Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel St James 3-sterren

Place de Flandre, 8, 7000 Bergen, België

#15 van de 22 hotels in Bergen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 457 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    10
    Uitstekende locatie in het midden van de "oude" stad op loop afstand van de Grote markt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas geen airconditioning. Voor de verfrissing stond er wel een redelijk geruisloze ventilator.

    Mooi strak hotel met betalende parking. Ontbijt was extra te betalen en voldeed ruim aan de verwachtingen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    7,5
    Perfect als passage hotel
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Verlichting op de kamer werkte niet naar behoren (een schakelaar stuk?)

    Perfect als passage hotel. Kleine kamer, kleine tv, goede badkamer. Goede bedden en behoorlijk ontbijt. Alles heel netjes. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 maart 2018

    8,8
    Aangenaam verblijf in een mooi hotelletje nabij centrum. Een aanrader voor kort verblijf.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minibar of flesje water in de kamer S avonds geen mogelijkheid om nog een snack of hapje te eten Geen zeepje of shampooflesje in de badkamer

    Mooie ruime, heel nette, kamer. Schone lakens. Badkamer groot genoeg, lekker warm water in de douche/bad. Ook TV in de kamer. Hotel niet groot en sfeervol ingericht in een oud herenhuis Personeel heel vriendelijk. Ontbijt lekker en voldoende uitgebreid Gelegen op 10 minuten stappen van het centrum. Voldoende gratis parkeerplaats tegenover het hotel. betalen hoeft niet op voorhand Wifi werkt zeer goed

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    7,1
    Ok
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hygiene badkamer.. oppervlakkig op maar schimmel id de hoeken. Geen zeep of douchegel voor het bad. Enkel vloeibare zeep vast aan de muur. Bed was redelijk hard.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    8,3
    Mooi hotel op loopafstand centrum Mons
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Gastvrije ontvangst. Ruime, moderne kamer met strakke, schone badkamer. Goed verzorgd ontbijtbuffet. Geen restaurant, maar centrum van Mons (Grand Place) op loopafstand met ruim voldoende terrassen/restaurants. Afgesloten (betaalde) parkeerplaats aan te raden als men een buitenlands kenteken voert. Bezienswaardig in de buurt: Mons Memorial Museum (op 500 m) en in het centrum van Mons het museum van de Doudou.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 maart 2017

    7,9
    Heel goed hotel aan de rand van het centrum van Mons
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt te duur, vrijwel uitsluitend Franstalige zenders op tv. Spaarkop op de douche wel heel zuinig.

    Prima ligging, kamers met verduisteringsgordijnen en fantastische bedden.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    9,2
    Zeer goede service van het personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Had speciale verzoeken op voorhand aangegeven bij de boeking. Binnen een half uur reactie en alles kunnen regelen! Top service, ook tijdens het verblijf!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    7,1
    Prima ontbijt, nette en rustige kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Dubbel bed was een beetje klein. TV klein en ver van het bed. Ontbijt was niet inbegrepen.... in de kleine lettertjes.

    Prima ontbijt, nette en rustige kamer. Badkamer heel proper en compleet. Vriendelijk personeel, goede ligging.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    7,1
    Goede ligging, dicht bij het centru.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijzig voor een doorsnee hotel

    Goede ligging, dicht bij het centru.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    9,6
    Vlotte ontvangst, bij vragen meteen hulp, kamer goed in orde...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Vlotte ontvangst, bij vragen meteen hulp, kamer goed in orde en het ontbijt was zeer lekker.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,5
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer

    Ligging

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    9,2
    heerlijk ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    heerlijk ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    7,1
    Handdoeken tekort
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Handdoeken tekort

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    9,2
    prima hotel vlakbij stadscentrum
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    geen minpunten te bedenken

    rustige kamer aan de achterkant, prima bed, groot ligbad, uitgebreid ontbijt, loopafstand tot centrum

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 januari 2018

    7,9
    Komen hier beslist terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed ontbijt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    7,9
    Ligging dicht bij stadscentrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ligging dicht bij stadscentrum

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    8,3
    zeer goed
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt kan beter

    personeel ok ligging ok parking ok kamer ok

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    7,1
    geschikt voor mensen op doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slaapkamer erg klein

