Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over City Apartments Antwerpen

Van Stralenstraat 49, Antwerpen Centrum, 2060 Antwerpen, België

#57 van de 76 vakantiewoningen in Antwerpen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1381 beoordelingen over dit appartement

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,2

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,7

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    4,6
    slecht geslapen en ik zou er niet meer naartoe gaan zie mijn eerdere uitleg
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer stonk naar urine, de matrassen waren zichtbaar doorgelegen, heel de nacht tot in de ochtend lawaai op straat terwijl de straat overdag niet druk oogt, de buurt voelt voor een vrouw s avonds niet veilig.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    4,6
    Eenmalig verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Uitchecktijd was erg vroeg, hier was alleen tegen betaling (20 euro!) iets aan te doen. Ik vind dit erg onvriendelijk richting gasten. Badkamer was niet heel proper. Er lekte water uit de douche en dit liep de kamer in. Het was erg warm in de kamer, er is geen airco.

    Grote, ruime kamer. Inchecken verliep erg soepel, handig systeem. Goede locatie dichtbij centrum. Ideaal als uitvalsbasis om meer van Antwerpen te zien of dingen te doen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    5,8
    Matig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De garage was echt Veelste te klein en de lift deed t soms helemaal niet. Onaardige mensen bij de receptie. Communicatie tussen medewerkers niet goed.

    Kamer was heel ruim.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    4,2
    Eens maar niet nogeens.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Driepersoonsstudio
    • Verbleef 1 nacht

    Het appartement ligt niet in een hele goede buurt. 's nachts heel veel en lang lawaai op straat. Het was erg warm op de kamer waardoor we met de schuifpui open wilden slapen. Maar van slapen is niet veel terecht gekomen want tot 5 uur 's nacht was het erg rumoerig op straat. De WC-pot stond helemaal los op de grond en het douchegordijn was erg smoezelig. We hadden gelukkig maar 1 overnachting geboekt. De auto kon wel in de parkeergarage onder het appartement, maar je parkeerskills worden daarbij wel op de proef gesteld...

    Kamer was ruim

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,1
    Basic appartement - aardige locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Appartement
    • Verbleef 2 nachten

    Druk verkeer door allerlei werkzaamheden en renovaties in de stad, beetje in achterstandswijk gelegen aan rand van het centrum. Keukengerei niet compleet, geen borden en nauwelijks kopjes en/of glazen. Matras was niet goed. Badkamer had schoner mogen zijn.

    Locatie, qua ligging dichtbij station en historisch centrum. Parkeren in garage krap maar ok. Prijs ok vanwege locatie en grootte van het appartement.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    7,1
    Doeltreffend. Goede bedden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het appartement was erg ruim, maar inrichting viel wat tegen.

    De host/receptionist was zeer vriendelijk. Zowel op de dag van aankomst, als op de dag van vertrek.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    8,3
    Waar voor je geld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Driepersoonsstudio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden zijn Spartaans en is wat gehorig. Gebrekkig en lelijk ingericht en

    Veel ruimte! Prima badkamer en een compact maar functioneel keukentje. Voor deze prijs zeker wel een aanrader!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    7,1
    Goed
    • Groep
    • Grote Driepersoonsstudio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had aangegeven dat we tussen 15.00 en 16.00 zouden arriveren, maar het bureau ging pas om 16.00 uur open. Dus 50minuten moeten wachten.

    De kamer was ruim en goede bedden

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    7,5
    Prima voor 1 of 2 nachten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Was wel erg veel geluidsoverlast van buitenaf. De receptie is niet de gehele dag bezet, dus aankomsttijd kan niet de hele dag door.

    Goede bedden, de ligging, parkeergelegenheid

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    5,0
    De accommodatie is zeker voldoende voor een paar leuke dagen Antwerpen!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Bij een raam ontbrak de vitrage waardoor de overburen bij ons naar binnen konden kijken. Bij het andere raam was maar een half overgordijn zodat we 's avonds de gordijnen niet konden sluiten. Verder was de inventaris van de keuken wel erg summier, zo zat er bijv. geen deksel bij de pannen.

    De bedden waren prima en schoon, prima ruimte voor een paar dagen Antwerpen. De locatie was lekker dicht bij het station en het centrum.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    8,3
    Prima verblijf in ruime gezinskamer; goede prijs-kwaliteitverhouding.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familieappartement
    • Verbleef 1 nacht

    Servies was beperkt; niet voldoende voor 4 personen.

    Centrale en toch rustig gelegen locatie. De gezinskamer is heel ruim. De bedden zijn goed en het was heel stil, dus heerlijk geslapen. De 'conciërge' is heel vriendelijk. We mochten al voor de inchecktijd gebruik maken van de parkeerplek; dat was prettig.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    10
    Vriendelijk personeel en mooi appartement.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We konden pas om 16.00 uur inchecken. Dat had wel iets eerder mogen zijn.

    Vriendelijkheid van het personeel Verhouding van prijs en kwaliteit Appartement was mooi en schoon

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    7,9
    Heerlijk met mijn gezin en ouders genoten.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht

    De afwerking van het appartement. Zo waren er keukenkastjes die een deur miste. De klink van een slaapkamer was stuk, in die kamer ook geen opbergruimte. De woonkamer is heel groot, dus daar kan makkelijk een kledingkast in. Alles mag wel een keer geschilderd en een update krijgen.

    De ruimte van het appartement. De Locatie. Prettig dat je met je familie in een grote ruimte kan zijn.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    5,0
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    bed, keuken, badkamer vies, gordijnen vies, vloer vies, kamer te warm, geen airco, geen haardroger, erg gehorig, ook op straat, het gebouw is erg oud.

    locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    4,2
    Goede prijs en ligging, minder goed verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onduidelijke aankomst. 12 euro betaald voor te parkeren, maar de staanplaatsen waren onmogelijk smal. Receptionist zat er niet op afgesproken uren, was niet vriendelijk, erg onverzorgd. Kamers heeeel slecht geïsoleerd, heel veel lawaai van medebewoners, ook ‘s nachts. Alles was vettig, niet proper gekuist. Kamers wel heel ruim. TV had maar 3 Vlaamse zenders.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    7,9
    De kamer was erg ruim!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig als jouw kamer dicht bij de lift is. Late incheck vond ik vervelend, 16 uur is erg laat als je vroeg aankomt dan moet je je een tijde in de stad vermaken.

    De kamer was erg ruim! Fijn huiselijk gevoel. Voldoende privacy. Bij aankomst was de kamer netjes. Heerlijk bed en een bankje met televisie was ook erg fijn als je een filmpje wil kijken met je partner, net als thuis.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    4,2
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Stel
    • Appartement met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles. Slecht meubilair. Kapot. Douchekop vol met kalk. Hebben we zelf moeten vervangen. Heel lawaaiig. In parkeergarage geen licht. Brandalarm wat zonder aanwijsbare reden af gaat.

    Ligging nabij sportpaleis

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    8,3
    Zeer ruim appartement.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht

    Donkere krappe garage. Geen theedoek.

    Zeer ruim appartement. Goede check-in service (vooraf auto parkeren en 's avonds laat de sleutel in een kluis aantreffen). Prima locatie op loopafstand van het centrum in een rustige (doodlopende) straat.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,1
    Ruimte op de kamers was prima, woonkamer erg ruim.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten

    Douche was zeer slecht. En er mag wel een overgordijn bij voor de slaapkamers.

    Ruimte op de kamers was prima, woonkamer erg ruim. Bedden waren redelijk comfortabel. Locatie was ideaal, op 5-10 min lopen van station/plein met eerste kroegjes.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    4,2
    Aankomt was niemand aanwezig 20 min wachten tot iemand kwam.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Driepersoonsstudio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aankomt was niemand aanwezig 20 min wachten tot iemand kwam. Slecht schoongemaakt in kamer en rondom kamer. Kleine elektrische verwarming die kon de kamer niet verwarmen dus heel erg koud. Wi-Fi deed het niet.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    6,7
    Low budget appartement om Antwerpen te verkennen met vriendinnen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Grote Driepersoonsstudio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warm water deed het niet in de kamer, werd goed opgelost doordat we de kamer ernaast mochten gebruiken. Zelf koken is met twee pitjes niet makkelijk en er is niet genoeg servies (niet voor drie personen in een driepersoonsappartement).

    De ligging in Antwerpen was prima, loopafstand van het centrum, 20 minuten lopen naar de grote markt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    7,1
    locatie dicht bij centrum eenvoudig maar functineel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht

    er zijn een aantal dingen die net niet goed of kapot zijn die makkelijk gemaakt kunnen worden. douche werkte niet goed,deurkrukken vielen eruit, kachels werkte niet allemaal als alles gewoon goed werkt en heel is,is de locatie boven verwachting

    prijs kwaliteit en lokatie

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    8,3
    Opgebroken centrum in Antwerpen was tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Penthouse Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het parkeren te klein Ontbreken van inventaris in een van beide penthouses

    De grootte van het appartement De gastvrijheid van de host De service van de host

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    7,1
    Behalve de verwarming was het uitstekend
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Grote Driepersoonsstudio
    • Verbleef 3 nachten

    De verwarming in kamer 503 (4 persoonskamer) heeft te weinig capaciteit om deze kamer goed te verwarmen. Het weekend van 22-26 februari was heel koud. U moet zeer zeker wat aan de verwarming doen. Ik heb het gehele weekend de verwarming aan gehad om nog een beetje warmte in de kamer te kunnen hebben.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    5,8
    Was gelukkig maar voor 1 overnachting.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Grote Driepersoonsstudio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - Lift komt niet naar 4e verdieping als je op de knop duwt. - Douche ZONDER warm water (of toch na 10 seconden) - deurklink kapot - rookmelder kwam naar beneden - veel lawaai - absolute minimum aan bestek, geen schaar - verwarming badkamer werkte niet of onvoldoende

    - vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg; goede host.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    5,8
    Weinig comfort voor weinig geld
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wordt aangegeven dat het rookvrij is. Maar toch hangt er een rooklucht in de gangen. Erg gehorig. Gehele nacht hoor je mensen thuis komen. Lichtschakelaar in een andere kamer hoor je gewoon. Verschuiven van meubels op een verdieping hoger. Waterkoker deksel was defect. Dus bijvullen ging erg lastig. Keukengerei was niet volledig. Haren op bed. En op de grond. Voor een van de ramen zat maar een gordijn. Terwijl er twee nodig waren.

    Vriendelijke hosts. Ruim appartement.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    7,0
    aangenaam en warm !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    misschien de bedden ,want bed van mijn vriendin was kapot ,...latten geinproviseerd erin gelegd in plaats van reparatie waardoor het bed door zakte...

    vriendelijkheid mensen bij de balie ,zeer aardig en meegaand !

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    6,7
    Locatie was goed, loopafstand van het centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Grote Driepersoonsstudio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was wat verouderd en dus minder schoon (bijvoorbeeld kit en voegen in de badkamer en douchecabine), de vloer mogen ze ook weleens dweilen. Het was erg gehorig, buren die ‘s nachts thuiskwamen en hetrie maakten konden we erg goed horen.

    Locatie was goed, loopafstand van het centrum. Parking €12 p nacht onder het gebouw, dit kun je vooraf reserveren, ideaal!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    5,4
    We hadden een dak boven ons hoofd op loopafstand van de stad, maar ik kom hier niet terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het inchecken duurde erg lang vanwege beperkte incheckcapaciteit. De kamer was erg oud. Er wordt maar een keer in de week schoon gemaakt en je krijgt dus ook niet dagelijks nieuwe handdoeken. Verder is het erg gehorig en was de lift de helft van de tijd buiten gebruik.

    De kamer was groot. Dat was prettig. Verder was de WiFi goed.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    7,9
    prettig verblijf in een ruim appartement.
    • Stel
    • Appartement met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    in de nacht veel herrie in en in de omgeving van het appartement In de directe omgeving weinig leuke plekjes om in de avond nog iets te drinken

    Zeer ruim appartement, ligt dicht bij de tram die nodig was om naar het geboekte evenement te gaan Parkeergarage naast appartementgebouw Goede prijs-kwaliteit verhouding

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    7,1
    Goede prijs kwaliteitsverhouding, prettige en hulpvaardige receptie (beperkt aanwezig)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familieappartement
    • Verbleef 1 nacht

    Appartement was tamelijk basic en ongezellig, matrassen konden beter.

    Lokatie en mogelijkheid auto te parkeren onder het complex (wel krappe parkeergarage)

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    7,5
    Ruime kamer en dicht bij de stad en vriendelijke personeel
    • Groep
    • Grote Driepersoonsstudio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche werkt op een boiler dus toen de 3de persoon met shampo in het haar onder de douche stond werd het water ijskoud. Receptie zei dat het water binnen 20 min weer warm zou zijn maar een uur later was dat nogsteeds niet het geval.

    Ruime en schone kamers

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    10
    Het ruime appartement en de centrale ligging maken dit een...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Penthouse Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    Het was fijn geweest als in de badkamer shampoo aanwezig was geweest en als de wastafel ietsjes schoner was geweest. Maar dat zijn maar kleinigheden want het zag er verder tiptop uit en er was wel badschuim.

    Het ruime appartement en de centrale ligging maken dit een uitstekende uitvalsbasis om Antwerpen te ontdekken. Appartement is heerlijk rustig gelegen en toch super centraal! We hebben absoluut geen last gehad van omgevingslawaai!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    6,3
    Weinig geslapen door geluidsoverlast van buren tot diep in de nacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Appartement
    • Verbleef 2 nachten

    Er kwam nauwelijks water uit de douche, er stond schimmel op de muur bij het raam, er was geluidsoverlast. Een groep jongeren maakte veel lawaai en liet harde muziek horen. Nauwelijks geslapen daardoor.

    Het bed was goed, de kamer was ruim, het was schoon.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    7,1
    Het verblijf was verder prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden nogal wat geluidsoverlast van de bovenburen. En het appartement was vrij kaal, killig.

    Dat we de koffers eerder konden afgeven. Overigens wel tegen betaling van Euro 20 extra.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    5,4
    Kon veel beter. Volgende keer elders.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht

    Onthaal ronduit slecht; aanvraag eerder te kunnen komen was niet verwerkt; kan gebeuren, maar de onthaal hieromtrent was uiterst onvriendelijk. Verder een niet roken appartement geboekt, dat was duidelijk niet het geval. Tot in de slaapkamers 'oude' rooklucht; erg onprettig. Douche was stuk, enkel handdouche operationeel, rest lek. Keukengerei incompleet. Appartement ruim maar sfeerloze inrichting. Daarmee prijs / kwaliteit negatief!

    Ruim appartement. Locatie nabij centrum ok. Wel vriendelijke service bij vergeten spullen ophalen!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    8,8
    Goede keuze om in Antwerpen te verblijven
    • Stel
    • Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er hing een urinegeur in de badkamer die niet verdween ook niet na de poets.

    Ruim appartement en goed onthaal, goed gelegen. Alles aanwezig wat nodig is.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    2,5
    Hele vieze hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De slechte hygiëne. De kamer stonk heel erg. We waren 3 dagen daar en 3 dagen lang de balkon deur open laten staan in hartje winter. Maar de stank ging niet weg. Vooral do gordijnen stonken heel erg. Die zijn waarschijnlijk nog nooit gewassen. Weinig keukengerei. 2 persoonskamer met 1 glas, 1 lepel enz. Halverwege het douchen geen warm water meer. Gebeurde alle dagen. De bedden zaten onder de honde haren. En de gastheer was heel erg onbeschoft. Parkeergarage stonk ook heel erg. Het was een nachtmerrie in dit hotel.

    Niks

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    7,5
    Ruim schoon appartement met vele voorzieningen zoals toaster...
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familieappartement
    • Verbleef 1 nacht

    Appartement was wel gedateerd, maar prima voor 1 of 2 nachten. Helaas was de lift kapot en kon in het weekend niet gemaakt worden (overmacht).

    Ruim schoon appartement met vele voorzieningen zoals toaster, koffiezetapparaat, e.d. Zelfs afwasmiddel, schuursponsje, theedoek, vaatdoek waren aanwezig.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    5,8
    Het kan verkeren
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Driepersoonsstudio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De staat van het complex en het appartement. In beide gebouwen de liften defect. Warmte in appartement was niet te regelen en voor ons veel te warm. Badkamer heeft tientallen jaren geleden het laatste onderhoud gezien. Duct tape was nu belangrijkste bevestigingsmiddel

    De ligging tov centrum in een rustige (doodlopende) straat

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    4,2
    Locatie is goed maar misleiding van tarieven en xtra kosten die bijbetaald moeten worden D
    • Groep
    • Appartement met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de misleiding dat je een goedkope kamer boektnmaar uiteindelijk als volle profijt van je bezoek wil hebben moet je extra betalen. check in tijd is 1600 en kon pas om 1700 in en los daarvan is uitchecktijd al om 1000 wat niet normaal is.

    ruime kamer

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    5,4
    Matig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Penthouse Appartement
    • Verbleef 3 nachten

    3 nachten met oud en nieuw hier geweest (4 personen, 2 x penthouse). Badkamer, ontzettend smerig, schimmel in de hoeken en in het douchegordijn. Keuken zeer gebrekkig. 2 borden, 2 kleine kopjes, 1 glas. alles vies en smerig, vooral vettig. Lift zat vast met mensen erin, we zaten op de 6e verdieping dus moesten gehele weekend lopen (wel goed voor de beweging) Niet voor 16:00 komen want dan kan je er niet in. 1 van de appartementen rook wel zo ontzettend smerig, zelfs na uren met de ramen open was dit niet weg te krijgen. In dit appartement was ook het bed vreselijk vies.

    Locatie Prijs Woonkamertje in 1 vd 2 appartementen (penthouse)

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,1
    Absolute aanrader.met wat kleine minpuntjes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Appartement
    • Verbleef 3 nachten

    De douche was echt belabberd. Er kwamen drie druppels uit die heet of koud waren. Er waren geen stops voor in het bad of voor de wasbak in de keuken. De parkeergarage van de accommodatie was vol en in de buurt parkeren lastig.

    Superlocatie, vriendelijk personeel en ruim appartement.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    6,3
    Als je niets verwacht van je verblijf in dit appartement dan valt het allemaal reuze mee.
    • Stel
    • Appartement met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas is het appartement wel erg aan een opknapbeurt toe. De badkamer viel hier en daar al bijna uit elkaar. De kamer was veel te warm waardoor we met open raam moesten slapen anders was het niet te doen en de koelkast maakt lawaai in de nacht. Het appartement staat niet in de meest prettige buurt. Maar als je jong bent en met vrienden bent dan is het geen probleem. Het is een beetje straats. Voor ouderen of gezinnen zou ik dit appartement niet aanbevelen. De douche wordt na verloop van tijd koud en het appartement is doordat het niet goed is onderhouden hier en daar gevaarlijk voor ouderen of minder validen. (Denk oa. aan een douchebeugel die los zit)

    De kamer is groot en wij hadden uitzicht op de tuinen waardoor wij er rustig konden slapen. Wij hebben onze eigen koffie kunnen maken dmv de waterkoker die er stond en de koelkast was schoon. Alles leek goed schoon. Ook het bed en de badkamer. Er hingen geen nare luchtjes in onze kamer. Het appartement is op 20min. Lopen van de binnenstad, maar al na 10min. Lopen richting het station kom je je in de grote winkelstraat de Meir.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    7,9
    Wij hebben een topweekend gehad en zouden hier zeker nog een keer naartoe gaan.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familieappartement
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden aangegeven dat we rond 14.30 zouden aankomen. Echter, bij aankomst bleek de receptie gesloten te zijn en pas om 16.00 uur open te gaan. Wij moesten dus eerst wachten voordat we de sleutel konden halen.

    De kamers zijn erg ruim.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    4,2
    Teleurstellend
    • Stel
    • Executive Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik ben een blouse (dure blouse) vergeten in de kamer. Ik heb opgebeld maar helaas was de blouse niet gevonden. Iemand van het hotel heeft nu een calvin klein blouse. En je moet voor 10u uitchecken anders moest je bijbetalen

    Niets

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    7,0
    dit was geen echt hotel.
    • Individuele reiziger
    • Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    dit was geen echt hotel....dit zijn mini studio of appartementen.IK heb slechts voor 1 nacht gereserveerd omdat ik ergens moest slapen...de studio zelf is goed voor een tijdje in Antwerpen te blijven, heb gemerkt dat er alles aanwezig was.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    6,7
    Prima voor een paar nachten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Grote Driepersoonsstudio
    • Verbleef 3 nachten

    De kamers zijn vrij gehorig, de parkeerplaatsen erg klein en lopend naar het centrum kost je ongeveer 15 minuten.

    Grote kamer met beperkte kookgelegenheid. De WiFi is goed en de parkeergelegenheid betaalbaar. De inrichting is vrij oud maar de kamers zijn wel schoon

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    5,0
    Grote kamer!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Grote Driepersoonsstudio
    • Verbleef 1 nacht

    Om 16.00 uur was er niemand aanwezig om in te checken. Hier moesten we achteraan bellen. Ook ons ritje met de lift ging niet voorspoedig. Zo zaten we twee keer vast, dus hier kan ook naar gekeken worden. Ook was er eigenlijk geen parkeergelegenheid op de dag van aankomst, door andere hotelgasten konden wij op hun plek staan. Verder was het niet erg schoon en viel de douchekop continu naar beneden!

    Grote kamer!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    2,9
    WAARDELOOS en jeugdherberg is beter en warmer.
    • Stel
    • Penthouse Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    Geen verwarming geen licht in de slaapkamer en deel van elektriciteit kapot dus ook geen tv etc. Veel zand/modder op de vloer vieze ramen en onhygienisch. concierge gebeld met electricien maar hij had geen vervangende lampen en zekering. Niet normaal.

    parkeren

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    5,4
    Antwerpen heerlijke stad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De deurhendels kapot(van kamer en badkamer ) beddengoed stonk naar sigarettenrook. S nachts werd onder ons raam gerookt. Lawaai om 4 uur snachts andere bewoners. Schuiven van spullen. Maar 1 hoofdkussen . Badkamer douchebak loopt water er langs . Een waterballet. Het was niet duur maar toch......

    Ruime kamer. Goed bed. Ligging tov centrum antwerpen. Vriendelijke man die ons ontving met sleutels, info parkeergarage, stadskaart.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    7,5
    Goede locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Inchecken kan echt pas vanaf 16:00uur Uitchecken moet echt om 10:00uur

    Goede locatie De kamers waren heel groot en in sommige 2 persoonskamers stonden er ook 3 1-persoonsbedden. Als ik dit eerder had geweten, dan had ik minder kamers hoeven boeken.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    7,9
    Goede prijs/kwaliteit verhouding.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    badkamer: douche deed het niet.

    heerlijke bedden, keukentje was prima in orde. De gastheer was erg vriendelijk en nam alle tijd om ons wegwijs te maken in de stad.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    7,5
    Voor herhaling vatbaar.
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De geur...jammer genoeg hing er een nicotinegeur in de kamer...alles was nochtans netjes gepoetst.Maar...vermoedelijk waren er voordien toch hardnekkige rokers...Dat was wel jammer.

    De kamer was ruim en goed voorzien van de nodige faciliteiten om zelf voor eten te zorgen.De kamer was netjes gepoetst.De ligging en de parkeergarage onder het appartement zijn uitstekend.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    6,7
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig, versleten meubels en gordijnen, warm water op na een half bad, oude handdoeken, lampen gingen spontaan aan en uit, geen nachtlampjes

    Aardige conciërge, goede matrassen en tv

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    8,3
    heerlijk voor een weekendje weg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor deze prijs was het zeer goed.

    Goede ligging t.o.v. centrum en bezienswaardigheden. Ruime kamer met keukentje. We mochten zondags de auto in de garage laten staan tot een uur of twee😊. We zullen city appartement zeker aan bevelen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    5,8
    Locatie nabij het centrum
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Executive Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koude kamer zonder verwarming. Groepen luidruchtige dronken feestgangers waartegen niet werd opgetreden. Slechte parkeermogelijkheden en te vroege checkout

    Locatie nabij het centrum

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 november 2017

    8,8
    Fijn verblijf in het centrum van Antwerpen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Grote Driepersoonsstudio
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer kan wel een opknapbeurt gebruiken. De elektrische verwarming die er hing was ook net te klein voor de grootte van het appartement, maar omdat we hem ook aan lieten als we er niet waren was het wel okee. Alleen niet echt milieuvriendelijk

    Het appartement was heerlijk groot en lag op loopafstand van het centrum en de musea. Van de negatieve recensies (geen handdoeken, geluidsoverlast, alleen Duitse tv zenders) hebben wij geen last gehad. Ik zou er zeker nog een keer verblijven

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 november 2017

    10
    Prima in orde :)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Alleen pinnen was niet mogelijk.. maar de pinautomaat is om de hoek. Dus dat was gauw opgelost.

    We zijn heel goed en vriendelijk geholpen door de man van de receptie. Hij heeft nog leuke tips aangedragen waar we naar toe konden gaan in Antwerpen. En de weg gewezen naar de supermarkt en andere dingen in de omgeving. Appartement was ook prima in orde. Is gerust aan te raden om hier te verblijven.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    9,2
    Super verblijf voor ons 'meidenweekend', alles binnen handbereik!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familieappartement
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeergarage geboekt maar geen gebruik van gemaakt. In eerste instantie niet toegankelijk omdat een andere gast voor de ingang stond geparkeerd. Intussen een plekje in de straat gevonden, dit bleek 's avonds en zondags gratis dus daar maar laten staan.

    Fijne ruime en schone accommodatie. Met 8 personen hadden we twee vierpersoons appartementen achter een gezamelijke tussendeur. Ideaal om makkelijk heen en weer te lopen. Prima bedden en centrale ligging.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    6,3
    Goed te doen kan wat vollediger in inrichting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Appartement
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een aantal zaken niet aanwezig zoals strijkijzer en plank, keuken heel minimaal ingericht, alles maar twee stuks. Geen kluisje op de kamer, geen föhn, verlichting werkt niet alles.

    De locatie is prima, bed is heel goed, het personeel heel behulpzaam om alles aan te geven.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    7,9
    Mid week in Antwerpen
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het lawaai van de verbouwing om half 8 sochtens. De slechte communicatie tussen personeel de late checkout besteld . Dan toch om half 10 op deur staan bonken of we willen vertrekken. Voor de rest was het prima.

    Locatie was top. Prijs kwaliteit is prima. Eerder aangekondigde en vervroegd kunnen arriveren in parkeergarage. Vriendelijk tijdens in checken met tips voor bezichtigingspunten.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    6,7
    Prima overnachtingsplek voor een kort verblijf in Antwerpen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten

    Aantal lampen en stopcontacten kapot. Ook een nieuwe dubbele douche bleek maar aan een kant te werken. Kies je de regendouche, dan komt het water uit de muur I.P.V. de douche. Tevens als je geboekt hebt, verloopt daarna alles via het hoofdkantoor van be Housing. Daar gaan nogal veel dingen fout als je na je boeking iets gewijzigd wilt hebben (zoals parking en vervroegd inchecken). Deze zaken kun je namelijk niet via booking.com regelen.

    Heel groot en ruim appartement. Binnen 5 minuten lopen ben je aan het begin van het centrum. Ook de (betaalde) parking is erg fijn omdat je bijna nergens anders je auto kwijt kunt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    7,5
    Uitgaan.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht

    Beetje versleten accomodatie. Parkeerkelder wel wat krap en laag.

    Groot appartement. Ligging dicht bij het centrum en eilandje. Parkeerkelder, op straat parkeren is lastig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,9
    Prima verblijf, op loopafstand van centrum etc. uitstekende (inpandige) parkeerruimte
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Grote Driepersoonsstudio
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt viel ronduit tegen (72 euro 2x ontbijt), voor dat geld hadden we zeker meer verwacht. Droge kadetjes, geen beleg( zoals ham, kaas, eieren). Jammer!!!

    Kamer prima qua afmeting en faciliteiten (3 personen)

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    8,3
    Prima beheerder en daardoor extra fijn verblijf.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    2 pits keramische niet goed na 1 uur nog geen kokend water voor de eieren, gordijnen heel stuk lid van de rail.

    Prijs, grootte accommodatie,dichtbij centrum

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    5,4
    Redelijk
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Appartement
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Met het warme weer was het niet uit te houden. We hadden een kat bij ons, maar er waren geen bovenramen om open te zetten. Alleen hele ramen. Dat kan niet met een kat. Afvoer van bad was verroest en geen stop voor het bad. Hebben een ventilator gekocht en creatief een airco gemaakt om het een beetje uit te houden

    Kamer was wel compleet

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    5,8
    Lekker geslapen maar leverde veel stress op.
    • Groep
    • Familieappartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Early check inn aangevraagd maar er was geen sleutel op moment van aankomst en afgesproken tijd. Ook niemand te bereiken, zelfs het noodnummer niet... waarschijnlijk omdat er iemand was die lag te slapen? Wij wilden 1 uur op ons festival zijn en arriveerden 2,5 uur later pas. Dat vonden we erg jammer.

    Waterkoker 👍 En lekker geslapen. Ook is het dicht bij het centrum.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,5
    Ruime schone kamer met keuken en badkamer op een praktische locatie, zeer aardige host.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Driepersoonsstudio
    • Verbleef 2 nachten

    Een dichte stenen trap naar de 5de verdieping of een kleine lift, zeer benauwd boven en op de kamer. De keuken was wel wat oud en er was precies voldoende aan keukengerei voor precies 3 personen. Het uitzicht aan de achterzijde met wel een brandtrap waarvan ik niet zeker wist of deze wel stevig genoeg zou zijn in het geval van nood. Jammer dat er maar bij 1 bed een leeslampje was.

    De centrale ligging, wel wat stadsgeluiden maar verder bijzonder stil in het complex, de schone ruimte was goed en praktisch ingedeeld met 3 afzonderlijke bedden. Eigen toegangscode voor de garage en appartement. En er mag niet gerookt worden!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    7,1
    Niet perfect, wel fijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Penthouse Appartement
    • Verbleef 5 nachten

    De keukeninventaris was nogal karig, de douche had af en toe wat kuren - waar blijft dat warme water? - en het inchecken ging met een wachttijd van 45 minuten. De vitrage - meters, door het vele raam - rook nogal muf en zag er ook zo uit.

    Rustig gelegen aan het eind een aan een kant afgesloten straat, ruim appartement (penthouse), goede bedden, fijn terras (al lagen de tegels nogal los).

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    7,1
    Rustige kamer met ramen naar de tuin.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familieappartement
    • Verbleef 1 nacht

    Handdoeken waren niet geleverd, pas volgende dag in de ochtend gekregen. Parkeren in de buurt was niet makkelijk.

    Rustige kamer met ramen naar de tuin. Groot kamer-studio.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    6,3
    Ruim leuk appartement, alleen niet goed schoon. Maar gezien de prijs kun je dit verwachten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Driepersoonsstudio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden pech dat het heel warm weer was, geen airco. Raam openlaten was van wege de herrie op straat ook geen goede optie.

    Ruimenkamer, lekkere bedden

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    8,3
    Een kamer met veel voorzieningen en een enthousiaste gastheer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het bed was niet erg comfortabel. De veren in het matras waren te voelen.

    Mooie ruime kamer met veel eigen voorzieningen. Enthousiaste gastheer die erg behulpzaam was en vol lof over de stad kon vertellen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    6,3
    gelijkwaardig prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Grote Driepersoonsstudio
    • Verbleef 2 nachten

    er is veel lawaai in het gebouw. tot 's nachts veel verschuif van meubels. moeilijk om in slaap te geraken. eenmaal in slaap hopen dat je net geen feestgangers in de kamer naast u hebt want je hebt het gevoel dat ze in u kamer staan. gevolg korte nachten, want ook heel vroeg in de ochtend is er veel geluid in de gangen.

    grote kamer veel ruimte. leuk met de keuken erbij en zithoekje. ook de ligging van het hotel was ideaal

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    5,8
    niet nog een keer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Penthouse Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    ontvangstruimte/receptie stinkt schuifdeuren naar het terras konden niet allemaal op slot afval in het trappenhuis redelijk gehorig

    ruime kamer met mooi uitzicht over Antwerpen (top floor appartment).

    Verbleven in juni 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: