Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Embassy Suites by Hilton Niagara Falls/ Fallsview 4-sterren

6700 Fallsview Boulevard, L2G 3W6 Niagarawatervallen, Canada

#16 van de 103 hotels in Niagarawatervallen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 4915 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Betaald WiFi

    4,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 21

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    6,3
    De suite die wij hadden was super.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 2 Queensize Bedden, een slaapbank en Uitzicht op de Watervallen
    • Verbleef 2 nachten

    Hotel te druk. Wifi moet je apart voor betalen. Je moet een kwartier wachten om op je ( in dit geval 34) verdieping te komen. Ontbijt zeer slecht. Wachttijd van 30 tot 45 min en je staat in de rij alsof je op een attractie moet wachten. Parkeerkosten ook veel te duur, terwijl je aan de overkant voor de helft minder kan parkeren.

    De suite die wij hadden was super. Prachtig uitzicht op de falls.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    7,9
    Goed, maar let op de kosten!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Suite met 2 Queensize Bedden en Slaapbank - Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt matig en erg druk op bepaalde tijden. Erg veel optionele kosten na betaling. Dus de aangeboden kamerprijs is lager dan de uiteindelijke prijs! De auto wordt standaard d.m.v. van valet parking weg gezet, kosten 60 dollar per nacht! Parkeren op loopafstand kost slechts 15 dollar.

    Goed hotel op mooie centrale locatie bij de watervallen. Ontbijtzaal met zicht op deze watervallen. Erg schone kamers met voldoende comfort. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    7,1
    Groot massaal hotel, slechte kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 2 Queensize Bedden en Slaapbank - Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 1 nacht

    Voor het ontbijt moesten we eerst in een rij van ongeveer 20 meter wachten. Enorme herrie, massaal en kwaliteit van het ontbijt was slecht.

    Locatie was prima. Parkeren is erg duur, in de buurt is het goedkoper parkeren.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    8,8
    Leuk voor een kort verblijf met prachtig uitzicht. Wel een groot en druk hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 2 Queensize Bedden, een slaapbank en Uitzicht op de Watervallen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles moet met de lift, die heel druk zijn. De trap mag alleen bij brand gebruikt worden.

    Prachtig uitzicht over de falls maar dan moet je wel een kamer kiezen met fallsvieuw.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    8,8
    Massa hotel maar wel op een toplocatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Presidentiële Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Het was een echt massa hotel. Het ontbijtbeleving was matig. Weliswaar kon je eitjes laten bakken, maar door de grote stroom van mensen na 715 uur was het net een grote kermis met lange wachttijden voordat je kon eten. Advies: ontbijt elders op je gemak.

    Een topuitzicht op de watervallen. De kamer was ruim met een goed bed. Er was een comfort/massagefauteuil voor het raam zodat je heerlijk naar de watervallen kon kijken. De valetparking was top geregeld. Niet goedkoop maar wel makkelijk.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,9
    Fantastisch zicht op de falls maar schandalige taksen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 2 Queensize Bedden, een slaapbank en Uitzicht op de Watervallen
    • Verbleef 1 nacht

    Eerlijk : 4 verschillende taksen worden je aangesmeerd. Het wordt zeer prijzig zo. Was gelukkig maar voor 1 avond en voor dat uitzicht wou ik wel iets meer betalen. Maar hun overdaad aan taksen (alle hotels blijkbaar aan de Canadese kant) ergert toeristen mateloos. Hoorde overal mensen daarover klagen. Zou hun op lange termijn wel eens zuur kunnen opbreken ...

    Het uitzicht !!!!!!! We zaten op de 25ste verdieping met zicht op de Falls. Fantastisch.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    10
    Onze kamer was op de 25e verdieping en het uitzicht op de...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Suite met 2 Queensize Bedden, een slaapbank en Uitzicht op de Watervallen
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We moesten erg lang op de lift wachten omdat het erg druk was in het hotel.

    Onze kamer was op de 25e verdieping en het uitzicht op de watervallen was fantastisch! De kamers waren ruim en van alle gemakken voorzien. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    8,3
    Mooi verblijf bij de watervallen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 2 Queensize Bedden, een slaapbank en Uitzicht op de Watervallen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was ronduit beneden het niveau wat je bij zo’n hotel verwacht.

    prachtige kamer met een top uitzicht over de waterval

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2018

    5,4
    Ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 2 Queensize Bedden, een slaapbank en Uitzicht op de Watervallen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen (gratis) Wi-Fi in het hotel. Lange rijen bij de liften. Wachtrijen voor het ontbijt.

    Ruime kamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    7,9
    Uitzicht verbluffend doch personeel en ontbijt zeker niet op niveau.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 2 Queensize Bedden, een slaapbank en Uitzicht op de Watervallen
    • Verbleef 2 nachten

    Personeel onvriendelijk. Ontbijt liet veel te wensen over.

    Uitzicht vanuit onze kamer op de waterval was verbluffend.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    9,2
    Super! Blij voor de Canadese kant gekozen te hebben om te logeren.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 2 Queensize Bedden en Slaapbank - Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 2 nachten

    Dure parkeerkosten.

    Prima ontbijt en vriendelijk personeel. Super kamer, ondanks dat we geen fallsview geboekt hadden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,3
    Adembenemend mooi
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 2 Queensize Bedden, een slaapbank en Uitzicht op de Watervallen
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het geweldige uitzicht op beide watervallen vanaf 36e verdieping

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    4,6
    Teleurstellend kwaliteit van zowel de hygiëne als de service en het ontbijt was slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met 2 Queensize Bedden, een slaapbank en Uitzicht op de Watervallen
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne en ontbijt

    De ligging en het uitzicht vanuit de kamer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    6,3
    Beoordeling Embassy Suites Niagara Falls
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 2 Queensize Bedden en Slaapbank - Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer commercieel, massaal, onpersoonlijk.

    Locatie en dus het uitzicht.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    8,8
    De kamer en het uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Suite met Uitzicht op de Waterval en Whirlpool
    • Verbleef 2 nachten

    De aziatische gasten, die zijn echt ranzig tijdens het eten.

    De kamer en het uitzicht

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    7,1
    Prachtige locatie maar veel extra kosten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • King Suite met Uitzicht op de Waterval en Whirlpool
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Extra kosten

    Locatie

    Verbleven in mei 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    8,3
    Fantastisch uitzicht vanuit de president Room!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Parkeren kost 40 dollar Inc Tax. Ontbijt erg druk. Verder is de kamer duur maar dat weet je vooraf.

    Fantastisch uitzicht vanuit de president Room! Mogelijk het beste uitzicht dat je op de falls kunt krijgen. Zie foto voor ons uitzicht op de 37e etage. Heel mooie, schone kamer en prima bed. Daarnaast best uitgebreid ontbijt maar dat mag ook wel voor die prijs. Verder krijg je kortingsbonnen op restaurants in de buurt etc.

  • Beoordeeld op: 21 mei 2015

    7,5
    Mits je een kamer boekt met falls view, is het uitzicht...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer is netjes maar het is echt vergane glorie. Ontbijt schijnt naar Amerikaanse begrippen redelijk te zijn. Voor Europese standaards is het zeer matig. Veel gefrituurde onderdelen, twee soorten brood, smakeloze koekjes. Om 7.30 gewekt door werklui die de kamer next door aan het renoveren waren.

    Mits je een kamer boekt met falls view, is het uitzicht fantastisch. Vraag om een kamer op een van de hoogste etages. Oorspronkelijke kamer werd ge upgraded omdat die niet meer beschikbaar was

  • Beoordeeld op: 5 mei 2016

    9,2
    Het prachtige uitzicht vanaf de 32e verdieping.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We moesten wat langer wachten tot onze kamer gereed was.

    Het prachtige uitzicht vanaf de 32e verdieping.

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    8,8
    Geweldig uitzicht over de falls.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geweldig uitzicht over de falls.

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    8,3
    Het uitzicht is echt super!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De voorlichting van het personeel kan beter.

    Het uitzicht is echt super! mooie kamers. ontbijt (voor Nederlanders) minder!

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 21

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: