Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel 'T Zand 3-sterren

'T Zand 21, Historisch centrum, 8000 Brugge, België

#91 van de 101 hotels in Brugge

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 995 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,5

  • Comfort

    7

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,9

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    5,4
    Valt letterlijk in het zand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer dringend aan vervanging toe. Fotos die jullie tonen van het hotel stemmen niet overeen met de werkelijkheid , niet nu en ook niet het vorige in valkenburg, vind dit wel niet kunnen foto's tonen van andere hotels die er geweldig uit zien , dit hotel aan vooraanzicht is een droevige bedoening , laatste keer dat ik via jullie boek.

    Niets

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    7,5
    Heel vroeg in de morgen lawaai werkzaamheden op het Zand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel vroeg in de morgen lawaai werkzaamheden op het Zand. Gebruik slijpschijf. Geen plaats om lang uit te slapen. Mooie uitvalsbasis om de stad te bezoeken.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    5,4
    Nooit meer vanwege de gebreken en de incomplete informatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er is (eind augustus) op de benedenverdieping een verbouwing aan de gang, hierover was niets vermeld bij de boeking en niet op de site, dus je wordt ermee geconfronteerd bij aankomst en dit is slecht. Verder was er een probleem met het licht in de badkamer deze viel ineens uit, wat mij dus gebeurde terwijl ik onder de douche stond. Dit probleem was bekend maar is dus niets over gezegd. Dit is gewoon levensgevaarlijk.

    Relatief goedkope prijs, makkelijke entree het hotel in. Ligging aan plein vlak bij parkeergarage. Aardige ontvangst door een sympathieke dame.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2018

    9,2
    Hotelkamer was heel proper.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt had geen wauw effect.er waren enkel de basisproducten.beetje hesp en kaas.kiwi,een paar yoghurts.geen eitjes waar we op gehoopt hadden.

    Hotelkamer was heel proper.niets aan op te merken

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    6,7
    De locatie was top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne niet optimaal, veel zwarte haren in de douche, hotel is ook wel toe aan onderhoudsbeurt. Ontbijt was niet heel bijzonder. De prijs veel te hoog ten opzichte van de kwaliteit.

    De locatie was top! Vriendelijke eigenaresse (?)

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht

    Bij aankomst de receptioniste niet zo vriendelijk. Bij het uitchecken een heel vriendelijke receptioniste.

    Ontbijt was goed. Kamer heel netjes. En airco op de kamer, was heel goed met het warme weer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    6,7
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De deur was stuk, stop contact was los , en tapijt niet super proper raamlijsting moet dringend vernieuwd worden . Stofnetten aan het gordijn gordijn ging niet overal vast

    Is een super goeie ligging

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    6,3
    prima voor één nachtje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    het ontbijt was heel sober ,had wat meer voor die prijs verwacht. de kamers proper maar heel klein

    schitterende locatie parking voor de deur centrum op wandelafstand. vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    6,3
    De ligging, parkeermogelijkheden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer mocht worden opgeknapt.De netheid (in de badkamer lag een plastic zakje met leeg flesje en een glazen ampoule die leeg was.)

    De ligging, parkeermogelijkheden.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    8,3
    Goed hotel op perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was goed maar het kan een opfrisbeurt gebruiken

    Locatie was perfect en parkeergarage erg goedkoop en recht voor de deur. Personeel ook vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    5,8
    Matig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt kon veel beter. Zaterdagmorgen geen spek om 7u15. Dit kwamen ze pas aanvullen om 7h30 terwijl ontbijt kon vanaf 7h. Zelfs problemen met reservering

    Badkamer enkel vuilbakje niet open te krijgen

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    4,2
    Viel erg tegen na 3 keer verblijven
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wi-Fi was niet bereikbaar, wastafel stopper deed het niet, ingang lamp deed het en tafel lamp anderen niet, bad gedeelte was niet schoon bedden waren niet zoals voorheen en bij willen bellen om gebreken door te geven telefoon werkte ook niet. Dit was mijn derde keer dat ik daar verbleef, jammer.

    Het is een top locatie, centraal gelegen ten opzichte van station, centrum en bushaltes alles te voet bereikbaar.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    10
    Fantastisch.......
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel,vriendelijk personeel,goede service,kamers waren prima inorde,Goede locatie,dichtbij het centrum,alles was te doen op wandelafstand,leuk weekend gehad,een echte aanrader de mooie stad Brugge.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    6,3
    De locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerd, veel meubilair versleten en zelfs kapot, handdoeken helemaal gerafeld, badlakens wel netjes, Maar bovenal geen continu bezetting van de receptie. Wie even een koffer wil meenemen uit de priveruimte verdwijnt ongemerkt in de drukte!

    De locatie! Bad! Aardig personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    7,9
    Geweldige locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De glutenvrije brood die ze geregeld hebben voor mijn ontbijt was nog niet helemaal ontdooid (lag nog in een zak op 1 van de tafels in een ontbijt ruimte).

    Locatie! Geweldig! We liepen parkeergarage uit waar je €8,70 voor 24h betaalt en stonden eigenlijk al voor de hoteldeur. Relaxed. Op de 3e verdieping waar we zaten heb je een mooi gezamenlijk terras met houten meubels, leuk!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,5
    Schoon hotel, maar minimaal.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De matrassen van de bedden zijn aan vervanging toe, want je voelt de spiralen als je erop ligt. De ontbijtzaal was vol toen wij kwamen. De keuze beperkt aan soorten brood en beleg.

    Het was een prima hotel, met vriendelijke mensen. Alles was schoon en je zit gelijk midden in de stad.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    10
    Super verblijf gehad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Receptioniste was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Prima kamers, van alle gemakken voorzien, wc en badkamer apart, lekkere bedden. Prijs / kwaliteit uitstekend en in het centrum. Simpel maar heel lekker ontbijt. Ontbreekt aan niets.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    7,1
    De kamer is erg groot en had - tot onze verbazing - een bad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn erg gehorig (we konden de buren horen praten, hoesten, tv kijken etc.). Het ontbijt was ook erg matig, wij hebben lekker ergens in de stad ontbeten!

    De kamer is erg groot en had - tot onze verbazing - een bad! Heerlijk dus! Het hotel ligt ook goed centraal en alles is goed aan te wandelen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    7,9
    Aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    het personeel er graag vlug vanaf. Om 20.30 kondën we al niks meer gaan drinken in de bar op vrijdagavond

    Alles was best ok niks op aan te merken. Niks speciaal

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2018

    6,3
    zijn er vorig jaar geweest en alles was in orde, nu twijfels om nog terug te keren.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers kunnen zeker een opfrisbeurt gebruiken. geen verwarming in de badkamer, we konden geen douche of bad nemen want het water was maar lauw. Na terugkeer van concert raakten we niet binnen in het hotel elektriciteit volledig uitgevallen; deur toch kunnen openen, meerdere keren moeten bellen om iemand te kunnen bereiken. dezelfde nacht terug stroompanne!! Basic ontbijt.

    goede locatie. Bedden waren ok. Ontbijtzaal mooi uitzicht over 't zand. Bij vertrek toch enige compensatie gekregen voor de ongemakken.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    4,2
    Nooit meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onvriendelijk personeel bij ontbijt. Verwarming werkte niet in de kamer om 1.30u. Niemand beschikbaar. Geen warm water. Tv werkte niet bij aankomst,werd wel direct gemaakt.

    Ligging

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    7,1
    Heel vriendelijk personeel en behulpzaam, en de ligging was perfect.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldig is een verkeerd woord maar het ging de airco was pet en de verlichting deed het niet. Dus een hele koude kamer maar wel vriendelijk geholpen en een verwarming gekregen.

    Ontbijt was redelijk, de kamer was goed.heel vriendelijk personeel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    5,0
    De muren in de kamer leken van papier.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De muren in de kamer leken van papier. We hoorden de gasten in de kamer naast ons als stonden we naast hen. Ook van de kamer boven ons hoorden we voetstappen. Bovendien weigerde onze sleutelkaart vaak dienst, waardoor we 's nachts een half uur buiten hebben gestaan omdat we het hotel niet binnen raakten. Noch de noodbel, noch de GSM nummers "in geval van nood" leverden iets op.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    5,8
    Erg 'basic' hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Erg 'basic' hotel. Storend was de zeer slechte geluidsisolatie. Je kon werkelijk alles horen wat er zich bij de buren afspeelde. Maar de prijs was dan ook erg laag.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    5,0
    Matig tevreden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht

    De foto's van de kamers misleiden. Toen we aankwamen was er niemand en de receptie was donker. We hadden geluk dat we naar binnen konden in één keer omdat iemand anders het hotel zojuist verliet. Ik heb de eigenaresse gebeld en zij kwam pas op dat moment met de mededeling dat onze kaartjes (met kamernummers erop vermeld) in de plantenbak voor het hotel lagen (iedereen had dus gewoon onze kamers kunnen betreden). Daarnaast had ze dit mijns inziens best eerder mogen melden in plaats van dat ik het zelf moest uitzoeken, niet een erg warm welkom. Eenmaal in de kamer aangekomen bleek dat ze niet erg veel weg hadden van de foto's. Ze zijn vrij klein en de lakens waren vies. Als klap op de vuurpeil regende het in onze badkamer (lekkage), dit seipelde ook door in de gang van het hotel. Gelukkig hebben we toen wel direct een andere kamer gekregen nadat ik weer telefonisch contact met haar had.

    De koffie in de ochtend was lekker. De eigenaresse heeft snel gehandeld op afstand toen we een klacht hadden en was erg vriendelijk.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    4,6
    NIET voor herhaling vatbaar!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bij aankomst was de ontvangst extreem beperkt. Er was geen warm water in de badkamer. Het licht in de inkom van de kamer is tot 6.30u 's morgens aan gebleven, kon niet worden uitgeschakeld. Kort erna wou het licht in de badkamer niet meer aan blijven. 's Nachts is er niemand bereikbaar om problemen te verhelpen.

    Een vriendelijk meisje bij het ontbijt (Luna),die heel hulpvaardig was en oprecht informeerde of de problemen verholpen waren.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    5,4
    Matig, maar ok voor enkel je hoofdje te slapen te leggen
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer met uitzicht wordt meer aangerekend maar als het hele plein opgebroken is kan je niet echt praten van een mooier uitzicht integendeel! Kamers zeer gehorig, eerste verdieping vervelende frietgeur chaotische receptie, onvriendelijk ‘tijdelijk’ receptiepersoneel, warm water was snel op, geen info verschaft op voorhand over werken op het plein, geen nachtwaker of bereik in case of emergency,

    Ontbijt was standaard maar werd goed aangevuld en ok

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,9
    Ik zou er terug naar toe gaan en ook aanbevelen , perfecte ligging
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets ,er was een kamer waarvan de verwarming niet optimaal was , maar aangezien wij daar niets over gezegd hadden ,konden zij het probleem ook niet oplossen .

    De kamers waren netjes en alles was er aanwezig .Ontbijt was goed , werdt heel goed bij gevuld . Wij hadden 5 kamers geboekt met de familie en iedereen was tevreden .

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    8,8
    De ligging was super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging was super Vriendelijk personeel Prima ontbijt Alleen eerste dag koud water in de douche. Ze zeiden dat het hotel overvol zat en maar twee boilers hadden. Dat vond ik niet kunnen

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    9,6
    Een aanrader !
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De presentatie van de maaltijden in het restaurant van het hotel had verzorgder gekund. De maaltijden waren wel erg lekker.

    De geweldige ligging en de prima mogelijkheden errond

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    4,6
    grauw hotel incl kamers, badkamer met provisorische...
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    grauw hotel incl kamers, badkamer met provisorische reparatie, slecht ontbijt. Harde matrassen. Mooie locatie in centrum, maar op iets meer loopafstand veel betere hotels verkrijgbaar

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    7,5
    Geen airco op de kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco op de kamer.... ongelooflijk warm 27 graden .... met de ramen open moeten slapen met het gevolg veel straat lawaai van jeugd die pas vroeg naar huis gaan 🙃

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    4,2
    Hotel t zand geen aanrader
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers aan renovatie toe en klein, tegels badkamer waren los en muren groezelig bijv. Een vd kamers lag tussen de keuken en de ontbijtkamer. Ontbijkamer te klein, ontbijt mager, en er was geen nachtportier, dus bij lawaai andere gasten kon je nergens naartoe

    Ligging is ideaal

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    7,9
    Ideale ligging in het centrum van de stad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer die wij hadden lag aan de achterkant van het hotel, vlak aan een klein steegje. 's Nachts was er toch redelijk veel lawaai door nachtelijke feestvierders ;)

    Ideale ligging in het centrum van de stad. Dicht bij winkels, station, eetgelegenheden, ... De kamers waren proper en groot genoeg voor 1 nacht.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    7,5
    dat jullie tijdens mijn reservatie vragen of ik een voor...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    dat jullie tijdens mijn reservatie vragen of ik een voor zaken reis (en dus een factuur nodig heb) maar dat men dit niet doorkrijgt in het hotel, waardoor ik nu geen factuur heb!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    8,3
    Mooie, prettige plek in een prachtige stad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco werke niet. Het was erg warm (25 graden) op de kamer 'snachts. Na navraag dr volgende morgen bleek dit te liggen aan dat wij het raam open hadden staan. Niet aan gedacht 'savonds... Had ergens mogen staan, zodat we het geweten hadden.

    Ontbijt was klein, maar goed. Personeel was vriendelijk. Ligging was ideaal!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    5,0
    Brugge leuk hotel viel erg tegen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verschillende gebreken aan de kamer Waaronder de electriciteit in de eerste nacht moeilijk aan te krijgen 2de nacht totaal geen licht na bellen want er is onbemande receptie alleen in de hal licht wat niet meer uitging daardoor ook zeer slecht geslapen Ook opgesloten gezeten in de badkamer gelukkig was mijn man daar doorgegeven aan de receptie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    6,7
    Prima voor een 3 sterren hotel
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Een lek in de badkamer waarschijnlijk van het dak, daardoor lag er een grote vuile plas in het midden van de badkamer. Heel jammer dat ik hier niet verwittigd over was. Anders had ik het hotel een betere score gegeven op hygiëne.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    7,1
    Al bij al waren we tevreden.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was heel basic. De ontbijtruimte was ook nogal klein waardoor je dicht op elkaar zat.

    Het was er rustig om te slapen en toch waren we heel dicht bij de winkels en bezienswaardigheden.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    9,6
    een goed verblijf
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt was aan de magere kant, één soort confituur een pot met de lepel in. Broodjes niet direct aangevuld zelf moeten bij vragen. Soms niemand van het personeel aanwezig.

    Een heel goede kamer met mooi uitzicht en dicht bij het concertgebouw waarvoor ik kwam

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    8,3
    Super lokatie, grote parkeergarage voor de deur, alles in de...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super lokatie, grote parkeergarage voor de deur, alles in de stad vanuit hier te voet te bereiken. Bedden liggen prima, badkamer netjes schoon. Basic ontbijtbuffet maar goed. Prima prijskwaliteit verhouding.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    2,9
    Slecht en ik durf eigenlijk aan niemand zeggen dat ik daar verbleven heb. Totaal geen referentie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Zure leffe gedronken in de bar. Traphal verschrikkelijk vuil. Badkamer met douche gevraagd en had een bad en douchescherm. Uit de sproeier kwam maar een zeer kleine waterstraal. Tegeltjes van de badwand waren gelost. Bij het ontbijt was geen fruit meer en ook geen pistolets. We vroegen er en ze hebben deze ook gebracht na een kwartier, toen we gedaan hadden met eten. We hebben hiervoor wel een compensatie gkregen bij de betaling van de kamer. Maar de dienst bleef slecht. Nooit ga ik nog naar dit hotel. Dit is een hotel in vrije val waar niet meer in geïnvesteerd wordt en steeds vuiler en slechter zal worden. Ik begrijp eigenlijk niet goed dat booking daar een beoordeling met een duim op geeft. Dit zet het ganse beoordelingssysteem op de helling. Het was slecht.

    Niets echt niets

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    4,2
    Schande voor zo'n mooie omgeving als Brugge
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst onvriendelijk, kwartier moeten wachten en uiteindelijk zelf naar het restaurant gelopen om iemand te roepen. Daar stonden 3 obers die naar elkaar stonden te kijken wie iets zou doen. Kamer zeer stofferig en niet netjes, ganse hotel is trouwens zo. 'S avonds stond airco uit, besparingen? Als je geen zin hebt stop er dan mee.

    Zeer weinig

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,5
    De ligging en de prijs kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aan de over kant was een bouw put, en al om 6 uur begonnen ze daar te werken. Maar daar kan het hotel niks aan doen. Wij waren n I Phone stekker vergeten. Zat nog in stopcontact . Dit moeten de schoonmakers gezien hebben. Maar na 5 x bellen kwamen ze er daar achter dat deze IPhone oplader weg was.... Dit vond ik erg slordig.

    De ligging en de prijs kwaliteit verhouding.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,5
    de kamer was basic de tv voor mij wat klein wel zeer goede...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer was basic de tv voor mij wat klein wel zeer goede matras en lichtinval overdag en verduisterend gordijn voor goede nachtrust badkamer zeer ruim . ontbijt niet zo uitgebreid en tafels dicht tegen elkaar jongen kwam wel regelmatig kijken voor aantevullen

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    5,0
    Wij zijn erg teleurgesteld, de rust waarna we opzoek waren was er niet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het is ons enorm tegen gevallen dat wij niet op de hoogte waren van de bouwval voor het hotel, hierdoor werden wij 's ochtend om 07.00 wakker gemaakt. (Wij waren juist opzoek naar even rust, omdat wij dit thuis al hebben). Daarnaast waren de bedden en kussens erg slecht, dit konden we merken aan nek en rugklachten.

    Het ontbijt was prima, vers brood.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    5,8
    Kamers waren proper
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was minder. Niet zoveel keus en als wij kwamen was alles zo goed als op. Bij het uitchecken was het personeel niet vriendelijk.

    Kamers waren proper

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    6,3
    Goede locatie,rustig en toch overal dichtbij
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was dag 2 sober.Koffie koud Spek was op en werd niet aangevuld Confituur was er niet die dag

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    8,8
    Eenvoudig maar goed hotel, midden in het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het plein voor het hotel is momenteel een bouwput. Kan het hotel niets aan doen, maar is wel jammer. Gaat nog maanden duren

    Goed ontbijt; eenvoudige maar schone kamer met ligbad; goede bedden

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    7,1
    Iedereen was zeer vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Alles was duidelijk opgeruimd doch niet gepoetst. Je kon de buren horen praten dus er was geen goede isolatie. Het ontbijt was zeker voldoende maar als je tegen einduur gaat zijn alle broodjes hard.

    Iedereen was zeer vriendelijk. De badkamer was zeer goed uitgerust en de kamer was ruim.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    5,0
    Jammer van het hotel. Verder een prima midweek Brugge gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was zeer matig. Ook het personeel was niet vriendelijk en toen we gingen uitchecken werd ons verteld dat er nog niet was betaald. Dit was wel het geval via iDeal, en na een hevige discussie mochten we toch gaan. SLECHTE ZAAK!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    8,3
    Goede prijs kwaliteits verhouding
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond de temperatuur op de kamer erg warm en moeilijk koel te houden. Verder prima accommodatie

    Locatie vond ik het beste. Personeel was ook aardig en erg behulpzaam

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    7,5
    Aardig voor één nacht.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was aan de magere kant. Niet echt veel keus en de ontbijtruimte is niet ruim genoeg voor het aantal gasten. Voor het hotel was de straat opgebroken waardoor je geen mooi uitzicht had. Dit had best even vermeld mogen worden op de site.

    Parkeren is de garage vóór het hotel is prima geregeld. De kosten van het parkeren valt reuze mee in vergelijk met andere steden.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    8,8
    Ideale ligging op loopafstand van centrum en alle...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ideale ligging op loopafstand van centrum en alle bezienswaardigheden in Brugge. We waren met een groep onderweg en hadden 7 kamers die allen volkomen aan onze verwachtingen voldeden. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Goed ontbijt met voldoende keuze en alles lekker.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    4,6
    Onbemand, onverzorgd, onpersoonlijk
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 2 nachten

    Bij aankomst was de deur gesloten en ondanks aanbellen, waarop geen reactie, moest ik een telefoonnummer bellen dat op een kladje bij de deur hing. De dame aan de telefoon verwees naar een plantenbak waar de kaart-sleutel zou moeten liggen. De receptie was rommelig en onbemand, het was warm en niet gelucht. Ik heb geen personeel gezien. Bij het uitchecken was er niemand en moest ik weer een telefoonnummer bellen, ik mocht mijn kaartje op de balie leggen en weggaan. Onpersoonlijk dus.

    Het ontbijt was uitgebreid en stond klaar, waarbij ik 's morgens om 7:30 de enige gast was. Voldoende keuze dus.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    8,8
    Goed hotel met goede prijs/kwaliteit verhouding. Goede lokatie.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Eetruimte was niet zo ruim, een tafeltje half voor de inkom is niet zo handig, noch voor de klanten die rond het ontbijtbuffet moeten kunnen, noch voor het personeel dat het buffet moet aanvullen.

    De vriendelijkheid van al het personeel, zeker de receptioniste ! Kamer was ruim genoeg, Airco.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    8,3
    Leuk kleinschalig hotel pal in het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was erg fraai, alleen de waterdruk op de 3e etage was erg laag waardoor er een klein straaltje uit de douche kwam.

    Knus en kleinschalig hotel, goed bereikbaar, pal in het centrum en alles op loopafstand.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    6,7
    Prima, maar niet bijzonder.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was erg klein (de badkamer daarentegen niet!) en er heerste niet veel sfeer.

    Het was een prima hotel, maar niet meer dan dat. De locatie is perfect: midden in het centrum en het personeel was vriendelijk. Desondanks was het niet heel bijzonder.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    4,2
    Nooit meer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onbeschoft personeel. Werd bij aankomst de mond gesnoerd door een dame die wijn dronk en rookte achter de 'receptie'. Ontbijt niet mogelijk, niemand aanwezig om uit te checken, iets te vragen e.d. Op de balie stond een kom yoghurt met uitgedrukte sigarettenpeuken. Goor.

    Locatie

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 31 maart 2017

    7,1
    De ligging niet ver van het centrum
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De werken op het plein zijn zeker storend. Om 6 uur s'morgens begonnen de aannemers te werken. Veel lawaai en stof

    De ligging niet ver van het centrum

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 17 maart 2017

    5,4
    Prima voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was simpel en de ruimte is vrij klein. Je betaals in ieder geval niet voor luxe. Simpele kamer.

    De ligging in het centrum van Brugge, ondanks dat alles was opengebroken.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 14 maart 2017

    3,8
    Niet doen ! Vermijd als de pest
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles..voor het hotel is een grote bouwput wat ons niet verteld was en ook niet op hun site staat. De meeste hotels op het plein zijn gesloten wegens overlast, maar t'zand blijft draaien.6.30 beginnen ze met graven en dit duurt tot medio 2018!! Meiden aan de receptie bakken er helemaal niks van en hebben geen antwoord gegeven op mijn vraag over de geluidsoverlast. Ingang van het hotel is amper bereikbaar. Hotel is ook erg vies.. verplette muggen en schoenen afdrukken op het plafond, overal haar van andere gasten- heb hierdoor eerste kamer geweigerd. Voor en leuke hotel en geen overlast moet je richting het grote markt.

    Helemaal niks

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    7,1
    goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Op de kamer was er geen elektriciteit, maar het is gemeld en we hebben een reductie gehad op de prijs, dus het was verder geen probleem

    Het ontbijt was heel goed

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    4,6
    Ontbijt was zeer beperkt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was zeer beperkt. Niet gekoeld/vers. Verwarming/airco werkte niet. Waardoor het 23 graden was in de kamer. Personeel niet beleeft. Kamer niet netjes, vlekken op muren en stoelen.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    8,3
    Top locatie prima tarief
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Op dit moment wordt het plein verbouwd maar daar kan het hotel niets aan doen

    Goede locatie . Parkeren onder het Zand vlakbij alles op loopafstand Ontbijt prima met vers fruit

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 31 januari 2017

    4,2
    Prachtige badkamer! Slaapkamer en ontbijt: een grote teleurstelling.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was niks, weinig variatie. Wij kwamen aan op vrijdag 27 februari 2017 en de zaterdag bij het ontbijt stonden er bakjes yoghurt met de einddatum 27-01-2017 erop. Deze stonden op zondag ook nog gewoon bij het ontbijt. Ik vind het niet kunnen dat er twee dagen achtereen bakjes yoghurt staan die gewoon over de datum zijn. Ook zag het ei er niet erg smakelijk meer uit. De kamer was klein en het was er of ontzettend benauwd of heel erg koud. Heel erg jammer! Hier had ik niet zoveel geld voor willen betalen. Ons ziet u er niet meer terug.

    De badkamer was erg mooi, dit maakte gelukkig een hele hoop goed.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 24 januari 2017

    8,8
    op zondag heel lekken ontbijt met verse fruitsla, op maandag...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Verwarming werkte niet ! Na een opmerking daaromtrent werd een electrisch vuurtje geplaatst!

    op zondag heel lekken ontbijt met verse fruitsla, op maandag ontbrak die wel!!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 24 januari 2017

    10
    Prima ontbijt, uitstekende keuken, uiterst vriendelijk en...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Niets

    Prima ontbijt, uitstekende keuken, uiterst vriendelijk en behulpzaam perrsoneel. Schitterende locatie tegenover het concertgebouw. Parking tegenover het hotel.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    5,8
    Zeer goede locatie maar niet voor mensen die van gezelligheid houden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt trok werkelijk op niets en de kamers zijn nogal gehorig. Oorspronkelijk waren wij van plan om onze beide honden mee te nemen. Gelukkig hebben wij dit niet gedaan, want daarvoor was de kamer niet groot genoeg. Om 9 uur 's avonds was de bar (restaurant, bistro) van het hotel dicht en er was geen enkele mogelijkheid om nog iets te drinken.

    De dame aan het onthaal was heel vriendelijk en gaf met plezier uitleg.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    7,1
    Heel vriendelijke mensen, propere kleine gezellige kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te koud in de kamer..maar hetwas buiten ook wel ergkoud 🙂. Ook geen beveiliging aan een vrij lage nster voor kleine kinderen. VVV mijn dochtertje van 4 kon zo de venster openmaken en er uit tuimelen. Misschien een extra schuifslotje boven aan de venster ..

    Ontbijt. Er ontbrak wel een beetje achtergrondmuziek en iemand die je verwelkomt. Anders wel heerlijk en ruime keuze

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2016

    6,7
    Gunstig gelegen hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De prijs/kwaliteitverhouding viel tegen. Het tegelwerk in de badkamer liet op sommige plekken los en er zaten plekken op het behang.

    De locatie (dichtbij centrum en parkeergarage) en het ontvangst/vertrek was prima. Ontbijt was goed, maar niet bijzonder.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 1 december 2016

    6,3
    Prima Hotel, prijs mag wel iets naar beneden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel had meer aandacht voor de restaurant gasten dan de hotel gasten.

    De locatie was super. Je liep zo de lange winkelstraat in richting De Grote Markt.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 26 november 2016

    7,5
    Mooie kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er hingen spinnenwebben, dode insecten op het plafond en in de badkamer lagen nog haren van vorige gebruikers. Het ontbijt stelde ook niet veel voor.

    De mooie badkamer

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    4,6
    goede locatie, lekker basic ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Domoticasysteem elektriciteit: in de vooravond 30 minuten moeten wachten vooraleer de verlichting werkte, 's ochtends 10 minuten. Tussen 16u30 en 9u was er niemand van het hotel zelf aanwezig en kon het probleem dus ook niet snel opgelost worden. Andere gasten op dezelfde verdieping hadden hetzelfde probleem...

    goede locatie, lekker basic ontbijt

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    7,1
    Goede uitval basis voor onze activiteit in Brugge van afgelopen Zondag
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de badkamer zou wel een opknap beurt kunnen gebruiken en het is wat gehorig. Ook zou een fulltime receptioniste wel prettig zijn.

    De ligging van het hotel is fantastisch de kamer schoon en voldoende en het ontbijt was prima passend bij de accommodatie en de prijs

    Verbleven in oktober 2016

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: