Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Grand Memories Hotel & Suites 3-sterren

5577 Ellen Avenue, L2G 3P5 Niagarawatervallen, Canada

#39 van de 103 hotels in Niagarawatervallen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1002 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,3

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    7,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    7,9
    Heerlijk verblijf gehad!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas was er geen koelkast en koffie en thee voorziening op de kamer. Daar heb ik niet op gelet toen ik boekte dus dat was mijn eigen schuld!

    Grote kamer en fantastische ligging.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    9,2
    Als we nog een keer terug gaan neem ik zeker weer dit hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat ze wat vroeg aan de deur stonden om schoon te maken terwijl je er om 10.00 toch uit moet zijn .

    De ligging 2 heerlijke zwembaden en vriendelijk persooneel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    7,1
    Goed voor dat moment
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Internet verbinding was minimaal en maar 45minuten voor opnieuw inloggen Geen ontbijt Erg warm op de kamer Airco was gehorig

    Het binnenzwembad Afstand naar de attracties (lopend te doen) Rustige omgeving

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    6,7
    Goed verblijf voor kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer rook muf

    Locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    8,3
    Fantastische locatie, alles op loopafstand maar wel in een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Persoonlijk lag het bed niet lekker, te zachte kussens voor mij

    Fantastische locatie, alles op loopafstand maar wel in een rustige omgeving

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    7,5
    Er moest parkeergeld betaald hoewel wij 3 nachten geboekt...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Queensize Bedden - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er moest parkeergeld betaald hoewel wij 3 nachten geboekt hadden (8 dollar per dag). Parkeerplaats naast het hotel kostte 5 dollar pd.

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 november 2015

    7,5
    Grote kamer met voldoende loop- en zitruimte.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Een beetje gedateerd

    Grote kamer met voldoende loop- en zitruimte.

  • Beoordeeld op: 11 juli 2015

    5,4
    Locatie is redelijk dichtbij het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Luidruchtig, gedeeld balkon, ontbijt erg slecht.

    Locatie is redelijk dichtbij het centrum.

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    6,3
    Zeer mooie kamer, maar daar betaalde je dan ook ruim voor
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Er was geen ontbijt en ook niks te koop dichtbij

    Zeer mooie kamer, maar daar betaalde je dan ook ruim voor

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: