Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Jasmin Hotel 3-sterren

252 Simeonovsko shosse, Vitosha District, 1434 Sofia, Bulgarije

#6 van de 179 hotels in Sofia

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 267 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    9,4

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,3

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    10
    Ik heb genoten.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ik miste een douchegordijn rond het bad. De voegen tussen de vloertegels waren weg dus was ik bang dat ik lekkage zou veroorzaken. Ik miste ook een lift waardoor ik een paar trappen op mijn koffer moest sjouwen.

    De luchthaven shuttle ging goed in een ruime auto. Vriendelijke chauffeur.Het hotel staat in een rustige omgeving. De kamer en de badkamer zijn ruim. Goed gevulde minibar. Wifi is goed. Vanaf het balkon mooi uitzicht op Sofia centrum en het gebergte. Het ontbijt was goed en uitgebreid. Ik heb ook heerlijk gegeten in het restaurant.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    9,2
    Uitstekend hotel aan de rand van de stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Alles was prima.

    Prima hotel aan de voet van de Vitosha berg aan de rand van de stad. Het hotel bestaat uit twee gebouwen waarvan wij in de achterste zaten. De kamer had uitzicht op Sofia en was erg stil. De kamer was ruim, het bed uitstekend en de badkamer prima. We hebben het zwembad niet gebruikt. 's Ochtends kun je rond het zwembad ontbijten. Er is een goed restaurant met Bulgaarse specialiteiten aan de overkant. Het hoort bij het hotel. Het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Er is een ruime parkeerplaats tussen de twee gebouwen. We hebben een uitstekend verblijf gehad in het Jasmin Hotel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    9,2
    ruime en zeer schone kamer en badkamer, veel echte bloemen...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    alles was top in orde! ohja, een ding: het zijn twee huizen met twee recepties, waarvan alleen de receptie in het hoofdgebouw bezet is. als je stom (als ik) het bijgebouw binnenloopt, dan wacht je even :-)

    ruime en zeer schone kamer en badkamer, veel echte bloemen als decoratie in de openbare ruimtes, goed ontbijtbuffet; en het buitenzwembad zag er (in april al, dus voor het seizoen) ook schoon uit

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 september 2016

    9,2
    Fijne verblijfplaats voor een bezoek aan Sofia
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    In de directe omgeving is weinig te beleven

    Ligt op enige afstand van het centrum maar met een taxi (ca. € 6) is deze snel te overbruggen. Aan de overkant van het hotel ligt het gelijknamige goede restaurant. Ook de shuttle service werkte prima

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    10
    Uitstekend hotel voor de doorreis verder Bulgarije in.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. Was prima

    Vriendelijk en uitstekende verhouding prijs kwaliteit. Prima kamer en grstis shuttle vanaf het vliegveld!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    7,1
    Ligging, goed restaurant, privé parkeren
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In kamer was gerookt terwijl we om een non-smoking kamer hadden gevraagd.

    Ligging, goed restaurant, privé parkeren

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    7,9
    leuk hotel met vriendelijk personeel doch ligt aan drukke baan
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    warme en lawaaierige kamer

    vriendelijk personeel lekker ontbijt verzorgde kamer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    7,1
    toch nog eens doen
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    verbinding voor bussen

    de ontbijt was heel goed

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    10
    personeel prijzen en eten in restaurant
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Appartement
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    personeel prijzen en eten in restaurant

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 maart 2016

    7,5
    ok
    • Zakenreis
    • Stel

    ok

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Jasmin Hotel