    Ruime badkamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,1
    bed , badkamer , onthaal
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt (heel beperkt)

    bed , badkamer , onthaal

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    10
    ontspannend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ons budget

    Een aangename sfeer met hulpvaardig personeel schone kamers. Eerlijk.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    9,2
    Uitstekend hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Nogal harde bedmatras

    Het formaat van de kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    5,8
    Matig hotel maar prijs/kwailteit dik in orde!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matig hotel maar prijs/kwailteit dik in orde!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    7,9
    weekendje weg, Mons gecombineerd met Pairi Daisa.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    eigenlijk niets , het was goed

    uitstekend ontbijt, goed verzorgde kamers

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    4,2
    ligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    geen bar, geen airco,

    ligging

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    7,9
    Modern, gezellig, vriendelijk personeel. Prijs kwaliteit zeker in orde!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie modern ingerichte kamer. Lekker ontbijt, niet super uitgebreid maar alles wat ik op een ontbijt wil zien was aanwezig

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Verwarming in de kamer bromd regelmatig

    Onbijt was goed , kon beter.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    10
    Een aangenaam verblijf, alles keurig en proper, vriendelijke personeel, goed gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik geeft de voorkeur aan een douche ipv een bad met gordijn.

    Heerlijke broodjes. Zeer verzorgd.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    5,8
    slechte wifi
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    slechte wifi

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 10 januari 2017

    8,0
    Gastvrij onderkomen aan de rand van de stad Mons
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ontbijt had iets meer Bourgondisch gemogen

    Het bijzonder gastvrij onthaal. En verder was iedereen erg aardig

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    9,6
    aanrader
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    mooie rustige kamer goed ontbijt

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2016

    8,3
    Kamer was in orde.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er waren geen glazen of drinkbekers aanwezig in de badkamer.

    Kamer was in orde.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 19 juli 2016

    9,6
    Het ontbijt was eenvoudig maar goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was eenvoudig maar goed

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    7,9
    Zeer vriendelijke service.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Volgens Booking.com beschikt het hotel over een zwembad, een buitenzwembad om precies te zijn. Dit bleek niet zo te zijn. De receptionist was dan ook verbaasd toen ik naar het zwembad vroeg.

    Zeer vriendelijke service.

  • Beoordeeld op: 9 mei 2016

    5,4
    Geen aanrader voor gezinnen met kleine kindjes.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Geen aanrader voor gezinnen met kleine kindjes. Ik had bij de reservatie meegedeeld dat ik graag een babybedje wou. Ze lieten telefonisch weten dat er geen was. Wij reizen met de trein dus konden het onze niet meenemen. Ik had gezegd dat als het tweepersoonsbed ruim genoeg was (optie 180cm-210cm aangeduid), dit zeker geen probleem was en dochterlief mee in bed kon slapen. We komen toe en blijkt het bed 140 cm breed. Bij aankaarten van de situatie wel een alternetieve kamer aangeboden gekregen maar bed was amper breder (160 cm schat ik). Niet echt aangenaam dit ter plaatse te zien, ik was nochtans duidelijk aan telefoon en had het meermaals herhaald. Ook was er geen kinderstoel in de ontbijtzaal. Gelukkig kon onze dochter (1 jaar) op een kruk zitten maar dit was allesbehalve veilig en ontspannen ontbijten. Het ontbijt was de 12 euro helaas niet waard.

  • Beoordeeld op: 9 mei 2016

    9,2
    Lekkere fruitsla en lekker vers vruchtensap.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zet misschien geen flessenfruitsap bij het buffet wanneer jullie komen vragen of we (lekker) vers fruitsap willen. Zeker als we reeds aan het aanschuiven zijn aan het buffet voor jullie dat komen vragen. Heel vriendelijk meisje trouwens!

    Lekkere fruitsla en lekker vers vruchtensap.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    6,3
    het ontbijt was lekker en in orde
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    de kamer was redelijk maar er was geen minibar, de stopcontacten werkten niet en ik kreeg eerst maar 1grote en 1 kleine handdoek voor de 2 dagen (moest propere gaan vragen aan de receptie)

    het ontbijt was lekker en in orde

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    4,2
    Wij kunnen helaas niet zo geweldig positief zijn over dit...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij kunnen helaas niet zo geweldig positief zijn over dit hotel. Allereerst, bij aankomst (18u00) was de balie gesloten. Er hing een belletje waarop we vervolgens 3x hebben moeten drukken. Na 10 minuten kwam er iemand om ons te helpen, zonder zich vervolgens te excuseren voor het wachten. Toen we in onze kamer aankwamen, botste we op nog wat teleurstellingen. We wilden namelijk inloggen op de WiF waarvan we de code hadden gekregen, maar deze kwam niet tot in onze kamer. We moesten dus in de gang gaan staan om toegang te krijgen tot het internet. We zijn daarna iets gaan eten en bij terugkomst wilden we melden aan de balie (die tot 01u00 open zou zijn) dat we geen WiFi bereik hadden, maar ook dan moesten we ontzettend lang wachten aangezien er weer niemand aanwezig was in de balie. We besloten om het dan maar zo te laten. Wanneer we 's avonds nog wat televisie wilde kijken, bleek dat de televisie erg hard zoemde wanneer hij op stond. 's Nachts zijn we ook een paar keer wakker gemaakt door mensen die binnen kwamen aangezien de pomp op de deur niet werkt waardoor de deur telkens dicht knalde, en dan moet je weten dat wij de achterste kamer in de gang hadden.. Toen we 's ochtends een douche namen, lagen er nog een 5 tal haren in de douche van de vorige reizigers. Je haar drogen met de haardroger is ook niet ideaal aangezien de hardste stand overeenkomt met een zacht briesje. Bovendien stond er op booking.com ook dat zij een buitenzwembad hadden waar we van konden genieten. Helaas hebben wij dit zwembad nergens gevonden. Prijs-kwaliteit is echt niet ok. Ik had me hier al volledig anders over gevoeld als ik hier €30 minder voor had moeten betalen. Jammer van het geld.

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    8,8
    Gemakkelijke locatie, gemakkelijk parking, proper, groot...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    S avonds was het verkeer hoorbaar (drukker kruispunt)

    Gemakkelijke locatie, gemakkelijk parking, proper, groot genoeg. Gemakkelijk te voet naar centrum van Mons, met auto vlotjes naar Pairi Daiza ( 15-20min)

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    8,3
    Ik ben zeer zeer hartelijk ontvangen in het midden van de...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Zie hierboven, de opmerking over het ontbijt

    Ik ben zeer zeer hartelijk ontvangen in het midden van de nacht. De kamer was mooi, proper en comfortabel. Enkel vond ik de eerste 2 dagen dat het ontbijt nogal pover was. Maar ik denk dat dit lag aan het meisje dat van dienst was. De twee laatste dagen, was dit iemand anders en toen werd me wel een eitje aangeboden. Ik zie dit dan ook graag door de vingers, want ik weet dat personeel niet altijd makkelijk te sturen is.

  • Beoordeeld op: 24 november 2015

    8,8
    Goede ligging, zeer vriendelijk personeel, proper, .
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niemand sprak Nederlands in tegenstelling tot wat op de site stond. Maar ze deden wel hun best om traag te praten en excuseerden zich direct voor het feit dat ze 't niet spraken.

    Goede ligging, zeer vriendelijk personeel, proper, ...

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2015

    6,7
    Aangenaam vernieuwd hotel, modern design.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ontbijt was tot 10u00, maar toen wij om 9u45 in de ontbijtruimte kwamen waren de broodjes en beleg zo goed als op. Even later waren ze volledig op terwijl er nog gasten binnenkwamen; nog altijd voor 10.00u. Toen deze vroegen om broodjes bij te halen kregen ze een nors antwoord dat ze te laat waren. Na aandringen werden er dan toch nog broodjes bijgeserveerd. Dit vind ik niet bijzonder klantvriendelijk.

    Aangenaam vernieuwd hotel, modern design. Frisse kamers en bijzonder proper.

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    7,5
    Wij waren over de hele lijn tevreden over het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Jammer dat een vrouwelijk personeelslid geen Nederlands kende.

    Wij waren over de hele lijn tevreden over het hotel. Een mannelijk personeelslid heeft ons goed geholpen in het Nederlands.

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    10
    Mooie verzorgde kamers, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Minpunt in de badkamer. Vrij grote mensen kunnen niet staan in de douche door het schuin aflopend dak.

    Mooie verzorgde kamers, vriendelijk personeel. Fijn ontbijt!

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    10
    De ligging is uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets. Een heel klein detail: de ontbijtzaal is, naar mijn smaak, misschien iets te kil of clean ingericht.

    De ligging is uitstekend. Alles is heel verzorgd en schoon.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    6,3
    lokatie/ ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    wifi boven niet bereikbaar. warmte kamer bij 25 graden buiten. netheid... nog haar in bad van vorige(kuisvrouw) + spatdelingen op de muur in de kamer, voor de rest proper.

    lokatie/ ontbijt

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2015

    6,3
    Het hotel ligt op loopafstand van het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was erg warm in de kamer en de aanwezige ventilator hielp daar weinig aan. Slapen met het venster open was geen goed idee: het hotel ligt op een druk kruispunt en er is veel lawaai. Ondanks de goede bedden niet zo best geslapen. De man die ons bij ontvangst te woord stond, was niet echt vriendelijk. De dames bij het afscheid waren dat wel. Het ontbijt was goed maar voor 12 euro mag het wat meer zijn.

    Het hotel ligt op loopafstand van het centrum.

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    8,8
    Het personeel was aangenaam, een zeer rustig en modern...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Zeer klein bed om met 2 in te slapen. Was ook de kamer voor mensen met een handicap, maar de deur klemde zo hard, we kunnen ons niet voorstellen dat iemand met een rolstoel hier makkelijk binnen kan!

    Het personeel was aangenaam, een zeer rustig en modern hotelletje op wandelafstand van het bruisende centrum. Bergen/Mons is een tof stadje om te vertoeven!

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    9,6
    niet ver van centrum, toch vrij rustig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    niet ver van centrum, toch vrij rustig. Wij sliepen wel in de bijgebouwde kamers achter het hoofdgebouw. goede ligging om ook de omgeving van Mons te verkennen

  • Beoordeeld op: 20 mei 2015

    7,5
    Vriendelijke ontvangst;
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bed was veel te hard; kamer aan de voorkant (nr 3), veel lawaai van de weg, dus 's nachts raam niet opengedaan, dus erg warm in de kamer; iets te duur voor wat het was

    Vriendelijke ontvangst; schoon; gratis parkeren in de straat van het hotel; 10 minuutjes stappen naar de Grand Place; geur van verse broodjes die 's ochtends door het hotel kroop; mooi pand

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    6,3
    Goeie locatie, op 10min wandelen van stadscentrum, gratis...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer was op zich proper maar de afwerking liet te wensen over (wc bril niet vast, slordig geschilderd, ..). Verder was de isolatie heel slecht, je kon werkelijk alles horen.

    Goeie locatie, op 10min wandelen van stadscentrum, gratis parking naast het hotel, restaurant iCook op wandelafstand.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2015

    7,1
    Prima locatie tov.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij hadden een kamer aan de voorzijde van het hotel, wat aan een drukke kruising ligt. Ook 's nachts nog veel verkeerslawaai.

    Prima locatie tov. het stadshart van Mons.

  • Beoordeeld op: 18 april 2015

    6,3
    proper en rustig, nabijheid van halte van de bus intramuros...
    • Vakantiereis
    • Groep

    laag plafond, onmogelijkheid om rechtstaand een douche te nemen , wel flesje water op kamer doch 2 summiere bekertjes van de badkamer dienden ook als ,drinkglas;; vroegen aan kamermeisje die in de gang was nog een bekertje doch dit was onmogelijk;

    proper en rustig, nabijheid van halte van de bus intramuros is een pluspunt;

  • Beoordeeld op: 13 april 2015

    10
    De vriendelijkheid, de gastvrijheid en de hulpzaamheid zijn...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Als er al een minpuntje was dan waren het de hoofdkussens die te dun waren. Het personeel wilde helpen, maar vond slechts twee hoofdkussens en we waren met vier. Ook de Wifi liet het soms afweten.

    De vriendelijkheid, de gastvrijheid en de hulpzaamheid zijn hun hoogste troeven! Maar ook de netheid in het hele hotel van ontbijtruimte tot de kamers verdienen een pluim! Het was er genieten!

  • Beoordeeld op: 6 maart 2015

    7,5
    ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijtbuffet werd niet tijdig aangevuld. De eitjes waren al koud, steeds moeten vragen om alles bij te vullen. De tafels werden niet afgeruimd en opnieuw gedekt voor volgende klanten. Slordige indruk.

    ligging

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    7,9
    Mooi fris gerenoveerd hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Plafond in de badkamer was wat laag om goed te kunnen douchen.

    Mooi fris gerenoveerd hotel. Vriendelijk personeel. Uitstekende ligging 10 minuutjes te voet en je bent in het centrum van de stad Gratis parkeren voor het hotel.

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    8,3
    Op wandelafstand van het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    -Ontbijt is niet super (koffie-, afbakbroodjes, ...de ene dag vers fruitsap, de andere niet) -Geen faciliteiten om op de kamer een kopje koffie of thee te maken.

    Op wandelafstand van het centrum. nette en mooie kamer, voldoende ruim

  • Beoordeeld op: 18 mei 2016

    10
    Het ontbijt was uitgebreid en verzorgt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt was uitgebreid en verzorgt. De kamers waren net. Geen opmerkingen!!

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    7,5
    Prima kamer!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Er was geen bar voor ontspanning, daar moest je voor de stad in

    Prima kamer! Vriendelijk en behulpzaam personeel

  • Beoordeeld op: 17 februari 2016

    7,1
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hotelkamer kon properder Straatlawaai

    Vriendelijk personeel Goede locatie Goed ontbijt

  • Beoordeeld op: 26 november 2015

    9,2
    Uitstekende bedden.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Uitstekende bedden. Prima loopafstand tot het hart van de stad.

  • Beoordeeld op: 21 november 2015

    8,8
    Moderne inrichting, stille kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bed te hard en kussen te zacht

    Moderne inrichting, stille kamer

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    8,3
    Prima plek, prima hotel, vooral plezierig was de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima plek, prima hotel, vooral plezierig was de persoonlijke aandacht en servicegerichtheid van het personeel. We voelden ons welkom.

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2015

    8,3
    De rust
    • Vakantiereis
    • Stel

    Besproken met personeel: Voor bezoek Beatlesday, aanleggen van transportbusje naar hotel

    De rust

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2015

    7,5
    heerlijk bed en prima badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    prijzig ontbijt dat apart afgerekend moet worden

    heerlijk bed en prima badkamer

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2015

    7,9
    Ruime kamer en ruime badkamer
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets

    Ruime kamer en ruime badkamer

  • Beoordeeld op: 28 september 2015

    7,1
    plaats, sfeer vh hotel
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontbijt was nogal krap.

    plaats, sfeer vh hotel

  • Beoordeeld op: 25 september 2015

    8,8
    Verrassend modern hotel met goede faciliteiten een goed...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Verrassend modern hotel met goede faciliteiten een goed ontbijt (helaas niet inbegrepen).

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2015

    8,8
    Centrale ligging en recente moderne kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kussen te klein en te dun. Beveiligde parking te betalen.

    Centrale ligging en recente moderne kamer.

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2015

    8,3
    ontbijt, ligging, slaapcomfort
    • Vakantiereis
    • Stel

    prijs/kwaliteit is dit een uitstekend hotel

    ontbijt, ligging, slaapcomfort

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2015

    10
    Hotel is gelegen op een druk kruispunt, maar het is er een...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Hotel is gelegen op een druk kruispunt, maar het is er een oase van rust.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    7,9
    Hotel heeft prachtige uitstraling en is heel mooi ingericht.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen airco.

    Hotel heeft prachtige uitstraling en is heel mooi ingericht. kamers zijn groot

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    7,5
    Prijs voor het ontbijt was niet in verhouding
    • Vakantiereis
    • Groep

    Prijs voor het ontbijt was niet in verhouding

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    8,3
    Prima plek
    • Vakantiereis
    • Groep

    Mons als culturele hoofdstad

    Prima plek

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    8,3
    Rustige, nette kamer met groot bed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Rustige, nette kamer met groot bed

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    5,0
    Ligging aan de rand van de stad is prima, gratis parking...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer veel lawaai van op de gang, matige douche.

    Ligging aan de rand van de stad is prima, gratis parking voor de deur.

Er zijn ook 23 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: