Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Samokov 4-sterren

Borovets, Main Street, 2100 Borovets, Bulgarije

#49 van de 78 hotels in Borovets

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 646 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    7,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    7,9
    zeer aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gratis Parkeergelegenheid
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt, weinig variatie en weinig lekkere broodjes. Daarnaast super druk tijdens ontbijt ivm kerkjongeren die daar met 420 man waren

    Het uitzicht en zwembad/apa

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2017

    4,2
    Een dood dorpje in September
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gratis Parkeergelegenheid
    • Verbleef 3 nachten

    Meer aandacht en vriendelijkheid over de plotseling meer dan 120 -140 vlekken en bulten die ik op de eerste avond opeens kreeg sommige waren 2 centimeter groot op internet zag ik de slechtste scenario's . De volgende dag bij de receptie het er over gehad hoe dit zou kunnen komen. Waren niet echt blij met mijn verhaal . Gelukkig is het verdwenen na een week en geen jeuk er aan gehad .

    Drie dagen het weekend in bijna een leeg hotel. Ongezellig groot, leeg. De laatste ochtend was er geen ontbijt buffet maar kon je 9 hoog uit verschillende ontbijt menu's kiezen, het duurde een half uur voor dat ik koffie had het ontbijt duurde een uur . Ik was hier om de Moeselaar te beklimmen die ik 17 jaar geleden met twee anderen (Duitster en Bulgaarse ) in erbarmelijke toestand ...geen zicht na 5 meter, sneeuw en 14 graden onder 0. We werden door de reddingbrigade uit deze situatie verlost. Er waren 3 toeristen op de Moeselaar stond de volgende dag in de krant. Die op het nippertje gered werden Maar deze keer wel gehaald en ook in de sneeuw. Geluk dat de kabelbaan dit weekend nog draaide 25 september is de laatste dag. Dan moet je wachten tot het winterseizoen begint.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    6,7
    Prima voor een weekend.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gratis Parkeergelegenheid
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche kapot. 99% Engelsen.

    Redelijke kamers. Prima voor een paar dagen. Voor een weekje zou ik hotel Rila boeken. Paar klassen beter, maar ook duurder.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    10
    Alles was super!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gratis Parkeergelegenheid
    • Verbleef 1 nacht

    Helemaal niets.

    Alles was super!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    7,1
    Derde bed was een zetel met slecht slaapcomfort
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Slaapbank (3 Volwassenen) Gratis Parkeergelegenheid
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Derde bed was een zetel met slecht slaapcomfort

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 februari 2016

    8,3
    Het ontbijt was een uitgebreid en lekker buffet.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Sommige personeelsleden zijn niet altijd even vriendelijk...

    Het ontbijt was een uitgebreid en lekker buffet. De kamers iets minder, maar als we het prijs/kwaliteit bekijken was het toch OK. De uitgebreide welness / sporten enz zijn wel een pluspunt.

Resultaat 1 - 6