Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Steineweiher 3-sterren

Rodter Strasse 32, 4780 Saint-Vith, België

#6 van de 9 hotels in Saint-Vith

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 323 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 22 september 2018

    10
    Het waren 3 fantastische dagen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was geboekt voor 3 personen, maar 2 dagen vóór vertrek is 'n persoon weggevallen wegens ziekte en kon ik NIET meer afbestellen.

    Alles was tip top in orde

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    7,5
    Een leuke overnachting
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets Hotel wat gedateerd Wn let op, als je slecht ter been bent Er zijn veel trappen en geen lift

    Vriendelijk personeel Bijzondere locatie

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    7,9
    Lokatie heerlijk, kamers wat verouderd maar net!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bedvering maakte enorm veel lawaai en de kamers zijn gehorig.....

    Ja, geen buffet, individueel op tafel en overvloedig! Mooie locatie en enorm terras!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    8,3
    Is voor herhaling vatbaar ,en zou het ook aan anderen aanprijzen !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Algemeen uiterst tevreden , de kelner was uiterst vriendelijk , het ontbijt mocht iets uitgebreider zijn maar het voldeed ! En het hotel straalde rust uit , gelegen aan het mooie meer was het er zalig vertoeven op het terras

    mijn kamer heeft mij voldaan , geen grote luxe ietwat aan de kleine kant , mooie douche en rustig gelegen . Vriendelijk ontvangen door de dame des huizes , en voor de maaltijden zou ik 7,5 op 10 geven

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    9,6
    Heerlijk verblijf met lekker eten, de keuken is een echte aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het bed en de kleerkast zijn aan vernieuwing toe, hier wordt aan gewerkt.

    heerlijk ontbijt met bediening aan tafel, dit is heel uitzonderlijk, zeer aangenaam, je wordt hier echt verwend. Het eten is overheerlijk, een aangenaam terras, je zit werkelijk in de natuur, prachtige omgeving.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    9,6
    Bijzonder hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bijzonder hotel. Gastvrij familiebedrijf met ouderwetse persoonlijke service en aandacht. Inrichting restaurant' nostalgisch' maar zeer gedegen, prima eten. Kamer schoon en heel, geheel nieuw badkamer, van alle comfort voorzien

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    6,3
    entourage goed, restaurant is mooi maar daar eten is af te raden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het is niet of nauwelijks mogelijk om overdag koffie of een drankje te bestellen als je lekker buiten wil zitten. Het avondeten in het restaurant is erg karig en buiten verhouding duur.

    De locatie en gewone personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    8,3
    Mooi
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ondanks boeking via booking.com hadden mensen bij uitboeken nog geen info van boeking.com

    Ontvangst, kamer goed, prachtige locatie, dicht bij centrum, de rust en het restaurant met bediening.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    6,7
    Ik boekte 5 kamers met ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik boekte 5 kamers met ontbijt. Onze 2 vrienden die met de koersfiets aankwamen waren eerst ter plaatse. Zij werden niet vriendelijk ontvangen omdat we het avondmaal niet in het hotel boekten. Toen ik later voor iedereen wilde inchecken werd mij heel duidelijk gemaakt dat het absoluut niet op prijs werd gesteld dat we niet in het hotel zouden eten. Ik verontschuldigde mij en maakte de mevrouw duidelijk dat ik niet wist dat dit verplicht was. Ik boekte nl via Booking.com kamers met ontbijt! Zij antwoordde: het is niet verplicht "amber das ist anstand" Dit was absoluut zeer onaangenaam. Het hotel is heel ouwbollig, overal tapijt, met kleinere tapijtjes erover. Een hemelbed dat in een hoek tegen de muur staat. Een oude maar propere badkamer. Het is eigenlijk dermate 'erover' dat het eigenlijk wel leuk is. Bij het ontbijt werden we (door dezelfde mevrouw) vriendelijk bediend. Het ontbijt stond klaar aan tafel. Er waren lekkere verse broodjes en zeer veel beleg. Je kan naar wens een eitje krijgen. Fruitsap wordt wel extra aangetekend per glas.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    10
    Een vakantiegevoel dat je nog lang wilt koesteren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Wakker worden met het fluiten en zingen van de vogels, uitgebreid ontbijten in een sfeervol kader. Dat is een vakantiegevoel dat je wilt bewaren. Het hotel is gelegen in een groene omgeving, en toch vlakbij het centrum. Het gastvrije onthaal, de keurige afwerking van de accommodatie en de onberispelijke reinheid van het geheel, maken "Am Steineweiher" tot een absolute aanrader. Het restaurant biedt een ruime kaart, de gerechten zijn perfect in balans, en de bediening vlekkeloos.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    6,3
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De inrichting. Te aubollig, er staat veel te veel binnen. Een kleine kamer, proper maar veel te veel tapijt overal. Slecht voor de allergieën !

    De locatie buiten

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    7,9
    De ligging is prachtig.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs voor het diner was niet in verhouding met wat er op ons bord lag. €30 euro voor een stukje vlees ,een beetje sla en een handvol frietjes vind ik echt niet in verhouding.

    De ligging is prachtig. Het hotel gelegen aan een meertje midden in de natuur. Geweldig. Ook het personeel was zeer behulpzaam.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    7,1
    gezien het één overnachting betrof en wij extern diner genomen hebben viel het al bij al mee.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wel heel erg verouderd en heel klassiek ingericht. Slaapcomfort helaas ondermaats wegens veel te kleine en oncomfortabele bed. Vijver tot tegen terras is leuk, maar opgelet voor de miljoenen muggen!

    Stil maar toch dichtbij centrum gelegen. De netheid van de kamer en eetzaal was wel opmerkelijk. Praktisch is ook de ruime en veilige eigen parking net voor de deur.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    6,7
    Rustig hotel
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is erg gedateerd en ik vindt de kamer erg donker. Erg veel kleden in de kamer die te groot waren. Een bed wat tegen een muur stond waardoor je via het voeteneinde uit bed moet stappen. De douche geeft geen stabiele waterdruk en wisselt erg van temperatuur.

    Prachtige locatie, goed ontbijt, vriendelijk personeel. Goede gratis Wifi.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    6,7
    omgeving rustig en leuk terras aan forellen vijver
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    bediening was ok, beetje stugge eigenaresse, probeerde wel een praatje te maken maar kwam aan onze tafel alleen zeggen dat ze geen water uit de kraan meer schenken omdat dat geld kost. niet omdat we geen andere drankjes hebben genomen. we hebben twee flessen wijn gedronken. dat viel dus tegen dat ze dit als reden had. bij afrekenen bleef ze aan haar ontbijt zitten en liet de dame die corfee had afrekenen. tegenvaller zeker als klein hotel/restaurant. verder de geur die ze gebruiken om te reinigen en in de linnen was penetrant. wel erg gedateerd

    omgeving rustig en leuk terras aan forellen vijver

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    10
    Erg goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als ik dan een min punt moet verzinnen, heb ik liever een aparte douche, dan een prima douche in het bad.

    Een heel fijn hotel , prima kamer, met goed bed. Restaurant van goede kwaliteit en leuk terras aan het water. Medewerkers allemaal even vriendelijk en snel behulpzaam.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    9,6
    Prachtige kamer, goed ontbijt met voldoende keuze (geen...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Prachtige kamer, goed ontbijt met voldoende keuze (geen buffet), uitstekende locatie aan de rand van St. Vith, ruime parkeergelegenheid, heerlijk eten.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    6,3
    Een oubollig hotel met vriendelijke uitbaters en een te prijzig restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De zogenaamde 'idyllische' rust wordt verstoord door het geluid van de autosnelweg dichtbij. Het restaurant is te duur in verhouding tot de kwaliteit: een fles banale huiswijn à 26 EUR is overdreven.

    De kamer had een terras met stoelen en tafel waar het lekker luieren was, ondanks het storend geluid van de nabijgelegen autosnelweg. Ook de nabijheid van het dorp, op een goeie 5 minuten wandelen, is leuk meegenomen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    9,2
    Prima mooi gelegen familie hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat er geen stopcontacten bij het nachtkastje zitten voor het opladen van de telefoon's.

    Heel gezellig familie hotel. Traditioneel ingericht. Kamers zijn ruim voldoende. Uitstekende bedden. Badkamer functioneel. In restaurant kun je uitstekend eten. Tafels prachtig gedekt. Mooi gelegen aan een meer. Het prima ontbijt wordt nog aan tafel geserveerd. Onze fietsen konden we stallen in een afgesloten garage.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,5
    Aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had meer bos/natuur in de directe omgeving verwacht. Bedden aan vervanging toe. Beetje verouderd, maar maakt het wel romantisch in zekere zin. Je hoort veel geluid van de gang

    Personeel erg vriendelijk en behulpzaam Ontbijt en diner heerlijk en verzorgd

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    9,2
    Aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de maand februari zou de chauffage toch beter mogen werken. Het was ronduit koud op de kamer.

    Het ontbijt was vers en lekker. Uitstekend avondmaal. Mooi gelegen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    9,2
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je moet je soms behelpen in het Duits, wat niet altijd eenvoudig is. Supplementen wat aan de dure kant zoals voor hond: 14 euro/dag.

    Ruime en nette kamer met vernieuwde badkamer. De gastvrijheid en het eten.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    5,8
    Niet goed genoeg om terug te keren.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bij het onthaal kregen we gewoon de sleutel van de kamer en moesten we zelf vragen om hoe laat het ontbijt was. Ik heb geen idee of er al dan niet wifi was en zo ja of die gratis was, want we hebben er geen informatie over gekregen. Hoewel we een driepersoonskamer gereserveerd hadden, waren er slechts voor 2 personen handdoeken voorzien in de badkamer. De kamers zijn aan renovatie toe. De loodgieterij is totaal niet in orde. Er bleef water in de douche staan. Water dat wegliep via de afvoer van de douche borrelde in de lavabo weer omhoog. Er was ook erg veel geluid in de buizen wanneer anderen water namen.

    Het ontbijt was uitgebreid en lekker. De ontbrekende set handdoeken in de badkamer werd ons na melding onmiddellijk bezorgd.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    10
    Rustig gelegen hotel ,prachtige locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    🤔 ben meestal niet voor tapijt op de kamer maar stoorde me hier niet voor 1 nacht

    Mooi alleenstaande hotel omringd door water,ontbijten met zicht op het water,en zeer rustig gelegen

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    8,8
    Heel aangenaam, warm ontvangst zowel voor ons als voor de hond!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was zeer verzorgd maar we misten vers fruit en yoghourt. Een paar TV zenders op onze kamer (12)deden het niet en kamer was vrij klein. Voor 1 nacht heeft dit ons echt niet gestoord.

    Het hotel straalde een warme gezelligheid uit. Personeel was heel behulpzaam en vriendelijk. Eten à la carte is een pareltje, heel lekker! We komen zeker terug als we in de buurt zijn.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    8,8
    Een rustig gelegen charme hotel voor al wie rust apprecieert !
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Restaurant is aan dure kant. Ontbijt is lekker, maar beetje fruit had welkom geweest. Voor de rest kan ik zelfs niet zeggen dat er zaken zijn 'tegengevallen'.

    Heerlijk rustig gelegen aan een grote tuin en vijver, hier kom je makkelijk tot rust. Uitstekend restaurant, lekker ontbijt. Centrum St Vith is op wandelafstand. Rustiek hotel met klassiek interieur wat niet iedereen zal bevallen, maar ik vond het charmant !

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    10
    Schitterend!! Een echte aanrader. Wij komen zeker nog terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Niets

    Ontbijt was heerlijk. Wifi werkte perfect. Avondmaal was schitterend: zeer zeer lekker en elke avond ander voorgerecht, ander hoofdschotel, ander dessert maar superlekker!!!!!!! We hadden een garage voor onze fietsen te stallen. Het was een familiehotel en elke dag, bij elke maaltijd kwam de "bejaarde" uitbaatster vragen hoe het was en hielp ze mee op- en afdienen: super vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    9,6
    Zeer geslaagd, zeker om nog terug te komen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Het ontbijt mag wat uitgebreider, bijvoorbeeld met buffet.

    Zeer mooie locatie, dicht bij het centrum van Sankt Vith. Verschillende wandelingen starten vlakbij. Zeer aangenaam hotel met goede service.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    4,6
    De omgeving is prachtig!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel was aardig. Alles was min of meer ok, maar geen uitstraling. De stijl van het hotel sprak ons niet aan. Alles lag op auto afstand aan een weg waar je ook niet echt kon lopen. De omgeving is prachtig!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    10
    Fantastisch. Dit hotel heeft gasten die al 50 jaar terugkomen. Ik begrijp dat heel goed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prachtig gelegen romantisch ingericht hotel aan een klein meertje. Heerlijke lommerijke tuin en mooi terras. Ik reisde alleen en kreeg als vanzelfsprekend een hele fijne tweepersoonskamer voor een eenpersoonsprijs. Dat is (helaas) nog steeds een uitzondering. Toen ik de eigenaresse daar een compliment over maakte vertelde ze dat ze zelf ook veel alleen gereisd heeft en niet wil dat haar alleenreizende gasten 'weggestopt' worden in te kleine kamers naast de lift. Ik voelde mij hier bijzonder welkom. Heerlijk gegeten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    6,7
    Mooi hotel, maar aan de dure kant.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was adequaat, maar gezien de prijs van de kamer hadden we wat meer verwacht. Kamer was ook aan de kleine kant voor 96 euro.

    Groot gebouw met sfeer en allure.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    7,5
    Prachtige ligging en vriendelijk personeel maar een beetje gedateerd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Op zaterdagavond werd om 22.25u in restaurant/bar het licht gedoofd. Dat is niet meer van deze tijd. De accommodatie bevat overal vast tapijt met nog prachtige extra tapijten er bovenop. Voor ons heel mooi, maar misschien minder voor mensen die allergisch zijn.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,5
    Rustig en comfortabel hotel. goede ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Yoghurt en fruit bij het ontbijt ontbrak. Er was wel voldoende brood,broodjes. Buffetvorm zou beter zijn.

    De kamer was comfotabel,ook de douche. De rustige ligging en toch vlakbij het centrum.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    3,8
    oudbollig, ongezellig hotel
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    het hotel gaf een heel oudbollige indruk, het interieur voelde deprimerend aan, om 21u werd gewoon de muziek afgezet en als je nog iets wou drinken in het salon was dat duidelijk tegen hun zin. Door de oudere gasten was je door het lawaai al om 7u gewekt. Personeel kon beter zijn meningsverschillen achter gesloten deuren houden en niet in de plaats waar gasten bij zijn.

    het uitzicht van het hotel was wel mooi

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    9,2
    Rustig en rustiek verblijf in volle natuur vlakbij het centrum van Sankt-Vith.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer vriendelijk personeel! Gezellige kamer, voldoende grootte van badkamer. Eenvoudig, maar lekker ontbijt. We verbleven er half pension. Goed samengsteld driegangen-diner. Lekker gegeten! Mooi rustiek restaurant met ook de gelegenheid om op het terras aan de rand van de vijver te dineren.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    7,9
    Het verblijf was zeer aangenaam in een heel mooie omgeving, en in een gezellig hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Een frigootje en airco in de kamer

    Het ontbijt was lekker en overdadig. De kamer was piekfijn in orde, enkel een frigootje was welkom geweest. De ligging is heel goed : rustig, kalm en toch maat tien minuutjes te voet van stadscentrum. Een prachtige tuin en vijver om te wandelen en te genieten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    8,3
    Oubollig hotel op mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat oubollig. 'S moegens werd gevraagd of we bij hun wilden dineren, aangegeven dat we dat nog niet wisten, was geen probleem konden we 's avonds ook nog wel beslissen. Toen mijn man 's avonds even het restaurant binnenliep werd direct gevraagd of hij al had gegeten, en dat hadden we inderdaad al gedaan, werd er gevraagd waar hij dan wel had gegeten en er werd hem meteen verteld dat ze dat niet op prijs stelden, dat ze voor ons gereserveerd hadden. Vervolgens konden we niets meer te drinken krijgen, terwijl er nog wel vier andere mensen wat aan het drinken waren. Rond 21.30. We konden nog wel een paar flessen bier kopen.

    De ligging.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    9,6
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is mooi en rustig gelegen. Mooie romantische kamers, goede bedden. Lekker gegeten in het restaurant, zowel diner als ontbijt. We zijn maar 1 nacht gebleven omdat we op doorreis waren, maar we komen zeker nog eens terug voor een langere periode.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    8,3
    Vriendelijk-Gezellig en mooi verblijf - Zeer tevreden
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers iets gedateerd maar wel erg netjes en goed bed Dus voor ons verder geen probleem

    Vriendelijke sfeer en nette kamers met mooie lokatie samen - Goede kwaliteit eten / ontbijt

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    8,8
    Een weekendje weg.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer wat afgeleefd.

    De vriendelijkheid van de eigenares alsook haar personeel. Heel mooie locatie. Zeer goed restaurant waar u een goede wijn kan drinken in een mooi Duits kader met dito omgeving. Grote bedden.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    7,1
    heerlijk ouderwetse kerstsfeer in dit eenvoudige familie hotelletje
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    slaapkamer/badkamer zijn beetje jaren 70; in het dorpje Sankt-Vith zelf valt weinig te beleven

    zeer warm en gezellig kerstinterieur met brandend haardvuur en zicht op mooie vijver; heerlijk om in te ontbijten of te dineren

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 januari 2017

    7,1
    Proper en heel vriendelijk
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het bed ondersteund door hout blokken en kraakt en piept als je omdraait ,de badkamer is oud .De prijs voor 2 hondjes was 50 euro .

    Proper en heel vriendelijk

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    8,8
    We vonden het een heel aangename vakantie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vind dat men nogal opdringerig was met de wijnkaart.

    Fantastisch ontbijt. Ruime kamer op de bovenste verdieping. Rustig gelegen. Heel lekker diner! Heel vriendelijke mensen. De dochter spreekt Nederlands.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    9,6
    Zeker aan te raden!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Enkele kleine webjes in de hoeken van het raam achter de gordijnen.

    Gezellig interieur van het restaurant met een zithoek (salon) waar je op uw gemak een drankje kan nuttigen. Uiterst vriendelijk personeel. Overheerlijke gerechten in half-pension! Ondanks dicht bij het centrum gelegen (5 minuutjes wandelen) toch een gevoel van afgelegen te zijn!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    7,9
    Gezellig hotel op een schitterende locatie....
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn praktisch ingericht, maar de douche is klein. Het bed was voor ons niet comfortabel: wij vonden de matrassen veel te zacht. De kamers zijn erg gehorig (voor wie hier gevoelig voor is).

    De locatie van dit hotel is schitterend! Vanuit het restaurant kijk je uit op een prachtige vijver, omringd door bomen. Het hotel doet qua inrichting erg ouderwets aan (vol met jaren '50 meubels), maar dat heeft ook net z'n charme. Deze uitstraling geldt ook voor het restaurant, alwaar een prima ontbijt en heerlijk diner wordt geserveerd. De hygiene van het hotel/kamer is uitstekend. De service en gastvrijheid van het personeel is eveneens uitstekend.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 23 november 2016

    7,5
    voor een nacht was de kamer goed genoeg, restaurant, eten en bediening was ronduit goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamers komen niet overeen met waarmee op site geadverteerd wordt. Alles was wel schoon maar gedateerd. Als een persoon had ik een familiekamer met 4 bedden.

    Het diner was erg goed, alles vers bereid. vriendelijk personeel

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    7,1
    Prima voor tussenstop
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer ook boven voordeur( kamer5), bezorging ' s ochtends heel vroeg. Badkamer gedateerd, ook achter de gordijnen mag schoongemaakt worden

    Uitermate vriendelijk personeel, diner en ontbijt prima! Mooie locatie en een oubollige sfeer. Leuk als je daar van houdt

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    8,8
    eentje om teru naar toe te gaan !
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige wat mij een beetje stoort, is dat er een beetje veel "tapijt" aanwezig is, maar ja dat hoort nu eenmaal bij de omgeving zeker.

    Het ontbijt werd geserveerd aan tafel, maar alles was dik in orde! Het personeel was verdient hier ook een pluim! De ligging van het hotel is geweldig. Dichtbij de autostrade en het centrum van Sankt Vith en toch heel rustig. Wij hadden half pension geboekt, en wij hebben heel lekker gegeten. Wie wil gaan wandelen in de omgeving moet zeker overwegen om dit hotel zeker eens te proberen. Wij gaan zeker nog terug.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    10
    Zéér lekker eten, vriendelijk personeel, propere en comfortabele kamers, gewoon perfect verblijf!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    eigenlijk niets

    Vriendelijke mensen, uitzonderlijk propere kamers, gewoon goed ontbijt maar uitstekend avondeten. Neem daarbij de geweldige ligging en het is een plaats om zeker terug te gaan.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    7,9
    Mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Fietsvriendelijk

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    8,3
    De visvijver.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De visvijver.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    9,2
    Het retro romantische kader: alles klopte
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ongepaste vraag

    Het retro romantische kader: alles klopte

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    7,1
    Te duur voor 3 sterren hotel
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te kleine kamer slecht ontbijt, te duur voor het gebodene.

    Hele mooie locatie aan een vijver

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    8,3
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt beetje afgepast

    De ligging met mooie tuin aan meertjes. Eetzaal mooi klassiek

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    5,8
    Gedeelte van personeel vriendelijk, te duur restaurant.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant te duur. Prijs kwaliteit verhouding niet oke

    Aantal personen zeer vriendelijk

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    9,2
    uitstekend verblijf, ik ga terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    huislift ? kleine koelkast op de kamer ? kastje of legplank in de badkamer

    alles inorde; goed ontbijt; goed diner; vriendelijk attentvol personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    8,3
    Prima verblijf voor een nacht/paar nachten
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Een wat gedateerd hotel. Voor de rest allemaal uitstekend. Zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    10
    prachtig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    nee

    ja alles was naar wensen voor ons had het niet beter gekundnee

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beperkte menukaart Zondag restorant 19u30 al gesloten

    Gastvrouw fantasties Natuur gratis vissen Mooi ligging Verzorgd ook de vijvers

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    7,1
    De locatie was perfect .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vreselijke bedden , hotel was oudbollig

    De locatie was perfect . Restaurant wat erbij hoorde, was prima

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    5,0
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was hard smal en het kraakte.

    Locatie

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    7,9
    Vriendelijke bediening, mooie ligging en heerlijk verzorgd...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Krakend bed en slechte matrassen!!!

    Vriendelijke bediening, mooie ligging en heerlijk verzorgd ontbijt!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    9,2
    Mooie rustige ligging, en thuiskomen gevoel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matrassen

    Het ontbijt was goed. Ideaal voor fietsen Venbaan .

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    9,2
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks zeer rustig en mooi gelegen

    Ontbijt super veel te veel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    8,3
    Dicht bij centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Dicht bij centrum

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    10
    Rustig, super goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lekker rustig. En ondanks de hoge temperaturen en geen airco, toch lekker koel op de kamer. Parkeren voor de deur. En een zeer goed ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    8,3
    heel goed alles perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk niets.

    Het lekkere eten in het restaurant

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    9,2
    Vooral de omgeving was mooi.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vooral de omgeving was mooi. Vriendelijke bejaarde bazin, heel vriendelijke diensters

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    8,3
    Ligging is rustig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt kan beter gemis van fruit

    Ligging is rustig

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    6,7
    Een tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De veel te warme hotelkamer

    De inrichting van de kamer zal er modern uit.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    8,8
    Charmehotel, terug in de tijd waar het je aan niks ontbrak. Charmante gastvrouwen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Onthaal, je bent er gast. De keuken was excellent

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    8,8
    Een goed hotel op een fraaie lokatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Personeel wel vriendelijk, maar af en toe onzichtbaar.

    Prachtige ligging! Mooie, warme inrichting. Nergens ongevraagde muziek. Heerlijk!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    6,7
    EEN MIDWEEK SAINT VITH
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco en geen minibar ook geen bad

    Vriendelijk personeel en behulpzaam

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    6,7
    Aangenaam verbljif en vriendelijk onthaal !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer met vloertapijt en veel tafelnapjes voelen stofferig aan.

    Heerlijk ontbijt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    10
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Gezellige kamer. Overheerlijk dinner en super ontbijt.

    Verbleven in april 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: