Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Thon Hotel Residence Parnasse Aparthotel 4-sterren

Rue d'Idalie 8, Elsene (Ixelles), 1050 Brussel, België

#113 van de 232 vakantiewoningen in Brussel

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 729 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 23

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    9,2
    Zeer aangenaam voor een schappelijke prijs
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie was iets meer als een half uur wandelen van de beurs. Maar als je een ubertje bestelt is dat opgelost ;)

    Mooie kamer. Leuk balkon van niemand last. Afwasmachine. Tweepersoonsbed zonder gleuf tussen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,5
    Was niet slecht bijna Paradijs “
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat wat ik heb al vertelde...

    Ik heb niet verwacht ... Allés was zeer goed... Koffiezetapparat van “ Nespresso” & koelkast , elektrische kookplaat in de keuken, een strijkplank en strijkjizer... Behalve dat was er weinig warm water in reservoeaar. 😏 Maar ik heb in de waterkokker opgewarmt🛁🥂😊

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    6,7
    Super appartement, minder goede poetsvrouw .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De poetsvrouw had iets minder haar best gedaan, urine plekken op de wc bril, micro oven was vuil, kraan niet afgeveegd,... op zondag was er een buurvrouw al heel vroeg aant koken en het leek of ze in ons slaapkamer aant koken was zo erg rook je het eten

    Het was een mooi ruim appartement

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    9,6
    Heerlijk verblijf in een mooie en rustige buurt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Sofabed is erg slecht. Matras is zo dun dat matrasveren overal voelbaar zijn. Eigenlijk is hier niet op te slapen!

    Grote ruimte met twee wc's en een ligbad

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    8,8
    Altijd goed om hier te zitten.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Altijd goed om hier te zitten. Fijne appartementen en stukken betaalbaarder dan de hotels op de dure dagen! Superdicht bij het EU Parlement en verschillende EU Commissiegebouwen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    8,8
    Fijn appartement
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Geen

    Het appartement was ruim en schoon, de bedden sliepen prima, leuk balkon waar je rustig kon genieten als je aan de ochtend koffie zat. Gratis toegang tot de sportschool beneden. Keuken was goed uitgerust.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    9,2
    Op loopafstand van Europees Parlement, prima plek om langer te verblijven.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat je niet meer zoveel dingen snel kunt halen bij de balie, is nu beperkt tot ongeveer koffie, vaatwastabletten, drank en chips

    Prima appartement als je een paar dagen (of veel langer) in Brussel moet blijven. Als je niet aan de kant van de weg zit is het heel rustig. Goed uitgeruste keuken. Omdat het appartementen zijn moet je wel zelf voor ontbijt zorgen, dat is geen probleem met deze keuken. je moet dan wel boodschappen doen (of meenemen van huis).

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    10
    Prima zakelijk verblijf als je meer vrijheid wil dan een kleine hotel kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een etage hoger boven mijn kamer had altijd de nood om kabaal te maken tijdens stilte uren.

    Rustig gelegen. s'avonds geen last van storende buiten geluiden

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    9,2
    Brussel bezoek in kerstsfeer is een aanrader, de Stad heeft boven verwachting veel te bieden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bovenverdieping was moeilijk goed te verwarmen. Heaters in badkamers aanwezig maar die gaven een enorme lucht af.

    Prima lokatie. Met openbaar vervoer is het centrum makkelijk bereikbaar. Parkeer garage onder het complex zeer ruim.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    8,3
    Het Personeel (mevrouw) & het uur van uitchecken viel tegen. Anders was alles top.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De uitcheck uren zijn te vroeg zeker als je bent gaan feesten tot 06u. Inchecken van af 11u & uitchecken om 14u zou perfect zijn. Mevrouw aan de ballie vond ik onbeschoft, ik verstond niets wat ze zei & ze heeft me 4,24€ laten betalen terwijl ik die al had betaald op Booking.com.

    Het was zeer goed, kalm & kamers zijn ook zeer ruim

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    8,3
    Prima voor een weekeind nabij Europees parlement
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche in bad en douche kan niet gericht worden, kan alleen tegen betaling gebruik gemaakt worden van voorzieningen in Renaissance hotel

    Ruim Appartement met zitkamer en keukentje is ideaal en parkeer garage is vanuit appatement makkelijk bereikbaar

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    6,7
    Mooie sportschool, erg slecht geisoleerde appartementen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontzettend gehorige appartementen. Wij konden letterlijk verstaan wat de buren elkaar vertelden. 2 nachten te weinig slaap door beschonken buren die s'nachts laat, soms vroeg in de ochtend op de kamer tekeer gingen.

    Mooi appartement redelijk moderne keuken. Sportschool was uitstekend.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 5 januari 2017

    10
    Vriendelijk onthaal, groot schoon appartement met alles erop...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks viel tegen

    Vriendelijk onthaal, groot schoon appartement met alles erop en eraan en het allergrootste pluspunt was toch wel de mogelijkheid tot screen mirroring op de televisie waardoor we lekker konden Netflixen vanuit bed!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2016

    5,8
    Niet al tevreden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen warm water onder de douche! Ik stond met shampoo en zeep in mijn haar en lichaam zonder warm water waardoor ik niet verder kon douche!! In de avond toen wij terug kwamen naar onze hotelkamer, hadden wij ging toegang tot onze gebouw. Onze pasjes deden het opeens niet meer en de receptie was gesloten!!! Ons werd helemaal niet verteld dat er een emergency knop is! Wij hebben twee uurtjes buiten moeten staan!!!

    Kamers waren ruim en schoon

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    9,6
    Een ruim appartement in de Europese wijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    De ruimte in het appartement. In de weekenden zijn deze appartementen prima te betalen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In een woord uitstekend

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    4,6
    "bof"
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    zwembad extra te betalen

    groot appartement

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    9,6
    verhuizen zoon
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    uitstekend appartement, volgende keer weer

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    8,8
    Goede keus
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een volledige appartement op een prima locatie. Schoon en voorzien van alle faciliteiten.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    9,6
    Prima hotel bij europese locaties
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruimte en prijs kwaliteit verhouding

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    9,2
    Uitstekend, maar sterke etenslucht in mijn kamer door...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstekend, maar sterke etenslucht in mijn kamer door nabijgelegen restaurant. Werd dragelijk door de ramen te openen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 maart 2017

    10
    Geweldige lokatie, kamer zeer compleet
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het had niet beter gekund! Alleen maar lof.

    De kamers van dit hotel zijn geweldig.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    7,1
    Verblijf in orde
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    muf tapijt op de vloer

    Ruime kamers

    Verbleven in december 2016

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 23

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: