Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel ZED 3-sterren

3110 Douglas Street, V8Z 3K4 Victoria, Canada

#24 van de 49 hotels in Victoria

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 442 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 12

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    9,2
    SUPER verblijf, vlakbij Victoria. Heerlijke fietsen ter beschikking! Fijn zwembad !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 1 Slaapkamer en Kitchenette
    • Verbleef 1 nacht

    NIETS

    Alles! Zeer fijn hotel ! Gratis fietsen ter beschikking, via een zeer mooi fietspad dat vlak achter het hotel loopt kom je binnen de 10 min in Victoria aan. Personeel super vriendelijk. Zeer aangenaam hotel- motel stijl- zeer mooi ingericht. Goede bedden, kleine kitchenette. Ligt aan de grote baan, maar daar hadden wij geen last van. Fijn zwembad, glijbaan, jacuzzi, sauna. Kortom, aanrader als je in Victoria verblijft en niet midden in het centrum wil zitten maar toch vlak bij. Het hotel voorziet ook elk uur een gratis shuttle met privé busje naar het centrum van Victoria. wij hebben hier geen gebruik van gemaakt omdat wij de fietsen verkozen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    10
    Fantastisch verblijf bij zed en zeer attente en vriendelijke medewerkers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Ik kan niets opnoemen. Onze kinderen ( + 21) vonden de sfeer heel goed. We hebben zeer zeker geen last gehad van lawaai van het zwembad.

    Zoals we al op de site zagen, was dit een apart hotel. Kamers waren knus en leuk ingericht, de bedden waren prima evenals de sanitaire voorzieningen. Goed punt was het feit dat ze een beleid hebben van zo min mogelijk verspilling. Taxi busje was prima geregeld. De manager was zeer behulpzaam met het meedenken en boeken van de boot. ( we waren er in het weekend van bc day, en het was topdrukte bij de veerboten, wat we niet verwacht hadden.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 september 2017

    7,5
    Leuk apart hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer veel lawaai gedurende ons bezoek . Gehorige kamers . gedurende de tijd dat wij hier verbleven was er veel lawaai buiten en op de gangen buiten . Er werd stevig gedronken en feest gevierd op de gangen en buiten Wifi slecht in onze kamer

    Het ontbijt was heerlijk. leuk restaurant Ook de receptie in de jaren 60 stijl was zeer leuk

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    7,5
    Prima plek om een paar dagen te verblijven!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 3 nachten

    We zaten in de kamer tegenover de laundry. Daar wordt behoorlijk veel herrie gemaakt, luid gepraat, wat goed hoorbaar is in de kamer. Ook het verkeer is best druk. Maar....in de nacht is het gelukkig wel rustig!

    Ruime kamer, prettig brede bedden.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    6,3
    Goed voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gelegen aan een drukke hoofdweg

    Kamer klein maar grote douche en alles voorhanden

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    8,8
    Je kan gratis fietsen lenen om naar de stad en haven te...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je kan gratis fietsen lenen om naar de stad en haven te fietsen, ongeveer 10 minuten fietsen. Verder leuk klein zwembadje en jacuzzi

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    6,3
    Bed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen ontbijtmogelijkheid door drukte?! Bizar. Erg luidruchtig door locatie. Erg flashy/hip van buiten maar het is een motel met fleurige verf. Niks bijzonders.

    Bed

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    8,8
    Heel apart en fleurig hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen ontbijt inbegrepen.

    Heel apart en fleurig hotel. Leuk ingerichte kamers, weer eens wat anders. Er zijn fietsen die je een halve dag mag gebruiken. Wij zijn een aantal keer met de fiets naar het centrum gefietst over het fietspad wat daar helemaal naar toe gaat. Ideaal!

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2015

    7,9
    Gratis shuttle en fietsen van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gratis shuttle en fietsen van het hotel. Of +/- 35 min lopen naar downtown.

  • Beoordeeld op: 26 september 2015

    9,6
    Gratis vervoer in oude VW bus, goede bedden, eigentijdse...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets op aan te merken.

    Gratis vervoer in oude VW bus, goede bedden, eigentijdse retro uitsraling, behulpzaam personeel. Alles goed dus.

  • Beoordeeld op: 11 juli 2015

    6,3
    Fietshuur
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg kleine kamer

    Fietshuur Lokatie dicht bij trail.

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    7,9
    Friendly staff
    • Vakantiereis
    • Stel

    Friendly staff

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 12

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: