Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over International Hotel Casino & Tower Suites 5-sterren

Golden Sands Resort, 9007 Goudstrand, Bulgarije

#1 van de 70 hotels in Goudstrand

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 669 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    9,2

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    9,6
    Heerlijk genieten op een mooie centrale locatie!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden - Zeezicht
    • Verbleef 2 nachten

    De badkamer was vrij krap en eenvoudig in verhouding tot overige faciliteiten, maar waarschijnlijk ook gebaseerd op gebruik door 1 persoon

    Hotel voldeed aan de verwachtingen, is zeker 5 sterren waardig. Snelle afhandeling bij de receptie, behulpzaam personeel, goed verzorgd ontbijt- en dinerbuffet

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    9,6
    Ondanks dat er een probleem was met de afrekening van onze...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Luxe Kamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op het Park
    • Verbleef 3 nachten

    Ondanks dat er een probleem was met de afrekening van onze bestelling aan de Poolbar, en het personeel geen rekening wou houden met mijn gegronde opmerkingen, vind ik wel dat het management dit probleem achteraf zeer professioneel heeft opgelost, waarvoor dank!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    8,8
    Super goed hotel, maar wel veel herrie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden - Zeezicht
    • Verbleef 3 nachten

    Groot, zeer groot nadeel aan dit hotel, is dat er 3 open air nachtclubs staan op het strand. Dit betekent elke avond keiharde muziek van 9 tot 5 uur sochtends, waardoor het lijkt alsof je met je bed in de nachtclub staat. Ik snap niet dat mensen kunnen slapen in dit hotel, zelfs met oordoppen in lukte het niet. De tweede nacht zijn we verhuisd naar een andere kamer (personeel was zeer behulpzaam), dat hielp een klein beetje. De derde nacht hebben we niet afgewacht en zijn we weggegaan. Ondanks het fantastische hotel is dit voor mij reden om hier nooit meer terug te komen.

    In alle opzichten een 5 sterren hotel. Zeer behulpzaam personeel, prachtige kamer, gratis upgrade naar executive kamer. Executive lounge was super mooi, met wederom behulpzaam personeel en heerlijk eten. Als je met betaling eten bestelde, was het wel redelijk prijzig (voor Bulgaarse begrippen). Bij het ontbijt kon je van de kaart bestellen (gratis) en dat was heerlijk. Als er iets niet op de kaart stond, kon je er gewoon naar vragen en kreeg je het ook. Fantastisch mooie infinity pool, met wederom behulpzaam personeel, zeer trendy. Toen wij er waren was er een zangeres, wat het net iets leuker maakte.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    9,6
    Kamers waren heel schoon en de zwembad was heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met Tweepersoonsbed of 2 Aparte Bedden - Zeezicht
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren heel schoon en de zwembad was heerlijk.

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    8,3
    Een gratis upgrade naar een suite.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Andere gasten casino gangers kunnen onbeleeft overkomen.Niet erg gezellig.

    Een gratis upgrade naar een suite.Fantastische uitzicht.Zwembad fantastisch.Valet parking.Heel erg goed.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    7,1
    Kamer met zicht op zee
    • Vakantiereis
    • Stel

    - de zomerperiode was nog niet begonnen...dus konden we niet in het mooie buiten zwembad - we raden mensen aan om altijd een ticket te vragen als je cash betaald in het hotel zodat ze je achteraf niet kunnen verwijten dat je niet betaald hebt. - Bij het ontbijt is alleen de gewone koffie gratis. Ander koffies moet je betalen en dat voor een 5 sterren hotel. - veel lawaai door vele conferenties die in het hotel aanwezig waren - veel lawaai en muziek van de bar en omliggende zaken. - minibar werd niet aangevuld ondanks vele verzoeken. - Badkamer stond onder water telkens we een douche namen.

    Kamer met zicht op zee Mooi buitenzwembad doordat we een luxe comfort kamer hadden mochten wij in een apart restaurant eten dat veel properder was dan het restaurant waar de standaard kamers gingen eten.

  • Beoordeeld op: 1 mei 2015

    8,3
    uitzicht uit de suite, fijne kamer om te werken, prima wifi,...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    douchen in bad waardoor alles onderliep

    uitzicht uit de suite, fijne kamer om te werken, prima wifi, dichtbij de uitgaansgelegenheden, zeezicht, gratis parkeren, ontbijt stond om 0600 voor mij klaar.

  • Beoordeeld op: 15 februari 2015

    7,9
    Avond buffet veel te koud
    • Zakenreis
    • Stel

    Avond buffet veel te koud

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: