Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Capri Inn 2-sterren

391 Ontario Street, L2R 5L3 St. Catharines, Canada

#6 van de 13 hotels in St. Catharines

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 573 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    10
    mooi verblijf met een bijzonder vriendelijke ontvangst en mooi uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel

    er was geen mogelijkheid voor ontbijten, dat moesten we elders doen

    prachtige kamers, uiterst vriendelijke ontvangst, mooi uitzicht en goede parkeer gelegenheid.

  • Beoordeeld op: 11 november 2016

    9,6
    Een fijne ontdekking!
    • Stel
    • Kamer met Queensize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 6 nachten

    De snelweg is dichtbij, dus zodra je een raam opendoet, is er veel verkeerslawaai. Maar ramen goed geïsoleerd.

    De service! Aan echt ALLES is gedacht, de eigenaren zijn supervriendelijk en er 100% op gericht om je verblijf aangenaam te maken. Dat zie je ook aan de inrichting en de roomservice: alles is spic&span. Omdat we een week bleven kregen we een kamer aan de achterkant, met uitzicht op de rivier. Er kwamen ganzen, eenhoorns en wilde kalkoenen langs.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    9,6
    Goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Queensize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    7,5
    Mooi groot kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Queensize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 4 nachten

    Geen informatie beschikbar over transport mogelijkheden

    Mooi groot kamer. schoon met zeer goede faciliteiten

    Verbleven in juli 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    10
    hoewel dicht bij de snelweg, was hiervan binnen vrijwel...
    • Vakantiereis
    • Stel

    hoewel dicht bij de snelweg, was hiervan binnen vrijwel niets te merken

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    8,3
    Heel vriendelijk personeel en 's morgens gratis koffie...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Heel vriendelijk personeel en 's morgens gratis koffie en muffins die je buiten op de picknicktafel kan opeten.

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    7,9
    Eenvodige en snelle check-in, rustige kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Om 6 uur wakker worden door lekkage in de badkamer doordat bovenburen het bad expres lieten overlopen.

    Eenvodige en snelle check-in, rustige kamer.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: