Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Astoria Palace 4-sterren

Avenida Atlântica, 1866, Copacabana, Rio de Janeiro, CEP 22021-001, Brazilië

#176 van de 451 hotels in Rio de Janeiro

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2925 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    9,2
    Prettig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wasbak liep traag leeg. Ik had geen tijd om dat door te geven. De kamer rook naar sigaretten op de eerste dag. We hielden de ramen open waardoor de geur verdween.

    Voor de prijs vond ik mijn accomodatie prima. Het ontbijt was uitstekend. Het was niet nodig om de airco te gebruiken in de kamer, en er was voldoende warm water om te douchen. Het zwembad op het dak verkeerde in goede staat hoewel ik het niet heb gebruikt. Ik heb genoten van het prachtig uitzicht. De tours die ik via de receptie heb geboekt waren aangenaam en goed voor de prijs. Er was altijd een Engels sprekende persoon bij de receptie en ik kreeg goede adviezen.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    5,4
    Matig, maar mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In het hotel bleek dat het zwembad lek was en dat het daardoor niet gebruikt kon worden. Het was echter duidelijk dag het zwembad in zijn geheel verbouwd werd en hier was niks over gezegd op Booking.com of in een bevestigingsmail. Hier hebben we dus wel geld voor betaald. Het was wel fijn dat ze gratis bedjes op het strand er tegenover aanboden. Helaas was de WiFi op de kamer bar slecht, vaak geen verbinding. Ook lag er een haar op ons bed wanneer we incheckten. De muren van de kamers zijn erg dun, je hoort alles in de kamer naast je. En wanneer de kamer naast je gaat douche is er super veel lawaai in jouw kamer. We hadden veel meer service en luxe verwacht van een Astoria Hotel.

    Het personeel van de receptie was vriendelijk en probeerde ons te helpen met vragen en om een late check out te regelen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    6,7
    Vlak aan Copacabana strand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 3 nachten

    Te duur. Minst lekkere koffie uit onze 3 weken rondreis door Argentinië en Brazilië. Elke dag werd de kamer in een record tempo gereinigd. Alles zag er o.k. uit zolang je niet onder het bed of in de hoekjes keek. Wij hadden onze vlucht pas om 22u 's avonds; het receptie personeel beloofde ons een douche met handdoeken en shampoo en zeep. Echter, de handdoeken moesten nog gezocht worden en geen shampoo of zeep gezien. Het zwembad op het dak is klein en het kleine terras is altijd overvol, geen plaatsje te vinden en iedereen aan het roken; enfin we zijn er geen 5 minuten geweest... Kleine kamer, zeker voor de prijs. Zicht op zee o.k., helaas geen balkon maar dat wisten we op voorhand natuurlijk.

    Vlak aan Copacabana strand. Ontbijt met vers fruit, broodtoaster, mogelijk tot maken croque monsieur, enz. Na het uitchecken mogelijkheid om bagage bewaakt en afgesloten te stockeren tot vertrek naar de luchthaven. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    8,8
    Heel prettig met uitstekende locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt heel uitgebreid. De locatie aan de copacabana. De behulpzaamheid van het personeel bij het uitzoeken van een tour. De bar en zwembad op het dakterras was prima, zwembad wat aan de kleine kant, dat wel. Veel eettentjes in de nabije omgeving.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    10
    Super, echt een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 4 nachten

    Niets

    Alles. Grote kamer met zeezicht, schoon, super uitgebreid ontbijt, zwembad en bar op het dak, locatie pal aan de Copacabana. Een feest om hier te verblijven, iets duurder dan wij normaal zelf doen maar elke cent waard. Handdoeken en parasol mee naar het strand

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    7,5
    Mooie grote kamer, groot bed en uitzicht op de copcabana
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel spreekt slecht/nauwelijks Engels Hygiene in het restaurant matig Geen wijn verkrijgbaar

    Mooie grote kamer, groot bed en uitzicht op de copcabana

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,5
    8
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed

    Goed

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 november 2017

    8,3
    Heel leuk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    2 losse bedden gereserveerd. We kregen 1 megabed en 1 minibedje

    Uitzicht op Copacabana

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    8,3
    Prima hotel, goede service en perfecte ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden en Uitzicht op de Oceaan
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed ontbijtbuffet alleen jammer dat er geen blanke yoghurt was

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 november 2015

    6,3
    Het hotel ligt pal aan Copacabana strand en heeft een leuk...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Als het hotel twee sterren had gekregen had ik het ook geloofd. De extra sterren zullen wel zitten in de faciliteiten waar je geen gebruik van maakt.

    Het hotel ligt pal aan Copacabana strand en heeft een leuk dakterras met uitzicht over het hele strand. We kregen een gratis upgrade van luxe naar meer luxe.

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2015

    7,1
    Locatie was perfect.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Personeel was niet echt behulpzaam.

    Locatie was perfect.

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    7,9
    aan het strand " Copacabana Beach"
    • Vakantiereis
    • Stel

    interieur en kamers gedateerd

    aan het strand " Copacabana Beach"

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties:

gogbrazil