Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Everest Rio Hotel 4-sterren

Rua Prudente de Moraes, 1117, Ipanema, Rio de Janeiro, CEP 22420-041, Brazilië

#330 van de 451 hotels in Rio de Janeiro

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1692 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,7

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 5

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    7,1
    ontbijt was prima, koffie lekker, vlak bij het strand en als...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    douche, duurde lang voor we warm water hadden en de straal was wel heel hard

    ontbijt was prima, koffie lekker, vlak bij het strand en als je wilt kun je zo naar de copacabana lopen terwijl je toch in een veilige buurt zit.. De taxi chauffeur die we hadden van vliegveld naar hotel was een topper, sprak engels en we hebben hem de volgende dag helemaal tot onze beschikking gehad, super

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2017

    9,2
    Superfijne locatie en alles dik in orde!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    De wifi deed het niet altijd goed. Ik heb erover geklaagd en toen kreeg ik een router op de kamer. Dat vind ik pas service!!! Dus van een minpunt werd het een plus punt. Verder is het een beetje een oud en ouderwets hotel maar ik had er niet zo'n last van omdat het heel prettig is verder.

    Sterke Pluspunten: de locatie, het ontbijt, de grote kamers. Ook goede service, wel een beetje onpersoonlijk.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    6,7
    goed restaurant met geweldig uitzicht
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wifi, signaal zeer zwak, viel niet te gebruiken in kamer, wel in restaurant onder. Bed, had meer comfort verwacht.

    goed restaurant met geweldig uitzicht

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    7,5
    toplocatie voor een goede prijs met veel uitgaansmogelijkheden .
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 5 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    niets eigenlijk

    het meest beviel de locatie leuke buurt , dichtbij het strand

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    7,5
    De locatie bij Ipanema strand, restaurant en winkels.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De kamervoorzieningen als ventilatie, watervoorziening, douceruimte, etc.. zijn aan onderhoud of vervanging toe.

    De locatie bij Ipanema strand, restaurant en winkels. De omgeving is zeer relaxt.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 5

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties:

gogbrazil