Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Chieftain Hotel 3-sterren

38005 Cleveland Avenue, V0N 3G0 Squamish, Canada

#9 van de 10 hotels in Squamish

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 152 beoordelingen over dit hotel

6,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,9

  • Comfort

    6,2

  • Locatie

    7,1

  • Faciliteiten

    5,8

  • Personeel

    6,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    4,6
    Hotel weghalen uit de lijst van Booking.com.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij sliepen er een nacht, dat was van Zaterdag op Zondag, van 00.30 uur tot 02.30 uur wakker gelegen vanwege de dronken gasten die buiten liepen te schreeuwen. Onder het hotel is een pub, ook wisten wij dat het hotel geen parkeer plaatsen had, maar rondom het hotel zijn de parkeerplaatsen bestemd voor 2 uur parkeren en in de nacht van 03.00 uur tot 07.00 uur mag je op deze plaatsen niet parkeren. Heb in mijn leven nog nooit zo'n situatie meegemaakt.

    Het bed was goed, de kamer redelijk schoon.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    6,3
    Niet duur maar voor die prijs kan je beter krijgen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    We hebben voorlaatste kamer gekregen. Dat was een familiekamer met een kartonnen deur tussen. Volgens mij waren er slechts enkele kamers bezet en toch gaf men ons deze kamer. De geburen waren zeer luidruchtig en gezien de isolatie 0 is was het slapen onmogelijk totdat ze om 23.30 hun tv afgezet hebben en gingen slapen. Bovendien was er een spleet tussen die tussendeur en de deurkader van bijna 1 cm waardoor het licht in de kamer was. De gordijnen waren versleten en sloten bijna niet. Er was geen parking en je moest ergens in de straat parkeren

    De locatie was goed gezien er in de omgeving heel veel te doen is voor mensen die graag wandelen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2016

    6,3
    Hotel via de mobiele telefoon in 2 min geboekt door brand in...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden blijkbaar de laatste kamer. Oud ingericht, schuin aflopende vloer, uitzicht op een ketelhuis. Het hotel was goedkoop dus we hadden niet meer verwacht.

    Hotel via de mobiele telefoon in 2 min geboekt door brand in gepland hotel. Het hotel ligt in een centrum, makkelijk te bereiken

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    3,8
    Dit hotel is zo slecht, stinkt, benauwd en nul voorzieningen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer met 2 Tweepersoonsbedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren slecht, oude zooi

    Lokatie. Zicht op Chief rock en Diamond mtn

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    5,8
    Het hotel heeft geen parkeerplaatsen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel heeft geen parkeerplaatsen. Benauwd op de kamer

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    6,7
    De kamer was schoon en het bed was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ondanks de ventilator was het erg benauwd op de kamer. De kamer is aan de krappe kant. De volgende dag wilde ik uitchecken maar er was niemand bij de receptie. Ik heb de keycard maar op de balie gelegd.

    De kamer was schoon en het bed was prima. De ontvangst was vriendelijk en er werd hulp geboden om onze koffer naar de kamer te brengen. Een fooi werd geweigerd.

  • Beoordeeld op: 27 maart 2016

    8,3
    Erg vriendelijk personeel, kamer schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het plaatsje stelt helemaal niks voor, is prima voor tussenstop.

    Erg vriendelijk personeel, kamer schoon.

  • Beoordeeld op: 1 juni 2015

    3,8
    no housekeeping.
    • Vakantiereis
    • Stel

    no housekeeping. no clean towels after 2nights Renovation dus

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: