Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Rio Othon Palace 5-sterren

Avenida Atlântica, 3264, Copacabana, Rio de Janeiro, CEP 22070-001, Brazilië

#254 van de 451 hotels in Rio de Janeiro

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3611 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    5,4
    erg mooi rio
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit van mijn opgrade.

    Uit zicht van de kamer maar dan moet u meer voor betalen en erg lux was het niet. Dus ik moet in plaats van 236 Euro via booking werk voor 3 nachten met opgrade 366 euro dan had ik in de Hilton kunnen zitten voor deze prijs jammer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Suite met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten

    In- en uitchecken duurt lang.

    Prima ontbijt, mooie kamer met front uitzicht op zee, mooi dakterras. De lokatie aan Copacabana strand was prima met leuke strandtenten.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    6,3
    Locatie aan strand
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kwamen door de vlucht aan om 7u ‘s ochtends. Om vroeger op een kamer te mogen moesten we een duurdere kamer nemen voor het ganse verblijf. Prijs kwaliteit niet in verhouding.

    Locatie aan strand

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    9,6
    prima, groot hotel. luxe. bezoek de skybar op de 30ste verdieping. pracht uitzicht!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met zeezicht
    • Verbleef 6 nachten

    Op het privé strand van het hotel word je benaderd door mensen die je stoel wijzen, je parasol goed zetten en je een bijzettafeltje geven. Deze lieden horen NIET bij het hotel, hoewel ze dat wel doen voorkomen. Ze regelen de drankjes en het eten voor je, dat ze kopen bij de standtentjes langs de Copacabana en dat met 100% winst of meer aan je verkopen. Maak geen gebruik van hun diensten en ga je drankjes etc zelf kopen. Is een kleine moeite.

    Prima gelegen. Aan de Copacabana en niet ver lopen van Ipanema. Privé gedeelte met eigen stoelen op het strand. Goed redelijk uitgebreid ontbijtbuffet.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    8,3
    Ontbijt was oké.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met zeezicht
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wc trok niet goed door. Kleine douche en badkamer, al hadden we de "superior" kamer.

    Ontbijt was oké. Er was genoeg en locatie, als je bij het raam zat, heeft een mooi uitzicht.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    8,3
    Neem een kamer met zij-uitzicht over het strand van...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Luxe kamer met uitzicht op zee
    • Verbleef 5 nachten

    Neem een kamer met zij-uitzicht over het strand van Copacabana, niet frontaal over de oceaan

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    6,3
    Redelijk tot goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de rekening 2 maal is afgeschreven op mijn creditkaart. En dat ik daar nu weer achteraan moet.

    De locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    7,9
    Top locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    is geen 5 sterren maar eerder 4 sterren waard

    locatie

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 november 2015

    8,8
    Locatie is perfect, mooi zwembad op de 30e verdieping, veel...
    • Vakantiereis
    • Stel

    rare vliegjes in de douche, hoofdbord van het bed was niet schoon, veel vervelende verkopers die de hele dag voor de deur van het hotel staan

    Locatie is perfect, mooi zwembad op de 30e verdieping, veel en behulpzaam personeel in dienst, heerlijk en uitgebreid ontbijt, vlak bij een metro

  • Beoordeeld op: 29 april 2016

    7,5
    ligging
    • Vakantiereis
    • Groep

    personeel kon kluis probleem niet oplossen

    ligging

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    7,1
    locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Gehorig

    locatie

  • Beoordeeld op: 2 januari 2016

    8,8
    uitzicht is mooi kamers zijn groot een goed hotel - zeker 3...
    • Vakantiereis
    • Stel

    iets verouderd opknappen is gewenst, prijs is ondanks dit goed

    uitzicht is mooi kamers zijn groot een goed hotel - zeker 3 a 4 sterren kan naar de 5

  • Beoordeeld op: 6 december 2015

    9,2
    Prachtige kamer met het beste uitzicht over copacabana
    • Vakantiereis
    • Stel

    Restaurant en liften werden deels verbouwd dus soms langere wachttijden

    Prachtige kamer met het beste uitzicht over copacabana

  • Beoordeeld op: 17 november 2015

    7,1
    1) Toplocatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    1) Veel te weinig liftcapaciteit 2) Maar 1 wifi connectie per 2(!)-persoonskamer

    1) Toplocatie 2) Superuitzicht

  • Beoordeeld op: 20 juni 2015

    3,3
    nothing
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    it is really old staff is unfriendly

    nothing

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties:

gogbrazil