Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Acadia 3-sterren

43 Rue Sainte-Ursule, G1R 4E4 Québec, Canada

#80 van de 103 hotels in Québec

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2035 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    7,5
    Zeer vriendelijk personeel, prijs-kwaliteitverhouding is ok
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer - Gebouw Louisbourg
    • Verbleef 1 nacht

    Het gebouw waar ik sliep was nogal verouderd. De kamer was in orde, maar ik vond de badkamer niet zo proper en er zat te weinig druk op de douche waardoor je zeer lang moest douchen. Het ontbijt is via booking.com niet inbegrepen, en kost zo'n 12 CAD zonder taksen. Het ontbijt is niet in het hotel zelf maar in een restaurant in de buurt.

    Ik heb een gratis kamerupgrade gekregen, waardoor ik een grotere kamer had dan voorzien. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Op het dak van het hotel is er een gratis jacuzzi.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    6,7
    Verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer - Gebouw Louisbourg
    • Verbleef 2 nachten

    Je kamer was in een dependance met het zicht op de achterkant van de gebouwen. Geen groen rondom te zien. Wij wisten dat het qua taal tegen kon vallen, maar dat in een dergelijk duur hotel zelfs geen Engels gesproken wordt is wel een aanfluiting.

    De kamer was compleet. Badkamer, aparte toilet en goed bed. De pand staat in Oud-Québec, hetgeen onze keuze had bepaald. Auto werd tegen betaling "ergens" door hen voor je geparkeerd en na melding van vertrek stond hij voor de hoteldeur startklaar.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,1
    Schoon, beetje oud, appartement in oude stad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer - Gebouw Louisbourg
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was in restaurant in straat verderop. Appartement vrij donker.

    Schoon, beetje oud, appartement in oude stad. Goed voor kort verblijf. Voor langer verblijf zouden we iets anders kiezen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    8,3
    Authentiek appartement in het centrum van Quebec
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer - Gebouw Acadia
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het pand heeft wat achterstallig onderhoud.er kwam soms wat verf van het plafond naar beneden.

    Prachtig autenthiek pand. We hadden aan slaapkamer, ruime woonkamer en woonkeuken.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    3,8
    Prima ligging in het oude centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - Gebouw Louisbourg
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamertype is zeker geen standaardkamer maar eerder een budgetkamer. Eigenlijk een zolderkamer. Volgens het management een foute omschrijving van Booking.com.

    Prima ligging in het oude centrum.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    8,3
    Locatie
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - Gebouw Ermitage
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was een festival, wat er voor zorgde dat het lastig was bij het hotel te komen met de auto en parkeren was helemaal lastig.

    Locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2017

    9,2
    Leuke, rustieke kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer - Gebouw Louisbourg
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Leuke, rustieke kamer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    7,5
    de locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer - Gebouw Acadia
    • Verbleef 2 nachten

    de locatie

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 september 2015

    8,3
    locatie was perfect
    • Vakantiereis
    • Stel

    het pand is wel oud. wij kregen gelukkig een kamer op de begane grond; maar er was geen lift, dus als je op de 4e verdieping een kamer had....??? Het ontbijt bleek in een restaurant om de hoek te zijn.

    locatie was perfect keurige behandeling van de medewerkers bij de receptie

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    6,3
    Geen ontbijt in de prijs
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Geen ontbijt in de prijs

  • Beoordeeld op: 17 juli 2015

    8,8
    Charmant hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen lift als je kamer 5 verdiepingen hoog ligt.

    Charmant hotel

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Acadia

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: