Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Ter Duinen 3-sterren

Duinenstraat 9/11, Heist, 8301 Knokke-Heist, België

#19 van de 27 hotels in Knokke-Heist

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 554 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    5,8
    Vriendelijke mensen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toen ik arriveerde was kamer niet gekuist (haarbos haar naast bed) en waren er verschillende dingen stuk zoals kleedkast en tvmeubel en verlichting. Ruime kamer beloofd via groupon en heb na check echt wel kleinste kamertje gekregen. Dus vond ik het duur voor wat ik betaalde zeker als daar al korting op was. Inkomdeur kamer was naast lift dus veel kabaal aan mijn deur. Ook geen airco...dus moest raam snachts open en dat geeft straatlawaai zeker met jongerenclub aan overkant. In kamer enkel twee electriciteitpunten die gebruikt werden voor nachtverlichting tenzij derde punt in badkamer. Dus als je gsm oplaad of dergelijke had ik geen nachtverlichting. Zijn misschien kleine ongemakken maar het is een feit. Mijn denken geen 17m kamer zoals beloofd in actie.

    Vriendelijke mensen. Ontbijt was super. De instapproblemen werden direct opgelost. Ik kreeg gratis parkingkaart ter beschikking. Leuke rainshower. Dus service was goed

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    7,5
    dit hotel rechtstreeks boeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    via booking.com hebben we meer moeten betalen voor identiek hetzelfde dan als je rechtstreeks boekt bij het hotel : dat is geen pluspunt voor booking.com

    alles was prima in orde

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,1
    Grote kamer, schoon en vlakbij zee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor 245 euro per nacht stijgen mijn verwachtingen. En verwacht ik ook dat de details op orde zijn. Dat was niet het geval. De kamer had geen grote spiegel zodat je ook kunt zien wat je aan hebt. Er was wel suiker en melk voorradig maar geen koffie. Er ontbrak een tegel in de badkamer waardoor er een gat in de muur zat. En bij het ontbijt moesten we steeds om alles vragen omdat het niet klaar stond: glazen voor het sap, kommetjes voor het fruit, koffie. Wat verse groente als een tomaat zou ook miet misstaan bij het ontbijt.

    Grote kamer, schoon en vlakbij zee

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    6,3
    Zeer gastvrij personeel in een verouderd hotel maar met prima restaurant.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is dringend aan een opknapbeurt toe. Enkel de badkamer en het bed (matras) beantwoorden aan de hedendaagse normen.

    Het uitstekende restaurant.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,3
    Vriendelijk personeel, een echt familiehotel met een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vriendelijk personeel, een echt familiehotel met een aangename sfeer. Lekker ontbijt. Basic kamer, eerder wat verouderd interieur, maar alles aanwezig wat je nodig hebt. Prijs/kwaliteit oké!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,3
    ideaal voor wat we zinnens waren
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    geen tegenvallers

    ontbijt was volledig in orde voor ons was het een verrassing dat er ook een restaurant was welke de moeite waard is ! was voor ons ideale ligging om te bereiken waar we wilden zijn

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    6,7
    Het is prima voor als je alleen een nachtje weggaat en verder geen romantische omgeving wilt hebben.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst was karig, meer van verwacht. Kwam nu een jongen heel stilletjes naar ons toe en hielp ons amper. Ook niet met onze tassen. Auto konden we langs de weg parkeren en geld in de parkeermeter gooien. Dit stond absoluut niet vermeld op de website.

    Ontbijt was goed. De eerste kamer was rampzalig die toegewezen werd. Om een andere kamer gevraagd, dit loste zij snel op. Tweede kamer was beter, wel erg klein.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    5,4
    Niet echt proper de kamer er lag nog haar en zand op de...
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met Queensize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet echt proper de kamer er lag nog haar en zand op de grond van de vorige bezoeker , als ook de half volle tube douchegel waren blijven staan + foto’s op site zijn enkel van een paar vernieuwde kamers andere kamer zijn oud . Voor 20€ meer had ik in la reserve kunnen slapen . Maar het eten in het restaurant was wel lekker en personeel was ook super vriendelijk (ook voor de dochter van 2,5j)

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    5,8
    Ontbijt was in orde.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was niet proper vind ik heel belangrijk. Kamer was niet groot maar voor nachtje speelt dit geen grote rol. S avond rook je de geur van de keuken wel sterk in onze kamer/ traphal...

    Ontbijt was in orde.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    7,1
    - de grootte van de kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    - geen mogelijkheid tot douchen, alleen een bad - plekken in het vasttapijt -kleine tv in vergelijking met de kamer - prijs

    - de grootte van de kamer - de vriendelijkheid van het personeel - het gevarieerde en lekkere ontbijt - de culinaire ervaring in het restaurant

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    8,3
    Culinaire aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer is mooi vernieuwd. Kamer zelf is eerder basic. Fles water op de kamer was welkom geweest.

    Het eten in het restaurant was overheerlijk. Zeer uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    9,2
    Prima hotel voor kort verblijf
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren eigen auto was armoedig. In de straat, dus onbeschermd, en waar zelfs in het weekend in de winter moet worden betaald.

    Nette kamer met prima bedden. Uitstekend ontbijt. vriendelijk personeel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    9,6
    zeer goed
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Helaas hadden wij een kamer met bad. Mijn echtgenote is niet in staat om in bad te gaan en eruit te komen We misten een douche. Maar misschien had ik dat zelf moeten melden en ligt het aan m ij.

    Het ontbijt was heerlijk. Verschillende soorten brood en beleg. Dranken waren gevarieerd en de soorten pap waren prima

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    7,5
    Rustig verblijf aan zee
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met Queensize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets uitgebreider ontbijt mocht wel . Achterste gedeelte v ontbijtruimte was het koud niet voor lang te blijven zitten . Wel spijtig .

    De kamer was ruim , voldoende ruimte . Tv op de kamer maar die kregen we niet aan de praat .

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    7,1
    Het ontbijt was in orde, alles erop en eraan.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De deluxe kamer vonden wij niet echt top, de tweepersoonskamers hadden een veel mooiere badkamer maar 1 van die 2 kamers was dan echt wel weer heel klein.

    Het ontbijt was in orde, alles erop en eraan.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    9,2
    Goeie ontvangst, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen koelkastje op de kamer.

    Goeie ontvangst, vriendelijk personeel. Ruime propere kamer. Superlekker ontbijt. Goede prijs/kwaliteit. Voor herhaling vatbaar.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    3,8
    Een teleurstelling!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vuile tapijten, kamers zeer klein, badkamer vernieuwd, maar vocht en schimmelplekken op de muren, ontbijt werd niet aangevuld (koffiekoeken, fruitsap, ...) , koude eieren, veel te duur voor hetgeen aangeboden wordt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    7,9
    Een aanrader met 1 min puntje de koffie
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De koffie werd in kznnetjed op de tafel gezet bij het ontbijt ik zou hun de raad geven voor een koffieperculater te plaatsen op het einde xas de koffie koud er kwamen mensen ontbijten dat we geen kand hadden om warme koffie te vragen

    Netheid en hygiene

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    8,3
    Hebben genoten van gezellig en ontspannen weekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Vriendelijk personeel. Ontbijt was heerlijk en uitgebreid in een gezellig kader. Heel rustige maar wel kleine kamer, badkamer toe aan renovatie maar was wel heel netjes. Prijs kwaliteit dik in orde.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    6,3
    rustig gelegen hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    badkamer : bad ipv douche, gordijn of afscherming te voorzien zodat je kan douchen zonder de gehele badkamer onder water te zetten. koffie en theefaciliteiten op de kamer zou leuk zijn

    zeer goed bed ontstekend ontbijt genoeg parkeermogelijkheden

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    3,3
    Grote tegenvaller. Niet rolstoel vriendelijk. Slechte prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Aangezien wij afhankelijk waren van een rolstoel heb ik dit hotel geselecteerd op rolstoel toegankelijk. Dt hotel is absoluut niet rolstoel toegankelijk. Ik heb er 2 x over gemaild en het zou geen probleem zijn. Helaas bij binnenkomst al is de stoep te hoog en kun je er niet met een rolstoel overheen. De lift is heel erg klein, kan net 1 rolstoel in. Een begeleider kan niet in het kleine liftje mee. Je kunt de lift niet uitkomen en de draai niet maken door de smalle gangen. Het hotel is sterk verouderd en de kamers ook. De receptie was niet ontvankelijk voor onze klachten. Kortom dit hotel is absoluut geen aanrader en de prijs/kwaliteit verhouding is ver te zoeken.

    Eigenlijk kan ik niets veel goeds aan dit hotel vinden. Viel zeer tegen

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    7,5
    Het ontbijt was super en in een heel mooie ontbijtruimte!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was super en in een heel mooie ontbijtruimte!! De badkamer die onlangs gerenoveerd was, is ons ook heel goed bevallen en de smart tv was voor ons ook een pluspunt, kortom wij hebben ervan genoten!!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    6,7
    Ontbijt was uitgebreid, verse producten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Luidruchtige ventilatie/airco. Niet zelf te regelen. Meubilair in slaapkamer miniem. Nachttafeltje naast bed zou handig zijn. Toiletartikelen miniem.

    Ontbijt was uitgebreid, verse producten. Uitstekend! Mooie verzorgde propere kamer. Vriendelijk onthaal.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    9,2
    Goed hotel, goede prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Was een bad waar je ook in kon douchen, echter de douchekop moest je zelf vasthouden.

    Ontbijt was goed! Bedden waren ook prima! En personeel was uiterst vriendelijk!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    6,7
    Het ontbijt was lekker uitgebreid.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De afvoer van de douche zat verstopt waardoor het water niet goed wegliep. De haardroger werkte niet. De afwerking kon beter.

    Het ontbijt was lekker uitgebreid. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    4,6
    Hadden zin om dezelfde avond nog weg te gaan. Heel deprimerende en kleine kamer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer!!!!! De foto's op de website zijn heel erg misleidend. Hele smalle gangen, kleine lift en hele kleine kamers. Heel erg verouderd hotel. Gelukkig serveren ze het ontbijt in een trendy restaurant dat blijkbaar ook bereikbaar is via het hotel. Heel erg spijtig dat de interieurstijl van dat restaurant niet doorgetrokken werd in het hotel!

    Het ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    6,7
    leuk verblijf dicht bij de zee , in een gezellig badstadje , voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer was basic en aan vernieuwing toe De kamer was klein en ook de badkamer ( met bad , geen douche ) is aan vernieuwing toe

    super lekker ontbijt , vers fruitsap , lekker brood , pannenkoekjes , eitjes , vers fruit , ... Kortom alles was aanwezig voor een heerlijk ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat je in Knokke-Heist overal betaald moet parkeren. Er is een mogelijkheid om op ongeveer 500m van hotel langs doorgaande weg naar Zeebrugge gratis te parkeren.

    Ontbijt prima, elke morgen voldoende, vers fruit en verse jus. Ideaal,gelegen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    9,6
    B&B sfeer in een hotelformule
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was basic maar net. Vooral de vriendelijke zaakvoerster en personeel zijn een grote plus. Fantastisch ontbijt! Kortom: B&B sfeer in een hotelformule

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,1
    dit was een leuk verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    de haardroger misschien binnen korte termijn badkamer renoveren met een inloopdouche

    ik had een luxe kamer en dat was in orde het ontbijt was heel goed echt een familiehotel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    8,3
    Genoten van Knokke-Heist !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is echt sober en zouden we niet langer dan 3 dagen nemen. Tip: koffiemachine om zelf je drank te kiezen, roerei niet presenteren in een klein vuurvast kommetje,spek?

    Vriendelijkheid, de ligging, hygiëne zijn uitstekend.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    9,2
    Amazing!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien enkel dat het 2 aparte bedden waren tegen elkaar geschoven ipv een tweepersoonsbed wat iets leuker is als je als koppel gaat. :)

    Super ontbijt. Heel veel keuze. 'S morgens meteen een goedemorgen gekregen. Meteen komen vragen of we koffie of thee wilden. Hele lieve mensen. En hondjes meer dan welkom!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    3,3
    Ontbijt was ok
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers met oude inrichting jaren tachtig met op de vloer ,vast tapijt ,ik was ziek de volgende dag ,door allergie huistofmijt ,echt erg ziek .de prijs was echt veel te hoog ,voor zo slechte kamer .over het hotel was er een bar met meisjes ,de klanten waren dronken en maakte lawaai ,dus vanaf 4u30 ,enkel kabaal :-( ik heb 140 eure betaald voor weinig slaap en heel ziek

    Ontbijt was ok

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    7,9
    een proper hotel vriendelijkheid naar de klanten is er zeker wel,
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer is wel klein, de badkamer had beter iets groter geweest maar wel is alles zeeer proper!!!

    het ontbijt was zeer verzorgd en echt lekker veel variatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    9,6
    Heel gezellig en super vriendelijk!!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets eigenlijk, we misten een klein koelkastje ..,

    Alles was prima, 1 minpuntje, hadden toch graag een koelkastje in de kamer maar och, voor 1 dag en nacht, geen probleem !! En, ontbijt was super, maar ben niet handig om zelf brood te snijden 🙃

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    6,7
    Gezellige ontbijtruimte, lekker ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kleine badkamer, die veel minder in orde was dan leek op de foto's van het hotel... Douchedeur ging niet volledig dicht, gootsteen vuil, vochtplekken op het behangpapier.

    Gezellige ontbijtruimte, lekker ontbijt! Zéér lekkere koffie! Vriendelijk, behulpzaam personeel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 april 2017

    8,8
    Tevreden over het geheel en voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met Queensize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten

    Gekookte eitjes aanvullen bij het ontbijt als ze op zijn.

    Het ontbijt was goed, maar persoonlijk heb ik toch liever dat het brood, niet het frans brood, al gesneden is. Als je zelf een nieuw brood moet aansnijden, doe je dat niet zo graag omdat je niet weet of er nog gegadigden zijn.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    5,4
    prijs/kwaliteit is niet in verhouding!te duur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Badkamer verouderd,geen douche alleen bad ,verouderde lavabo,minimaal comfort,lampen in ontbijtruimte hangen niet boven maar naast tafels wat soms echt moeilijkheden gaf.

    Ontbijt ok,parkeerkaart ok,fietsen aan hotel ok

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 9 april 2017

    4,6
    te duur voor wat het is. gaan niet terug...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer stekker niet veilig. Veel straatlawaai dus venster kon niet open s'nachts ...

    Ontbijt was minimaal en 1e dag water thee niet warm. Verouderde kamer en duffe geur in de gangen...niet veel uitleg bij aankomst...

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 21 februari 2017

    5,8
    gemiddeld
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    -geen verluchtingsmogelijkheden op de kamer (tot 2X toe verkeerde sleutel gekregen om raam te kunnen openen,tevergeefs) -ontbijt was sober (2de dag zelfs geen eitje)

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 15 januari 2017

    5,8
    viel tegen
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de receptie is onbemand vanaf 16 U;dwz dat u met een code binnen moet en de sleutel op een bepaalde plaats aan de r eceptie moet afhalen; ik vind dat dit niet gaat voor een hotel van deze categorie en heb een gevoel van onveiligheid (er was nog 1 andere hotelgast)

    kamers zijn netjes maar gedateerd voor de prijs!alle comfort wel en zeer proper!!! ligging in een zeer kleine smalle straat, geen enkel mooi uitzicht

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    7,1
    Best verhuur je de kamer enkel met compleet meubelair...Zeker als de temperatuur niet optimaal is
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met Queensize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was zo nieuw....Er waren geen meubeltjes....Enkel 2 stoelen (v.4 pers), en de kamer was koud....Ventilatie trok de warmte gewoon weg. Koud en op de vloer zitten was geen goede combinatie.

    Personeel zeer vriendelijk en doen alles om het aangenaam te maken....Zeer goed ontbijt.....Kamer ging zeer mooi worden, jammer maar voor ons nog niet compleet...

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    5,8
    mooie foto's op de website, maar helaas sterk verouderd...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    mooie foto's op de website, maar helaas sterk verouderd hotel. chauffage werkte nauwelijks in kamer + badkamer. niet alle verlichting werkte. geen sproeikophouder dus primitief douchen.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    5,0
    Goed gelegen eenvoudig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Soberheid vh ontbijt. Bediening beweerde dat er geen chocolademelk kon geserveerd worden. Lift is levensgevaarlijk, zou niet meer mogen gebruikt worden voor de veiligheid van personeel en bezoekers.

    Ligging vh hotel

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    5,8
    ontbijt zeer basic ,1ste kamer die we kregen was niet...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    nog haar in de douche bij aankomst en de verduistering op de kamer moet altijd naar beneden voor de inkijk buren

    ontbijt zeer basic ,1ste kamer die we kregen was niet gepoest direct andere kamer gekregen op verdiep dat ze in november gaan renoveren wat wel nodig is

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    4,6
    een dikke tegenvaller...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    badkamer vuil afloop douche verstopt gordijn stuk bureaulamp maar geen stopcontact smerig vast tapijt op de kamer legger in kleerkast stuk nachtlampje met kapotte lamp vieze lift bediening bij het ontbijt tafeltje van een stoelzit groot uitzicht op een trieste binnenkoer badkamer zonder werkende verluchting claustrofobisch kamertje... Sorry maar dit is absoluut weg gegooid geld ;-(

    free WiFi en er vertrekken...

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    7,9
    Goed verblijf voor een paar dagen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De lift is aan renovatie toe, zeer verouderd. Het vast tapijt in de kamers is niet zo hygienis aangezien er dieren toegelaten zijn. Ontbreken van een douche (in een luxe kamer)

    Grote kamer en grote badkamer . Goed ontbijt in mooie ruimte en super lekker eten in het restaurant. Het vriendelijk en zeer gedienstig personeel

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    5,5
    de behulpzaamheid en vriendelijkheid van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer was aan vernieuwing toe. Het was niet echt proper. In de ijskast zat een blikje cola met een rietje van de vorige gast. De bedkastjes waren ook niet proper. Enkele beglazing : heel veel lawaai 's nachts .

    de behulpzaamheid en vriendelijkheid van het personeel. Het ontbijt was in orde.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    6,3
    Het ontbijt en het personeel wat erg zijn best doet
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer, was veel te klein en oudbollig. Op de foto's zag het er veel beter uit. Verder de douche zonder bevestiging, je moest nu met 1 hand de sproeier vasthouden en dat is niet meer van deze tijd. Is met weinig geld op te lossen zoals zoveel dingen in de kamer. Voor dit bedrag mag het wel wat luxer zijn.

    Het ontbijt en het personeel wat erg zijn best doet

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    6,3
    Het ontbijt is wat een ontbijt moet zijn: keuze tussen...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het was uitzonderlijk warm weer tijdens ons verblijf, en een klein ijskastje om wat drank te koelen was fijn geweest. En een kluisje om documenten of kostbaarheden in te bewaren is misschien iets om over na te denken...maar eigenlijk was het allemaal best ok!

    Het ontbijt is wat een ontbijt moet zijn: keuze tussen verschillende soorten brood, ontbijtgranen, dranken, eitje, beleg...geserveerd in buffetvorm in een zeer aangename ontbijtruimte!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    5,8
    "KNEISTIVAL" ... een ramp voor mijn hotelreservatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Er was "vlakbij" het hotel een muziekfestival - "Kneistival" - gaande gedurende de hele periode van onze boeking waardoor er een hels lawaai was tot 2 uur 's nachts en behoorlijk wat rumoer nog daarna... // Het lijkt me niet meer dan correct dat je dit bij de reservatie meedeelt aan uw klant.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    10
    Geslaagd verblijf in uw hotel!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hebben niets op te merken maar zullen nog wel eens terugkomen om het dan beter te 'bekijken' :), we bleven maar 1 nacht ....

    De 'ontspannen', 'familiale?' sfeer al bij het binnenkomen. Het ontbijt + de 'zaal' heel goed, we voelden ons een beetje thuis :)

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    9,6
    Top service voor een normaal bedrag
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen zeepjes, shampoo etc op de kamer ...

    De service is ver bovengemiddeld . Vreselijk aardige en behulpzame mensen . Een echt familie bedrijf waar service hoog in het vaandel staat.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    8,8
    Mooi vernieuwde kamer ;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Mooi vernieuwde kamer ; klein maar fijn Zeer goed ontbijt (vers fruitsap/ lekkere broodjes/vers fruit ...) in mooie aangename ontbijtruimte Zeer vriendelijke eigenaars

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    5,4
    Verouderd hotel met zeer basic kamer, vriendelijk personeel en goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderde kamers, resors voel je door het bed. Smal tweepersoons bed. Tapijt is niet hygiënisch. Oude kasten. Geen douche, enkel oud bad. Kleine kamer

    Heerlijk ontbijt in mooi kader

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    8,3
    Ontbijt heel goed, ligging op 2 min van de boulevard en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer wat klein en bedden zacht. Mooie badkamer.

    Ontbijt heel goed, ligging op 2 min van de boulevard en prima locatie als uitvalbasis. Tip neem een meerdagenkaart voor de kusttram voor 12 euro pp. Deze rijdt langs alle kustplaatsen.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 30 juli 2016

    9,2
    Lekker weekendje gehad aan zee in het gezellige hotel ter Duinen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer

    Het personeel was zeer vriendelijk! Lekker ontbijt in de ochtend en een goed bed. Wij waren wat vergeten mee te nemen in het hotel en het personeel was zo vriendelijk ons hierover te bellen en de spullen alsnog op te sturen naar Nederland. Super geweldige service! Bedankt nog hiervoor. Als wij naar Knokke komen, gaan wij zeker terug naar dit hotel!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 25 juli 2016

    5,4
    Verjaardagsuitje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen parking ondanks gevraagd en dit terwijl dit voor andere gasten wel werd geregeld ! Daardoor 3 * 20 euro boetes ! Want waar blijf je 3 dagen met je auto in Knokke Heist ??? Echt geen vriendelijk welkom.

    Ligging ok

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    6,7
    Het viel al bij al mee.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer zie uitleg hierboven. Te smal bed.

    Ontbijt was prima in orde. Een kleine kamer met een te smal bed. In de badkamer geen douche wel sproeier maar je kon er niet onder staan je moest je handmatig afspoelen.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 21 juli 2016

    5,4
    Gewoon!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen privé parking

    Gewoon ontbijt. Vriendelijk personeel. Geen parking aan het hotel. Kamers en badkamer in standaard heel klein. Via booking.com .combinatie is de kamer 5 euro duurder.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 21 juli 2016

    7,1
    ok, voor een kort verblijf in Knokke Heist
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Op onze vraag of we een spiegeleitje konden krijgen, kregen we als antwoord dat dat niet ging. We konden hard gekookte eieren of roerei nemen aan het buffet. 10 minuten later werden er aan de tafel naast ons spiegeleieren geserveerd ... ??

    Kamers proper, ontbijt eenvoudig maar ok.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 19 juli 2016

    2,5
    niet te vreden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Slechte gegevens gekregen ivb met de parking van de auto.Boete gekregen van 20 €.Men beloofde ons hierover te bellen omdat die mevr.100%zei dat we in orde waren.Nog niets ervan gehoord.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 19 juli 2016

    10
    Uitstekend restaurant en goede ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten

    Men is het hotel aan het vernieuwen. De lades van de kasten in de kamer hebben wat last van sleet en zullen vermoedelijk binnenkort onderhanden worden genomen

    Uitstekend restaurant en goede ligging.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    9,2
    Rustig hotel, een goed bed, goede ligging en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    eigenlijk viel er ons niets tegen, echt aan te bevelen.

    het restaurant is echt aan te bevelen, héééél lekker en vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    10
    wij komen zeker terug
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    ruime kamer en uitstekend ontbijt in rustige straat gelegen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    6,3
    Prijs kwaliteit niet helemaal waardig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen verse handdoeken, thee en koffie, ook de badkamer bleef na dag 1 onaangeroerd...

    warm ontvangst

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    9,6
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen douchegordijn

    De locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    10
    Goede bedden en super ontbijt vers fruit en vers fruitsap
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Goede bedden en super ontbijt vers fruit en vers fruitsap

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    7,1
    de bedden waren super
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met Queensize Bed en Slaapbank
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    de bedden waren super

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    9,2
    Lekker ontbijt en recht aan zee!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lekker ontbijt en recht aan zee!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    7,5
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heerlijk bed. Verrukkelijk ontbijt. Heel gastvrij. Wij komen zeker nog een keer terug. :-)

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    10
    Zeer hulpvaardig personeel, een pluim voor hen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer hulpvaardig personeel, een pluim voor hen. De Smet Wim

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    5,6
    voor korte tijd ok
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Restaurant gesloten, geen ijskastje op de kamer en haardroger geeft geen warmte genoeg

    het ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    7,9
    Zeer goed hotel. Kort bij strand alsook kort bij tramhalte. Zeer goed restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    mooie kamer met zithoek en ruime badkamer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    9,0
    Heel goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk ontbijt personeel heel hriendelijk

    Verbleven in juni 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: