Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Acclaim Hotel Calgary Airport 4-sterren

123 Freeport Boulevard Northeast, T3N 0A3 Calgary, Canada

#17 van de 100 hotels in Calgary

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1549 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    9

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    9,2
    Ok uitgenomen shuttle
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De raad om de shuttle te nemen naar de luchthaven 1 uur en 20 minuten voor onze vlucht was niet goed Shuttle om 8 uur vliegtuig om 9.20 binnenland. Wij hadden nog 1 minuut om aan boord te gaan !!

    Alles was ok

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 maart 2018

    10
    Goed hotel, goede faciliteiten en dicht bij het vliegveld.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Mooi zakelijk hotel. Ruime faciliteiten, geen last van de vliegtuigen, maar toch heel dicht bij het vliegveld. Prima om een nachtje te overnachten. Ook prima om te werken op de kamer.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    10
    Zeer goed hotel met mooi restaurant er naast ! Zou zo weer boeken !
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goeie service ! Alles goed zuiver ! Mooie was dat ik mijn geld van men geannuleerde booking kon gebruiken voor mijn nieuwe booking !! Booking.com kreeg ik geen geld terug via Alcaim Hotel wel.... slecht booking.com !!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je moet hier alleen willen slapen als je naar het vliegveld gaat, weinig te doen anders. Het is in een industrie gebied!

    Prima locatie als je naar het vliegveld moet. Grootte kamer alleen erg donker / sfeerloos. Beneden in het hotel zit een heerlijk restaurant, wat druk bezocht wordt!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    9,2
    Prima luchthavenhotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    -

    Afstand tot de luchthaven was uitstekend. Vanaf het hotel zit je snel op de snelweg naar de Rocky Mountains Eten in het restaurant was uitstekend, veel keuze en prijs/kwaliteit prima.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    8,5
    Hot tubes op dak in buitenlucht.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In restaurant voor ontbijt stonk het ongezond naar verbrand oud eten. Gevuld met damp kon je de andere kant van ruimte minder zien. Zijn snel weggegaan, deed pijn in keel, hoofdpijn evt. Niet ontbeten.

    Hot tubes op dak in buitenlucht.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    7,5
    Het hotel ligt vlakbij de luchthaven en voor de reiziger die...
    • Individuele reiziger
    • Premium Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Op een 2 pk met een groot bed liggen minimaal 6 kussens. Maar in dit geval allemaal dikke opgepropte stijve kussens, die eigenlijk alleen geschikt zijn om een super kussengevecht te houden, wat ik dan ook de hele nacht deed ;-( Graag een zacht zelf naar eigen wens te vormen kussen .

    Het hotel ligt vlakbij de luchthaven en voor de reiziger die niet de stad in wil ideaal ! De medewerkers die ik ontmoette waren top.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    7,5
    Graag tot een volgende keer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Communicatie met taxi-chauffeur voor rit naar vliegveld:we moesten betalen, terwijl vergoeding door hotel was toegezegd

    Attente service, ruime kamers, alles heel schoon, leuke DVD's te leen

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    6,3
    Het tweepersoonsbed lag goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Premium Queen Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedbank veel te kort en te smal voor twee personen. Dus matras en kussens maar op de grond gelegd...

    Het tweepersoonsbed lag goed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    4,2
    Fijne bedden
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt niet inbegrepen, onvriendelijk personeel

    Fijne bedden

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    7,5
    Ontvangst
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Premium Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vloerbedekking

    Ontvangst

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    7,5
    Alles goed in orde, prima restaurant erbij
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Premium Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Alles goed in orde, prima restaurant erbij

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    10
    Geweldige locatie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Premium Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldige locatie. Mooi hotel met alle faciliteiten

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    9,6
    Goed hotel om te verblijven aansluitend op vertrek of aankomst per vliegtuig in Calgary.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Premium Kamer met 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Goed italiaans restaurant en mooie, grote, schone kamers.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    9,6
    Heel Goed hotel met goed restaurant er naast
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed en netjes hotel kamer en heel goed bed

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 september 2015

    10
    Perfecte en ruime kamer ;
    • Vakantiereis
    • Stel

    Helemaal niets !

    Perfecte en ruime kamer ; Zeer vriendelijk en gedienstig onthaal ; Je kan met het openbaar vervoer zeer gemakkelijk en goedkoop naar het centrum van Calgary.

  • Beoordeeld op: 25 september 2015

    7,9
    Goede ligging vanaf het vliegveld, je wordt opgehaald met...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Goede ligging vanaf het vliegveld, je wordt opgehaald met een shuttlebus, schoon hotel, prima eten in het restaurant naast het hotel, binnendoor bereikbaar.

  • Beoordeeld op: 9 september 2015

    6,7
    Luxe kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet de stille kamer die we geboekt hebben. We hebben via de site een stille kamer geboekt, maar stil was hij zeker niet! De receptie zei dat we er ook expliciet om hadden moeten vragen tijdens het inchecken. Dit vind ik raar, omdat we dit een speciaal kamertype was op booking.com

    Luxe kamer

  • Beoordeeld op: 8 juni 2015

    7,9
    Luchthaven dichtbij, gratis shuttle naar hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ff naar de stad duurt wel even, bus 100 naar trein en dan nog half uurtje zitten.

    Luchthaven dichtbij, gratis shuttle naar hotel. Grote kamer, geen geluid van luchthaven. Vriendelijk personeel

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    6,7
    geen buffetontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen buffetontbijt!zeer gemist!word volgende maal rekening met gehouden!

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    9,6
    Aardige staf
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Aardige staf

  • Beoordeeld op: 20 juli 2015

    10
    wifi,personeel,kamers
    • Vakantiereis
    • Stel

    wifi,personeel,kamers

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: