruimtes, fijne plek.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De deur ging wat moeizaam op slot, deze is wellicht aan vervanging toe.

    Ideale locatie, mooie, grote, nette ruimtes, fijne plek.

  • Beoordeeld op: 18 februari 2016

    7,5
    Alles was netjes
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Badhanddoekken waren echt versleten

    Alles was netjes

  • Beoordeeld op: 9 februari 2016

    4,6
    Foto's kloppen niet
    • Vakantiereis
    • Groep

    Foto's kloppen niet Er stond dat wij een bad zouden hebben en hebben we niet gehad

  • Beoordeeld op: 4 februari 2016

    7,9
    groot, goed uitgerust en letterlijk op steenworp afstand van...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    lawaai van de straat tot diep in de nacht

    groot, goed uitgerust en letterlijk op steenworp afstand van de grote markt

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    7,5
    Locatie, ruimte, redelijk netjes
    • Vakantiereis
    • Groep

    Gehorig, gordijn slaapkamer ontbrak, douchekop alleen met de hand te gebruiken

    Locatie, ruimte, redelijk netjes

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    5,0
    Ligging in het centrum
    • Vakantiereis
    • Groep

    Klinken stuk, geen warm water in de douche, lawaaioverlast

    Ligging in het centrum

  • Beoordeeld op: 25 september 2015

    6,7
    Badkamer zwaar gedateerd
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Badkamer zwaar gedateerd

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    8,8
    Prima appartement, vriendelijk personeel,uitstekend locatie,...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Sleutels ergens anders ophalen.

    Prima appartement, vriendelijk personeel,uitstekend locatie, geen luxes maar comfortabel en schoon.

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    7,5
    midden in centrum, ruim, heel schoon
    • Vakantiereis
    • Groep

    midden in centrum, ruim, heel schoon

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    5,0
    de ligging van het appartement
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    oud appartement, slecht onderhouden, met name bed in de woonkamer slecht. badkamer niet van deze tijd met oude geiser

    de ligging van het appartement

  • Beoordeeld op: 13 januari 2015

    7,5
    Welkom, ruime kamers, goed bijgehouden
    • Zakenreis
    • Groep

    1 badkamer met 1 wc misschien wat weinig

    Welkom, ruime kamers, goed bijgehouden

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 41

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: