Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Art Hostel and B&B 1-sterren

Angel Kanchev 21 A, Centrum, 1000 Sofia, Bulgarije

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 509 beoordelingen over dit hostel

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,5

  • Comfort

    6,3

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    6,3

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    5,8
    Wel grappig , op 1 kamer lag je alleen op een matras op de grond, dat vind ik zeer slecht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt viel tegen droog brood , en geen vleeswaren en in een te kleine ruimte eten , rommelig badkamer viel ook tegen douche kraan te laag

    Centraal in het centrum , veel eet tentjes en bars

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    9,6
    Schrikken als je 70 bent maar top!!!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Niets .

    De atmosfeer is er geweldig, als oudere reiziger van 70 viel mijn mond wel even open ...Even omschakelen, volle keuken, gelach druk de eerste indruk. Kamer bij de receptie dubbele deur waar van één die niet dicht ging. Via de kamer naar de douche of verder naar de wc ... wel afsluiten je eigen kamer ...even nadenken ook voor anderen die de douche gebruiken Eenmaal gewend voelde het fijn aan . Heel aardige en behulpvaardige receptie , ik verbleef er vijf dagen wisselende kamergenoten maar een praat was er altijd . Je kunt het licht in de kamer dimmen. De tuin is heerlijk relaxen in de avond het was in 14 september 33 graden op de dag en avonds 26 . Ontbijt is prima genoeg om je dag goed te beginnen . Alles in de buurt een geweldige locatie.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    8,8
    Ontbijt was zeer gezellig en uitgebreid, maar de...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Toen ik aankwam was er te weinig personeel om alles in goede banen te leiden.

    Ontbijt was zeer gezellig en uitgebreid, maar de ondergrondse bar was niet te overtreffen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,9
    Een aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hebben er twee keer een kort verblijf gehad. De tweede keer was er een medewerker aanwezig die erg agressief over kwam. Het leek erop dat dit de baas was. Andere medewerkers anticipeerden daar goed op door hem zoveel mogelijk bij de klanten weg te houden en zaken snel te regelen.

    Fantastische prijs-kwaliteitsverhouding. Heel goed gelegen in Sophia. Een absolute aanrader.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    7,1
    Centraal gelegen - goede hostelsfeer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    We hadden geboekt in het Arte hostel, maar werden ergens anders ondergebracht - 300 m ervandaan. Op zich prima kamer, maar er is daar geen staf aanwezig. Twee van de vier nachten waren er daardoor tot diep in de nacht luide feestjes in andere kamers aan de gang. Verder hadden we echt een (conform boeking eigen) mini badkamer - grootte wc, waarbij een douche boven de wasbak was gemonteerd. Onnodig te zeggen dat alles dan nat wordt.

    De locatie is super, vlakbij een aantal restaurantjes en andere horeca. Ook het hostel heeft een kelder-kroeg. Ontbijt was leuk georganiseerd in dezelfde kelder.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    7,9
    Ideaal voor korte citytrip met vrienden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Guesthouse Garibaldi ligt verscholen op een duister binnenplein. Ontbijt is in Art Hostel (ander gebouw) en is beperkt.

    Via booking geboekt voor Art Hostel, maar "upgrade" naar Guesthouse Garibaldi 150m verder. Nette kamer in recent gerenoveerd gebouw net zoals op de foto's. Zeer centrale locatie!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    7,1
    Art Hostel Sofia
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat tegenviel was dat we twee enkele bedden hadden. Deze bedden waren ook verschillend van elkaar waardoor ze ook niet goed aansloten (lees grote opening in het midden). Wij hebben daardoor samen op 1 bed geslapen, erg gezellig 😉 maar qua comfort niet helemaal wat we geboekt hadden.. De douche werkte met een boiler waardoor wanneerje pech had en als laatste mocht, je onder een koude douche stond..

    Het was een mooie kamer, op een gezellig uitzende verdieping. Leuk aangekleed, niet heel bijzonder maar wel sfeervol! Het Hostel heeft een eigen bar waar ook locals komen en buitenlanders die in Bulgarije werken, je maakt daardoor erg makkelijk contact en kan zo op leuke plaatsen terecht komen!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    9,6
    In het centrum
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    sfeer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 april 2017

    6,7
    Prima overnachting voor het geld
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het gebouw was erg onoverzichtelijk. Gordijnen waren slecht.

    Het ontbijt was simple, maar prima. De check-in en out was prima.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 21 maart 2017

    3,3
    Verschrikkelijk!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles, vieze handoeken, matras op de grond, vieze wc's, raam die niet dicht kan, overal schimmel.

    De locatie

    Verbleven in februari 2017

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Art Hostel and B&B