Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Colonial Iguaçu 3-sterren

Rodovia das Cataratas Km 20, Foz do Iguaçu, CEP 85863-000, Brazilië

#68 van de 119 hotels in Foz do Iguaçu

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3244 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    8,3
    Fijn hotel. We hebben genoten van 2 dagen Iguacu met veel natuurgeweld/watervallen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    -

    Uitgebreid ontbijt. Kamer eenvoudig maar prima bedden. Vriendelijk personeel. Voor booking.com reizigers gratis shuttle airport-hotel v.v. Vooraf even berichtje sturen en chauffeur staat op luchthaven te wachten. Hotel niet ver van watervallen en vogelpark. Mogelijkheid om ter plekke in hotel eventueel shuttle te boeken voor zowel Braziliaanse als Argentijnse kant. Goed geregeld!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    6,5
    Het ontbijt was lekker en uitgebreid.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Voor het boeken van excursies zit je 'vast'. Er zijn geen andere hotels of centra in de buurt waar je kan gaan informeren naar excursies. Voor je vervoer en excursies ben je dus afhankelijk van de dure prijzen in het hotel. Onze vlucht was om 6 uur 's morgens. We hadden dus geen mogelijkheid om in het hotel te ontbijten. We hebben het ontbijt wél moeten betalen maar kregen geen ontbijtpakket mee. De wisselkoers voor betaling in cash of wisselen van geld is zééér slecht.

    Het ontbijt was lekker en uitgebreid. De kamers zijn ruim, maar wat verouderd.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    9,2
    Airportshuttel is heel handig en ook voor de ochtendvluchten...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi is niet overal goed. Kamer 315 is het slecht. In de lobby is het goed. Prijs/kwaliteit van hamburger in restaurant kan beter.

    Airportshuttel is heel handig en ook voor de ochtendvluchten te gebruiken. Personeel is vriendelijk.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 maart 2017

    9,6
    Fijn hotel met vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hostel is op loopafstand van het park, verder is er niks in de omgeving.

    Het personeel is erg behulpzaam en spreekt goed Engels. De kamers zijn erg netjes en de bedden comfortabel. Het ontbijtbuffet is heel erg goed! Vanaf het hostel is het 1km lopen naar het Park.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    10
    Top hotel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rust

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    7,9
    Mooi
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    8,3
    Personeel
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Avond eten

    Personeel

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    8,3
    Prima hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed ontbijt, schone kamer, behulpzaam engels sprekend personeel, dicht bij de watervallen en het vliegveld. Kort gezegd top!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    5,4
    Opzich goed te doen, maar er liggen kansen voor het personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad was niet schoon. Personeel onvriendelijk.

    Het ontbijt was fantastisch. De wifi werkte overal goed en was redelijk snel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2016

    10
    we hebben van de hele cruise genoten. Transatlantic voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niets !

    De vriendelijkheid van het personeel. Specifiek het grote enthousiasme van het animatieteam.

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2015

    7,5
    Geweldig uitgebreid ontbijtbuffet!
    • Vakantiereis
    • Groep

    Pas de derde persoon had een warme douche.

    Geweldig uitgebreid ontbijtbuffet! Meer dan gemiddelde variatie en keuze. Airport - Hotel Shuttle prima geregeld door een prettige meneer.

  • Beoordeeld op: 3 juli 2015

    7,9
    Kwaliteit van kamer + ontbijt voor deze prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Kwaliteit van het (avond) eten in het restaurant. Gezien de locatie heb je weinig keuze, dat vonden wij wel jammer. Personeel in het restaurant ook niet snel en /of behulpzaam.

    Kwaliteit van kamer + ontbijt voor deze prijs

  • Beoordeeld op: 19 juni 2015

    7,5
    De locatie, je kan in ca.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het restaurant was gesloten waardoor we enkel in de bistro (lees snackbar) konden eten en die kaart is heel beperkt. Er zijn geen andere restaurants in de omgeving. Ontbijt is goed. De service van de receptie is minimaal. Transport via het hotel is prijzig, neem beter een taxi.

    De locatie, je kan in ca. 15 minuten lopend naar het Nationaal Park, echter wel een behoorlijke klim. De kamers zijn schoon en netjes, niet meer dan dat.

  • Beoordeeld op: 6 januari 2015

    5,0
    Goede ligging en gratis transfer van en naar het vliegveld...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bedden zijn slecht en verlichting op slaapkamer nog beroerder dan in een ziekenhuis. Treurige kamers en luide airco. Zwembad lijkt nergens naar. Travel agency van het hotel met betrekking tot de tours is een absolute afrader!!! Wij waren hier al van op de hoogte en zodra ze merken dat je geen domme toerist bent waar ze geld aan kunnen verdienen wordt je schofterig behandeld. Ze vragen belachelijke prijzen voor de transfers naar de watervallen die per taxi sneller en goedkoper zijn. Een taxi moet je alleen gebeld worden door de travel agency en daar zijn ze niet happig op. Zorg dat je op dag 1 een taxi hebt en daarmee zelf afspreekt dat ze je de volgende dag op een bepaald tijdstip ophalen voor de Argentijnse kant. Ze hebben ons een uur laten wachten omdat ze boos waren dat we niet met de georganiseerde rit mee gingen. Je kunt ook lopen naar de Braziliaanse kant maar kost maar 13 reaal voor een ritje dus bespaar je de moeite. Lopen die je al genoeg in het park. Argentijnse kant is echt een must!!!! Blijf vooral niet langer dan 2 dagen om beide kanten te zien van de watervallen en het vogelpark (aanrader) want verder is er niks te doen daar en wil je graag weer naar huis na 2 slapeloze nachten in gehorige kamers.

    Goede ligging en gratis transfer van en naar het vliegveld is top geregeld.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    9,6
    DE LIGGING,DICHT IN HET CENTRUM,DICHT AAN HET STRAND
    • Vakantiereis
    • Stel

    DAT HET PERSONEEL GEEN ENGELS KENDE.

    DE LIGGING,DICHT IN HET CENTRUM,DICHT AAN HET STRAND

  • Beoordeeld op: 7 maart 2016

    6,3
    Ligging naar iguazu falls en luchthaven was perfect
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vele vliegjes ..mini.. in de kamer Weinig Engels aan de bali

    Ligging naar iguazu falls en luchthaven was perfect Shuttle dienst om 430hr smorgens

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    7,5
    Dicht bij het vliegveld, shuttle in de vroege ochtend.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer was in de kelder, geen uitzicht op iets

    Dicht bij het vliegveld, shuttle in de vroege ochtend.

  • Beoordeeld op: 18 april 2015

    9,0
    Locatie: te voet naar de watervallen en vlakbij de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Praktisch maar niet mooi.

    Locatie: te voet naar de watervallen en vlakbij de luchthaven met gratis shuttle.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Colonial Iguaçu

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties:

gogbrazil