Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen België
  3. Hotelbeoordelingen: Brussel (gewest)
  4. Hotelbeoordelingen Brussel
  5. Beoordelingen van Hotel The Moon

Beoordelingen over Hotel The Moon 2-sterren

Rue de la Montagne 4B, 1000 Brussel, België

#161 van de 212 hotels in Brussel

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1851 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,9

  • Comfort

    6,2

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    6,1

  • Personeel

    7,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 75

  • Beoordeeld op: 3 februari 2019

    6,7
    Goede locatie voor een goede prijs.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De receptionist die ons vrijdagmiddag jl. ontving was van begin af aan kortaf en onvriendelijk. Ik heb hem daarop aangesproken en hij reageerde dat ik respect voor hem moest hebben. Deze meneer kan een voorbeeld nemen aan de drie andere vriendelijke receptionisten.

    Locatie en prijs/ kwaliteiteverhouding goed.

    Verbleven in februari 2019

  • Beoordeeld op: 26 januari 2019

    7,1
    geen luxe maar ben daar ook geen vragende partij naar, goed geslapen, en s'morgens goed uitzicht
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kleine beeldbuis tv, geen probleem alleen de afstands bediening was er niet, een stoel nemen om het bakje die op de tv was geplakt even te bedienen, nu ik ben meestal op hotel na concerten, even het nieuws zien meer zijjn m'n wensen niet, wil er dus gerust nog een keer verblijven

    Het uitzicht, bij het binnenkomen vroeg men wil je een kamer vooraan met uitzicht, of een kamer vanachter, met stilte, nam vooraan, met idd goed uitzicht op het plein, en lawaai? nee niet echt, schoolgaande kinderen als je toch al wakker zijt no prob o nog een plus, vlakbij het centraal station

    Verbleven in januari 2019

  • Beoordeeld op: 4 januari 2019

    8,8
    Hotel The Moon is een goed hotel op een zeer goede locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Volgens ons had er weinig beter gekund. Je kon ook een ontbijt nemen voor €4,00PP: geen geld uiteraard, en je kon daarover beslissen bij de receptie bij het inchecken en zelfs later op de dag nog. Als we ons goed herinneren gaat het dan over koffie, confituur, chocopasta & enkele broodjes. Omdat we vlakbij allerlei horeca waren hebben we 's morgens ontbijt genomen in een van deze zaken. We hadden verder een aangenaam verblijf!

    Wat ons het meest beviel was de locatie: met uitzicht op de gezellige Grasmarkt! Omdat we het laatste weekend van 2018 te gast waren in het hotel - van zaterdag op zondag - zat heel het pleintje in Kerstsfeer. Op enkele meters van het hotel bevind zich een grote overdekte parking én je betaald slechts €18,00 om er 24 uur te blijven staan. De Grote Markt, met daarachter het wereldberoemde 'Manneke Pis', ligt op een steenworp van het hotel. De Kerstmarkt is iets verder gelegen maar nog steeds goed te doen wanneer je de afstand wandelt, ook met kinderen. Omdat je in het oude centrum van Brussel logeert zijn enkele charmante musea vlakbij maar ook ontelbare restaurantjes, straatmuzikanten, edm... Na het uitchecken om 11U30 's middags mochten we onze bagage veilig achter de eerder eenvoudige receptie achter laten. We hebben de gehele zondag nog genoten van Brussel en 's avonds, voor vertrek, zijn we onze bagage terug gaan ophalen. De receptie is 24U/24U bemand.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 19 december 2018

    4,2
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Hygiëne in badkamer (haren in lavabo en douche), badkamer meubel was stuk, water van de douche loopt in de kamer, geen mogelijkheid om een ontbijtpakket mee te nemen bij vroeg vertrek (vb. naar luchthaven), zeer duur voor de povere kwaliteit, bij het onthaal spreekt of begrijpt niemand Nederlands

    Locatie nabij Centraal station

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 11 november 2018

    7,9
    Ik werd er vriendelijk ontvangen en kreeg alle relevante informatie.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed was iets te smal en het matras zakte een beetje door.

    De kamer was proper en al het noodzakelijke was aanwezig (extra deken en kussen, afvalemmer...)

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 10 november 2018

    5,0
    ligging lekker centraal
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer gehorige kamers, rumoerige buurt, 5 uur s'nachts werden er lege stalen bierfusten rollend over de straat gelost. Graag wat viltjes onder de stoelpoten van het onbijtzaaltje. zeer kleine kamer.

    ligging lekker centraal

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2018

    5,8
    Vriendelijke maar gedateerd.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het is allemaal net iets te klein, een klein bed in een kleine kamer met een kleine badkamer het ging maar net. De Hygiëne was iets minder maar dat kwam ook doordat het allemaal gedateerd was.

    De ligging is perfect en zeker voor die prijs, en voor een nacht is het te doen. Voor meerdere nachten geen aanrader. Het personeel was erg vriendelijk.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    6,7
    Perfecte ligging, hotel is toe aan renovatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een oud hotel, kamer was opzich wel schoon maar allemaal een beetje onderkomen. Plafond op de badkamer helemaal los, wasbak viel nog net niet uit elkaar, gordijnen waren vies, deur van de kamer kan niet op slot van binnen uit

    De ligging is perfect! En het pleintje waar het hotel aan ligt is erg gezellig

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,1
    De incheck verliep vlot met duidelijke uitleg.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer, slaapkamer, overal lagen (lange) haren en het was dus niet schoon. Er is geen televisie aanwezig en het kluisje functioneert niet. Er is onvoldoende toiletpapier aanwezig.

    De incheck verliep vlot met duidelijke uitleg. De kamers zijn voldoende groot om te slapen. De prijs en locatie zijn uitstekend.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    3,8
    Te mijden hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Veel goeds valt er niet over dit hotel te zeggen. Het is aftands (slechte matrassen, versleten sanitair en meubilair), het personeel kan geen woord Nederlands en de hele nacht door was er lawaai (eerst van het terras, dan van daklozen, daarna van de reinigingsdiensten). Je betaalt veel te veel voor wat ze maar bieden.

    De kamer was netjes gepoetst en het beddengoed was net.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    6,3
    De ligging is perfect.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was niet heel schoon. De verwarming kon niet ingesteld worden (het was januari en koud) en daarnaast was het dekentje veel te dun.

    De ligging is perfect. In de stad, paar minuten lopen vanaf her station.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    5,8
    Locatie top, prijs te hoog voor datgene wat je krijgt.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer gedateerd, afwerking kan beter, minimale inrichting, geen warm water (douche) en prijs/kamer verhouding is zeer slecht. 90 euro pp is erg duur voor datgene wat je krijgt. Alleen de ligging bepaalt hier kennelijk de prijs. Is fijn als je alleen ergens wilt slapen of je spullen kwijt wilt.

    Ligging was top.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 november 2017

    5,8
    Onvoldoende slaap en brandonveilig.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    1 Er hing geen instructie over vluchtwegen, noch waren er bordjes. Gevraagd naar instructies en vluchtweg kreeg ik als smalend antwoord `you want to put fire?' van de baliemedewerker, die niet meer wist dan dat ik via de trap omlaag kon. De instructie bleek in kast te liggen en behelsde dat de deuren van de tegenoverliggende kamers automatisch openden zodat daar op de brandweer gewacht kon worden (ik had kamer aan voor brandweer ontoegankelijke achterzijde). Er waren overigens wel brandmelders en brandslangen. Er was toevallig steiger aan de voorzijde. 2 de baliemedewerker sprak mij in het Engels aan en leek dat als enige Europese taal te kennen. 3 er was slechts een dunne deken dus ik heb met trui aan onder wollen jas geslapen aangezien ik het onzin vind om de verwarming onder een geopend raam te laten loeien. Dat ging best maar had beter gekund.

    Dichtbij station aan kleurrijk plein. Middernachtelijke ontvangst was mogelijk. Prijs voor niet meer dan nodig.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    6,7
    Prijs kwaliteit verhouding prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Licht in de kamer was kapot, er was geen lift en het was een beetje een oud hotel dat heeft charme maar ook nadelen.

    Grote kamer met een prachtig uitzicht over de cafés en het pleintje

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    3,3
    Duur voor wat je krijgt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matige ontbijt, kleine kamer. Wasbak die verstopt is en na melding en toezeggen reparatie toch niet gedaan. Verstopping niet verholpen, ze hebben nietend gekeken

    De locatie, midden in centrum

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    7,1
    Voor 1 nacht te doen, geen hotel gevoel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geheel schreeuwd om liefde en renovatie! Geen vluchtroute of aanwijzingen gezien. Ontbijt hebben we maar elders genomen...het was een soort eethok.

    Lokatie.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    6,3
    goed voor een kort verblijf of als je op doorreis bent
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Veel straatlawaai 's nachts en 's morgens. Ontbijt is zeer basic.

    Ligging is zeer centraal aan een gezellig pleintje. heel dicht bij de grote markt en centraal station.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    6,3
    Eenvoudig hotel voor mensen die goed te been zijn in hartje Brussel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt was zeer eenvoudig, de ontbijtruimte zo klein ( 10 krappe plaatsen) dat niet iedereen tegelijk kon ontbijten. Voor een groep van 9 zoals wij, was dat een probleem. We moesten opstaan om andere gasten te laten ontbijten. Geen lobby of ruimte waar je kan chillen of iets drinken, een spelletje spelen, ... Geen lift en alle kamers - zelfs de receptie - op de verdieping.

    Je kan bijna niet centraler in het historische hartje van Brussel zitten, temidden van de gezelligheid! Op enkele stappen van de Grasmarkt, de Grote Markt, de Beenhouwerstraat, de Koningsgalerij...

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    7,1
    Het was uiteindelijk maar voor één nacht, maar dan wil je toch een heel klein beetje luxe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De matras van het bed is aan vervanging toe, deze was veel te zacht. De kamers waren sober, de douche à de kleine kant. Het ontbijt was eerder miniem: een croisant of chocoladebroodje en enkel wit brood met kaas ofwel confituur. Het was voor ons ook teleurstellend aangezien we onlangs nog in het Theaterhotel te Antwerpen hebben geslapen (ook via booking geboekt) hier was het ontbijt super !!!

    De ligging, vlakbij het centrum!!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 februari 2019

    7,1
    Schoon, goed bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift

    Schoon, goed bed

    Verbleven in februari 2019

  • Beoordeeld op: 7 februari 2019

    7,5
    Prima locatie tegen een goede prijs
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waren redelijk kleine kamers, maar voor deze prijs maakt dat niet uit

    Prima locatie tegen een goede prijs

    Verbleven in januari 2019

  • Beoordeeld op: 12 januari 2019

    8,8
    Ligging.
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Ligging.

    Verbleven in januari 2019

  • Beoordeeld op: 24 december 2018

    7,9
    locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    locatie

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 19 november 2018

    8,3
    Badkamer een beetje krap.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer een beetje krap. Douchegordijn was een beetje irritant omdat het elke kant op vliegt.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 5 november 2018

    7,1
    Goed voor een kort verblijf in het centrum van Brussel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    De ligging vlak bij Brussel-Centraal en de Grote Markt.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    8,3
    Beoordeling hotel the Moon Brussels
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerde inrichting. Echter was alles wel schoon en netjes ingericht

    Vriendelijk personeel. Erg behulpzaam. Schone kamer en sanitair

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    7,5
    ligging
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ligging

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    8,8
    Locatie
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gebrek aan een lift

    Locatie Schone kamers Goede prijs-kwaliteit

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    7,9
    Voor 1 of 2 nachten goed te doen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eenvoudige kamers

    Vlakbij de grote markt en parkeergarage grand Place.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    4,6
    De ligging was fantastisch & de 24uurs receptie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel nachtlawaai omdat het 'ontbijt' op dezelfde verdieping was als waar wij sliepen.

    De ligging was fantastisch & de 24uurs receptie.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    5,0
    We hebben het er het beste van gemaakt .
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine badkamer.

    Je zit midden in het centrum.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    7,1
    tevreden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    alles ok

    ontbijt normaal kamer 11 voor ons ok die wil ik bij volgende booking wel terug kamer 11 voor ons geslaagde 3 dagen tot volgende

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    4,6
    locatie prima, matige hygiene
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    wc bril los, schimmelplekken in douche bak losliggend stopcontact ,erg gehorig,

    Locatie is prima

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    7,9
    Locatie
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    7,1
    Erg sober maar goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Inrichting/aankleding iets vrolijker.

    Erg sober maar goed.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    7,9
    zeer centraal gelegen hotel geschikt voor korte stedentrip
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    prima kamer voor kort verblijf en heel centraal gelegen

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    5,0
    Het was ok, niet meer en niet minder.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt.

    De locatie was ok, het ontbijt was matig en de kamer was net voldoende. De prijs daarentegen was ook laag.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    7,9
    Jammer van het ontbijt, de rest was prima!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was slecht. Broodjes waren op, volgende lading broodjes was niet gaar.

    Dat ik kon ruilen van een kamer op 3 naar een op 1

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    5,0
    Niet veel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ruime netheid

    Niet veel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,1
    Perfecte locatie bij Centraal Station en Grote Markt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer sober ontbijt.

    Perfecte locatie bij Centraal Station en Grote Markt. Eenvoudige kamer zonder pretenties.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    4,6
    prima locatie, Jammer dat dat het enige is wat een voldoende krijgt
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De Rest, slechte hygiëne, stinkende douch, slecht tot geen ontbijt, beschimmelt plafon etc.

    Locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    6,7
    Leuke plek in de stad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was heel magertjes, 1 klein erg hard broodje en 1 chocolade croissantje.

    De locatie was super. Midden in het centrum aan een levendig plein.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    7,5
    ontbijt te weinig belgisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt te weinig belgisch

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    6,3
    Ligging
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen hotel als je werkt te klein en sober

    Ligging

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,9
    De kamer was lekker groot
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg warm op de kamer, tijd voor airco

    De kamer was lekker groot

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    6,7
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kwaliteit van de kamer en douche.

    De locatie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 april 2017

    7,9
    SUPER!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vriendelijk staff, proper hotel en dicht bij alles

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 maart 2017

    7,1
    Goed voor een overnachting en prijs/kwaliteit in orde.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De ontbijtruimte was veel te klein en het ontbijt was matig.

    De ligging vlakbij het Centraal station , de Grote Markt en de AB.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    7,9
    Klant vriendelijkheid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Zeer service gericht personeel.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    7,9
    Weekend Brussel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was erg summier

    Perfecte ligging in centrum Brussel. Eenvoudig maar goed en net hotel. Parkeergarage tegenover hotel.

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    7,1
    de locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    het ontbijt op zich was goed, er waren ook croissants, maar er was alleen oploskoffie. dat vind ik niet goed voor een hotel. dat is iets wat je op de kamers aanbied maar niet bij het ontbijt.

    de locatie

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    4,6
    De locatie is goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer matig ontbijt. Matras wat meer op een hangmat lijkt. TV was blijkbaar een keer gevallen en hing nog net in elkaar. Afstandbediening was nergens te vinden. (Was normaal volgens de persoon achter de receptie...)

    De locatie is goed. Midden in het centrum. 2 minuten loopafstand van centraal station.

  • Beoordeeld op: 23 november 2015

    5,4
    Locatie is uitstekend, vlakbij Grote Markt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Hygiene was niet in orde, ook veel slijtage aan vloer, badkamer en bijvoorbeeld gordijnen. Geen lift (moest 4 trappen op) en ontbijt in een heel klein mini-kamertje.

    Locatie is uitstekend, vlakbij Grote Markt.

  • Beoordeeld op: 19 november 2015

    2,9
    .Eigenlijk niets veel te duur voor wat er geboden wordt mij...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Laken met dekentje niet erg fris. Heel klein tv toestel zonder afstandsbediening. Wc bril los. Scheuren in plafond toilet doucheruimte. Kranen vies en verkalkt. Gordijnen haf van de haakjes. deur aan binnenkant niet op slot. ontbijt zeer karig.

    .Eigenlijk niets veel te duur voor wat er geboden wordt mij zien ze daar niet meer terug. oude meuk.

  • Beoordeeld op: 19 november 2015

    5,4
    Ideale ligging ten opzichte van Brussel CS en binnenstad aan...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Het personeel was onverschillig-zakelijk, de wc stonk, de badkamer was smoezelig en de ontbijtkamer veel te krap bemeten.

    Ideale ligging ten opzichte van Brussel CS en binnenstad aan een gezellig pleintje.

  • Beoordeeld op: 17 november 2015

    8,3
    vriendelijkheid en de bezorgtheid van de receptie medewerkers
    • Zakenreis
    • Groep

    het ontbijt was niet fijn want er was op de laatste dag zelfs geen broodmeer en net als de dagen ervoor was er minimaal brood etc aanwezig,geen eitje,zoetwaren etc

    vriendelijkheid en de bezorgtheid van de receptie medewerkers

  • Beoordeeld op: 16 november 2015

    7,1
    Zeer betaalbaar in het centrum, op steenworp afstand van het...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Uitermate sobere en gehorige faciliteiten en matig ontbijt.

    Zeer betaalbaar in het centrum, op steenworp afstand van het centraal station en aan de voet van de grote markt. Openbaar vervoer voorzieningen allemaal dichtbij, efficiënt en toegankelijk.

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    7,1
    Locatie is top!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Alleen dat een en ander stuk was wat gewoon opviel. Stopcontacten los, tv stuk. En de kamer/badkamer was klein. Geen last van gehad want alleen maar in blijven slapen, rest van de tijd de hort op.

    Locatie is top! Bed lag lekker, het was klein, maar schoon.

  • Beoordeeld op: 25 september 2015

    5,0
    kleine kamer geen ruimte om de koffer te plaatsen, erg...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    kleine kamer geen ruimte om de koffer te plaatsen, erg gehorig als de voordeur open gaat klappert de kamerdeur,terras van de horecaonderneming is lang open en doordat de ramen veel geluid door laten is dit hinderlijk als je wilt slapen. Douche, WC en wastafel in 1 te kleine ruimte Prijs-kwaliteitverhouding is ver te zoeken

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    7,1
    De locatie is perfect, dichtbij Grote Markt en station.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Simpele kamer. Tv werkte niet. Wel veel trappen om met de koffer op te klimmen.

    De locatie is perfect, dichtbij Grote Markt en station. Badkamer/douche goed. Ontbijt: broodjes, koffie en thee was goed.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    2,9
    Dat het hotel in het centrum lag
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel onbeschoft, ontbijt was waardeloos,kamer was vies en klein,geen wifi ,kleine TV 30cm klein zonder afstandsbediening,lawaai overlast van andere hotelgasten die toilet doorspoelde en liepen hoorde je heel erg uitzicht op 4muren achterkant van keuken van ander pand

    Dat het hotel in het centrum lag

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    8,3
    Prijs/kwaliteit was erg goed!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Prijs/kwaliteit was erg goed! Goedkoop hotel op een toplocatie. Je kan voor de prijs geen paleis verwachten. Het was allemaal wat ouder maar wel schoon en verzorgd. Wij waren er erg blij mee voor een citytrip.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    6,7
    ligging tegen Grote Markt- voor deze prijs kan je moeilijk...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    belachelijk kleine ontbijtruimte ( ong. 10m²- 6-tal kleine 2 pers. tafeltjes)

    ligging tegen Grote Markt- voor deze prijs kan je moeilijk meer verwachten

  • Beoordeeld op: 11 juli 2015

    6,7
    De ideale ligging, dichtbij Grote markt en Centraal station.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Verouderde kamer en sanitair. Ontbijt in heel kleine ruimte waardoor mensen moesten aanschuiven om binnen te kunnen wanneer tafeltje vrij kwam.

    De ideale ligging, dichtbij Grote markt en Centraal station. Netjes. Ideaal om 1 nachtje in Brussel te verblijven

  • Beoordeeld op: 18 juni 2015

    4,6
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Groep

    Sanitair, erg warm en lawaaierig. Kapotte ventilator kon in eerste instantie niet vervangen worden terwijl het echt heel warm was op kamer. Ontbijt half tien grotendeels al op.

    Ligging

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    8,8
    Mijn single kamer was erg schoon.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Helaas geen extra deken (wel extra kussen). Ik had het vrij koud. Het ontbijt was in een verbouwde hotelkamer. Het was heel basis (geen fruit). Daarvoor zou ik het hotel niet boeken. Wel voor de locatie, want die is ideaal. Veel recensies gaan over het sluiten van de deur. Vanaf de gang is de deur alleen met sleutel te openen. Ik vond het alleen geen prettig idee de sleutel af te moeten geven bij vertrek.

    Mijn single kamer was erg schoon. Geldt ook voor het bed, de lakens en de handdoeken. Alles is een beetje verouderd en saai, maar prima voor de prijs. Ik sliep aan de achterkant. In de nacht was het zeer stil.

  • Beoordeeld op: 20 april 2015

    6,7
    De locatie was super!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Toen wij aan kwamen was er niemand aan de resepctie een poetsvrouw heeft onze sleutel gegeven van onze kamer. De kamer was heel klein. Geen voldoende stopcontacten. Wij hadden geen bureau en een te kleine tv. We voelden ons snachts niet echt veilig door dat de deur langs binnen niet op slot kon. Je hoorde alles van de buren ( naast ons , boven ons ). Het ontbijt was verschrikkelijk. Wij zijn zelf ergens anders ons ontbijt gaan benuttigen.

    De locatie was super! Het bed was ook goed.

  • Beoordeeld op: 10 februari 2015

    7,1
    De kamer was nogal krap kleine tv men hoort er heel goed de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Als men wat later naar het ontbijt gingen moest men genoegen nemen met wat er nog was vb choco koeken ,croissant waren op

    De kamer was nogal krap kleine tv men hoort er heel goed de buren maar we waren er ook maar om te slapen

  • Beoordeeld op: 6 januari 2015

    5,0
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bed was hard en slecht matras Onvriendelijk personeel. Wanneer ik een vraag stelde kreeg ik een onvriendelijk antwoord terwijl de persoon weg liep. De avond voor vertrek moest ik opeens afrekenen. De persoon in kwestie zat de hele tijd te telefoneren, keek me niet aan en toen ik om een betalingsbewijs vroeg snauwde hij dat ze dat niet deden. Uiteindelijk wel gekregen. Absoluut geen enkele ster waardig

    Locatie Wifi

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    7,5
    aardige personeel, kamers netjes, ontbijt lekker.
    • Vakantiereis
    • Stel

    aardige personeel, kamers netjes, ontbijt lekker.

  • Beoordeeld op: 21 april 2016

    7,9
    de ligging was top !
    • Vakantiereis
    • Stel

    het ontbijt was erg simpel en opgediend in een kleine ruimte

    de ligging was top !

  • Beoordeeld op: 7 april 2016

    5,8
    Ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Uitsluitend (een soort) Engelstalige bediening. Simpel, te duur voor wat het was. Wel proper.

    Ligging.

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    4,6
    ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    hygiene: bloed aan de gordijnen geen ontbijt, hoewel dit op booking stond dat dit inbegrepen was

    ligging

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    4,6
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Slecht bed en het ontbijt is echt heeeeeeeel slecht

    De locatie

  • Beoordeeld op: 20 december 2015

    8,8
    vriendelijk personeel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    verlichting op de kamer was matig. ontbijt was sober.

    vriendelijk personeel. uitzicht met frans balkon en uitzicht op leuk plein.

Er zijn ook 16 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 – 75

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!
Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel The Moon

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: