Sunny beach, 8240 Słoneczny Brzeg, Bułgaria
Stosunek jakości do ceny
8,6
Bezpłatne WiFi
7,5
Prawdziwi Goście. Prawdziwe wyjazdy. Prawdziwe opinie.
Więcej informacji- otwiera okno dialogoweOceny są podawane w skali od 1 do 10. Aby obliczyć ogólną ocenę, którą można zobaczyć na stronie, dodajemy do siebie wszystkie otrzymane oceny i dzielimy ten wynik przez łączną liczbę otrzymanych ocen. Używamy systemu ocen ważonych, co oznacza, że im nowsza opinia, tym większy ma wpływ na obliczenie całkowitej oceny. Ponadto goście mogą przyznawać osobne „oceny cząstkowe” w takich kategoriach, jak lokalizacja, czystość, personel, komfort, udogodnienia, stosunek jakości do ceny i bezpłatne Wi-Fi. Należy pamiętać, że goście przyznają oceny cząstkowe i oceny ogólne niezależnie od siebie, więc nie ma między nimi żadnego bezpośredniego związku.
Możesz ocenić Obiekt przez siebie zarezerwowany na naszej Platformie, jeśli pobyt tam został zrealizowany lub jeśli przyjechałeś do obiektu, ale mimo wszystko w nim się nie zatrzymałeś. Aby edytować już przesłaną opinię, skontaktuj się z zespołem obsługi klienta.
Ludzie oraz specjalne systemy automatyczne pracują nad wykrywaniem fałszywych opinii przesyłanych na naszą Platformę. Jeśli znajdziemy taką opinię, usuniemy ją oraz, jeśli zajdzie taka potrzeba, podejmiemy odpowiednie kroki względem osoby odpowiedzialnej za to działanie.
Każdy, kto zauważy coś podejrzanego, zawsze może to zgłosić do naszego zespołu obsługi klienta, dzięki czemu zespół ds. zapobiegania oszustwom będzie mógł zbadać tę sprawę.
Chcielibyśmy publikować wszystkie opinie gości, jakie są nam przekazywane, zarówno pozytywne, jak i negatywne. Niemniej jednak nie wyświetlamy opinii, które zawierają lub odnoszą się do m.in. następujących kwestii:
Aby dopilnować, że opinie są wiarygodne, akceptujemy jedynie opinie przesłane w ciągu 3 miesięcy od wymeldowania i możemy przestać wyświetlać opinie po upływie 36 miesięcy lub w sytuacji, gdy nastąpi zmiana właściciela Obiektu.
Obiekt ma możliwość odpowiedzi na opinię.
Jeśli wyświetla się wiele opinii, najnowsze będą widoczne u góry z zastrzeżeniem kilku innych czynników (język, w którym opinia jest napisana, tylko ocena lub ocena z komentarzem itp.). Jeśli chcesz, możesz je sortować i/lub filtrować (według daty, oceny itd.).
Czasem pokazujemy dodatkowe oceny z innych uznanych stron podróżniczych. W takiej sytuacji zawsze jest to jasno zaznaczone.
Niniejsze wytyczne i standardy mają na celu zapewnienie, aby treści na stronie Booking.com były rzeczowe i odpowiednie dla użytkowników w każdym wieku, jednak bez ograniczania prawa do wyrażania także mocnych opinii. Wytyczne i standardy są stosowane niezależnie od tego, czy treści mają charakter pozytywny czy negatywny.
Treści powinny dotyczyć pobytu w obiekcie noclegowym. Najcenniejsze opinie to takie, które są szczegółowe i pomagają innym w podjęciu słusznej decyzji. Prosimy nie zamieszczać komentarzy poruszających tematy polityczne, religijne, etyczne i osobiste. Usuwane będą treści promocyjne, a uwagi dotyczące usług Booking.com powinny zostać skierowane do działów zajmujących się obsługą klientów i obiektów.
Treści powinny być odpowiednie dla użytkowników na całym świecie. Prosimy nie używać wulgaryzmów, także zamaskowanych przy użyciu kreatywnego zapisu – w żadnym języku. Opinie i treści zawierające mowę nienawiści, groźby (w tym groźby użycia przemocy), uwagi o charakterze obelżywym lub seksualnym bądź promujące nielegalne działania są niedozwolone.
Wszystkie treści powinny być oryginalne i stworzone przez użytkowników. Opinie są najcenniejsze, gdy są oryginalne i niewypaczone. Twoja opinia powinna pochodzić od Ciebie. Obiekty współpracujące z Booking.com nie powinny publikować opinii w imieniu gości ani przekupywać gości w zamian za wystawienie dobrej opinii. Nie będziemy też tolerować prób obniżenia ocen obiektów konkurencyjnych poprzez wystawianie im negatywnych opinii.
Szanuj prywatność innych. Booking.com będzie usuwać z zamieszczonych treści adresy e-mail, numery telefonów, adresy stron internetowych, nazwy profili w mediach społecznościowych i podobne dane.
Opinie wyrażane w treściach generowanych przez użytkowników są opiniami klientów Booking.com i personelu obiektów noclegowych, a nie opiniami Booking.com. Booking.com nie przyjmuje odpowiedzialności za treść opinii ani odpowiedzi na nie. Booking.com pełni tylko funkcję podmiotu rozpowszechniającego (bez obowiązku prowadzenia weryfikacji), a nie publikującego opinie i odpowiedzi na nie.
Domyślnie opinie posortowane są według daty dodania. Dodatkowym kryterium wyświetlania jest trafność opinii, na którą składają się np. język, w którym została napisana, opinie z komentarzem czy opinie nieanonimowe. Dostępne mogą być dodatkowe opcje sortowania, np. rodzaj podróżującego, ocena itd.
Ta usługa może zawierać tłumaczenia wykonywane przez Google. Google nie daje żadnych bezpośrednich lub domniemanych gwarancji dotyczących tych tłumaczeń, w tym gwarancji wierności, niezawodności lub innych domniemanych gwarancji przydatności handlowej czy nienaruszenia bądź stosowności do konkretnego celu.
Koniec okna dialogowego
wyświetlono 1 – 25
Ocena dodana: 21 października 2023
Marcin
PolskaIdealny stosunek jakości do ceny. Pokój w pełni spełniał nasze oczekiwania.
Ocena dodana: 29 września 2023
Milena
PolskaNiestety przez tydzień pokój nie został odkurzony ani razu ,z czego sprzątaczki twierdziły że odkurzaly,pościel i ręczniki wymienione tylko raz .
Hotel super, atmosfera super ,atrakcje również , jedzenie było dobre,ogólnie bardzo polecam ten hotel.
Ocena dodana: 27 września 2023
Karol
PolskaWszystko. Obiekt jest czysty, zadbany, jedzenie bardzo smaczne, dużo atrakcji dla dzieci i dorosłych. Blisko do plaży i w bardzo przystępnej cenie. Polecam
Matuszczak
PolskaWszystko się podobało ale na siłę żeby się doczepic to brakowalo: czajnika w pokoju i podgrzewanego basenu
Duży, czysty hotel z basenami, animacjami dla dzieci jak i dla dorosłych. Lokalizacja idealna blisko plaży, przy "deptaku" tetniacym życiem. Dobre jedzenie. Miła obsługa obiektu.
PolskaWszystko Ok.
Świetnie !
PolskaWszystko Ok!
Wszystko doskonałe! Jedzenie extra. , napoje bez ograniczeń do godz. 23 , fajny basen , blisko morza.
Ocena dodana: 19 września 2023
Piotr
PolskaHotel czysty, przestronny, komfortowy obsługa bardzo miła zapewnia wiele atrakcji dla dzieci duże baseny z różną głębokością wielki ogród z wieloma leżakami i placem zabaw, jedzenie urozmaicone i smaczne myśle ze każdy coś wybierze dla siebie polecam
Ocena dodana: 16 września 2023
Teresa
PolskaWszystko mi się podobało
Hotel położony blisko morza ,w bardzo dobrej lokalizacji, posiada piękny ogród, jedzenie bardzo dobre i duży wybór. Pokoje ładne , sprzątane codziennie ( bardzo czysto), ręczniki wymieniane codziennie. Super hotel polecam
Ocena dodana: 5 września 2023
Ewelina
PolskaŁóżka zbyt miękkie, ale to zależy od indywidualnych preferencji. Mogłaby by byc większa różnorodność w muzyce i atrakcjach dla dorosłych. Mimo ciut slabej znajomosci języka angielskiego można się porozumieć. Wifi niestety kiepskie, tv szumiało cały pobyt. Ale roaming robi swoje
Pyszne jedzenie, mili pracownicy na barze przy basenie. Pokoje były sprzątane codziennie, atrakcje zapewnione w dużej mierze dla dzieci i powtarzalne, muzyka na basenie również. Klimatyzacja w pokoju bardzo dobra. Blisko do plazy i lokalnych restauracji/barów. Mozna dotrzeć pieszo do Nesebaru.
Ocena dodana: 30 sierpnia 2023
Renata
PolskaCzysto , codziennie sprzątane , jedzenie urozmaicone , każdy znajdzie coś dla siebie, codziennie atrakcje przy basenie dla dzieci i dorosłych. Personel bardzo sympatyczny. Polecam bardzo, następny wyjazd to będzie powróć do tego samego hotelu. 😄droga do plaży przez deptak bardzo bliziutko. Woda w basenie i teren do okoła codziennie sprzątane i czyszczone .
Ocena dodana: 12 sierpnia 2023
Adam
PolskaPyszne jedzenie i bardzo czysty hotel
Ocena dodana: 4 sierpnia 2023
Agnieszka
Polskasuper lokalizacja, pokoje codziennie sprzątane, animacje dla dzieci, jedzenie smaczne,
Pobyt: czerwiec 2023
Ocena dodana: 22 lipca 2023
Arkadiusz
PolskaWcześnie zamykany bar
Sąsiadka z pokoju obok
Ocena dodana: 22 lipca 2023
Arkadiusz
PolskaStary sprzęt sportowy zaniedbany stół do tenisa rakietki jak deski do krojenia warzyw
Duży wybór smaczne śniadania
Ocena dodana: 20 lipca 2023
Jaroslaw
Wielka BrytaniaTrzeba uważać co sie zostawia w pokoju bo przychodzą mrówki.
Hotel dobry, ilość basenów wystarczająca, dostępność leżaków przy basenie o każdej porze dnia. Jacuzzi przy basenie. Jedzenie dobre, zwłaszcza zupy. Lody na patyku i w kubkach w lodówce. Oprócz tego włoskie w określonych godzinach. Pizze, hot dogi, frytki po obiedzie. Jak ktoś nie ma wygórowanych oczekiwań, hotel godny polecenia. Do plaży 10 minut spacerkiem.
Ocena dodana: 1 lipca 2023
Tatiana
PolskaJeżeli chodzi o zakwaterowanie, to mają żelazne zasady. Jest określoną godzina i nie zostaniesz zameldowany nawet gdy przyjedziesz z dzieckiem wcześnie rano. My akurat przyjechaliśmy o czasie, bo byliśmy wcześniej w wielu innych hotelach, ale według opinii innych i obserwacji własnej jest to stwierdzenie. Łóżko dla dziecka to bardzo twardy tapczan, jakby się spało na podłodze i po rozłożeniu stoi niestabilnie. W barze z frytkami duże kolejki i ciągle brakuje tacek. Animacji wieczornych nie ma wcale. Dyskoteki tylko z Ukraińska muzyka. Mało atrakcji dla dzieci w wieku od 8 do 14 lat. Mamy porównanie, bo wcześniej byliśmy w innych hotelach i było dużo weselej.
Bardzo duży hotel, czysty pokoj, codzienne sprzątanie, wymiana ręczników. Klimatyzacja sprawna. Jedzenie różnorodne I bardzo smaczne. W recepcji obsługa pomocna, dali na prośbę dodatkowy, choć bardzo cienki materac. Obsluga w barze bardzo przyjazna i życzliwa. Animacje w dzień super. Zumba, wodne polo. Piłka nożna. Tenis.
Pobyt: czerwiec 2023
Ocena dodana: 15 sierpnia 2023
Aam
Polskaponiższe uwagi są przedstawione z punktu widzenia rodziny rezerwującej pobyt rodzinny z DOJAZDEM WŁASNYM SAMOCHODEM, wówczas mamy inne spojrzenie na realizację usługi przez hotel przemierzając 1500km (1tyś 500km) na dzień dobry zostaliśmy przywitani w recepcji problemem z pokojami, hotel miał problem z wywiązania się wykonanej ponad tydzień wcześniej i w CAŁOŚCI opłaconej również tydzień wcześniej rezerwacji tj: - zamówione dwa pokoje z widokiem na ogród były niedostępne(!), ostatecznie udało się otrzymać jeden pokój na ogród, drugi był na ulicę(!) (zapisy w umowie gwarantowały dwa pokoje z widokiem na ogród) - w ofercie był płatny parking dla samochodu 20LEV/dzień, na miejscu okazało się że hotel nie dysponuje własnym parkingiem, zaproponowane miejsce parkingowe było dwie ulice dalej, prowadzony był przez firmę trzecią, niepilnowany, bez gwarancji miejsca, część pojazdów parkowała tyłem na nieskoszonej, suchej, wysokiej trawie, hotel nie poczuwał się do odpowiedzialności za to miejsce, do końca rachunku nie otrzymaliśmy - miejsce parkingowe było ważnym kryterium wyboru hotelu, hotel tego nie rozumie że taka forma dojazdu nie daje rodzinie alternatywy aby wrócić innym środkiem transportu lub liczyć na opiekę rezydenta z tego powodu bezpieczeństwo samochodu ma duże znaczenia dla spokojnego pobytu - umowa gwarantowała wymeldowanie do 12:00, informacja uzyskana przez Booking i podpisana przez hotel oraz zapis w umowie również mówi o 12:00, dzień przed wyjazdem potwierdzaliśmy na recepcji godzinę wymeldowania - potwierdzono 12:00, następnego dnia o 10:45 telefon z recepcji, że bezwarunkowo do 11:00 mamy opuścić pokój - wyjątkowo długi czas oczekiwania na windy - śniadania dopiero od 7:30, to raczej późno, zresztą świadczyła o tym regularna kolejka oczekujących przed drzwiami do restauracji
- zdecydowanie kuchnia, szeroki wybór potraw, wszystko na czas, smaczne, bez ograniczeń - animacje / aktywności zgodnie z zapowiedziami - na terenie hotelu duży ogród z basenem podzielonym w duże kręgi o różnych głębokościach od 0,5m do 1,80
Ocena dodana: 2 sierpnia 2023
Jowita
PolskaMało leżaków j zajęte już od 5 rano przez cały tydzień lub niektórzy nawet nie ściągaj ręczników obsługa jie reaguje na to , jedzenie monotonne brak praktycznie zmiany w daniach na świeżo robionych na zewnątrz codziennie burgery gofry i to wszystko , ogólnie jedzenie nie było złe - sle bardzo monotonne smakowo spoko głośnie pork i kurczak dla dzieci makarony nugetsy różne ziemniaki smażone , warzywa i słodycze jak to słodycze średniej jakości - ale jadła gorsze w Ren klasy hotelach
Dużo przestrzeni nie ma ciasnoty na ogrodzie i basenie jedzenie spoko nie jakieś super ale jak na 4 gwiazdki świeże nawet smaczne , dużo dla dzieci dań , był dzień z owocami morza dobre zupy , podawane świeżo do końca czasu wydawania posiłków ważne dla tych korzy przychodzą za 20:45 😉 snacki co dzień te same , średnio smaczne ale zawsze coś pizza i hot dogi i świeże frytki oraz Lody , animacje fajne dla dzieci i porem imprezy dla dorosłych do 23 można zaliczyć beforek Haha , szkoda ze często przeważa bułgarsko turecka muzyka - dużo gości z kraju , ok 25% Polaków i innych , ale za to jest bardzo miło i kulturalnie , na basenie muzyka super animacje taki standardowe . Pokoje zwykle czysto jak na taki hotel na korytarzach itp , do barów nie ma kolejek raczej są 3 obsługiwane przez 2-3 barmanów wiadomo przed końcem czasu ske zdarzają , ale ogólnie nie ma z tym kłopotu .
Ocena dodana: 26 lipca 2023
Adrian
PolskaNie podobały mi się na pewno mrówki w pokoju który jest sprzątany codziennie a jak poinformowaliśmy obsługę to maja zapis ze nie można w pokoju nic jesc ani pic… po prostu żenada
Drink bar
Ocena dodana: 23 października 2023
Kamila
NiemcyW przypadku tej oceny nie pozostawiono żadnego komentarza
Ocena dodana: 13 października 2023
Rafal
Ocena dodana: 12 września 2023
Agnieszka
wyświetlono 1 – 25
Booking.com jest częścią Booking Holdings Inc. – światowego lidera w internetowej branży turystycznej.
Na naszej stronie dostępnych jest ponad 70 milionów opinii o obiektach – wszystkie pochodzą od prawdziwych i sprawdzonych gości.
Aby otrzymać możliwość dodania opinii, konieczne jest dokonanie rezerwacji na naszej stronie. Dzięki temu mamy pewność, że opinie pochodzą od Gości, którzy naprawdę odwiedzili dany obiekt.
Podczas pobytu w obiekcie Goście weryfikują standard pokoi, jakość posiłków, życzliwość personelu itp.
Po powrocie Goście opisują swój pobyt. Następnie sprawdzamy, czy opinia nie zawiera przekleństw, i publikujemy ją na stronie Booking.com.
Jeśli dokonałeś rezerwacji przez naszą stronę i chcesz napisać opinię, musisz się zalogować.
Koniec okna dialogowego