Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Vitosha Apartments 3-sterren

31, Parchevich Str., Centrum, 1000 Sofia, Bulgarije

#36 van de 300 vakantiewoningen in Sofia

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 403 beoordelingen over dit appartement

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    9

  • Locatie

    9,6

  • Faciliteiten

    8,9

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9

  • Gratis WiFi

    9,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 23

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    10
    Het appartement was heel erg comfortabel en van alle...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het appartement was heel erg comfortabel en van alle gemakken voorzien. Super compleet en gezellig ingericht! Midden in het centrum van Sofia gelegen! Een echte aanrader, ook omdat Kalina van Vitosha apartments erg attent is. Kortom, een top host! 👏🏻👏🏻👏🏻

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    5,4
    Geen al te leuke ervaring
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - ons appartement leek in niets van de foto's. Het was zelfs heel verouderd. Als ik iets boek verwacht ik dat het er op z'n minst een beetje uitziet zoals op de foto's. - De airco lekte. Dat water kwam terecht bij de bedrading van de tv en dat is gevaarlijk! Niemand kon dit komen repareren omdat het weekend was? Daardoor zaten we weekend in een heel warm appartement. - Voor 18€ komen ze je halen van de luchthaven en brengen ze je tot bij het appartement. Doe dit niet! Je bent veel goedkoper af met een taxi! Wij betaalden 12 leva van de luchthaven tot het appartement! (= 6€!!!)

    - ruim appartement. - Midden in het centrum gelegen. - heel leuke stad!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    9,0
    Heerlijk appartement
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gordijnen waren heel dun, dus lieten veel zon door. Wij waren er nu in mei maar ik kan begrijpen dat als het heel heet is een airconditioning fijn kan zijn.

    Zeer ruim appartement op een paar minuten lopen van het centrum. Ik zou hier zeker weer boeken!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2016

    9,2
    Top verblijf op een zeer centrale locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden een taxi besteld om terug te gaan naar het vliegveld en deze is nooit op komen dagen. Hier hebben we ook een e-mail over gestuurd en daarna nooit meer iets mogen vernemen.

    De taxi (via Vitosha appartments) die ons kwam halen was erg vriendelijk en liet ons gelijk wat van de stad zien. Bij het appartement aangekomen kregen we een rondleiding van hem en heeft hij alles netjes uitgelegd. Het appartement was erg groot en van alle gemakken voorzien. Binnen een paar minuten stond je midden in de stad en alles wat goed te lopen. Ik zou hier zeker terugkomen bij een volgend verblijf.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het sfeervolle huis was van alle gemakken voorzien. Er was zelfs koffie, water, afwasblokjes. Alle zaken die je direct nodig hebt bij aankomst. Daarnaast zag het er allemaal ,ooi en verzorgd uit. In een woord fantastisch. Complimenten!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,9
    Prima appartement qua prijs/prestatie, zeer gunstig gelegen voor stedentrip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Aankleding keuken met iets grotere tafel. Bestek in keuken erg mager.

    Uit eten (Cosmos)! Ligging perfect in het centrum.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    10
    Top
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede ontvangst met fijne ruime kamers. Wij hadden voor 16 personen 3 appartementen die allemaal midden in het centrum zaten.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    9,6
    Top!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche, werd steeds koud.

    De aardige host en de ruimte

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    9,6
    Wij kwamen savonds laat aan maar overdracht van de sleutel was goed geregeld !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat je pas 2 dg voor aankomst te horen krijgt welk appartement je zit

    Perfecte locatie alles aanwezig schoon

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    10
    De ruimte, appartement is enorm groot!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Appartement met 2 Slaapkamers (4 volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ruimte, appartement is enorm groot!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De centrale ligging

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    7,5
    De ligging tov centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    foto's waren mooier dan het appartement zelf. Maar voor de 3 dagen/2 overnachtingen was het prima.

    De ligging tov centrum.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 12 februari 2017

    10
    Ervaar Sofia!
    • Zakenreis
    • Reizigers met vrienden
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfecte plek. Midden in het centrum aan de grote winkelstraat. Mooi onderhouden en schoon apartement. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2016

    10
    genoten van een lang weekend Sofia
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles op en top geregeld.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 10 december 2016

    7,9
    Leuke vakantie. Sofia is een aanrader. Alles is er aanwezig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine badkamer/douche.

    Zeer goede ligging. Appartement proper en compleet tot wasmachine en strijkijzer en strijkplank, alles was er.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    10
    locatie en de ruimte
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers (6 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    locatie en de ruimte

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    10
    Gastvrijheid bij aankomst, prettige ruimte, gunstige ligging...
    • Vakantiereis
    • Stel

    wij waren met zijn drieën, terwijl het in basis uitgerust was voor 2 personen. Slaapbank overigens prima. Het welkomstpakket was niet nodig geweest - heel gemakkelijk in de buurt te verkrijgen.

    Gastvrijheid bij aankomst, prettige ruimte, gunstige ligging, schoon.

  • Beoordeeld op: 2 juli 2015

    10
    Prima locatie en alles was aanwezig in appartement van...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Misschien iets wat krap douche ruimte

    Prima locatie en alles was aanwezig in appartement van waterkoker tot kurkentrekker, fohn, Internationale tv zenders....

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    9,6
    Wij waren onze fotocamera vergeten bij vertrek.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Parkeergelegenheid. Het is handig om te weten dat je de parkeertickets gewoon dagelijks bij de parkeerwachters kunt kopen. Je hoeft je auto dan niet voor een hele dag een paar kilometers verderop te parkeren in een parkeergarage.

    Wij waren onze fotocamera vergeten bij vertrek. Dit werd meteen naar ons gemaild en ze hebben het ook kosteloos verzonden naar ons huisadres.

  • Beoordeeld op: 3 april 2015

    10
    Vrijwel alles was perfect in orde, en heel behulpzame staff
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Niets, of misschien het feit dat er geen koffiemachine was om die heerlijke Bulgaarse espresso te maken

    Vrijwel alles was perfect in orde, en heel behulpzame staff

  • Beoordeeld op: 25 januari 2016

    10
    Complete appartement, hygiene, centrale ligging!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Iets meer beddengoed was prettig geweest. Stop in het bad voldeed niet, water liep weg.

    Complete appartement, hygiene, centrale ligging!

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2015

    9,6
    De ligging en de netheid.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Een beetje gedateerd.

    De ligging en de netheid.

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2015

    10
    Ligging en ruimte
    • Vakantiereis
    • Groep

    nvt

    Ligging en ruimte

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 23

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Vitosha Apartments

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: